december 23. hétfő 20:00
Szombathely, Rockkarácsony!!!


2019.11.01.
Ma, november 1.-én este, 21:05 perckor lesz a KARTHAGO 40 éves jubileumi óriáskoncertje az M2Petőfi TV-n!!! Holnap ugyanekkor a második rész!!!!

 Ma, november 1.-én este, 21:05 perckor lesz a KARTHAGO 40 éves jubileumi óriáskoncertje az M2Petőfi TV-n!!! Holnap pedig ugyanekkor a második rész! Ki ne hagyd!!!

2019.10.16.

 Rekord mennyiségű, 49 állomásból álló teljes teltházas, országos turnét bonyolítottunk a tavaszi-nyári szezonban, egészen mostanáig! Jártunk többször Erdélyben és a Felvidéken is. A Facebookon...

2019.09.30.

 

Rajongói levelek

Tájékoztatunk, hogy az oldal moderált, a KARTHAGO zenekar fenntartja a jogot arra, hogy stílusában vagy tartalmában ide nem illő, sértő módon közzétett hozzászólásokat ne publikálja.


Név:
E-mail:
Bejegyzés:
Kérem, írja be a képen látható karaktereket:


en magyarorszagon leszek szeptemberben es latom 7-ik en kocert lessz a BOKAY parkban AZ EN KERDESEM HOL KAPHATNAK JEGYET RA ES HOL VAN A BOKAY PARK??

A Karthago válaszol:
A Bókay kert a XVIII. kerületben va, a belépés ingyenes lesz!!!
Nagy köszönet a bonyhádi buliért! Fergeteges volt! Külön elismerés Kocsándi Tanár Úrnak! :D Rocktenor!

A Karthago válaszol:
Köszönjük!!! :-)
Sziasztok. Nem terveztek új albumot? Még egy kérdés: hol lesz a 35. szülinapi koncert?

A Karthago válaszol:
Szia Kopasz! Tervezünk, tervezünk... :-) Csak még nincs kész. A 35. Jubileumi koncert a Syma csarnokban lesz, Budapesten, decemberben!
Kedves Karthago!

Van rá esély, hogy olyan számokat is hallhassunk a koncerteken, mint Fohász egy új naphoz, Lázban égő nemzedék, Az álmodozó, Recsegő világ, Az utolsó szó és még sorolhatnám. Nem tudom mikor voltak a repertoár részei, de gondolom sokan mások is örülnének, ha újra hallhatnák ezeket is.

A Karthago válaszol:
Kedves Krisztina! Egy-egy turné előtt sokat agyalunk, hogy összeállítsuk a lehető legjobb programot. Nagyon sok dalunk van, (szerencsére), amiket játszhatnánk, és jónéhányat már többször ki is próbáltunk koncerteken, többek között az általad felsoroltakból is. Vannak, amik nem állták ki a közönség "próbáját", azaz lemezen sikeresek voltak, de élőben talán kevésbé. Ezeket azután vagy kihagyjuk, vagy ritkábban játsszuk. A többi dalt, amelyeket ugyancsak nagyon szeret a publikum, valamit mi is élvezzük játszani azokat, rendszeresen a repertoáron tartjuk. És vannak persze a kihagyhatatlan nagy slágereink, az úgynevezett KARTHAGO himnuszok, amiket viszont soha nem szabad kihagynunk a koncertekről. Viszont 90 - 100 percbe, meghatározott mennyiségű dal fér bele, tehát valahogy úgy kell sakkoznunk, hogy a KARTHAGO koncerteken azért mindenki jól érezze magát és megtalálja kedvenc dalait. Szeretettel üdvözlünk!
Petya , Attila és Gabesz
Húúúú! Valami fergeteges volt a Karthagó a Budapest Parkban! Semmihez és senkihez nem hasonlíthatóak! Ez a banda Magyarország Nemzeti Kincse!!! Ezt teljesen komolyan mondom, mondjuk! Ilyen ötösfogat sosem fog többé születni, nagyon-nagyon meg kellene becsülni őket, mert ha egyszer már nem lesznek, az hatalmas űr lesz a Magyar rockzenének. Egy csodát varázsoltak ma este a Budapest Parkba! Lenyűgözve álltunk, ordítottunk, tomboltunk, énekeltünk akkora élményt kaptunk mint még soha. Köszönjük Karthagó!!!! Ezentúl mindenhova veletek! Kocsis Petya és a haverock!

A Karthago válaszol:
Kedves Petya és a haverock! Nagyon megható dolgot írtál, írtatok, kicsit zavarban is vagyunk miatta, de nagyon köszönjük és azért jól estek a soraitok. Ilyenkor érezzük, hogy igen, érdemes csinálni, sőt úgy, olyan odaadással csinálni a dolgunkat, ahogyan ezt tesszük minden egyes koncerten! Üdv Nektek! A KARTHAGO.
Takáts Tamás: "Vannak barátaitok?"
Valaki a Budapest parki koncerten: "Nekem Ti vagytok a barátaim."
Sziasztok :) Várom már a kéméndi koncertet ott találkozunk... Tamás remélem ízlett a csokoládé és a pezsgő amit Gidótól küldtünk... És azt szeretném kérdezni hogy a kéméndi koncert fizetős lesz ?
Sziasztok,tényleg 21-kor fogtok kezdeni a Budapest Parkban?
De ugye ez nem azt jelenti,hogy figyelembe véve a csendrendeletet már 22 órakor be is fejezitek a koncertet?
Kedves Karthago!

Terveztek a jubileumi év keretében debreceni berretyóújfalui,dereskei, vagy esetleg nagyváradi fellépést?Várom megtisztelő válaszotokat.
Sziasztok... Nagyon jó volt a koncert Jókán... Vártam az alszószeli-i koncertet de Gidó mondta hogy elmarad... Nem baj... Tamás egészsége fontosabb... Gyógyulj meg Tamás... És te is Gidó :D :)

A Karthago válaszol:
Köszönjük szépen Mirella!
Sziasztok!
Hallottunk Tomi műtétjéről!Jobbulást kívánunk neki!!!
Ezek után lesz koncert Mezőfalván?
Köszi a választ!
Mariuann

A Karthago válaszol:
Nem sajnos, a KARTHAGO koncert elmarad Mezőfalván.
SZIASZTOK. TOMINAK MIELŐBBI GYÓGYULÁST KIVÁNOK, ÉS KÉRDEZEM, HOGY AZ ÖTÖDIKEI KONCERTRE FELÉPÜL-É? A HARMICÖT ÉVES JUBI HOL LESZ? KOPASZ LEÁNYFALURÓL

A Karthago válaszol:
Köszönjük. Az 5.-i koncert egyelőre elmarad, de már tárgyalunk az új időpontról.
Jobbulást Tamás!
Nagyon várunk Titeket az EFOTT-on!

Üdv!

A Karthago válaszol:
Ott leszünk! Köszönjük szépen!
Évi
Sziasztok Elefántok!

Most olvastam a hírt, mi történt a Takátssal! Jobbulást neki, nektek pedig minden jót, a nyáron valahogyan egy koncerten mindenképp tali! :) Üdv: Évi

A Karthago válaszol:
Köszönjük szépen!
Sziasztok
Most olvadtam mi történt Tamással.Minden elismerésem az
övé,ilyen fájdalommal végig énekelni egy koncertet, hát nem semmi.
Mielőbbi gyógyulást kívánok neki !
Üdv. Attila

A Karthago válaszol:
Köszönjük a nevében is!!!
Már nagyon várom a koncertet Mezőfalván. Annyira jó lenne, ha játszanátok a Hajnali hosszú úton számot. Még élőben soha nem hallottam, pedig nagyon szeretem. Szerintem kár kihagyni a programból, biztos más is szívesen meghallgatná. Persze tudom, hogy előre megvannak a számok, de szuper lenne élőben hallani.
üdv.
Kriszti
Janó és Kata
Kedves Karthagó!!! Óriási élményt adtatok nekünk tegnap Kazáron!!! Még nem láttuk a zenekart, de így elsőre fantasztikus volt ! Soha még ennyire erős kemény és emellet rendkívül szórakoztató rockzenét nem láttunk-hallottunk. Csuda egy csapat vagytok!!! Szerintünk a legjobbak. Nagyon vártunk benneteket és nem csalódtunk! Isteni bulit nyomtatok, de láthattátok rajtunk a közönségenn is, hogy mennyire élveztük minden egyes hangot. Köszönjük Karthagó!! A rajongóitok lett egész Kazár és a környék is, ez biztoss!!! Janó és Kata + sokan.

A Karthago válaszol:
Köszönjük mi is kedves Janó és Kata, + a többiek. Mi is jól éreztük magunkat, remek és értő közönség voltatok! Találkozunk még!!!!!
Üdv!

22 éves srác vagyok, most kezdtem jobban elmélyülni a zenétekben. Az EFOTT- on biztosan ott leszek. Nagyon örülnék, ha a régi, jól ismert dalok mellett, megszólalna a 'Hajnali hosszú úton' című szám. Nagyon bírom a dallamát! Köszi!
Sziasztok!
Nézegetem a butikot és azt szeretném megtudni hogy női atlétákat már nem csináltattok?

A Karthago válaszol:
Kedves Keka! Biztos, hogy vannak női trikók is, kérünk fordulj a KARTHAGO TEAM-Butikhoz, közvetlenül az oldalukon.
Tisztelt Zenekar és Szigeti Ferenc úr! Rögtön boldog szülinapot is kívánok , Isten éltesse még nagyon sokáig! Zenekaruk meghatározó élmény mai napig számomra.
Tiszteletteljes kérdésem az lenne hogy Ön szerzett egy vagy több reklámzenét is (a kutatásaim alapján) esetleg ezekről nem lenne valamilyen lista a művek címével illetve hozzáférhetők-e valahol? Konkrétan egyről tudok, (OTP reklám) de talán több is volt? Várom válaszát (emailen vagy itt) További sok sikert és egészséget kívánva.

A Karthago válaszol:
Kedves Attila! Egyfelől köszönöm a jókívánságait! Másfelől a reklámzenéimet sajnos általában nem archíváltam... Úgyhogy nekem sincsenek meg, amit magam is sajnálok immár. Szívélyes üdvözlettel: Szigeti Ferenc