2020.05.20.

A KORMÁNY ÁLTAL MEGHIRDETETT AUGUSZTUS 15.-I ÚJRAKEZDÉS MIATT, TELJES ÁTSZERVEZÉS FOLYIK AZ AZT KÖVETŐ IDŐSZAK MIATT!! A május-június-júliusi, valamint az augusztus elejei elmaradt koncerteket, (39...

2020.03.11.

 Nagyon-nagyon sajnáljuk, de a március 21.-i Barba Negra Music Club-ba tervezett KARTHAGO koncert,a kormány által meghirdetett koronavírus okozta vészhelyzet miatt elmarad!! A megváltott jegyek...

2020.02.19.

Még mindig teljes gőzzel folyik a 2020-as nagy nyári "ROCK A VÉRÜNK!" című turné szervezése! Nap-mint nap jelentkeznek újabb és újabb városok, fesztiválok, vidéki, erdélyi, és felvidéki helyszínek,...

Rajongói levelek

Tájékoztatunk, hogy az oldal moderált, a KARTHAGO zenekar fenntartja a jogot arra, hogy stílusában vagy tartalmában ide nem illő, sértő módon közzétett hozzászólásokat ne publikálja.


Név:
E-mail:
Bejegyzés:
Kérem, írja be a képen látható karaktereket:


Sziasztok!

Május 24-én Veszprémben az arénában lesz egy Jótékonysági koncert, amin Szigeti Ferenc és Takács Tamás is fellép. Azt szeretném megkérdezni, mivel aznapra ugyanott Karthago koncert is lett hirdetve, hogy csak ők ketten lesznek ott, vagy a jótékonysági koncerten kívül külön fellép az egész Karthago is?

Előre is köszönöm a válaszotokat!

A Karthago válaszol:
Nem, ezen a különleges, jótékonysági koncerten csak szólisták lépnek fel, zenekarok nem. Így Szigeti Ferenc és Takáts Tamás lesz az est vendége, de természetesen KARTHAGO dalokat játszanak majd, egy helyi együttes, a BlueBerry kíséretével.
Fellép még Varga Miklós, Balázs Fecó, Zséda és Demjén Ferenc is.

Jó szórakozást, ha jöttök!
Tisztelt Mesterek!

Budapesten is jó volna egy nagyobb koncert!!!

Tisztelettel

Adácsi László

A Karthago válaszol:
Lesz!!!

A KARTHAGO.
Sziasztok!
Sopron is igényelne már egy jó kis koncertet!!! :)

A Karthago válaszol:
Köszönjük! Mi is igényelnénk egy kis Sopront!!! :-))
Már látom a Májusi programokat. Sajnos, nagyon messze lesztek az én városomtól. De talán majd a nyáron, vagy majd az ősszel, nekem teljesen mindegy. Debrecen az úgy is nagy város, biztosan nem hagyjátok ki. Egyébként, voltam tavaly a Kerekes Telepen, ahol , mint mindig csodálatos koncertet adtatok. Várom tehát izgulva a további koncert programot, addig is további sok sikert és a mielőbbi viszont látásra.

A Karthago válaszol:
Kedves Imre, köszönjük! Reméljük, találkozunk!
Üdvözlettel, a KARTHAGO!
Kellemes Húsvétot a Kedvenc zenekarom tagjainak, és segítőiknek.!

Tomi
Nem vagyok már mai gyerek mint ahogy ti sem.De egy-egy koncerten annyi energiát tudtok átadni ami feltölt hosszú időre.Köszönöm Nektek!
KEDVES,DRÁGA KARTHAGO!!!!

Azt szeretném megkérdezni, ebben az évben várható, hogy miskolcon is fogtok koncertezni?

üdv.
Kedves Fiúk
Remélem nem baj a tegeződés ,de azonos kb a korosztályunk. Meg kellet írnom nektek ,hogy mennyre imádok minden nap veletek tornázni. Kiváló ötlete ez Norbinak és hát egy élmény nekem. Kicsit mindig rocker csaj voltam és jó a párosítás. A családomban mindenki zenész én meg imádok zenére tornázni. nem semmi a Gidófalvi tánc koreográfia az tetszik benne a legjobban.Szóvak mindörökké hálás maradok nektek " örök ifjú srácok.
Puszi Nelly
Sziasztok!

Már várom, hogy kint legyen az idei koncertmenü, remélem Keszthely vagy környékére is jöttök!:)
No meg azt is remélem, hogy Takáts Tominak megvan még az a fehér sálja, amit egy kanizsai koncerten dobtam fel neki a színpadra. :))
Sok puszi!
2011. Júliusában ott tomboltam Pusztaszabolcson ez első sorban :) Fenomenális volt a buli :) Azon a napon ismertem meg a legjobb barátnőmet (vele voltam a koncerten) ezt köszönöm ^^ :) Boldog új évet! Dübörögjetek még nagyon sokáig srácok :)
2011.Júliusában ott voltam a Pusztaszabolcsi koncerten. Fenomenális bulit csináltatok! Most láttam csak a képeket és a 2. valamint az 5. képen szerepelek :P Utólag köszi azt a koncit, az nap ismertem meg legjobb barátnőmet, szóval nektek köszönhetem ^^ :) Boldog új évet :)
Kellemes karácsonyi ünnepeket és sikerekben , koncertekben gazdag újévet kívánok a KARTHAGO zenekarnak és a stábnak.

Tisztelettel

Adácsi László
Remélem nem probléma,hogy feltettem pár számot az Időtörés c albumról,egyébként remek zenekar vagytok,ha kell linkelem a videókat illetve videót és onnan már meg lehet nézni a többit is!

Üdv!
Tudom,hogy sokan kérdeznek tőletek,de én mégis megkérdezem.Mikor jöttök ismét Debrecenbe,vagy a közelébe koncertezni?Tudjátok ,én még a régi időkből származom.Még emlékszem arra is amikor megalakultatok.Még az első kislemezetekre is emlékszem/itt tartom a kezemben/.Sajnos,mivel nős vagyok és ideköt a munkám,nem tudok Pestre utazni koncertre.Pedig biztosan megtenném.Gondolom,még nem tudjátok a jövő évi koncertmenüt ,ezért erre válaszolni sem tudtok.Úgyis nyomon követem a hon lapot.Abban a reményben búcsúzom,hogy talán nem is olyan soká újra találkozunk.
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új É vet kívánok az egész zenekarnak és a stábnak.Üdv:Egy rajongó

A Karthago válaszol:
Kedves Imre!

Köszönjük kedves soraidat. Valóban, még nem állt össze a jövő évi koncertmenü, így nem tudhatjuk, eljutunk-e Debrecenbe. Idén voltunk...
Mindenesetre addig is szép ünnepeket kívánunk Neked is és minden kedves hozzátartozódnak!

Üdv: a KARTHAGO.
Kedves Karthago zenekar Szeretettel meghívjuk önt a gyöngyvirág napköziotthonba.2011.december 22.napján 15:30 perckor tartandó karácsonyi ünnepségünkre. Tisztelettel a gyöngyvirágnapköziotthon ellátotai ésdolgozói

cim: Egyesített szociális központ gyöngyvirágnapköziotthon 1182 budapest Marosvásárhely utca 6-8
Adácsi László
Tisztelet Karthago Zenekar!

A Mount Everestet megmászni világraszóló sportesemény,de a hegy tetejére létrát állítani s felmászni az egekbe az már lehetetlen. 2011.11.10 .-én Nagykanizsán nem volt lehetetlen , fantasztikus koncert volt. Köszönöm a pólóra az aláírásokat, s ezt a felejthetetlen koncertet


A Karthago válaszol:
Ez kedves, köszönjük a dicséretet!!!! Örülünk, hogy valóban jól éreztétek magatokat! Mi is!

a KARTHAGO!
sziasztok tegnap nagyon jó volt a koncert ott ültünk a második sorban nagyon tetszett!! Köszönjük, hogy itt voltatok várunk máskor is szeretettel!!!!!:):):)
Nagyon jó, és sikeres koncertet kívánok 10-én Nagykanizsán, üdv a családodnak. Üdvözlettel volt osztálytársad : Németh Pista.
Keresem ezt a koncert felvételt, hogy megosszam egy közösségi oldalon mindenkivel A dob mögül című dal ezen felvételét, amely az 123 Start lemezen van, de nem találom sehol.

Ha valaki tudja hogy hol van fönt, kérem írja meg. :-)

Köszi. :-)
Az egy dolog, hogy Karthagon és a 70 - es 80 - as évek rockzenekarain nőttünk föl öcsémmel, de azért az brutális, hogy most föltettem az 123 Start bakelit lemezt és a Karthago oldalt harmadszor hallgatom fülhallgatóval ( mert a nejem itthon van :-) ) és egyszerűen borzongok annyira jó. A dob mögül...
Az az ütem, a tigriskezű Ferry bácsi gitártépése, Zéró basszusai és természetesen a ritmus szekció másik tagja is Miki is úgy hozza az ütemet hogy az valami iszonyat jó, Gidó vezényli a Csaszti lasztit, Takáts Tomi utánozhatatlan hangjával őrjíti a közönséget. :-)
De jó, hogy még mindig vagytok!