július 26. péntek 20:30
Vassurány
július 27. szombat 20:30
Székesfehérvár, FEZEN Fesztivál, Nagyszínpad


2019.07.09.

Jártunk Szabadhídvégen, a Siópart Fesztiválon, onnan egyenesen Erdélybe autóztunk, ahol Tusnádfürdő mellett egy nagy nemzetközi fesztiválon léptünk fel óriási sikerrel! Onnan Kétpóra utaztunk, ugyancsak...

2019.06.15.

 Hatalmas szeretethullámokat kapunk Tőletek és ez ad nekünk még több energiát!!! Látva mindenhol az óriási tömegeket, akik eljönnek és élvezik a KARTHAGO zenéjét, látványát, velünk lüktetnek, énekelnek...

2019.06.04.
Rajongói levelek

Tájékoztatunk, hogy az oldal moderált, a KARTHAGO zenekar fenntartja a jogot arra, hogy stílusában vagy tartalmában ide nem illő, sértő módon közzétett hozzászólásokat ne publikálja.


Név:
E-mail:
Bejegyzés:
Kérem, írja be a képen látható karaktereket:


Kedves zenekar!

Azon töprengtem, hogy amikor kiválasztjátok az új dalok közül, azokat amik egy lemezre kerülnek, mi lesz a kiadatlan dalokkal? Ezek mindig olyanok, hogy nem érdemelnek meg egy kiadást sem?
Az elmúlt 30 évetek alatt sok ilyen gyűlt össze?
Tisztelt Karthago Zenekar!

Nagyon szomorú vagyok, hogyu idén csak egyszer játszotattok Budapesten. Nem lehetne legalább még egy Unpluged buli valahol? Nagyon jó lenne!

Tisztelettel

Örök hívetek
Pénteken a győri koncerten voltunk nagyon jó volt le a kalappal a fiuk elött! Én imádom ezzen nevelkedtem , csak így tovább!
Sziasztok!Csodálatos élménnyel gazdagodtam november 16-án Győrben az Egyetem sportcsarnokában.Hosszú-hosszú év után végre teljesült az egyik legnagyobb álmom, hogy találkozzam veletek élőben is!!!32éves vagyok, és 8évesen hallottalak benneteket először azóta töretlenül IMÁDLAK BENNETEKET!!A másik legnagyobb álmom egy közös fotó veletek..Kérdésem:a következő koncerten erre van-e lehetőségem?További sok sikert kívánok..
Üdvözlettel:Somogyi Andrea
Nagyon szomorúan olvastam egy bejegyzést, hogy az idén már nem jöttök Debrecenbe!Egy élménnyel kevesebbel lépek át az új évbe!
Mindenkinek sok boldogsagot es jo koncertezest. Naponta hallgatom A Karthagot IPodomon. A 80 as evek dalait legfokeppen. Remelem a nyar jol sikerult minden tagnak.

Itt is van magyar klub es a Pataki ( Edda) mar volt ketszer.
Ti kijonnetek?

Szervusztok Laszlo Papp
( Melbourne Australia)

A Karthago válaszol:
Kedves László! Köszönjük, ez jó hír, örülünk, hogy sokat hallgatod a KARTHAGO-t, reméljük egyszer személyesen is találkozhatunk nálatok, Melbourne-ben!

Üdv: a KARTHAGO!
Sziasztok! Sajnos nekem nincs lehetőségem eljutni nem budapesti koncertekre ezért nagyon várom már,hogy Pesten vagy Budán is dübörögjenek az Elefántok.

Viszont azt nem értem,hogy egyes a zenekart dicsérő hozzászólásokban miért kell más zenekarokról becsmérlően írni? Nem hiszem,hogy Gidóék ettől nagyobb zenészek lennének.

A Karthago válaszol:
Teljesen igazad van, az ilyen leveleknél minden esetben megvédjük az adott zenekart a válaszainkban, mert eléggé köztudott, hogy csaknem minden bandával közeli és baráti viszonyt ápolunk. Mi sem szeretjük más zenekarokat becsmérelnek itt nálunk!!!
Jó hír viszont: lehetséges, hogy hamarosan közzéteszünk egy jó kis hírt, egy budapesti koncertünkről...
Isten éltesse és nagyon Boldog szülinapot ,jó egészséget és boldogságot kívánok Kocsándi Miki Barátomnak sok szeretettel!

Lovász Tomi
András
Csatlakozom Nugáthoz és Lajcsi-hoz.Életem legnagyobb élménye volt szombaton a Karthago! Ez a zenekar tudja a rockzene igazi lényegét! Nincs gagyi repülő bálna, nincs operettes smúz zene,a Karthago a valódi kőkemény igazi,tömény rock,a legjobb. Minden zenész pont azt és úgy tudja ahogy kell,együtt pedig fergetegesek!Olyan erő és öröm sugárzik belőlük, amit semmijen más zenekarnál nem tapasztaltam.Ők igazán a rock elefántjai,a legnagyobbak, hatalmasak és kökemények.Isteni volt a hévizi koncert fiúk láttátok a sokezeres tömeget minket is akik ott tomboltunk a szinpad közelében .
Karthago örök hálánk nektek,sokáig muzsikáljatok még nekümk, így együtt örökké!!!!!!!!!!!! Gáltóti András

A Karthago válaszol:
Köszönjük! Hálásak vagyunk a soraidért, ezért érdemes ezt csinálni!!! A KARTHAGO.
Köszönjük a csodás hévízi koncertet! A Karthago jobb mint valaha. Ahogy itt korábban egy levélbe leirta valaki a zenekar magasan a legjobb magyarhonban! Több napos fesztivál volt itten Hévizen de mindenki szerint toronymagasan a karthago volt a csúcs!!!!! Az egész fesztivál legjobbja mi végigtomboltuk az egészet nemis tudom mikor éreztem magunkat ennyire jól. a karthago mindent tud a rockzenéről és játszua is. A republik egy sramli hozzájuk képest a repülő bálnával meg a kő zuhan cimű ökörséggel.
Koszönjük Kartago!!!!!
Sziasztok! Egy rövid kérdésem van. Mikor lesz koncert Debrecenben? Már nagyon várjuk.

Tisztelettel
Laci és Barátai

A Karthago válaszol:
Lehet, hogy idén már nem.... Sajnos. De jövőre egészen biztos!!!
Üdv: a Banda.
Kedves KARTHAGO-s fiúk! Nehéz szavakat találni a tegnap esti pétfürdői koncertetek után.... Én egy 29 éves villamosmérnök vagyok, sok jó koncerttel, fesztivállal a hátam mögött. De a tegnapi Karthago koncerten valami olyat kaptam, amit eddig még soha. Igazából nem is tudom pontosan megfogalmazni, mert ehhez itt kevés a hely. A Karthago valami egészen más, mint a többi zenekar. A Karthago egy döbbenet! Túl azon, hogy egy élő ikon és legenda, mert ezeket a szavakat a média már elcsépelte. De Ti olyanok vagytok így együtt 33 éve, mint egy kőkemény betonfal. Legyűrhetetlenek. Erősek, magabiztosak, életvidámak, profik, és lenyűgözőek! A zenétek egyszerűen magával ragadott és elsodort. Minden pillanatát minden hangját élveztem. Sodort magával az őserővel feltörő rock remek hangulata, a szövegeitek örök igazságai, a zenészek elsöprő erejű zsenialitása. Itt mindenki csúcszenész a zenekarban, és mérnöki pontossággal tudjátok, mikor, hol kell megfogni-elengedni kicsit, majd újra rászorítani a koncerten a közönséget. Veletek hullámoztunk, veletek éltük át a ZENÉT, egy igazi varázslat volt az egész!! Amint láttátok a hatalmas tömeg ugyanúgy érzett mint én, a siker egyértelmű volt. DE MEGÉRDEMELTÉTEK!Szerények vagytok, kedvesek, közvetlenek és látszik, hogy imádjátok amit csináltok és ezt mi is megérezzük.
Köszönöm és köszönjük Nektek ezt a tegnapi estét, őszintén mondom felejthetetlen élmény volt!
KARTHAGO FOREVER!!!!!!!! T. Csaba Pétfürdő.

A Karthago válaszol:
Hát.... Ehhez nincs mit hozzáfűznünk... Csaba, nagyon köszönjük és örülünk, hogy örömet okozhattunk. Amúgy mi is remekül éreztük magunkat Pétfürdőn, csodás közönség vagytok!!!!! Remélem, még találkozunk sokat!
Sziasztok, IGEN, a Pétfürdői buli ingyenes lesz, családi nap lesz a Nitrogánműveknél!
Sziasztok!

A Csillagszemben említettetek egy szeptember eleji őrmezei koncertet. Nagyon vártam, de nem látom a koncertmenüben.

Üdv: V.

A Karthago válaszol:
Kedves Albi. Sajnos igen, az Őrmezei koncert technikai okok miatt elmarad....
Sziasztok szeretnem megkerdezni hogy a Petfurdoi koncert ingyenes lesz vagy fizetos Varom a valaszt koszonom Udvozlettel

A Karthago válaszol:
Kedves Tibor! Mi nem tudjuk egyelőre, játszani megyünk oda... De nézzük meg Pétfürdő honlapját, hátha kiderül valami...
Hatalmas Boldogságos Születésnapot kívánok Gidónak még egyszer ennyit ,jó egészségben,boldogságban! :)

Lovász Tomi
Kedves zenekar!

Az 1997-es nagykoncert hanganyaga csak a dupla CD-n jött ki teljes egészében?
Volt a kezemben a DVD kiadás, és láttam képet a VHS-ről is. Azokon mintha kevesebb zeneszám lenne.
Elérhető lesz e valaha a teljes koncert filmként?
Érdekes, hiszen a 30 éves buli pedig egészében megtudott jelenni DVD-n.

Még egy kérdés: Az 1990-es visszatérésetek alkalmából rendezett hangversenyről készült e TV felvétel? Ha igen, fellelhető e valahol?
Szomorúan látom a szeptemberí koncerteket! Még mindíg nem jöttök Debrecenbe!A Sziget számomra elérhetetlen a kis fiam míatt!Megint várhatok jövő tavaszig, hogy viszont láthassam kedvenc zenekaromat! A Campuson ugyan láttam Gídót, de az nem a komplett KARTHAGÓ! Egyébbként a Lord is tetszett, de nem KARTHAGO...
Az utóbbi évek legeslegjobb koncertje volt a Karthago tegnap!!! Utánuk mindenki viccesen fajsúlytalanná vált, különösen a nevetséges, rockzenének csúfolt Hooligans! Operett zenészek... A Karthago olyat mutatott amit tanitani lehetne. Frenetikus volt , összeszokott kurva erős,kemény igazi rock a javábol! Köszönjük Karthago!!! Reméljük még sokat és sokszor találkounk! K,B,L, F és P. Kisvárdáról.

A Karthago válaszol:
Mi is reméljük és köszönjük szépen a dicsérő szavakat. De más zenekart nem szoktunk cinkelni. Mi szeretjük a Hooligans-t, jó barátságban vagyunk velük.
Üdvözlettel: a Banda.
A Karthago óriás!!!! A rockzene ÓRIÁSAI! Amit műveltetek Ajakon tegnap, a fenomenális volt!!! Nem viccelek, ez a banda világszínvonalú! De hát láthattátok a közönségen is! Ilyen őszinte siker még talán sosem volt az Ajaki Fesztiválon, pedig 5 éve,mindíg itt vagyunk! És ez nem hatásvadász show, hanem valódi, fantasztikus ZENE! A javából. Köszönjük Karthago!!! Egy életre szóló élményt kaptunk tegnap!

A Karthago válaszol:
Mi is köszönjük a lelkes soraidat! Jól éreztük magunkat nagyon Ajakon, minden klappolt, remek formában volt a banda valóban, de ehhez kellett a ti őszinte és hangos biztatásotok is, amit meg is kaptunk!
Úgyhogy mi köszönjük Nektek a szíves fogadtatást!!!!!!! Hajrá Ajak!!!

TÁMOGATÓK: