december 23. hétfő 20:00
Szombathely, Rockkarácsony!!!


2019.11.01.
Ma, november 1.-én este, 21:05 perckor lesz a KARTHAGO 40 éves jubileumi óriáskoncertje az M2Petőfi TV-n!!! Holnap ugyanekkor a második rész!!!!

 Ma, november 1.-én este, 21:05 perckor lesz a KARTHAGO 40 éves jubileumi óriáskoncertje az M2Petőfi TV-n!!! Holnap pedig ugyanekkor a második rész! Ki ne hagyd!!!

2019.10.16.

 Rekord mennyiségű, 49 állomásból álló teljes teltházas, országos turnét bonyolítottunk a tavaszi-nyári szezonban, egészen mostanáig! Jártunk többször Erdélyben és a Felvidéken is. A Facebookon...

2019.09.30.

 

Rajongói levelek

Tájékoztatunk, hogy az oldal moderált, a KARTHAGO zenekar fenntartja a jogot arra, hogy stílusában vagy tartalmában ide nem illő, sértő módon közzétett hozzászólásokat ne publikálja.


Név:
E-mail:
Bejegyzés:
Kérem, írja be a képen látható karaktereket:


Szuper volt a tegnap esti koncert Pápán! Köszönet érte!
Üdv,Lívi!
Samu Bernadett, és Pál István
Köszönjük a fantasztikus koncertet Pápán!!!! Óriások vagytok, a rockzene legnagyobbjai!! Láttátok a hatalmas tömeget ,akik egy emberként élvezték a zenéteket és alaposan megmozgattatok minket is!

JÓ VOLT LÁTNI BENNETEKET ÚJRA A ROCK ŐRÜLETES ELEFÁNTJAIT! MERT TI AZOK VAGYTOK!

SOKÁIG MARADJATOK ÍGY EGYÜTT A RAJONGÓITOK NAGY-NAGY ÖRÖMÉRE!
Berni és Pista Pápáról.

A Karthago válaszol:
Köszönjük szépen! Valóban döbbenetesen sokan jöttek el a KARTHAGO-ra, csodálatos volt látni a végtelen embertömeget a színpadról! Hamarosan feltesszük a képeket is ide a Fotóalbum-ba, ott Ti is láthatjátok majd, amit mi!!

Üdvözlettel: a KARTHAGO!
Kedves Team!

Köszi a választ természetesen ott leszek:)

Tomi
Sziasztok!

Szeretnem megtudni mi is tortent azon a koncerten melynek emlekere irtatok a Requiem cimu szamot! Irjatok mar le bovebben a tortenetet. Sokan beszelik hogy a sracot osszetaposta a tomeg, mashol meg azt lehet latni hogy rosszul lett.
szeretnem kerni az igazsag teljeskoru megosztasat a tagoktol!

Koszonom!

A Karthago válaszol:
Jaj Norbert, ezt már annyiszor elmondtuk és leírtuk!!!
De íme ismét:

Ez a fiú eljött Székesfehérvárra,a KARTHAGO koncertjére, 1981-ben. Sok ezren voltak a Könnyűfémmű sportcsarnokában, óriási buli volt! Ez a fiú, nyilván, hogy jobban érezze a rockot, megevett egy csomó erős nyugtató/altatót, (akkor ismert volt a gyógyszer, ma már nincs forgalomban) és ráadásul megivott rá egy üveg kommersz cseresznyepálinkát! Hatalmas dózis volt ez, egyszerűen rosszul lett, és egy idő után a szíve felmondta a szolgálatot! neki. Eldőlt a tömegben, észre sem vették, majd a sokaság még átgyalogolt rajta kifelé menet. Ennyi a konkrét történet, a többi már ismert.

üdv: a KARTHAGO!

HELLO! NEM LESZTEK VALAMIKOR FONYÓDON?
megyünk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! köszi
Hello!
Hol lesz a keszthelyi koncertetek??{utca}

A Karthago válaszol:
A Stop-Shop parkolójában! Ingyenes, ajándék koncert lesz a városnak!!!

A KARTHAGO.
Kedves Zenekar!

Szeretném megkérdezni,hogy június 18-án Érden csak Ti vagy más zenekar is fel fog lépni?
Mindez csak azért jutott eszembe mert a Beatrice is jelezve van az adott dátumra és helyre 23 órai kezdésre.
Amennyiben jól tudom Ti 21 órakor kezdtek.

Maradok feltétlen hívetek : TomiA Karthago válaszol:
Szia Tomi! Igen, ez egy többnapos rockfesztivál, sok más fellépővel!

Üdv: a Team.
Szeretnem meg tudni,hogy esetleg mikor lesz Slovakiaban koncert?

A Karthago válaszol:
Kedves Mirella! Nézd meg itt a honlapunkon, a Koncertmenü rovatban megtalálod.
Üdv: A tEAM.
Sziasztok. Feltettem egy kérdést, kb. egy hete. Esetleg válaszolnátok? Szuper volt a buli. Köszi, Kopasz

A Karthago válaszol:
Köszönjük! Foglalkoztunk a kérdéseddel, és valóban volt egy ilyen kislemezünk, amelynek az egyik oldalán a "Csak egy szót akarok", a másikon pedig a "Tagadás" volt. Ebből egyetlen darabot őrzünk féltve a KARTHAGO archívumában, többről nem tudunk, mármint, hogy hol lehetne fellelni. Talán antikváriumban.
Üdv:

a TEAM.
B. Zoltán
Csuda klassz volt a zenekar soha nem láttam még ilyet! 16 éves vagyok és tegnaptól Karthago rajongó! és jól láttam, mintha a pornós Kovi fotózta a zenekart? Ez csúcs ha tényleg ő volt ott a szinpadon! Írjátok meg.
Bíró Zoli Sülysáp.

A Karthago válaszol:
Igen Zoli, tényleg Kovi fényképezett minket. De neked 16 évesen azért még nem kellene ismerned... :-))
Mi több, mint egy évtizede igen jó barátságban vagyunk Vele, és ő anno fotósként kezdte a pályáját. Mi is örültünk, hogy elvállalta a KARTHAGO fotózását.
Egyébként köszönjük, és köszöntünk, mint új rajongó!!!
A KARTHAGO.
István és Kata
Óriásssssi! Óriássssi! Hatalmas buli volt a StarGardenen, köszönjük Karthago! Megint odatettétek magatokat, ahogy más nem tudja. Előttetek a Bikini rém langyos volt, Ákos nem sok vizet zavart, és minket a Cool &The Gang című viccbanda sem érdekelt. A rock igazi nagyágyúi megint Ti voltatok! A hatalmas tömeg nevében is gratula, és köszönjük! Ott mindenki jól érezte magát, fergeteges volt.
Pisti és Kata Zuglóból.
Mirella vagyok Szlovakiabol,8 eves leszek es imadom a zeneteket! Voltam a koncerteken ,tavaj Gutan es iden Komarnoban is! Gidofalvy Attila elarulta nekem,hogy ma ismet lesz koncert Gutan,de sajnos nem tudok elmenni,mert szakad az eso es holnap suli. lehet eljutok jovo heten Ersekujvarba! jo lenne!!!!!!!!!!!
Sziasztok. A Tagadás c. nótát hogy tudnám megszerezni? Jó bakeliten is, nem hallottam már vagy 28 éve. És volt-e Csak egy szót akarok c. szerzeményetek, mert nekem rémlik valami hasonló nóta 79-ből. Kösz, Kopasz. Kár, hogy külön léptek fel a Stargarden-en, most mehetek mindkét nap. Na de sebaj. Sok sikert. ZUZZATOK..
Sziasztok. Szentendrei vagyok, ami szép kis város, csak itt évek óta nem lépett fel olyan volumenű zenekar, mint a KARTHAGO. Kitől tudhatnám meg, milyen feltételekkel jönnétek egyszer ide? Tamásnak: remélem a gitárja még megvan. Üdv: Kopasz.

A Karthago válaszol:
Írj mailt a karthago@vivanet.hu címre.

A KARTHAGO TEAM.
Sz. Gabi
Még sosem láttam a KARTHAGOt! 19 éves vagyok, eddig voltam már jópár koncerten, jó bulikon, rockbandákon. De amit vasárnap Kistarcsán láttam, az számomra egy katarzis volt! Ilyen döbbenetes zenekar nincs is! Az eddig látottak mélyen eltörpülnek a Karthago mellett! Csúcs ez a banda! Mostantól bárhová elmennék ahol nyomnak mert ebből sosem lesz elég. Nem az én generációm a zenekar,de olyanok és úgy játszanak,hogy mindenem beleremeg. Azt hiszem megtaláltam a rockot!! Hajrá Karthago!

Szilágyi Gábor, (Sziga).

A Karthago válaszol:
Örülünk, hogy rátaláltál a ROCKzenére! Sok mindenhez elvezet majd.

Üdvözöl a KARTHAGO!
Sok szeretettel üdvözlöm a zenekart.
Kamaszkoromtól végig kisér a Karthago zenéje amiért hálás köszönetem szeretném kifejezni.
44 éves vagyok...de remélem még legalább 44 évig szól majd az elefánt dübörgés!!!!!

Junius 6-án fel léptek Ersekujvárban amit már úgy várok mint kutya a csontot))))

Kivánok minden jót a továbiakban és sok erőt ...egésséget.

(Northallfix) ezt írta lejjebb

,,Nazdárek hoši, zdravím Vás z České republiky" (Sziasztok fiúk,üdvözletem Csehországból)....ennyi))))

A Karthago válaszol:
Köszönjük!!! Várunk a koncerten!

Üdv: a KARTHAGO.
Kedves Karthago,.................. stb...

A Karthago válaszol:
A fenti álnevű kedves szlovákiai levelezőnknek üzenjük, hogy először is írja alá a levelét. Vagy legalább írjon egy nevet, ha már levelet ír. Azután merjen adni egy valóságos mailcímet, ne ilyen kamut, amiről azonnal visszapattan a válaszunk. Ez így nagyon gáz, és igen álságos!

Üdvözlettel: a KARTHAGO!
Sziasztok Karthago!!!
Tegnap Apuval végig néztem a kistarcsai koncertet nagyon tetszett ( Apunak van zenei ízlése mindig tudtam:)) Azt szeretném kérdezni Ferrytől,hogy majd az érdi koncerten el fogjátok játszani a Pénz című dalt ugyanis Nekem az az egyik régebbi Karthago dalom de most a bulin nem volt.

Előre is köszi és minden jót :Adrián

A Karthago válaszol:
Szia Adrián!
Sajna, nagy valószínűséggel nem! Ezt a műsort az idei nyári országos turnénkra alakítottuk ki, sokat gondolkodtunk rajta, és már nem szeretnénk változtatni. Egyelőre így jó, mert immár kb. a tizedik koncert után is úgy tűnik sikeres a program.
Üdvözöl a KARTHAGO!
Kedves,Drága KARTHAGO!!!!!
Nem rég írtam, hogy a debreceni koncert brillliáns volt!!!! Erre a Kistarcsa-i koncertre,most mit írjak??? nem tudok mit,nincs rá szó!!! Nálatok, mi a mérce, a csillagos ég ???? A közönség nem akarta hogy befejezzétek...