július 10. vasárnap 20:00
Balassagyarmat , Civitas Fortissima tér, (Fő tér) Fedett nagyszínpad
július 16. szombat 21:00
Örkény, Piactér, Nagyszínpad


2022.06.05.

Indul a NYÁR! A KARTHAGO Siófokon!!!!

Június 5.-én, este a Balatoni Pünkösdi Fesztivál vasárnapi sztárvendége a legendás KARTHAGO!! Gyere ki a Fő térre a víztorony...
2022.05.16.

Elindultunk!!!

Nagy lendülettel dübörög a KARTHAGO 2022-es évi "LandTour" című országos turnéja! Sok helyen találkozunk majd, nézegessétek itt a honlapon a "Koncertmenü" oldalt, folyamatosan...

2021.11.12.

 Sajnos megtörtént az, ami még sohasem történt a zenekar 42 éves pályafutása alatt! Elmarad a holnapi, november 13.-i koncertünk, ráadásul a nagyon várt budapesti Barba Negra klubban! Még sohasem...

Rajongói levelek

Tájékoztatunk, hogy az oldal moderált, a KARTHAGO zenekar fenntartja a jogot arra, hogy stílusában vagy tartalmában ide nem illő, sértő módon közzétett hozzászólásokat ne publikálja.


Név:
E-mail:
Bejegyzés:
Kérem, írja be a képen látható karaktereket:


Tisztelt Karthago!
Május 16-án szerencsém volt ott lenni az Ecseri koncerten.
Ahol őrületes bulit csináltatok. Nem rég óta ismerlek titeket, tavaly a Diósdon hallottalak titeket először és azóta nagy rajongótok vagyok. Egyfolytában csak titeket hallgatlak bárhol legyek is.
Ma Magyarországon ti vagytok a legjobb rockzenekar.
Csak így tovább, Csak a zene.
Üdvözlettel: Petrás Ádám (16)

A Karthago válaszol:
Ádám, köszönjük!!!
Vajda Károly
Tegnap Ecseren járt a Karthago! Voltak előttük is zenekarok a nagy Majálison, láttam sokmindent korábban is pesten és máshol is. De ehez foghatót még soha. Gyerekkorom óta imádom a rockot. Sok cédém is van külföldi és magyar. A Karthagón tegnap sírtam!! Olyan hatalmasak ők és annyira ISTENEK hogy nem is találok jó szavakat. Egy vérbeli rock zenekar akiknek a koncertje kőkemény de közben meg dallamos , látványos és szórakoztató minden pillanatban, vérprofik és kedvesek egyuttal Isteni szólók és poének , összhang és együttzenélés magasiskolája. A világminden pontján megállnák a helyüket! Annyira óriási élmény volt mindenkinek hogy komolyan sirtam! Sosem felejtem el köszönöm Nektek Karthagó!!! Kari

A Karthago válaszol:
Szia Kari! Köszönjük kedves leveled, egészen meghatódtunk, komolyan! Mi is élveztük nagyon a tegnapi koncertet Ecseren, a Családi Majálison, igazán értő, és rockzene kedvelő közönségnek játszhattunk. Ez minket is feldob. Jól éreztük magunkat, köszönjük Neked és a sok-sok kedves ecseri és máshonnan is eljött kedves Közönségnek!
Köszönöm a Rock Café-ban átélt koncertélményt.
Fantasztikusak voltatok ! Jó egészséget kívánok
Nektek, hogy még sokáig hallgathassuk a zenéteket.
Kátainé Marcsi
Hajdúszoboszló

A Karthago válaszol:
Kedves Marcsi! Nagyon szépen köszönjük az elismerő sorokat! Mi is jól éreztük magunkat!!!! Reméljük, még találkozunk! Szívélyes üdvözlettel, a KARTHAGO!!
Tisztelt Karthago

Sok minden történetet hallottam már az "Ugye eljössz még" című történésekről. Szeretném ha végre megtudnám az igazságot :) Ha lehet akkor minél pontosabban. nagyon érdekelne engem és szerintem mindenkit. Az a zene leírhatatlanul szép. Köszönöm előre is

A Karthago válaszol:
Kedves Martin! Itt a honlapon, az Elefántdübörgés címszó alatt, a könyvbéli részletek között megtalálható az igaz történet.
Sziasztok!
A lenne a kérdésem, hogy az idén várható e Székesfehérvári koncertetek? Sajnálattal nézem a koncertmenüt, hogy nincs Fehérvári helyszín.
Üdv: Trebron

A Karthago válaszol:
Jelenleg sajnos nincs Székesfehérvári meghívásunk.... :-(((
Kedves Karthago! Minden szeptember első hétvégéjén a hazai zenei élet krémje lép fel Dorogon. Szeretnénk önöket is a színpadunkon látni, kérem jelezzék ezen szándékukat, ha alkalmas az időpont. Köszönettel: Csaba

A Karthago válaszol:
Kedves Csaba! Nagyon szívesen lépünk fel Dorogon, ehhez szükséges egy hivatalos e-mail felkérés, itt a honlapon, a "koncertszervezés" cím alatti információk között található mailcímre. Üdvözlettel!
Kedves Karthago!

