december 23. hétfő 20:00
Szombathely, Rockkarácsony!!!


2019.11.01.
Ma, november 1.-én este, 21:05 perckor lesz a KARTHAGO 40 éves jubileumi óriáskoncertje az M2Petőfi TV-n!!! Holnap ugyanekkor a második rész!!!!

 Ma, november 1.-én este, 21:05 perckor lesz a KARTHAGO 40 éves jubileumi óriáskoncertje az M2Petőfi TV-n!!! Holnap pedig ugyanekkor a második rész! Ki ne hagyd!!!

2019.10.16.

 Rekord mennyiségű, 49 állomásból álló teljes teltházas, országos turnét bonyolítottunk a tavaszi-nyári szezonban, egészen mostanáig! Jártunk többször Erdélyben és a Felvidéken is. A Facebookon...

2019.09.30.

 

Rajongói levelek

Tájékoztatunk, hogy az oldal moderált, a KARTHAGO zenekar fenntartja a jogot arra, hogy stílusában vagy tartalmában ide nem illő, sértő módon közzétett hozzászólásokat ne publikálja.


Név:
E-mail:
Bejegyzés:
Kérem, írja be a képen látható karaktereket:


Mindenkinek sok boldogsagot es jo koncertezest. Naponta hallgatom A Karthagot IPodomon. A 80 as evek dalait legfokeppen. Remelem a nyar jol sikerult minden tagnak.

Itt is van magyar klub es a Pataki ( Edda) mar volt ketszer.
Ti kijonnetek?

Szervusztok Laszlo Papp
( Melbourne Australia)

A Karthago válaszol:
Kedves László! Köszönjük, ez jó hír, örülünk, hogy sokat hallgatod a KARTHAGO-t, reméljük egyszer személyesen is találkozhatunk nálatok, Melbourne-ben!

Üdv: a KARTHAGO!
Sziasztok! Sajnos nekem nincs lehetőségem eljutni nem budapesti koncertekre ezért nagyon várom már,hogy Pesten vagy Budán is dübörögjenek az Elefántok.

Viszont azt nem értem,hogy egyes a zenekart dicsérő hozzászólásokban miért kell más zenekarokról becsmérlően írni? Nem hiszem,hogy Gidóék ettől nagyobb zenészek lennének.

A Karthago válaszol:
Teljesen igazad van, az ilyen leveleknél minden esetben megvédjük az adott zenekart a válaszainkban, mert eléggé köztudott, hogy csaknem minden bandával közeli és baráti viszonyt ápolunk. Mi sem szeretjük más zenekarokat becsmérelnek itt nálunk!!!
Jó hír viszont: lehetséges, hogy hamarosan közzéteszünk egy jó kis hírt, egy budapesti koncertünkről...
Isten éltesse és nagyon Boldog szülinapot ,jó egészséget és boldogságot kívánok Kocsándi Miki Barátomnak sok szeretettel!

Lovász Tomi
András
Csatlakozom Nugáthoz és Lajcsi-hoz.Életem legnagyobb élménye volt szombaton a Karthago! Ez a zenekar tudja a rockzene igazi lényegét! Nincs gagyi repülő bálna, nincs operettes smúz zene,a Karthago a valódi kőkemény igazi,tömény rock,a legjobb. Minden zenész pont azt és úgy tudja ahogy kell,együtt pedig fergetegesek!Olyan erő és öröm sugárzik belőlük, amit semmijen más zenekarnál nem tapasztaltam.Ők igazán a rock elefántjai,a legnagyobbak, hatalmasak és kökemények.Isteni volt a hévizi koncert fiúk láttátok a sokezeres tömeget minket is akik ott tomboltunk a szinpad közelében .
Karthago örök hálánk nektek,sokáig muzsikáljatok még nekümk, így együtt örökké!!!!!!!!!!!! Gáltóti András

A Karthago válaszol:
Köszönjük! Hálásak vagyunk a soraidért, ezért érdemes ezt csinálni!!! A KARTHAGO.
Köszönjük a csodás hévízi koncertet! A Karthago jobb mint valaha. Ahogy itt korábban egy levélbe leirta valaki a zenekar magasan a legjobb magyarhonban! Több napos fesztivál volt itten Hévizen de mindenki szerint toronymagasan a karthago volt a csúcs!!!!! Az egész fesztivál legjobbja mi végigtomboltuk az egészet nemis tudom mikor éreztem magunkat ennyire jól. a karthago mindent tud a rockzenéről és játszua is. A republik egy sramli hozzájuk képest a repülő bálnával meg a kő zuhan cimű ökörséggel.
Koszönjük Kartago!!!!!
Sziasztok! Egy rövid kérdésem van. Mikor lesz koncert Debrecenben? Már nagyon várjuk.

Tisztelettel
Laci és Barátai

A Karthago válaszol:
Lehet, hogy idén már nem.... Sajnos. De jövőre egészen biztos!!!
Üdv: a Banda.
Kedves KARTHAGO-s fiúk! Nehéz szavakat találni a tegnap esti pétfürdői koncertetek után.... Én egy 29 éves villamosmérnök vagyok, sok jó koncerttel, fesztivállal a hátam mögött. De a tegnapi Karthago koncerten valami olyat kaptam, amit eddig még soha. Igazából nem is tudom pontosan megfogalmazni, mert ehhez itt kevés a hely. A Karthago valami egészen más, mint a többi zenekar. A Karthago egy döbbenet! Túl azon, hogy egy élő ikon és legenda, mert ezeket a szavakat a média már elcsépelte. De Ti olyanok vagytok így együtt 33 éve, mint egy kőkemény betonfal. Legyűrhetetlenek. Erősek, magabiztosak, életvidámak, profik, és lenyűgözőek! A zenétek egyszerűen magával ragadott és elsodort. Minden pillanatát minden hangját élveztem. Sodort magával az őserővel feltörő rock remek hangulata, a szövegeitek örök igazságai, a zenészek elsöprő erejű zsenialitása. Itt mindenki csúcszenész a zenekarban, és mérnöki pontossággal tudjátok, mikor, hol kell megfogni-elengedni kicsit, majd újra rászorítani a koncerten a közönséget. Veletek hullámoztunk, veletek éltük át a ZENÉT, egy igazi varázslat volt az egész!! Amint láttátok a hatalmas tömeg ugyanúgy érzett mint én, a siker egyértelmű volt. DE MEGÉRDEMELTÉTEK!Szerények vagytok, kedvesek, közvetlenek és látszik, hogy imádjátok amit csináltok és ezt mi is megérezzük.
Köszönöm és köszönjük Nektek ezt a tegnapi estét, őszintén mondom felejthetetlen élmény volt!
KARTHAGO FOREVER!!!!!!!! T. Csaba Pétfürdő.

A Karthago válaszol:
Hát.... Ehhez nincs mit hozzáfűznünk... Csaba, nagyon köszönjük és örülünk, hogy örömet okozhattunk. Amúgy mi is remekül éreztük magunkat Pétfürdőn, csodás közönség vagytok!!!!! Remélem, még találkozunk sokat!
Sziasztok, IGEN, a Pétfürdői buli ingyenes lesz, családi nap lesz a Nitrogánműveknél!
Sziasztok!

A Csillagszemben említettetek egy szeptember eleji őrmezei koncertet. Nagyon vártam, de nem látom a koncertmenüben.

Üdv: V.

A Karthago válaszol:
Kedves Albi. Sajnos igen, az Őrmezei koncert technikai okok miatt elmarad....
Sziasztok szeretnem megkerdezni hogy a Petfurdoi koncert ingyenes lesz vagy fizetos Varom a valaszt koszonom Udvozlettel

A Karthago válaszol:
Kedves Tibor! Mi nem tudjuk egyelőre, játszani megyünk oda... De nézzük meg Pétfürdő honlapját, hátha kiderül valami...
Hatalmas Boldogságos Születésnapot kívánok Gidónak még egyszer ennyit ,jó egészségben,boldogságban! :)

Lovász Tomi
Kedves zenekar!

Az 1997-es nagykoncert hanganyaga csak a dupla CD-n jött ki teljes egészében?
Volt a kezemben a DVD kiadás, és láttam képet a VHS-ről is. Azokon mintha kevesebb zeneszám lenne.
Elérhető lesz e valaha a teljes koncert filmként?
Érdekes, hiszen a 30 éves buli pedig egészében megtudott jelenni DVD-n.

Még egy kérdés: Az 1990-es visszatérésetek alkalmából rendezett hangversenyről készült e TV felvétel? Ha igen, fellelhető e valahol?
Szomorúan látom a szeptemberí koncerteket! Még mindíg nem jöttök Debrecenbe!A Sziget számomra elérhetetlen a kis fiam míatt!Megint várhatok jövő tavaszig, hogy viszont láthassam kedvenc zenekaromat! A Campuson ugyan láttam Gídót, de az nem a komplett KARTHAGÓ! Egyébbként a Lord is tetszett, de nem KARTHAGO...
Az utóbbi évek legeslegjobb koncertje volt a Karthago tegnap!!! Utánuk mindenki viccesen fajsúlytalanná vált, különösen a nevetséges, rockzenének csúfolt Hooligans! Operett zenészek... A Karthago olyat mutatott amit tanitani lehetne. Frenetikus volt , összeszokott kurva erős,kemény igazi rock a javábol! Köszönjük Karthago!!! Reméljük még sokat és sokszor találkounk! K,B,L, F és P. Kisvárdáról.

A Karthago válaszol:
Mi is reméljük és köszönjük szépen a dicsérő szavakat. De más zenekart nem szoktunk cinkelni. Mi szeretjük a Hooligans-t, jó barátságban vagyunk velük.
Üdvözlettel: a Banda.
A Karthago óriás!!!! A rockzene ÓRIÁSAI! Amit műveltetek Ajakon tegnap, a fenomenális volt!!! Nem viccelek, ez a banda világszínvonalú! De hát láthattátok a közönségen is! Ilyen őszinte siker még talán sosem volt az Ajaki Fesztiválon, pedig 5 éve,mindíg itt vagyunk! És ez nem hatásvadász show, hanem valódi, fantasztikus ZENE! A javából. Köszönjük Karthago!!! Egy életre szóló élményt kaptunk tegnap!

A Karthago válaszol:
Mi is köszönjük a lelkes soraidat! Jól éreztük magunkat nagyon Ajakon, minden klappolt, remek formában volt a banda valóban, de ehhez kellett a ti őszinte és hangos biztatásotok is, amit meg is kaptunk!
Úgyhogy mi köszönjük Nektek a szíves fogadtatást!!!!!!! Hajrá Ajak!!!
Őszinte szívből gratulálok a tegnapi Kiszombori koncerthez! Egyszerűen leírhatatlan a KARTHAGO!!! Annyira döbbenetes, annyira odapakoltatok, annyira klassz volt a koncert, hogy azt nem is tudom szavakkal leírni! Ez a zenekar ma egyedülálló Magyarországon! Nemzeti érték! Nemzeti érték! Nemzeti érték! Igen, az, és vigyázzunk rájuk, mert ilyen többé soha nem lesz Magyarországon!
Lehet hogy elfogult lettem tegnap óta, de ne csodálkozzatok a Karthago valami hihhhhetetlenül nagyot alakított, örök élmény marad.
Köszönöm fiúk! Még további 33 évet így együtt, ami örömünkre! Karcsi és Zsuzsó Makóról.
Sziasztok. Tegnap este kint voltunk Kiszomboron a koncerteteken, fergeteges volt, fantasztikusak voltatok, le a kalappal előttetek. Utoljára 30 éve láttalak benneteket Makón a régi kultúrházban. Remélem ezen a környéken több koncertet adtok majd le, ugyanis a kilencéves kisfiam is rajongótok lett. Üdvözlettel Szűcs Zoltán
Sziasztok!
Köszönet nektek a 2012.júli.28-án Kiszomboron létrehozott koncertért. Nagyon jó buli volt! Vissza hoztátok a fiatalságomat erre a két órára.Sok sikert a további munkáitokhoz. Puszi nektek
Sziasztok!

Miért nincs idén Budapesti koncertetek? (ZP, Park, Crazy Mama...)
Olyan jó lenne!...
(Ha szerveznétek mégis...a kedd, szerda, csütörtök nekem nem jó, senior edzésre járok - kell erő még a köv. 45 évre is ;) )

Üdv: Viola Kati :)

A Karthago válaszol:
Szia Kati! A turné jelenleg vidéken zajlik, de tervezünk egy nagyobb szabású budapesti koncertet is. Amúgy pár szám erejéig mi is ott leszünk a Szigeten, a Magyar Dal napján.
Üdv.
Sajnálattal állapítottam meg, hogy Debrecenbe, Októberig nem koncerteztek! Talán majd utána, ide is elérkeztek! Várom a további koncert menüt!!!!!!!!!!!!!!

A Karthago válaszol:
Hát.... Valóban nem... De reméljük egyszer csak!!!
Addig is üdv!!