október 18. péntek 20:00
Csengőd
október 22. kedd 20:00
Rétság


2019.09.30.

 

2019.07.25.
IDŐNKÉNT KATTINTSATOK A Facebook OLDALUNKRA A RÉSZLETESEBB BESZÁMOLÓKÉRT ÉS RENGETEG ÚJ FOTÓÉRT!! Hivatalos Facebook oldalunk: Karthago együttes
2019.07.24.

 Utóbbi idők legjobb hangulatú koncertje volt szombaton a Track-ben! Csodás és zeneértő rajongók jöttek össze és a banda is remek formában és jókevűen játszott lazán, de teli erővel, energiával...

Rajongói levelek

Tájékoztatunk, hogy az oldal moderált, a KARTHAGO zenekar fenntartja a jogot arra, hogy stílusában vagy tartalmában ide nem illő, sértő módon közzétett hozzászólásokat ne publikálja.


Név:
E-mail:
Bejegyzés:
Kérem, írja be a képen látható karaktereket:


Sziasztok! Először is gratulálok a régebbi valamint újabb sikereitekhez. Kérdésem a következő: Tud-e valaki valamit az 'Egérről'? Gitáros, kiment Ausztráliába, már jó régen. A 'rendes' nevére sajnos nem emlékszem. Esetleg a nevét valaki tudja? Előre is köszönöm, ha valaki segít.

A Karthago válaszol:
Kedves Andi! Kérdezgettünk, erre-arra, nem tudunk róla semmit. Egyúttal köszönjük kedves soraidat is.
Sziasztok!
Mikor lesz a következő koncert?
Üdv.Pali

A Karthago válaszol:
Szia Pali! A nagyobb koncertek májusban kezdődnek. Figyeld itt a honlapon a "koncertmenü" oldalt.
Sziasztok

Csak azt szeretném kérdezni,lesz-e új albumotok,új számokkal ? Ha igen,mikor várható a megjelenése ?

Üdv. Attila
Névnapodon Isten éltessen erőben, egészségben boldogságban,sikerekben. Abasamu
Pali a Madár
Hát gyerekek meg kell állapitsam hogy mégis van Magyarországon világszinvonalú zenekarunk! A Karthágó nálunk Sopronban akkorát alakitott mint akárrmelyik világsztár Bécsben a Stadthalléban! Mi járunk oda koncertekre de a Karthágó semmivel nem marad le azoktól. a sok magyar kis fos zenekar elmehet a büdös picsába és odajárulhatnának a Karthágó lába elé tanulni hogy kell ezt a zenét csinálni!Ennél a bandánál minden megvan ami kell a kurvajó rockzenéhez kőkemények mint a vidia, eszméletlen zenészek kibaszott jó összhang szól mint az atom ott álltunk a főtéren a hidegben de egy pillanatra se éreztük mert a zenekar úgy nyomta hogy konkrétan beszartunk. Melletem a barátnőm benedvesedett de lehet hogy a nagy tömegbe hozzá nyomuló többi pasitól is. haha. külömben ilyen baszott tömeget még azéletbe nem láttam Sopronba a főtéren.Naszóval a Karthágó eszméletlen jó banda sokunk szerint az Ország legjobbja mert érettek de valami kibaszott dinamó van a seggükben. Hatalmas buli vólt zeneileg meg életre szólo élmény. Ha olvassátok eszt gyerekek akkor nagyon köszönjük Karthagó! A Soproniak mindig hálásak lesznek ezért. Meg Buék!

A Karthago válaszol:
Kedves Pali a Madár! Nagyon köszönjük, élvezetes levél és kib...szottul jól esett nekünk!!! :-) Neked is Boldog Új Évet!
Kedves Karthago Zenekar!

