október 01. péntek 21:00
Mór
október 22. péntek 20:00
Kisújszállás


2021.08.02.
Óriási bulikat csaptunk az elmúlt hetekben!!! Nézegessétek a fényképes beszámolókat a Facebook oldalainkon!!!!
2021.06.19.
2021-es "Rock a Vérünk" turné!!

 Kint van a 2021-es turné a Koncertmenüben! A járvány és a lassan javuló helyzet miatt a dátumok folyamatosan frissülnek!

Figyeljétek a Koncertmenüt!!!

2021.06.15.

 Ünnepélyes keretek között, ma átvettük a Magyar Kultúra legmagasabb könnyűzenei művészeti állami kitüntetését, a Máté Péter díjat!!! Az ünnepség a Pesti Vigadó dísztermében zajlott, a díjakat...

Rajongói levelek

Tájékoztatunk, hogy az oldal moderált, a KARTHAGO zenekar fenntartja a jogot arra, hogy stílusában vagy tartalmában ide nem illő, sértő módon közzétett hozzászólásokat ne publikálja.


Név:
E-mail:
Bejegyzés:
Kérem, írja be a képen látható karaktereket:


Tisztelt Karthago!

Nagy örömmel hallgatom lemezeiket, igazán igényes és jó dock zenét írnak és játszanak, igazán nagy kincs ez manapság (is), nagy szükség van rá! Különösen jók a zenék hangszerelése, és a virtuóz előadásmód ami még a zenét csak hallgató embert is örömmel tölti el és elismerésre sarkallja.
Egy kérésem-megjegyzésem lenne, hogy van-e arra mód, hogy itt a honlapon a koncertekről bővebb információt helyezzenek el? A legutóbbi két koncertről (Gencsapáti, Simontornya) a neten semmilyen infót nem találtam (pontos helyszín, jegy vásárlási lehetőség stb. ), így nem is mentem el, mert nem vagyok ismerős arra felé.
Köszönöm szépen! Sok sikert, örömöt a továbbiakra, abba ne hagyják, csak így tovább!
Üdvözlettel:
Molnár Péter

A Karthago válaszol:
Kedves Péter!
Köszönjük a dicsérő szavakat!

Hamarosan frissítésre kerül a koncertmenü, jelenleg technikai probléma miatt nem láthatóak a fellépések.

Szívélyes üdvözlettel:

a KARTHAGO TEAM.
Fergeteges koncert volt Veszprémben!Hihetetlen nagy élményben részesültünk!A 2/5 Karthágó ismét megmutatta mekkora hangulatot tud teremteni!
Külön köszönet Szigeti Mesternek a közös képért!
Üdv!
Pali
Kedves Tamás és Ferenc!
Szeretném megköszönni a ma esti (pontosabban már a tegnap esti) jótékonysági koncertet és a kedvességet, amellyel a hozzánk fordultak a koncert előtt és után is. Mi, szülők, régóta nagy tisztelői és rajongói vagyunk az együttesnek...most sikerült kislányunkat is "megnyerni" az ügynek :-) Ő 10 éves, az Operaház kórusában énekelt Önök előtt a színpadon....Budapestig az "ezer éven át megtanultuk már, mire jó a szív és a száj..." szólt az előadásában :-))) Remélem lesz alkalmunk máskor is élőben meghallgatni Önöket. Nagyon figyeljük a koncert időpontokat. KÖSZÖNJÜK SZÉPEN! Jó egészséget kívánunk Önöknek és Szeretteiknek! Üdvözlettel: Abonyi család
Kedves Szigeti Úr!
A minap a TV-ben láttam egy riportot, melyben rosszallását fejezte ki, hogy milyen kevés a nyugdíja!Azért tegye a szívére a kezét, fizetett-e valaha is a valós jövedelme alapján TB járulékot valaha is? Tudjuk, hogy az egész ország arról szól, hogy zsebbe megy a fellépések 90 %-a különösen az elmúlt 40 évben!
Amikor a nagy pénzeket kereste, akkor kellett volna félretenni a mostani időkre és nem azon nyavalyagni, hogy milyen szemét ez a rendszer, hogy nem fizetnek a művészeknek érdemeik szerint!
Ezen kéne elgondolkozni a művészeknek és mélyen magukba nézni! Elnézést, hogy nem dicsérő szavakat írtam, de most nem az egyébként jó zenéikről volt szó!

A Karthago válaszol:
Tisztelt Viot László úr!
Köszönjük/köszönöm a levelét.
Meg kell állapítanom, hogy sajnos nincs és nem volt felkészülve abból, amiről irt. Ha valamibe nem lát bele, és nem tudja mi is van mögötte, akkor miért érzi, hogy bele kell szólnia? Ön is egyfajta "kommentelő" a neten?
Tehát:
Ön téved, de súlyosan. Mi ugyanis fizettünk valamennyien TB járulékot! Anno, az ORI, az IRI és az Interkoncert által szervezett sorozat-fellépések, vidéki és külföldi turnék után ezek az intézmények levonták tőlünk járulékokat. Mindíg, minden egyes fellépés után. Azonban a rendszerváltást követően ezek az intézmények jogutód nélkül megszűntek, az Interkoncertnek van csupán jogutódja, azonban ezek a cégek NEM FIZETTÉK BE A TB-nek a levont járulékokat!!!! Amikor utánanéztem, ÉN MAGAM, nem más, akkor derültek ki ezek a disznóságok a Nyugdíjfolyósítónál!!!
Ön súlyosan téved, amikor zsebbe adott pénzekről beszél!! Nem tudom, honnan veszi, de minden egyes fellépésről számlát adunk és adózunk is utánuk, amelyben benne van a TB járulék is. Ön talán ott van az elszámolásoknál?
Valamint szeretném Önt tájékoztatni, hogy nem a mostani fellépések a problémásak nyugdíj szempontjából, hanem a 70-es, 80- as évek. Merthogy a most 60 esztendős és efeletti művészek nyugdíjáról beszéltem. Akik évtizedek óta emberek százezreit szórakoztatták műsoraikkal így többek között Önt is nyilván, és a mai államvezetőket is, ehhez képest most, amikor szükségük lenne a segítségre, elfordulnak tőlük, ahogyan ön is!!! Kifogásokat keresnek, ahogyan ön is, utólag kárognak, ahogyan ön is, és sorsukra hagyják ezeket a művészeket, 30-40 ezer forintos nyugdíjakkal!
Remélem önnek szép nyugdíja van, biztosan jól megdolgozott érte, nincs tehát szüksége "nyavalygásra", kívánok önnek szép és elégedett nyugdíjas éveket!
Ígérem, mi nem fogjuk firtatni az ön jogosultságát.
Jó egészséget, és kellemes irigységet kívánva üdvözlöm.
Szigeti Ferenc
Sziasztok!

Május 24-én Veszprémben az arénában lesz egy Jótékonysági koncert, amin Szigeti Ferenc és Takács Tamás is fellép. Azt szeretném megkérdezni, mivel aznapra ugyanott Karthago koncert is lett hirdetve, hogy csak ők ketten lesznek ott, vagy a jótékonysági koncerten kívül külön fellép az egész Karthago is?

Előre is köszönöm a válaszotokat!

A Karthago válaszol:
Nem, ezen a különleges, jótékonysági koncerten csak szólisták lépnek fel, zenekarok nem. Így Szigeti Ferenc és Takáts Tamás lesz az est vendége, de természetesen KARTHAGO dalokat játszanak majd, egy helyi együttes, a BlueBerry kíséretével.
Fellép még Varga Miklós, Balázs Fecó, Zséda és Demjén Ferenc is.

Jó szórakozást, ha jöttök!
Tisztelt Mesterek!

Budapesten is jó volna egy nagyobb koncert!!!

Tisztelettel

Adácsi László

A Karthago válaszol:
Lesz!!!

A KARTHAGO.
Sziasztok!
Sopron is igényelne már egy jó kis koncertet!!! :)

A Karthago válaszol:
Köszönjük! Mi is igényelnénk egy kis Sopront!!! :-))
Már látom a Májusi programokat. Sajnos, nagyon messze lesztek az én városomtól. De talán majd a nyáron, vagy majd az ősszel, nekem teljesen mindegy. Debrecen az úgy is nagy város, biztosan nem hagyjátok ki. Egyébként, voltam tavaly a Kerekes Telepen, ahol , mint mindig csodálatos koncertet adtatok. Várom tehát izgulva a további koncert programot, addig is további sok sikert és a mielőbbi viszont látásra.

A Karthago válaszol:
Kedves Imre, köszönjük! Reméljük, találkozunk!
Üdvözlettel, a KARTHAGO!
Kellemes Húsvétot a Kedvenc zenekarom tagjainak, és segítőiknek.!

Tomi
Nem vagyok már mai gyerek mint ahogy ti sem.De egy-egy koncerten annyi energiát tudtok átadni ami feltölt hosszú időre.Köszönöm Nektek!
KEDVES,DRÁGA KARTHAGO!!!!

Azt szeretném megkérdezni, ebben az évben várható, hogy miskolcon is fogtok koncertezni?

üdv.
Kedves Fiúk
Remélem nem baj a tegeződés ,de azonos kb a korosztályunk. Meg kellet írnom nektek ,hogy mennyre imádok minden nap veletek tornázni. Kiváló ötlete ez Norbinak és hát egy élmény nekem. Kicsit mindig rocker csaj voltam és jó a párosítás. A családomban mindenki zenész én meg imádok zenére tornázni. nem semmi a Gidófalvi tánc koreográfia az tetszik benne a legjobban.Szóvak mindörökké hálás maradok nektek " örök ifjú srácok.
Puszi Nelly
Sziasztok!

Már várom, hogy kint legyen az idei koncertmenü, remélem Keszthely vagy környékére is jöttök!:)
No meg azt is remélem, hogy Takáts Tominak megvan még az a fehér sálja, amit egy kanizsai koncerten dobtam fel neki a színpadra. :))
Sok puszi!
2011. Júliusában ott tomboltam Pusztaszabolcson ez első sorban :) Fenomenális volt a buli :) Azon a napon ismertem meg a legjobb barátnőmet (vele voltam a koncerten) ezt köszönöm ^^ :) Boldog új évet! Dübörögjetek még nagyon sokáig srácok :)
2011.Júliusában ott voltam a Pusztaszabolcsi koncerten. Fenomenális bulit csináltatok! Most láttam csak a képeket és a 2. valamint az 5. képen szerepelek :P Utólag köszi azt a koncit, az nap ismertem meg legjobb barátnőmet, szóval nektek köszönhetem ^^ :) Boldog új évet :)
Kellemes karácsonyi ünnepeket és sikerekben , koncertekben gazdag újévet kívánok a KARTHAGO zenekarnak és a stábnak.

Tisztelettel

Adácsi László
Remélem nem probléma,hogy feltettem pár számot az Időtörés c albumról,egyébként remek zenekar vagytok,ha kell linkelem a videókat illetve videót és onnan már meg lehet nézni a többit is!

Üdv!
Tudom,hogy sokan kérdeznek tőletek,de én mégis megkérdezem.Mikor jöttök ismét Debrecenbe,vagy a közelébe koncertezni?Tudjátok ,én még a régi időkből származom.Még emlékszem arra is amikor megalakultatok.Még az első kislemezetekre is emlékszem/itt tartom a kezemben/.Sajnos,mivel nős vagyok és ideköt a munkám,nem tudok Pestre utazni koncertre.Pedig biztosan megtenném.Gondolom,még nem tudjátok a jövő évi koncertmenüt ,ezért erre válaszolni sem tudtok.Úgyis nyomon követem a hon lapot.Abban a reményben búcsúzom,hogy talán nem is olyan soká újra találkozunk.
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új É vet kívánok az egész zenekarnak és a stábnak.Üdv:Egy rajongó

A Karthago válaszol:
Kedves Imre!

Köszönjük kedves soraidat. Valóban, még nem állt össze a jövő évi koncertmenü, így nem tudhatjuk, eljutunk-e Debrecenbe. Idén voltunk...
Mindenesetre addig is szép ünnepeket kívánunk Neked is és minden kedves hozzátartozódnak!

Üdv: a KARTHAGO.
Kedves Karthago zenekar Szeretettel meghívjuk önt a gyöngyvirág napköziotthonba.2011.december 22.napján 15:30 perckor tartandó karácsonyi ünnepségünkre. Tisztelettel a gyöngyvirágnapköziotthon ellátotai ésdolgozói

cim: Egyesített szociális központ gyöngyvirágnapköziotthon 1182 budapest Marosvásárhely utca 6-8
Adácsi László
Tisztelet Karthago Zenekar!

A Mount Everestet megmászni világraszóló sportesemény,de a hegy tetejére létrát állítani s felmászni az egekbe az már lehetetlen. 2011.11.10 .-én Nagykanizsán nem volt lehetetlen , fantasztikus koncert volt. Köszönöm a pólóra az aláírásokat, s ezt a felejthetetlen koncertet


A Karthago válaszol:
Ez kedves, köszönjük a dicséretet!!!! Örülünk, hogy valóban jól éreztétek magatokat! Mi is!

a KARTHAGO!