július 10. vasárnap 20:00
Balassagyarmat , Civitas Fortissima tér, (Fő tér) Fedett nagyszínpad
július 16. szombat 21:00
Örkény, Piactér, Nagyszínpad


2022.06.05.

Indul a NYÁR! A KARTHAGO Siófokon!!!!

Június 5.-én, este a Balatoni Pünkösdi Fesztivál vasárnapi sztárvendége a legendás KARTHAGO!! Gyere ki a Fő térre a víztorony...
2022.05.16.

Elindultunk!!!

Nagy lendülettel dübörög a KARTHAGO 2022-es évi "LandTour" című országos turnéja! Sok helyen találkozunk majd, nézegessétek itt a honlapon a "Koncertmenü" oldalt, folyamatosan...

2021.11.12.

 Sajnos megtörtént az, ami még sohasem történt a zenekar 42 éves pályafutása alatt! Elmarad a holnapi, november 13.-i koncertünk, ráadásul a nagyon várt budapesti Barba Negra klubban! Még sohasem...

Rajongói levelek

Tájékoztatunk, hogy az oldal moderált, a KARTHAGO zenekar fenntartja a jogot arra, hogy stílusában vagy tartalmában ide nem illő, sértő módon közzétett hozzászólásokat ne publikálja.


Név:
E-mail:
Bejegyzés:
Kérem, írja be a képen látható karaktereket:


Az előzetes koncertmenütöket nézegetve megdöbbenve és hitetlenkedve vettem tudomásul,hogy az idén Borsodban egyetlen egy koncert sem lesz!!!!!Ez számomra teljesen érthetetlen és elfogadhatatlan!!Itt is szükség lenne az igazi Magyar, minőségi rock zenére,arra amit ti képviseltek!!!

A Karthago válaszol:
Kedves József! Ezen mi is megdöbbentünk, de tudod, ez úgy működik, hogy a kezdeményezés a meghívás.... Azaz, ha nem érkezik felkérés Borsodból, akkor ugye arrafelé sajnos nem járunk. Pedig nagyon szívesen vinnénk arrafelé is a zenénket. Üdvözlettel: a KARTHAGO!!!
Tisztelt Karthago! A tegnapi koncert (CLUB 202) annyira fantasztikus volt, hogy szavakkal nem lehet kifejezni. Én egyszerűen csak KÖSZÖNÖM , hogy VAGYTOK ÉS ZENÉLTEK. Tisztelettel Adácsi László

A Karthago válaszol:
László, nagyon szépen köszönjük!!!! Szeretettel üdvözöl a KARTHAGÓ!
Tisztelt Karthago!
Kellemes karácsonyi ünnepeket és sikerekben gazdag Újévet kívánok az egész zenekarnak.
Üdvözlettel: Petrás Ádám
Érdeklődni szeretnek igaz a hir okt.23 Mezőkövesdre jön a KarthagoBand??

A Karthago válaszol:
Kedves Józsi, a hír nem igaz.
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék hogy az október 18-i Soproni koncertre mennyi lesz a belépő?
Köszönöm:Ildi

A Karthago válaszol:
Kedves Ildi! A koncertet nem mi rendezzük, csupán fellépünk ott. Kérünk, érdeklődj a helyi szervezőknél. Üdvözlettel: a KARTHAGO!
Kedves Fiúk!

Érdeklődöm, hogy őszi-téli koncertek (sportcsarnokban, művelődési házban) lesznek-e? És hát Szeged! Nagyon régen jártatok erre.

Üdvözlettel: Gullit

A Karthago válaszol:
Kedves Gullit! Alakulnak természetesen koncertek őszre és télre, kérlek figyeld a honlapot és a Facebook oldalunkat. Üdv: a KARTHAGO!
Tisztelt KARTHAGO!
2015.09.20.-án Őrületes show-t csináltatok a Petőfi-Csarnok zárókoncertjén.Egyszerűen hihetetlen volt, nekem ez volt az ötödik KARTHAGO koncert amin szerencsére ott lehettem. A Pecsa zárókoncerten is őrületes show-t láthattunk ,hallhattunk .
Nagy rajongótok lettem a Diósdi koncert után azóta nincs olyan nap hogy ne hallgatnék Karthago-t.
Nagyon örülök hogy ma Magyarországon van egy zenekar nevezetesen KARTHAGO. Köszönöm a felejthetetlen koncertet amit tegnap újra átélhettem (élhettünk),
Ti vagytok Magyarország leges legjobb rockzenekara.

Petrás Ádám (16)


A Karthago válaszol:
Ádám, köszönjük!!!! Jól estek a soraid! Üdvözöl, a KARTHAGO!
Róbert (Alsólánc)
Tegnap este 2015 szept. 12-én Göncön is a talán soha nem múló energia áradt a fiúkból, mint amikor először láttam őket Nyírgyházán, ha jól emlákszem 1982-ben.
Remélem, még sokszor látlak - látunk Titeket így együtt ilyen jó erőben és egészségben.
Még egyszer köszönjük a szép estét, a fergetegesen jó zenét, a fotózást és a dedikálást. Igazán nagy élmény volt. Az Attilának üzenem, a fiam nagyon örült, hogy tetszett neki a rajzolt portréja.
Mély tisztelettel!

Szaszák Róbert

A Karthago válaszol:
Szia Robi! Köszönjük leveled, Attilának átadjuk az üzeneted! Üdv: a KARTHAGO!
Sziasztok!
Engedjétek meg, hogy megköszönjem nektek azt a fergetegesen jó hangulatú koncertet, amelyet tegnap tartottatok Jólészen. Minden mozdulatotokból, tettetekből áradt felénk a szeretett, amit örökre megőrzünk szívünkben. Szeretném megköszönni azt is, hogy elfogattátok meghívásunkat, ellátogattatok kis falunkba és más zenekarokkal ellentétbe, nem éreztettétek velünk, hogy mi csak határon túli magyarok vagyunk, hanem ugyanúgy bántatok velünk, mint hazai rajongóitokkal. Kívánok nektek sikerekben gazdag, még hosszú-hosszú éveken keresztül tartó koncert turnékat. Még egyszer köszönöm a szép estét, aki kihagyta, csak bánhatja. Podracky Erzsébet


A Karthago válaszol:
Kedves Erzsébet! Őszintén és nagyon szépen köszönjük méltató soraidat, jól esett minden szó!! Reméljük, még találkozunk! Szeretettel üdvözöl a KARTHAGO!
A Karthagó óriásai megint hatalmasat alakítottak tegnap Budakeszin! Van persze jópár rockzenekar kishazánkban, mindet láttam többször is, egyik jobb, mint a másik. A Karthago viszont semmihez és senkihez nem hasonlítható!! Öt akkora fazon, öt akkora zenész, amilyen viszont így együtt sehol sincs. Ténleg egyenként is óriási egyéniségek, valódi rocklegendák és ikonok. Együtt pedig csodákra képesek. Tegnap ismét bizonyítottak, mint eddig mindig és mindenhol! Kissé alacsony színpad volt, szerintem az összeverődött többezres tömeghez képest a szervezők által eléggé alulméretezett lett a hangberendezés, de ők még ezt a hiányosságot is simán megugrották. Sokszor láttam őket és nem ismernek lehetetlent. A legnehezebb koncertet is mindig győzelemmel fejezik be. Gratulálok Karthagó, imádkozom a Jóistenhez, hogy még soksok évig maradjatok így meg nekünk, valamennyiünk örömére! Tibor

A Karthago válaszol:
Kedves Tibor! Kicsit zavarba ejtőek a soraid, de mindenesetre meghatódtunk!... :-) Nagyon szépen köszönjük Neked az elismerést, valóban, minden egyes koncert fontos nekünk, és semmilyen rossz körülmény, akár eső, szél, vihar, avagy némileg gyengébb cucc sem tántorít elé bennünket attól, hogy a leg-maximálisabbat nyújtsuk a közönségnek! És ez már így van 36 éve és így is marad. Üdvözlettel: a KARTHAGO!
Tisztelt Karthago!
2015.08.23-án szerencsésen ott tudtam lenni a budakeszi reptéren ahol ismét őrületes,hihetetlen és hatalmas bulit csináltatok. Nagy rajongótok vagyok pedig ez a koncert még csak a 4. volt számomra,de idáig minden bulin azt a hihetetlen rockhengert hoztátok amit oly gyakran emlegettek. Hihetetlen hogy 36 éve ugyanezen a színvonalon tudjátok adni a koncerteket ami tényleg nagyon nagyon ritka. Hatalmas és nagyon jó, összetartó csapat vagytok 36 esztendeje ami számomra teljesen hihetetlenül hangzik de nagyon is igaz. Láttam amit láttam hihetetlen EMBEREK vagytok csupa nagybetűvel.
U.i: Köszönöm az élményt amit nekem és a többieknek nyújtottatok.
Petrás Ádám (16)
Sziasztok!
Szombaton este Gyöngyösről ugrottunk át Fülekre, hogy megnézzünk Titeket. Profik, zseniálisak, fantasztikusak voltatok- hatalmas gratuláció a gyöngyösiek nevében, köszönjük az estét!

A Karthago válaszol:
Kedves Gábor! Nagyon szépen köszönjük!!! Jól estek a soraitok! Reméljük még sokat találkozunk! A KARTHAGO!
Kedves Karthago !

A feleségemmel elmentünk a balatonlellei koncertre, mert nem hagyom ki őket, ha csak lehet :) Ugyanolyan élmény volt, mint az eddigi összes Karthago buli.
(A nejem azóta külön felismeri azokat a számokat, amikben a Miki énekel)

Köszönet Nektek, hogy mindig ugyanúgy odateszitek magatokat, akár nagy, akár kicsi közönségetek van !
Remélem, még sokszor látunk Titeket élőben !
Üdv,
Zoli


A Karthago válaszol:
Szia Zoli! Tudod, nálunk teljesen mindegy, hol és kiknek játszunk. Valóban mindig és mindenütt teljes erőbedobással és lelkesedéssel nyomunk, mert mi ezt és így szeretjük. Mi is reméljük, hogy még sokat találkozunk! Üdvözlettel: a KARTHAGO!
Tisztelt KARTHAGO!
2015.08.07.-én őrületes bulit csináltatok a Barba Negra track-ben. Egyszerűen hihetetlen volt. Nekem ez volt a harmadik KARTHAGO koncert amin szerencsére ott lehettem ti minden koncerten hihetetlen és kiváló show-t (bulit) csináltok. Nagyon nagyon örülök hogy van egy zenekar nevezetesen KARTHAGO itt Magyarországon mert ti vagytok Magyarország leges legjobb Rock zenekara.
Nagyon szépen köszönöm az élményt amit újra átélhettem.

Petrás Ádám (16)A Karthago válaszol:
Kedves Petrás Ádám! nagyon szépen köszönjük elismerő soraid! Reméljük, még sokszor találkozunk! Szeretettel: a KARTHAGÓ!
Sziklay Emil
Nem láttam a Karthágót 7-8 éve. A jóhírüket hallottam, de nem volt szerencsém eljutni koncertjükre. Tegnap viszont itt dübörögtek Őriszentpéteren, hát átmentem (Zalalövőn lakok, ) megnézni. Mit mondjak hogy ne lássatok elfogultnak? Az utóbbi évek legszínvonalasabb rockzenéjét láttam-hallottam! Ekkora erővel ilyen odaadással , energiával és lendülettel egyetlen zenekar sem tud játszani. Eszelős erővel süt belőlük a színpadról az összetartás az összhang , a profizmus és egy jókedvű lazaság. Amire azt mondják hogy , vérprofi. Szétordítottam magam annyira jóvolt , körülöttem is imádták őket, és mind élvezték a bődületesen jó koncertet. Bizony kérem , a fiatalokat meghazudtoló kurvajó showt nyomtak , pont úgy, minha éppen 25 évesek lennének. Óriási arcok igazi rock zenészek, hatalmas csapat a Karthagó. Nagyon örülök hogy láthattam őket évekre szoló élményt kaptam. Sz. Emil , 31éves rockrajongó Zalalövő

A Karthago válaszol:
Kedves Emil! Nagyon-nagyon köszönjük elismerő soraid, ez ad erőt újra és újra a színpadra állni és a legjobban teljesíteni. Szeretettel üdvözöl a KARTHAGO!
Azt szeretném megkérdezni hogy jöttök-e Vas megyébe június 27-augusztus 25-ig??!!


A Karthago válaszol:
A Koncertmenüben megtalálod a teljes turnét.
Tisztelt KARTHAGO. megkérdezném, a koncertmenüben korábban feltüntetett Érsekújvár-i (Szlovákia) koncertnek (augusztus 15.) a helyszine meg lett változtatva. miért is? Ugyanis Érsekújvárban lakom és már vártam a bulit. De sebaj, majd találkozunk Perbetén. További sok sikert.

A Karthago válaszol:
Kedves Ervin! Igen változott a helyszín, a koncert így Perbetén lesz, a TUMULTUS fesztiválon.
Sziasztok!
Valószínű elnéztem valamit,de kb. 8 éve mikor rendeltem Karthago relikviákat alkategóriák voltak és tudtam mindenből választani és leadni a rendelés.Most is kattingattam mindenhová,de nem jött be semmi. Kérnék egy kis segítséget!!!! A zene magáért beszél. A zenekar tagjai pedig EMBEREK(csupa nagybetűvel) ami manapság ritkaság!!!!

A Karthago válaszol:
Kedves Tamás! Először is nagyon köszönjük kedves soraidat! Másodszor pedig természetesen utánanézünk az általa felvetett problémának, a butik-ban. Szeretettel üdvözöl a KARTHAGO!
sziasztok sok sikert kivánok
Sziasztok!
Az első, második lemezeteket bakeliton hallgattam ronggyá, és most köszönöm, hogy ilyen színvonalon ennyi év után láthattalak, és hallgathattalak benneteket Ecseren! Köszönöm az élményt! Császti lászti!


A Karthago válaszol:
Tamás, köszönjük kedves soraidat! Gyere máskor is!