február 07. péntek 20:00
Miskolc, Ady Endre Művelődési Központ


2019.12.31.

 Csodálatos évünk volt. Minden úgy sikerült, ahogyan szerettük volna. Talán a szerencse hozta, talán az égiek, esetleg a számmisztika, vagy még inkább a rengeteg munka, amit belefektettünk idén...

2019.11.01.

 Ma, november 1.-én este, 21:05 perckor lesz a KARTHAGO 40 éves jubileumi óriáskoncertje az M2Petőfi TV-n!!! Holnap pedig ugyanekkor a második rész! Ki ne hagyd!!!

2019.10.16.

 Rekord mennyiségű, 49 állomásból álló teljes teltházas, országos turnét bonyolítottunk a tavaszi-nyári szezonban, egészen mostanáig! Jártunk többször Erdélyben és a Felvidéken is. A Facebookon...

Rajongói levelek

Tájékoztatunk, hogy az oldal moderált, a KARTHAGO zenekar fenntartja a jogot arra, hogy stílusában vagy tartalmában ide nem illő, sértő módon közzétett hozzászólásokat ne publikálja.


Név:
E-mail:
Bejegyzés:
Kérem, írja be a képen látható karaktereket:


Szandra
Sziasztok!
Nagyon sajnálom a Bajai koncertet, több okból is! Nekem ez lett volna az első KARTHAGO koncertem, mert sajnos nem tudok el jutni máshova ahol játszatok!
De viszont vigasz díjként szolgált hogy beszélgettetek velünk és hogy alá írtátok az 500-asom, igaz még hiányzik aláírás róla de remélem nem vette el ez az eset a kedveteket attól hogy a közeljövőben Baján játszatok!

De sajnos volt aki nem csak egy belépő árát fizette ki és nem kis távolságból jött le értetek, őket nagyon sajnálom!
És ami a legrosszabb, szerintem a szervező (szervezők) ki fognak bújni a felelősség alól, meg már jól jártak azzal h rengetegen elmentünk onnan ott hagyva a pénzünket!
De biztosak voltunk benne se így se úgy nem látjuk vissza a jegyek árát!
Tisztelettel: E. Szandra

A Karthago válaszol:
Kedves Szandra!
Ez sajnos valószínűleg így van, ahogyan mi sem látjuk soha többé a pénzünket, ami pedig az érvényes szerződésünk alapján még így is járna, helyszíni lemondás esetén.
Sajnáljuk a történteket, figyeld a honlapot, a további koncertjeink végett, hátha eljutsz valahová.
Üdvözöl a KARTHAGO!
Kedves banda. Nagyon rosszul esett, hogy a bajai koncert elmaradt. A hivatalos bejelentés szerint szervezési hiba miatt. Pedig minden be volt már lőve, az utolsó pillanatban lett lefújva a dolog. Egy bennfentes hozta nekünk az infót, hogy a Szigeti átvette a zsét, majd kijelentette, hogy ennyiért nincs buli. Nem tudom, hogy ki okozta ezt, de a pokolba vele!!!!!!!!!! Akkor is, ha bandatag! Tamás, veled személyesen is jóban vagyok a gyüliből, vallj színt kérlek, hogy mi történt???

A Karthago válaszol:
Szia Csaba!
Ha elolvasod a Hírek oldalon a zenekar hivatalos közleményét, talán megérted, miért nem játszott tegnap a KARTHAGO.
Miközben mi tökéletesen megértjük a Te felháborodásodat, és mindenkiét, aki ott volt, és befizette a belépődíjat, mi is ugyanígy jártunk tegnap, mert ahogy Téged, úgyanúgy minket is súlyosan átvert Kovács Norbert szervező.
Ahogy írtad Szigeti Ferenc valóban átvett "zsét", azonban ez a "zsé"csupán egy nagyon kis része volt a KARTHAGO teljes felléptidíjának, éppen, hogy a szükséges költségeinket fedezte, a felléptidíjat kevésbé!!
Hidd el, nem volt könnyű döntés ott Baján tegnap éjjel, de nem lehet a zenekart hibáztatni, más szemétsége miatt! Mi játszani mentünk Bajára, nem kirándulni!!! Viszont hazug ígéretekből se Te, se más, se mi nem tudunk megélni!

Üdvözöl a KARTHAGO!
Sziasztok!
Nagyon jók voltatok Kisújszálláson,köszönet az élményért!További sok sikert kívánunk!
Tisztelettel és szeretettel
Ancsy és Anikó

A Karthago válaszol:
Köszönjük!!! Mi is jól éreztük magunkat. Szépek és helyesek voltak a lányok!...:-)))
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy a váci koncert ingyenes lesz? Ha nem, akkor mennyibe fog kerülni egy jegy? Köszönöm a választ előre is.
Tisztelettel: H. Nóra

A Karthago válaszol:
Kedves Nóri!

Sajnos erre a kérdésedre mi nem tudunk válaszolni, mert nem mi szervezzük a váci koncertet. Mi "csupán" játszunk ott, a részleteket nem ismerjük. Talán nézd meg Vác honlapját, lehet, hogy többen megtudsz.

Üdvözlettel:

a KARTHAGO TEAM:
Sziasztok Fiúk!

Tegnap örömmel láttam a Hammerworld magazin egyik oldalán az Aréna koncert DVD CD ajánlót.Ott DVD,CD illetve ezek együttes kiadását jelezték.A kérdésem az lenne bármelyiket is veszem meg mindegyiken ugyanaz az anyag van ugye?

Minden jót :Tomi

A Karthago válaszol:
Igen. Csak míg az egyiken hang van, a DVD például kép is... :-)))
a bajai Karthago koncert szervezői
Sziasztok!Mi szervezzük a bajai koncertet! A rendezvény valóban a Halászlé Fesztivál napján lesz, lent a szigeten! De ez nem a fesztivál programja! Nem is hirdettük sehol magunkat a fő programok között, a fesztivál nevével visszaélve!!!
Aki ismeri a helyszínt, a Sziklát (régi Golfpálya) tudja, hogy egy hatalmas, gyönyörű 3000 m2-es szabadtéri helyszín, ami magántulajdonban van! Azaz működő vendéglátóegység engedélyezett évközi rendezvénytartással!
Dehogy marad el a koncert...a molinók, zászlók, plakátok már hetek óta hirdetik Baján és 50 km-es körzetében ezt a hatalmas rocktörténelmi pillanatot!
a rendezvény honlapja: www.rockarena.info
Üdv ott, akkor!!!
Sziasztok!
Megszeretném tudni, hogy lesz-e biztos Karthago koncert Baján július 10-én


A Karthago válaszol:
Íme a válasz alább!
Kedves, Drága KARTHAGO!!!!!!

Tatán, ismét bebizonyítottátok, hogy a KARTHAGO-t, senki és semmi nem állíthatja meg!!!! 2. éve járunk a koncertjeitekre az országban,- ahol ott tudunk lenne- és mindig rátudtok tenni egy lapáttal!!!! Csodáljuk azt az erőt és lenduletet ami a KARTHAGO-ban rejlik!!!

A CSILLAGOS ÉG A MÉRCE?
Találkozunk, Kisújszállás-on!!!!!!A Karthago válaszol:
Komoly! Köszönjük!!!!
A Banda.
Sziasztok!

Pár hozzászólással lejebb olvastam, hogy július 15-e körül meg jelenik a koncert DVD. Most már lehet tudni, hogy milyen kiadás lesz? Szép díszes kiadás vagy olyan egyszerű mint az 1997-es koncerté? A hangkeverés Dolby Digital 5.1-es lesz vagy csak stereo hangzás lesz?
Lesz e extra anyag a korongon, illetve a legfontosabb, hogy a teljes koncert szerepel e majd?

Köszönettel: Ottó

A Karthago válaszol:
Szia Ottó!
Köszönjük kérdésedet. Igen úgy tűnik, július közepén megjelenik a DVD, és a dupla CD! Reményeink szerint exkluzív, elegáns, szép album lesz, sok képpel, különböző verziókban. A DVD-n 5.1-es, és sztereó hang is választható lesz! És ami a legfontosabb: a teljes koncert rajta lesz, az utolsó hangig! Több, mint két órás a DVD, és a dupla CD.

Üdvözlettel: a KARTHAGO!
Kedves Karthago!!!
Amikor Ti a fénykorotokat éltétek én még meglehetősen zsengekorú kislány voltam. Akkor kezdtem zenétek és együttesetek iránt érdeklődni, amikor munkám kapcsán látásból megismertem Szigeti Ferencet. Beszereztem CD-iteket, és ha elérhető közelségben koncerteztetek mindíg ott voltam. A munkám jelenleg is Pesthez köt, így a jövőben is csak az itteni rendezvényeiteket tudnám látogatni. Érdeklődnék, hogy terveztek e Budapesten, vagy közvetlen környékén fellépést? Nagyon jó a zenétek és szeretném újból élőben hallgatni, és átélni azt az élményt és hangulatot amit az együttesetek nyújt. Kivánok további sikereket!!! Üdvözlettel:Judit

A Karthago válaszol:
Kedves Judit!
Köszönjük leveled. Több alkalommal játszottunk tavasszal Pesten és környékén, legutóbb a StarGardenen, a Népstadionkertben, majd a múlt héten Érden. Sajnáljuk, hogy nem jöttél ezekre a helyekre.
A nyári, további programjainkat itt a honlapon, a Koncertmenü-ben megtekintheted.

Üdvözlettel: a KARTHAGO.
Sziasztok! Ott voltunk Tatán és nagyon jó volt titeket újra hallani, szuper volt. A Gidónak jobbulást kívánunk, hogy minél hamarabb szólhasson a csasztilaszti. :))).
Üdv. Barbi Miskolcról
Kánya István, és Borbála
Tisztelt Karthago! Nagyon köszönjük a tatai koncertet! Frenetikus volt! Még nem láttuk élőben a zenekart, de ilyen show, és ennyire kemény de mégis szórakoztató rockzenekar nincs több sehol! Mi abszolút rajongók lettünk ,megyünk mindenhová mert ezt mindíg látni-hallani kell! Vettünk trikókat cd-ket meg karthagós sapkát! És köszönjük ,hogy dedikáltátok! Hajrá Karthago!!!!!!!!!!!!! Pisti és Bori Tatáról.

A Karthago válaszol:
Köszönjük! Tényleg klassz buli volt Tatán. Nem is gondoltuk, hogy ennyi ember összejön a KARTHAGO-ra! A színpadról nem is láttuk a tömeg végét! Hamarosan mutatjuk képeken, a Fotoalbumban!
Üdv:
A KARTHAGO.
Sziasztok!Érdeklődni szeretnék hogy a bajai koncert meg lesz-e tartva mert az egyik ismerősöm a szervező a halészléfőző versenyen vagy fesztiválon és azt mondta hogy ő úgy tudja hogy nem lesz Karthago...:( És fontos lenne tudni mert Simontornyáról mennénk,a nagynéném pedig Ausztriából jönne haza a koncert kedvéért. Légyszives válaszoljatok!Előre is köszi
Zsany

A Karthago válaszol:
Eddig nekünk senki nem jelezte, hogy elmaradna a koncert, aláírt szerződésünk van Bajára, reméljük addig konszolidálódik a helyzet. Várjuk a jó időt...És még két hét van addig!

A TEAM.
Sziasztok. Mikor kezdődik pontosan a péntek esti koncert Tatán? A zenekar honlapján és a VZV fesztivál programfüzetében eltérő időpontok vannak. Melóból rohanok a koncertre és nem szeretnék lemaradni a feléről. Tavaly ugyanez volt a helyzet a Mobilmánia koncerttel. Akkor nagyon sokan lemaradtak a koncert elejéről...

A Karthago válaszol:
20:00 órakor kezd a KARTHAGO Tatán, az Építők Parkjában, a nagyszínpadon.
Sziasztok Fiúk!
Bocsi a zavarásért az Arénás koncert DVD-ről van esetleg valami hír?
Sziasztok:Tomi


A Karthago válaszol:
A héten befejezzük a munkálatokat!!! Jövő héten megy gyártásba, július 15 körül megjelenik, ha minden "klappol". A Team.
Sajnos mi csak a bp-i koncertjeitekre jutottunk el, igy az Orczy-kertbe,Aréna jubileumi koncert valamint Rock aréna. Mindegyik hataalmas buli volt,remekül éreztük magunkat!Továbbra is maradunk rajongóitok! Sok sikert! HAJRÁ KARTHAGO!!! Judit Józsi
Eszméletlen jól sikerült a mostani Keszthelyi KARTHAGO koncert!
Nemrég értem haza Lentibe, s az első dolgom az volt, hogy a képeimet felpakoljam az oldalamra!
ami:
http://www.simonkiki.hu/index.php?nyelv=hun&lap=galeria&mappa=2010-06-19
Gratulálok fiúk!

Kiki
Sziasztok!
Húúú hát tényleg megérte elmenni Keszthelyre a bulitokra. Felejthetetlen volt, pont mint a pápai.
További sok sikert Nektek!!! Köszi mégegyszer!!!

Ui.:Kár, hogy kihagytad Pukkancsaj:DDD
A barátnőmmel mi is ott voltunk Pápán, megérte Szombathelyről elautókázni!
Sziasztok Zenekarom!

Örök hála a tegnapi érdi buliért.Baromi hálás vagyok ,hogy lenyomtátok az ítélet idő ellenére.Vérprofik vagytok és ahogy éreztem a közönség is teljesen Rátok volt hangolva:)
Sajnáltam,hogy most nem voltak a "három gitáros dalok"de majd legközelebb............
Keszthelyre eső mentes rockhengert kívánok Nektek!
Maradok feltétlen hívetek:Tomi


A Karthago válaszol:
Köszönjük! Nem volt egyszerű a döntés, mert nagy felelősség vizes színpadon, nedves hangszerekkel játszani, elsősorban az ilyenkor életveszélyes érintésvédelmi szempontok miatt. De a zenekar olyan, hogy, ha már egyszer ott vagyunk, akkor addig úgysem nyugszunk, amíg nem játszhatunk...! Úgyhogy nagyon örültünk, hogy végül is a technikusok megoldották a problémákat a bődületes felhőszakadás után, és kissé késve bár, de le tudtuk játszani a koncertet. A két Gibsonos nóták pedig azért maradtak ki, mert viszont Gidó gitár erősítője annyira beázott, hogy nem lehetett bekapcsolni.
Jó érzés volt látni. hogy a közönség mind egy szálig ottmaradt, megvárta a az eső végét, és a KARTHAGO -t, majd velünk örültek a végül is remek koncertnek.
Üdv: a BANDA!