2020.05.20.

A KORMÁNY ÁLTAL MEGHIRDETETT AUGUSZTUS 15.-I ÚJRAKEZDÉS MIATT, TELJES ÁTSZERVEZÉS FOLYIK AZ AZT KÖVETŐ IDŐSZAK MIATT!! A május-június-júliusi, valamint az augusztus elejei elmaradt koncerteket, (39...

2020.03.11.

 Nagyon-nagyon sajnáljuk, de a március 21.-i Barba Negra Music Club-ba tervezett KARTHAGO koncert,a kormány által meghirdetett koronavírus okozta vészhelyzet miatt elmarad!! A megváltott jegyek...

2020.02.19.

Még mindig teljes gőzzel folyik a 2020-as nagy nyári "ROCK A VÉRÜNK!" című turné szervezése! Nap-mint nap jelentkeznek újabb és újabb városok, fesztiválok, vidéki, erdélyi, és felvidéki helyszínek,...

Rajongói levelek

Tájékoztatunk, hogy az oldal moderált, a KARTHAGO zenekar fenntartja a jogot arra, hogy stílusában vagy tartalmában ide nem illő, sértő módon közzétett hozzászólásokat ne publikálja.


Név:
E-mail:
Bejegyzés:
Kérem, írja be a képen látható karaktereket:


Mirella vagyok Szlovakiabol,8 eves leszek es imadom a zeneteket! Voltam a koncerteken ,tavaj Gutan es iden Komarnoban is! Gidofalvy Attila elarulta nekem,hogy ma ismet lesz koncert Gutan,de sajnos nem tudok elmenni,mert szakad az eso es holnap suli. lehet eljutok jovo heten Ersekujvarba! jo lenne!!!!!!!!!!!
Sziasztok. A Tagadás c. nótát hogy tudnám megszerezni? Jó bakeliten is, nem hallottam már vagy 28 éve. És volt-e Csak egy szót akarok c. szerzeményetek, mert nekem rémlik valami hasonló nóta 79-ből. Kösz, Kopasz. Kár, hogy külön léptek fel a Stargarden-en, most mehetek mindkét nap. Na de sebaj. Sok sikert. ZUZZATOK..
Sziasztok. Szentendrei vagyok, ami szép kis város, csak itt évek óta nem lépett fel olyan volumenű zenekar, mint a KARTHAGO. Kitől tudhatnám meg, milyen feltételekkel jönnétek egyszer ide? Tamásnak: remélem a gitárja még megvan. Üdv: Kopasz.

A Karthago válaszol:
Írj mailt a karthago@vivanet.hu címre.

A KARTHAGO TEAM.
Sz. Gabi
Még sosem láttam a KARTHAGOt! 19 éves vagyok, eddig voltam már jópár koncerten, jó bulikon, rockbandákon. De amit vasárnap Kistarcsán láttam, az számomra egy katarzis volt! Ilyen döbbenetes zenekar nincs is! Az eddig látottak mélyen eltörpülnek a Karthago mellett! Csúcs ez a banda! Mostantól bárhová elmennék ahol nyomnak mert ebből sosem lesz elég. Nem az én generációm a zenekar,de olyanok és úgy játszanak,hogy mindenem beleremeg. Azt hiszem megtaláltam a rockot!! Hajrá Karthago!

Szilágyi Gábor, (Sziga).

A Karthago válaszol:
Örülünk, hogy rátaláltál a ROCKzenére! Sok mindenhez elvezet majd.

Üdvözöl a KARTHAGO!
Sok szeretettel üdvözlöm a zenekart.
Kamaszkoromtól végig kisér a Karthago zenéje amiért hálás köszönetem szeretném kifejezni.
44 éves vagyok...de remélem még legalább 44 évig szól majd az elefánt dübörgés!!!!!

Junius 6-án fel léptek Ersekujvárban amit már úgy várok mint kutya a csontot))))

Kivánok minden jót a továbiakban és sok erőt ...egésséget.

(Northallfix) ezt írta lejjebb

,,Nazdárek hoši, zdravím Vás z České republiky" (Sziasztok fiúk,üdvözletem Csehországból)....ennyi))))

A Karthago válaszol:
Köszönjük!!! Várunk a koncerten!

Üdv: a KARTHAGO.
Kedves Karthago,.................. stb...

A Karthago válaszol:
A fenti álnevű kedves szlovákiai levelezőnknek üzenjük, hogy először is írja alá a levelét. Vagy legalább írjon egy nevet, ha már levelet ír. Azután merjen adni egy valóságos mailcímet, ne ilyen kamut, amiről azonnal visszapattan a válaszunk. Ez így nagyon gáz, és igen álságos!

Üdvözlettel: a KARTHAGO!
Sziasztok Karthago!!!
Tegnap Apuval végig néztem a kistarcsai koncertet nagyon tetszett ( Apunak van zenei ízlése mindig tudtam:)) Azt szeretném kérdezni Ferrytől,hogy majd az érdi koncerten el fogjátok játszani a Pénz című dalt ugyanis Nekem az az egyik régebbi Karthago dalom de most a bulin nem volt.

Előre is köszi és minden jót :Adrián

A Karthago válaszol:
Szia Adrián!
Sajna, nagy valószínűséggel nem! Ezt a műsort az idei nyári országos turnénkra alakítottuk ki, sokat gondolkodtunk rajta, és már nem szeretnénk változtatni. Egyelőre így jó, mert immár kb. a tizedik koncert után is úgy tűnik sikeres a program.
Üdvözöl a KARTHAGO!
Kedves,Drága KARTHAGO!!!!!
Nem rég írtam, hogy a debreceni koncert brillliáns volt!!!! Erre a Kistarcsa-i koncertre,most mit írjak??? nem tudok mit,nincs rá szó!!! Nálatok, mi a mérce, a csillagos ég ???? A közönség nem akarta hogy befejezzétek...
Kedves Fiúk!
Pünkösd vasárnap a Mátrában kirándultam a Családommal és hazafelé beugrott,hogy Kistarcsán játszik a Zenekar!:) Nem lehetett kihagyni az eseményt :)
Nagyon jók voltatok és a közönségre sem lehetett panasz.
Koszi a koncert élményt. Maradok feltétélen hívetek:Tomi
Sziasztok, tetszett nagyon a koncert, igazából csak véletlenül botlottam belétek de végighallgattam, elvégre mégiscsak 1 klasszikust láthattam élőben :).
Szeretnénk megköszönni a tegnapi füleki koncerteteket! Eszméletlen nagy buli volt, és a visszajelzés is pozitiv. :) Reméljük jártok még a közelbe.
Sziasztok!A Northallfix e-mail fordítása: szevasztok fiúk!udvozollek benneteket a cseh koztársaságból! :-)

A Karthago válaszol:
Köszönjük! Így már érthető! :-))
sziasztok fiúk! nagyon jó volt a füleki buli, épp csak most értünk haza. köszönjük nektek, remélem még sokszor összefutunk itt, sziasztok, josh!
Kedves Fiúk!

Ma két dalotok is aktualitást kapott az életemben egy szomorú aspektusból. Az Isten késik dalt nagyon szeretem, de most Isten nem késett magához szólította TORO-t hirtelenül és váratlanul.
Immáron ismét együtt muzsikálhat az égi zenekarban Dandó Péterrel vagy Frank Zappával de én jobban szerettem ahogy a 100 Folkban énekelte a Gamblert ,
a Láttad-e már? vagy éppen a Konyhalány című nótákat.
Most ezek a dalok már csak hanghordozókról lesznek
láthatók és hallhatók de én még sokszor élvezhettem
élőben az énekét és gitárjátékát még a KTL-ben is.
Ezeket a sorokat nehéz szívvel azért írtam le mert sok közös rajongó van aki a KARTHAGO-t a 100 FOLK CELSIUST és a KTL-t egyformán szereti ahogyan én is.
Most meghallgatom a REQUIEM-et és meggyújtok egy mécsest. Nyugodj Békében TORO!
A KARTHAGOra pedig az én Istenem áldását kérem!

Sziasztok! Tomi
Nazdárek hoši, zdravím Vás z České republiky.

A Karthago válaszol:
????? Valaki érti?
Mint Karthago rajongó úgy döntöttem kicsit vásárolgatok.
Nagyon tetszik az Időtörés c. album (Nagyon megható a "Harminc év után" című szám)Sajnálom nagyon hogy nem volt lehetőségem eljutni a 2009 es szülinapi koncertre.
Szarvasról írok és reménykedem hogy a nyár folyamán lesz a közelben Karthago koncert.
A bandának : "Hajrá fiuk mindent bele,a rock örök és halhatatlan!"

Adios! :)

A Karthago válaszol:
Köszönjük!!! Nézegesd a Koncertmenüt, hátha találsz a közelben koncertet.

Üdvözöl a KARTHAGO!
Sziasztok!

Egy kérdésem lenne: idén még kiadjátok a koncert DVD-t?

Egyébként nagyon jó az új lemez csak így tovább! :-)

A Karthago válaszol:
Igen, legkésőbb június végén megjelenik a DVD!!
Sziasztok! Már nagyon várjuk a pénteki, Füleki koncertet. Nagyon remélem,hogy jo idö lesz,de ha nem,mi akkor is ott leszünk. Egy biztos,nagyon sokan leszünk!
Sziasztok: Már nagyon várom a 21-i Füleki koncertet.Az elsö sorban fogok tombolni:
Köszönjük szépen, hogy Győrben mégis megtartottátok a kisebb probléma ellenére a nagyszerű unplugged koncertet, a kicsi, de mégis nagy közönségnek. Budapestről voltunk, és ez volt az első akusztikus koncertélményünk a tavalyi 30 éves koncerten elhangzott bemutató után. Találkozunk Füleken! Reméljük az idő kedvezni fog mindannyiunknak.

A Karthago válaszol:
Jó volt a koncert valóban, mi is élveztük. Sajnáljuk, hogy egy nagyon súlyos szervezői hiba, és probléma okán, jóval később, több óra csúszással tudott csak elkezdődni a koncert, ezért sokan elmentek. Akik viszont maradtak, - úgy láttuk -, remekül érezték magukat, és sok-sok vastapsot kaptunk.
Köszönjük!!!

A KARTHAGO.