február 07. péntek 20:00
Miskolc, Ady Endre Művelődési Központ


2019.12.31.

 Csodálatos évünk volt. Minden úgy sikerült, ahogyan szerettük volna. Talán a szerencse hozta, talán az égiek, esetleg a számmisztika, vagy még inkább a rengeteg munka, amit belefektettünk idén...

2019.11.01.

 Ma, november 1.-én este, 21:05 perckor lesz a KARTHAGO 40 éves jubileumi óriáskoncertje az M2Petőfi TV-n!!! Holnap pedig ugyanekkor a második rész! Ki ne hagyd!!!

2019.10.16.

 Rekord mennyiségű, 49 állomásból álló teljes teltházas, országos turnét bonyolítottunk a tavaszi-nyári szezonban, egészen mostanáig! Jártunk többször Erdélyben és a Felvidéken is. A Facebookon...

Rajongói levelek

Tájékoztatunk, hogy az oldal moderált, a KARTHAGO zenekar fenntartja a jogot arra, hogy stílusában vagy tartalmában ide nem illő, sértő módon közzétett hozzászólásokat ne publikálja.


Név:
E-mail:
Bejegyzés:
Kérem, írja be a képen látható karaktereket:


Sziasztok!
A Ferinek nagyon sok boldog névnapot kívánok!!
Szilveszteri koncertről lehet tudni valamit?

Barbi

A Karthago válaszol:
Köszönjük, illetve Feri nagyon köszöni!!!

Szilveszterkor nem játszik a KARTHAGO.

Üdv:
Sziasztok, honnan lehetne letölteni az Új albumotokat?? illetve a régebbieket??


A Karthago válaszol:
Szia! Egyben valószínűleg sehonnan. Dalonként esetleg, különböző helyekről.
Kardos család
Köszönjük a tegnapi fantasztikus akusztikus koncertet Budafokon! Óriási élmény volt nekünk és mindenkinek, aki ott volt! Ez a zene csúcsa maga!
Ez a zenekar mindent megérdemel, mert ilyen színvonalon, ilyen érdekesen, ilyen kedvesen és ennyire profin játszani nem sokan tudnak a világban!

Köszönjük az élményt!!!

A Kardos család Tétényből.

A Karthago válaszol:
Mi is köszönjük az elismerő sorokat. Jó kis buli volt és remek hangulat, jól éreztük magunkat, és a közönség is, -ahogy láttuk-hallottuk -, rendben érzékelte a ZENÉT!!!

Üdvözlettel: a KARTHAGO.
Köszönjük a Kusza béli koncert élményt magam és a kis családom nevében:-)

Lovász Tamás
Nagyon szépen köszönöm a választ kérdésemre. Megható történet sajnos:( TOVÁBBI SIKEREKET NEKTEK!!!!!!
Sziasztok
Sziasztok!

Lehet,h pofátlanság erre most rákérdeznem,de sajnos én még fiatalocska vagyok.Viszont a zenétek valami fenomenális. Különösen a Requiem című.Nah ezzel kapcsolatban szeretném feltenni kérdésemet.
Több oldalon olvastam a dal születéséről.
Például,h rádölt egy szobor a Budai ifi parkban;vagy rosszullet és eltaposták a többiek, és h szintén rosszul lett és mentő vitte el,majd meghalt.
Szeretném ha ezt megválaszolnátok nekem.
Viszont elképesztően gyönyörű volt ez tőletek,h az ő emlékére írtátok ezt a számot,amit sajnos egy ember élete árán imád több millió ember. :(
Előre is köszönöm válaszotokat. És még pár koncit és albumot kívánok nektek. :D
Üdvözlettel: Szabolcs

A Karthago válaszol:
Szia Szabolcs!
Először is köszönjük dicsérő soraidat. Másodszor, a második teória a valós: egy székesfehérvári KARTHAGO koncerten halt meg a fiatal fiú, kissé túltöltötte magát, és a szíve feladta. ...És még át is gyalogolt rajta a tömeg kifelé menet...
Ennyi a hiteles történet lényege, röviden.

Üdvözöl a KARTHAGO.
Sziasztok!

Lehet, h én vagyok tök hülye és tájékozatlan, de pontosan mit jelent az, hogy unplugged koncert? Nem szabad téri, vagy mi? :-) Köszönöm előre is a választ!

A Karthago válaszol:
Unplugged = "bedugatlan" (Angol szó, átvitt értelemben használják az olyan koncertekre, ahol nincsenek bedugva az elektromos áramba a hangszerek. Tehát csak akusztikus hangszereken játszik a zenekar. A KARTHAGO esetében is így van, tehát dob nélkül, kimondottan csak akusztikus gitárokkal, és zongorán muzsikál az együttes, nincsenek dübörgő erősítők és szintetizátor, csak természetes hangszerek és ének.
Sziasztok!

Én még csak 12 éves vagyok,de már is úgy szeretem a zenéiteket,mint az apukám :)...
Nagyon jók vagytok!!!

A Karthago válaszol:
Köszönjük Daniella! :-)) Üdvözöljük az apukádat!!! :-))
KEDVES,DRÁGA KARTHAGO!!!

Köszönöm a választ, ennél jobb hír nem is lehetett volna!!!
Nekünk, rajongóknak ez lesz a karácsonyi ajándék, a Zenekartól!!!!!

KÖSZÖNJÜK SZÉPEN ELŐRE IS!!!!!!

KEDVES,DRÁGA KARTHAGO!!!!!!!!!!!!

Azt szeretném megkérdezni, terveztek ez év végére, még egy olyan fantasztikus koncertet valahova,mint amilyen tavaly év végén volt debrecenben?A Karthago válaszol:
Szia Csaba!
Tervezni, tervezünk, de még nem tudjuk hol leszünk. Amint kiderül, természetesen kiírjuk ide a Koncertmenü-be.

Üdv: a Banda.
Sziasztok!

Gondoltam elmesélem Nektek, hogy a mai napon "csak" kb. 30-szor halgattam meg egymás után a Mert szerettél c. dalotokat. :-) ( Ez a szám csak bővülhet, hol van még az este? :-) )
Annyit csak még erről a dalról, hogy a paksi koncerteteken, élőben hallottam először, akkor könnyeket csalt a szemembe, és akár hányszor hallgatom azóta is, mindig nagyon mélyen érinti a szívemet.... :-)

Jó 20 éve bátyám sokat hallgatott Benneteket, de sok év kimaradt, hogy egyáltalán nem hallgattam a zenéteket...., mostanában újra egyre többször! :-)

További sok sikert, minden jót Nektek!
Sziasztok:) Nem hittem volna, hogy az Utolsó szó c. dalotok, most is elgondolkodtat...sok embert,..nem vagyok depi, de mégis él ez....hmmmm
Köszönöm!
Végre megtudhattam, kik játszottak a Sigma együttesben.
És nagyon várom, hátha előkerül egy fénykép is...
Üdvözlettel: István

ui. És ha előkerül egy fénykép, azt hol lehet majd megnézni? Itt ?
Sziasztok, most értem haza a koncertről, tele élménnyel, pörgéssel, vággyal, hogy bár véget ne érne az élmény:)
Szuper jók voltatok, egyszerűen leírhatatlan, a bohóckodás, a klipek bejátszása, a közvetlenség mind Titeket jellemez!
Igazi Karthago minőséget mutattatok megint nekünk, nagyon sokáig tartó boldog egészséges életet kívánok nektek önzően, mert ha Ti nem lesztek, ilyen koncertek sem lesznek:)
Elég az ömlengésből, köszönöm a dedikálást, az egész estét! :)

...na de hogy az "utolsó szó" nem került be a repertoárba:))...

üdvözlettel:
Hegyi Barna

A Karthago válaszol:
Szia Barna!
Köszönjük!! Jó volt Veletek.

Üdv: a Banda.
Várom a Bpi bulit!Gondolom 21kor kezdtek,s leszünk sokan!Igyekszem odaérni,meg aztán..dübörögni!.

A Karthago válaszol:
:-))
Kedves Karthago!
Családi rendezvényeken vállaltok fellépést?
pl.:esküvő,házassági évforduló stb.
Előre is köszönöm a választ!

A Karthago válaszol:
Kedves Luca! Nem.
Üdv.
Mikor lesznek paksi képek? Már nagyon várjuk!
Kedves Szigeti Feri!
Éppen ma lenne 70 éves John Lennon.
És eszembe jutott, hogy a Sigma nevű zenekar kislemezén (SP 335) van két instrumentális szám, s az egyik egy Lennon szerzemény, a "Sírás egy árnyért".
Van vagy tíz poplexikonom, de sajnos egyikben sincs egy sor se a Sigma együttesről. Ha még emlékszel rá, légy szíves írd meg, hogy kik játszottak benne. Az már csak álom lenne, ha egy fénykép is előkerülne az együttesről.... az lenne az igazi kordokumentum!

Üdvüzlettel: Mező István

A Karthago válaszol:
Kedves István!
Valóban a Sigma együttesben játszott Szigeti Feri, még a Corvina előtt. A kislemezük egyik oldalán Feri szerzeménye a "Nyári emlék", a másik oldalán pedig Lennon: "Cry for a shadow" c. dala található, Feri gitár-előadásában.
A Sigma felállása: Bohn Sándor-billentyűk, Sümegh László-akkordgitár, Matje Tamás -basszusgitár, Harkai László-dob, és Szigeti Ferenc-szólógitár. Fényképet még keresünk... :-))

Üdv!
Sziasztok!Megvettem a jubileumi koncert-dvd-t,meg is néztem,egy gondom van vele:nemigen találtam helyet,ahová majd a kozeljovoben dedikáljátok nekem!Kénytelenek lesztek a belépojegyet aláírni... :-) Amúgy jó otlet volt kiadni az egész koncertet vágatlanul!

A Karthago válaszol:
Hát igen, erre a napi gyakorlat során mi is rájöttünk. Mármint, hogy nincs hová dedikálni a borítón. De hát a zenekar zenél, a grafikus tervez, és erre nem gondol előre... Már jártunk pedig így más borítónkkal is, de az ember felejt, és a saját kárán tanul... :-))
Ott voltam a karthago rockbuliján diospatonyban aztán Galántán is kurva jó bulik voltak :D

A Karthago válaszol:
Kösz! Szerintünk is! ...