2021.03.15.

 

Az Emberi erőforrások minisztere, Prof. Dr. Kásler Miklós, 2021, március 15.-i nemzeti ünnep alkalmából a KARTHAGO együttesnek kiemelkedő és példaértékű munkássága...

2020.10.31.

Bízzunk a vírusjárvány legkésőbb 2021 tavaszi visszaszorulásában, és reménykedjünk a nyári nagy élő KARTHAGO koncertek megvalósulásában!

Mi HISZÜNK ebben és úgy tűnik már sokan mások is, hiszen...

2020.08.28.

 Augusztus 28.-án csodás és egyszeri élményt adunk a rajongóinknak! Egy klassz dunai sétahajón, a Sirona hajón ad akusztikus koncertet a KARTHAGO. Azt gondoljuk, egy meseszép sétahajózás Budapest...

Rajongói levelek

Tájékoztatunk, hogy az oldal moderált, a KARTHAGO zenekar fenntartja a jogot arra, hogy stílusában vagy tartalmában ide nem illő, sértő módon közzétett hozzászólásokat ne publikálja.


Név:
E-mail:
Bejegyzés:
Kérem, írja be a képen látható karaktereket:


Kedves KARTHAGO!!!
A tegnapi buli Galántán,hát nagyon sirályok voltatok!
Kitettetek magatokért,le a kallappal előttetek.Nagyot buliztunk reméllem hogy még sok ilyen közös élményünk lesz.Ja és ÖREGESEN ,AHOGY JÓLESIK.....hát jólesett az eső.Tomi Te elolvastad a pólómon a fotózásnál ezt a feliratot.Köszönöm nektek ezt az estét.Üdv.Lívia Felsőszeliből.
Tantor Emil
A Karthago lenyűgöző!!! Tegnap Galántán meg állapítottam,hogy a legjobb Magyar zenekar de talán Európában is. Ilyen show, kőkemény belevaló rock, humor és egyedi teljesítményt nem tud egy másik zenekar sem! Itt Szlovákiába és Pozsonyban is sok koncertet láttam már külföldieket is de a Karthagohoz fogható nincs. Nagyon nagyon jó volt fiúk! A végén az eső sem tántoritott el minket láttátok ott őrjöngtünk végig. Jó volt hogy nem álltatok le és a vihar ellenére kitartottatok a toppon!
Gratulálok az egész Karthagonak! Emil Galántáról.
Juhász Ádám
Sziasztok, honnan lehetne letölteni az Új albumotokat?? illetve a régebbieket??Egyébként Apám ismeri az összes számotokat egytől-egyig.
Viszont amikor a tomi énekelt a TV-ben azt felvettük. a Film címe: Derű és Hit.
Esetleg ha kell szóljatok. az ismeretterjesztőfilmben felhangzik a Requiem is!!
Életem legfantasztikusabb bulija volt ma Galántán...igaz bőrig áztunk, mint Nagyudvarnokban a múlt héten, de mégis.....ma volt valami extra plussz:) Köszönöm nektek ezt a csodás estét!!!!!
(.............)

Éljen a Karthago!!!!!!!!!!

A Karthago válaszol:
Köszönjük! Tényleg hatalmas volt. Kár, hogy a végén leszakadt az ég...
A személyes részt továbbítottuk az illetékesnek.
A TEAM.
tomtenor
Kedves KARTHAGO!!!
Az utóbbi egy-két évben igen csak rákattantam a zenétekre pár barátommal együtt. Miután megismertük a Ti zenéteket, jöttek a "rokon zenekarok" (Lord, East). Nemrég találtunk egy felvételt, amin Tamás énekel, a szám címe Kicsi angyal. Az lenne a kérdésem, h meg tudnátok-e mondani, ki az előadója?
Válaszotokat előre is nagyon köszönöm!!!
Jah, és így tovább, eszméletlenek vagytok, a világ legjobb zenéje a tietek!!!:D
Kedves, Drága KARTHAGO!!!!

Tiszacsege. Ott voltunk, ott hátul, a végén, nagyon jók voltatok ismét,de ezt már olyan fölösleges leírnom megint.

Nektek szerintem tök mindegy, hogy 100 vagy 100 ezer néző van, akkor is ugyan úgy nyomjátok!!!!!!

Csak azt az egyet áruljátok már el, mitől vagytok ennyire jók!!!!!???????

Mindenkinek üzenem, - ha lehet és megengedi az oldal -,akik e sorokat olvassák,hogy ha a KARTHAGO a lakóhelyéhez közel játszik, és szeretik a zenekart, nézzzzék meg, mert ilyet még nem láttak és hallottak!!!!! Tapasztalatból mondom. Hogy csinálják, fogalmam sincs,de ahogy játszik a zenekar,most mit mondjak, nem tudok mit, nem találok rá olyan szép szót!!!!!!

Csak így tovább!!!!!!!!!!!

A Karthago válaszol:
Kedves Csaba!
Erre nem is tudunk mit mondani... Köszönjük!!!!
Sziasztok Elefántok!

Köszi a tegnapi Tiszacsegei koncertet!
Bár kissé házibuli jellege volt a dolognak, nagy élmény volt!

A Karthago válaszol:
Köszönjük Vicus! A szervezők és a helyi vendéglátósok szerint az eredeti pénteki koncertre több ezren jöttek, de hát a piros riasztás és az ömlő eső közbeszólt... A hétfő már nem annyira jellemző koncertnap, de ahogy írod, valóban azért klassz buli volt, és ahogy láttuk Ti is, de mi is igen jól éreztük magunkat! És ez a lényeg.

Üdv: A KARTHAGO.
Köszi,nagyon klasz volt a Hernádi koncert!Bár a vonatom korán visszament Pestre nélkülem/ néztem milesz a hosszú éjszaka..aztán kis szerencsével vissza tudtam jönni..kell egy kis kitartás!Erővel megyek ha tudok.Vigyázzatok magatokra!R.
Kedves KARTHAGO! Jó koncertet és jó időjárást kívánok ma estére. Sajnos nem tudok ma menni, pedig pénteken kibuszoztam Tiszacsegére és csak a helyszínen tudtam meg, hogy elmarad a buli. Remélhetőleg azért Demecseren majd ott lehetek. Üdvözlettel: Sanyi, Debrecen.
Karcsi és Etus
Kedves Karthagó! Szuper volt a tegnapi koncertetek Nagyudvarnokon! Annak ellenére, hogy végig zuhogott az eső, és bugyiig áztunk, minden hangért megérte!!! Istenek vagytok együtt felülmúlhatatlan ami ti tudtok. Csurom vizesen de boldogan és a dalaitokat énekelve mentünk haza.
Köszönjük a kitartásotokat is a nagyudvarnokiak nevében!
Etus-Karcsi.

A Karthago válaszol:
Kedves Karcsi és Etus!
Nagyon pechesek voltunk valóban tegnap, amit elindult a koncert, azonnal esni kezdett, és pontosan a végéig ömlött...
Viszont mi is köszönjük Nektek az odaadó kitartásotokat, mert úgy láttuk, az egész tömeg kivétel nélkül végigállta a bulit, azaz az zuhogó eső ellenére senki nem mozdult!!!
Reméljük még találkozunk, legközelebb kicsit jobb körülmények között!
Üdvözlettel: a KARTHAGO!
Köszi a Váci bulit!Már nagyon rámfért,h lássalak benneteket,hiányzott a kis őszinte zenétek!Jól kitomboltam magam,ahova tudok még utazom,ahhoz is kell egy pár dolog. .Tamás!:csípem a beszólásaidat,tényleg! MIndenki vigyázzon magára!R.
Kedves Karthagó!Pénteken 13-án Galántán bulizunk,már nagyon várom hogy az elefántok újra dübörögjenek.Számomra a zenétek nagyon sokat jelent hisz rajtatok nőttem fel.Üdvözlettel Lívia Felsöszeliből.

A Karthago válaszol:
Ott leszünk!!! :-))
A Banda.
Sziasztok. Hosszas kutatómunkával sikerült megszereznem a Csak egy szót akarok, a Tagadás és a Fohász egy új naphoz c. nótákat, és így elképzelhető, hogy én vagyok az egyetlen KARTHAGO-rajongó, akinek megvan az összes KARTHAGO-szám, és ez különös büszkeséggel tölt el. Azt viszont nem értem miért nem kerültek fel egy lemezre sem, hiszen a Fohász egy új naphoz majdnem olyan jó, mint az Apáink útján, a Tagadás meg hihetetlenül ütős dal. És egy kérdésem van: a Csak egy szót akarok c. számot a TAMÁS énekli? Olyan furcsa a hangja. Sok sikert kivánok a a következő 31 évben. Kopasz, Szentendré-röl.

A Karthago válaszol:
Gratulálunk!!! Talán csak Ferry-nak lehet ilyen gyűjteménye.

Egyébként jó a füled!!! A Csak egy szót akarok c. dalt nem Tamás énekli, hanem Losó László, aki a KARTHAGO első énekese volt, de csak három hónapig...
Úgyhogy valóban jó a hallásod, mert a két énekesnek tényleg hasonló volt a hangja akkoriban.

Üdvözlettel: a KARTHAGO!
Kedves Karthagó! Nagyon szép, ízléses a honlapotok,gratulálok.Ti is jók vagytok!!!!Puszi:Tünde

A Karthago válaszol:
Köszönjük!
Kedves KARTHAGO!
Egyre többet hallgatom az új CD-t és nagyon tetszik!
Remek lett! Az összes számot nagyon szeretem rajta de a kedvenceim mégis a Ha neked kevés,ne aludj ha a Rock n' Roll szól,és az egy nap az élet!
Egy szóval imádom!
Gratulálok,remek lett!!!
Kedves KARTHAGO !
Köszönjük Nektek a fergeteges váci estét!Örülünk,hogy három gyerekünk megismerhette és meg-
szerethette ifjúkorunk kedvenc zenekarát!Megmutattátok:"jó tudni annyi év után,hogy van barát.."A buli szenzációs volt!!!!Mi tette azzá?
Az,hogy a ZENE BENNETEK ÉL,és kitűnő érzékkel,tehetséggel közvetítitek a TISZTA ÉRZELMEKET
a lelkes közönségnek.Az,hogy ŐSZINTÉK és HITELESEK
vagytok,önmagatokat adjátok. Sugárzik belőletek az emberszeretet,egymás és a közönség megbecsülése,
tisztelete.A szórakoztatás nagymesterei vagytok!!
Kívánom,hogy még sokáig maradjatok a zenei életben!
Minden érdeklődőnek ajánlom,menjen el egy KARTHAGO koncertre,feledhetetlen lesz!!!!!!!!
Üdvözlettel: Laknerné Molnár Ágnes,Bácsalmás

A Karthago válaszol:
Hát.... :-)) Nagyon meghatódtunk! De komolyan.
Köszönjük megtisztelő soraidat, és bízunk benne, hogy ezt a hosszú utat Bácsalmásról-Vácra nem hiába és nem véletlenül tettétek meg a teljes családdal!
Örülünk, hogy így éreztétek, valószínűleg ez így is van, legalábbis reméljük.

Külön köszönjük a jókívánságotokat is!

Szeretettel üdvözöljük az egész famíliát!

A KARTHAGO!!
Kedves Karthago!

Kicsit egyedi kérdésem lenne. A Karthago mellett a másik hatalmas kedvenc rockbandám a Bikini. Azt szeretném kérdezni velük milyen a kapcsolatotok, szeretitek a zenéjüket stb...? :) Úgy tudom idén 2 közös bulitok is volt (StarGarden, Kisújszállás).
Üdvözlettel: Sanyi, Debrecen.

U.I.: Majd Tiszacsegén találkozunk! :) ROCK!!!

A Karthago válaszol:
Kedves Sanyi!

Nagyon jó barátságban vagyunk a Bikinivel, remek zenészek és kiváló emberek valamennyien. Többször is játszottunk együtt, sőt külön-külön, a tagok között is régi baráti szálak fűződnek közöttünk.

Üdvözlettel:

A KARTHAGO.
Sziasztok! Èrdeklödni szeretnék mikor lesz kapható dvd-én és cd-én a 30éves jubileumi koncert??Utoljára úgy értesültem itt,hogy már július 15-töl piacra kerül,de még nem találom sehol meg sajnos. Kösz a válaszotokat!
Üdv.Levente,Bécs

A Karthago válaszol:
Igazad van, így volt korábban, sajnos a nyomda ördöge kicsit tovább tolta a megjelenést. Amint piacra kerül, azonnal hírt adunk itt a honlapon! Tulajdonképpen teljesen készen van, és valóban nyomda előtt áll a dolog.
Üdv: a KARTHAGO
B. Sára
Kedves Karthago! Nem ragoznám már az előttem szólók leveleit, de fontosnak tartottam ideírni mert így érzem:

NAGYON SZERETEM A KARTHAGÓT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mert nagyon szeretnivalók vagytok, és kész.
Jó benneteket nézni-hallgatni,jó érzésem támad közben, olyan amilyen másoknál nincs... Más zenekarnál.

Ti vagytok a fülem és a lelkem masszőrei! :-))

Köszönöm. B. Sára, Gödről. Ja és üdv a Gödi Gidónak is!

A Karthago válaszol:
Hát, ez rém kedves tőled Sára! Köszönjük. Még elszégyelljük magunkat, olyan szépet írtál.... Bár már elég éltes elefántok vagyunk azé'....

Üdv Neked: a KARTHAGO!
Sziasztok! Tegnapi koncert fantasztikus volt. Nagyon jól játszottak a fiúk. A korom miatt életem első Karthago koncertje volt, de nem az utolsó. Még mindig a hatása alatt vagyok. Sajnos nem ismertem az összes dalt, ezért szeretn ém a segítségeteket kérni. MIlyen dalokat játszottak a fiúk? MI volt a setlist? Valaki le tudná nekem írni? Köszönöm szépen előre is!
Üdv: Laci