augusztus 25. péntek 20:00
Kézdivásárhely, ERDÉLY
augusztus 26. szombat 20:00
Budapest, Várkert bazár, Öntőház udvar


2017.08.10.

 

 

Tegnap Emőd névnap volt.... Ezért azután Emőd város vezetősége és a polgármester úr, kitalálta, hogy legyen ez a nap egy szép városi ünnep, tehát ennek megfelelően...

2017.08.06.

 Csodás és egyben nehéz hétvégén vagyunk túl. Két nap alatt három koncert! Az első pénteken, az Irány-Surány fesztiválon, hihetetlenül lelkes, értő közönség előtt zajlott remek hangulatban. Viva...

2017.07.28.

A KARTHAGO hírneve és legendája Szlovákiában is nagyon erős, rajongói bázisunk pedig óriási!! Egy-egy nyári turnén minimum 5-6 alkalommal, rendszeresen játszunk a Felvidéken, mindig hatalmas sikerrel...

Rajongói levelek

Tájékoztatunk, hogy az oldal moderált, a KARTHAGO zenekar fenntartja a jogot arra, hogy stílusában vagy tartalmában ide nem illő, sértő módon közzétett hozzászólásokat ne publikálja.


Név:
E-mail:
Bejegyzés:
Kérem, írja be a képen látható karaktereket:


Paranoiát a repertoárba!!!
A rácalmási koncertre hívtam el a barátaimat, akik nem annyira ismernek titeket, sőt még igazi koncerten sem voltak. Azóta nem győznek "élménybeszámolni" annyira tetszett nekik. Tényleg fergeteges volt, én is nagyon vártam és nem kellett csalódnom. A rossz idő sem tudta elrontani. Nagyon tetszett, hogy mindenki megmutatta magát külön is. Profik vagytok! Köszönjük.
Sziasztok! Ha jól emlékszem ma 32 éve 1981 május 3.-án a Budai ifi parkban játszottátok el először a Reqviem című számot! Utána talán másnap a B.Tóth László leadta a rádióban! Sok sikert a turnéhoz!!!!!!!!!!!!!!!
Köszönet a tegnapi szbattai nyitó koncertért és a 3 régi - " új " számért!

Tomi
ÉN Személyszerint Mindig örülök ha a Karthago turnéra indul De Szeged sajna az ominózus szakadó esős buli óta valahogy kimarad :((( Igazán útba ejthetnétek 2013 ban újra Szegedet...
Meg esetleg ha ráérnétek egy új lemezni dalt is összedobhatnátok végre hisz az uccsó dalcsokor is már 4 éves / Időtőrés / az utolsó hangzóanyga is 3 éve jelent meg

Szóval csaszti Laszti aztán Hajrá Karthago
Sziasztok, lehet esetleg annyit tudni, hogy az idén is jöttök-e Veszprém megyébe, vagy Veszprémbe? Köszi a választ előre is :)
Sracok, annyira jo a zene! Csodalatos!
Tisztelt Szigeti Ferenc úr!
Az alábbi filmrészletben hallható zenét keresem már nagyon régóta. A stáblistán az Ön neve szerepel zeneszerzőként: http://youtu.be/FWY4NpZ8Eh4
(Ez a zene volt hallható az "egyik bank" csapóajtós reklámjában a 80-as években)
Szeretném megkérdezni Öntől a zeneszám címét, ill. azt, hogy megjelent-e valahol albumon, hogyan lehet hozzáférni?
Köszönöm segítségét!
Tisztelt Karthago!

Albumok közt szerepel 2 angol nyelvű, ami csak Ausztriában jelent meg.
Van rá lehetőség ennek újra kiadása itthon is?

Előre is köszönöm a válaszotok
Üdv.:Attila
Köszi a jégpályai koncertet, ez volt a szülinapi ajándékom a gyermekemtől / 22 éves /. Együtt énekeltük a legismertebb dalaitokat. 30 évvel ezelőtt a KEK-en is ilyen jó volt, csak akkor még én voltam fiatal / 19 /. De Ti nem változtatok semmit. Szerencsére! Üdv: Marcsi
Kedves zenekar!

Azon töprengtem, hogy amikor kiválasztjátok az új dalok közül, azokat amik egy lemezre kerülnek, mi lesz a kiadatlan dalokkal? Ezek mindig olyanok, hogy nem érdemelnek meg egy kiadást sem?
Az elmúlt 30 évetek alatt sok ilyen gyűlt össze?
Tisztelt Karthago Zenekar!

Nagyon szomorú vagyok, hogyu idén csak egyszer játszotattok Budapesten. Nem lehetne legalább még egy Unpluged buli valahol? Nagyon jó lenne!

Tisztelettel

Örök hívetek
Pénteken a győri koncerten voltunk nagyon jó volt le a kalappal a fiuk elött! Én imádom ezzen nevelkedtem , csak így tovább!
Sziasztok!Csodálatos élménnyel gazdagodtam november 16-án Győrben az Egyetem sportcsarnokában.Hosszú-hosszú év után végre teljesült az egyik legnagyobb álmom, hogy találkozzam veletek élőben is!!!32éves vagyok, és 8évesen hallottalak benneteket először azóta töretlenül IMÁDLAK BENNETEKET!!A másik legnagyobb álmom egy közös fotó veletek..Kérdésem:a következő koncerten erre van-e lehetőségem?További sok sikert kívánok..
Üdvözlettel:Somogyi Andrea
Nagyon szomorúan olvastam egy bejegyzést, hogy az idén már nem jöttök Debrecenbe!Egy élménnyel kevesebbel lépek át az új évbe!
Mindenkinek sok boldogsagot es jo koncertezest. Naponta hallgatom A Karthagot IPodomon. A 80 as evek dalait legfokeppen. Remelem a nyar jol sikerult minden tagnak.

Itt is van magyar klub es a Pataki ( Edda) mar volt ketszer.
Ti kijonnetek?

Szervusztok Laszlo Papp
( Melbourne Australia)

A Karthago válaszol:
Kedves László! Köszönjük, ez jó hír, örülünk, hogy sokat hallgatod a KARTHAGO-t, reméljük egyszer személyesen is találkozhatunk nálatok, Melbourne-ben!

Üdv: a KARTHAGO!
Sziasztok! Sajnos nekem nincs lehetőségem eljutni nem budapesti koncertekre ezért nagyon várom már,hogy Pesten vagy Budán is dübörögjenek az Elefántok.

Viszont azt nem értem,hogy egyes a zenekart dicsérő hozzászólásokban miért kell más zenekarokról becsmérlően írni? Nem hiszem,hogy Gidóék ettől nagyobb zenészek lennének.

A Karthago válaszol:
Teljesen igazad van, az ilyen leveleknél minden esetben megvédjük az adott zenekart a válaszainkban, mert eléggé köztudott, hogy csaknem minden bandával közeli és baráti viszonyt ápolunk. Mi sem szeretjük más zenekarokat becsmérelnek itt nálunk!!!
Jó hír viszont: lehetséges, hogy hamarosan közzéteszünk egy jó kis hírt, egy budapesti koncertünkről...
Isten éltesse és nagyon Boldog szülinapot ,jó egészséget és boldogságot kívánok Kocsándi Miki Barátomnak sok szeretettel!

Lovász Tomi
András
Csatlakozom Nugáthoz és Lajcsi-hoz.Életem legnagyobb élménye volt szombaton a Karthago! Ez a zenekar tudja a rockzene igazi lényegét! Nincs gagyi repülő bálna, nincs operettes smúz zene,a Karthago a valódi kőkemény igazi,tömény rock,a legjobb. Minden zenész pont azt és úgy tudja ahogy kell,együtt pedig fergetegesek!Olyan erő és öröm sugárzik belőlük, amit semmijen más zenekarnál nem tapasztaltam.Ők igazán a rock elefántjai,a legnagyobbak, hatalmasak és kökemények.Isteni volt a hévizi koncert fiúk láttátok a sokezeres tömeget minket is akik ott tomboltunk a szinpad közelében .
Karthago örök hálánk nektek,sokáig muzsikáljatok még nekümk, így együtt örökké!!!!!!!!!!!! Gáltóti András

A Karthago válaszol:
Köszönjük! Hálásak vagyunk a soraidért, ezért érdemes ezt csinálni!!! A KARTHAGO.
Köszönjük a csodás hévízi koncertet! A Karthago jobb mint valaha. Ahogy itt korábban egy levélbe leirta valaki a zenekar magasan a legjobb magyarhonban! Több napos fesztivál volt itten Hévizen de mindenki szerint toronymagasan a karthago volt a csúcs!!!!! Az egész fesztivál legjobbja mi végigtomboltuk az egészet nemis tudom mikor éreztem magunkat ennyire jól. a karthago mindent tud a rockzenéről és játszua is. A republik egy sramli hozzájuk képest a repülő bálnával meg a kő zuhan cimű ökörséggel.
Koszönjük Kartago!!!!!

TÁMOGATÓK: