december 23. hétfő 20:00
Szombathely, Rockkarácsony!!!


2019.11.01.
Ma, november 1.-én este, 21:05 perckor lesz a KARTHAGO 40 éves jubileumi óriáskoncertje az M2Petőfi TV-n!!! Holnap ugyanekkor a második rész!!!!

 Ma, november 1.-én este, 21:05 perckor lesz a KARTHAGO 40 éves jubileumi óriáskoncertje az M2Petőfi TV-n!!! Holnap pedig ugyanekkor a második rész! Ki ne hagyd!!!

2019.10.16.

 Rekord mennyiségű, 49 állomásból álló teljes teltházas, országos turnét bonyolítottunk a tavaszi-nyári szezonban, egészen mostanáig! Jártunk többször Erdélyben és a Felvidéken is. A Facebookon...

2019.09.30.

 

Rajongói levelek

Tájékoztatunk, hogy az oldal moderált, a KARTHAGO zenekar fenntartja a jogot arra, hogy stílusában vagy tartalmában ide nem illő, sértő módon közzétett hozzászólásokat ne publikálja.


Név:
E-mail:
Bejegyzés:
Kérem, írja be a képen látható karaktereket:


Kedves Karthago !

A feleségemmel elmentünk a balatonlellei koncertre, mert nem hagyom ki őket, ha csak lehet :) Ugyanolyan élmény volt, mint az eddigi összes Karthago buli.
(A nejem azóta külön felismeri azokat a számokat, amikben a Miki énekel)

Köszönet Nektek, hogy mindig ugyanúgy odateszitek magatokat, akár nagy, akár kicsi közönségetek van !
Remélem, még sokszor látunk Titeket élőben !
Üdv,
Zoli


A Karthago válaszol:
Szia Zoli! Tudod, nálunk teljesen mindegy, hol és kiknek játszunk. Valóban mindig és mindenütt teljes erőbedobással és lelkesedéssel nyomunk, mert mi ezt és így szeretjük. Mi is reméljük, hogy még sokat találkozunk! Üdvözlettel: a KARTHAGO!
Tisztelt KARTHAGO!
2015.08.07.-én őrületes bulit csináltatok a Barba Negra track-ben. Egyszerűen hihetetlen volt. Nekem ez volt a harmadik KARTHAGO koncert amin szerencsére ott lehettem ti minden koncerten hihetetlen és kiváló show-t (bulit) csináltok. Nagyon nagyon örülök hogy van egy zenekar nevezetesen KARTHAGO itt Magyarországon mert ti vagytok Magyarország leges legjobb Rock zenekara.
Nagyon szépen köszönöm az élményt amit újra átélhettem.

Petrás Ádám (16)A Karthago válaszol:
Kedves Petrás Ádám! nagyon szépen köszönjük elismerő soraid! Reméljük, még sokszor találkozunk! Szeretettel: a KARTHAGÓ!
Sziklay Emil
Nem láttam a Karthágót 7-8 éve. A jóhírüket hallottam, de nem volt szerencsém eljutni koncertjükre. Tegnap viszont itt dübörögtek Őriszentpéteren, hát átmentem (Zalalövőn lakok, ) megnézni. Mit mondjak hogy ne lássatok elfogultnak? Az utóbbi évek legszínvonalasabb rockzenéjét láttam-hallottam! Ekkora erővel ilyen odaadással , energiával és lendülettel egyetlen zenekar sem tud játszani. Eszelős erővel süt belőlük a színpadról az összetartás az összhang , a profizmus és egy jókedvű lazaság. Amire azt mondják hogy , vérprofi. Szétordítottam magam annyira jóvolt , körülöttem is imádták őket, és mind élvezték a bődületesen jó koncertet. Bizony kérem , a fiatalokat meghazudtoló kurvajó showt nyomtak , pont úgy, minha éppen 25 évesek lennének. Óriási arcok igazi rock zenészek, hatalmas csapat a Karthagó. Nagyon örülök hogy láthattam őket évekre szoló élményt kaptam. Sz. Emil , 31éves rockrajongó Zalalövő

A Karthago válaszol:
Kedves Emil! Nagyon-nagyon köszönjük elismerő soraid, ez ad erőt újra és újra a színpadra állni és a legjobban teljesíteni. Szeretettel üdvözöl a KARTHAGO!
Azt szeretném megkérdezni hogy jöttök-e Vas megyébe június 27-augusztus 25-ig??!!


A Karthago válaszol:
A Koncertmenüben megtalálod a teljes turnét.
Tisztelt KARTHAGO. megkérdezném, a koncertmenüben korábban feltüntetett Érsekújvár-i (Szlovákia) koncertnek (augusztus 15.) a helyszine meg lett változtatva. miért is? Ugyanis Érsekújvárban lakom és már vártam a bulit. De sebaj, majd találkozunk Perbetén. További sok sikert.

A Karthago válaszol:
Kedves Ervin! Igen változott a helyszín, a koncert így Perbetén lesz, a TUMULTUS fesztiválon.
Sziasztok!
Valószínű elnéztem valamit,de kb. 8 éve mikor rendeltem Karthago relikviákat alkategóriák voltak és tudtam mindenből választani és leadni a rendelés.Most is kattingattam mindenhová,de nem jött be semmi. Kérnék egy kis segítséget!!!! A zene magáért beszél. A zenekar tagjai pedig EMBEREK(csupa nagybetűvel) ami manapság ritkaság!!!!

A Karthago válaszol:
Kedves Tamás! Először is nagyon köszönjük kedves soraidat! Másodszor pedig természetesen utánanézünk az általa felvetett problémának, a butik-ban. Szeretettel üdvözöl a KARTHAGO!
sziasztok sok sikert kivánok
Sziasztok!
Az első, második lemezeteket bakeliton hallgattam ronggyá, és most köszönöm, hogy ilyen színvonalon ennyi év után láthattalak, és hallgathattalak benneteket Ecseren! Köszönöm az élményt! Császti lászti!


A Karthago válaszol:
Tamás, köszönjük kedves soraidat! Gyere máskor is!
Tisztelt Karthago!
Május 16-án szerencsém volt ott lenni az Ecseri koncerten.
Ahol őrületes bulit csináltatok. Nem rég óta ismerlek titeket, tavaly a Diósdon hallottalak titeket először és azóta nagy rajongótok vagyok. Egyfolytában csak titeket hallgatlak bárhol legyek is.
Ma Magyarországon ti vagytok a legjobb rockzenekar.
Csak így tovább, Csak a zene.
Üdvözlettel: Petrás Ádám (16)

A Karthago válaszol:
Ádám, köszönjük!!!
Vajda Károly
Tegnap Ecseren járt a Karthago! Voltak előttük is zenekarok a nagy Majálison, láttam sokmindent korábban is pesten és máshol is. De ehez foghatót még soha. Gyerekkorom óta imádom a rockot. Sok cédém is van külföldi és magyar. A Karthagón tegnap sírtam!! Olyan hatalmasak ők és annyira ISTENEK hogy nem is találok jó szavakat. Egy vérbeli rock zenekar akiknek a koncertje kőkemény de közben meg dallamos , látványos és szórakoztató minden pillanatban, vérprofik és kedvesek egyuttal Isteni szólók és poének , összhang és együttzenélés magasiskolája. A világminden pontján megállnák a helyüket! Annyira óriási élmény volt mindenkinek hogy komolyan sirtam! Sosem felejtem el köszönöm Nektek Karthagó!!! Kari

A Karthago válaszol:
Szia Kari! Köszönjük kedves leveled, egészen meghatódtunk, komolyan! Mi is élveztük nagyon a tegnapi koncertet Ecseren, a Családi Majálison, igazán értő, és rockzene kedvelő közönségnek játszhattunk. Ez minket is feldob. Jól éreztük magunkat, köszönjük Neked és a sok-sok kedves ecseri és máshonnan is eljött kedves Közönségnek!
Köszönöm a Rock Café-ban átélt koncertélményt.
Fantasztikusak voltatok ! Jó egészséget kívánok
Nektek, hogy még sokáig hallgathassuk a zenéteket.
Kátainé Marcsi
Hajdúszoboszló

A Karthago válaszol:
Kedves Marcsi! Nagyon szépen köszönjük az elismerő sorokat! Mi is jól éreztük magunkat!!!! Reméljük, még találkozunk! Szívélyes üdvözlettel, a KARTHAGO!!
Tisztelt Karthago

Sok minden történetet hallottam már az "Ugye eljössz még" című történésekről. Szeretném ha végre megtudnám az igazságot :) Ha lehet akkor minél pontosabban. nagyon érdekelne engem és szerintem mindenkit. Az a zene leírhatatlanul szép. Köszönöm előre is

A Karthago válaszol:
Kedves Martin! Itt a honlapon, az Elefántdübörgés címszó alatt, a könyvbéli részletek között megtalálható az igaz történet.
Sziasztok!
A lenne a kérdésem, hogy az idén várható e Székesfehérvári koncertetek? Sajnálattal nézem a koncertmenüt, hogy nincs Fehérvári helyszín.
Üdv: Trebron

A Karthago válaszol:
Jelenleg sajnos nincs Székesfehérvári meghívásunk.... :-(((
Kedves Karthago! Minden szeptember első hétvégéjén a hazai zenei élet krémje lép fel Dorogon. Szeretnénk önöket is a színpadunkon látni, kérem jelezzék ezen szándékukat, ha alkalmas az időpont. Köszönettel: Csaba

A Karthago válaszol:
Kedves Csaba! Nagyon szívesen lépünk fel Dorogon, ehhez szükséges egy hivatalos e-mail felkérés, itt a honlapon, a "koncertszervezés" cím alatti információk között található mailcímre. Üdvözlettel!
Kedves Karthago!

Szomorúan látom,hogy az eddigi koncertek sorában csak egy hajdúszoboszlói unplugged koncert szerepel.Jöttök keletre sima,torzitott koncerttel is?(Debrecenbe vagy a közelbe) .Nincs tervben esetleg egy nagyváradi koncert?Ugyanis az szülővárosom,és tudtommal ott még nem fordultatok meg.Várom megtisztelő válaszotokat.

A Karthago válaszol:
Kedves Tamás! Még alakul a turné menetrend, időnként érdemes ránézni! Sajnos
Nagyvárad viszont idén nincs a tervben. Üdvözlettel, a KARTHAGO!
MINDEKI JÖJŐN JUNIUS VÉGÉN LESZ ŐRISZENTPÉTEREN KARTHAGO NAGY BULI LESZ
NAGYON SZUPER HOGY JÖTŐK ŐRISZENTPÉTERE HATALMAS KONCERTET CSINÁLJATOK
Tegnap Csornán voltunk az un.unplugged koncerteteken,amit bevallom őszintén nem nagyon tudtam mit jelent.Kicsit meglepődtem amikor a színpadon megláttam a székeket.Amikor a koncert megkezdődött leesett az állam.Nagyon színvonalas és nagyon jó hangulatú 2 órás koncertet kaptunk. Ha értékelnem kellene ez tökéletes volt.Ez a rockzene.Kívánom hogy még nagyon nagyon sokáig zenéljetek nekünk.Köszönöm az élményt.
Üdvözlettel:Ildi

A Karthago válaszol:
Kedves Ildi! Köszönjük. Örülünk nagyon, hogy jól érezted magad!
Kedves Karthago! Újbudai vagyok, vagyis a január 31-i koncert helyszínét tekintve helyi lakos. Gyertek felénk minél gyakrabban! Üdvözlettel, Marianna
Kedves Karthago! Másodmagammal látogattunk el a január 31-i koncertre, és igazán nagyszerű élmény volt - még a Haminyó Anyó is, amely kétségkívül nem a legerősebb eleme az egyébként nagyszerű zenei repertoárnak. Amennyiben mód van rá, kérlek jöjjetek még felénk: szüleim ezúttal nem tudtak eljönni, de feltétlenül elvinném őket is egy következő alkalommal! Még számtalan sikeres fellépést és minden jót kívánok Nektek!
Üdvözlettel,
Marianna

A Karthago válaszol:
Kedves Marianna! Köszönjük elismerő soraidat, de sajnos nem derül ki, merrefelé is van a "felétek" azaz hol is laksz... Üdvözlettel!