Koszi a szombati PECSA koncertet nem tudok mást irni hatalmas elmeny volt, remelem drága Gido már jobban van :)
Nagyon Boldog Karácsonyi Unnepet es Boldog Sikerekben Gazdag 35.evfordulot kivánok Nektek es termeszetesen kicsit onzo modon magunknak is a 2014-es esztendore! :)

Szeretettel es Barátsággal : Lovász Tomi
Sziasztok Elefántok!
Eszméletlen jó volt a szombati koncert! A jövő évi szülinapi Aréna koncert,amit Szigeti Feri említett egy interjúban,tutira vehető,hogy lesz?
Boldog ünnepeket!
Varga Andi
Csodát tett a Karthagó!!!! Hatalmas élmény volt köszönjük! Andi.
Budai Csaba
Frenetikus volt a Karthagó tegnap a Pecsában! Ilyen egységes és csuda sokoldalú rockbanda szerintem nincs is. A zene kőkemény, de vannak szép lírai dalok, sok a humor és végig izgalmas zene, szuper szólók, vokálok,figyelni kell, És emellet tele van humorral jókedvvel az egész, nagyon klassz hangulat volt. Jaj és rengetegen voltunk!!! Jó lehet a zenekarnak ennyi rajongót látni. Szigeti Feri szemmel léthatóan imádja ezt a zenekart, annyi szerete van a szemében, amikor végignézi úgy oldalról olyan főnökösen a bandát. És a többiek is isteniek. Igazán szép karácsonyi ajándékot kaptunk a Karthagótól köszönjük!! És a Pecsának is.

A Karthago válaszol:
Kedves Csaba, köszönjük! Neked is boldog ünnepeket kíván a KARTHAGO!!!
Indulunk, gyerekek!!!!!!
Nagyon kemény banda vagytok.Amiota az eszemet tudom azóta titeket halgatlak és imádom amit csináltok.Mikór meglátta a Móri bornapok buli listályát egyböl jobb kedvem lett.Nagyon jó buli vólt imádlak titeket. Éljen örökké a az eggütes. Üdv :Attila
Sziasztok nagyon köszönöm a Móri bornapok elötti közös fotót a Bodajki Csillag cuki előtt veletek mint rockCsillagokkal,egyebként hatlmasat játszottatok,,,,,,szeretném megkapni azt az eggyetlen fotót amit a Szigeti Ferivel közösen csinállt a ti fotósotok kettönkről a Móri koncert után abutiknak a sátrába KARTHAGÓS polóba és nyakpántba,köszönöm,,,,,,Szeretném megköszönni mindötöknek hogy lehetövé tettétek a lányom számára hogy külön--külön fotozkodhasson veletek köszönettel egy Móri hatalmas rajongótok Csabi
Sziasztok!
Hol, mikor lesz a következő koncert? Budapesten vagy környékén nem lesz esetleg a közeljövőben?

Rajongótok: Lilla

A Karthago válaszol:
Kedves Lilla! Elképzelhető, hogy decemberben lesz egy nagy koncert Budapesten, erről a következő héten adunk hírt, ha sikerül. Jelenleg szervezés alatt van a dolog.

Üdv: a KARTHAGO.
Bandi és az Alfelek...
Nincs mese, a Karthagó messze a legnagyobb Magyarországon!!!!!! Nincs sallang, nincs shówelemek, vetítés meg hülye dizsifények! Csak vegytiszta ROCKZENE van a legjavából. Egyszerű szinpad és az öt zenész csudát tesz és kész! Nem kellenek vendégzenészek póténekesek meg ilyen badarságok. A Karthagó aztjátsza amit tud és azt nagyon tudgyja!!! Óriások ők a MAGYAR ROCK óriásai. Móron odapakoltak rendesen egy felejtettetlen élményt adtak nekünk. KARTHAGO FOREVÖR!!!!!! Bandi és az Alfelek.

A Karthago válaszol:
:-) Köszönjük Bandi, és különösen az Alfeleknek! :-) (Jó kis gyüjtőnév! :-) ) Mi is azt éreztük Móron, amit Ti! Remek és csodálatos este volt Veletek! Biztosan találkozunk még! A KARTHAGO.
Ott voltam a csókakői és a móri koncerten is. Mindkettő szuper volt!
Kedves Karthago!
32 éve imádlak benneteket! 16 évesen tanulás helyett a Paks, az atomváros dörgött a bakelitről. A fények, a hangok az árnyakra voltam szerelmes, és ha az Apáink útját nyomták az Egymillió fontos-ban, az ütő megállt bennem. Hihetetlen csoda, hogy még most is milyen jól nyomjátok! Ez az igazi zene! Ha fáradt vagyok este,
megnézek-hallgatok tőletek valamit, és már minden OK.
Tamásba annak idején nagyon szerelmes voltam, és
még most is csípem! Mondjátok meg neki, hogy vigyázzon magára, ilyen énekes nem sok termett a Földön, most is sokan szeretjük, és fejet hajtunk hihetetlen jó hangja előtt. Minden jót nektek
és dübörgés az elkövetkező 35 évben is.!!!!!

Szeretettel: Angyal Erzsébet
Kedves Karthago!
32 éve imádlak benneteket! 16 évesen tanulás helyett a Paks, az atomváros dörgött a bakelitről. A fények, a hangok az árnyakra voltam szerelmes, és ha az Apáink útját nyomták az Egymillió fontos-ban, az ütő megállt bennem. Hihetetlen csoda, hogy még most is milyen jól nyomjátok! Ez az igazi zene! Ha fáradt vagyok este,
megnézek-hallgatok tőletek valamit, és már minden OK.
Tamásba annak idején nagyon szerelmes voltam, és
még most is csípem! Mondjátok meg neki, hogy vigyázzon magára, ilyen énekes nem sok termett a Földön, most is sokan szeretjük, és fejet hajtunk hihetetlen jó hangja előtt. Minden jót nektek
és dübörgés az elkövetkező 35 évben is.!!!!!

Szeretettel: Angyal Erzsébet

A Karthago válaszol:
Erzsi, szuper a leveled, nagyon köszönjük!!!!
Sziasztok! Középiskolás korom nagy sztárjai vagytok. Rengeteget hallgattuk a zenéteket. Akkor volt a 97-es koncertetek a Sportcsarnokban, amire nagyon szerettünk volna elmenni, de apácazárdában voltunk kollégiumban, így "természetesen" nem mehettünk. Néhány számot leadott a rádió, amit mi nagy titokban hallgattunk éjjel, az ágy alatt, hogy észre ne vegyék a prefekták.
Amikor megtudtam, hogy Csókakőre jöttök koncertezni, előre mondtam, hogy én ott fogok pogózni előttetek, ennyivel tartozom fiatalkori önmagamnak. Nagy izgalommal vártalak Benneteket két okból is. Az egyik: kíváncsi voltam, hogy most is ugyanúgy tetszeni fog-e zenétek, vagy nézek, hogy ezért voltam én annyira oda? A másik pedig, hogy milyenek lesztek, mint emberek; hogy lejöttök falura, nyomtok a "parasztoknak" néhány számot, aztán a közeledő hidegfrontra való tekintettel távoztok - vagy nem.
Szóval beálltam a második sorba, és vártam... Aztán kidübörögtetek, és hihetetlenül jó koncertet adtatok nekünk, akkor is, ha nem voltunk éppen tízezren!!! Látszott, hogy nem a pénzért nyomjátok, ez az életetek!!! Szigeti Feri úgy játszott a gitárjával, hogy közben velünk, a közönséggel is játszott - a szó legnemesebb értelmében! Ugyanígy a többiek!!! Azt vettünk észre, hogy még az az ember is ott tombolt, akiről nem is gondoltuk volna!
Fiúk! Köszönöm az élményt! Hihetetlenül jól éreztem magam! Nagyok vagytok!

A Karthago válaszol:
Kedves Henrietta! Nagyon-nagyon kedves a leveled, köszönjük szépen, jó érzéssel olvastuk! Szeretettel üdvözöl a KARTHAGO!
Mint elefánt, az elefántokhoz!
Mármint remélem, hogy ti is ázsiai fajtából valók vagytok!
Marosvásárhelyen, bár jól tudom nem volt ez a célotok, - micsoda fájdalom -, de vasárnap este szabályosan lemostátok a pódiumról az Uriah Heep rock-csapatát! Mondhatni, Bernie-k mellettetek szinte sehol sem voltak, az egész előadásuk nem volt több egy végeérhetetlen mocsárba elsüllyedt bivaly folyamatos segélykérő bődületénél.

Mi több, minő keserűség, a végén már lélekben, szőnyeg alatt, mindenki zokogott a lapos, semmitmondóan, eltévedt gőzmozdony módjára zakatoló zenéjük hallatán, és az i-re épp maga a frontemberük Bernie Shaw tette fel a pontot, amikor is az öntudatlanul megejtett befejező kinyilatkozásában ő maga ismerte el - a közeli tömbházak lakóihoz intézve mondandóját-, hogy
szerintük is mily csapnivaló a mutatott teljesítményük. Messze fölötte zenéltetek angol testvéréknek, s bár Bernie Shaw majdhogynem felszántotta a pódiumot előttünk, sokunknak ettől a mutatványtól csak az jutott eszünkbe, hogy lám, máris kezdődhetnek a mezőgazdasági betakarítási munkálatok és Bernie milyen jó traktorvezető egyéniség is lehetne bús paraszt képével a meglévő megmaradt, olájék által még teljes egészében el nem csaklizott kevéske mezőgazdasági területünkön.
Egy szóval, nagyok voltatok, óriások és itt már nem is elefánti magaslatokból szemlélném a történetet, hanem épp ellenkezőleg, és akkor most ismét arra irányítanám vissza figyelmeteket, ami közvetlen a pódium előtt történt: egyszerűen eszméletlenségig megrázó volt az a felismerés, hogy az előttetek táncikáló csöppségek közül egyesek nem tudni mi okból, időről-időre
ázsiai sámánokra emlékeztető pörgésfélébe mentek át.
És ezt a mozgásformát valószínűleg ti váltottátok ki tudatalattijukból, ami pedig egyben azt jelenti, hogy ti igazi sámánok nemzetiségéből valók lehettek, olyanok, mint akik képesek
kijavítani a történelem által ránk hozott nyomorunkat.
Vagyis, minél többször léptek fel ezentúl a széles kárpát-medencei elárult, magyarilag elárvult területeken, úgy hozzátok vissza mihamarabb az itt élő népekbe a magyar újjászületés igazi reménysugarát. Ti egyenként is amolyan angyali kódolású magyar sorsrészecske alakulás gyorsító koboldágyúk lennétek, akik nagyszerű zenétek által új erőt, bátorságot, csakazéritisünkben bízó kitartás vágyát ébresztitek fel minden magyarban!

Magyar tűzelefántok, magyar lelkek sokaságát dal szárnyain feltüzelni képes lángoló karthágói hada, hozzátok újra vissza szívünkbe azt mennyei, mindenkor minket megvédelmezni képes sok ezeréves magyar éltetőfényünket! Mert ezt az élettüzet, csak bennünk, magyarokban lehet előhívni ez egész nagyvilágban, és ha ennek a lelki tűzfélének szemernyi részét Jóisten nektek ajándékozta, hát éljetek vele, varázsoljátok el a mi kis világunkat, hogy mire teljesen felébredünk, már úgy legyen, hogy a magyar újra ura lett a Kárpát-medencének.


A Karthago válaszol:
Kedves Fazakas Csaba! Nagyon nehéz erre válaszolni.... Nekünk nagy példakép a Uriah Heep. Ezért engedd meg, hogy mi ne minősítsük a koncertjüket, hanem csupán közzétesszük a leveled, kommentár nélkül.
De nagyon köszönjük rendkívül érdekes és tanulságos soraid!!!
Üdvözlettel: a KARTHAGO!
Fiúk a dunapataji koncert óriási volt!
Köszönjük a jó bulit!