szeptember 22. vasárnap 17:00
Sármellék, repülőtér Szabadságfesztivál!
szeptember 27. péntek 21:30
Kőszeg. A Kőszegi Szüret c. rendezvény


2019.07.25.
IDŐNKÉNT KATTINTSATOK A Facebook OLDALUNKRA A RÉSZLETESEBB BESZÁMOLÓKÉRT ÉS RENGETEG ÚJ FOTÓÉRT!! Hivatalos Facebook oldalunk: Karthago együttes
2019.07.24.

 Utóbbi idők legjobb hangulatú koncertje volt szombaton a Track-ben! Csodás és zeneértő rajongók jöttek össze és a banda is remek formában és jókevűen játszott lazán, de teli erővel, energiával...

2019.07.23.

 Az esztergomi, főtéri óriáskoncert után, beültünk a Mercedes-Benz Vito Tourer turnébuszunkba és "szétszáguldottuk" az országot keresztbe... :-) Először az osztrák határnál, Lövőn dübörögtünk,...

Rajongói levelek

Tájékoztatunk, hogy az oldal moderált, a KARTHAGO zenekar fenntartja a jogot arra, hogy stílusában vagy tartalmában ide nem illő, sértő módon közzétett hozzászólásokat ne publikálja.


Név:
E-mail:
Bejegyzés:
Kérem, írja be a képen látható karaktereket:


Marcsi és András
Lenyűgözőek voltatok tegnap este Mosonmagyaróváron! Még nem láttuk a Karthagót eddig de ledöbbentünk, milyen csúcs a csapat! Nálatok mindenki óriási fazon, hatalmas egyéniségek vagytok és a zene csúcs! Az Edda sem volt rossz, de hozzátok képest lapos, szokványos kicsit uncsi és főleg ripacs.(a Pataki)
Ti valódi, hús-vér emberek vagytok jókedvűek, őszinték és vérbeli zenészek. És amit egy zenekar sem tett meg eddig itt:köszönjük hogy lehetett veletek beszélgetni a koncert után dedikáltatok,nem féltetek a közönségtől és kedvesen dumálgattatok velünk. Ez nagyon emberi volt!!!

Köszönjük a felejthetetlen koncertet!

Marcsi és Andris M.magyaróvárról.


A Karthago válaszol:
Köszönjük! Nekünk nincs mitől félnünk, szeretjük a közönséget, szeretünk Benneteket, hiszen azért jövünk Hozzátok, hogy zenéljünk, és kellemes perceket, órákat szerezzünk Nektek!

Üdv:

a KARTHAGO!
Sziasztok. Végre megjelenik a csúcskoncert anyaga. Már nagyon vártuk. Az árától pedig elájultam. Hát ti tényleg nem a pénzért zenéltek! Adva van egy zenekar, harminc éves múlttal, világszinvonalú zenével, nemzetközi hirnévvel, és 3990-ért ad egy frenetikus koncert-ről hang-és képanyagot. És adva van egy megasztáros ártány{ a nevét sem érdemes leirni a KARTHAGO honlapjára} akinek a szimpla cd-je 4390-be kerül, és van rajta 8 éneklésnek nevezett vinnyogás! Na persze most kell megkeresnie a betevőt, jövőre már senki sem fog emlékezni rá! Hát többek közt ezért vagytok TI a legnagyobbak!!! Köszönünk titeket ISTENnek, hogy vagytok nekünk, földi halandóknak. Az ártányok pusztulnak, a KARTHAGO örökké élni fog! Kopasz, Szentendré-ről.
szuper volt mindharom buli-Diospatonyon,Nagyudvarnokon es Galantan. Sajnos mindegyik koncerten borig aztunk,de szerintem megerte!Galantan nem volt alkalmam megkoszonni Attilanak a gitarpengetot amit a koncert alatt nekem adott,mert mire vege lett a koncertnek szakadt az eso,ezert most utolag szeretnem megkoszonni,koszi!!! Nagyon fogok ra vigyazni! Olvastam,hogy szeptember 4.-en lesz meg Komaromban koncert-megkerdezhetem,hogy pontosan hol lesz? Anya megigerte,hogy elmegyunk. Lehet ez lesz az utolso koncert az iden ahova eljutok,mert kezdodik a suli. Komaromban meg nem lesz kaphato az uj dvd? Szeptember 21.-en lesz a nevnapom es Karthago dvd-t kertem-jo lenne ha ott megvehetnek nekem,mert jovo nyarig legalabb mig nem mehetek ujra koncertekre,azt nezhetnem!Legyszi irjatok meg hol tudunk leghamarabb venni!Remelem talalkozunk,es nem fog esni az eso!Mar nagyon varom! MIRELLA

A Karthago válaszol:
Szia Mirella!

Te aztán egy IGAZI KARTHAGO rajongó vagy!!! Gratulálunk!

A komáromi koncert, ha jól tudjuk, az Erőd előtti téren lesz.
Elképzelhető, hogy addigra lesz már DVD, de ez egyáltalán nem biztos. A KARTHAGO BUTIKban Csabáéknál érdeklődj majd a sátornál. Ha még sem lesz, akkor ők felveszik a megrendelésedet, és elküldik postán. A hivatalos megjelenés szeptember 6, tehát a névnapodra mindenképpen lesz KARTHAGO DVD-d!!!
Várunk tehát Komáromban!

Szeretettel üdvözöl az egész banda:

a KARTHAGO.
Sziasztok,
érdeklödni szeretnék,hogy csütörtökön Mosonmagyaróváron pontosabban hol is lesz a koncert,egy pontosabb cimet nem tudnátok irni mivel Bécsböl megyek és nem ismerem nagyon a várost..???
Még egy fontos kérdés ott helyben lesz lehetöségem megvásárolni a 30 éves a Jubileumi Óriáskoncert DVD+CD-ét????? Köszönöm elöre az infót! Üdv.Levente

A Karthago válaszol:
Szia Levente!

Mosonmagyaróváron a Kühne-pályán, (ez egy focipálya) lesz a koncert. Ennél közelebbit mi sem tudunk egyelőre, de majd megkeressük, amikor odaérünk a városba.
Sajnos a 30 éves DVD-t még ott nem tudod megvenni, mert gyártás alatt van, előjegyezni lehet a helyszínen, a KARTHAGO BUTIK-ban. Szeptember 6.-án van a hivatalos megjelenése a kiadványnak.

Üdv:
a KARTHAGO.
hello!
a 2005-ös karthago él dvd-t hol lehet kapni??

A Karthago válaszol:
A legbiztosabb: www.karthagoband.com/butik
Kedves KARTHAGO!!!
A tegnapi buli Galántán,hát nagyon sirályok voltatok!
Kitettetek magatokért,le a kallappal előttetek.Nagyot buliztunk reméllem hogy még sok ilyen közös élményünk lesz.Ja és ÖREGESEN ,AHOGY JÓLESIK.....hát jólesett az eső.Tomi Te elolvastad a pólómon a fotózásnál ezt a feliratot.Köszönöm nektek ezt az estét.Üdv.Lívia Felsőszeliből.
Tantor Emil
A Karthago lenyűgöző!!! Tegnap Galántán meg állapítottam,hogy a legjobb Magyar zenekar de talán Európában is. Ilyen show, kőkemény belevaló rock, humor és egyedi teljesítményt nem tud egy másik zenekar sem! Itt Szlovákiába és Pozsonyban is sok koncertet láttam már külföldieket is de a Karthagohoz fogható nincs. Nagyon nagyon jó volt fiúk! A végén az eső sem tántoritott el minket láttátok ott őrjöngtünk végig. Jó volt hogy nem álltatok le és a vihar ellenére kitartottatok a toppon!
Gratulálok az egész Karthagonak! Emil Galántáról.
Juhász Ádám
Sziasztok, honnan lehetne letölteni az Új albumotokat?? illetve a régebbieket??Egyébként Apám ismeri az összes számotokat egytől-egyig.
Viszont amikor a tomi énekelt a TV-ben azt felvettük. a Film címe: Derű és Hit.
Esetleg ha kell szóljatok. az ismeretterjesztőfilmben felhangzik a Requiem is!!
Életem legfantasztikusabb bulija volt ma Galántán...igaz bőrig áztunk, mint Nagyudvarnokban a múlt héten, de mégis.....ma volt valami extra plussz:) Köszönöm nektek ezt a csodás estét!!!!!
(.............)

Éljen a Karthago!!!!!!!!!!

A Karthago válaszol:
Köszönjük! Tényleg hatalmas volt. Kár, hogy a végén leszakadt az ég...
A személyes részt továbbítottuk az illetékesnek.
A TEAM.
tomtenor
Kedves KARTHAGO!!!
Az utóbbi egy-két évben igen csak rákattantam a zenétekre pár barátommal együtt. Miután megismertük a Ti zenéteket, jöttek a "rokon zenekarok" (Lord, East). Nemrég találtunk egy felvételt, amin Tamás énekel, a szám címe Kicsi angyal. Az lenne a kérdésem, h meg tudnátok-e mondani, ki az előadója?
Válaszotokat előre is nagyon köszönöm!!!
Jah, és így tovább, eszméletlenek vagytok, a világ legjobb zenéje a tietek!!!:D
Kedves, Drága KARTHAGO!!!!

Tiszacsege. Ott voltunk, ott hátul, a végén, nagyon jók voltatok ismét,de ezt már olyan fölösleges leírnom megint.

Nektek szerintem tök mindegy, hogy 100 vagy 100 ezer néző van, akkor is ugyan úgy nyomjátok!!!!!!

Csak azt az egyet áruljátok már el, mitől vagytok ennyire jók!!!!!???????

Mindenkinek üzenem, - ha lehet és megengedi az oldal -,akik e sorokat olvassák,hogy ha a KARTHAGO a lakóhelyéhez közel játszik, és szeretik a zenekart, nézzzzék meg, mert ilyet még nem láttak és hallottak!!!!! Tapasztalatból mondom. Hogy csinálják, fogalmam sincs,de ahogy játszik a zenekar,most mit mondjak, nem tudok mit, nem találok rá olyan szép szót!!!!!!

Csak így tovább!!!!!!!!!!!

A Karthago válaszol:
Kedves Csaba!
Erre nem is tudunk mit mondani... Köszönjük!!!!
Sziasztok Elefántok!

Köszi a tegnapi Tiszacsegei koncertet!
Bár kissé házibuli jellege volt a dolognak, nagy élmény volt!

A Karthago válaszol:
Köszönjük Vicus! A szervezők és a helyi vendéglátósok szerint az eredeti pénteki koncertre több ezren jöttek, de hát a piros riasztás és az ömlő eső közbeszólt... A hétfő már nem annyira jellemző koncertnap, de ahogy írod, valóban azért klassz buli volt, és ahogy láttuk Ti is, de mi is igen jól éreztük magunkat! És ez a lényeg.

Üdv: A KARTHAGO.
Köszi,nagyon klasz volt a Hernádi koncert!Bár a vonatom korán visszament Pestre nélkülem/ néztem milesz a hosszú éjszaka..aztán kis szerencsével vissza tudtam jönni..kell egy kis kitartás!Erővel megyek ha tudok.Vigyázzatok magatokra!R.
Kedves KARTHAGO! Jó koncertet és jó időjárást kívánok ma estére. Sajnos nem tudok ma menni, pedig pénteken kibuszoztam Tiszacsegére és csak a helyszínen tudtam meg, hogy elmarad a buli. Remélhetőleg azért Demecseren majd ott lehetek. Üdvözlettel: Sanyi, Debrecen.
Karcsi és Etus
Kedves Karthagó! Szuper volt a tegnapi koncertetek Nagyudvarnokon! Annak ellenére, hogy végig zuhogott az eső, és bugyiig áztunk, minden hangért megérte!!! Istenek vagytok együtt felülmúlhatatlan ami ti tudtok. Csurom vizesen de boldogan és a dalaitokat énekelve mentünk haza.
Köszönjük a kitartásotokat is a nagyudvarnokiak nevében!
Etus-Karcsi.

A Karthago válaszol:
Kedves Karcsi és Etus!
Nagyon pechesek voltunk valóban tegnap, amit elindult a koncert, azonnal esni kezdett, és pontosan a végéig ömlött...
Viszont mi is köszönjük Nektek az odaadó kitartásotokat, mert úgy láttuk, az egész tömeg kivétel nélkül végigállta a bulit, azaz az zuhogó eső ellenére senki nem mozdult!!!
Reméljük még találkozunk, legközelebb kicsit jobb körülmények között!
Üdvözlettel: a KARTHAGO!
Köszi a Váci bulit!Már nagyon rámfért,h lássalak benneteket,hiányzott a kis őszinte zenétek!Jól kitomboltam magam,ahova tudok még utazom,ahhoz is kell egy pár dolog. .Tamás!:csípem a beszólásaidat,tényleg! MIndenki vigyázzon magára!R.
Kedves Karthagó!Pénteken 13-án Galántán bulizunk,már nagyon várom hogy az elefántok újra dübörögjenek.Számomra a zenétek nagyon sokat jelent hisz rajtatok nőttem fel.Üdvözlettel Lívia Felsöszeliből.

A Karthago válaszol:
Ott leszünk!!! :-))
A Banda.
Sziasztok. Hosszas kutatómunkával sikerült megszereznem a Csak egy szót akarok, a Tagadás és a Fohász egy új naphoz c. nótákat, és így elképzelhető, hogy én vagyok az egyetlen KARTHAGO-rajongó, akinek megvan az összes KARTHAGO-szám, és ez különös büszkeséggel tölt el. Azt viszont nem értem miért nem kerültek fel egy lemezre sem, hiszen a Fohász egy új naphoz majdnem olyan jó, mint az Apáink útján, a Tagadás meg hihetetlenül ütős dal. És egy kérdésem van: a Csak egy szót akarok c. számot a TAMÁS énekli? Olyan furcsa a hangja. Sok sikert kivánok a a következő 31 évben. Kopasz, Szentendré-röl.

A Karthago válaszol:
Gratulálunk!!! Talán csak Ferry-nak lehet ilyen gyűjteménye.

Egyébként jó a füled!!! A Csak egy szót akarok c. dalt nem Tamás énekli, hanem Losó László, aki a KARTHAGO első énekese volt, de csak három hónapig...
Úgyhogy valóban jó a hallásod, mert a két énekesnek tényleg hasonló volt a hangja akkoriban.

Üdvözlettel: a KARTHAGO!
Kedves Karthagó! Nagyon szép, ízléses a honlapotok,gratulálok.Ti is jók vagytok!!!!Puszi:Tünde

A Karthago válaszol:
Köszönjük!
Kedves KARTHAGO!
Egyre többet hallgatom az új CD-t és nagyon tetszik!
Remek lett! Az összes számot nagyon szeretem rajta de a kedvenceim mégis a Ha neked kevés,ne aludj ha a Rock n' Roll szól,és az egy nap az élet!
Egy szóval imádom!
Gratulálok,remek lett!!!