július 26. péntek 20:30
Vassurány
július 27. szombat 20:30
Székesfehérvár, FEZEN Fesztivál, Nagyszínpad


2019.07.09.

Jártunk Szabadhídvégen, a Siópart Fesztiválon, onnan egyenesen Erdélybe autóztunk, ahol Tusnádfürdő mellett egy nagy nemzetközi fesztiválon léptünk fel óriási sikerrel! Onnan Kétpóra utaztunk, ugyancsak...

2019.06.15.

 Hatalmas szeretethullámokat kapunk Tőletek és ez ad nekünk még több energiát!!! Látva mindenhol az óriási tömegeket, akik eljönnek és élvezik a KARTHAGO zenéjét, látványát, velünk lüktetnek, énekelnek...

2019.06.04.
Rajongói levelek

Tájékoztatunk, hogy az oldal moderált, a KARTHAGO zenekar fenntartja a jogot arra, hogy stílusában vagy tartalmában ide nem illő, sértő módon közzétett hozzászólásokat ne publikálja.


Név:
E-mail:
Bejegyzés:
Kérem, írja be a képen látható karaktereket:


Már nagyon várom a koncertet Mezőfalván. Annyira jó lenne, ha játszanátok a Hajnali hosszú úton számot. Még élőben soha nem hallottam, pedig nagyon szeretem. Szerintem kár kihagyni a programból, biztos más is szívesen meghallgatná. Persze tudom, hogy előre megvannak a számok, de szuper lenne élőben hallani.
üdv.
Kriszti
Janó és Kata
Kedves Karthagó!!! Óriási élményt adtatok nekünk tegnap Kazáron!!! Még nem láttuk a zenekart, de így elsőre fantasztikus volt ! Soha még ennyire erős kemény és emellet rendkívül szórakoztató rockzenét nem láttunk-hallottunk. Csuda egy csapat vagytok!!! Szerintünk a legjobbak. Nagyon vártunk benneteket és nem csalódtunk! Isteni bulit nyomtatok, de láthattátok rajtunk a közönségenn is, hogy mennyire élveztük minden egyes hangot. Köszönjük Karthagó!! A rajongóitok lett egész Kazár és a környék is, ez biztoss!!! Janó és Kata + sokan.

A Karthago válaszol:
Köszönjük mi is kedves Janó és Kata, + a többiek. Mi is jól éreztük magunkat, remek és értő közönség voltatok! Találkozunk még!!!!!
Üdv!

22 éves srác vagyok, most kezdtem jobban elmélyülni a zenétekben. Az EFOTT- on biztosan ott leszek. Nagyon örülnék, ha a régi, jól ismert dalok mellett, megszólalna a 'Hajnali hosszú úton' című szám. Nagyon bírom a dallamát! Köszi!
Sziasztok!
Nézegetem a butikot és azt szeretném megtudni hogy női atlétákat már nem csináltattok?

A Karthago válaszol:
Kedves Keka! Biztos, hogy vannak női trikók is, kérünk fordulj a KARTHAGO TEAM-Butikhoz, közvetlenül az oldalukon.
Tisztelt Zenekar és Szigeti Ferenc úr! Rögtön boldog szülinapot is kívánok , Isten éltesse még nagyon sokáig! Zenekaruk meghatározó élmény mai napig számomra.
Tiszteletteljes kérdésem az lenne hogy Ön szerzett egy vagy több reklámzenét is (a kutatásaim alapján) esetleg ezekről nem lenne valamilyen lista a művek címével illetve hozzáférhetők-e valahol? Konkrétan egyről tudok, (OTP reklám) de talán több is volt? Várom válaszát (emailen vagy itt) További sok sikert és egészséget kívánva.

A Karthago válaszol:
Kedves Attila! Egyfelől köszönöm a jókívánságait! Másfelől a reklámzenéimet sajnos általában nem archíváltam... Úgyhogy nekem sincsenek meg, amit magam is sajnálok immár. Szívélyes üdvözlettel: Szigeti Ferenc
Üdv!

Nagy örömmel láttam, hogy fellép a zenekar az EFOTT-on. Pontosan melyik nap melyik órájában lesz a koncert?

Köszönöm!

A Karthago válaszol:
Július 18.-án.
Sziasztok! Várjuk a koncert menüt.Éljen a KARTHAGO!!!
Ülök a szobában búsan egyedül és a fülhallgatót bekapcsolom ,és eszembe jut ez a szó KARTHAGO keresem a hálón és végre kapcsolom és szól és dübörög valami megfoghatatlan az érzés amit akkor éreztem minden porcikám lüktetett a zenére . Meghajlok előttetek és büszkén mondom ki a neveteket üdvözlettel Klára.
Sziasztok! Először is gratulálok a régebbi valamint újabb sikereitekhez. Kérdésem a következő: Tud-e valaki valamit az 'Egérről'? Gitáros, kiment Ausztráliába, már jó régen. A 'rendes' nevére sajnos nem emlékszem. Esetleg a nevét valaki tudja? Előre is köszönöm, ha valaki segít.

A Karthago válaszol:
Kedves Andi! Kérdezgettünk, erre-arra, nem tudunk róla semmit. Egyúttal köszönjük kedves soraidat is.
Sziasztok!
Mikor lesz a következő koncert?
Üdv.Pali

A Karthago válaszol:
Szia Pali! A nagyobb koncertek májusban kezdődnek. Figyeld itt a honlapon a "koncertmenü" oldalt.
Sziasztok

Csak azt szeretném kérdezni,lesz-e új albumotok,új számokkal ? Ha igen,mikor várható a megjelenése ?

Üdv. Attila
Névnapodon Isten éltessen erőben, egészségben boldogságban,sikerekben. Abasamu
Pali a Madár
Hát gyerekek meg kell állapitsam hogy mégis van Magyarországon világszinvonalú zenekarunk! A Karthágó nálunk Sopronban akkorát alakitott mint akárrmelyik világsztár Bécsben a Stadthalléban! Mi járunk oda koncertekre de a Karthágó semmivel nem marad le azoktól. a sok magyar kis fos zenekar elmehet a büdös picsába és odajárulhatnának a Karthágó lába elé tanulni hogy kell ezt a zenét csinálni!Ennél a bandánál minden megvan ami kell a kurvajó rockzenéhez kőkemények mint a vidia, eszméletlen zenészek kibaszott jó összhang szól mint az atom ott álltunk a főtéren a hidegben de egy pillanatra se éreztük mert a zenekar úgy nyomta hogy konkrétan beszartunk. Melletem a barátnőm benedvesedett de lehet hogy a nagy tömegbe hozzá nyomuló többi pasitól is. haha. külömben ilyen baszott tömeget még azéletbe nem láttam Sopronba a főtéren.Naszóval a Karthágó eszméletlen jó banda sokunk szerint az Ország legjobbja mert érettek de valami kibaszott dinamó van a seggükben. Hatalmas buli vólt zeneileg meg életre szólo élmény. Ha olvassátok eszt gyerekek akkor nagyon köszönjük Karthagó! A Soproniak mindig hálásak lesznek ezért. Meg Buék!

A Karthago válaszol:
Kedves Pali a Madár! Nagyon köszönjük, élvezetes levél és kib...szottul jól esett nekünk!!! :-) Neked is Boldog Új Évet!
Kedves Karthago Zenekar!

Koszi a szombati PECSA koncertet nem tudok mást irni hatalmas elmeny volt, remelem drága Gido már jobban van :)
Nagyon Boldog Karácsonyi Unnepet es Boldog Sikerekben Gazdag 35.evfordulot kivánok Nektek es termeszetesen kicsit onzo modon magunknak is a 2014-es esztendore! :)

Szeretettel es Barátsággal : Lovász Tomi
Sziasztok Elefántok!
Eszméletlen jó volt a szombati koncert! A jövő évi szülinapi Aréna koncert,amit Szigeti Feri említett egy interjúban,tutira vehető,hogy lesz?
Boldog ünnepeket!
Varga Andi
Csodát tett a Karthagó!!!! Hatalmas élmény volt köszönjük! Andi.
Budai Csaba
Frenetikus volt a Karthagó tegnap a Pecsában! Ilyen egységes és csuda sokoldalú rockbanda szerintem nincs is. A zene kőkemény, de vannak szép lírai dalok, sok a humor és végig izgalmas zene, szuper szólók, vokálok,figyelni kell, És emellet tele van humorral jókedvvel az egész, nagyon klassz hangulat volt. Jaj és rengetegen voltunk!!! Jó lehet a zenekarnak ennyi rajongót látni. Szigeti Feri szemmel léthatóan imádja ezt a zenekart, annyi szerete van a szemében, amikor végignézi úgy oldalról olyan főnökösen a bandát. És a többiek is isteniek. Igazán szép karácsonyi ajándékot kaptunk a Karthagótól köszönjük!! És a Pecsának is.

A Karthago válaszol:
Kedves Csaba, köszönjük! Neked is boldog ünnepeket kíván a KARTHAGO!!!
Indulunk, gyerekek!!!!!!
Nagyon kemény banda vagytok.Amiota az eszemet tudom azóta titeket halgatlak és imádom amit csináltok.Mikór meglátta a Móri bornapok buli listályát egyböl jobb kedvem lett.Nagyon jó buli vólt imádlak titeket. Éljen örökké a az eggütes. Üdv :Attila
Sziasztok nagyon köszönöm a Móri bornapok elötti közös fotót a Bodajki Csillag cuki előtt veletek mint rockCsillagokkal,egyebként hatlmasat játszottatok,,,,,,szeretném megkapni azt az eggyetlen fotót amit a Szigeti Ferivel közösen csinállt a ti fotósotok kettönkről a Móri koncert után abutiknak a sátrába KARTHAGÓS polóba és nyakpántba,köszönöm,,,,,,Szeretném megköszönni mindötöknek hogy lehetövé tettétek a lányom számára hogy külön--külön fotozkodhasson veletek köszönettel egy Móri hatalmas rajongótok Csabi

TÁMOGATÓK: