július 26. péntek 20:30
Vassurány
július 27. szombat 20:30
Székesfehérvár, FEZEN Fesztivál, Nagyszínpad


2019.07.09.

Jártunk Szabadhídvégen, a Siópart Fesztiválon, onnan egyenesen Erdélybe autóztunk, ahol Tusnádfürdő mellett egy nagy nemzetközi fesztiválon léptünk fel óriási sikerrel! Onnan Kétpóra utaztunk, ugyancsak...

2019.06.15.

 Hatalmas szeretethullámokat kapunk Tőletek és ez ad nekünk még több energiát!!! Látva mindenhol az óriási tömegeket, akik eljönnek és élvezik a KARTHAGO zenéjét, látványát, velünk lüktetnek, énekelnek...

2019.06.04.
Rajongói levelek

Tájékoztatunk, hogy az oldal moderált, a KARTHAGO zenekar fenntartja a jogot arra, hogy stílusában vagy tartalmában ide nem illő, sértő módon közzétett hozzászólásokat ne publikálja.


Név:
E-mail:
Bejegyzés:
Kérem, írja be a képen látható karaktereket:


Őszinte szívből gratulálok a tegnapi Kiszombori koncerthez! Egyszerűen leírhatatlan a KARTHAGO!!! Annyira döbbenetes, annyira odapakoltatok, annyira klassz volt a koncert, hogy azt nem is tudom szavakkal leírni! Ez a zenekar ma egyedülálló Magyarországon! Nemzeti érték! Nemzeti érték! Nemzeti érték! Igen, az, és vigyázzunk rájuk, mert ilyen többé soha nem lesz Magyarországon!
Lehet hogy elfogult lettem tegnap óta, de ne csodálkozzatok a Karthago valami hihhhhetetlenül nagyot alakított, örök élmény marad.
Köszönöm fiúk! Még további 33 évet így együtt, ami örömünkre! Karcsi és Zsuzsó Makóról.
Sziasztok. Tegnap este kint voltunk Kiszomboron a koncerteteken, fergeteges volt, fantasztikusak voltatok, le a kalappal előttetek. Utoljára 30 éve láttalak benneteket Makón a régi kultúrházban. Remélem ezen a környéken több koncertet adtok majd le, ugyanis a kilencéves kisfiam is rajongótok lett. Üdvözlettel Szűcs Zoltán
Sziasztok!
Köszönet nektek a 2012.júli.28-án Kiszomboron létrehozott koncertért. Nagyon jó buli volt! Vissza hoztátok a fiatalságomat erre a két órára.Sok sikert a további munkáitokhoz. Puszi nektek
Sziasztok!

Miért nincs idén Budapesti koncertetek? (ZP, Park, Crazy Mama...)
Olyan jó lenne!...
(Ha szerveznétek mégis...a kedd, szerda, csütörtök nekem nem jó, senior edzésre járok - kell erő még a köv. 45 évre is ;) )

Üdv: Viola Kati :)

A Karthago válaszol:
Szia Kati! A turné jelenleg vidéken zajlik, de tervezünk egy nagyobb szabású budapesti koncertet is. Amúgy pár szám erejéig mi is ott leszünk a Szigeten, a Magyar Dal napján.
Üdv.
Sajnálattal állapítottam meg, hogy Debrecenbe, Októberig nem koncerteztek! Talán majd utána, ide is elérkeztek! Várom a további koncert menüt!!!!!!!!!!!!!!

A Karthago válaszol:
Hát.... Valóban nem... De reméljük egyszer csak!!!
Addig is üdv!!
Sziasztok!
Fantasztikusan jól éreztem magam Orfűn! Újra kislány lehetettem, aki leült a kazettás magnó elé és újra, meg újra visszatekeri a kazettát és együtt énekel Takáccsal, Szigetivel.
Egyszerűen leírhatatlan volt az élmény, amit nyújtottatok és be kell vallanom, hogy én a "Z" generációhoz tartozom, de ezt merem állítani, hogy életem LEGJOBB(!) koncertje volt.
Ez volt az első Karthago koncertem, de remélem nem az utolsó.
Azt kívántam bár ti lennétek egész este a színpadon...
Csak így tovább!

A Karthago válaszol:
Köszönjük! Szép levél!!!
Attila, Károly, Vince és Béci. Chopperes bagázs!!!
Kedves KARTHAGO!! Letaglóztatok bennünket a hétvégén Orfűn!!! Eddig még nem láttuk a KARTHAGOt élőben, de mostantól ott leszünk mindenhol!!!!!!!!!!!!!
Ez a zenekar mindent és mindenkit felülmúl! Ilyen komoly rockzenét senki nem tud idehaza! Ledöbbentünk! Óriási a banda, egyenként és külön-külön is, hihetetlen energiák szabadulnak fel a színpadon és áradnak felénk.
Nem tudunk jobb szót: Isteni volt a koncert!!! Köszönjük a Bikers motorosok nevében is!!!
Atti, Karesz, Vinyó, Béci és a bluemellű csajok!!!

A Karthago válaszol:
Mi is köszönjük, ez jól esett!!! Találkozunk ezek szerint még sok helyen az idén!!! :-)))
Csak egy csendes kérdés: milyen az a bluemellű csaj?
Drága KARTHAGO!!!

Ezúton szeretnék köszönetet mondani a Tiszabábolna-i koncertért!!! Nagyon CSODÁLATOSAK Voltatok!!!!! Külön köszönöm még,hogy újra játszottátok a Hajnali hosszú úton című számot!!!! Végül még annyit, ismét bebizonyítottátok,hogy így 33 év után is, NAGYON NAGYOK VAGYTOK!!!!!!!!!!!

A Karthago válaszol:
Köszönjük!!!!! :-))
Tisztelt Mesterek!

Ugye halljuk még Pesten az Elefántdübörgést?
Tisztelettel

Adácsi Lászlo

A Karthago válaszol:
Igen. És jó messze fog hallatszani!!! ... :-))
Újra Pétfürdő, bízom benne hogy idén nem fog elmaradni :) HAJRÁ KARTHAGO!

A Karthago válaszol:
Most meglesz!!! :-))
Tisztelt KARTHAGO TEAM szeretném ha a közeljövöben eljönnétek Marosvásárhelyre vagy Csikszeredába koncertezni.

A Karthago válaszol:
Szívesen.
Tisztelt Kiss Zoltán!
Azért írom önnek ezt a levelet, mert nagy rajongója vagyok a Kisváros című tv filmsorozatnak és ezáltal a KGB-nek is. Szeretném megkérdezni, hogy a Kisvárosnak készített zenéket CD-én hol lehet megvásárolni, mert interneten nem nagyon találtam róla semmit. Nagyon fontos volna nekem.
"Szigorúan nyilvános" és a "Szigorúan titkos" albumokra gondoltam.
Válaszát előre is köszönöm.
Szeretettel udvozollek titeket,a Karthago zenekart...Az egyik legkedvencebb zenekar vagytok nekem ,,A fulembe jutoot egy hir hogy e heten koncertetek lesz BT.ten ,,kerlek irjatok meg nekem ,hogy valoban igan -e ,,mert nagyon szeretnek elmenni egy par jo barataimmal ..kosonom elore ,es varom a valaszt ..Sevasztok.

A Karthago válaszol:
Hol????
Tisztelt Karthago!

Nagy örömmel hallgatom lemezeiket, igazán igényes és jó dock zenét írnak és játszanak, igazán nagy kincs ez manapság (is), nagy szükség van rá! Különösen jók a zenék hangszerelése, és a virtuóz előadásmód ami még a zenét csak hallgató embert is örömmel tölti el és elismerésre sarkallja.
Egy kérésem-megjegyzésem lenne, hogy van-e arra mód, hogy itt a honlapon a koncertekről bővebb információt helyezzenek el? A legutóbbi két koncertről (Gencsapáti, Simontornya) a neten semmilyen infót nem találtam (pontos helyszín, jegy vásárlási lehetőség stb. ), így nem is mentem el, mert nem vagyok ismerős arra felé.
Köszönöm szépen! Sok sikert, örömöt a továbbiakra, abba ne hagyják, csak így tovább!
Üdvözlettel:
Molnár Péter

A Karthago válaszol:
Kedves Péter!
Köszönjük a dicsérő szavakat!

Hamarosan frissítésre kerül a koncertmenü, jelenleg technikai probléma miatt nem láthatóak a fellépések.

Szívélyes üdvözlettel:

a KARTHAGO TEAM.
Fergeteges koncert volt Veszprémben!Hihetetlen nagy élményben részesültünk!A 2/5 Karthágó ismét megmutatta mekkora hangulatot tud teremteni!
Külön köszönet Szigeti Mesternek a közös képért!
Üdv!
Pali
Kedves Tamás és Ferenc!
Szeretném megköszönni a ma esti (pontosabban már a tegnap esti) jótékonysági koncertet és a kedvességet, amellyel a hozzánk fordultak a koncert előtt és után is. Mi, szülők, régóta nagy tisztelői és rajongói vagyunk az együttesnek...most sikerült kislányunkat is "megnyerni" az ügynek :-) Ő 10 éves, az Operaház kórusában énekelt Önök előtt a színpadon....Budapestig az "ezer éven át megtanultuk már, mire jó a szív és a száj..." szólt az előadásában :-))) Remélem lesz alkalmunk máskor is élőben meghallgatni Önöket. Nagyon figyeljük a koncert időpontokat. KÖSZÖNJÜK SZÉPEN! Jó egészséget kívánunk Önöknek és Szeretteiknek! Üdvözlettel: Abonyi család
Kedves Szigeti Úr!
A minap a TV-ben láttam egy riportot, melyben rosszallását fejezte ki, hogy milyen kevés a nyugdíja!Azért tegye a szívére a kezét, fizetett-e valaha is a valós jövedelme alapján TB járulékot valaha is? Tudjuk, hogy az egész ország arról szól, hogy zsebbe megy a fellépések 90 %-a különösen az elmúlt 40 évben!
Amikor a nagy pénzeket kereste, akkor kellett volna félretenni a mostani időkre és nem azon nyavalyagni, hogy milyen szemét ez a rendszer, hogy nem fizetnek a művészeknek érdemeik szerint!
Ezen kéne elgondolkozni a művészeknek és mélyen magukba nézni! Elnézést, hogy nem dicsérő szavakat írtam, de most nem az egyébként jó zenéikről volt szó!

A Karthago válaszol:
Tisztelt Viot László úr!
Köszönjük/köszönöm a levelét.
Meg kell állapítanom, hogy sajnos nincs és nem volt felkészülve abból, amiről irt. Ha valamibe nem lát bele, és nem tudja mi is van mögötte, akkor miért érzi, hogy bele kell szólnia? Ön is egyfajta "kommentelő" a neten?
Tehát:
Ön téved, de súlyosan. Mi ugyanis fizettünk valamennyien TB járulékot! Anno, az ORI, az IRI és az Interkoncert által szervezett sorozat-fellépések, vidéki és külföldi turnék után ezek az intézmények levonták tőlünk járulékokat. Mindíg, minden egyes fellépés után. Azonban a rendszerváltást követően ezek az intézmények jogutód nélkül megszűntek, az Interkoncertnek van csupán jogutódja, azonban ezek a cégek NEM FIZETTÉK BE A TB-nek a levont járulékokat!!!! Amikor utánanéztem, ÉN MAGAM, nem más, akkor derültek ki ezek a disznóságok a Nyugdíjfolyósítónál!!!
Ön súlyosan téved, amikor zsebbe adott pénzekről beszél!! Nem tudom, honnan veszi, de minden egyes fellépésről számlát adunk és adózunk is utánuk, amelyben benne van a TB járulék is. Ön talán ott van az elszámolásoknál?
Valamint szeretném Önt tájékoztatni, hogy nem a mostani fellépések a problémásak nyugdíj szempontjából, hanem a 70-es, 80- as évek. Merthogy a most 60 esztendős és efeletti művészek nyugdíjáról beszéltem. Akik évtizedek óta emberek százezreit szórakoztatták műsoraikkal így többek között Önt is nyilván, és a mai államvezetőket is, ehhez képest most, amikor szükségük lenne a segítségre, elfordulnak tőlük, ahogyan ön is!!! Kifogásokat keresnek, ahogyan ön is, utólag kárognak, ahogyan ön is, és sorsukra hagyják ezeket a művészeket, 30-40 ezer forintos nyugdíjakkal!
Remélem önnek szép nyugdíja van, biztosan jól megdolgozott érte, nincs tehát szüksége "nyavalygásra", kívánok önnek szép és elégedett nyugdíjas éveket!
Ígérem, mi nem fogjuk firtatni az ön jogosultságát.
Jó egészséget, és kellemes irigységet kívánva üdvözlöm.
Szigeti Ferenc
Sziasztok!

Május 24-én Veszprémben az arénában lesz egy Jótékonysági koncert, amin Szigeti Ferenc és Takács Tamás is fellép. Azt szeretném megkérdezni, mivel aznapra ugyanott Karthago koncert is lett hirdetve, hogy csak ők ketten lesznek ott, vagy a jótékonysági koncerten kívül külön fellép az egész Karthago is?

Előre is köszönöm a válaszotokat!

A Karthago válaszol:
Nem, ezen a különleges, jótékonysági koncerten csak szólisták lépnek fel, zenekarok nem. Így Szigeti Ferenc és Takáts Tamás lesz az est vendége, de természetesen KARTHAGO dalokat játszanak majd, egy helyi együttes, a BlueBerry kíséretével.
Fellép még Varga Miklós, Balázs Fecó, Zséda és Demjén Ferenc is.

Jó szórakozást, ha jöttök!
Tisztelt Mesterek!

Budapesten is jó volna egy nagyobb koncert!!!

Tisztelettel

Adácsi László

A Karthago válaszol:
Lesz!!!

A KARTHAGO.
Sziasztok!
Sopron is igényelne már egy jó kis koncertet!!! :)

A Karthago válaszol:
Köszönjük! Mi is igényelnénk egy kis Sopront!!! :-))

TÁMOGATÓK: