szeptember 22. vasárnap 17:00
Sármellék, repülőtér Szabadságfesztivál!
szeptember 27. péntek 21:30
Kőszeg. A Kőszegi Szüret c. rendezvény


2019.07.25.
IDŐNKÉNT KATTINTSATOK A Facebook OLDALUNKRA A RÉSZLETESEBB BESZÁMOLÓKÉRT ÉS RENGETEG ÚJ FOTÓÉRT!! Hivatalos Facebook oldalunk: Karthago együttes
2019.07.24.

 Utóbbi idők legjobb hangulatú koncertje volt szombaton a Track-ben! Csodás és zeneértő rajongók jöttek össze és a banda is remek formában és jókevűen játszott lazán, de teli erővel, energiával...

2019.07.23.

 Az esztergomi, főtéri óriáskoncert után, beültünk a Mercedes-Benz Vito Tourer turnébuszunkba és "szétszáguldottuk" az országot keresztbe... :-) Először az osztrák határnál, Lövőn dübörögtünk,...

Rajongói levelek

Tájékoztatunk, hogy az oldal moderált, a KARTHAGO zenekar fenntartja a jogot arra, hogy stílusában vagy tartalmában ide nem illő, sértő módon közzétett hozzászólásokat ne publikálja.


Név:
E-mail:
Bejegyzés:
Kérem, írja be a képen látható karaktereket:


András
Csatlakozom Nugáthoz és Lajcsi-hoz.Életem legnagyobb élménye volt szombaton a Karthago! Ez a zenekar tudja a rockzene igazi lényegét! Nincs gagyi repülő bálna, nincs operettes smúz zene,a Karthago a valódi kőkemény igazi,tömény rock,a legjobb. Minden zenész pont azt és úgy tudja ahogy kell,együtt pedig fergetegesek!Olyan erő és öröm sugárzik belőlük, amit semmijen más zenekarnál nem tapasztaltam.Ők igazán a rock elefántjai,a legnagyobbak, hatalmasak és kökemények.Isteni volt a hévizi koncert fiúk láttátok a sokezeres tömeget minket is akik ott tomboltunk a szinpad közelében .
Karthago örök hálánk nektek,sokáig muzsikáljatok még nekümk, így együtt örökké!!!!!!!!!!!! Gáltóti András

A Karthago válaszol:
Köszönjük! Hálásak vagyunk a soraidért, ezért érdemes ezt csinálni!!! A KARTHAGO.
Köszönjük a csodás hévízi koncertet! A Karthago jobb mint valaha. Ahogy itt korábban egy levélbe leirta valaki a zenekar magasan a legjobb magyarhonban! Több napos fesztivál volt itten Hévizen de mindenki szerint toronymagasan a karthago volt a csúcs!!!!! Az egész fesztivál legjobbja mi végigtomboltuk az egészet nemis tudom mikor éreztem magunkat ennyire jól. a karthago mindent tud a rockzenéről és játszua is. A republik egy sramli hozzájuk képest a repülő bálnával meg a kő zuhan cimű ökörséggel.
Koszönjük Kartago!!!!!
Sziasztok! Egy rövid kérdésem van. Mikor lesz koncert Debrecenben? Már nagyon várjuk.

Tisztelettel
Laci és Barátai

A Karthago válaszol:
Lehet, hogy idén már nem.... Sajnos. De jövőre egészen biztos!!!
Üdv: a Banda.
Kedves KARTHAGO-s fiúk! Nehéz szavakat találni a tegnap esti pétfürdői koncertetek után.... Én egy 29 éves villamosmérnök vagyok, sok jó koncerttel, fesztivállal a hátam mögött. De a tegnapi Karthago koncerten valami olyat kaptam, amit eddig még soha. Igazából nem is tudom pontosan megfogalmazni, mert ehhez itt kevés a hely. A Karthago valami egészen más, mint a többi zenekar. A Karthago egy döbbenet! Túl azon, hogy egy élő ikon és legenda, mert ezeket a szavakat a média már elcsépelte. De Ti olyanok vagytok így együtt 33 éve, mint egy kőkemény betonfal. Legyűrhetetlenek. Erősek, magabiztosak, életvidámak, profik, és lenyűgözőek! A zenétek egyszerűen magával ragadott és elsodort. Minden pillanatát minden hangját élveztem. Sodort magával az őserővel feltörő rock remek hangulata, a szövegeitek örök igazságai, a zenészek elsöprő erejű zsenialitása. Itt mindenki csúcszenész a zenekarban, és mérnöki pontossággal tudjátok, mikor, hol kell megfogni-elengedni kicsit, majd újra rászorítani a koncerten a közönséget. Veletek hullámoztunk, veletek éltük át a ZENÉT, egy igazi varázslat volt az egész!! Amint láttátok a hatalmas tömeg ugyanúgy érzett mint én, a siker egyértelmű volt. DE MEGÉRDEMELTÉTEK!Szerények vagytok, kedvesek, közvetlenek és látszik, hogy imádjátok amit csináltok és ezt mi is megérezzük.
Köszönöm és köszönjük Nektek ezt a tegnapi estét, őszintén mondom felejthetetlen élmény volt!
KARTHAGO FOREVER!!!!!!!! T. Csaba Pétfürdő.

A Karthago válaszol:
Hát.... Ehhez nincs mit hozzáfűznünk... Csaba, nagyon köszönjük és örülünk, hogy örömet okozhattunk. Amúgy mi is remekül éreztük magunkat Pétfürdőn, csodás közönség vagytok!!!!! Remélem, még találkozunk sokat!
Sziasztok, IGEN, a Pétfürdői buli ingyenes lesz, családi nap lesz a Nitrogánműveknél!
Sziasztok!

A Csillagszemben említettetek egy szeptember eleji őrmezei koncertet. Nagyon vártam, de nem látom a koncertmenüben.

Üdv: V.

A Karthago válaszol:
Kedves Albi. Sajnos igen, az Őrmezei koncert technikai okok miatt elmarad....
Sziasztok szeretnem megkerdezni hogy a Petfurdoi koncert ingyenes lesz vagy fizetos Varom a valaszt koszonom Udvozlettel

A Karthago válaszol:
Kedves Tibor! Mi nem tudjuk egyelőre, játszani megyünk oda... De nézzük meg Pétfürdő honlapját, hátha kiderül valami...
Hatalmas Boldogságos Születésnapot kívánok Gidónak még egyszer ennyit ,jó egészségben,boldogságban! :)

Lovász Tomi
Kedves zenekar!

Az 1997-es nagykoncert hanganyaga csak a dupla CD-n jött ki teljes egészében?
Volt a kezemben a DVD kiadás, és láttam képet a VHS-ről is. Azokon mintha kevesebb zeneszám lenne.
Elérhető lesz e valaha a teljes koncert filmként?
Érdekes, hiszen a 30 éves buli pedig egészében megtudott jelenni DVD-n.

Még egy kérdés: Az 1990-es visszatérésetek alkalmából rendezett hangversenyről készült e TV felvétel? Ha igen, fellelhető e valahol?
Szomorúan látom a szeptemberí koncerteket! Még mindíg nem jöttök Debrecenbe!A Sziget számomra elérhetetlen a kis fiam míatt!Megint várhatok jövő tavaszig, hogy viszont láthassam kedvenc zenekaromat! A Campuson ugyan láttam Gídót, de az nem a komplett KARTHAGÓ! Egyébbként a Lord is tetszett, de nem KARTHAGO...
Az utóbbi évek legeslegjobb koncertje volt a Karthago tegnap!!! Utánuk mindenki viccesen fajsúlytalanná vált, különösen a nevetséges, rockzenének csúfolt Hooligans! Operett zenészek... A Karthago olyat mutatott amit tanitani lehetne. Frenetikus volt , összeszokott kurva erős,kemény igazi rock a javábol! Köszönjük Karthago!!! Reméljük még sokat és sokszor találkounk! K,B,L, F és P. Kisvárdáról.

A Karthago válaszol:
Mi is reméljük és köszönjük szépen a dicsérő szavakat. De más zenekart nem szoktunk cinkelni. Mi szeretjük a Hooligans-t, jó barátságban vagyunk velük.
Üdvözlettel: a Banda.
A Karthago óriás!!!! A rockzene ÓRIÁSAI! Amit műveltetek Ajakon tegnap, a fenomenális volt!!! Nem viccelek, ez a banda világszínvonalú! De hát láthattátok a közönségen is! Ilyen őszinte siker még talán sosem volt az Ajaki Fesztiválon, pedig 5 éve,mindíg itt vagyunk! És ez nem hatásvadász show, hanem valódi, fantasztikus ZENE! A javából. Köszönjük Karthago!!! Egy életre szóló élményt kaptunk tegnap!

A Karthago válaszol:
Mi is köszönjük a lelkes soraidat! Jól éreztük magunkat nagyon Ajakon, minden klappolt, remek formában volt a banda valóban, de ehhez kellett a ti őszinte és hangos biztatásotok is, amit meg is kaptunk!
Úgyhogy mi köszönjük Nektek a szíves fogadtatást!!!!!!! Hajrá Ajak!!!
Őszinte szívből gratulálok a tegnapi Kiszombori koncerthez! Egyszerűen leírhatatlan a KARTHAGO!!! Annyira döbbenetes, annyira odapakoltatok, annyira klassz volt a koncert, hogy azt nem is tudom szavakkal leírni! Ez a zenekar ma egyedülálló Magyarországon! Nemzeti érték! Nemzeti érték! Nemzeti érték! Igen, az, és vigyázzunk rájuk, mert ilyen többé soha nem lesz Magyarországon!
Lehet hogy elfogult lettem tegnap óta, de ne csodálkozzatok a Karthago valami hihhhhetetlenül nagyot alakított, örök élmény marad.
Köszönöm fiúk! Még további 33 évet így együtt, ami örömünkre! Karcsi és Zsuzsó Makóról.
Sziasztok. Tegnap este kint voltunk Kiszomboron a koncerteteken, fergeteges volt, fantasztikusak voltatok, le a kalappal előttetek. Utoljára 30 éve láttalak benneteket Makón a régi kultúrházban. Remélem ezen a környéken több koncertet adtok majd le, ugyanis a kilencéves kisfiam is rajongótok lett. Üdvözlettel Szűcs Zoltán
Sziasztok!
Köszönet nektek a 2012.júli.28-án Kiszomboron létrehozott koncertért. Nagyon jó buli volt! Vissza hoztátok a fiatalságomat erre a két órára.Sok sikert a további munkáitokhoz. Puszi nektek
Sziasztok!

Miért nincs idén Budapesti koncertetek? (ZP, Park, Crazy Mama...)
Olyan jó lenne!...
(Ha szerveznétek mégis...a kedd, szerda, csütörtök nekem nem jó, senior edzésre járok - kell erő még a köv. 45 évre is ;) )

Üdv: Viola Kati :)

A Karthago válaszol:
Szia Kati! A turné jelenleg vidéken zajlik, de tervezünk egy nagyobb szabású budapesti koncertet is. Amúgy pár szám erejéig mi is ott leszünk a Szigeten, a Magyar Dal napján.
Üdv.
Sajnálattal állapítottam meg, hogy Debrecenbe, Októberig nem koncerteztek! Talán majd utána, ide is elérkeztek! Várom a további koncert menüt!!!!!!!!!!!!!!

A Karthago válaszol:
Hát.... Valóban nem... De reméljük egyszer csak!!!
Addig is üdv!!
Sziasztok!
Fantasztikusan jól éreztem magam Orfűn! Újra kislány lehetettem, aki leült a kazettás magnó elé és újra, meg újra visszatekeri a kazettát és együtt énekel Takáccsal, Szigetivel.
Egyszerűen leírhatatlan volt az élmény, amit nyújtottatok és be kell vallanom, hogy én a "Z" generációhoz tartozom, de ezt merem állítani, hogy életem LEGJOBB(!) koncertje volt.
Ez volt az első Karthago koncertem, de remélem nem az utolsó.
Azt kívántam bár ti lennétek egész este a színpadon...
Csak így tovább!

A Karthago válaszol:
Köszönjük! Szép levél!!!
Attila, Károly, Vince és Béci. Chopperes bagázs!!!
Kedves KARTHAGO!! Letaglóztatok bennünket a hétvégén Orfűn!!! Eddig még nem láttuk a KARTHAGOt élőben, de mostantól ott leszünk mindenhol!!!!!!!!!!!!!
Ez a zenekar mindent és mindenkit felülmúl! Ilyen komoly rockzenét senki nem tud idehaza! Ledöbbentünk! Óriási a banda, egyenként és külön-külön is, hihetetlen energiák szabadulnak fel a színpadon és áradnak felénk.
Nem tudunk jobb szót: Isteni volt a koncert!!! Köszönjük a Bikers motorosok nevében is!!!
Atti, Karesz, Vinyó, Béci és a bluemellű csajok!!!

A Karthago válaszol:
Mi is köszönjük, ez jól esett!!! Találkozunk ezek szerint még sok helyen az idén!!! :-)))
Csak egy csendes kérdés: milyen az a bluemellű csaj?
Drága KARTHAGO!!!

Ezúton szeretnék köszönetet mondani a Tiszabábolna-i koncertért!!! Nagyon CSODÁLATOSAK Voltatok!!!!! Külön köszönöm még,hogy újra játszottátok a Hajnali hosszú úton című számot!!!! Végül még annyit, ismét bebizonyítottátok,hogy így 33 év után is, NAGYON NAGYOK VAGYTOK!!!!!!!!!!!

A Karthago válaszol:
Köszönjük!!!!! :-))