augusztus 25. péntek 20:00
Kézdivásárhely, ERDÉLY
augusztus 26. szombat 20:00
Budapest, Várkert bazár, Öntőház udvar


2017.08.10.

 

 

Tegnap Emőd névnap volt.... Ezért azután Emőd város vezetősége és a polgármester úr, kitalálta, hogy legyen ez a nap egy szép városi ünnep, tehát ennek megfelelően...

2017.08.06.

 Csodás és egyben nehéz hétvégén vagyunk túl. Két nap alatt három koncert! Az első pénteken, az Irány-Surány fesztiválon, hihetetlenül lelkes, értő közönség előtt zajlott remek hangulatban. Viva...

2017.07.28.

A KARTHAGO hírneve és legendája Szlovákiában is nagyon erős, rajongói bázisunk pedig óriási!! Egy-egy nyári turnén minimum 5-6 alkalommal, rendszeresen játszunk a Felvidéken, mindig hatalmas sikerrel...

Rajongói levelek

Tájékoztatunk, hogy az oldal moderált, a KARTHAGO zenekar fenntartja a jogot arra, hogy stílusában vagy tartalmában ide nem illő, sértő módon közzétett hozzászólásokat ne publikálja.


Név:
E-mail:
Bejegyzés:
Kérem, írja be a képen látható karaktereket:


Takáts Tamás: "Vannak barátaitok?"
Valaki a Budapest parki koncerten: "Nekem Ti vagytok a barátaim."
Sziasztok :) Várom már a kéméndi koncertet ott találkozunk... Tamás remélem ízlett a csokoládé és a pezsgő amit Gidótól küldtünk... És azt szeretném kérdezni hogy a kéméndi koncert fizetős lesz ?
Sziasztok,tényleg 21-kor fogtok kezdeni a Budapest Parkban?
De ugye ez nem azt jelenti,hogy figyelembe véve a csendrendeletet már 22 órakor be is fejezitek a koncertet?
Kedves Karthago!

Terveztek a jubileumi év keretében debreceni berretyóújfalui,dereskei, vagy esetleg nagyváradi fellépést?Várom megtisztelő válaszotokat.
Sziasztok... Nagyon jó volt a koncert Jókán... Vártam az alszószeli-i koncertet de Gidó mondta hogy elmarad... Nem baj... Tamás egészsége fontosabb... Gyógyulj meg Tamás... És te is Gidó :D :)

A Karthago válaszol:
Köszönjük szépen Mirella!
Sziasztok!
Hallottunk Tomi műtétjéről!Jobbulást kívánunk neki!!!
Ezek után lesz koncert Mezőfalván?
Köszi a választ!
Mariuann

A Karthago válaszol:
Nem sajnos, a KARTHAGO koncert elmarad Mezőfalván.
SZIASZTOK. TOMINAK MIELŐBBI GYÓGYULÁST KIVÁNOK, ÉS KÉRDEZEM, HOGY AZ ÖTÖDIKEI KONCERTRE FELÉPÜL-É? A HARMICÖT ÉVES JUBI HOL LESZ? KOPASZ LEÁNYFALURÓL

A Karthago válaszol:
Köszönjük. Az 5.-i koncert egyelőre elmarad, de már tárgyalunk az új időpontról.
Jobbulást Tamás!
Nagyon várunk Titeket az EFOTT-on!

Üdv!

A Karthago válaszol:
Ott leszünk! Köszönjük szépen!
Évi
Sziasztok Elefántok!

Most olvastam a hírt, mi történt a Takátssal! Jobbulást neki, nektek pedig minden jót, a nyáron valahogyan egy koncerten mindenképp tali! :) Üdv: Évi

A Karthago válaszol:
Köszönjük szépen!
Sziasztok
Most olvadtam mi történt Tamással.Minden elismerésem az
övé,ilyen fájdalommal végig énekelni egy koncertet, hát nem semmi.
Mielőbbi gyógyulást kívánok neki !
Üdv. Attila

