szeptember 22. vasárnap 17:00
Sármellék, repülőtér Szabadságfesztivál!
szeptember 27. péntek 21:30
Kőszeg. A Kőszegi Szüret c. rendezvény


2019.07.25.
IDŐNKÉNT KATTINTSATOK A Facebook OLDALUNKRA A RÉSZLETESEBB BESZÁMOLÓKÉRT ÉS RENGETEG ÚJ FOTÓÉRT!! Hivatalos Facebook oldalunk: Karthago együttes
2019.07.24.

 Utóbbi idők legjobb hangulatú koncertje volt szombaton a Track-ben! Csodás és zeneértő rajongók jöttek össze és a banda is remek formában és jókevűen játszott lazán, de teli erővel, energiával...

2019.07.23.

 Az esztergomi, főtéri óriáskoncert után, beültünk a Mercedes-Benz Vito Tourer turnébuszunkba és "szétszáguldottuk" az országot keresztbe... :-) Először az osztrák határnál, Lövőn dübörögtünk,...

Rajongói levelek

Tájékoztatunk, hogy az oldal moderált, a KARTHAGO zenekar fenntartja a jogot arra, hogy stílusában vagy tartalmában ide nem illő, sértő módon közzétett hozzászólásokat ne publikálja.


Név:
E-mail:
Bejegyzés:
Kérem, írja be a képen látható karaktereket:


Sziasztok Fiúk!
Köszi a jó hírt,hogy holnap már kapható lesz az új kiadvány Komáromban.Esetleg a koncert után dedikálnátok is?

üdv:Tomi

A Karthago válaszol:
Természetesen! Mint mindig, koncert után dedikálunk a piros KARTHAGO TEAM sátorban CD-t, DVD-t, és minden más ott kapható ajándéktárgyat, amit kérnek tőlünk.
Üdv:
a Banda.
Kedves KARTHAGO,Kedves Szigeti Feri! Köszönöm a választ mélységesen egyetértek a leírtakkal:(. Azt gondoltam netán csak az én figyelmemet kerülte el,
az ,hogy ezen a rendezvényen nem olvastam sehol
a fellépők között a KARTHAGO nevét de sajnos akkor
nem én voltam figyelmetlen.
Természetesen akkor szeptember 4-én folytatódnak
A KARTHAGO DAL NAPJAI Komáromban én ott leszek
és remélem még sokan mások:-)))) Azért is elmegyek
mert " Nekem kevés"az alkalom,hogy élőben is ott
lehessek a zenekar koncertjein ezért a lehetőségekhez képest kihasználok minden alkalmat.Így "Indulok tovább"majd " Apáink útján"
persze nem " Barátok nélkül" és ott lesz a "Senki lánya"akivel majd meghallgatom,hogy "Csak a ZENE szól". Aztán szóljanak a GIBSONOK is:-)
Maradok feltétlen hívetek!

Tomi


Köszönöm,hogy olvastatok!
karthago min volt kiadva
requiem
Érdekesnek találom amit a MagyarDal Napjáról írtok.Igaza van az együttesnek!Érdekelne Ki szervezi ezt a rendezvényt,h ilyen a hozzáállása?? Szeretnek Titeket rengetegen+látnak élőben,"ezen a napon nem múlik",ugye?Komárom ha jól tudom ingyenes.Csak legyen jó idő!DÜBÖRÖGJETEK!!
Hello!
Lenne egy kérésem. Nagy Karthago rajongó vagyok és nem tudom honnan és hogyan lehetne beszerezni egy dedikált fotót az együttestől. Ha van eladó, meg is venném.
Előre is köszönöm!
Tisztelettel: Steve

A Karthago válaszol:
Szia! leveledet továbbítottuk a KARTHAGO TEAM/Butik-nak, velük tudod lebonyolítani a dolgot.
Üdv, a KARTHAGO.
Köszi a választ:-)) Még egy kérdésem lenne. A Magyar Dal Napja rendezvényen fog valamelyik helyszínen játszani a KARTHAGO?
Sziasztok:Tomi


A Karthago válaszol:
Nem.
Sajnos, mi ezek szerint sosem írtunk magyar számokat, nem játszunk 31 éve csak magyar dalokat a több, mint 3400 eddigi koncertünkön, nem támogattuk kilenc éven keresztül a hazai fiatal zenészeket Tokajban a Rock Gyermekei Táborban, nem képviseltük hazánkat a nemzetközi turnéinkon és nagy fesztiválokon díjakat nyerve, és nyilván nem vagyunk igazi jó magyar zenekar sem, mert mint rockbanda, ismét nem fértünk bele ebbe a megmozdulásba, azaz nem kértek fel minket...

Valószínűleg nálunk sokkal magyarabb zenekarok muzsikálnak majd ezen az egy napon, a nyár többi napjára viszont legalább megmarad nekünk az idei szép emlékű országos turnénk, ahol összesítve eddig, kb. 240 ezren látták a KARTHAGO-t élőben... Ez meg a mi " KARTHAGO DAL NAPJAI" c. sorozatunk, ahol viszont csak mi játszottunk. - Ja, és magyarul...- Ez is valami.
Én Békéscsabán voltam, de eszméletlen milyen koncert volt. Legjobb amit valaha láttam.
Kedves Karthago!
Nagyon jó volt a Békéscsabai koncert! Felejthetetlenné tettétek, még sohasem volt ilyen élményben részem! Eléggé visszahúzódó és otthonülő vagyok, de kiváncsi voltam Rátok!
Üdvözlettel: Márta
sweet-harmony@freemail.hu
http://indigoportal.hu/harmony
Szia KARTHAGO!!!Szenzációsak voltatok Békéscsabán!! Bárcsak többszőr zenélnétek itt! Ebben a zenekarban megvan az ami sok énekes,zenészben nincs meg.Az +!! További sok sikert kívánok. Üdv. Varga Attila Békéscsaba
Sziasztok Fiúk!
Szeretném megkérdezni,hogy Komáromban helyileg pontosan hol lesz a koncert mert a Családomtól én most ezt a koncertet kértem és kapom a szülinapomra:-)))))))
Maradok feltétélen hívetek:Tomi
ui.: NAGYON VÁROM A JUBILEUMI KIADVÁNYT!!!!!!!

A Karthago válaszol:
Komárom, Erőd melletti Fesztivál tér.
Nagyon szeretem a Karthagot. REmélem egyszer eljutok egy koncertre. Már egyes tagokat láttam, más zenekarral. Nagyon jók. Üdvözlet
kedves karthago! a tavalyi bulitok Fonyódon nagyon jó volt.jövőre nem jöttök FONYÓDRA??
sziasztok imadlak titeket ess a zeneiteket.
apukam fel rakottiteket a myvipre.
szeretnem meg tudni hogy van-e myvipetek mert ha igen akkor vel veszlek titeket
Ákos
Köszönjük a fergeteges koncertet, remélem lesz még alkalom ilyen koncertet átélni üdvözettel: Ákos Békéscsabáról
Kedves Karthagó. Szuper volt a Mosonmagyaróvári koncertetek . Nagyon jól éreztem magam . Tetszet a közvetlenségetek a közönséggel és a Tamás ahogy énekel az isteni . Külön köszönet Tamásnak hogy integetett nekem .
Kedves Karthago!

Én is, mint sok más rajongó, türelmetlenül vártam a DVD megjelenését. Nagyon örülök, hogy már lehet tudni a pontos dátumot. Láttam, hogy dupla CD-n is megjelenik a hangverseny, valószínűleg az is oda kerül a '97-es nagykoncert CD-m mellé.
De volna két kérdésem felétek: A DVD kap egy díszes kiadást, vagy olyan lesz mint a Karthago él DVD, tehát egy lemez műanyag tokban?
Amit még szeretnék tudni, hogy jövőre is terveztek e Balaton közeli koncertet? A tavalyi fonyódi buli remek volt, mint helybélinek ott volt a helyem. Ez volt az első alkalom és mint tudjuk az első mindíg emlékezetes. :-))
Az idei keszthelyi koncertre nem értem oda, amit nagyon sajnálok. A rajongói levelekből érződött, hogy megint minden a helyén volt, a fények, a hangok, az árnyak. :-)

Üdvözöllek benneteket.
Ottó

A Karthago válaszol:
Szia Ottó!
Úgy tudjuk, extrább borítóval jelenik meg a DVD és a CD, de mi sem láttuk még a kész terméket, mert gyártás alatt van.
Jövőre is tervezünk természetesen koncerteket a Balaton körül, de hogy pontosan merre, az még a jövő zenéje... :-)) A keszthelyi buli valóban jól sikerült, de a többi sem volt "kutya"... Kár, hogy nem jöttél, de majd legközelebb.

Üdvözlettel: a KARTHAGO!
Köszönjük hogy eljöttetek 20-án Békéscsabára és csináltatok egy fergeteges bulit. Nagyon jo volt nézni és hallgatni azt az öröm zenét amit csináltatok tegnap este.
Igazából miattatok mentem fel a városba jaminából és azt mondom,hogy megérte és jol szorakoztam hála nektek. Bocsi a nejem is élvezte, mert öt is elhoztam mivel ezt nem akartam kihagyni.
Még egyszer nagyon szépen köszönjük ezt a felejthetettlen estét nektek és további sikereket kívánok.
Lesz majd még Békéscsabán koncertetek?
Sziasztok: Attila

A Karthago válaszol:
Köszönjük Nektek is! Mi is jól éreztük magunkat B.csabán!
Egyelőre nem tudjuk, mikor ismétlünk, talán jövőre...

Üdvözlettel: a KARTHAGO.
Nagyon jo volt a Bekescsabai koncert. 15 evet vartam hogy vegre lasalak titeket élöben. Erdelyben lakom,kozel a hatarhoz,de csak most tudtam elmenni egy koncertetekre.Fantasztikus volt!!!

A Karthago válaszol:
Kedves Times!
Jól esett a leveled, nagyon köszönjük! Örülünk, hogy eljöttél, és jól érezted magad. Nekünk is jó volt látni Benneteket és a nagy tömeget.

Szeretettel üdvözöl a KARTHAGO.
Horváth Ákos
Köszönjük a Békéscsabai koncertet! Óriási volt a Karthago. Sokkal sokkal jobb,mint vártuk! Kőkemény szinvonalas és egypillanatig nem unatkoztunk. Nagyon meg tudjátok mozgatni a közönséget. tizennégyen voltunk Békésről, éjjel hazáig ordítottuk az Éjszaka vándorát és a reqviemet és röhögtünk a poénokon meg a Gidón! Hatalmas fazon bár mindenki a zenekarból az! Jó volt nagyon örültünk hogy elmentünk,máskor is bárhová a Karthagora!
Ákos

A Karthago válaszol:
Jó hír, köszönjük. Gyertek bátran bárhová!
Üdv a Békésieknek is!

A BANDA.
Nagyon tetszett a békéscsabai koncertetek, jól éreztük magunkat.

Üdv: klaudia

A Karthago válaszol:
SZia Klaudia! Ennek örülünk és köszönjük!

A KARTHAGO!.