2019.03.15.
FIGYELEM!! JELENLEG A BUTIK RENDELÉS NEM MŰKÖDIK, KÉRÜNK BENNETEKET EGYELŐRE NE RENDELJETEK, AMEDDIG NEM JELEZZÜK ITT, HOGY ISMÉT MŰKÖDIK!! KÖSZÖNJÜK.
2019.02.23.

Egy remek klubkoncertre készülünk még az Aréna előtt! Győrben, a Bridge Hallgatói Klubban lép fel a KARTHAGO február 23.-án, 21:00 órakor! Ritka alkalom, de a korlátozott számú belépő miatt, igyekezz...

2019.02.14.
Magjelent a legújabb Rockstar Magazin!!! Címlapon a KARTHAGO!! Cikk a 8-9 oldalon!

 https://www.rockstar.hu/magazin/rckstr-magazin-xi-evf-03-szam

 

Rajongói levelek

Tájékoztatunk, hogy az oldal moderált, a KARTHAGO zenekar fenntartja a jogot arra, hogy stílusában vagy tartalmában ide nem illő, sértő módon közzétett hozzászólásokat ne publikálja.


Név:
E-mail:
Bejegyzés:
Kérem, írja be a képen látható karaktereket:


Kedves Elefántok!

A tegnapi koncertre ha egy szót lehet mondani,akkor az ez lenne: ŐRÜLETES. Sokat, éveket, vártam rá, de megérte. Ti egy igazi ritkaság vagytok a magyar rockzenében: az Omegán kívül nem volt olyan magyar banda, amelynek tagjai ilyen hosszú ideig együtt játszottak volna, ráadásul ti még most is együtt vagytok, sőt az összes lemezt együtt rögzítettétek,ami viszont világszinten is unikum. Látszik az összhang,az, hogy öt jóbarát van a színpadon. Ja, és nagyon sokoldalúak is vagytok,hiszen mindenki több hangszeren is játszik.
Köszönöm Ferrynek és Mikkynek a közös képeket. Tamással a technika ördöge miatt nem jött össze, de majd legközelebb. Mert nálam biztos,hogy lesz legközelebb (legkésőbb idén októberben).
KAR-THA-GO!


A Karthago válaszol:
Kedves Tamás! Köszönjük a leveled, jól esett! Találkozunk még, szeptemberben jó sok koncertünk lesz, gyere. Üdv: a KARTHAGO!
Kedves zenészek!

A megszólítás azért ez mert nem tudom ki fogja olvasni gratulálok a jó zenéhez szeretem az együttes a ti korosztályotok vagyok tehát elég rég óta .Szeretném jelezni egyszer valaki válaszolt az együttesből sajnos nem tudom ki valószínűnek tartom,hogy a Tamás volt az ok az volt kéretem egy képet rólatok természetesen aláírásokkal ezt a válaszoló meg is ígérte így szólt a válasz megoldható ,akkor is írtam jó úgy is ha email-ban kapom meg csak kapjam meg garantálom a lakás kiemelt helyén kap helyet mert megérdemlitek.


üdv: István Békéscsabáról

A Karthago válaszol:
Megoldjuk hamarosan!
Az előbbi levelem a rudabányai koncertre utalt.
Szeretnénk hallani a / Hajnali országúton és a senki földjén címü dalokat/
Köszönet.
Nagyra Becsült Karthagó!! Tegnap este azaz 2017.08.26.-án a nosztalgikus IFI Parkban végig tomboltuk a koncerteteket. Óriási élmény volt látni,hallani benneteket ÉLŐ-ben. Tavaly sajnos elmaradz Boldogkőváralján akoncert,és az őszi megismételt koncertről nem kaptunk információt. sajnos. Mégégyszer nagyon köszönöm a fantasztikus élményt,és remélem a 40.-en együtt tombolunk ismét. üdv H.I. Nyíregyháza


A Karthago válaszol:
Kedves István, köszönjük és reméljük együtt leszünk Veled is a 40-en!!! :-)))
Sziasztok.Köszönjük a letenyei koncertet marha nagyok voltatok mit mindig.Tavaly Kanizsa idén Letenye,de remélem a jövőben is dübörögnek az elefántok a közelben. ✌💪

A Karthago válaszol:
Köszönjük szépen!!!
Tisztelt KARTHAGO!
Ma Emődön léptek fel. Nagy szeretettel és sok reménnyel várunk benneteket. Remélem csodálatos hangulatot fogtok teremteni a rock rajongóknak. Minden tiszteletem a zenekarnak. Már gyerek korom óta nagy rajongója vagyok az együttesnek. Most már biztos az is maradok. Eddig ahány koncerten voltam az nagyon jó buli volt. Ezért várom nagyon a mai fellépéseteket is. Idáig még nem jutottatok el Emődre ezért nagy tisztelettel várunk. Akkor dübörögjenek azok az elefántok!
üdv: GJ

A Karthago válaszol:
Ott voltunk! Reméljük tetszett! ???
Sziasztok!
Elvittem Surányba magammal a 15 és 7 éves lányomat, hogy lássák, hallják az én imádott zenekaromat, akiket 12 éves korom óta szeretek.Most 50 vagyok! Köszönöm Nektek a csodás élményt, amellyel a lányaimat is Magatok mellé állítottátok.
Üdv,Laci
Sziasztok!
Holnap Surányban fogtok fellépni. Hetek óta erre várunk! Legutoljára a 30. jubileumi koncerten láttalak bennetek élőben. Hozzátenném óriási volt!
Takáts Tomi már járt nálunk és titkon reméltem, hogy egyszer a Kartahagoval is fellép! Ott leszek holnap a fiaimmal és a barátaival. Kizárólag azért mennek ki, hogy a Benneteket lássanak! Előszedtem a legelső Karthago lemezt, amit 36 évvel ezelőtt vásároltam és nagy örömet szereznétek vele, ha mindannyian dedikálnátok. Ritkaság, hogy egy 36 éves lemezt az eredeti előadók írnak alá. Gratulálok ehhez a hosszú és sikeresen együtt eltöltött időhöz! Kívánok Nektek további sok sikert és mindehhez jó egészséget!
Várunk a holnapi koncerten!
Üdv:
Viktor


A Karthago válaszol:
Szia Viktor! Reméljük, tetszett a koncert?
Sziasztok
Nagyon szépen köszönöm a felejthetelen élményt amit 2O17 július 28-án RIMASOMBATBAN nyújtottatok nekem és számos rajongóitoknak a felvidéken.36 év után megint élöben halhattam a KARTHAGOT. Még egyszer köszi és gyertek gyakraban erre a vidékre is.A Ti zenéteken nöltünk fel és mai napig halgatjuk.
Sziasztok Gábor

A Karthago válaszol:
Köszönjük szépen Gábor!
Kedves Karthago! Számomra nagyon nagy élmény volt a gyenesdiási koncert. A férjem meglepetésként vitt el oda, mert tudta, hogy én is imádlak benneteket. Ezt a hatalmas élményt még az is tetézte, hogy végre meg mertem szólítani druszámat: Takáts Tamást és kértem tőle autogramot és beszéltem vele néhány szót. Amit kaptam tőle szeretettel Takátsként Takácsnak azt be fogom kereteztetni. Imádom a hangját, imádlak benneteket egyesével és külön-külön is. Imádlak Karthago és imád benneteket a 21 éves lányom Dorina is! Számunkra legenda voltatok, vagytok és lesztek is! 15 évestől 100-ig, 1000-ig! Még legalább 38 évig! Szeretünk benneteket!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


A Karthago válaszol:
Kedves Erika, nagyon aranyos levelet írtál, köszönjük szépen!
Kedves Elefántok!

Jó lenne végre ha Nagyváradra (Oradea,Románia) is jönnétek,még mindig fehér folt.
Tudok,hogy egy jó okot:
https://www.facebook.com/SzentLaszloNapok2017/?fref=ts Idén az Omega volt a fő attrakció,jövőre Ti jöhetnétek. Addig is,találkozunk valamelyik idei budapesti koncerten.

A Karthago válaszol:
Örömmel megyünk Nagyváradra (is), természetesen, ha hívnak... Most voltunk Szentegyházán a Motorostalálkozón, óriási tömeg volt a KARTHAGO-n! Úgyhogy nem rajtunk múlik. Üdvözlettel, a Banda!
Sziasztok !
Nagyon fantasztikus és látványos volt a tatai koncert .
Megint mint midig keményen dübörgött a banda !
Azt szeretném kérdezni , hogy a bágyogszováti koncert
féltizenkettőkor kezdődik , vagy csak el lett irva ?
Köszönettel : Árpád
További sok sikert !!!!

A Karthago válaszol:
Köszönjük!!! Igen, a bágyogszaváti Káposztafesztiválon valóban éjjel fél 12-kor játszunk!
Nagyon-nagyon köszönöm a jászberényi bulit,mint mindig most is istenien éreztem magam ,Veletek .Hatalmas Köszönet a Szeretetekért és a Barátságotokért! Nagyon hálás vagyok érte, KÖSZÖNÖM!

Ölelés: Lovász Tomi

A Karthago válaszol:
Tamás, mi is nagyon örültünk Neked, a barátság mindig összehoz bennünket! Gyere máskor is, várunk szeretettel! Üdv: a KARTHAGO!
Sziasztok !
Fergeteges bulit csaptatok nálunk szombaton. Köszönjük szépen a bulit. 45 éves vagyok, a nejem 43, de ott, akkor egész fiataloknak éreztük magunkat. Mégegyszer köszönjük.

Az intro melyik komolyzenei előadó műve volt, mert ismerem, de nem tudom hová tenni, kicsit olyan Wagner-es volt. :)

A Karthago válaszol:
Mi is köszönjük Neked!
Krassovits Emil és Krassovits Ildikó
Tegnap történelmet írt a Karthagó nálunk, Kaposváron! Ez a zenekar a világ bármelyik rockszínpadán megállná a helyét. Elementáris erő, dinamika összhang és óriási zenei tudás magabiztosság jellemzi őket. Tegnap az első részben iskoláztak! Megmutatták, hogyan kell rockzenét játszani, keményen, dögösen irtózatos erővel bámulatosan. A második részben pedig láthattuk a szórakoztató oldalukat a humort, a hangulatteremtés és a jókedvű zenélés magasiskoláját. Nem találok jó szavakat igazából de mi sokezren ott a Kossuth téren azt éreztük, hogy valami melegítette a szívünket miközben az őrületes Elefántok csodásan dübörögtek nekünk a színpadon. Mi, igen, mi kaposváriak köszönjük ezt a felejthetetlen estét és élményt KARTHAGÓ! Nem felejtünk!

A Karthago válaszol:
Nagyon szépen köszönjük a szép sorokat, mi is nagyon-nagyon boldogok voltunk tegnap este, Veletek! Mi sem felejtjük el ezt a csodás kaposvári estét! Üdvözlettel: a KARTHAGO!
Sziasztok!

Szeretném megkérdezni, hogy mikor a Lord együttesben is játszó Gidó ugyanazon a napon koncertezne amikor ti, melyik együttest részesíti elönyben? További sok sikert, és remélem az idén legalább 2x eljutok egy jó Karthago koncertre.

A Karthago válaszol:
Kedves Laci! Gidó május elsejével kilépett a Lord együttesből végleg. Olvasgasd itt az oldalon a Koncertmenü-t! Minden állomás fent van a nyári turnéból. Várunk szeretettel!
Jösztök-e az idén, Veszprém környékére?

A Karthago válaszol:
Olvasgasd itt az oldalon a Koncertmenü-t! Minden állomás fent van a nyári turnéból. Várunk szeretettel!
Tisztelt Karthago,drága Rockelefántok!

Idén sem terveztek nagyváradi (Oradea,Románia),esetleg valahol a közelben (pl. Debrecen,Berettyóújfalu,Nagyszalonta) koncertet ? Budapesten mikor léptek fel idén először? Várom megtisztelő válaszotokat.

A Karthago válaszol:
Kedves Tamás-Norbert! Olvasgasd itt az oldalon a Koncertmenü-t! Minden állomás fent van a nyári turnéból. Várunk szeretettel!
Kedves Ferenc!
Márciusi születésnapi ajándékként szeretnék a páromnak örömet szerezni a koncertetekkel. Budapest környékén mikorra várható a fellépésetek?
Üdvözlettel
Bánáti Katalin

A Karthago válaszol:
Elnézést a kései válasz miatt... Jaj. Olvasgasd itt az oldalon a koncertmenüt!

TÁMOGATÓK: