február 07. péntek 20:00
Miskolc, Ady Endre Művelődési Központ


2019.12.31.

 Csodálatos évünk volt. Minden úgy sikerült, ahogyan szerettük volna. Talán a szerencse hozta, talán az égiek, esetleg a számmisztika, vagy még inkább a rengeteg munka, amit belefektettünk idén...

2019.11.01.

 Ma, november 1.-én este, 21:05 perckor lesz a KARTHAGO 40 éves jubileumi óriáskoncertje az M2Petőfi TV-n!!! Holnap pedig ugyanekkor a második rész! Ki ne hagyd!!!

2019.10.16.

 Rekord mennyiségű, 49 állomásból álló teljes teltházas, országos turnét bonyolítottunk a tavaszi-nyári szezonban, egészen mostanáig! Jártunk többször Erdélyben és a Felvidéken is. A Facebookon...

Rajongói levelek

Tájékoztatunk, hogy az oldal moderált, a KARTHAGO zenekar fenntartja a jogot arra, hogy stílusában vagy tartalmában ide nem illő, sértő módon közzétett hozzászólásokat ne publikálja.


Név:
E-mail:
Bejegyzés:
Kérem, írja be a képen látható karaktereket:


Szeretném megtudni hogy az aug. 20. -ai koncert Debrecenben hol lesz ?

A Karthago válaszol:
A Kerekestelepi Strandfürdőben. Szávay Gyula u. 22.

Este 22:30-kor.
Szeva Robi! Kösz,h gondoltál rám,de mitől lettél ideges?Tudomásul vettem amit a Karthago válaszolt,ők nem tudhatnak mindent egy eseményről! De idejében meg tudtam még részleteket kik lesznek,jó volt!Mindig jó a Karth. ezután is megyek meglátjuk melyikre sikerül. Ugye nem haragszol senkire? Megyünk,dübörgünk"!...Üdv.
Kari
Kedves KARTHAGO!
Ne foglalkozzatok ilyen elvakult hülyével, mint ez a Robi! Egy igazi rockrajongó abszolút tudja élvezni mindkét zenekart, hiszen mindegyik más és más, más értékekkel, másfajta zenével. Én meghallgattam a Lordot és a Karthago-t is mindkettő nagyszerű volt, nem lehet különbséget tenni, hiszen két különböző stílusú bandáról van szó! A Lord slágeresebb, a Karthago elmélyültebb, talán valamivel komolyabb. De mindkettő éppen ettől jó! A zene, a ROCK értékeit kell megtalálni a zenéjükben, nem pedig egymás ellen uszítani!
Egyszóval: remek buli volt Nagypáliban és alig várom a Sitkét!!!!
Kari Zalalövőről.

A Karthago válaszol:
Ez a beszéd!!!!

Köszönjük.
István, Zoli és Béci
Hát gyerekek a Karthagó óriási volt Nagypáliban! Ez egy valóban világszínvonalú zenekar! Nem törekszik gagyi rock-slágerekkel etetni az elvakult rajongóit, hanem kőkemény, változatos és profi produkciót nyújtanak! Döbbenten hallgattuk lenyűgöző volt. Óriási meglepetés volt! Az igazi zeneértők tudják miről beszélünk.
Kedves Karthagó!
Köszönjük a felejthetetlen élményt! Imádunk benneteket!!!!
Pisti, Zolika, és Béci.
Robi
Rita! A nagypáli koncerttel kapcsolatban: sajnálom, hogy nem kaptál választ a zenekartól! Hihetetlen, hogy nem tudták a koncert előtt 4 nappal, hogy a LORD lép fel velük! Gondolom Te is ott voltál, és tapasztaltad ...... stb.

A Karthago válaszol:
Kedves Robi!
Nem egészen értjük Ritának írt leveledet. Egyfelől mi válaszoltunk neki, és valóban nem tudhattuk innen Budapestről, hogy lesz-e ott belépő, stb-stb. Nekünk egy általános koncertszerződésünk van a szervezőkkel, amelyben a zenekar fellépési feltételeit rögzítjük. Ebben nem esik szó arról, hogy milyen egyéb körülmények lesznek a koncerten, és a bevételekből sem részesülünk, egy meghatározott felléptidíjért koncertezünk. A Napkorona fesztiválon amúgy pedig közel húsz zenekar lépett fel, ugye nem várható tőlünk, hogy mindet felsoroljuk, a KARTHAGO honlapján?!
Leveled sértő felére pedig csupán annyit válaszolunk, hogy a LORD együttes Vida kilépése óta, szinte a testvér-zenekarunk, nagyon-nagyon jó barátságban vagyunk velük, tiszteljük és szeretjük egymást!!! Mindíg örülünk, ha együtt léphetünk fel, és semmi, de semmiféle "rivalizálás" nincs közöttünk! Sőt! Rendszerint meghallgatjuk egymás műsorát, és gyakran meg is beszéljük. Remek és egyedi zenekarnak tartjuk a LORD-ot, fantasztikus muzsikusaival és nagyszerű dalaival!
Jó lenne, ha Te, / ti is így gondolnátok!

Üdvözlettel: a KARTHAGO!
Köszönjük a tegnap esti fantasztikus koncertet a Napkorona Fesztiválon! A Karthágó mindenki lesöpört! Kurva jó a zenekar! mindenki ledöbbent! Csak igy tovább! Ákos Zalaegerszegről
Sziasztok,
augustztus 21-én Isaszegen felléptek vagy egy a másik hirdetményben szereplő Deák Bill koncert lesz?
Köszönöm, hogy válaszoltok.
Kavics


A Karthago válaszol:
Nem játszunk aug. 21. - én Isaszegen. Volt róla szó korábban, de a szervezők végül nem a Karthago-t választották... Van ilyen. Le is vesszük a programról.
Üdv.
Sziasztok, érdeklődni szeretnék hogy Pétfürdőre mégsem jöttök? mert olvastam a részletes programot a www.nitrogen.hu-n, és ott nem vagytok benne. Válaszotokat előre is köszönöm.

A Karthago válaszol:
Igen, sajnos a pétfurdői koncertünk elmarad. Mi is sajnáljuk.
Nagypáli koncert mennyibe fog kerülni? Lesz más zenekar is, vagy csak Ti? Ja,értetek is utazom nem azért.

A Karthago válaszol:
Szia Rita! Mi nem tudjuk a helyi rendező dolgait, és a belépőkről sincs tudomásunk, az többnyire a helyszinen derul ki.
Udv! Azért gyere! :-))
Köszi a Pszabolcsi bulit,jó idő is volt! Klasz,h odaértem.Sok őszinte igaz dal!Édes Karthago....!
Pável és Anna
Köszönjük a tegnapi fantasztikus koncertet Dunatőkésen! Életre szóló élményt kaptunk! A Karthágó mindíg tökéletes és fenomenális!
Rita
Hát, kedves Karthágó! Hatalmas bulit nyomtatok ma este Pusztaszabolcson!!! Ez volt az év élménye! Láthatjátok: nem számít az XFaktor, a Megasztár, és semmi! Az örök érték, az igazi rockzene, amit TI csináltok, az valami! Ekkora tömeg, még sohasem volt Szabolcson, motoros találkozón! Csak gratuláni tudok, csodálatos zenekar vagytok, Magyarországon nincs ilyen több!
Rita, Fehérvárról.

A Karthago válaszol:
Tényleg nagy tömeg volt, és isteni hangulat. Köszönjük Pusztaszabolcs, és kösz Rita!
Húúúúúú! Már nagyon várjuk a pusztaszabolcsi koncertet!! Ott leszünk mind! Aztán tekerjetek frankón! :-)))
Szabolcsi Jankók.

A Karthago válaszol:
Mi is ott leszünk!!!
Halihó!
Tudnátok nekem mondani valamit a pusztaszabolcsi koncertről?Mennénk,de nem találok semmit a neten és baján már megjártuk (mondjuk ez nincs olyan messze)...
Helyileg hol is lesz a koncert és minek a keretein belül???
Előre is köszönöm!
Zsani

A Karthago válaszol:
Pusztaszabolcson, a Kastélykertben lesz a koncert. Gyere bátran, ez egy városi, önkormányzati rendezvény, (nem valamiféle önjelölt szélhámos szervezi, mint anno Baján), úgyhogy semmi gond nem lesz.
Remek koncertre készülhetsz!

Üdv: a KARTHAGO!
Szolnokon nem portyáztok mostanában?


A Karthago válaszol:
Már nem. Legközelebb Debrecenben, augusztus 20.-án.
Herkules
Cooper, te biztosan hülye vagy. Buzi-e vagy?! Mi a f..sznak írogatsz ilyeneket? Ha nem értesz vmihez akkor minek blamálod itt magad? Húzz el a pcsába és írogass magadnak szövegeket a wécében.
A Karthagot meg hagyd ki a hülye játékaidból mert a seggük lyukába se érsz fel, te kis senki takony!
T. Herkules, Óbuda.

A Karthago válaszol:
Csak finoman, kulturáltan, ne így kedves Herkules! Ez azért méltatlan!
De azért köszönjük.

A Banda.
A Karthago zseniális!

Nem akarok elfogultnak látszani, (bár az vagyok) de objektívan is azok! Coopernek semmiképpen nincs igaza, ez a zenekar 32 éve bizonyítja a tudásukat ,egyediségüket és tökéletesen kidolgozott zenéjükkel a maradandóságukat. Kár őket ilyen marhasággal piszkálni! Ha akarnak majd csinálnak új lemezt nem ettől dől el egy ilyen mértékű rocklegenda nagysága. Ők valóban egy élő legenda és csak örülni lehet, hogy még együtt vannak egészségben zenében és koncerteken a mi örömünkre!
Ja geyrekek, ez a Cooper minden zenekarnak ugyanezt írja, mert magát akarja menedzselni, mint szerző!! Nehogy beugorjatok neki, egy kókler!!! Ajánlatokat tesz bandáknak, hátha használják a szörnyű zenéit, de eddig mindenki elhajtotta.

NEM KELL KOMOLYAN VENNI, MAGÁT FUTTATJA!

Vidaferi.

A Karthago válaszol:
Ja??? Az más...
Szakály László
Cooper, te hatalmas tévedésben vagy! Te biztosan összekeverted a Karthagót az R.Go-val! Nem? De.... Ilyet írni erről a legendáról!!! Még hogy "nem sikerült stílust teremteniük!!" Figyelj haver: a Karthagó maga a STÍLUS! Ők az egyetlen olyan banda Magyarban, akiknek ÖNÁLLÓ stílusuk van! Azonnal felimerhető, egyedi hangzás. Hallgass P.Mobilt, a kb. ötfajta verzióban, Mánia, Rockband, Mobil stb, mind-mind tök egyforma sablon zene. A Karthagó tök más. Eléggé nem vagy képben haver! Foglalkozz inkább madártannal! Üdv.
Tóth Csaba
Úristen, J. Cooper!!! Te szerencsétlen! Miért írsz valamiről, amihez abszolút nem értesz?! Hogyan írhatsz zenéről, ennyire hülyéket??!!
A Karthágóról azt írni, hogy zsákutcába került?? Te biztosan nem vagy komplett. Miért nem irsz inkább az SP-ről, vagy a Fluor Tomikáról? Ahhoz jobban értenél, ahogy így olvasom a leveled. A Kárthágó egyedüli zenekar magyarországon, akik egész eddigi (nem kis) életükben és életművükben mindíg következetesen azt csinálták, azt játszották, amit éreztek,soha nem alkudtak meg! A színvonaluk egyenletes, és mindíg a legmagasabb volt!Sokan követjük őket, figyeljük és szeretjük amit tesznek és csodáljuk emiatt! ŐK IKONOK!!! Igazi IKONOK, te meg egy nagy senki vagy barátom. Irj inkább Korda Gyuri bácsiról, ha lehet legközelebb. Üdvözöllek: Tóth Csaba Cegléd.