december 23. hétfő 20:00
Szombathely, Rockkarácsony!!!


2019.11.01.
Ma, november 1.-én este, 21:05 perckor lesz a KARTHAGO 40 éves jubileumi óriáskoncertje az M2Petőfi TV-n!!! Holnap ugyanekkor a második rész!!!!

 Ma, november 1.-én este, 21:05 perckor lesz a KARTHAGO 40 éves jubileumi óriáskoncertje az M2Petőfi TV-n!!! Holnap pedig ugyanekkor a második rész! Ki ne hagyd!!!

2019.10.16.

 Rekord mennyiségű, 49 állomásból álló teljes teltházas, országos turnét bonyolítottunk a tavaszi-nyári szezonban, egészen mostanáig! Jártunk többször Erdélyben és a Felvidéken is. A Facebookon...

2019.09.30.

 

Rajongói levelek

Tájékoztatunk, hogy az oldal moderált, a KARTHAGO zenekar fenntartja a jogot arra, hogy stílusában vagy tartalmában ide nem illő, sértő módon közzétett hozzászólásokat ne publikálja.


Név:
E-mail:
Bejegyzés:
Kérem, írja be a képen látható karaktereket:


KÖSZÖNJÜK KARTHAGO !

Csak csatlakozni tudunk az előttünk szólókhoz,nagyon jó hangulatú koncertben volt részünk szombaton este. A repertoár is kiválóan átfogta az elmúlt 36/35/!
évet, nagyon jó volt hangszerelve, jól eltalálták az ének a és a hangszerek összhangját , ami másoknak sajnos nem mindig sikerül,az pedig egyenesen ritkaságszámba megy , hogy ilyen jól ötvözzék a zenét és humort.
Külön köszönet Gidófalvy Attilának , hogy feltehetőleg hosszú komoly betegség után, még mindig vállalta, összefogta a végül közel 2 órásra sikerült koncertet,természetesen ezzel a többi tag érdemeit nem akarom kisebbíteni,amikor minden akkordnál érződött a határtalan összhang , együttgondolkodás, a zene azonos hőfokon való átérzése,ami átsütött az egész koncerten.A zenekar még mindig a hazai/ európai/ legjobbak között van , s reméljük ez hosszabb ideig így is marad. Egyetlen kritikai megjegyzés , kellene valakit találni a zenekar környékén, aki koncert előtt-után értékesíteni tudná a zenekar műsoros cd-it ,dvd-it , zenei pendrive-kat és memómia kártyákat,most is el lehetett volna adni néhány száz példányt./ Arra már nekünk sincs időnk,hogy órákig keresgessük a kevés meglévő szakboltot,kalózmásolatot pedig eleve nem töltünk le./ Minden esetre , ha megjelenik, már most elővételben vevők vagyunk az unplagged koncert felvételre 2-3 példányban,mivel élményeinket rokonainkkal , barátainkkal, ismerőseinkkel is szeretnénk megosztani. Üdvözlet Dr.H:I.&...A Karthago válaszol:
Kedves doktor úr, Önnek is köszönjük dicsérő szavait és a kritikát is. Igyekszünk megoldani a felvetett gondot. Szívélyes üdvözlettel: a KARTHAGO!
Dr. Zentay István
Tegnap a Karthagó akusztik koncertjén voltunk a családdal. Ezt a beszámolót azoknak írom, akik már nem tudtak beférni a koncertre.
Nagyon nehéz megfelelő szavakba önteni azt a katartikus élményt amit kaptunk! Oldalágról én is zenészféle vagyok, tehát meg tudom ítélni amit hallok. A Karthago tagjai a hazai /nem csak rock/zenei élet óriásai! Őket elsősorban a kemény rock világából ismerjük és szeretjük. Azonban tegnap megmutatták, hogy a valódi,csendes MUZSIKÁLÁSban is perfektül otthon vannak. Színes, hihetetlen színvonalas, ugyanakkor kötetlen, kedves előadást láttunk-hallottunk tőlük. Olyan egység, összetartás, összhang, jókedv és erő árad belőlük, amit csodálni lehet és főleg élvezni. Zeneileg pedig csupán azt tudom mondani, hogy perfekt volt! Hibátlan. Elolvadtunk a hömpölygő, áradó gyönyörű dallamokban és a rockdalok csendes, akusztikgitáros-vokálos feldolgozásaiban. Tényleg óriások ők. Utóbbi évek legszebb zenei élményét kaptuk ott valamennyien. Köszönjük Karthagó!!!! Dr. Zentay István, Budapest, Újbuda.


A Karthago válaszol:
Erre nehéz mit mondani.... Teljesen meghatódtunk. És persze nagyon köszönjük! A KARTHAGO.
Kedves Karthago !

Sajna már most lemaradtam a jövő szombati unplugged koncertetekről, mert minden jegy elkelt kb. 1 perc alatt.

Terveztek még több ilyet ? (segítek: a helyes válasz az IGEN :)))))))))))
De jó lenne... vinnék sok ismerőst, az biztos.
Rockos üdvözlettel, Zoli
2014. december 20, szombat a Karthago szemtgotthárdi fellépésenek napja. Ahogy a koncert végén Gidófalvi Attila is mondta, külhonból tértem haza, hogy újra megélhessem azt az élményt amit a Karthago tud nyújtani az élö rockzene kedvelöinek.
Fergeteges élmény volt. Köszönöm nektek és további eröt és egészséget kívánok mind a zenekar mind pedig a technikai és egyéb szakembereknek a további munkátokhoz.

Örömökben gazdag Boldog Karácsonyt mindannyiótoknak.


A Karthago válaszol:
Köszönjük mi is Neked a kedves levelet!!! Boldog új évet! A KARTHAGO!
Papp Miklós és barátai
Itt járt tegnap este a Karthago Szentgotthárdon. Nagyon sokan voltunk és a decemberi tél ellenére cseppet sem fáztunk. Forrósított minket az együttes által sugárzott energia, mint valami valami őserő és a kőkemény, fantasztikus rockzene!
Nagyon jó, hogy van nekünk egy Karthago-nk!!
Ők azok, akik soha nem „celebesedtek” el, nem látni őket idióta tv műsorokban, nem főznek és nem laknak a dzsungelben, nem látnak ufókat, nem szerepelnek feleslegesen sehol, csak simán tudjuk, hogy vannak, és ha jönnek, akkor zenélnek nekünk úgy, ahogyan az igazi rockot játszani kell, ahogyan talán csak nagyon kevesen tudják itt M.országon! Még sose csalódtunk bennük!
Vigyázzatok magatokra Karthago, és további 35 évet kívánunk valamennyien nektek mi, a jó élő rockzene hívei. Papp Miklós, Szentgotthárd.


A Karthago válaszol:
Ez szép levél, köszönjük Miklós, sok igazság van abban, amit írtál, mert így van, vigyázunk a felesleges és értelmetlen bulvár hírek elkerülésére a zenekar vonatkozásában. Igyekszünk továbbra is ennek jegyében tevékenykedni. Szép ünnepet kívánunk!
sziasztok, csak egy kérdésem lenne, lesz a 35éves buli? és ha igen, akkor hol és mikor? koszi a választ. udv. csak egy rajongó Érsekújvárból.

A Karthago válaszol:
Sajnos idén már nem lesz.... Jövőre lesz a 36 éves! Hogy hol és mikor, az kiderül tavasszal. Boldog új évet!
Kedves Elefántok!

Várhatóak-e koncertek a téli időszakban? Lesznek-e nem szabadtéri bulik? Ha igen, mikor láthatjuk ezeket a koncertmenüben?

Üdvözlettel: Gulyás Laci

A Karthago válaszol:
Szia Laci! Köszönjük kérdésedet. Egyelőre nem látjuk a helyzetet, mert Gidó műtétje miatt bizonytalan, hogy mikor tudunk ismét színpadra állni. Most halasztották el éppen másodszor a műtétet. Mi nagyon izgulunk Attiláért, és amint tudunk valamit és elindulhat a koncertek szervezése, azonnal jelentkezünk itt a honlapon. Üdv!
Tiszteletem. Csak egy kérdésem lenne. Hol és mikor lesz a 35éves buli. Koszi a választ. Felvidékrol írok és megyek a bulira.
Kedves Karthago !
Köszönjük Nektek a pilisszántói koncertet, ami sokminden volt: profi, fergeteges, családias, és felemelő egyszerre.
A 13 éves kis/nagylányomnak is nagyon tetszett ! Mert a mai fiataloknak is van igénye értékes magyar rockzenére.
Remélem, sokáig lesznek még ilyen bandák, akik ilyen zenét játszanak nekik is.
A jó Isten tartson hát meg Titeket nekünk még sokáig !
Z.


A Karthago válaszol:
Nagyon szép levél! Köszönjük!!!!
Kedves Karthago!
Azt szeretném kérdezni, hogy szó volt egy esetleges decemberi SYMA Csarnok koncertről a jubileum kapcsán. Erről valami biztosabbat mikor lehet majd megtudni. Mert régen volt már a Bp. Park koncert és mennék akár holnap is Karthago-ra tombolni egy jót.
Egy ilyen szülinapi monstre koncert maradandó élmény mindig. Ahogy a 2009-es Aréna-buli meg az összes többi fellépésetek is.
Tisztelettel, Sanyi
Sziasztok !
Ezt kutattam ki:
A pilisszántói koncertre jegyek a helyszínen v. a polg.mesteri hivatalban.
Részletek ezen a szuper plakáton:
http://www.pilisszanto.hu/images/stories/hirek/karplak.jpg
Találkozunk !:)
Fenomenális volt a Karthagó tegnap este Zalaegerszegen! Az egész fesztiválhét messze legjobbja. Óriási élmény volt ezt az öt óriást látni a színpadon együtt. Ez maga a vérbeli igazi ROCK! Így nagybetűvel. Köszönjük ELEFÁNTOK!!!!!!!
László a Dongó rádióból
Csokoládés Palacsinta.
Várom a Bókay kerti bulit. Nem nagyon járok oda, mert eddig alig hallottam ott Zenét :)
Kedves Elefántok !
Volt szerencsém Titeket többször látni-hallani élőben, és mindig nagyszerű élmény volt.
Most nagyon várom a pilisszántói koncertet, és szeretném megkérdezni, jegyet hol lehet rá venni ?
Rockos üdvözlettel,
Zoli, Pilisvörösvárról

A Karthago válaszol:
Szia Zoli! Mi nem tudjuk pontosan, talán Pilisszántón érdeklődj.
Sziasztok!
Bükkábrányban hol lesz a koncert?
Köszi
T.

A Karthago válaszol:
A sportpályán.
Sziasztok elefántok! Úgy látom, a sors mindig úgy hozza, hogy a "házibuli" jellegű koncertjeitekre jutok el... Úgy indult az egész, hogy szombet reggel elhatároztam, megnézem már, mikor jöttök a közelbe. És láss, csodát, nincs messze Tiszavalk... Elcsaltam anyumat, keresztanyumat, és szereztetek nekünk egy fantasztikus estét. Gidó az állatszeretetével az eddiginél is jobban belopta magát a szívembe. Ja, és köszönöm neki, és Tamásnak a közös fényképet! Isten áldjon benneteket! Évi

A Karthago válaszol:
Évi, aranyos vagy, nagyon köszönjük!!!
Jó Reggelt Kedves Karthago!
Köszönet a tegnapi fergetes nagysikert aratott koncertért, ennyi ember, ilyen hangulat, és ennyire jó buli még nem volt Tiszavalkon! Csodálatos este volt, és ami még fokozta a hangulatot, befejezésként tűzijáték kísérte az elefánt dübörgést. Nagy esemény ez egy ilyen kis település életében. Most talán többen is felfedezték kicsiny településünk szépségeit és több embert vonz vissza a jövőben.
Ezt úgy mondom, mint a polgármester asszony.
Bízom benne, hogy egyszer még rendezhetünk együtt egy ilyen, vagy hasonló nagyszabású koncertet.
Köszönet Tiszavalk nevében!
Domonkos Józsefné /Zsóka/ Polgármester Asszony
Szép napot mindenkinek!Hosszú-hosszú évek után idén július 31-én volt szerencsém ismét végigtombolni egy Karthago koncertet!Én 14 évesen láttam először a zenekart Kisújszálláson és azonnal menthetetlenül a rajongójuk lettem egy életre!Persze gyermekként majd kamaszként sokfelé megfordultam a zenekar koncertjein!Aztán 16 évesen Jött egy másik zenekar amely olyan hatással volt rám,hogy az leírhatatlan!Ez a zenekar a Pokolgép!Sajnos a Karthago csak egyszer lépett fel Kisújszálláson míg a Pokolgép nagyon sokszor főleg miután a teljes zenekarral nagyon jó barátságba kerültem!De ettől függetlenül nekem a Karthago még ma is az első számú ROCK zenekar igen így csupa nagybetűvel!Szóval július 31-én frenetikus koncerten voltam a feleségemmel akinek ráadásul ez volt az első Karthago koncertje!Másnap azt mondta,hogy a Lord 40 éves bulija is élmény volt számára de a Karthago koncertje a NO1 nála!

A Karthago válaszol:
Köszönjük!!!
Katymandu
Kedves, Isteni Karthagó!!! Egész Tatabánya nevében köszönjük, ezt a fergeteges koncertet amit adtatok nekünk ma Tatabányán!! Életünk végéig emlékezetes marad amit csinááltatok a rockzene csúcsa. Sehol senki nem mérhető hozzátok ezt jó ha tuggyátok! Gratula Nektek csak így tovább mindig! Katymandu Zizi a "téBányai" hőscincér.

A Karthago válaszol:
Kedves Hőscincér! :-))) Köszönjük megható soraidat. Örülünk, hogy jól éreztétek magatokat. Mi is!!! Reméljük, még találkozunk soxor!!!
Anita
Kedves Karthagó! Fergeteges volt a Zagyvarékasi koncertetek! sosem hittem volna, hogy ilyen jók vagytok és ekkora hangulatot tudtok csinálni! Sok fiatal banda vehetne példát rólatok, energiában, erőben és odafigyelésben. Nagyon tetszett, köszönöm. Péndi Anita

A Karthago válaszol:
Kedves Anita! Köszönjük mi is a koncertet, nagyon értő és kedves közönség voltatok!! Klassz volt látni a hatalmas tömeget, ahogy szinte egy emberként élvezték és tombolták végig a koncertet. Még találkozunk!