február 07. péntek 20:00
Miskolc, Ady Endre Művelődési Központ


2019.12.31.

 Csodálatos évünk volt. Minden úgy sikerült, ahogyan szerettük volna. Talán a szerencse hozta, talán az égiek, esetleg a számmisztika, vagy még inkább a rengeteg munka, amit belefektettünk idén...

2019.11.01.

 Ma, november 1.-én este, 21:05 perckor lesz a KARTHAGO 40 éves jubileumi óriáskoncertje az M2Petőfi TV-n!!! Holnap pedig ugyanekkor a második rész! Ki ne hagyd!!!

2019.10.16.

 Rekord mennyiségű, 49 állomásból álló teljes teltházas, országos turnét bonyolítottunk a tavaszi-nyári szezonban, egészen mostanáig! Jártunk többször Erdélyben és a Felvidéken is. A Facebookon...

Rajongói levelek

Tájékoztatunk, hogy az oldal moderált, a KARTHAGO zenekar fenntartja a jogot arra, hogy stílusában vagy tartalmában ide nem illő, sértő módon közzétett hozzászólásokat ne publikálja.


Név:
E-mail:
Bejegyzés:
Kérem, írja be a képen látható karaktereket:


Sziasztok. Szentendrei vagyok, ami szép kis város, csak itt évek óta nem lépett fel olyan volumenű zenekar, mint a KARTHAGO. Kitől tudhatnám meg, milyen feltételekkel jönnétek egyszer ide? Tamásnak: remélem a gitárja még megvan. Üdv: Kopasz.

A Karthago válaszol:
Írj mailt a karthago@vivanet.hu címre.

A KARTHAGO TEAM.
Sz. Gabi
Még sosem láttam a KARTHAGOt! 19 éves vagyok, eddig voltam már jópár koncerten, jó bulikon, rockbandákon. De amit vasárnap Kistarcsán láttam, az számomra egy katarzis volt! Ilyen döbbenetes zenekar nincs is! Az eddig látottak mélyen eltörpülnek a Karthago mellett! Csúcs ez a banda! Mostantól bárhová elmennék ahol nyomnak mert ebből sosem lesz elég. Nem az én generációm a zenekar,de olyanok és úgy játszanak,hogy mindenem beleremeg. Azt hiszem megtaláltam a rockot!! Hajrá Karthago!

Szilágyi Gábor, (Sziga).

A Karthago válaszol:
Örülünk, hogy rátaláltál a ROCKzenére! Sok mindenhez elvezet majd.

Üdvözöl a KARTHAGO!
Sok szeretettel üdvözlöm a zenekart.
Kamaszkoromtól végig kisér a Karthago zenéje amiért hálás köszönetem szeretném kifejezni.
44 éves vagyok...de remélem még legalább 44 évig szól majd az elefánt dübörgés!!!!!

Junius 6-án fel léptek Ersekujvárban amit már úgy várok mint kutya a csontot))))

Kivánok minden jót a továbiakban és sok erőt ...egésséget.

(Northallfix) ezt írta lejjebb

,,Nazdárek hoši, zdravím Vás z České republiky" (Sziasztok fiúk,üdvözletem Csehországból)....ennyi))))

A Karthago válaszol:
Köszönjük!!! Várunk a koncerten!

Üdv: a KARTHAGO.
Kedves Karthago,.................. stb...

A Karthago válaszol:
A fenti álnevű kedves szlovákiai levelezőnknek üzenjük, hogy először is írja alá a levelét. Vagy legalább írjon egy nevet, ha már levelet ír. Azután merjen adni egy valóságos mailcímet, ne ilyen kamut, amiről azonnal visszapattan a válaszunk. Ez így nagyon gáz, és igen álságos!

Üdvözlettel: a KARTHAGO!
Sziasztok Karthago!!!
Tegnap Apuval végig néztem a kistarcsai koncertet nagyon tetszett ( Apunak van zenei ízlése mindig tudtam:)) Azt szeretném kérdezni Ferrytől,hogy majd az érdi koncerten el fogjátok játszani a Pénz című dalt ugyanis Nekem az az egyik régebbi Karthago dalom de most a bulin nem volt.

Előre is köszi és minden jót :Adrián

A Karthago válaszol:
Szia Adrián!
Sajna, nagy valószínűséggel nem! Ezt a műsort az idei nyári országos turnénkra alakítottuk ki, sokat gondolkodtunk rajta, és már nem szeretnénk változtatni. Egyelőre így jó, mert immár kb. a tizedik koncert után is úgy tűnik sikeres a program.
Üdvözöl a KARTHAGO!
Kedves,Drága KARTHAGO!!!!!
Nem rég írtam, hogy a debreceni koncert brillliáns volt!!!! Erre a Kistarcsa-i koncertre,most mit írjak??? nem tudok mit,nincs rá szó!!! Nálatok, mi a mérce, a csillagos ég ???? A közönség nem akarta hogy befejezzétek...
Kedves Fiúk!
Pünkösd vasárnap a Mátrában kirándultam a Családommal és hazafelé beugrott,hogy Kistarcsán játszik a Zenekar!:) Nem lehetett kihagyni az eseményt :)
Nagyon jók voltatok és a közönségre sem lehetett panasz.
Koszi a koncert élményt. Maradok feltétélen hívetek:Tomi
Sziasztok, tetszett nagyon a koncert, igazából csak véletlenül botlottam belétek de végighallgattam, elvégre mégiscsak 1 klasszikust láthattam élőben :).
Szeretnénk megköszönni a tegnapi füleki koncerteteket! Eszméletlen nagy buli volt, és a visszajelzés is pozitiv. :) Reméljük jártok még a közelbe.
Sziasztok!A Northallfix e-mail fordítása: szevasztok fiúk!udvozollek benneteket a cseh koztársaságból! :-)

A Karthago válaszol:
Köszönjük! Így már érthető! :-))
sziasztok fiúk! nagyon jó volt a füleki buli, épp csak most értünk haza. köszönjük nektek, remélem még sokszor összefutunk itt, sziasztok, josh!
Kedves Fiúk!

Ma két dalotok is aktualitást kapott az életemben egy szomorú aspektusból. Az Isten késik dalt nagyon szeretem, de most Isten nem késett magához szólította TORO-t hirtelenül és váratlanul.
Immáron ismét együtt muzsikálhat az égi zenekarban Dandó Péterrel vagy Frank Zappával de én jobban szerettem ahogy a 100 Folkban énekelte a Gamblert ,
a Láttad-e már? vagy éppen a Konyhalány című nótákat.
Most ezek a dalok már csak hanghordozókról lesznek
láthatók és hallhatók de én még sokszor élvezhettem
élőben az énekét és gitárjátékát még a KTL-ben is.
Ezeket a sorokat nehéz szívvel azért írtam le mert sok közös rajongó van aki a KARTHAGO-t a 100 FOLK CELSIUST és a KTL-t egyformán szereti ahogyan én is.
Most meghallgatom a REQUIEM-et és meggyújtok egy mécsest. Nyugodj Békében TORO!
A KARTHAGOra pedig az én Istenem áldását kérem!

Sziasztok! Tomi
Nazdárek hoši, zdravím Vás z České republiky.

A Karthago válaszol:
????? Valaki érti?
Mint Karthago rajongó úgy döntöttem kicsit vásárolgatok.
Nagyon tetszik az Időtörés c. album (Nagyon megható a "Harminc év után" című szám)Sajnálom nagyon hogy nem volt lehetőségem eljutni a 2009 es szülinapi koncertre.
Szarvasról írok és reménykedem hogy a nyár folyamán lesz a közelben Karthago koncert.
A bandának : "Hajrá fiuk mindent bele,a rock örök és halhatatlan!"

Adios! :)

A Karthago válaszol:
Köszönjük!!! Nézegesd a Koncertmenüt, hátha találsz a közelben koncertet.

Üdvözöl a KARTHAGO!
Sziasztok!

Egy kérdésem lenne: idén még kiadjátok a koncert DVD-t?

Egyébként nagyon jó az új lemez csak így tovább! :-)

A Karthago válaszol:
Igen, legkésőbb június végén megjelenik a DVD!!
Sziasztok! Már nagyon várjuk a pénteki, Füleki koncertet. Nagyon remélem,hogy jo idö lesz,de ha nem,mi akkor is ott leszünk. Egy biztos,nagyon sokan leszünk!
Sziasztok: Már nagyon várom a 21-i Füleki koncertet.Az elsö sorban fogok tombolni:
Köszönjük szépen, hogy Győrben mégis megtartottátok a kisebb probléma ellenére a nagyszerű unplugged koncertet, a kicsi, de mégis nagy közönségnek. Budapestről voltunk, és ez volt az első akusztikus koncertélményünk a tavalyi 30 éves koncerten elhangzott bemutató után. Találkozunk Füleken! Reméljük az idő kedvezni fog mindannyiunknak.

A Karthago válaszol:
Jó volt a koncert valóban, mi is élveztük. Sajnáljuk, hogy egy nagyon súlyos szervezői hiba, és probléma okán, jóval később, több óra csúszással tudott csak elkezdődni a koncert, ezért sokan elmentek. Akik viszont maradtak, - úgy láttuk -, remekül érezték magukat, és sok-sok vastapsot kaptunk.
Köszönjük!!!

A KARTHAGO.
A fotóarchívumban látható egy kép, amely az együttest a Melodie nevű, a volt Csehszlovákiában. Prágában cseh nyelven megjelenő zenei szaklap hátsó borítóján ábrázoljal. A Melodie nem lengyel /mint a képaláíráson szerepel/, hanem csehszlovák źenei szaklap volt, amely hatvanas évek elejétől-1963 egészen a kilencvenes évek elejéig jelent meg. Üdvözlettel Szőke István

A Karthago válaszol:
Utánanéztünk, valóban igazad van, köszönjük!!! Javítjuk a képaláírást!

üdv: a KARTHAGO!
SZIASZTOK!!HOL LESZ A GYŐRI KONCERT ÉS MENNYI A JEGYÁR?KÖSZI!SEHOL EGY PLAKÁT GYŐRBEN:-( DE OTT AKAROK LENNI

A Karthago válaszol:
GYörben, a RADÓ Klubban, 9021 Zechmeister út 17. sz. alatt lesz az unplugged koncert!