június 01. szombat 19:00
Sármellék, Zala u. 1-2. Sármelléki Közösségi Színtér
június 07. péntek 20:00
Érsekújvár, Szlovákia, Nové-Zámky


2024.03.30.
MÁR LÁTHATÓ A KONCERTMENÜBEN A "KARTHAGO 45 ÉV" c. ORSZÁGOS TURNÉ első, - MÁJUS-JÚNIUSI - ÁLLOMÁSAI!!!
2023.09.04.

 Négyezer rajongó volt szombat este Kaposváron a KARTHAGO koncerten!! Óriási koncert volt, fergeteges hangulat és a dübörgő, minőségi rockzene!!! Nézd meg alább a panorámaképet és kattints rá,...

2023.08.27.

 

 Köszönjük Dunapataj, köszönjük Pirates Family MC. motoros klub találkozójának a meghívást! Csodás, igazi forró nyári este volt, dübörgő motorokkal és őrületes rockzenéval! Motorosoknak...

Rajongói levelek

Tájékoztatunk, hogy az oldal moderált, a KARTHAGO zenekar fenntartja a jogot arra, hogy stílusában vagy tartalmában ide nem illő, sértő módon közzétett hozzászólásokat ne publikálja.


Név:
E-mail:
Bejegyzés:
Kérem, írja be a képen látható karaktereket:


Sracok, annyira jo a zene! Csodalatos!
Tisztelt Szigeti Ferenc úr!
Az alábbi filmrészletben hallható zenét keresem már nagyon régóta. A stáblistán az Ön neve szerepel zeneszerzőként: http://youtu.be/FWY4NpZ8Eh4
(Ez a zene volt hallható az "egyik bank" csapóajtós reklámjában a 80-as években)
Szeretném megkérdezni Öntől a zeneszám címét, ill. azt, hogy megjelent-e valahol albumon, hogyan lehet hozzáférni?
Köszönöm segítségét!
Tisztelt Karthago!

Albumok közt szerepel 2 angol nyelvű, ami csak Ausztriában jelent meg.
Van rá lehetőség ennek újra kiadása itthon is?

Előre is köszönöm a válaszotok
Üdv.:Attila
Köszi a jégpályai koncertet, ez volt a szülinapi ajándékom a gyermekemtől / 22 éves /. Együtt énekeltük a legismertebb dalaitokat. 30 évvel ezelőtt a KEK-en is ilyen jó volt, csak akkor még én voltam fiatal / 19 /. De Ti nem változtatok semmit. Szerencsére! Üdv: Marcsi
Kedves zenekar!

Azon töprengtem, hogy amikor kiválasztjátok az új dalok közül, azokat amik egy lemezre kerülnek, mi lesz a kiadatlan dalokkal? Ezek mindig olyanok, hogy nem érdemelnek meg egy kiadást sem?
Az elmúlt 30 évetek alatt sok ilyen gyűlt össze?
Tisztelt Karthago Zenekar!

Nagyon szomorú vagyok, hogyu idén csak egyszer játszotattok Budapesten. Nem lehetne legalább még egy Unpluged buli valahol? Nagyon jó lenne!

Tisztelettel

Örök hívetek
Pénteken a győri koncerten voltunk nagyon jó volt le a kalappal a fiuk elött! Én imádom ezzen nevelkedtem , csak így tovább!
Sziasztok!Csodálatos élménnyel gazdagodtam november 16-án Győrben az Egyetem sportcsarnokában.Hosszú-hosszú év után végre teljesült az egyik legnagyobb álmom, hogy találkozzam veletek élőben is!!!32éves vagyok, és 8évesen hallottalak benneteket először azóta töretlenül IMÁDLAK BENNETEKET!!A másik legnagyobb álmom egy közös fotó veletek..Kérdésem:a következő koncerten erre van-e lehetőségem?További sok sikert kívánok..
Üdvözlettel:Somogyi Andrea
Nagyon szomorúan olvastam egy bejegyzést, hogy az idén már nem jöttök Debrecenbe!Egy élménnyel kevesebbel lépek át az új évbe!
Mindenkinek sok boldogsagot es jo koncertezest. Naponta hallgatom A Karthagot IPodomon. A 80 as evek dalait legfokeppen. Remelem a nyar jol sikerult minden tagnak.

Itt is van magyar klub es a Pataki ( Edda) mar volt ketszer.
Ti kijonnetek?

Szervusztok Laszlo Papp
( Melbourne Australia)

A Karthago válaszol:
Kedves László! Köszönjük, ez jó hír, örülünk, hogy sokat hallgatod a KARTHAGO-t, reméljük egyszer személyesen is találkozhatunk nálatok, Melbourne-ben!

Üdv: a KARTHAGO!
Sziasztok! Sajnos nekem nincs lehetőségem eljutni nem budapesti koncertekre ezért nagyon várom már,hogy Pesten vagy Budán is dübörögjenek az Elefántok.

Viszont azt nem értem,hogy egyes a zenekart dicsérő hozzászólásokban miért kell más zenekarokról becsmérlően írni? Nem hiszem,hogy Gidóék ettől nagyobb zenészek lennének.

A Karthago válaszol:
Teljesen igazad van, az ilyen leveleknél minden esetben megvédjük az adott zenekart a válaszainkban, mert eléggé köztudott, hogy csaknem minden bandával közeli és baráti viszonyt ápolunk. Mi sem szeretjük más zenekarokat becsmérelnek itt nálunk!!!
Jó hír viszont: lehetséges, hogy hamarosan közzéteszünk egy jó kis hírt, egy budapesti koncertünkről...
Isten éltesse és nagyon Boldog szülinapot ,jó egészséget és boldogságot kívánok Kocsándi Miki Barátomnak sok szeretettel!

Lovász Tomi
András
Csatlakozom Nugáthoz és Lajcsi-hoz.Életem legnagyobb élménye volt szombaton a Karthago! Ez a zenekar tudja a rockzene igazi lényegét! Nincs gagyi repülő bálna, nincs operettes smúz zene,a Karthago a valódi kőkemény igazi,tömény rock,a legjobb. Minden zenész pont azt és úgy tudja ahogy kell,együtt pedig fergetegesek!Olyan erő és öröm sugárzik belőlük, amit semmijen más zenekarnál nem tapasztaltam.Ők igazán a rock elefántjai,a legnagyobbak, hatalmasak és kökemények.Isteni volt a hévizi koncert fiúk láttátok a sokezeres tömeget minket is akik ott tomboltunk a szinpad közelében .
Karthago örök hálánk nektek,sokáig muzsikáljatok még nekümk, így együtt örökké!!!!!!!!!!!! Gáltóti András

A Karthago válaszol:
Köszönjük! Hálásak vagyunk a soraidért, ezért érdemes ezt csinálni!!! A KARTHAGO.
Köszönjük a csodás hévízi koncertet! A Karthago jobb mint valaha. Ahogy itt korábban egy levélbe leirta valaki a zenekar magasan a legjobb magyarhonban! Több napos fesztivál volt itten Hévizen de mindenki szerint toronymagasan a karthago volt a csúcs!!!!! Az egész fesztivál legjobbja mi végigtomboltuk az egészet nemis tudom mikor éreztem magunkat ennyire jól. a karthago mindent tud a rockzenéről és játszua is. A republik egy sramli hozzájuk képest a repülő bálnával meg a kő zuhan cimű ökörséggel.
Koszönjük Kartago!!!!!
Sziasztok! Egy rövid kérdésem van. Mikor lesz koncert Debrecenben? Már nagyon várjuk.

Tisztelettel
Laci és Barátai

A Karthago válaszol:
Lehet, hogy idén már nem.... Sajnos. De jövőre egészen biztos!!!
Üdv: a Banda.
Kedves KARTHAGO-s fiúk! Nehéz szavakat találni a tegnap esti pétfürdői koncertetek után.... Én egy 29 éves villamosmérnök vagyok, sok jó koncerttel, fesztivállal a hátam mögött. De a tegnapi Karthago koncerten valami olyat kaptam, amit eddig még soha. Igazából nem is tudom pontosan megfogalmazni, mert ehhez itt kevés a hely. A Karthago valami egészen más, mint a többi zenekar. A Karthago egy döbbenet! Túl azon, hogy egy élő ikon és legenda, mert ezeket a szavakat a média már elcsépelte. De Ti olyanok vagytok így együtt 33 éve, mint egy kőkemény betonfal. Legyűrhetetlenek. Erősek, magabiztosak, életvidámak, profik, és lenyűgözőek! A zenétek egyszerűen magával ragadott és elsodort. Minden pillanatát minden hangját élveztem. Sodort magával az őserővel feltörő rock remek hangulata, a szövegeitek örök igazságai, a zenészek elsöprő erejű zsenialitása. Itt mindenki csúcszenész a zenekarban, és mérnöki pontossággal tudjátok, mikor, hol kell megfogni-elengedni kicsit, majd újra rászorítani a koncerten a közönséget. Veletek hullámoztunk, veletek éltük át a ZENÉT, egy igazi varázslat volt az egész!! Amint láttátok a hatalmas tömeg ugyanúgy érzett mint én, a siker egyértelmű volt. DE MEGÉRDEMELTÉTEK!Szerények vagytok, kedvesek, közvetlenek és látszik, hogy imádjátok amit csináltok és ezt mi is megérezzük.
Köszönöm és köszönjük Nektek ezt a tegnapi estét, őszintén mondom felejthetetlen élmény volt!
KARTHAGO FOREVER!!!!!!!! T. Csaba Pétfürdő.

A Karthago válaszol:
Hát.... Ehhez nincs mit hozzáfűznünk... Csaba, nagyon köszönjük és örülünk, hogy örömet okozhattunk. Amúgy mi is remekül éreztük magunkat Pétfürdőn, csodás közönség vagytok!!!!! Remélem, még találkozunk sokat!
Sziasztok, IGEN, a Pétfürdői buli ingyenes lesz, családi nap lesz a Nitrogánműveknél!
Sziasztok!

A Csillagszemben említettetek egy szeptember eleji őrmezei koncertet. Nagyon vártam, de nem látom a koncertmenüben.

Üdv: V.

A Karthago válaszol:
Kedves Albi. Sajnos igen, az Őrmezei koncert technikai okok miatt elmarad....
Sziasztok szeretnem megkerdezni hogy a Petfurdoi koncert ingyenes lesz vagy fizetos Varom a valaszt koszonom Udvozlettel

A Karthago válaszol:
Kedves Tibor! Mi nem tudjuk egyelőre, játszani megyünk oda... De nézzük meg Pétfürdő honlapját, hátha kiderül valami...
Hatalmas Boldogságos Születésnapot kívánok Gidónak még egyszer ennyit ,jó egészségben,boldogságban! :)

Lovász Tomi