szeptember 22. vasárnap 17:00
Sármellék, repülőtér Szabadságfesztivál!
szeptember 27. péntek 21:30
Kőszeg. A Kőszegi Szüret c. rendezvény


2019.07.25.
IDŐNKÉNT KATTINTSATOK A Facebook OLDALUNKRA A RÉSZLETESEBB BESZÁMOLÓKÉRT ÉS RENGETEG ÚJ FOTÓÉRT!! Hivatalos Facebook oldalunk: Karthago együttes
2019.07.24.

 Utóbbi idők legjobb hangulatú koncertje volt szombaton a Track-ben! Csodás és zeneértő rajongók jöttek össze és a banda is remek formában és jókevűen játszott lazán, de teli erővel, energiával...

2019.07.23.

 Az esztergomi, főtéri óriáskoncert után, beültünk a Mercedes-Benz Vito Tourer turnébuszunkba és "szétszáguldottuk" az országot keresztbe... :-) Először az osztrák határnál, Lövőn dübörögtünk,...

Rajongói levelek

Tájékoztatunk, hogy az oldal moderált, a KARTHAGO zenekar fenntartja a jogot arra, hogy stílusában vagy tartalmában ide nem illő, sértő módon közzétett hozzászólásokat ne publikálja.


Név:
E-mail:
Bejegyzés:
Kérem, írja be a képen látható karaktereket:


Lovas András
Nem lehet rendesszavakkal leírni azt az élményt amit Tőletek kaptunk vasárnap este Marosvásárhelyen!! Egy életre szóló élmény kaptunk a Karthagó fiúktól, soha ilyen hangulatú ennyire eredeti és őszínte koncert nem volt még nálunk Erdélyben.Minden pillanatban döbbenetes erejű rockzenét halgathattunk ami megmozgatta a sokezres tömeget velünk együt. A szívünkbe markolt a Rekviem és az Apáink útján himnusza a Magyar zászlóval! Ott ésakkor mindenki büszke lehetett hogy Magyar! Csodát hoztatok el hozzánk ,köszönjük Karthagó egyéletre szóló igaz élményt volt! Mindenki erdélyi magyar nevében nyugodtan írhatom , mert láttam körülöttem az emberek boldog és könnyes szemét. Ez mindent elmond Rólatok egy szívből játszó zenekarról! Csak igy továb Karthagó!! Még sok-sok évig legyetek együt így és okozzatok ekkora örömöt az embereknek! Lovas András és családja és a barátai, meg mindenki Marosvásárhelyről üdvözlettel.

A Karthago válaszol:
Jaj. Ez nagyon, de nagyon szép levél kicsit zavarba is kerültük. Köszönjük szépen minden szavát, és nincs is mit írnunk rá, csak annyit, hogy ezért érdemes úgy zenélnünk, ahogyan tesszük, azzal az igaz örömmel, lelkesedéssel és szeretettel. Mert ezek szerint ez "lejön" a színpadról, és így nagyon klassz visszajelzés nekünk is! Köszönjük mégegyszer Lovas Úr, üdvözlet a kedves családjának és persze a marosvásárhelyi közönségnek! A KARTHAGO!
Köszönjük a marosvásárhelyi koncertet, nagyon jó volt együtt ünnepelni! Várunk máskor is vissza, remélhetőleg minnél hamarabb! Szüksége van a Magyarságnak rátok!

A Karthago válaszol:
Ez nagyon jól esett, köszönjük!!!!
Sziasztok!
Nagyon jól éreztük magunkat a férjemmel pénteken Csókakőn!
Én most voltam másodszor koncerteteken, természetesen ismerem a zenéteket, lemezek is vannak Tőletek.
Mórra is megyünk október elején. Már nagyon várjuk!
Addig is szeretettel gondolok Rátok!
Üdv. Tücsök

A Karthago válaszol:
Köszönjük! Várunk benneteket Móron!
Több koncertet, fiúk!

A Karthago válaszol:
OK! Igyekszünk!!! :-)
Akkor a szeptember 8-i makói koncert ugrott? Esetleg egy más időpontban sor kerül rá?

A Karthago válaszol:
Igen. Makó helyett mentünk Erdélybe, a Uriah Heepel....
Koszi a remek obudai koncertet! Csak annyit tudok mondani, amit ugy is tudtok:
" Arulo nem leszek,mindig KARTHAGOs leszek, amig elek!"

A Karthago válaszol:
Kösz, Tomi!
Teljesen meggyőztetek arról tegnap hogya Karthago a legjobbak közé tartozik ma Magyarországon ha nem éppen a legjobb! A rockzenekarok közöt. Végigvisítoztuk örjöngtük a bulit vagy tizenketten voltunk Békásmegyerről. Gratula a Karthagonak! Ez férfi munka volt de naggggggyon!!! Rocker csajszi és a gang.
Róka István
Köszönjük a példamutató és magasz színvonalú koncertet! Az egész családommal kint voltunk maradandó élményt kaptunk a karthagotól!
Tegnap Békáson CSODA TÖRTÉNT!!!!!!!
ÖT EMBER MEGMUTATTA MI AZ IGAZI ZENE!!!!!!!!!!!!
ÉDESANYÁM ÉS JÓMAGAM KÖSZÖNÖM A BULIT!!!!!!
REMÉLEM A 35 ÉVES KONCERT ÉS TALÁN ÚJ LEMEZ IS LESZ!!!!!
TISZTELETTEL

ÖRÖK HÍVETEK

Adácsi László

A Karthago válaszol:
Nagyon jól estek a sorai, köszönjük! Édesanyjának pedig jó egészséget kívánunk! A KARTHAGO!
A legdinamikusabb legkőkeményebb legszuperebb rockbanda vagytok Magyarországon!!! Fantasztikus volt a békási koncertetek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Szerintem Budapest ilyet még nem látott! Gyönyörű élményt adtatok nekünk ,köszönjük Karthago!!!!!

A Karthago válaszol:
Köszönjük, azért szerintünk más is ad jó koncerteket Budapesten, de örülünk, hogy ennyire tetszett a KARTHAGO!
Erik, Norbi, Sanya, Béci, Zolika
Nem találunk szavakat, jelzőket, ami jól kifejezné a tegnap esti csúcskoncertet Óbudán!!!! Láttátok a borzalmas tömeget? Itt mindenki rátok várt!!! És megérte! Köszönjük nektek ezt a csodát, amit adni tudtok nekünk a közönségnek! Mesélhet minden hülye itt X faktorról, meg Megastárról, ezek kis húgyfoltok Hozzátok képest!!! Köszönjük mégegyszer a frenetikus koncertet, nagy élmény volt a Karthago!

A Karthago válaszol:
Mi is köszönjük, valóban nagyszerű buli volt, de ezt elsősorban Nektek köszönhetjük! Igazi jó, értő közönség voltatok és vagytok! Találkozunk még!!

Üdv: a KARTHAGO!
A fantasztikus tiszaújvárosi koncert után méltó napon ,aug.20-án Mezőkövesden adott fergeteges koncert élményt a KARHÁGÓ együttes Borsod megyében.A koncert előtt aláírásokat osztogatva beszélgettek a rajongókkal.A 9 éves kislányom összebarátkozott Tamás kislányával,kikerekedett szemekkel csodálta az élő rocklegendákat, akikről annyi csodálatos élményt meséltem neki.A koncert közben az első sorban tomboltuk végig az előadást.Köszönjük Nektek a felejthetetlen ,felülmulhatatlan,nagysikerü ,szórakoztató a közönséget is bevonó,művészi előadásotokat.
Sziasztok! Azt sajnálom ,hogy a sok buta ember otthon unatkozott míg mi egy csodás élményben vettünk részt nekem nagyon tetszett a koncert mindegyikötöknek jó hangja van és fantasztikus tehetség én akinek csak tudtam elujságoltam hadd irigykedjen miről maradt le visszavárunk titeket a megyébe mllió puszi
Köszönjük a fergeteges tiszaújvárosi koncertet. Természetesen 50 évesen az első sorban állva a 9 éves gyermekemmel végigtombolva a felülmúlhatatlan előadásotokat.Már alig várjuk az aug.20. Mezőkövesdi fellépéseteket.Nekem 3 dal nagyon hiányzott:Éjféli angyal,Érted élni,Mert szerettél!
Dénes
Köszönjük a fantasztikus Karthago koncertet Tiszaújvárosban! Ezt soha nem fogjuk elfelejteni!

A Karthago válaszol:
Köszönjük Nektek! Mi is emlékezni fogunk erre a nagyszerű bulira, és a csodás közönségre!
A KARTHAGO!
Udv. szuper Karthago band,
szeretnem Attilatol megkerdezni:
Rozsnyon lesz a bulin Hammond orgona?

S.

A Karthago válaszol:
Gidó mostanában nem hordozza a Hammondot, mert az új csoda billentyűjén szinte csaknem ugyanazt a hanghatást tudja elérni. Viszont a Hammonddal nem férnénk el a buszunkban... :-)
Sziasztok. Van-e rá lehetőség, hogy egyszer előadjátok Haminyó anyó utolsó, és végzetes fellángolását az ifjú Abiló iránt? Az eredeti, 80-as évekbeli verziót. Esetleg a Szelidi-tón, vagy Békáson? Én rendkívűl örülnék, a mai fiatalok pedig lehidalnának a gyönyörtől.

A Karthago válaszol:
:-)))) Kedves Kopasz! Jó ötlet, ezen még gondolkodunk!
Köszönjük a pénteki koncerteteket a Kissziget Fesztiválon! Az egész műsor csúcspontjai voltatok, megérte a messzi Pécsről odautazni. Értetek mindent! Katka és Minnie és Zsuzska Pécsről.
Kedves Karthago! Hat motoros barátommal ott voltunk a Kissziget fesztiválon. 24-től 34 évesek vagyunk, Zalaiak. Még nem jártunk Karthago bulin,így kíváncsiságból mentünk el. Talán nem írok túlzást, ha azt írom, életünk legnagyobb zenei élménye volt!!! Hogy miért is? Leírom: Sok fesztiválon voltunk már az elmúlt években, rengeteg zenekart láttunk, külföldieket, hazaiakat. De a Karthago tök más. Semmihez és senkihez nem hasonlítható. Mert amellett, hogy valami hihetetlen erővel nyomjátok a rockot, színvonalasan, keményen, hihetően és oltári jól, eközben viszont rendkívül szórakoztató és alapjában véve jókedvű az egész buli. Egyetlen percet sem lehet unatkozni nálatok, minden pillanatban történik valami a színpadon, ami odavonzza a tekintetet. Oltári jók a szövegek, jók a dumák, és a figurák, a zenészek egyenként is hatalmas arcok. Szóval nagyon élveztük a koncertet, a Karthago valóban egy élő ikon banda, aki ezt nem látta, vagy nem látja az nem fogja sohasem megtudni, mi az igazi, vérbő, dübörgő rockzene, azoktól az emberektől, akik -ha jól hallottam- 34 éve zenélnek együtt és ez apszolút példamutató az egész zenei világnak! Szóval köszönjük Karthago nagyok vagytok!!! Talán a legnagyobbak! Igazi élmény volt tegnap veletek Kisszigeten. Nagy Zoltán és a motoros brancs Zalából.
Csodálatosak voltatok a Kissziget Fesztiválon!!!! A Karthago méltó ikon a magyar rockzenei palettán, óriási bulit nyomtatok!!! Köszönjük szépen!!!