május 01. szerda 19:00
Tiszaeszlár, Ádám kert nagyszínpad
május 11. szombat 18:00
Győr, Majális tér


2024.03.30.
MÁR LÁTHATÓ A KONCERTMENÜBEN A "KARTHAGO 45 ÉV" c. ORSZÁGOS TURNÉ első, - MÁJUS-JÚNIUSI - ÁLLOMÁSAI!!!
2023.09.04.

 Négyezer rajongó volt szombat este Kaposváron a KARTHAGO koncerten!! Óriási koncert volt, fergeteges hangulat és a dübörgő, minőségi rockzene!!! Nézd meg alább a panorámaképet és kattints rá,...

2023.08.27.

 

 Köszönjük Dunapataj, köszönjük Pirates Family MC. motoros klub találkozójának a meghívást! Csodás, igazi forró nyári este volt, dübörgő motorokkal és őrületes rockzenéval! Motorosoknak...

Rajongói levelek

Tájékoztatunk, hogy az oldal moderált, a KARTHAGO zenekar fenntartja a jogot arra, hogy stílusában vagy tartalmában ide nem illő, sértő módon közzétett hozzászólásokat ne publikálja.


Név:
E-mail:
Bejegyzés:
Kérem, írja be a képen látható karaktereket:


Örök Tisztelet Nektek!
Kinyomtattam a jegyeket a Track-be. Már alig várjuk. Mindig minden időben Karthago és máris jobb a kedvem. Megunhatatlanok és megismételhetetlenül egyediek vagytok.
50 éves vagyok, de nagyon szépen szeretném megkérni ,Takáts Tamást, hogy aláírássával ellátott képet küldjön magáról ,ha megtenné igazán örülnék neki !!! S ha nem nagy kérés lenne, tőlem1 -2 Kárthágós pólót is szeretnék ha lehetséges lenne.Nagyon szépen megköszönném.A címem :
Barcs Bajcsy- Zsilinszky út 101 1/2 7570.

A Karthago válaszol:
Kedves Zsolt! Fordulj bizalommal a Hammer Records-hoz, ők foglalkoznak a KARTHAGO trikó és egyéb ajándékaival.
Sziasztok!
A Május elsejei rákóczifalvi koncerteteken készült képeim albuma :
https://www.facebook.com/Norbikapitany/media_set?set=a.2653775437985237&type=3
Ha igényt tartatok az eredeti méretű képekre, tisztelettel kérnék egy email címet, ahova mammutmail-ben elküldhetem.
Üdvözlettel: Kiss Norbert

A Karthago válaszol:
Kedves Norbert, köszönjük a klassz képeket!!!
Kedves Kárthágó Zenekar Tagjai!
Amióta működik a zenekar, azóta szeretlek benneteket és a dalaitokat. Elmesélek nektek egy 39 éves történetet.

Engem nem nagyon engedtek el tini koromban sehová, így koncertekre sem sajnos. 13 éves koromban Abasáron nyaraltam a nagymamámnál, amikor olvastam a művelődési ház oldalán lévő plakáton, hogy 18 órakor Kárthágó koncert lesz a művházban. Nagyon megörültem, mert a nagymamám engedékenyebb volt. Tudtam, hogy el fog engedni, mert a koncert nincs későn. El is engedett 9 óráig. Fél hatra odamentünk a barátnőmmel. Megvettük a jegyeket és vártunk titeket. Sajnos későn értetek ide, a koncert 8-kor kezdődött el. Mivel nagyon szófogadó voltam és a nagyszülein nagyon szigorúak voltak, 2 számot tudtam csak meghallgatni, aztán el kellett indulnom hazafelé, mert a nagymamám a falu másik végén lakott. Megkértem, hogy engedjen vissza. Ő újra elengedett még egy óra hosszára, de 10-re ismét otthon kellett lennem. Szóval amikor visszaértem a koncertre ismét meghallgattam kb. 2 számot és megint haza kellett indulnom. Úgyhogy sajnos a 40 éves koncert volt az első teljes Kárthágó koncert, amin végig részt vettem. Ezt még véletlenül sem szemrehányásként írtam le, hanem egy vicces történetet szerettem volna megosztani veletek.
Gratulálok a csapat összes tagjának, Nem csoda, hogy ilyen sokáig kitartottatok egymás mellett, kívülről is látszik az összhang. Szuper volt a 40 éves koncert. Örülök, hogy ott voltam. Minden számotokat imádom! További sikereket kívánok nektek!


A Karthago válaszol:
Kedves Krisztina! Köszönjük a történeted, jót derültünk rajta. Konkrétan emlékszünk az abasári esetre, mert életünk során nagyon-nagyon kevés alkalommal késtünk el koncertről, de soha nem a zenekar hibájából! Abasáron valóban késtünk akkor, mert előtte délután még volt egy másik fellépésünk, ahol viszont sokáig nem volt áram, így már eleve késve indultunk onnan. Szóval az abasári igazgató a már beindult koncert közben közölte, hogy nem fizeti ki a felléptidíjunkat, mert késtünk. Így is volt, mi ugyan végigjátszottuk tisztességből a koncertet, hiszen tele volt a ház, úgyhogy nem hagyhattuk cserben a közönségünket, függetlenül attól, hogy a gázsinkat soha nem kaptuk már meg. Hát... ezért emlékezünk erre a koncertre erősen.. :-) :-) Annak meg nagyon örülünk, hogy eljöttél a 40 éves jubileumi nagykoncertre, így sok-sok év után. Köszönjük a dicséretet és a jókívánságaidat.Szeretettel üdvözlünk: a KARTHAGO!
Hello!

Az lenne a kérdésem, hogy a Deezer szolgáltatás fizeti a jogdíjakat? Én ott hallgatom az új lemezt. Viszont a szombati koncerten szembesültem vele sokan nem ismerik a Deezert. Hozzáteszem én havonta fizetek a szolgáltatásért kb 2 éve.
Nagyon szuper volt az egész buli. A srácaitok is nagyon jók voltak. További sok sikert. Szigeti Ferencnek pedig boldog szülinapot.

Üdv:feri

A Karthago válaszol:
Köszönjük szépen!
Tisztelt Karthágó együttes. 60 évesen boldog párkapcsolatban élek.Természetesen megyünk a koncerte. Kérésem az volna,hogy játszák el a " Mert szerettél" című számot.Nagyon boldoggá tennének, bemondanák,hogy: Szabiéknak szól..Nagyon szépen köszönöm: Szabi Maradok tiszteletteljes rajongójuk.

A Karthago válaszol:
Kedves Károly! Eljátszottuk!
Köszi nektek ezt a 40 évet és adja isten hogy még sokáig dübörögjetek mi meg ott lehessünk hol szól a dübörgés

A Karthago válaszol:
Köszönjük szépen!
Sziasztok! Gratulálok az új lemezhez,nagyon jó lett! A régi álarcokat vegyétek fel Április 13-án és legyen olyan hangerő,fény a szinpadon ami csak belefér! A régi dalok közűl nagyon hiányzik az utolsó szó,recsegő világ ,szerelem,amit vár is a közönség. Jó lenne ha beletennétek a műsorba ezeket a dalokat is. Az új albumról a szabadnapos szenvedély,valahol semmiért lázadtál,nincs határ nagyon magas szinvonalú muzsika lett! Üdvözöllek benneteket,találkozunk április 13-án. Csak a Karthagó!

A Karthago válaszol:
Köszönjük szépen!
Igértétek a pólókat a NAGY KONCERT-re,mikor és hol vásárolhatóak?81b4

A Karthago válaszol:
Igen, lesznek új pólók!
Sziasztok!
Egy olyan számomra fontos kérdésem lenne, hogy Debrecenbe az együttes el fog-e jönni egy szuper koncert erejéig :)
Ha igen, az szuper lenne, mert itt is sok rajongótok van, akik nem tudnak felmenni Pestre koncertre.
Illetve szeretném dedikáltatni néhány Karthago relikviámat, erre szokott-e mostanában lehetőség lenni koncert előtt vagy után?
Köszönöm a válaszotokat!
Szuper az oldal, és nem sokára megy a rendelés pár dologra :)
Üdv.: Myki

A Karthago válaszol:
Köszönjük a leveled! Tervezünk Debrecenben is fellépni, időpont még nincs. Amúgy igen, koncertek után mindig dedikálunk!
Tisztelt Karthagó !
Egy hete ott voltam a győri koncertek , óriási dübörgés volt mint mindig . Ma meghallgattam a Valahol cimü új számot , nagyon gyönyörü .
További sok sikert !!!
Üdv : Árpád

A Karthago válaszol:
Árpi, köszönjük!
T.Szigeti Ferenc ! 2016 - ban együtt voltunk Rodoszon, együtt kirándultunk az Akropoliszra, úgy modtam volna, hogy szeretem és ismerem a munkásságát, csak nem akartam alkalmatlankodni. Most megteszem azzal a kiegészitéssel, hogy gratulálok a legújabb lemezhez ( Együtt 40 éve ) további sikereket kívánva.

A Karthago válaszol:
Kedves Gyuri! Örülünk, hogy írt, és köszönjük a jókívánságait!
Korábbi levelemre válaszoltátok,hogy lesznek új pólók a 40-esre.Mikor, és hol lehet megrendelni?

A Karthago válaszol:
Igen, lesznek új pólók!
Ma megjött az új lemezetek! Nagyon jó lett. Különösen a Valahol című szám fogott meg. Kaposvárra terveztek idén koncertet? Szeretettel várunk!

A Karthago válaszol:
László, köszönjük! Kaposvár egyelőre nincs betervezve a nyári turnéra, de semmi sem lehetetlen! :-)
Sziasztok! Szeretnék kérni egy pár dolgot Április 13-ra ha lehetséges! Legyen olyan hang és fényerö,hogy beleremegjen az aréna! Aztán jó lenne ha játszanátok olyan régi nótákat mint az utólsó szó,szerelem,recsegö világ,esetleg tagadás,csak egy szót akarok,fohász egy új naphoz. Jó lenne ha a maszkokat is felvennétek amit annó a szerelemnél kezdésként tettétek. Köszönöm! Imádlak benneteket!

A Karthago válaszol:
Zolika, köszönjük a javaslataid, de sajnos a régi maszkok már nincsenek meg és egyelőre senki nem tudja, hová lettek...
Sziasztok.A győri koncerten kapható lesz az új lemez?
A választ előre is köszönöm.

Üdvözlettel:Gazsó Kornél

Üdvözlet Karthago együttes! Azt szeretném kérdezni tőletek,hogy az idei turnéban lesznek békés megye állomások? üdvözlettel,szeretettel: Pilcz Attila

A Karthago válaszol:
Kedves Attila. Ha jól tudjuk, Kondoroson lesz KARTHAGO, július 13.-án!!
Sziasztok KARTHAGO ! Először is szívből gratulálok a 40 éves jubileumotokhoz ! Minden tiszteletem és elismerésem a tiétek, hálás köszönet érte ! Másodszor, egy óriási kéréssel fordulok hozzátok ! 2019.Február 23-án léptek fel Győrben a Bridge-ben ( nekem már meg vannak a jegyek !) és ezen alkalmat szeretném kihasználni a ti segítségeteket, hogy az előtte 4 nappal betöltött 40. életéve alkalmából az imádott feleségem Gácsigné Farkas Krisztina (aki ajándékként kapja tőlem a koncertjegyet !) általatok, a színpadról felköszöntésre kerüljön ! Tulajdonképpen együtt jubiláltok, ki így, ki úgy ! Remélem nem túl nagy ezen kérés és részetekről is megoldható! Azt hiszem, megható és felejthetetlen pillanatot szereznétek neki és nekem is ! Várom mielőbbi visszajelzéseteket ! Hálás köszönet érte ! Tisztelettel és baráti üdvözlettel ! Gácsig Sándor, Pannonhalma
Kedves Karthago!!!
Azutan szeretnek erdeklodni hogy Pecsi koncert nincs e kilatasban merr mar nagyon reg volt!!!
Varom valaszotokat!!!
Koszonom!!!
Udvozlettel: Zsolt

A Karthago válaszol:
Kedves Zsolt! Szeptember 13.-án leszünk Pécsett!!!