december 23. hétfő 20:00
Szombathely, Rockkarácsony!!!


2019.11.01.
Ma, november 1.-én este, 21:05 perckor lesz a KARTHAGO 40 éves jubileumi óriáskoncertje az M2Petőfi TV-n!!! Holnap ugyanekkor a második rész!!!!

 Ma, november 1.-én este, 21:05 perckor lesz a KARTHAGO 40 éves jubileumi óriáskoncertje az M2Petőfi TV-n!!! Holnap pedig ugyanekkor a második rész! Ki ne hagyd!!!

2019.10.16.

 Rekord mennyiségű, 49 állomásból álló teljes teltházas, országos turnét bonyolítottunk a tavaszi-nyári szezonban, egészen mostanáig! Jártunk többször Erdélyben és a Felvidéken is. A Facebookon...

2019.09.30.

 

Rajongói levelek

Tájékoztatunk, hogy az oldal moderált, a KARTHAGO zenekar fenntartja a jogot arra, hogy stílusában vagy tartalmában ide nem illő, sértő módon közzétett hozzászólásokat ne publikálja.


Név:
E-mail:
Bejegyzés:
Kérem, írja be a képen látható karaktereket:


Sziasztok,
augustztus 21-én Isaszegen felléptek vagy egy a másik hirdetményben szereplő Deák Bill koncert lesz?
Köszönöm, hogy válaszoltok.
Kavics


A Karthago válaszol:
Nem játszunk aug. 21. - én Isaszegen. Volt róla szó korábban, de a szervezők végül nem a Karthago-t választották... Van ilyen. Le is vesszük a programról.
Üdv.
Sziasztok, érdeklődni szeretnék hogy Pétfürdőre mégsem jöttök? mert olvastam a részletes programot a www.nitrogen.hu-n, és ott nem vagytok benne. Válaszotokat előre is köszönöm.

A Karthago válaszol:
Igen, sajnos a pétfurdői koncertünk elmarad. Mi is sajnáljuk.
Nagypáli koncert mennyibe fog kerülni? Lesz más zenekar is, vagy csak Ti? Ja,értetek is utazom nem azért.

A Karthago válaszol:
Szia Rita! Mi nem tudjuk a helyi rendező dolgait, és a belépőkről sincs tudomásunk, az többnyire a helyszinen derul ki.
Udv! Azért gyere! :-))
Köszi a Pszabolcsi bulit,jó idő is volt! Klasz,h odaértem.Sok őszinte igaz dal!Édes Karthago....!
Pável és Anna
Köszönjük a tegnapi fantasztikus koncertet Dunatőkésen! Életre szóló élményt kaptunk! A Karthágó mindíg tökéletes és fenomenális!
Rita
Hát, kedves Karthágó! Hatalmas bulit nyomtatok ma este Pusztaszabolcson!!! Ez volt az év élménye! Láthatjátok: nem számít az XFaktor, a Megasztár, és semmi! Az örök érték, az igazi rockzene, amit TI csináltok, az valami! Ekkora tömeg, még sohasem volt Szabolcson, motoros találkozón! Csak gratuláni tudok, csodálatos zenekar vagytok, Magyarországon nincs ilyen több!
Rita, Fehérvárról.

A Karthago válaszol:
Tényleg nagy tömeg volt, és isteni hangulat. Köszönjük Pusztaszabolcs, és kösz Rita!
Húúúúúú! Már nagyon várjuk a pusztaszabolcsi koncertet!! Ott leszünk mind! Aztán tekerjetek frankón! :-)))
Szabolcsi Jankók.

A Karthago válaszol:
Mi is ott leszünk!!!
Halihó!
Tudnátok nekem mondani valamit a pusztaszabolcsi koncertről?Mennénk,de nem találok semmit a neten és baján már megjártuk (mondjuk ez nincs olyan messze)...
Helyileg hol is lesz a koncert és minek a keretein belül???
Előre is köszönöm!
Zsani

A Karthago válaszol:
Pusztaszabolcson, a Kastélykertben lesz a koncert. Gyere bátran, ez egy városi, önkormányzati rendezvény, (nem valamiféle önjelölt szélhámos szervezi, mint anno Baján), úgyhogy semmi gond nem lesz.
Remek koncertre készülhetsz!

Üdv: a KARTHAGO!
Szolnokon nem portyáztok mostanában?


A Karthago válaszol:
Már nem. Legközelebb Debrecenben, augusztus 20.-án.
Herkules
Cooper, te biztosan hülye vagy. Buzi-e vagy?! Mi a f..sznak írogatsz ilyeneket? Ha nem értesz vmihez akkor minek blamálod itt magad? Húzz el a pcsába és írogass magadnak szövegeket a wécében.
A Karthagot meg hagyd ki a hülye játékaidból mert a seggük lyukába se érsz fel, te kis senki takony!
T. Herkules, Óbuda.

A Karthago válaszol:
Csak finoman, kulturáltan, ne így kedves Herkules! Ez azért méltatlan!
De azért köszönjük.

A Banda.
A Karthago zseniális!

Nem akarok elfogultnak látszani, (bár az vagyok) de objektívan is azok! Coopernek semmiképpen nincs igaza, ez a zenekar 32 éve bizonyítja a tudásukat ,egyediségüket és tökéletesen kidolgozott zenéjükkel a maradandóságukat. Kár őket ilyen marhasággal piszkálni! Ha akarnak majd csinálnak új lemezt nem ettől dől el egy ilyen mértékű rocklegenda nagysága. Ők valóban egy élő legenda és csak örülni lehet, hogy még együtt vannak egészségben zenében és koncerteken a mi örömünkre!
Ja geyrekek, ez a Cooper minden zenekarnak ugyanezt írja, mert magát akarja menedzselni, mint szerző!! Nehogy beugorjatok neki, egy kókler!!! Ajánlatokat tesz bandáknak, hátha használják a szörnyű zenéit, de eddig mindenki elhajtotta.

NEM KELL KOMOLYAN VENNI, MAGÁT FUTTATJA!

Vidaferi.

A Karthago válaszol:
Ja??? Az más...
Szakály László
Cooper, te hatalmas tévedésben vagy! Te biztosan összekeverted a Karthagót az R.Go-val! Nem? De.... Ilyet írni erről a legendáról!!! Még hogy "nem sikerült stílust teremteniük!!" Figyelj haver: a Karthagó maga a STÍLUS! Ők az egyetlen olyan banda Magyarban, akiknek ÖNÁLLÓ stílusuk van! Azonnal felimerhető, egyedi hangzás. Hallgass P.Mobilt, a kb. ötfajta verzióban, Mánia, Rockband, Mobil stb, mind-mind tök egyforma sablon zene. A Karthagó tök más. Eléggé nem vagy képben haver! Foglalkozz inkább madártannal! Üdv.
Tóth Csaba
Úristen, J. Cooper!!! Te szerencsétlen! Miért írsz valamiről, amihez abszolút nem értesz?! Hogyan írhatsz zenéről, ennyire hülyéket??!!
A Karthágóról azt írni, hogy zsákutcába került?? Te biztosan nem vagy komplett. Miért nem irsz inkább az SP-ről, vagy a Fluor Tomikáról? Ahhoz jobban értenél, ahogy így olvasom a leveled. A Kárthágó egyedüli zenekar magyarországon, akik egész eddigi (nem kis) életükben és életművükben mindíg következetesen azt csinálták, azt játszották, amit éreztek,soha nem alkudtak meg! A színvonaluk egyenletes, és mindíg a legmagasabb volt!Sokan követjük őket, figyeljük és szeretjük amit tesznek és csodáljuk emiatt! ŐK IKONOK!!! Igazi IKONOK, te meg egy nagy senki vagy barátom. Irj inkább Korda Gyuri bácsiról, ha lehet legközelebb. Üdvözöllek: Tóth Csaba Cegléd.
Nem nagyképűségből írtam pár hete ide Nektek!
Sohasem késő új dolgot is megpróbálni.
A 'régi' nagyobb rock bandák közzé lehet sorolni benneteket is, igaz az OMEGA-s fiúkhoz képest még fiatalabbnak számít a csapat.Kezdettől fogva felfigyeltem KARTHAGO formációra a CORVINA után.Igen, be kell vallanom tetszett az új lendületes instrumentálisan jól megtámogatott dallamos lélekre is ható zene. Egy pár lemezetek elkészült de azzal szerintem tisztában vagytok, hogy nem sikerült stílust teremteni és az idő hirtelen eltelt és jött a zenei 'liberalizáció' és elárasztotta a zenei életet a 'szenny' , a terepet előkészítve önjelölt tehetségtelen alkotói vénával meg nem áldott fiataloknak.
Zsákutcába került A KARHAGO is és a régi múlt sikereit letett eredményeit próbáljátok manapság 'aprópénzre váltani'!!!
Tudom, egy vérbeli zenésznek hiányzik a közönség és a megnyilvánulás lehetősége ám valamikor el kell dönteni, hogy felveszitek a harcot az 'ifjú fekete sörényes oroszlánokkal' és megvívjátok az 'élet-halál' harcot a ROCK színpadán és győztesen vagy vesztesen magatok választjátok a végső utat avagy megszégyenül vesztesként sebet nyalogatva nézhetitek régi dicsőségetek végleg elbitorolt 'színpadát'...
Nem kínálom fel ismét a segítségemet lendületes, igazi KARTHAGO-s új zenék alkotására. Ez egyszeri ajánlat volt és inkább buzdítani szeretném a csapatot és a meglévő alkotói erőket mozgósítani egy új maradandó lemez elkészítésére.

Remélem így lesz!

Üdv: J.C

A Karthago válaszol:
Szia J.C!
Köszönjük soraidat, még akkor is, ha nem teljesen értünk egyet mindennel, de sok igazság van benne. Vitaindítónak nagyon jó!! Várjuk is a hozzászólásokat.

A mi első és gyors véleményünk: A KARTHAGO sohasem nyalogatta sebeit, nem akartunk csupán a múltunkból élni, éppen ezért, amikor tudtunk, készítettünk új lemezeket, legutóbb éppen tavalyelőtt, ezt megelőzően 2004-ben, és ezek az albumok nem voltak sikertelenek. Sőt. Amúgy szerintünk a KARTHAGO teremtette meg Magyarországon a West Coast stílust, és a mai napig egyedül vagyunk ezzel a hazai rockpalettán. De ezt nem mi, hanem rockzenei szakértők, újságírók írták korábban, és manapság is.
Köszönjük az ajánlatodat, de éppen mostanság gondolkodunk ismét új albumon. Mi nem tartozunk minden évben, mindenképpen új albumot kitojó zenekarok közé. Akkor készítünk lemezt, ha van zenei és szövegbéli mondanivalónk, valamint összegyűlik legalább 20 új dal, amelyből ki lehet válogatni a legjobbakat.
Egyébként pedig, ha egyszer ellátogatnál egy KARTHAGO bulira, valószínűleg meglepődnél. Egyrészt nyoma sincs "sebnyalogatásnak", a banda baromi erős, kemény és lendületes, valamit a koncertjeinken sokezer ember tombol általában.

Várjuk a véleményeket!!!

Üdv. A Banda.
tusika
Nagyon várom már az agusztus 20 .hogy végre dübbörögjetek Debrecenben ismét:)rá 1 hétre lesz az esküvöm :)Legalább előtte még kitombolhatom magam a kedvenceim zenéjére:)
Sziasztok. Ma, pénteken 2011 07.15-kén találkoztunk Szigeti Ferivel a MOM Park Diva kávézójában 11.00órakor. Mi a MadDogX rock band képviseletében Takács Zsolt gitárossal és én ©paňo János manager jöttünk Szlovákiából a megbeszélésre. Ezt meg kellett irnom. Ugyanis egy olyan emberrel beszélgethettünk, aki annak ellenére hogy egy hatalmas elismert zenész, emellett abszolút őszinte ember, ki baráti szinten beszélgetett velünk, ezért szeretném megköszönni a MadDogX nevében is, hogy időt szakitott ránk. Be kell vallanom a Karthago mindig is a kedvenc együttesem volt, sőt a Corvina is annak idején. Így hát szeretnénk sok további sikert, rengeteg koncertet és még több gyönyörű szerzeményt kivánni a Karthago rock együttes összes tagjának. Tisztelettel ©paňo János.

A Karthago válaszol:
Köszönjük!
Sziasztok,
érdeklödni szeretnék mikor lesz új album,gondolom sok rajongó örülne neki,ha valami tervben van már kérlek válaszoljatok. KÖSZÖNÖM! Fantasztikus volt a zalaegerszegi koncert! Üdv. Levente

A Karthago válaszol:
Először is köszönjük a dicséretet!
Másodszor pedig igen, tervben vannak új dolgok, a részletekről nemsokára olvashatsz itt a honlapon.

Üdv: a KARTHAGO.
Mennék Pusztaszabolcsra,de nem tudom milyen rendezvényt keressek? "Dübörögjünk"!

A Karthago válaszol:
Pusztaszabolcson, a Kastélykertben lesz a koncert, ha jól tudjuk,a rendezvény ingyenes. A biztonság kedvéért, azért érdeklődjön a Pusztaszabolcs honlapján.

Üdv: a KARTHAGO
Köszönjük szépen a vasárnap este Körösladányban a jó bulit, és hogy a közönséggel együtt kitartott az együttes, az eső ellenére nem lett lefújva a koncert.Kedves Takács Tamás! A közönség soraiban egy kék mellénybe voltam és hozzám szólt hogy az öregebbek is tapsolhatnak.Köszönöm szépen de nem vagyok öreg ugyan úgy mint ön se.Amúgy még egyszer köszönöm a jó estét.Üdvözletemet küldöm és jó egészséget kívánok mindenkinek Gyomaendrődről.

A Karthago válaszol:
Kedves Tünde! Teljesen biztos, hogy Tamás nem Önhöz szólt, amikor az öregebbeket biztatta tapsra. Ez csak amolyan vicces- önirónikus játék a színpadról, de sohasem személyes jellegű, úgyhogy kérjük semmiképpen ne vegye magára!
Egyébként pedig köszönjük kedves sorait!
Üdvözlettel: a KARTHAGO