június 01. szombat 19:00
Sármellék, Zala u. 1-2. Sármelléki Közösségi Színtér
június 07. péntek 20:00
Érsekújvár, Szlovákia, Nové-Zámky


2024.03.30.
MÁR LÁTHATÓ A KONCERTMENÜBEN A "KARTHAGO 45 ÉV" c. ORSZÁGOS TURNÉ első, - MÁJUS-JÚNIUSI - ÁLLOMÁSAI!!!
2023.09.04.

 Négyezer rajongó volt szombat este Kaposváron a KARTHAGO koncerten!! Óriási koncert volt, fergeteges hangulat és a dübörgő, minőségi rockzene!!! Nézd meg alább a panorámaképet és kattints rá,...

2023.08.27.

 

 Köszönjük Dunapataj, köszönjük Pirates Family MC. motoros klub találkozójának a meghívást! Csodás, igazi forró nyári este volt, dübörgő motorokkal és őrületes rockzenéval! Motorosoknak...

Rajongói levelek

Tájékoztatunk, hogy az oldal moderált, a KARTHAGO zenekar fenntartja a jogot arra, hogy stílusában vagy tartalmában ide nem illő, sértő módon közzétett hozzászólásokat ne publikálja.


Név:
E-mail:
Bejegyzés:
Kérem, írja be a képen látható karaktereket:


Ja geyrekek, ez a Cooper minden zenekarnak ugyanezt írja, mert magát akarja menedzselni, mint szerző!! Nehogy beugorjatok neki, egy kókler!!! Ajánlatokat tesz bandáknak, hátha használják a szörnyű zenéit, de eddig mindenki elhajtotta.

NEM KELL KOMOLYAN VENNI, MAGÁT FUTTATJA!

Vidaferi.

A Karthago válaszol:
Ja??? Az más...
Szakály László
Cooper, te hatalmas tévedésben vagy! Te biztosan összekeverted a Karthagót az R.Go-val! Nem? De.... Ilyet írni erről a legendáról!!! Még hogy "nem sikerült stílust teremteniük!!" Figyelj haver: a Karthagó maga a STÍLUS! Ők az egyetlen olyan banda Magyarban, akiknek ÖNÁLLÓ stílusuk van! Azonnal felimerhető, egyedi hangzás. Hallgass P.Mobilt, a kb. ötfajta verzióban, Mánia, Rockband, Mobil stb, mind-mind tök egyforma sablon zene. A Karthagó tök más. Eléggé nem vagy képben haver! Foglalkozz inkább madártannal! Üdv.
Tóth Csaba
Úristen, J. Cooper!!! Te szerencsétlen! Miért írsz valamiről, amihez abszolút nem értesz?! Hogyan írhatsz zenéről, ennyire hülyéket??!!
A Karthágóról azt írni, hogy zsákutcába került?? Te biztosan nem vagy komplett. Miért nem irsz inkább az SP-ről, vagy a Fluor Tomikáról? Ahhoz jobban értenél, ahogy így olvasom a leveled. A Kárthágó egyedüli zenekar magyarországon, akik egész eddigi (nem kis) életükben és életművükben mindíg következetesen azt csinálták, azt játszották, amit éreztek,soha nem alkudtak meg! A színvonaluk egyenletes, és mindíg a legmagasabb volt!Sokan követjük őket, figyeljük és szeretjük amit tesznek és csodáljuk emiatt! ŐK IKONOK!!! Igazi IKONOK, te meg egy nagy senki vagy barátom. Irj inkább Korda Gyuri bácsiról, ha lehet legközelebb. Üdvözöllek: Tóth Csaba Cegléd.
Nem nagyképűségből írtam pár hete ide Nektek!
Sohasem késő új dolgot is megpróbálni.
A 'régi' nagyobb rock bandák közzé lehet sorolni benneteket is, igaz az OMEGA-s fiúkhoz képest még fiatalabbnak számít a csapat.Kezdettől fogva felfigyeltem KARTHAGO formációra a CORVINA után.Igen, be kell vallanom tetszett az új lendületes instrumentálisan jól megtámogatott dallamos lélekre is ható zene. Egy pár lemezetek elkészült de azzal szerintem tisztában vagytok, hogy nem sikerült stílust teremteni és az idő hirtelen eltelt és jött a zenei 'liberalizáció' és elárasztotta a zenei életet a 'szenny' , a terepet előkészítve önjelölt tehetségtelen alkotói vénával meg nem áldott fiataloknak.
Zsákutcába került A KARHAGO is és a régi múlt sikereit letett eredményeit próbáljátok manapság 'aprópénzre váltani'!!!
Tudom, egy vérbeli zenésznek hiányzik a közönség és a megnyilvánulás lehetősége ám valamikor el kell dönteni, hogy felveszitek a harcot az 'ifjú fekete sörényes oroszlánokkal' és megvívjátok az 'élet-halál' harcot a ROCK színpadán és győztesen vagy vesztesen magatok választjátok a végső utat avagy megszégyenül vesztesként sebet nyalogatva nézhetitek régi dicsőségetek végleg elbitorolt 'színpadát'...
Nem kínálom fel ismét a segítségemet lendületes, igazi KARTHAGO-s új zenék alkotására. Ez egyszeri ajánlat volt és inkább buzdítani szeretném a csapatot és a meglévő alkotói erőket mozgósítani egy új maradandó lemez elkészítésére.

Remélem így lesz!

Üdv: J.C

A Karthago válaszol:
Szia J.C!
Köszönjük soraidat, még akkor is, ha nem teljesen értünk egyet mindennel, de sok igazság van benne. Vitaindítónak nagyon jó!! Várjuk is a hozzászólásokat.

A mi első és gyors véleményünk: A KARTHAGO sohasem nyalogatta sebeit, nem akartunk csupán a múltunkból élni, éppen ezért, amikor tudtunk, készítettünk új lemezeket, legutóbb éppen tavalyelőtt, ezt megelőzően 2004-ben, és ezek az albumok nem voltak sikertelenek. Sőt. Amúgy szerintünk a KARTHAGO teremtette meg Magyarországon a West Coast stílust, és a mai napig egyedül vagyunk ezzel a hazai rockpalettán. De ezt nem mi, hanem rockzenei szakértők, újságírók írták korábban, és manapság is.
Köszönjük az ajánlatodat, de éppen mostanság gondolkodunk ismét új albumon. Mi nem tartozunk minden évben, mindenképpen új albumot kitojó zenekarok közé. Akkor készítünk lemezt, ha van zenei és szövegbéli mondanivalónk, valamint összegyűlik legalább 20 új dal, amelyből ki lehet válogatni a legjobbakat.
Egyébként pedig, ha egyszer ellátogatnál egy KARTHAGO bulira, valószínűleg meglepődnél. Egyrészt nyoma sincs "sebnyalogatásnak", a banda baromi erős, kemény és lendületes, valamit a koncertjeinken sokezer ember tombol általában.

Várjuk a véleményeket!!!

Üdv. A Banda.
tusika
Nagyon várom már az agusztus 20 .hogy végre dübbörögjetek Debrecenben ismét:)rá 1 hétre lesz az esküvöm :)Legalább előtte még kitombolhatom magam a kedvenceim zenéjére:)
Sziasztok. Ma, pénteken 2011 07.15-kén találkoztunk Szigeti Ferivel a MOM Park Diva kávézójában 11.00órakor. Mi a MadDogX rock band képviseletében Takács Zsolt gitárossal és én ©paňo János manager jöttünk Szlovákiából a megbeszélésre. Ezt meg kellett irnom. Ugyanis egy olyan emberrel beszélgethettünk, aki annak ellenére hogy egy hatalmas elismert zenész, emellett abszolút őszinte ember, ki baráti szinten beszélgetett velünk, ezért szeretném megköszönni a MadDogX nevében is, hogy időt szakitott ránk. Be kell vallanom a Karthago mindig is a kedvenc együttesem volt, sőt a Corvina is annak idején. Így hát szeretnénk sok további sikert, rengeteg koncertet és még több gyönyörű szerzeményt kivánni a Karthago rock együttes összes tagjának. Tisztelettel ©paňo János.

A Karthago válaszol:
Köszönjük!
Sziasztok,
érdeklödni szeretnék mikor lesz új album,gondolom sok rajongó örülne neki,ha valami tervben van már kérlek válaszoljatok. KÖSZÖNÖM! Fantasztikus volt a zalaegerszegi koncert! Üdv. Levente

A Karthago válaszol:
Először is köszönjük a dicséretet!
Másodszor pedig igen, tervben vannak új dolgok, a részletekről nemsokára olvashatsz itt a honlapon.

Üdv: a KARTHAGO.
Mennék Pusztaszabolcsra,de nem tudom milyen rendezvényt keressek? "Dübörögjünk"!

A Karthago válaszol:
Pusztaszabolcson, a Kastélykertben lesz a koncert, ha jól tudjuk,a rendezvény ingyenes. A biztonság kedvéért, azért érdeklődjön a Pusztaszabolcs honlapján.

Üdv: a KARTHAGO
Köszönjük szépen a vasárnap este Körösladányban a jó bulit, és hogy a közönséggel együtt kitartott az együttes, az eső ellenére nem lett lefújva a koncert.Kedves Takács Tamás! A közönség soraiban egy kék mellénybe voltam és hozzám szólt hogy az öregebbek is tapsolhatnak.Köszönöm szépen de nem vagyok öreg ugyan úgy mint ön se.Amúgy még egyszer köszönöm a jó estét.Üdvözletemet küldöm és jó egészséget kívánok mindenkinek Gyomaendrődről.

A Karthago válaszol:
Kedves Tünde! Teljesen biztos, hogy Tamás nem Önhöz szólt, amikor az öregebbeket biztatta tapsra. Ez csak amolyan vicces- önirónikus játék a színpadról, de sohasem személyes jellegű, úgyhogy kérjük semmiképpen ne vegye magára!
Egyébként pedig köszönjük kedves sorait!
Üdvözlettel: a KARTHAGO
Köszönjük a tegnapi FANTASZTIKUS koncertet Körösladányban!!! A három nap leges-legjobb bulija volt, és egyáltalán! A Karthágó örök és elpusztíthatatlan!!!
Tóth Csaba
Hatalmas volt a Kárthágó Cegléden! Simán lesöpörtétek az előttetek játszó Mobil-izét! A Kárthágó eredeti banda, ez a Mobil izé meg csak utánjátszó és nagyon gyenge dolog. Ti valódi energiát adtok a népnek jókedvet, igazi rockzenét a javából nagyon különlegez a Kárthágó! Köszönjük Cegléd nevében! Csabi.

A Karthago válaszol:
Köszönjük! Azért mi szeretjük a Mobilmániát is, jó zenekar. Nyilván mi más oldalról közelítjük a dolgot, ezért is más a KARTHAGO! A hitelesség igen fontos számunkra.

Üdv: a Banda.
Húúúúúúú! Köszönjük a tegnap esti fergeteges Karthágó koncertet Jánoshidán! Nagy élmény volt mindenkinek, benneteket látni-hallani. Igazi IKONOK vagytok valamennyien! Üdvözlettel Gacaki Álmos

A Karthago válaszol:
Köszönjük!
Kedves Karthago! A debreceni koncertről szeretnék kérdezősködni (aug.20). A helyszín érdekelne és az,hogy interneten rendelhetek-e jegyet,mivel külföldről mennék.
Válaszotokat előre is köszönöm!

A Karthago válaszol:
Kedves Anna!
A debreceni koncertünk az I. Árpádházi Napok Zenei Fesztiválja keretében zajlik majd, és úgy tudjuk ez egy ingyenes rendezvény.
Várunk szeretettel!
A KARTHAGO.
Mad Hooligans fan club
Kedves Karthago! A klub nevében nagyon köszönjük a tegnapi világszínvonalú koncerteteket!!! Ezzel példát mutattatok valamennyi Magyar hakni bandának, akik csak ledarálják a koncertjeiket a pénzért...
Ti tök másak voltatok, olyan minőséget mutattatok, ami példaértékű Magyarországon! Minden hangot élveztünk tőletek!!!
Gratulálunk!!!

A Karthago válaszol:
Köszönjük, ez valóban jól esett!!!
a KARTHAGO.
Lehengerlőek voltatok tegnap a Gébárti tónál! A három nap legszínvonalasabb koncertje volt a Karthago! Egész éjjel rólatok dumált az egész tábor, mentek a szövegek, hogy micsoda fantasztikus a banda és énekeltük a nótáitokat, különösen a rekviemet!
Köszönjük a motorosok nevében!
szakálylaci

A Karthago válaszol:
Kedves Rőtszakál! Köszönjük, mi is jól éreztük magunkat, a jó közönség, mint Ti, mindig doppingolja a bandát!

Üdv: a KARTHAGO.
Kedves Karthago!

Remélem ott lesz a családom és jó magam a Zalaegerszegi koncerteteken. Már alig várom! :-)
Amikor itt voltatok Fonyódon az is óriási buli volt. Hálásan köszönöm azt a felejthetetlen napot!
Csak így tovább!!
Tiszteletem!
Megtaláltuk a Butikot:D
De egy dedikált dobverőnek örülnénk:)

A Karthago válaszol:
Továbbítjuk a kérést!
Kedves Fiuk!
Köszönöm szépen, hogy Nyírbátorban fényképezkedhettünk veletek . Nagy élményt nyújtottatok 10, 11 és 6 éves gyerkőceinknek. Fiatal koruk ellenére nagy kedvenceik vagytok és fújják a dalaitokat. azóta is titeket emlegetnek, hogy milyen jó volt élőben találkozniuk veletek. És érdeklődnénk, hogy Karthago logós termékeket vagy relikviákat lehet-e vásárolni valahol? A fiam pl. dobol és nagyon örülne egy használt, dedikált dobverőnek is amivel büszkén üthetné a bőrt.
További sok sikert!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Forever Karthago!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Fecó

A Karthago válaszol:
Kedves Fecó! Neked is annyit írhatunk, hogy köszönjük és jó érzés nekünk, hogy ilyen örömöt okozhatunk!
Egyébként minden koncerten jár velünk a KARTHAGO Team, akiknél mindenféle remek karthagós cuccokat lehet beszerezni, sajnos pont Nyírbátorba nem tudtak technikai okokból eljönni... De tudsz nekik írni a honlapunkon, a Butik rovatba levelet, és örömmel megküldik a kért ajándéktárgyakat.
Üdvözlettel: a KARTHAGO.
Kedves Fiuk!
Nagyon szépen köszönjük, hogy Nyírbátorban a gyerekekkel fotozkodhattunk veletek! Nagy élményt jelentett nekik. 10 évesen fujják a dalaitokat és nagyon várjuk a következő lehetőseget, hogy találkozhassunk.
Egy boldog Apa!

A Karthago válaszol:
Nagyon köszönjük, örülünk, hogy örömet okozhattunk!
Gyönyörű volt a koncertetek tagnap Bátorban! Mindenki teljesen el volt ájulva, hogy milyen jó a Karthágó! Ez a legjobb magyar banda, ez totál biztos! Hajnalig dumáltunk a haverokkal és nem tudtunk jobbat találni! Itt mindenki zseni a saját posztján de együtt vagytok igazán erősek és isteniek!
Csak így tovább Karthágó!!!!!!!! Köszönjük az estét. Vica és Sanya.