október 05. péntek 20:00
Villány


2018.09.16.

 Tovább robog a KARTHAGO a nyári turnéja, de azért lassan-lassan a végefelé! :-( Március közepétől kezdve tulajdonképpen nem volt egy szabad hétvégénk sem, gyakran két-három csodás találkozásunk...

2018.09.08.

Csodálatos koncertünk volt tegnap Dombóváron! Igazi zeneértő közönséget találtunk, tele szeretettel és várakozással! Megható és felejthetetlen élmény nekünk is az ilyen fogadtatás, újabb erőket kapunk...

2018.08.30.

Csodálatos hosszú hétvégén vagyunk túl!!! Péntektől-hétfőig, MINDEN NAP egy-egy óriási KARTHAGO koncert az ország legkülönbözőbb pontjain és még Dunaszerdahelyen is, a nagy szlovákiai...

Rajongói levelek

Tájékoztatunk, hogy az oldal moderált, a KARTHAGO zenekar fenntartja a jogot arra, hogy stílusában vagy tartalmában ide nem illő, sértő módon közzétett hozzászólásokat ne publikálja.


Név:
E-mail:
Bejegyzés:
Kérem, írja be a képen látható karaktereket:


Sziasztok!
Valami fergeteges bulit nyomtatok Pápán!
Ezért Keszthelyen is ott kell lennem mindenképpen!Bár annyira király volt, nem tudom,hogy lehet-e azt überelni!

További sok sikert a zenekarnak!!!Csak így tovább!!!
Szevasztok Mikor Kerülnek fel a pápai képek?
Sziasztok fiúk! Nagyon jó volt a Pápai koncert igaz életemben először voltam koncerteteken de számomra egy nagyon jó sőt nagyon is király koncert volt, amúgy kedves Tomi az első sorban álltam, és nagy öröm volt látni ilyen rock legendát mint te vagy szóval nagy élmény volt. Dübörögjetek tovább!
Fantasztikus volt a vasárnap esti koncert Pápán!!! Ja és Ferinek köszönöm az aláírást a lábamra!!!Egy élmény volt!!
Dorys

A Karthago válaszol:
Mi is köszönjük! Feri is nagyon izgult, és örült a különleges helynek.... :-))
Gyertek máskor is! Pl: Tata.
Sziasztok!
Nagyon tetszett a Pápai koncertetek,örültem mikor meghallottam,hogy jöttök hozzánk koncertezni! Örülök annak is,hogy dedikáltátok a sapit amit tőletek vettem,na meg a közös fotót a Tamással! Üdv Dóri Pápáról

A Karthago válaszol:
Köszönjük! Mi is jól éreztük magunkat Pápán, meg is lepődtünk kicsit, micsoda óriási tömeg jött el a KARTHAGO-ra!
Szép este volt!

Üdv: a Banda.
Sziasztok!
Köszönöm Nektek a tegnapi koncertet, pápaiak nagy örömére végre megint láthattunk benneteket!!!
Külön köszönet Tamásnak, hogy elvállalta, hogy két egymásutáni nap is eljön Pápára. Minden elismerésem Neki. A két gyerkőcöm 5 és 9 évesek. Ők is nagyon szeretnek benneteket, anyával az első sorból énekelték a Keleti éj című kedvenc számukat.
További sok sikert, köszönöm a lehetőséget, hogy írhattam.
Üdv Ági Pápáról
Szuper volt a tegnap esti koncert Pápán! Köszönet érte!
Üdv,Lívi!
Samu Bernadett, és Pál István
Köszönjük a fantasztikus koncertet Pápán!!!! Óriások vagytok, a rockzene legnagyobbjai!! Láttátok a hatalmas tömeget ,akik egy emberként élvezték a zenéteket és alaposan megmozgattatok minket is!

JÓ VOLT LÁTNI BENNETEKET ÚJRA A ROCK ŐRÜLETES ELEFÁNTJAIT! MERT TI AZOK VAGYTOK!

SOKÁIG MARADJATOK ÍGY EGYÜTT A RAJONGÓITOK NAGY-NAGY ÖRÖMÉRE!
Berni és Pista Pápáról.

A Karthago válaszol:
Köszönjük szépen! Valóban döbbenetesen sokan jöttek el a KARTHAGO-ra, csodálatos volt látni a végtelen embertömeget a színpadról! Hamarosan feltesszük a képeket is ide a Fotóalbum-ba, ott Ti is láthatjátok majd, amit mi!!

Üdvözlettel: a KARTHAGO!
Kedves Team!

Köszi a választ természetesen ott leszek:)

Tomi
Sziasztok!

Szeretnem megtudni mi is tortent azon a koncerten melynek emlekere irtatok a Requiem cimu szamot! Irjatok mar le bovebben a tortenetet. Sokan beszelik hogy a sracot osszetaposta a tomeg, mashol meg azt lehet latni hogy rosszul lett.
szeretnem kerni az igazsag teljeskoru megosztasat a tagoktol!

Koszonom!

A Karthago válaszol:
Jaj Norbert, ezt már annyiszor elmondtuk és leírtuk!!!
De íme ismét:

Ez a fiú eljött Székesfehérvárra,a KARTHAGO koncertjére, 1981-ben. Sok ezren voltak a Könnyűfémmű sportcsarnokában, óriási buli volt! Ez a fiú, nyilván, hogy jobban érezze a rockot, megevett egy csomó erős nyugtató/altatót, (akkor ismert volt a gyógyszer, ma már nincs forgalomban) és ráadásul megivott rá egy üveg kommersz cseresznyepálinkát! Hatalmas dózis volt ez, egyszerűen rosszul lett, és egy idő után a szíve felmondta a szolgálatot! neki. Eldőlt a tömegben, észre sem vették, majd a sokaság még átgyalogolt rajta kifelé menet. Ennyi a konkrét történet, a többi már ismert.

üdv: a KARTHAGO!

HELLO! NEM LESZTEK VALAMIKOR FONYÓDON?
megyünk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! köszi
Hello!
Hol lesz a keszthelyi koncertetek??{utca}

A Karthago válaszol:
A Stop-Shop parkolójában! Ingyenes, ajándék koncert lesz a városnak!!!

A KARTHAGO.
Kedves Zenekar!

Szeretném megkérdezni,hogy június 18-án Érden csak Ti vagy más zenekar is fel fog lépni?
Mindez csak azért jutott eszembe mert a Beatrice is jelezve van az adott dátumra és helyre 23 órai kezdésre.
Amennyiben jól tudom Ti 21 órakor kezdtek.

Maradok feltétlen hívetek : TomiA Karthago válaszol:
Szia Tomi! Igen, ez egy többnapos rockfesztivál, sok más fellépővel!

Üdv: a Team.
Szeretnem meg tudni,hogy esetleg mikor lesz Slovakiaban koncert?

A Karthago válaszol:
Kedves Mirella! Nézd meg itt a honlapunkon, a Koncertmenü rovatban megtalálod.
Üdv: A tEAM.
Sziasztok. Feltettem egy kérdést, kb. egy hete. Esetleg válaszolnátok? Szuper volt a buli. Köszi, Kopasz

A Karthago válaszol:
Köszönjük! Foglalkoztunk a kérdéseddel, és valóban volt egy ilyen kislemezünk, amelynek az egyik oldalán a "Csak egy szót akarok", a másikon pedig a "Tagadás" volt. Ebből egyetlen darabot őrzünk féltve a KARTHAGO archívumában, többről nem tudunk, mármint, hogy hol lehetne fellelni. Talán antikváriumban.
Üdv:

a TEAM.
B. Zoltán
Csuda klassz volt a zenekar soha nem láttam még ilyet! 16 éves vagyok és tegnaptól Karthago rajongó! és jól láttam, mintha a pornós Kovi fotózta a zenekart? Ez csúcs ha tényleg ő volt ott a szinpadon! Írjátok meg.
Bíró Zoli Sülysáp.

A Karthago válaszol:
Igen Zoli, tényleg Kovi fényképezett minket. De neked 16 évesen azért még nem kellene ismerned... :-))
Mi több, mint egy évtizede igen jó barátságban vagyunk Vele, és ő anno fotósként kezdte a pályáját. Mi is örültünk, hogy elvállalta a KARTHAGO fotózását.
Egyébként köszönjük, és köszöntünk, mint új rajongó!!!
A KARTHAGO.
István és Kata
Óriásssssi! Óriássssi! Hatalmas buli volt a StarGardenen, köszönjük Karthago! Megint odatettétek magatokat, ahogy más nem tudja. Előttetek a Bikini rém langyos volt, Ákos nem sok vizet zavart, és minket a Cool &The Gang című viccbanda sem érdekelt. A rock igazi nagyágyúi megint Ti voltatok! A hatalmas tömeg nevében is gratula, és köszönjük! Ott mindenki jól érezte magát, fergeteges volt.
Pisti és Kata Zuglóból.
Mirella vagyok Szlovakiabol,8 eves leszek es imadom a zeneteket! Voltam a koncerteken ,tavaj Gutan es iden Komarnoban is! Gidofalvy Attila elarulta nekem,hogy ma ismet lesz koncert Gutan,de sajnos nem tudok elmenni,mert szakad az eso es holnap suli. lehet eljutok jovo heten Ersekujvarba! jo lenne!!!!!!!!!!!
Sziasztok. A Tagadás c. nótát hogy tudnám megszerezni? Jó bakeliten is, nem hallottam már vagy 28 éve. És volt-e Csak egy szót akarok c. szerzeményetek, mert nekem rémlik valami hasonló nóta 79-ből. Kösz, Kopasz. Kár, hogy külön léptek fel a Stargarden-en, most mehetek mindkét nap. Na de sebaj. Sok sikert. ZUZZATOK..

TÁMOGATÓK: