május 31. péntek 22:00
Tahitótfalu, Fesztivál Park
június 02. vasárnap 20:15
KIspest, Templom tér


2019.05.04.
A KARTHAGO VÉGÉRVÉNYESEN FELÉRT A CSÚCSRA!! A Hard Rock Magazin koncertbeszámolója az Aréna óriáskoncertről.

 Lásd és olvasd a Riportok, interjúk című rovatban itt az oldalon!!! 

2019.04.27.
2019.04.19.

 Teljes teltházzal, azaz csaknem 12.000 rajongó előtt játszotta le a KARTHAGO az "Együtt 40 Éve!!!" című óriáskoncertjét 2019. április 13.-án a Papp László Budapest Arénában...

Rajongói levelek

Tájékoztatunk, hogy az oldal moderált, a KARTHAGO zenekar fenntartja a jogot arra, hogy stílusában vagy tartalmában ide nem illő, sértő módon közzétett hozzászólásokat ne publikálja.


Név:
E-mail:
Bejegyzés:
Kérem, írja be a képen látható karaktereket:


tusika
Nagyon várom már az agusztus 20 .hogy végre dübbörögjetek Debrecenben ismét:)rá 1 hétre lesz az esküvöm :)Legalább előtte még kitombolhatom magam a kedvenceim zenéjére:)
Sziasztok. Ma, pénteken 2011 07.15-kén találkoztunk Szigeti Ferivel a MOM Park Diva kávézójában 11.00órakor. Mi a MadDogX rock band képviseletében Takács Zsolt gitárossal és én ©paňo János manager jöttünk Szlovákiából a megbeszélésre. Ezt meg kellett irnom. Ugyanis egy olyan emberrel beszélgethettünk, aki annak ellenére hogy egy hatalmas elismert zenész, emellett abszolút őszinte ember, ki baráti szinten beszélgetett velünk, ezért szeretném megköszönni a MadDogX nevében is, hogy időt szakitott ránk. Be kell vallanom a Karthago mindig is a kedvenc együttesem volt, sőt a Corvina is annak idején. Így hát szeretnénk sok további sikert, rengeteg koncertet és még több gyönyörű szerzeményt kivánni a Karthago rock együttes összes tagjának. Tisztelettel ©paňo János.

A Karthago válaszol:
Köszönjük!
Sziasztok,
érdeklödni szeretnék mikor lesz új album,gondolom sok rajongó örülne neki,ha valami tervben van már kérlek válaszoljatok. KÖSZÖNÖM! Fantasztikus volt a zalaegerszegi koncert! Üdv. Levente

A Karthago válaszol:
Először is köszönjük a dicséretet!
Másodszor pedig igen, tervben vannak új dolgok, a részletekről nemsokára olvashatsz itt a honlapon.

Üdv: a KARTHAGO.
Mennék Pusztaszabolcsra,de nem tudom milyen rendezvényt keressek? "Dübörögjünk"!

A Karthago válaszol:
Pusztaszabolcson, a Kastélykertben lesz a koncert, ha jól tudjuk,a rendezvény ingyenes. A biztonság kedvéért, azért érdeklődjön a Pusztaszabolcs honlapján.

Üdv: a KARTHAGO
Köszönjük szépen a vasárnap este Körösladányban a jó bulit, és hogy a közönséggel együtt kitartott az együttes, az eső ellenére nem lett lefújva a koncert.Kedves Takács Tamás! A közönség soraiban egy kék mellénybe voltam és hozzám szólt hogy az öregebbek is tapsolhatnak.Köszönöm szépen de nem vagyok öreg ugyan úgy mint ön se.Amúgy még egyszer köszönöm a jó estét.Üdvözletemet küldöm és jó egészséget kívánok mindenkinek Gyomaendrődről.

A Karthago válaszol:
Kedves Tünde! Teljesen biztos, hogy Tamás nem Önhöz szólt, amikor az öregebbeket biztatta tapsra. Ez csak amolyan vicces- önirónikus játék a színpadról, de sohasem személyes jellegű, úgyhogy kérjük semmiképpen ne vegye magára!
Egyébként pedig köszönjük kedves sorait!
Üdvözlettel: a KARTHAGO
Köszönjük a tegnapi FANTASZTIKUS koncertet Körösladányban!!! A három nap leges-legjobb bulija volt, és egyáltalán! A Karthágó örök és elpusztíthatatlan!!!
Tóth Csaba
Hatalmas volt a Kárthágó Cegléden! Simán lesöpörtétek az előttetek játszó Mobil-izét! A Kárthágó eredeti banda, ez a Mobil izé meg csak utánjátszó és nagyon gyenge dolog. Ti valódi energiát adtok a népnek jókedvet, igazi rockzenét a javából nagyon különlegez a Kárthágó! Köszönjük Cegléd nevében! Csabi.

A Karthago válaszol:
Köszönjük! Azért mi szeretjük a Mobilmániát is, jó zenekar. Nyilván mi más oldalról közelítjük a dolgot, ezért is más a KARTHAGO! A hitelesség igen fontos számunkra.

Üdv: a Banda.
Húúúúúúú! Köszönjük a tegnap esti fergeteges Karthágó koncertet Jánoshidán! Nagy élmény volt mindenkinek, benneteket látni-hallani. Igazi IKONOK vagytok valamennyien! Üdvözlettel Gacaki Álmos

A Karthago válaszol:
Köszönjük!
Kedves Karthago! A debreceni koncertről szeretnék kérdezősködni (aug.20). A helyszín érdekelne és az,hogy interneten rendelhetek-e jegyet,mivel külföldről mennék.
Válaszotokat előre is köszönöm!

A Karthago válaszol:
Kedves Anna!
A debreceni koncertünk az I. Árpádházi Napok Zenei Fesztiválja keretében zajlik majd, és úgy tudjuk ez egy ingyenes rendezvény.
Várunk szeretettel!
A KARTHAGO.
Mad Hooligans fan club
Kedves Karthago! A klub nevében nagyon köszönjük a tegnapi világszínvonalú koncerteteket!!! Ezzel példát mutattatok valamennyi Magyar hakni bandának, akik csak ledarálják a koncertjeiket a pénzért...
Ti tök másak voltatok, olyan minőséget mutattatok, ami példaértékű Magyarországon! Minden hangot élveztünk tőletek!!!
Gratulálunk!!!

A Karthago válaszol:
Köszönjük, ez valóban jól esett!!!
a KARTHAGO.
Lehengerlőek voltatok tegnap a Gébárti tónál! A három nap legszínvonalasabb koncertje volt a Karthago! Egész éjjel rólatok dumált az egész tábor, mentek a szövegek, hogy micsoda fantasztikus a banda és énekeltük a nótáitokat, különösen a rekviemet!
Köszönjük a motorosok nevében!
szakálylaci

A Karthago válaszol:
Kedves Rőtszakál! Köszönjük, mi is jól éreztük magunkat, a jó közönség, mint Ti, mindig doppingolja a bandát!

Üdv: a KARTHAGO.
Kedves Karthago!

Remélem ott lesz a családom és jó magam a Zalaegerszegi koncerteteken. Már alig várom! :-)
Amikor itt voltatok Fonyódon az is óriási buli volt. Hálásan köszönöm azt a felejthetetlen napot!
Csak így tovább!!
Tiszteletem!
Megtaláltuk a Butikot:D
De egy dedikált dobverőnek örülnénk:)

A Karthago válaszol:
Továbbítjuk a kérést!
Kedves Fiuk!
Köszönöm szépen, hogy Nyírbátorban fényképezkedhettünk veletek . Nagy élményt nyújtottatok 10, 11 és 6 éves gyerkőceinknek. Fiatal koruk ellenére nagy kedvenceik vagytok és fújják a dalaitokat. azóta is titeket emlegetnek, hogy milyen jó volt élőben találkozniuk veletek. És érdeklődnénk, hogy Karthago logós termékeket vagy relikviákat lehet-e vásárolni valahol? A fiam pl. dobol és nagyon örülne egy használt, dedikált dobverőnek is amivel büszkén üthetné a bőrt.
További sok sikert!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Forever Karthago!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Fecó

A Karthago válaszol:
Kedves Fecó! Neked is annyit írhatunk, hogy köszönjük és jó érzés nekünk, hogy ilyen örömöt okozhatunk!
Egyébként minden koncerten jár velünk a KARTHAGO Team, akiknél mindenféle remek karthagós cuccokat lehet beszerezni, sajnos pont Nyírbátorba nem tudtak technikai okokból eljönni... De tudsz nekik írni a honlapunkon, a Butik rovatba levelet, és örömmel megküldik a kért ajándéktárgyakat.
Üdvözlettel: a KARTHAGO.
Kedves Fiuk!
Nagyon szépen köszönjük, hogy Nyírbátorban a gyerekekkel fotozkodhattunk veletek! Nagy élményt jelentett nekik. 10 évesen fujják a dalaitokat és nagyon várjuk a következő lehetőseget, hogy találkozhassunk.
Egy boldog Apa!

A Karthago válaszol:
Nagyon köszönjük, örülünk, hogy örömet okozhattunk!
Gyönyörű volt a koncertetek tagnap Bátorban! Mindenki teljesen el volt ájulva, hogy milyen jó a Karthágó! Ez a legjobb magyar banda, ez totál biztos! Hajnalig dumáltunk a haverokkal és nem tudtunk jobbat találni! Itt mindenki zseni a saját posztján de együtt vagytok igazán erősek és isteniek!
Csak így tovább Karthágó!!!!!!!! Köszönjük az estét. Vica és Sanya.
Kedves Karthago!

Lehet hogy még messze van a sitkei koncert, de már nagyon várom: életemben először leszek Karthago koncerten, élőben még sohasem voltam a koncertjükön...Apa mesélt az egyik koncertről, ugyanis ő a '80-as években volt egy Karthago koncerten, és nagyon jó buli volt...Az egész koncert úgy kezdődött hogy vak sötét volt, majd megszólalt az elefántdübörgés, fel villantak a fények, és elkezdődött a koncert...Az egész hatalmas buli volt számára!
Sajnos itt a környéken nem lesz koncert, de Sitkén feltétlen ott leszünk mindannyian!

Üdv,
Ricsi
Köszönjük ezt a fantasztikus koncertet a 9.-ik Bősi motoros találkőzón.ez volt áeletem egyik legjob koncertje!!!!És tuti hogy Júlis 31-én Dunatőkésen is az első sorba fog álni a koncerteteken!!!Ott találkozunk ismét!!!!
Fantasztikus volt a tegnapi koncert Bősön! Ez a ZENE! Már csak miattatok megérte kimenni :)
Remélem hamarosan újra zenéltek nekünk! :)

A Karthago válaszol:
Szuper vagy, köszönjük!!!

a KARTHAGO!
Tibor
Köszönjük a tegnapi fantasztikus koncertet Bősön a BIKERS Motorosok találkozóján! Rengetegen voltunk, és a három nap legjobb, legnagyobb koncertja volt a Karthagó! Mindenki ezt monta, de láthattátok a tomboláson! Isteni a zenekar, csak így tovább! Köszönjük, a bősiek és a motorosok nevében!
Brányik Tibor és 14 barátja a motoros "Bránerek"! :-))

A Karthago válaszol:
Kedves "Bránerek"! Köszönjük, mi is remekül éreztük magunkat, valóban jó kis buli volt tegnap.
Üdvözlettel: a KARTHAGO!

TÁMOGATÓK: