augusztus 24. szombat 19:00
Tiszaőrs, Veterán Járművek Országos Találkozója
szeptember 06. péntek 20:30
Budapest, Bókai kert


2019.07.25.
IDŐNKÉNT KATTINTSATOK A Facebook OLDALUNKRA A RÉSZLETESEBB BESZÁMOLÓKÉRT ÉS RENGETEG ÚJ FOTÓÉRT!! Hivatalos Facebook oldalunk: Karthago együttes
2019.07.24.

 Utóbbi idők legjobb hangulatú koncertje volt szombaton a Track-ben! Csodás és zeneértő rajongók jöttek össze és a banda is remek formában és jókevűen játszott lazán, de teli erővel, energiával...

2019.07.23.

 Az esztergomi, főtéri óriáskoncert után, beültünk a Mercedes-Benz Vito Tourer turnébuszunkba és "szétszáguldottuk" az országot keresztbe... :-) Először az osztrák határnál, Lövőn dübörögtünk,...

Rajongói levelek

Tájékoztatunk, hogy az oldal moderált, a KARTHAGO zenekar fenntartja a jogot arra, hogy stílusában vagy tartalmában ide nem illő, sértő módon közzétett hozzászólásokat ne publikálja.


Név:
E-mail:
Bejegyzés:
Kérem, írja be a képen látható karaktereket:


Kedves Karthago!!!
Amikor Ti a fénykorotokat éltétek én még meglehetősen zsengekorú kislány voltam. Akkor kezdtem zenétek és együttesetek iránt érdeklődni, amikor munkám kapcsán látásból megismertem Szigeti Ferencet. Beszereztem CD-iteket, és ha elérhető közelségben koncerteztetek mindíg ott voltam. A munkám jelenleg is Pesthez köt, így a jövőben is csak az itteni rendezvényeiteket tudnám látogatni. Érdeklődnék, hogy terveztek e Budapesten, vagy közvetlen környékén fellépést? Nagyon jó a zenétek és szeretném újból élőben hallgatni, és átélni azt az élményt és hangulatot amit az együttesetek nyújt. Kivánok további sikereket!!! Üdvözlettel:Judit

A Karthago válaszol:
Kedves Judit!
Köszönjük leveled. Több alkalommal játszottunk tavasszal Pesten és környékén, legutóbb a StarGardenen, a Népstadionkertben, majd a múlt héten Érden. Sajnáljuk, hogy nem jöttél ezekre a helyekre.
A nyári, további programjainkat itt a honlapon, a Koncertmenü-ben megtekintheted.

Üdvözlettel: a KARTHAGO.
Sziasztok! Ott voltunk Tatán és nagyon jó volt titeket újra hallani, szuper volt. A Gidónak jobbulást kívánunk, hogy minél hamarabb szólhasson a csasztilaszti. :))).
Üdv. Barbi Miskolcról
Kánya István, és Borbála
Tisztelt Karthago! Nagyon köszönjük a tatai koncertet! Frenetikus volt! Még nem láttuk élőben a zenekart, de ilyen show, és ennyire kemény de mégis szórakoztató rockzenekar nincs több sehol! Mi abszolút rajongók lettünk ,megyünk mindenhová mert ezt mindíg látni-hallani kell! Vettünk trikókat cd-ket meg karthagós sapkát! És köszönjük ,hogy dedikáltátok! Hajrá Karthago!!!!!!!!!!!!! Pisti és Bori Tatáról.

A Karthago válaszol:
Köszönjük! Tényleg klassz buli volt Tatán. Nem is gondoltuk, hogy ennyi ember összejön a KARTHAGO-ra! A színpadról nem is láttuk a tömeg végét! Hamarosan mutatjuk képeken, a Fotoalbumban!
Üdv:
A KARTHAGO.
Sziasztok!Érdeklődni szeretnék hogy a bajai koncert meg lesz-e tartva mert az egyik ismerősöm a szervező a halészléfőző versenyen vagy fesztiválon és azt mondta hogy ő úgy tudja hogy nem lesz Karthago...:( És fontos lenne tudni mert Simontornyáról mennénk,a nagynéném pedig Ausztriából jönne haza a koncert kedvéért. Légyszives válaszoljatok!Előre is köszi
Zsany

A Karthago válaszol:
Eddig nekünk senki nem jelezte, hogy elmaradna a koncert, aláírt szerződésünk van Bajára, reméljük addig konszolidálódik a helyzet. Várjuk a jó időt...És még két hét van addig!

A TEAM.
Sziasztok. Mikor kezdődik pontosan a péntek esti koncert Tatán? A zenekar honlapján és a VZV fesztivál programfüzetében eltérő időpontok vannak. Melóból rohanok a koncertre és nem szeretnék lemaradni a feléről. Tavaly ugyanez volt a helyzet a Mobilmánia koncerttel. Akkor nagyon sokan lemaradtak a koncert elejéről...

A Karthago válaszol:
20:00 órakor kezd a KARTHAGO Tatán, az Építők Parkjában, a nagyszínpadon.
Sziasztok Fiúk!
Bocsi a zavarásért az Arénás koncert DVD-ről van esetleg valami hír?
Sziasztok:Tomi


A Karthago válaszol:
A héten befejezzük a munkálatokat!!! Jövő héten megy gyártásba, július 15 körül megjelenik, ha minden "klappol". A Team.
Sajnos mi csak a bp-i koncertjeitekre jutottunk el, igy az Orczy-kertbe,Aréna jubileumi koncert valamint Rock aréna. Mindegyik hataalmas buli volt,remekül éreztük magunkat!Továbbra is maradunk rajongóitok! Sok sikert! HAJRÁ KARTHAGO!!! Judit Józsi
Eszméletlen jól sikerült a mostani Keszthelyi KARTHAGO koncert!
Nemrég értem haza Lentibe, s az első dolgom az volt, hogy a képeimet felpakoljam az oldalamra!
ami:
http://www.simonkiki.hu/index.php?nyelv=hun&lap=galeria&mappa=2010-06-19
Gratulálok fiúk!

Kiki
Sziasztok!
Húúú hát tényleg megérte elmenni Keszthelyre a bulitokra. Felejthetetlen volt, pont mint a pápai.
További sok sikert Nektek!!! Köszi mégegyszer!!!

Ui.:Kár, hogy kihagytad Pukkancsaj:DDD
A barátnőmmel mi is ott voltunk Pápán, megérte Szombathelyről elautókázni!
Sziasztok Zenekarom!

Örök hála a tegnapi érdi buliért.Baromi hálás vagyok ,hogy lenyomtátok az ítélet idő ellenére.Vérprofik vagytok és ahogy éreztem a közönség is teljesen Rátok volt hangolva:)
Sajnáltam,hogy most nem voltak a "három gitáros dalok"de majd legközelebb............
Keszthelyre eső mentes rockhengert kívánok Nektek!
Maradok feltétlen hívetek:Tomi


A Karthago válaszol:
Köszönjük! Nem volt egyszerű a döntés, mert nagy felelősség vizes színpadon, nedves hangszerekkel játszani, elsősorban az ilyenkor életveszélyes érintésvédelmi szempontok miatt. De a zenekar olyan, hogy, ha már egyszer ott vagyunk, akkor addig úgysem nyugszunk, amíg nem játszhatunk...! Úgyhogy nagyon örültünk, hogy végül is a technikusok megoldották a problémákat a bődületes felhőszakadás után, és kissé késve bár, de le tudtuk játszani a koncertet. A két Gibsonos nóták pedig azért maradtak ki, mert viszont Gidó gitár erősítője annyira beázott, hogy nem lehetett bekapcsolni.
Jó érzés volt látni. hogy a közönség mind egy szálig ottmaradt, megvárta a az eső végét, és a KARTHAGO -t, majd velünk örültek a végül is remek koncertnek.
Üdv: a BANDA!
Sziasztok!
Valami fergeteges bulit nyomtatok Pápán!
Ezért Keszthelyen is ott kell lennem mindenképpen!Bár annyira király volt, nem tudom,hogy lehet-e azt überelni!

További sok sikert a zenekarnak!!!Csak így tovább!!!
Szevasztok Mikor Kerülnek fel a pápai képek?
Sziasztok fiúk! Nagyon jó volt a Pápai koncert igaz életemben először voltam koncerteteken de számomra egy nagyon jó sőt nagyon is király koncert volt, amúgy kedves Tomi az első sorban álltam, és nagy öröm volt látni ilyen rock legendát mint te vagy szóval nagy élmény volt. Dübörögjetek tovább!
Fantasztikus volt a vasárnap esti koncert Pápán!!! Ja és Ferinek köszönöm az aláírást a lábamra!!!Egy élmény volt!!
Dorys

A Karthago válaszol:
Mi is köszönjük! Feri is nagyon izgult, és örült a különleges helynek.... :-))
Gyertek máskor is! Pl: Tata.
Sziasztok!
Nagyon tetszett a Pápai koncertetek,örültem mikor meghallottam,hogy jöttök hozzánk koncertezni! Örülök annak is,hogy dedikáltátok a sapit amit tőletek vettem,na meg a közös fotót a Tamással! Üdv Dóri Pápáról

A Karthago válaszol:
Köszönjük! Mi is jól éreztük magunkat Pápán, meg is lepődtünk kicsit, micsoda óriási tömeg jött el a KARTHAGO-ra!
Szép este volt!

Üdv: a Banda.
Sziasztok!
Köszönöm Nektek a tegnapi koncertet, pápaiak nagy örömére végre megint láthattunk benneteket!!!
Külön köszönet Tamásnak, hogy elvállalta, hogy két egymásutáni nap is eljön Pápára. Minden elismerésem Neki. A két gyerkőcöm 5 és 9 évesek. Ők is nagyon szeretnek benneteket, anyával az első sorból énekelték a Keleti éj című kedvenc számukat.
További sok sikert, köszönöm a lehetőséget, hogy írhattam.
Üdv Ági Pápáról
Szuper volt a tegnap esti koncert Pápán! Köszönet érte!
Üdv,Lívi!
Samu Bernadett, és Pál István
Köszönjük a fantasztikus koncertet Pápán!!!! Óriások vagytok, a rockzene legnagyobbjai!! Láttátok a hatalmas tömeget ,akik egy emberként élvezték a zenéteket és alaposan megmozgattatok minket is!

JÓ VOLT LÁTNI BENNETEKET ÚJRA A ROCK ŐRÜLETES ELEFÁNTJAIT! MERT TI AZOK VAGYTOK!

SOKÁIG MARADJATOK ÍGY EGYÜTT A RAJONGÓITOK NAGY-NAGY ÖRÖMÉRE!
Berni és Pista Pápáról.

A Karthago válaszol:
Köszönjük szépen! Valóban döbbenetesen sokan jöttek el a KARTHAGO-ra, csodálatos volt látni a végtelen embertömeget a színpadról! Hamarosan feltesszük a képeket is ide a Fotóalbum-ba, ott Ti is láthatjátok majd, amit mi!!

Üdvözlettel: a KARTHAGO!
Kedves Team!

Köszi a választ természetesen ott leszek:)

Tomi