Szomorúan látom,hogy az eddigi koncertek sorában csak egy hajdúszoboszlói unplugged koncert szerepel.Jöttök keletre sima,torzitott koncerttel is?(Debrecenbe vagy a közelbe) .Nincs tervben esetleg egy nagyváradi koncert?Ugyanis az szülővárosom,és tudtommal ott még nem fordultatok meg.Várom megtisztelő válaszotokat.

A Karthago válaszol:
Kedves Tamás! Még alakul a turné menetrend, időnként érdemes ránézni! Sajnos
Nagyvárad viszont idén nincs a tervben. Üdvözlettel, a KARTHAGO!
MINDEKI JÖJŐN JUNIUS VÉGÉN LESZ ŐRISZENTPÉTEREN KARTHAGO NAGY BULI LESZ
NAGYON SZUPER HOGY JÖTŐK ŐRISZENTPÉTERE HATALMAS KONCERTET CSINÁLJATOK
Tegnap Csornán voltunk az un.unplugged koncerteteken,amit bevallom őszintén nem nagyon tudtam mit jelent.Kicsit meglepődtem amikor a színpadon megláttam a székeket.Amikor a koncert megkezdődött leesett az állam.Nagyon színvonalas és nagyon jó hangulatú 2 órás koncertet kaptunk. Ha értékelnem kellene ez tökéletes volt.Ez a rockzene.Kívánom hogy még nagyon nagyon sokáig zenéljetek nekünk.Köszönöm az élményt.
Üdvözlettel:Ildi

A Karthago válaszol:
Kedves Ildi! Köszönjük. Örülünk nagyon, hogy jól érezted magad!
Kedves Karthago! Újbudai vagyok, vagyis a január 31-i koncert helyszínét tekintve helyi lakos. Gyertek felénk minél gyakrabban! Üdvözlettel, Marianna
Kedves Karthago! Másodmagammal látogattunk el a január 31-i koncertre, és igazán nagyszerű élmény volt - még a Haminyó Anyó is, amely kétségkívül nem a legerősebb eleme az egyébként nagyszerű zenei repertoárnak. Amennyiben mód van rá, kérlek jöjjetek még felénk: szüleim ezúttal nem tudtak eljönni, de feltétlenül elvinném őket is egy következő alkalommal! Még számtalan sikeres fellépést és minden jót kívánok Nektek!
Üdvözlettel,
Marianna

A Karthago válaszol:
Kedves Marianna! Köszönjük elismerő soraidat, de sajnos nem derül ki, merrefelé is van a "felétek" azaz hol is laksz... Üdvözlettel!
KÖSZÖNJÜK KARTHAGO !

Csak csatlakozni tudunk az előttünk szólókhoz,nagyon jó hangulatú koncertben volt részünk szombaton este. A repertoár is kiválóan átfogta az elmúlt 36/35/!
évet, nagyon jó volt hangszerelve, jól eltalálták az ének a és a hangszerek összhangját , ami másoknak sajnos nem mindig sikerül,az pedig egyenesen ritkaságszámba megy , hogy ilyen jól ötvözzék a zenét és humort.
Külön köszönet Gidófalvy Attilának , hogy feltehetőleg hosszú komoly betegség után, még mindig vállalta, összefogta a végül közel 2 órásra sikerült koncertet,természetesen ezzel a többi tag érdemeit nem akarom kisebbíteni,amikor minden akkordnál érződött a határtalan összhang , együttgondolkodás, a zene azonos hőfokon való átérzése,ami átsütött az egész koncerten.A zenekar még mindig a hazai/ európai/ legjobbak között van , s reméljük ez hosszabb ideig így is marad. Egyetlen kritikai megjegyzés , kellene valakit találni a zenekar környékén, aki koncert előtt-után értékesíteni tudná a zenekar műsoros cd-it ,dvd-it , zenei pendrive-kat és memómia kártyákat,most is el lehetett volna adni néhány száz példányt./ Arra már nekünk sincs időnk,hogy órákig keresgessük a kevés meglévő szakboltot,kalózmásolatot pedig eleve nem töltünk le./ Minden esetre , ha megjelenik, már most elővételben vevők vagyunk az unplagged koncert felvételre 2-3 példányban,mivel élményeinket rokonainkkal , barátainkkal, ismerőseinkkel is szeretnénk megosztani. Üdvözlet Dr.H:I.&...A Karthago válaszol:
Kedves doktor úr, Önnek is köszönjük dicsérő szavait és a kritikát is. Igyekszünk megoldani a felvetett gondot. Szívélyes üdvözlettel: a KARTHAGO!
Dr. Zentay István
Tegnap a Karthagó akusztik koncertjén voltunk a családdal. Ezt a beszámolót azoknak írom, akik már nem tudtak beférni a koncertre.
Nagyon nehéz megfelelő szavakba önteni azt a katartikus élményt amit kaptunk! Oldalágról én is zenészféle vagyok, tehát meg tudom ítélni amit hallok. A Karthago tagjai a hazai /nem csak rock/zenei élet óriásai! Őket elsősorban a kemény rock világából ismerjük és szeretjük. Azonban tegnap megmutatták, hogy a valódi,csendes MUZSIKÁLÁSban is perfektül otthon vannak. Színes, hihetetlen színvonalas, ugyanakkor kötetlen, kedves előadást láttunk-hallottunk tőlük. Olyan egység, összetartás, összhang, jókedv és erő árad belőlük, amit csodálni lehet és főleg élvezni. Zeneileg pedig csupán azt tudom mondani, hogy perfekt volt! Hibátlan. Elolvadtunk a hömpölygő, áradó gyönyörű dallamokban és a rockdalok csendes, akusztikgitáros-vokálos feldolgozásaiban. Tényleg óriások ők. Utóbbi évek legszebb zenei élményét kaptuk ott valamennyien. Köszönjük Karthagó!!!! Dr. Zentay István, Budapest, Újbuda.


A Karthago válaszol:
Erre nehéz mit mondani.... Teljesen meghatódtunk. És persze nagyon köszönjük! A KARTHAGO.
Kedves Karthago !

Sajna már most lemaradtam a jövő szombati unplugged koncertetekről, mert minden jegy elkelt kb. 1 perc alatt.

Terveztek még több ilyet ? (segítek: a helyes válasz az IGEN :)))))))))))
De jó lenne... vinnék sok ismerőst, az biztos.
Rockos üdvözlettel, Zoli
2014. december 20, szombat a Karthago szemtgotthárdi fellépésenek napja. Ahogy a koncert végén Gidófalvi Attila is mondta, külhonból tértem haza, hogy újra megélhessem azt az élményt amit a Karthago tud nyújtani az élö rockzene kedvelöinek.
Fergeteges élmény volt. Köszönöm nektek és további eröt és egészséget kívánok mind a zenekar mind pedig a technikai és egyéb szakembereknek a további munkátokhoz.

Örömökben gazdag Boldog Karácsonyt mindannyiótoknak.


A Karthago válaszol:
Köszönjük mi is Neked a kedves levelet!!! Boldog új évet! A KARTHAGO!
Papp Miklós és barátai
Itt járt tegnap este a Karthago Szentgotthárdon. Nagyon sokan voltunk és a decemberi tél ellenére cseppet sem fáztunk. Forrósított minket az együttes által sugárzott energia, mint valami valami őserő és a kőkemény, fantasztikus rockzene!
Nagyon jó, hogy van nekünk egy Karthago-nk!!
Ők azok, akik soha nem „celebesedtek” el, nem látni őket idióta tv műsorokban, nem főznek és nem laknak a dzsungelben, nem látnak ufókat, nem szerepelnek feleslegesen sehol, csak simán tudjuk, hogy vannak, és ha jönnek, akkor zenélnek nekünk úgy, ahogyan az igazi rockot játszani kell, ahogyan talán csak nagyon kevesen tudják itt M.országon! Még sose csalódtunk bennük!
Vigyázzatok magatokra Karthago, és további 35 évet kívánunk valamennyien nektek mi, a jó élő rockzene hívei. Papp Miklós, Szentgotthárd.


A Karthago válaszol:
Ez szép levél, köszönjük Miklós, sok igazság van abban, amit írtál, mert így van, vigyázunk a felesleges és értelmetlen bulvár hírek elkerülésére a zenekar vonatkozásában. Igyekszünk továbbra is ennek jegyében tevékenykedni. Szép ünnepet kívánunk!
sziasztok, csak egy kérdésem lenne, lesz a 35éves buli? és ha igen, akkor hol és mikor? koszi a választ. udv. csak egy rajongó Érsekújvárból.

A Karthago válaszol:
Sajnos idén már nem lesz.... Jövőre lesz a 36 éves! Hogy hol és mikor, az kiderül tavasszal. Boldog új évet!
Kedves Elefántok!

Várhatóak-e koncertek a téli időszakban? Lesznek-e nem szabadtéri bulik? Ha igen, mikor láthatjuk ezeket a koncertmenüben?

Üdvözlettel: Gulyás Laci

A Karthago válaszol:
Szia Laci! Köszönjük kérdésedet. Egyelőre nem látjuk a helyzetet, mert Gidó műtétje miatt bizonytalan, hogy mikor tudunk ismét színpadra állni. Most halasztották el éppen másodszor a műtétet. Mi nagyon izgulunk Attiláért, és amint tudunk valamit és elindulhat a koncertek szervezése, azonnal jelentkezünk itt a honlapon. Üdv!
Tiszteletem. Csak egy kérdésem lenne. Hol és mikor lesz a 35éves buli. Koszi a választ. Felvidékrol írok és megyek a bulira.