A Karthago válaszol:
Köszönjük a nevében is!!!
Már nagyon várom a koncertet Mezőfalván. Annyira jó lenne, ha játszanátok a Hajnali hosszú úton számot. Még élőben soha nem hallottam, pedig nagyon szeretem. Szerintem kár kihagyni a programból, biztos más is szívesen meghallgatná. Persze tudom, hogy előre megvannak a számok, de szuper lenne élőben hallani.
üdv.
Kriszti
Janó és Kata
Kedves Karthagó!!! Óriási élményt adtatok nekünk tegnap Kazáron!!! Még nem láttuk a zenekart, de így elsőre fantasztikus volt ! Soha még ennyire erős kemény és emellet rendkívül szórakoztató rockzenét nem láttunk-hallottunk. Csuda egy csapat vagytok!!! Szerintünk a legjobbak. Nagyon vártunk benneteket és nem csalódtunk! Isteni bulit nyomtatok, de láthattátok rajtunk a közönségenn is, hogy mennyire élveztük minden egyes hangot. Köszönjük Karthagó!! A rajongóitok lett egész Kazár és a környék is, ez biztoss!!! Janó és Kata + sokan.

A Karthago válaszol:
Köszönjük mi is kedves Janó és Kata, + a többiek. Mi is jól éreztük magunkat, remek és értő közönség voltatok! Találkozunk még!!!!!
Üdv!

22 éves srác vagyok, most kezdtem jobban elmélyülni a zenétekben. Az EFOTT- on biztosan ott leszek. Nagyon örülnék, ha a régi, jól ismert dalok mellett, megszólalna a 'Hajnali hosszú úton' című szám. Nagyon bírom a dallamát! Köszi!
Sziasztok!
Nézegetem a butikot és azt szeretném megtudni hogy női atlétákat már nem csináltattok?

A Karthago válaszol:
Kedves Keka! Biztos, hogy vannak női trikók is, kérünk fordulj a KARTHAGO TEAM-Butikhoz, közvetlenül az oldalukon.
Tisztelt Zenekar és Szigeti Ferenc úr! Rögtön boldog szülinapot is kívánok , Isten éltesse még nagyon sokáig! Zenekaruk meghatározó élmény mai napig számomra.
Tiszteletteljes kérdésem az lenne hogy Ön szerzett egy vagy több reklámzenét is (a kutatásaim alapján) esetleg ezekről nem lenne valamilyen lista a művek címével illetve hozzáférhetők-e valahol? Konkrétan egyről tudok, (OTP reklám) de talán több is volt? Várom válaszát (emailen vagy itt) További sok sikert és egészséget kívánva.

A Karthago válaszol:
Kedves Attila! Egyfelől köszönöm a jókívánságait! Másfelől a reklámzenéimet sajnos általában nem archíváltam... Úgyhogy nekem sincsenek meg, amit magam is sajnálok immár. Szívélyes üdvözlettel: Szigeti Ferenc
Üdv!

Nagy örömmel láttam, hogy fellép a zenekar az EFOTT-on. Pontosan melyik nap melyik órájában lesz a koncert?

Köszönöm!

A Karthago válaszol:
Július 18.-án.
Sziasztok! Várjuk a koncert menüt.Éljen a KARTHAGO!!!
Ülök a szobában búsan egyedül és a fülhallgatót bekapcsolom ,és eszembe jut ez a szó KARTHAGO keresem a hálón és végre kapcsolom és szól és dübörög valami megfoghatatlan az érzés amit akkor éreztem minden porcikám lüktetett a zenére . Meghajlok előttetek és büszkén mondom ki a neveteket üdvözlettel Klára.
Sziasztok! Először is gratulálok a régebbi valamint újabb sikereitekhez. Kérdésem a következő: Tud-e valaki valamit az 'Egérről'? Gitáros, kiment Ausztráliába, már jó régen. A 'rendes' nevére sajnos nem emlékszem. Esetleg a nevét valaki tudja? Előre is köszönöm, ha valaki segít.

A Karthago válaszol:
Kedves Andi! Kérdezgettünk, erre-arra, nem tudunk róla semmit. Egyúttal köszönjük kedves soraidat is.
Sziasztok!
Mikor lesz a következő koncert?
Üdv.Pali

A Karthago válaszol:
Szia Pali! A nagyobb koncertek májusban kezdődnek. Figyeld itt a honlapon a "koncertmenü" oldalt.

TÁMOGATÓK: