december 23. hétfő 20:00
Szombathely, Rockkarácsony!!!


2019.11.01.
Ma, november 1.-én este, 21:05 perckor lesz a KARTHAGO 40 éves jubileumi óriáskoncertje az M2Petőfi TV-n!!! Holnap ugyanekkor a második rész!!!!

 Ma, november 1.-én este, 21:05 perckor lesz a KARTHAGO 40 éves jubileumi óriáskoncertje az M2Petőfi TV-n!!! Holnap pedig ugyanekkor a második rész! Ki ne hagyd!!!

2019.10.16.

 Rekord mennyiségű, 49 állomásból álló teljes teltházas, országos turnét bonyolítottunk a tavaszi-nyári szezonban, egészen mostanáig! Jártunk többször Erdélyben és a Felvidéken is. A Facebookon...

2019.09.30.

 

Rajongói levelek

Tájékoztatunk, hogy az oldal moderált, a KARTHAGO zenekar fenntartja a jogot arra, hogy stílusában vagy tartalmában ide nem illő, sértő módon közzétett hozzászólásokat ne publikálja.


Név:
E-mail:
Bejegyzés:
Kérem, írja be a képen látható karaktereket:


Igértétek a pólókat a NAGY KONCERT-re,mikor és hol vásárolhatóak?81b4

A Karthago válaszol:
Igen, lesznek új pólók!
Sziasztok!
Egy olyan számomra fontos kérdésem lenne, hogy Debrecenbe az együttes el fog-e jönni egy szuper koncert erejéig :)
Ha igen, az szuper lenne, mert itt is sok rajongótok van, akik nem tudnak felmenni Pestre koncertre.
Illetve szeretném dedikáltatni néhány Karthago relikviámat, erre szokott-e mostanában lehetőség lenni koncert előtt vagy után?
Köszönöm a válaszotokat!
Szuper az oldal, és nem sokára megy a rendelés pár dologra :)
Üdv.: Myki

A Karthago válaszol:
Köszönjük a leveled! Tervezünk Debrecenben is fellépni, időpont még nincs. Amúgy igen, koncertek után mindig dedikálunk!
Tisztelt Karthagó !
Egy hete ott voltam a győri koncertek , óriási dübörgés volt mint mindig . Ma meghallgattam a Valahol cimü új számot , nagyon gyönyörü .
További sok sikert !!!
Üdv : Árpád

A Karthago válaszol:
Árpi, köszönjük!
T.Szigeti Ferenc ! 2016 - ban együtt voltunk Rodoszon, együtt kirándultunk az Akropoliszra, úgy modtam volna, hogy szeretem és ismerem a munkásságát, csak nem akartam alkalmatlankodni. Most megteszem azzal a kiegészitéssel, hogy gratulálok a legújabb lemezhez ( Együtt 40 éve ) további sikereket kívánva.

A Karthago válaszol:
Kedves Gyuri! Örülünk, hogy írt, és köszönjük a jókívánságait!
Korábbi levelemre válaszoltátok,hogy lesznek új pólók a 40-esre.Mikor, és hol lehet megrendelni?

A Karthago válaszol:
Igen, lesznek új pólók!
Ma megjött az új lemezetek! Nagyon jó lett. Különösen a Valahol című szám fogott meg. Kaposvárra terveztek idén koncertet? Szeretettel várunk!

A Karthago válaszol:
László, köszönjük! Kaposvár egyelőre nincs betervezve a nyári turnéra, de semmi sem lehetetlen! :-)
Sziasztok! Szeretnék kérni egy pár dolgot Április 13-ra ha lehetséges! Legyen olyan hang és fényerö,hogy beleremegjen az aréna! Aztán jó lenne ha játszanátok olyan régi nótákat mint az utólsó szó,szerelem,recsegö világ,esetleg tagadás,csak egy szót akarok,fohász egy új naphoz. Jó lenne ha a maszkokat is felvennétek amit annó a szerelemnél kezdésként tettétek. Köszönöm! Imádlak benneteket!

A Karthago válaszol:
Zolika, köszönjük a javaslataid, de sajnos a régi maszkok már nincsenek meg és egyelőre senki nem tudja, hová lettek...
Sziasztok.A győri koncerten kapható lesz az új lemez?
A választ előre is köszönöm.

Üdvözlettel:Gazsó Kornél

Üdvözlet Karthago együttes! Azt szeretném kérdezni tőletek,hogy az idei turnéban lesznek békés megye állomások? üdvözlettel,szeretettel: Pilcz Attila

A Karthago válaszol:
Kedves Attila. Ha jól tudjuk, Kondoroson lesz KARTHAGO, július 13.-án!!
Sziasztok KARTHAGO ! Először is szívből gratulálok a 40 éves jubileumotokhoz ! Minden tiszteletem és elismerésem a tiétek, hálás köszönet érte ! Másodszor, egy óriási kéréssel fordulok hozzátok ! 2019.Február 23-án léptek fel Győrben a Bridge-ben ( nekem már meg vannak a jegyek !) és ezen alkalmat szeretném kihasználni a ti segítségeteket, hogy az előtte 4 nappal betöltött 40. életéve alkalmából az imádott feleségem Gácsigné Farkas Krisztina (aki ajándékként kapja tőlem a koncertjegyet !) általatok, a színpadról felköszöntésre kerüljön ! Tulajdonképpen együtt jubiláltok, ki így, ki úgy ! Remélem nem túl nagy ezen kérés és részetekről is megoldható! Azt hiszem, megható és felejthetetlen pillanatot szereznétek neki és nekem is ! Várom mielőbbi visszajelzéseteket ! Hálás köszönet érte ! Tisztelettel és baráti üdvözlettel ! Gácsig Sándor, Pannonhalma
Kedves Karthago!!!
Azutan szeretnek erdeklodni hogy Pecsi koncert nincs e kilatasban merr mar nagyon reg volt!!!
Varom valaszotokat!!!
Koszonom!!!
Udvozlettel: Zsolt

A Karthago válaszol:
Kedves Zsolt! Szeptember 13.-án leszünk Pécsett!!!
T. Karthago! Rendeltem jegyet a 40év koncertre.
A Viagogo- n kb 63000.-Ft CZK4987. 2 db Ugyanez a jegy most vettem észre a Broadway- n 12900.-Ft/db
Jól átvertek mi? Mi a véleményetek?
Üdv: Béla

A Karthago válaszol:
Kedves Béla! A Viagogo egy súlyos átverő oldal, soha semmit ott ne rendelj!!! Ezt amúgy valamennyi komoly és legális koncertszervező és jegyértékesítő iroda feltünteti az oldalán. Elképesztő csalással próbálnak jegyeket árusítani iszonyú felárakkal! Viagogo= soha!!!!
Érdeklődnék a 40 éves koncert alkalmával fogtok-e pólókat árulni. A jegyek már zsebben április 13. Amennyiben lesz jubileumi póló, akkor abban feszítenénk.

A Karthago válaszol:
Igen!!! Lesznek klassz új pólók, női, férfi, különböző méretekben természetesen, valamint egyéb ajándéktárgyak is!
Sziasztok! Kérdésem az lenne, hogy a kiadott cd-t hol tudom megrendelni? Gondolom már tervezitek a 40 éves jubileumi giga koncertet, lehet tudni valamit esetleg róla?

A Karthago válaszol:
Lassan mindent tudunk... :-D Figyeld a Facebook oldalunkat is: Karthago Együttes, de itt a honlapon is ki lesz írva hamarosan minden újdonság!
Sziasztok !
Köszönjük szépen, hogy tegnap Sükösdön ilyen fergeteges koncertet adtatok. Teljesen elfelejtettük, hogy szakad az eső, annyira jó volt a buli. Csak azt sajnálom, hogy nem sikerült egy közös fotót készíteni. Meg azt is sajnálom, hogy hiába zúgott a vissza vissza nem jöttetek vissza legalább egy szám erejéig. De ettől függetlenül iszonyat jól éreztük Magunkat Köszönjük szépen.
Sziasztok! Nemrég értünk haza az újpesti koncertről. A nagy hideg ellenére fergetegesen jó buli volt. A koncert alatt nem fáztam, annyira lekötött a hangulat. Nem csak a a dalok voltak jók hanem a humorotok is. Színt vittetek az egészbe :-) Barátnőm most volt először koncerten, én is csak 25 éves vagyok,de a ti dalaitokon nőttem fel, végigénekeltem a koncertet. Köszönöm a mai estét. Üdv.:Gergő
Kedves Karthago !

A gyerekkorom egyik nagy nagy kedvence volt a Karthago zenekar...... Nem is tudom hány koncerten voltam, aztán 1985-ben vége lett. Nagyon örültem, amikor hallottam, hogy a Kathago újra él, az új albumokat és a koncertlemezeket megvettem, néha néha meghallgattam. Tetszettek az albumok, de koncertre valahogy nem jutottam el. Sőt valahogy a lejátszóbe sem kerültek a Karthago albumok jó pár hónapja, talán egy - két éve is már.

Na de ez megváltozott! Pár hete voltam a Mobilmánia / Karthago koncerten. Mindkettőnek örültem nagyon. Jó volt a Mobilmánia, de az igazi csodát a Karthago jelentette!!!

Már a Mobilmánia alatt jó volt látni a nézőtéren megjelenő srácokat! És ahogy elkezdődött..... Végig libabőröztem! Ugyanazol az érzések jöttek elő, mint 32 - 33 éve! Az összes dalszöveg eszembe jutott rögtön és énekeltem együtt Veletek!
Srácok Ti úgy mozogtatok, és akkora lendületet mutattatok, mintha még mindig 1979-1985 lenne! :) Legalábbis én a koncerten így éreztem! :)

Köszönöm ezt a frenetikus élményt! :) A következő Karthago bulira nem fogok 32 évet várni!!!!

Még sokáig folytassátok így együtt!!

Attila
Tegnap voltam Fehérváron,1 órát késett a koncert,na de sebaj.Megérte várni..Nagyon jó volt látni Gidót,aki pont olyan volt,mint régen...Az a bőrsityak meg a szemüveg...Nyáron láttam Alice Cooper showját a Fezenen,nagyon jó volt,de Gidót nem adnám oda érte..A Karthagoban azt is szeretem,hogy mindegyik tag egyéniség..Hát,köszi ezt az estét...Amúgy először 1984-ben voltam Karthago-koncerten Veszprémben..Ott még ifjúgárdisták is vigyázták a rendet a rendőrökkel karöltve...A kommunista ifjak már a történelem szemétdombján,de rockelefántok még mindig dübörögnek!
Tegnap este a Kincsem Parkban voltunk, KARTHAGO miatt, előttük a P.Mobil játszott. A Mobil jó zenekar, bár Lóránton kívül szinte senkit nem ismertem a bandából, persze ez nem akkora baj, végül is nagyon jól játszották a korabeli Mobil dalokat, mondjuk pont úgy, ahogyan mostanában még 4-5 zenekar is ebből él Magyarországon...
Majd elementáris dübörgéssel megérkezett a KARTHAGO, és azonnal megmozdult, felfordult a színpad, élni kezdtek a lámpák, az erősítők, a vérünkig hatolt a zene!! Itt viszont öt elképesztő fazon, öt hihetetlen egyéniség, öt zseniális muzsikus és énekes tehetség, öt elismert ikon és igazi rocklegenda zenél a színpadon, hihetetlen erővel és olyan mérhetetlen energiákkal, amit egyszerűen nem is lehet leírni szavakkal! Mindegyik srác önálló és ismert személyiség és így együtt 38 éve egy végletekig kiforrott, összetartozó, nagyon egységes, igazi vérprofi produkciót hallhattunk és láttunk. A műsor maga kurvajól volt összeállítva, elején az új, kőkemény dalokkal, azután jöttek az ismertebb számok, közben a szokásos őrültségek a csaszti lasztival, Gidó mester vezényletével, ahol is cefetre röhögtük magunkat és isteni hangulat lett, majd a végén a legeslegnagyobb Karthago himnuszok sorban. Példamutató a Karthago csodás egysége, a színpadi jelenlétük, jókedvük és persze a magasan kiemelkedő profizmusuk. Szigeti Feri vezetésével ez a banda bárhol a világon megállja a helyét és ahogyan ismerjük a hatalmas múltjukat, meg is állták mindig, mindenhol! Ők a rock klasszikusai! Köszönjük ezt az óriási élményt Karthago!!!!

A Karthago válaszol:
Kedves Tibor! Nagyon meghatódtunk a leveleden, de komolyan! Mi ennél sokkal szerényebbek vagyunk, nagyon szeretünk együtt muzsikálni így öten, de azért nem gondolnánk, hogy "klasszikusok" vagyunk... Csupán arra ügyelünk, hogy minden egyes koncertünkön, a legeslegjobbat hozzuk ki magunkból,legyen az akár Nagyatádon, Debrecenben, vagy éppen Budapesten! Ebben mi mindig egységesek vagyunk és közösek a céljaink is a bandában. Úgyhogy köszönjük mégegyszer kedves soraid. Üdvözlettel: a KARTHAGO!
Kedves Elefántok!

A tegnapi koncertre ha egy szót lehet mondani,akkor az ez lenne: ŐRÜLETES. Sokat, éveket, vártam rá, de megérte. Ti egy igazi ritkaság vagytok a magyar rockzenében: az Omegán kívül nem volt olyan magyar banda, amelynek tagjai ilyen hosszú ideig együtt játszottak volna, ráadásul ti még most is együtt vagytok, sőt az összes lemezt együtt rögzítettétek,ami viszont világszinten is unikum. Látszik az összhang,az, hogy öt jóbarát van a színpadon. Ja, és nagyon sokoldalúak is vagytok,hiszen mindenki több hangszeren is játszik.
Köszönöm Ferrynek és Mikkynek a közös képeket. Tamással a technika ördöge miatt nem jött össze, de majd legközelebb. Mert nálam biztos,hogy lesz legközelebb (legkésőbb idén októberben).
KAR-THA-GO!


A Karthago válaszol:
Kedves Tamás! Köszönjük a leveled, jól esett! Találkozunk még, szeptemberben jó sok koncertünk lesz, gyere. Üdv: a KARTHAGO!