május 01. szerda 19:00
Tiszaeszlár, Ádám kert nagyszínpad
május 11. szombat 18:00
Győr, Majális tér


2024.03.30.
MÁR LÁTHATÓ A KONCERTMENÜBEN A "KARTHAGO 45 ÉV" c. ORSZÁGOS TURNÉ első, - MÁJUS-JÚNIUSI - ÁLLOMÁSAI!!!
2023.09.04.

 Négyezer rajongó volt szombat este Kaposváron a KARTHAGO koncerten!! Óriási koncert volt, fergeteges hangulat és a dübörgő, minőségi rockzene!!! Nézd meg alább a panorámaképet és kattints rá,...

2023.08.27.

 

 Köszönjük Dunapataj, köszönjük Pirates Family MC. motoros klub találkozójának a meghívást! Csodás, igazi forró nyári este volt, dübörgő motorokkal és őrületes rockzenéval! Motorosoknak...

Rajongói levelek

Tájékoztatunk, hogy az oldal moderált, a KARTHAGO zenekar fenntartja a jogot arra, hogy stílusában vagy tartalmában ide nem illő, sértő módon közzétett hozzászólásokat ne publikálja.


Név:
E-mail:
Bejegyzés:
Kérem, írja be a képen látható karaktereket:


SZIASZTOK. TOMINAK MIELŐBBI GYÓGYULÁST KIVÁNOK, ÉS KÉRDEZEM, HOGY AZ ÖTÖDIKEI KONCERTRE FELÉPÜL-É? A HARMICÖT ÉVES JUBI HOL LESZ? KOPASZ LEÁNYFALURÓL

A Karthago válaszol:
Köszönjük. Az 5.-i koncert egyelőre elmarad, de már tárgyalunk az új időpontról.
Jobbulást Tamás!
Nagyon várunk Titeket az EFOTT-on!

Üdv!

A Karthago válaszol:
Ott leszünk! Köszönjük szépen!
Évi
Sziasztok Elefántok!

Most olvastam a hírt, mi történt a Takátssal! Jobbulást neki, nektek pedig minden jót, a nyáron valahogyan egy koncerten mindenképp tali! :) Üdv: Évi

A Karthago válaszol:
Köszönjük szépen!
Sziasztok
Most olvadtam mi történt Tamással.Minden elismerésem az
övé,ilyen fájdalommal végig énekelni egy koncertet, hát nem semmi.
Mielőbbi gyógyulást kívánok neki !
Üdv. Attila

A Karthago válaszol:
Köszönjük a nevében is!!!
Már nagyon várom a koncertet Mezőfalván. Annyira jó lenne, ha játszanátok a Hajnali hosszú úton számot. Még élőben soha nem hallottam, pedig nagyon szeretem. Szerintem kár kihagyni a programból, biztos más is szívesen meghallgatná. Persze tudom, hogy előre megvannak a számok, de szuper lenne élőben hallani.
üdv.
Kriszti
Janó és Kata
Kedves Karthagó!!! Óriási élményt adtatok nekünk tegnap Kazáron!!! Még nem láttuk a zenekart, de így elsőre fantasztikus volt ! Soha még ennyire erős kemény és emellet rendkívül szórakoztató rockzenét nem láttunk-hallottunk. Csuda egy csapat vagytok!!! Szerintünk a legjobbak. Nagyon vártunk benneteket és nem csalódtunk! Isteni bulit nyomtatok, de láthattátok rajtunk a közönségenn is, hogy mennyire élveztük minden egyes hangot. Köszönjük Karthagó!! A rajongóitok lett egész Kazár és a környék is, ez biztoss!!! Janó és Kata + sokan.

A Karthago válaszol:
Köszönjük mi is kedves Janó és Kata, + a többiek. Mi is jól éreztük magunkat, remek és értő közönség voltatok! Találkozunk még!!!!!
Üdv!

22 éves srác vagyok, most kezdtem jobban elmélyülni a zenétekben. Az EFOTT- on biztosan ott leszek. Nagyon örülnék, ha a régi, jól ismert dalok mellett, megszólalna a 'Hajnali hosszú úton' című szám. Nagyon bírom a dallamát! Köszi!
Sziasztok!
Nézegetem a butikot és azt szeretném megtudni hogy női atlétákat már nem csináltattok?

A Karthago válaszol:
Kedves Keka! Biztos, hogy vannak női trikók is, kérünk fordulj a KARTHAGO TEAM-Butikhoz, közvetlenül az oldalukon.
Tisztelt Zenekar és Szigeti Ferenc úr! Rögtön boldog szülinapot is kívánok , Isten éltesse még nagyon sokáig! Zenekaruk meghatározó élmény mai napig számomra.
Tiszteletteljes kérdésem az lenne hogy Ön szerzett egy vagy több reklámzenét is (a kutatásaim alapján) esetleg ezekről nem lenne valamilyen lista a művek címével illetve hozzáférhetők-e valahol? Konkrétan egyről tudok, (OTP reklám) de talán több is volt? Várom válaszát (emailen vagy itt) További sok sikert és egészséget kívánva.

A Karthago válaszol:
Kedves Attila! Egyfelől köszönöm a jókívánságait! Másfelől a reklámzenéimet sajnos általában nem archíváltam... Úgyhogy nekem sincsenek meg, amit magam is sajnálok immár. Szívélyes üdvözlettel: Szigeti Ferenc
Üdv!

Nagy örömmel láttam, hogy fellép a zenekar az EFOTT-on. Pontosan melyik nap melyik órájában lesz a koncert?

Köszönöm!

A Karthago válaszol:
Július 18.-án.
Sziasztok! Várjuk a koncert menüt.Éljen a KARTHAGO!!!
Ülök a szobában búsan egyedül és a fülhallgatót bekapcsolom ,és eszembe jut ez a szó KARTHAGO keresem a hálón és végre kapcsolom és szól és dübörög valami megfoghatatlan az érzés amit akkor éreztem minden porcikám lüktetett a zenére . Meghajlok előttetek és büszkén mondom ki a neveteket üdvözlettel Klára.
Sziasztok! Először is gratulálok a régebbi valamint újabb sikereitekhez. Kérdésem a következő: Tud-e valaki valamit az 'Egérről'? Gitáros, kiment Ausztráliába, már jó régen. A 'rendes' nevére sajnos nem emlékszem. Esetleg a nevét valaki tudja? Előre is köszönöm, ha valaki segít.

A Karthago válaszol:
Kedves Andi! Kérdezgettünk, erre-arra, nem tudunk róla semmit. Egyúttal köszönjük kedves soraidat is.
Sziasztok!
Mikor lesz a következő koncert?
Üdv.Pali

A Karthago válaszol:
Szia Pali! A nagyobb koncertek májusban kezdődnek. Figyeld itt a honlapon a "koncertmenü" oldalt.
Sziasztok

Csak azt szeretném kérdezni,lesz-e új albumotok,új számokkal ? Ha igen,mikor várható a megjelenése ?

Üdv. Attila
Névnapodon Isten éltessen erőben, egészségben boldogságban,sikerekben. Abasamu
Pali a Madár
Hát gyerekek meg kell állapitsam hogy mégis van Magyarországon világszinvonalú zenekarunk! A Karthágó nálunk Sopronban akkorát alakitott mint akárrmelyik világsztár Bécsben a Stadthalléban! Mi járunk oda koncertekre de a Karthágó semmivel nem marad le azoktól. a sok magyar kis fos zenekar elmehet a büdös picsába és odajárulhatnának a Karthágó lába elé tanulni hogy kell ezt a zenét csinálni!Ennél a bandánál minden megvan ami kell a kurvajó rockzenéhez kőkemények mint a vidia, eszméletlen zenészek kibaszott jó összhang szól mint az atom ott álltunk a főtéren a hidegben de egy pillanatra se éreztük mert a zenekar úgy nyomta hogy konkrétan beszartunk. Melletem a barátnőm benedvesedett de lehet hogy a nagy tömegbe hozzá nyomuló többi pasitól is. haha. külömben ilyen baszott tömeget még azéletbe nem láttam Sopronba a főtéren.Naszóval a Karthágó eszméletlen jó banda sokunk szerint az Ország legjobbja mert érettek de valami kibaszott dinamó van a seggükben. Hatalmas buli vólt zeneileg meg életre szólo élmény. Ha olvassátok eszt gyerekek akkor nagyon köszönjük Karthagó! A Soproniak mindig hálásak lesznek ezért. Meg Buék!

A Karthago válaszol:
Kedves Pali a Madár! Nagyon köszönjük, élvezetes levél és kib...szottul jól esett nekünk!!! :-) Neked is Boldog Új Évet!
Kedves Karthago Zenekar!

Koszi a szombati PECSA koncertet nem tudok mást irni hatalmas elmeny volt, remelem drága Gido már jobban van :)
Nagyon Boldog Karácsonyi Unnepet es Boldog Sikerekben Gazdag 35.evfordulot kivánok Nektek es termeszetesen kicsit onzo modon magunknak is a 2014-es esztendore! :)

Szeretettel es Barátsággal : Lovász Tomi
Sziasztok Elefántok!
Eszméletlen jó volt a szombati koncert! A jövő évi szülinapi Aréna koncert,amit Szigeti Feri említett egy interjúban,tutira vehető,hogy lesz?
Boldog ünnepeket!
Varga Andi
Csodát tett a Karthagó!!!! Hatalmas élmény volt köszönjük! Andi.