2020.05.20.

A KORMÁNY ÁLTAL MEGHIRDETETT AUGUSZTUS 15.-I ÚJRAKEZDÉS MIATT, TELJES ÁTSZERVEZÉS FOLYIK AZ AZT KÖVETŐ IDŐSZAK MIATT!! A május-június-júliusi, valamint az augusztus elejei elmaradt koncerteket, (39...

2020.03.11.

 Nagyon-nagyon sajnáljuk, de a március 21.-i Barba Negra Music Club-ba tervezett KARTHAGO koncert,a kormány által meghirdetett koronavírus okozta vészhelyzet miatt elmarad!! A megváltott jegyek...

2020.02.19.

Még mindig teljes gőzzel folyik a 2020-as nagy nyári "ROCK A VÉRÜNK!" című turné szervezése! Nap-mint nap jelentkeznek újabb és újabb városok, fesztiválok, vidéki, erdélyi, és felvidéki helyszínek,...

Rajongói levelek

Tájékoztatunk, hogy az oldal moderált, a KARTHAGO zenekar fenntartja a jogot arra, hogy stílusában vagy tartalmában ide nem illő, sértő módon közzétett hozzászólásokat ne publikálja.


Név:
E-mail:
Bejegyzés:
Kérem, írja be a képen látható karaktereket:


Csatlakozom az előttem szólóhoz még a technika ördöge sem tudta legyőzni a közönséget ! A Rekviem ami már közös énekléssel ment az csúcs volt remélem mindenkinek !! Ami zárta " SZÉP VOLT FIUK ! ! ! " S tényleg az volt !!

A Karthago válaszol:
Köszönjük! Hát... igen. A technika ördöge valóban jelen volt. Amire éppen Pakson nem számíthattunk: a koncert előtt félórás áramszünet volt!!! De *5-ös a közönségnek!! Teljes nyugalommal, kulturáltan várta végig a javítás idejét, egy hangos szó nem hangzott el! Viszont annál jobb hangulat lett a koncerten! Köszönjük Paks!!!

A KARTHAGO.
Mi paksiak szívből köszönjük a tegnapi FANTASZTIKUS Karthágó koncertet!!! Leírhatatlan és elmondhatatlan a zenekar! Soha ilyen jót még nem láttunk és hallottunk itt Pakson, egyszerűen lenyűgöző volt!!!
Gratulálunk a zenekarnak az ország legjobbjai, tényleg, ahogy Tamás mondta tegnap: a rockzene óriásai!
Köszönjük a sokezer paksi nevében is, akik ott voltak és egy emberként tomboltak a bulira!
Timi és Tomi!

A Karthago válaszol:
Kedves Timi és Tomi! :-)

Erre csak egyet tudunk válaszolni: mi is KÖSZÖNJÜK, jó volt Veletek Pakson, a közönség lelkes, kedves és befogadó volt, így nem volt nehéz dolgunk. De valóban óriási hangulat volt, mi is remekül éreztük magunkat! Reméljük, ez látszott!

Üdvözlettel: a Banda.
Kedves Karthago!
Érdeklődnék, hogy hol lesz még a paksi után koncertetek? Ma Pestről akartam leutazni miattatok Paksra, de sajnos ez úgy látszik mégsem fog megvalósulni... :( A következőn viszont nagyon szeretnék ott lenni!!
Köszönöm a választ előre is!
Ja és a Karthago mindenek felett!!! :)
Nóri

A Karthago válaszol:
A közeljövőben unplugged koncertek jönnek, figyeld a honlapot, hamarosan láthatod a további programokat.
Üdv:a Banda.
Kedves Karthago!

Tegnapi napon sikerült megvennem a tavalyi koncert DVD-ét. Ma sikerült itthon családi körben megnézni.
Az Unplugged rész gyönyörű, finom dalai bizony könnyeket csaltak a család hölgy tagjainak arcára.
Én egy dolog miatt szomorkodtam, hogy tavaly nem lehettünk ott. Élőben hallhattam volna a Néma asszony és az Élek című számokat, amik az első hallgatás óta a kedvencek között vannak.
A CD változat megvásárlása is meg fog történni valamikor a közeljövőben, aztán ha találkozunk valamelyik koncerten, akkor muszály leszek dedikáltatni veletek ezeket a kiadványokat.

További szép, eredményes évet kívánok nektek,
remélem jövőre ismét eljöttök egy Balaton parti városba, hogy találkozhassunk. Addig járjuk tovább őseink táncát és kövessük apáink útját.

Ottó
Sziasztok érdeklődni szeretnék hány napot vesz igénybe az Óriáskoncert kézbesítése az utalástól számítva???

Köszönettel Stefi.

A Karthago válaszol:
Szia Stefi!

Hetente kétszer adunk fel csomagot, tehát ha a pénz megérkezését követő 3-4 munkanap után sem érkezik meg hozzád a szállítmány, akkor a megrendelés visszaigazolásával (ez egy automatikusan küldött email ami jelzi, hogy a rendelés megtörtént) jelentkezz nálunk a karthagobutik@t-email.hu címen.

Üdv, Karthago Team
Sziasztok Kedves Dübörgők!
Nagyon jó utat és koncertet kívánok Nektek a paksi bulira!
Légyszíves majd jó hangosan dübörögni,hogy én itt Budafokon is halljam .Ja és csak az örömtől " sugározzatok":-)))

Sziasztok:Tomi
30 éve kísérem figyelemmel a pályafutásotokat,és még további 30 évig szeretném!
SZIASZTOK. ÉRDEKLŐDNÉK, HOGY PAKSON LENYOMJÁTOK-E GIDÓ ÖRÖKBECSŰJÉT, A PAKS AZ ATOMVÁROST? REMÉLEM EGYSZER ELJUTTOK SZENTENDRÉRE IS. ÜDV. KOPASZ

A Karthago válaszol:
Jó ötlet, még megbeszéljük.
Üdv: a Banda.
Nagyon köszönöm a tegnapi komáromi koncert élményt .
Nincs, nem volt és nem lesz ilyen rockbanda aki minden koncerten szolgál valami meglepetéssel vagy újdonsággal.Most itt nemcsak az ÚJ KIADVÁNYRA gondolok.hanem például arra is ,hogy megtudhattam miszerint Miki ahogy Ő fogalmazott "Nem vagyok én mentőautó ....meg."Tehát nemcsak rock van meg kedvesség hanem humor is dögivel.
Eleinte izgultam,hogy kicsit kevesen leszünk de aztán
pillanatok alatt megtelt a küzdőtér is és beindult a zúzás:-)))))))
Köszönöm az új anyagot,a kedves szavakat és a barátságotokat amivel megtiszteltek minden találkozásunk alkalmával.
Az új kiadványon sok személynek mondtok köszönetet.
Engedjétek meg,hogy a többi rajongó nevében-bár nem kértek fel rá- köszönetet mondjak Nektek azért a 31 évnyi zenei élményért amit tőletek kaptunk.
Köszönjük Gidó,Zoli,Mikky,Ferry és Tomi köszönjük KARTHAGO!

Sziasztok:Tomi

T O M

A Karthago válaszol:
Szia Tom!
Nagyon örülünk, hogy, -mint azt korábban már megírtad-, a KARTHAGO koncertet kaptad szülinapodra ajándékba. Így most reméljük méltó ajándékok voltunk, ha valóban ennyire jól érezted magad, és emellett köszönjük elismerő és kedves soraidat! De ettől függetlenül, így utólag is BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁN NEKED AZ EGÉSZ BANDA!!

Szeretettel üdvözöl a KARTHAGO!
Miért nem tud más zenekar így játszani??!! A többiek unottak, csak úgy lenyomják a haknit, és látszik rajtuk, hogy várják a végét és a pénzüket. Lásd Edda, Bikini, P.mobil. A Karthago annyira aranyos, mindenkin látszik, hogy imádja amit csinál lelkesek,kedvesek és nagon-nagyon jók! Akkora hangulat volt tegnap is itt Komáromban,hogy őrület! Lendület, kemény rock, humor és lejön a közönség szeretete, rém aranyosak vagytok!
Imádom a Karthagót!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ágica.
Köszönjük a fantasztikus koncertet Komáromban! Csodás volt tegnap, hatalmas a banda nem is emlékszem ehhez hasonló bulira ahol ennyire jól éreztem volna magamat! De mindenki lepadlózott tegnap a Karthagótól! Erre szerintem senki nem számított hogy ennyire jó a zenekar.
Köszönjük a Komáromiak nevében!
Korpos Gyula.

A Karthago válaszol:
Mi is jól éreztük magunka, tényleg remekül vettétek a "lapot" és igazán klassz hangulat volt!
Köszönjük mi is Komárom!!!
A KARTHAGO.
Sziasztok Fiúk!
Köszi a jó hírt,hogy holnap már kapható lesz az új kiadvány Komáromban.Esetleg a koncert után dedikálnátok is?

üdv:Tomi

A Karthago válaszol:
Természetesen! Mint mindig, koncert után dedikálunk a piros KARTHAGO TEAM sátorban CD-t, DVD-t, és minden más ott kapható ajándéktárgyat, amit kérnek tőlünk.
Üdv:
a Banda.
Kedves KARTHAGO,Kedves Szigeti Feri! Köszönöm a választ mélységesen egyetértek a leírtakkal:(. Azt gondoltam netán csak az én figyelmemet kerülte el,
az ,hogy ezen a rendezvényen nem olvastam sehol
a fellépők között a KARTHAGO nevét de sajnos akkor
nem én voltam figyelmetlen.
Természetesen akkor szeptember 4-én folytatódnak
A KARTHAGO DAL NAPJAI Komáromban én ott leszek
és remélem még sokan mások:-)))) Azért is elmegyek
mert " Nekem kevés"az alkalom,hogy élőben is ott
lehessek a zenekar koncertjein ezért a lehetőségekhez képest kihasználok minden alkalmat.Így "Indulok tovább"majd " Apáink útján"
persze nem " Barátok nélkül" és ott lesz a "Senki lánya"akivel majd meghallgatom,hogy "Csak a ZENE szól". Aztán szóljanak a GIBSONOK is:-)
Maradok feltétlen hívetek!

Tomi


Köszönöm,hogy olvastatok!
karthago min volt kiadva
requiem
Érdekesnek találom amit a MagyarDal Napjáról írtok.Igaza van az együttesnek!Érdekelne Ki szervezi ezt a rendezvényt,h ilyen a hozzáállása?? Szeretnek Titeket rengetegen+látnak élőben,"ezen a napon nem múlik",ugye?Komárom ha jól tudom ingyenes.Csak legyen jó idő!DÜBÖRÖGJETEK!!
Hello!
Lenne egy kérésem. Nagy Karthago rajongó vagyok és nem tudom honnan és hogyan lehetne beszerezni egy dedikált fotót az együttestől. Ha van eladó, meg is venném.
Előre is köszönöm!
Tisztelettel: Steve

A Karthago válaszol:
Szia! leveledet továbbítottuk a KARTHAGO TEAM/Butik-nak, velük tudod lebonyolítani a dolgot.
Üdv, a KARTHAGO.
Köszi a választ:-)) Még egy kérdésem lenne. A Magyar Dal Napja rendezvényen fog valamelyik helyszínen játszani a KARTHAGO?
Sziasztok:Tomi


A Karthago válaszol:
Nem.
Sajnos, mi ezek szerint sosem írtunk magyar számokat, nem játszunk 31 éve csak magyar dalokat a több, mint 3400 eddigi koncertünkön, nem támogattuk kilenc éven keresztül a hazai fiatal zenészeket Tokajban a Rock Gyermekei Táborban, nem képviseltük hazánkat a nemzetközi turnéinkon és nagy fesztiválokon díjakat nyerve, és nyilván nem vagyunk igazi jó magyar zenekar sem, mert mint rockbanda, ismét nem fértünk bele ebbe a megmozdulásba, azaz nem kértek fel minket...

Valószínűleg nálunk sokkal magyarabb zenekarok muzsikálnak majd ezen az egy napon, a nyár többi napjára viszont legalább megmarad nekünk az idei szép emlékű országos turnénk, ahol összesítve eddig, kb. 240 ezren látták a KARTHAGO-t élőben... Ez meg a mi " KARTHAGO DAL NAPJAI" c. sorozatunk, ahol viszont csak mi játszottunk. - Ja, és magyarul...- Ez is valami.
Én Békéscsabán voltam, de eszméletlen milyen koncert volt. Legjobb amit valaha láttam.
Kedves Karthago!
Nagyon jó volt a Békéscsabai koncert! Felejthetetlenné tettétek, még sohasem volt ilyen élményben részem! Eléggé visszahúzódó és otthonülő vagyok, de kiváncsi voltam Rátok!
Üdvözlettel: Márta
sweet-harmony@freemail.hu
http://indigoportal.hu/harmony
Szia KARTHAGO!!!Szenzációsak voltatok Békéscsabán!! Bárcsak többszőr zenélnétek itt! Ebben a zenekarban megvan az ami sok énekes,zenészben nincs meg.Az +!! További sok sikert kívánok. Üdv. Varga Attila Békéscsaba