május 01. szerda 19:00
Tiszaeszlár, Ádám kert nagyszínpad
május 11. szombat 18:00
Győr, Majális tér


2024.03.30.
MÁR LÁTHATÓ A KONCERTMENÜBEN A "KARTHAGO 45 ÉV" c. ORSZÁGOS TURNÉ első, - MÁJUS-JÚNIUSI - ÁLLOMÁSAI!!!
2023.09.04.

 Négyezer rajongó volt szombat este Kaposváron a KARTHAGO koncerten!! Óriási koncert volt, fergeteges hangulat és a dübörgő, minőségi rockzene!!! Nézd meg alább a panorámaképet és kattints rá,...

2023.08.27.

 

 Köszönjük Dunapataj, köszönjük Pirates Family MC. motoros klub találkozójának a meghívást! Csodás, igazi forró nyári este volt, dübörgő motorokkal és őrületes rockzenéval! Motorosoknak...

Rajongói levelek

Tájékoztatunk, hogy az oldal moderált, a KARTHAGO zenekar fenntartja a jogot arra, hogy stílusában vagy tartalmában ide nem illő, sértő módon közzétett hozzászólásokat ne publikálja.


Név:
E-mail:
Bejegyzés:
Kérem, írja be a képen látható karaktereket:


Fenomenális volt a Karthagó tegnap este Zalaegerszegen! Az egész fesztiválhét messze legjobbja. Óriási élmény volt ezt az öt óriást látni a színpadon együtt. Ez maga a vérbeli igazi ROCK! Így nagybetűvel. Köszönjük ELEFÁNTOK!!!!!!!
László a Dongó rádióból
Csokoládés Palacsinta.
Várom a Bókay kerti bulit. Nem nagyon járok oda, mert eddig alig hallottam ott Zenét :)
Kedves Elefántok !
Volt szerencsém Titeket többször látni-hallani élőben, és mindig nagyszerű élmény volt.
Most nagyon várom a pilisszántói koncertet, és szeretném megkérdezni, jegyet hol lehet rá venni ?
Rockos üdvözlettel,
Zoli, Pilisvörösvárról

A Karthago válaszol:
Szia Zoli! Mi nem tudjuk pontosan, talán Pilisszántón érdeklődj.
Sziasztok!
Bükkábrányban hol lesz a koncert?
Köszi
T.

A Karthago válaszol:
A sportpályán.
Sziasztok elefántok! Úgy látom, a sors mindig úgy hozza, hogy a "házibuli" jellegű koncertjeitekre jutok el... Úgy indult az egész, hogy szombet reggel elhatároztam, megnézem már, mikor jöttök a közelbe. És láss, csodát, nincs messze Tiszavalk... Elcsaltam anyumat, keresztanyumat, és szereztetek nekünk egy fantasztikus estét. Gidó az állatszeretetével az eddiginél is jobban belopta magát a szívembe. Ja, és köszönöm neki, és Tamásnak a közös fényképet! Isten áldjon benneteket! Évi

A Karthago válaszol:
Évi, aranyos vagy, nagyon köszönjük!!!
Jó Reggelt Kedves Karthago!
Köszönet a tegnapi fergetes nagysikert aratott koncertért, ennyi ember, ilyen hangulat, és ennyire jó buli még nem volt Tiszavalkon! Csodálatos este volt, és ami még fokozta a hangulatot, befejezésként tűzijáték kísérte az elefánt dübörgést. Nagy esemény ez egy ilyen kis település életében. Most talán többen is felfedezték kicsiny településünk szépségeit és több embert vonz vissza a jövőben.
Ezt úgy mondom, mint a polgármester asszony.
Bízom benne, hogy egyszer még rendezhetünk együtt egy ilyen, vagy hasonló nagyszabású koncertet.
Köszönet Tiszavalk nevében!
Domonkos Józsefné /Zsóka/ Polgármester Asszony
Szép napot mindenkinek!Hosszú-hosszú évek után idén július 31-én volt szerencsém ismét végigtombolni egy Karthago koncertet!Én 14 évesen láttam először a zenekart Kisújszálláson és azonnal menthetetlenül a rajongójuk lettem egy életre!Persze gyermekként majd kamaszként sokfelé megfordultam a zenekar koncertjein!Aztán 16 évesen Jött egy másik zenekar amely olyan hatással volt rám,hogy az leírhatatlan!Ez a zenekar a Pokolgép!Sajnos a Karthago csak egyszer lépett fel Kisújszálláson míg a Pokolgép nagyon sokszor főleg miután a teljes zenekarral nagyon jó barátságba kerültem!De ettől függetlenül nekem a Karthago még ma is az első számú ROCK zenekar igen így csupa nagybetűvel!Szóval július 31-én frenetikus koncerten voltam a feleségemmel akinek ráadásul ez volt az első Karthago koncertje!Másnap azt mondta,hogy a Lord 40 éves bulija is élmény volt számára de a Karthago koncertje a NO1 nála!

A Karthago válaszol:
Köszönjük!!!
Katymandu
Kedves, Isteni Karthagó!!! Egész Tatabánya nevében köszönjük, ezt a fergeteges koncertet amit adtatok nekünk ma Tatabányán!! Életünk végéig emlékezetes marad amit csinááltatok a rockzene csúcsa. Sehol senki nem mérhető hozzátok ezt jó ha tuggyátok! Gratula Nektek csak így tovább mindig! Katymandu Zizi a "téBányai" hőscincér.

A Karthago válaszol:
Kedves Hőscincér! :-))) Köszönjük megható soraidat. Örülünk, hogy jól éreztétek magatokat. Mi is!!! Reméljük, még találkozunk soxor!!!
Anita
Kedves Karthagó! Fergeteges volt a Zagyvarékasi koncertetek! sosem hittem volna, hogy ilyen jók vagytok és ekkora hangulatot tudtok csinálni! Sok fiatal banda vehetne példát rólatok, energiában, erőben és odafigyelésben. Nagyon tetszett, köszönöm. Péndi Anita

A Karthago válaszol:
Kedves Anita! Köszönjük mi is a koncertet, nagyon értő és kedves közönség voltatok!! Klassz volt látni a hatalmas tömeget, ahogy szinte egy emberként élvezték és tombolták végig a koncertet. Még találkozunk!
en magyarorszagon leszek szeptemberben es latom 7-ik en kocert lessz a BOKAY parkban AZ EN KERDESEM HOL KAPHATNAK JEGYET RA ES HOL VAN A BOKAY PARK??

A Karthago válaszol:
A Bókay kert a XVIII. kerületben va, a belépés ingyenes lesz!!!
Nagy köszönet a bonyhádi buliért! Fergeteges volt! Külön elismerés Kocsándi Tanár Úrnak! :D Rocktenor!

A Karthago válaszol:
Köszönjük!!! :-)
Sziasztok. Nem terveztek új albumot? Még egy kérdés: hol lesz a 35. szülinapi koncert?

A Karthago válaszol:
Szia Kopasz! Tervezünk, tervezünk... :-) Csak még nincs kész. A 35. Jubileumi koncert a Syma csarnokban lesz, Budapesten, decemberben!
Kedves Karthago!

Van rá esély, hogy olyan számokat is hallhassunk a koncerteken, mint Fohász egy új naphoz, Lázban égő nemzedék, Az álmodozó, Recsegő világ, Az utolsó szó és még sorolhatnám. Nem tudom mikor voltak a repertoár részei, de gondolom sokan mások is örülnének, ha újra hallhatnák ezeket is.

A Karthago válaszol:
Kedves Krisztina! Egy-egy turné előtt sokat agyalunk, hogy összeállítsuk a lehető legjobb programot. Nagyon sok dalunk van, (szerencsére), amiket játszhatnánk, és jónéhányat már többször ki is próbáltunk koncerteken, többek között az általad felsoroltakból is. Vannak, amik nem állták ki a közönség "próbáját", azaz lemezen sikeresek voltak, de élőben talán kevésbé. Ezeket azután vagy kihagyjuk, vagy ritkábban játsszuk. A többi dalt, amelyeket ugyancsak nagyon szeret a publikum, valamit mi is élvezzük játszani azokat, rendszeresen a repertoáron tartjuk. És vannak persze a kihagyhatatlan nagy slágereink, az úgynevezett KARTHAGO himnuszok, amiket viszont soha nem szabad kihagynunk a koncertekről. Viszont 90 - 100 percbe, meghatározott mennyiségű dal fér bele, tehát valahogy úgy kell sakkoznunk, hogy a KARTHAGO koncerteken azért mindenki jól érezze magát és megtalálja kedvenc dalait. Szeretettel üdvözlünk!
Petya , Attila és Gabesz
Húúúú! Valami fergeteges volt a Karthagó a Budapest Parkban! Semmihez és senkihez nem hasonlíthatóak! Ez a banda Magyarország Nemzeti Kincse!!! Ezt teljesen komolyan mondom, mondjuk! Ilyen ötösfogat sosem fog többé születni, nagyon-nagyon meg kellene becsülni őket, mert ha egyszer már nem lesznek, az hatalmas űr lesz a Magyar rockzenének. Egy csodát varázsoltak ma este a Budapest Parkba! Lenyűgözve álltunk, ordítottunk, tomboltunk, énekeltünk akkora élményt kaptunk mint még soha. Köszönjük Karthagó!!!! Ezentúl mindenhova veletek! Kocsis Petya és a haverock!

A Karthago válaszol:
Kedves Petya és a haverock! Nagyon megható dolgot írtál, írtatok, kicsit zavarban is vagyunk miatta, de nagyon köszönjük és azért jól estek a soraitok. Ilyenkor érezzük, hogy igen, érdemes csinálni, sőt úgy, olyan odaadással csinálni a dolgunkat, ahogyan ezt tesszük minden egyes koncerten! Üdv Nektek! A KARTHAGO.
Takáts Tamás: "Vannak barátaitok?"
Valaki a Budapest parki koncerten: "Nekem Ti vagytok a barátaim."
Sziasztok :) Várom már a kéméndi koncertet ott találkozunk... Tamás remélem ízlett a csokoládé és a pezsgő amit Gidótól küldtünk... És azt szeretném kérdezni hogy a kéméndi koncert fizetős lesz ?
Sziasztok,tényleg 21-kor fogtok kezdeni a Budapest Parkban?
De ugye ez nem azt jelenti,hogy figyelembe véve a csendrendeletet már 22 órakor be is fejezitek a koncertet?
Kedves Karthago!

Terveztek a jubileumi év keretében debreceni berretyóújfalui,dereskei, vagy esetleg nagyváradi fellépést?Várom megtisztelő válaszotokat.
Sziasztok... Nagyon jó volt a koncert Jókán... Vártam az alszószeli-i koncertet de Gidó mondta hogy elmarad... Nem baj... Tamás egészsége fontosabb... Gyógyulj meg Tamás... És te is Gidó :D :)

A Karthago válaszol:
Köszönjük szépen Mirella!
Sziasztok!
Hallottunk Tomi műtétjéről!Jobbulást kívánunk neki!!!
Ezek után lesz koncert Mezőfalván?
Köszi a választ!
Mariuann

A Karthago válaszol:
Nem sajnos, a KARTHAGO koncert elmarad Mezőfalván.