február 07. péntek 20:00
Miskolc, Ady Endre Művelődési Központ


2019.12.31.

 Csodálatos évünk volt. Minden úgy sikerült, ahogyan szerettük volna. Talán a szerencse hozta, talán az égiek, esetleg a számmisztika, vagy még inkább a rengeteg munka, amit belefektettünk idén...

2019.11.01.

 Ma, november 1.-én este, 21:05 perckor lesz a KARTHAGO 40 éves jubileumi óriáskoncertje az M2Petőfi TV-n!!! Holnap pedig ugyanekkor a második rész! Ki ne hagyd!!!

2019.10.16.

 Rekord mennyiségű, 49 állomásból álló teljes teltházas, országos turnét bonyolítottunk a tavaszi-nyári szezonban, egészen mostanáig! Jártunk többször Erdélyben és a Felvidéken is. A Facebookon...

Rajongói levelek

Tájékoztatunk, hogy az oldal moderált, a KARTHAGO zenekar fenntartja a jogot arra, hogy stílusában vagy tartalmában ide nem illő, sértő módon közzétett hozzászólásokat ne publikálja.


Név:
E-mail:
Bejegyzés:
Kérem, írja be a képen látható karaktereket:


Sziasztok Elefántok!

Köszi a tegnapi Tiszacsegei koncertet!
Bár kissé házibuli jellege volt a dolognak, nagy élmény volt!

A Karthago válaszol:
Köszönjük Vicus! A szervezők és a helyi vendéglátósok szerint az eredeti pénteki koncertre több ezren jöttek, de hát a piros riasztás és az ömlő eső közbeszólt... A hétfő már nem annyira jellemző koncertnap, de ahogy írod, valóban azért klassz buli volt, és ahogy láttuk Ti is, de mi is igen jól éreztük magunkat! És ez a lényeg.

Üdv: A KARTHAGO.
Köszi,nagyon klasz volt a Hernádi koncert!Bár a vonatom korán visszament Pestre nélkülem/ néztem milesz a hosszú éjszaka..aztán kis szerencsével vissza tudtam jönni..kell egy kis kitartás!Erővel megyek ha tudok.Vigyázzatok magatokra!R.
Kedves KARTHAGO! Jó koncertet és jó időjárást kívánok ma estére. Sajnos nem tudok ma menni, pedig pénteken kibuszoztam Tiszacsegére és csak a helyszínen tudtam meg, hogy elmarad a buli. Remélhetőleg azért Demecseren majd ott lehetek. Üdvözlettel: Sanyi, Debrecen.
Karcsi és Etus
Kedves Karthagó! Szuper volt a tegnapi koncertetek Nagyudvarnokon! Annak ellenére, hogy végig zuhogott az eső, és bugyiig áztunk, minden hangért megérte!!! Istenek vagytok együtt felülmúlhatatlan ami ti tudtok. Csurom vizesen de boldogan és a dalaitokat énekelve mentünk haza.
Köszönjük a kitartásotokat is a nagyudvarnokiak nevében!
Etus-Karcsi.

A Karthago válaszol:
Kedves Karcsi és Etus!
Nagyon pechesek voltunk valóban tegnap, amit elindult a koncert, azonnal esni kezdett, és pontosan a végéig ömlött...
Viszont mi is köszönjük Nektek az odaadó kitartásotokat, mert úgy láttuk, az egész tömeg kivétel nélkül végigállta a bulit, azaz az zuhogó eső ellenére senki nem mozdult!!!
Reméljük még találkozunk, legközelebb kicsit jobb körülmények között!
Üdvözlettel: a KARTHAGO!
Köszi a Váci bulit!Már nagyon rámfért,h lássalak benneteket,hiányzott a kis őszinte zenétek!Jól kitomboltam magam,ahova tudok még utazom,ahhoz is kell egy pár dolog. .Tamás!:csípem a beszólásaidat,tényleg! MIndenki vigyázzon magára!R.
Kedves Karthagó!Pénteken 13-án Galántán bulizunk,már nagyon várom hogy az elefántok újra dübörögjenek.Számomra a zenétek nagyon sokat jelent hisz rajtatok nőttem fel.Üdvözlettel Lívia Felsöszeliből.

A Karthago válaszol:
Ott leszünk!!! :-))
A Banda.
Sziasztok. Hosszas kutatómunkával sikerült megszereznem a Csak egy szót akarok, a Tagadás és a Fohász egy új naphoz c. nótákat, és így elképzelhető, hogy én vagyok az egyetlen KARTHAGO-rajongó, akinek megvan az összes KARTHAGO-szám, és ez különös büszkeséggel tölt el. Azt viszont nem értem miért nem kerültek fel egy lemezre sem, hiszen a Fohász egy új naphoz majdnem olyan jó, mint az Apáink útján, a Tagadás meg hihetetlenül ütős dal. És egy kérdésem van: a Csak egy szót akarok c. számot a TAMÁS énekli? Olyan furcsa a hangja. Sok sikert kivánok a a következő 31 évben. Kopasz, Szentendré-röl.

A Karthago válaszol:
Gratulálunk!!! Talán csak Ferry-nak lehet ilyen gyűjteménye.

Egyébként jó a füled!!! A Csak egy szót akarok c. dalt nem Tamás énekli, hanem Losó László, aki a KARTHAGO első énekese volt, de csak három hónapig...
Úgyhogy valóban jó a hallásod, mert a két énekesnek tényleg hasonló volt a hangja akkoriban.

Üdvözlettel: a KARTHAGO!
Kedves Karthagó! Nagyon szép, ízléses a honlapotok,gratulálok.Ti is jók vagytok!!!!Puszi:Tünde

A Karthago válaszol:
Köszönjük!
Kedves KARTHAGO!
Egyre többet hallgatom az új CD-t és nagyon tetszik!
Remek lett! Az összes számot nagyon szeretem rajta de a kedvenceim mégis a Ha neked kevés,ne aludj ha a Rock n' Roll szól,és az egy nap az élet!
Egy szóval imádom!
Gratulálok,remek lett!!!
Kedves KARTHAGO !
Köszönjük Nektek a fergeteges váci estét!Örülünk,hogy három gyerekünk megismerhette és meg-
szerethette ifjúkorunk kedvenc zenekarát!Megmutattátok:"jó tudni annyi év után,hogy van barát.."A buli szenzációs volt!!!!Mi tette azzá?
Az,hogy a ZENE BENNETEK ÉL,és kitűnő érzékkel,tehetséggel közvetítitek a TISZTA ÉRZELMEKET
a lelkes közönségnek.Az,hogy ŐSZINTÉK és HITELESEK
vagytok,önmagatokat adjátok. Sugárzik belőletek az emberszeretet,egymás és a közönség megbecsülése,
tisztelete.A szórakoztatás nagymesterei vagytok!!
Kívánom,hogy még sokáig maradjatok a zenei életben!
Minden érdeklődőnek ajánlom,menjen el egy KARTHAGO koncertre,feledhetetlen lesz!!!!!!!!
Üdvözlettel: Laknerné Molnár Ágnes,Bácsalmás

A Karthago válaszol:
Hát.... :-)) Nagyon meghatódtunk! De komolyan.
Köszönjük megtisztelő soraidat, és bízunk benne, hogy ezt a hosszú utat Bácsalmásról-Vácra nem hiába és nem véletlenül tettétek meg a teljes családdal!
Örülünk, hogy így éreztétek, valószínűleg ez így is van, legalábbis reméljük.

Külön köszönjük a jókívánságotokat is!

Szeretettel üdvözöljük az egész famíliát!

A KARTHAGO!!
Kedves Karthago!

Kicsit egyedi kérdésem lenne. A Karthago mellett a másik hatalmas kedvenc rockbandám a Bikini. Azt szeretném kérdezni velük milyen a kapcsolatotok, szeretitek a zenéjüket stb...? :) Úgy tudom idén 2 közös bulitok is volt (StarGarden, Kisújszállás).
Üdvözlettel: Sanyi, Debrecen.

U.I.: Majd Tiszacsegén találkozunk! :) ROCK!!!

A Karthago válaszol:
Kedves Sanyi!

Nagyon jó barátságban vagyunk a Bikinivel, remek zenészek és kiváló emberek valamennyien. Többször is játszottunk együtt, sőt külön-külön, a tagok között is régi baráti szálak fűződnek közöttünk.

Üdvözlettel:

A KARTHAGO.
Sziasztok! Èrdeklödni szeretnék mikor lesz kapható dvd-én és cd-én a 30éves jubileumi koncert??Utoljára úgy értesültem itt,hogy már július 15-töl piacra kerül,de még nem találom sehol meg sajnos. Kösz a válaszotokat!
Üdv.Levente,Bécs

A Karthago válaszol:
Igazad van, így volt korábban, sajnos a nyomda ördöge kicsit tovább tolta a megjelenést. Amint piacra kerül, azonnal hírt adunk itt a honlapon! Tulajdonképpen teljesen készen van, és valóban nyomda előtt áll a dolog.
Üdv: a KARTHAGO
B. Sára
Kedves Karthago! Nem ragoznám már az előttem szólók leveleit, de fontosnak tartottam ideírni mert így érzem:

NAGYON SZERETEM A KARTHAGÓT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mert nagyon szeretnivalók vagytok, és kész.
Jó benneteket nézni-hallgatni,jó érzésem támad közben, olyan amilyen másoknál nincs... Más zenekarnál.

Ti vagytok a fülem és a lelkem masszőrei! :-))

Köszönöm. B. Sára, Gödről. Ja és üdv a Gödi Gidónak is!

A Karthago válaszol:
Hát, ez rém kedves tőled Sára! Köszönjük. Még elszégyelljük magunkat, olyan szépet írtál.... Bár már elég éltes elefántok vagyunk azé'....

Üdv Neked: a KARTHAGO!
Sziasztok! Tegnapi koncert fantasztikus volt. Nagyon jól játszottak a fiúk. A korom miatt életem első Karthago koncertje volt, de nem az utolsó. Még mindig a hatása alatt vagyok. Sajnos nem ismertem az összes dalt, ezért szeretn ém a segítségeteket kérni. MIlyen dalokat játszottak a fiúk? MI volt a setlist? Valaki le tudná nekem írni? Köszönöm szépen előre is!
Üdv: Laci
Ani
Hogyan tudnék élni Nélkületek???
Imádom a Karthagót!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ani Vácról!
Hatalmas volt a váci koncert, köszönöm! Ismét meg kellett állapítsam, a Karthagó az valami más! Igazi különlegesség, a rockzene magasiskolája. Jó volt látni az eredeti fazonokat és valóban fantasztikus élmény volt a banda így együtt. Aki még nem látta, az nem tud sokat a rockról és arról, hogyan kell magas szinvonalon kőkeményen, és mégis szórakoztatóan nyomni a rockot! Egy pillanatig nem lehet unatkozni a Karthagón.
Csúcs buli volt minden pillanatát élveztem, köszönöm.
F. Ákos, Vác.
Ákos, Dalma, Isti, Verocs, Zaza, Snóbli, Kacska, Réka, Fejsze, és Iza
Húúúú, gyerekek! Ez a váci buli, mindent felülmúlt!!! A Karthago egyszerűen ÓRIÁSIIII!!!! Óriási! Óriási!!! Felülmúlhatatlan. Hatalmas tömeg, jól szólt, és eszement jó a zenekar!
Nagyon köszönjük a Váciak nevében is, az utóbbi évek legeslegjobb koncertjét láthattuk.
Előtte szegény Mobilmánia, siralmas volt az elcsépelt ósdi slágerekkel, amiket nem is ők játszottak anno. Tök másolós banda, értéktelen.

A Karthago hiteles igazi velős rockbanda, úgy odapakoltatok, ahogy kell!
Gratulálunk fiúk! Szuper, igazi élmény volt látni-hallani benneteket!
MI nyolcan Vácról!

A Karthago válaszol:
Köszönjük! Tényleg óriási tömeg lett a KARTHAGO-ra, jó esett látni a lelkesedéseteket! Rég jártunk Vácott, és nagyon vártuk a találkozást.
Reméljük még lesz ilyen!

Üdv: a Banda.
Sziasztok,nagy rajongótok vagyok. az a kérdésem hogy karthago mikor fog játszani balassagyarmaton?? egyébként én is keresztény vagyok és oda járok ahova a Tamás.

A Karthago válaszol:
Szia Ádám!
Egyelőre nem tudjuk, idén eljutunk-e Balassagyarmatra. talán jövőre.
Figyeld a honlapon a Koncertmenüt.
Üdv:
A KARTHAGO
Sziasztok! Az érdekelne,hogy pénteken kb meddig fog tartani a koncert? Lesz-e esélyem elérni az utsó pesti vonatot (23:34) vagy ott kell éjszakázzak?

Előre is köszi aválaszt.

A Karthago válaszol:
A váci KARTHAGO koncert, a szerződésünk szerint 22:00 órakor kezdődik, és mi minden esetben igyekszünk pontosan betartani a meghirdetett kezdést. Maga a koncert kicsit több lesz, mint másfél óra, tehát, ha a legjobb résznél, azaz a végefelé elindulsz az állomásra, akkor, -bár nem látod a végkifejletet -, de éppen eléred a vonatot.

Üdv:
a KARTHAGO.
Sziasztok ! Látom egy-egy kivételtől eltekintve igen jól mennek a nyári turné koncertjei, további nagyon sok sikert és erőt Nektek !!!!!! Amiért írok, vasárnap a barátnőmmel sétáltunk a volt Budai ifiparknál, megmutattam neki, 1981-ben, (szülői engedéllyel (mindösszesen 14 évesen) milyen volt akkor ott lenni Karthagó koncerten, augusztus 4.én, 27.én, és szeptember 1.én. Egyszerűen ennyi év távlatából is szinte özönlöttek elő belőlem az emlékek ! Köszönöm Nektek, a gyerekkorom meghatározó élményeim között tartalak számon benneteket !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zenéljetek nekünk még nagyon de nagyon sokáig !!!!!!

A Karthago válaszol:
Kedves János!
Köszönjük, valóban jól mennek szerencsére a koncertjeink. Az egy-egy link szervezőt kivéve...
Amúgy mi is éppen kb. egy hónapja jártunk a Budai Ifjúsági Parkban, pontosabban a romjaiban! Az RTL Klub, XXI. század c. műsorához forgattunk ott anyagot, (szeptember elején megy majd adásba) és velünk is ugyanaz történt, mint Veled! Csomó szép emlék jött elő, jókat röhögtünk, és egy csomó mindent el is mondtunk a kamerának, ami benne lesz majd a műsorban.

Köszönjük a leveled, és a jókívánságodat!

Üdvözlettel: a KARTHAGO!