december 23. hétfő 20:00
Szombathely, Rockkarácsony!!!


2019.11.01.
Ma, november 1.-én este, 21:05 perckor lesz a KARTHAGO 40 éves jubileumi óriáskoncertje az M2Petőfi TV-n!!! Holnap ugyanekkor a második rész!!!!

 Ma, november 1.-én este, 21:05 perckor lesz a KARTHAGO 40 éves jubileumi óriáskoncertje az M2Petőfi TV-n!!! Holnap pedig ugyanekkor a második rész! Ki ne hagyd!!!

2019.10.16.

 Rekord mennyiségű, 49 állomásból álló teljes teltházas, országos turnét bonyolítottunk a tavaszi-nyári szezonban, egészen mostanáig! Jártunk többször Erdélyben és a Felvidéken is. A Facebookon...

2019.09.30.

 

Rajongói levelek

Tájékoztatunk, hogy az oldal moderált, a KARTHAGO zenekar fenntartja a jogot arra, hogy stílusában vagy tartalmában ide nem illő, sértő módon közzétett hozzászólásokat ne publikálja.


Név:
E-mail:
Bejegyzés:
Kérem, írja be a képen látható karaktereket:


Sziasztok!

Már várom, hogy kint legyen az idei koncertmenü, remélem Keszthely vagy környékére is jöttök!:)
No meg azt is remélem, hogy Takáts Tominak megvan még az a fehér sálja, amit egy kanizsai koncerten dobtam fel neki a színpadra. :))
Sok puszi!
2011. Júliusában ott tomboltam Pusztaszabolcson ez első sorban :) Fenomenális volt a buli :) Azon a napon ismertem meg a legjobb barátnőmet (vele voltam a koncerten) ezt köszönöm ^^ :) Boldog új évet! Dübörögjetek még nagyon sokáig srácok :)
2011.Júliusában ott voltam a Pusztaszabolcsi koncerten. Fenomenális bulit csináltatok! Most láttam csak a képeket és a 2. valamint az 5. képen szerepelek :P Utólag köszi azt a koncit, az nap ismertem meg legjobb barátnőmet, szóval nektek köszönhetem ^^ :) Boldog új évet :)
Kellemes karácsonyi ünnepeket és sikerekben , koncertekben gazdag újévet kívánok a KARTHAGO zenekarnak és a stábnak.

Tisztelettel

Adácsi László
Remélem nem probléma,hogy feltettem pár számot az Időtörés c albumról,egyébként remek zenekar vagytok,ha kell linkelem a videókat illetve videót és onnan már meg lehet nézni a többit is!

Üdv!
Tudom,hogy sokan kérdeznek tőletek,de én mégis megkérdezem.Mikor jöttök ismét Debrecenbe,vagy a közelébe koncertezni?Tudjátok ,én még a régi időkből származom.Még emlékszem arra is amikor megalakultatok.Még az első kislemezetekre is emlékszem/itt tartom a kezemben/.Sajnos,mivel nős vagyok és ideköt a munkám,nem tudok Pestre utazni koncertre.Pedig biztosan megtenném.Gondolom,még nem tudjátok a jövő évi koncertmenüt ,ezért erre válaszolni sem tudtok.Úgyis nyomon követem a hon lapot.Abban a reményben búcsúzom,hogy talán nem is olyan soká újra találkozunk.
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új É vet kívánok az egész zenekarnak és a stábnak.Üdv:Egy rajongó

A Karthago válaszol:
Kedves Imre!

Köszönjük kedves soraidat. Valóban, még nem állt össze a jövő évi koncertmenü, így nem tudhatjuk, eljutunk-e Debrecenbe. Idén voltunk...
Mindenesetre addig is szép ünnepeket kívánunk Neked is és minden kedves hozzátartozódnak!

Üdv: a KARTHAGO.
Kedves Karthago zenekar Szeretettel meghívjuk önt a gyöngyvirág napköziotthonba.2011.december 22.napján 15:30 perckor tartandó karácsonyi ünnepségünkre. Tisztelettel a gyöngyvirágnapköziotthon ellátotai ésdolgozói

cim: Egyesített szociális központ gyöngyvirágnapköziotthon 1182 budapest Marosvásárhely utca 6-8
Adácsi László
Tisztelet Karthago Zenekar!

A Mount Everestet megmászni világraszóló sportesemény,de a hegy tetejére létrát állítani s felmászni az egekbe az már lehetetlen. 2011.11.10 .-én Nagykanizsán nem volt lehetetlen , fantasztikus koncert volt. Köszönöm a pólóra az aláírásokat, s ezt a felejthetetlen koncertet


A Karthago válaszol:
Ez kedves, köszönjük a dicséretet!!!! Örülünk, hogy valóban jól éreztétek magatokat! Mi is!

a KARTHAGO!
sziasztok tegnap nagyon jó volt a koncert ott ültünk a második sorban nagyon tetszett!! Köszönjük, hogy itt voltatok várunk máskor is szeretettel!!!!!:):):)
Nagyon jó, és sikeres koncertet kívánok 10-én Nagykanizsán, üdv a családodnak. Üdvözlettel volt osztálytársad : Németh Pista.
Keresem ezt a koncert felvételt, hogy megosszam egy közösségi oldalon mindenkivel A dob mögül című dal ezen felvételét, amely az 123 Start lemezen van, de nem találom sehol.

Ha valaki tudja hogy hol van fönt, kérem írja meg. :-)

Köszi. :-)
Az egy dolog, hogy Karthagon és a 70 - es 80 - as évek rockzenekarain nőttünk föl öcsémmel, de azért az brutális, hogy most föltettem az 123 Start bakelit lemezt és a Karthago oldalt harmadszor hallgatom fülhallgatóval ( mert a nejem itthon van :-) ) és egyszerűen borzongok annyira jó. A dob mögül...
Az az ütem, a tigriskezű Ferry bácsi gitártépése, Zéró basszusai és természetesen a ritmus szekció másik tagja is Miki is úgy hozza az ütemet hogy az valami iszonyat jó, Gidó vezényli a Csaszti lasztit, Takáts Tomi utánozhatatlan hangjával őrjíti a közönséget. :-)
De jó, hogy még mindig vagytok!
Adácsi László
Tisztelt Karthago Zenekar!

Szeretnék eljutni a Nagykanizsán 2011. novemberébe 10.-én tartandó koncertre.
Kérdésem, hogy elővételbe miként tudok két darab jegyet
venni.

Tisztelettel

Adácsi László

A Karthago válaszol:
Kedves László!


Az alábbi címen tudsz jegyet rendelni:

A Kanizsai Kulturális Központ, 8800 Nagykanizsa, Pf. 164, Széchenyi tér 5-9. Tel.: 93/311-468

Üdv:

a KARTHAGO.
SZIA ATTILA! Boldog vagyok hogy veled tölthettünk pár közös órát a szafarin!
Puszi: Enci- Laci
Sziasztok! Köszönöm szépen a jóváhagyásotokat! Igyekeztem nagyon informatív videót készíteni. Elküldöm a linkjét; ha módosítani valót láttok a szöveges részben, vagy odaírhatnék még valamit, kérlek, szóljatok.
http://www.youtube.com/watch?v=tERy4ZnrUi0

A Karthago válaszol:
Köszönjük! Megnéztük, jól sikerült valóban a videó. Egy apró észrevétel: bár ez egy remek dal a KARTHAGO őskorából, sőt talán épp az első felvételünk, kis hibával: ezen még nem Tamás énekelt... És nem Miki dobolt... Szóval, amúgy jó az egész, de választhattál volna épp egy igazi KARTHAGO dalt is... :-)
Üdv: a Banda.
Sziasztok! Szeretném feltölteni egyik számotokat a YT-ra, amihez a honlapotokról származó képekből is felhasználnék néhányat. De előtte szeretném a jóváhagyásotokat elnyerni; anélkül nem teszek semmit. Szép napot:)

A Karthago válaszol:
Egészen bátran tedd. Csak legyen valami kötődés, és értelem a dologban... Üdv: a Banda.
Nagyon klassz volt az ipolysági koncert.Köszi ezt a felejthetetlen élményt.Szuperek vagytok :)

A Karthago válaszol:
Köszönjük!!!
Sziasztok, én is az ipolysági koncerthez szeretnék hozzászólni.Szuper élmény volt nem csak nekem, de a 12 éves fiamnak is, aki azóta csak az "áruló nem leszek, ilyet soha nem teszek"-et fújja megállás nélkül :) Csak így tovább !
Sziasztok!Hát a tegnapi Ipolysági koncertetek szuper volt nagyon jól éreztem magam.További sok sikert kívánok.Sziasztok.
Kedves Karthago!
Ha a Karthago butikból rendelem meg az óriáskoncert cd+dvd változatát, kérhetem e úgy, hogy mind az öten aláírjátok?
Ha igen, hol kell ezt jeleznem?
Nagy örömet szereznétek vele!
Dénes

A Karthago válaszol:
Továbbítottuk a kérésedet a TEAM-nek. Megoldható.