szeptember 22. vasárnap 17:00
Sármellék, repülőtér Szabadságfesztivál!
szeptember 27. péntek 21:30
Kőszeg. A Kőszegi Szüret c. rendezvény


2019.07.25.
IDŐNKÉNT KATTINTSATOK A Facebook OLDALUNKRA A RÉSZLETESEBB BESZÁMOLÓKÉRT ÉS RENGETEG ÚJ FOTÓÉRT!! Hivatalos Facebook oldalunk: Karthago együttes
2019.07.24.

 Utóbbi idők legjobb hangulatú koncertje volt szombaton a Track-ben! Csodás és zeneértő rajongók jöttek össze és a banda is remek formában és jókevűen játszott lazán, de teli erővel, energiával...

2019.07.23.

 Az esztergomi, főtéri óriáskoncert után, beültünk a Mercedes-Benz Vito Tourer turnébuszunkba és "szétszáguldottuk" az országot keresztbe... :-) Először az osztrák határnál, Lövőn dübörögtünk,...

Rajongói levelek

Tájékoztatunk, hogy az oldal moderált, a KARTHAGO zenekar fenntartja a jogot arra, hogy stílusában vagy tartalmában ide nem illő, sértő módon közzétett hozzászólásokat ne publikálja.


Név:
E-mail:
Bejegyzés:
Kérem, írja be a képen látható karaktereket:


Köszönjük a szerencsi bulit ! Nagy élmény volt huszonév után újra átélni a dübörgést. A debreceni ázós bulira is kivittem a lányom, és most már együtt csápoltunk a régi klasszikus, és új klassz számaitokra egyaránt. Talán Nektek is köszönhető, hogy nem a mostani műanyag fost hallgatja. Csináljátok ugyanilyen profizmussal és élvezettel tovább! (Jó lenne újra egy bodrogkeresztúri buli.... Lesz ?)


A Karthago válaszol:
Köszönjük!! Jól esik.

Bodrogkeresztúron a polgármester úr dönt.... Márpedig ha valaki, akkor Jóska igen jól ismeri a KARTHAGO-t!! :-)) 30 éves barátság az....
Sziasztok ! Találtam a neten régi képeket rólatok, azt szeretném kérdezni hogy elküldjem-e, mert pár héttel ezelőtt is küldtem az arhívumba de azok sem kerültek be . Köszi a választ ! További sikeres és hatásos bulikat a nyárra !

A Karthago válaszol:
Kedves János!
Mindenképpen küldd el légyszíves! A korábbiak is be fognak kerülni, csak idő kérdése. Így nyár elején nagyon el vagyunk havazva...De nagyon örültünk az archívoknak!

Üdv: a BAND.
Nincs vita: a Karthago világszínvonalú!!!!!!!!! Amit Komáromban műveltetek, az a világ bármely pontján a szuperkoncert elnevezést is megütné! Óriási a banda! Lenyűgöző, rettenetes erő, dinamika, és életkedv, ugyanakkor véprofi műsor, remek szólók, és minden együtt, az maga volt a rockzene csodája!
De láthattátok ti is! A sokezres hatalmas tömeg egy emberként ünnepelte és köszönte a Karthagonak ezt a frenetikus koncertet! Maradjatok mindig ilyenek!
Üdv Komarno-ból Zoli.
Nagyon szuper volt tegnap a Komárom-i bulitok! Rengeteg ember volt, hátrébb a színpadtól mozdulni sem lehetett... De végül csak beverekedtem magam az első sorba... És jósok szöveget megtanultam... Igazán megérte titeket megnézni, köszi a bulit :)
Sziaztok Fiúk!

Holnap jó utat Szerencsre és rendesen odatenni a KarthagoRockot a népeknek:)
Egyszer már jó lenne Titeket is a Tabán Rock és Blues
Fesztiválon látni valamelyik május 1-én,nagyon ott lenne a helyetek a programban.

Maradok feltétélen hívetek:Tomi
Sziasztok Fiúk!

Sajnálattal vettem észre, hogy kikerült a koncertmenüből, a május 29. re hirdetett koncert Gyopárosfürdőn!
Pedig a Békéscsabai DHL naptárában ez a nap piros betűsre lett jelölve! Az egész kollektíva készült erre a napra! ...........Idén nem is jöttök Békés megyébe?
Üdv: Laci

A Karthago válaszol:
Igen-igen. Sajnos így alakult. Nem mi tehetünk róla, egy szervező iroda, először felkért minket erre a koncertre, majd egy idő múlva, - nem tudjuk miért-, lemondta...
Reméljük azért majd találkozunk Békés megyében valahol. a nyáron!

Üdv: a KARTHAGO.
Annyira aranyosak vagytok őszinték, kedvesek!Tényleg úgy érzem Rátok rosszat mondani nem lehet!Összetartó komoly banda!SG.ben rem.odaérek.Dübörögjetek csak..!/mások ugyse tudnak ilyet..../Üdv.R.
Fera
Sziasztok Fiúk!
Nagyszerű koncertet adtatok Nagykanizsán.Szuper jól éreztük magunkat.A 2 kicsi lány az első sorban nagyon megkedvelt benneteket.Igaz teszek is róla,hogy szeressék az igazi rock zenét ne azokat a nyekergő mű zenéket.További sok-sok sikert nektek.
Puszi Erika

A Karthago válaszol:
Szia Erika!

Jó hír! Köszönjük.

Üdvözöl benneteket a KARTHAGO!
Sziasztok!Kedves KARTHAGO nagyon kedvellek,őszinte aranyos zenekar vagytok,rám számíthattok!Ahogy eddig is tettem!"Dübörögjetek....!R.

2010.04.17. Nagykanizsa.
Ez nagy volt, nagyon nagy! Egy kicsit rövid, DE nagyon NAGY! Köszönöm, hogy eljöttetek fatornyos falumba, ahol ma este végre a "laptopmusic" helyett valami IGAZI ZENE szólt!!
Viszontlátásra júniusban Keszthelyen!
Üdv! Horváth István


A Karthago válaszol:
Kedves István!
Igazán köszönjük! Olyan nagyon rövid azértnem lehetett, mert 1 óra 44 percet muzsikáltunk Nálatok, ami azért több, mint másfél óra!
De jól esett a leveled, és mi is jól éreztük magunkat Nagykanizsán! Sőt, ahogy láttuk a közönség is... :-))

Üdv: a Banda.
Húúúú! Óriásiak voltatok Nagykanizsán! Ez az IGAZI ROCKZENE!!!!!! Erőteljes, férfias, kőkemény, és magas színvonalú! Végre nem nyál nyáladzott Kanizsán, hanem dübörögtek a Rock Elefántjai! Köszönjük Nektek!
Előttetek az a szörnyű kis féreg SP, totál vicc volt play back tátogásával! nem is beszélve a 12 éves pisis -húgyos kiscsajok idétlen-erőltetett visítozásáról. Tök gáz, agyatlanok.
De láthattátok, az igazi tömeg a Karthagóra jött meg, normális emberekkel. Akik valódi ZENÉT akartak hallani és megkapták!
Továbbra is csak így!!
Gratulálunk a város nevében is!
Macilaci és 17 barát+nő...
Kedves Karthago együttes!
Először is Isten éltesse sokáig Szigeti Ferencet! Tamásnak mielőbbi jobbulást kívánok!
Láttam a koncert kiírást, de nem találom a helyszínt, hogy május 8-án Debrecenben hol lesz a koncert helye. Pedig megnéztem a Főnix csarnok, a Lovarda, és Kölcsey programajánlatát, de egyiknél sem szerepel. Kérlek szépen írjátok már le. Előre is köszönöm. Tisztelettel:Győri Gabriella

A Karthago válaszol:
Kedves Gabriella!
Először is köszönjük!!!
Másodszor: Debrecenben ez alkalommal a Stop Shop színpadán lépünk majd fel, ami egyébként ingyenes rendezvény! Tegnap játszottunk Nagykanizsán, ugyancsak a Stop Shop bulin, hatalmas tömeg volt!
Szóval gyere, gyertek!!

Üdv! a Banda.
Hm. Jeges eső és metsző hideg szél. Ilyen időjárási viszonyok között nem szabadott volna fellépnetek, illetve kizárólag zárt, védett és fedett helyen. Továbbra is fenntartom, hogy a szegedi szervezők totál hülyék voltak, nektek pedig alaposabban át kellett volna gondolnotok ezt a fellépést. Legalább a 20:00 órás kezdésért kellett volna kiállnotok.
Sziasztok!
Bocsánat,hogy megint én írok de a ma reggeli RTL unplugged koncert minden várakozásomat felülmúlta:) Nagyon jók vagytok,imádom a ZENEKART és köszi a reggeli produkciót.

Tomi
Örülök hogy az RTL-ben is játszottatok, jó volt nagyon !
Tegyétek fel ezt is ha lehet a videókhoz ! Sok örömet a további koncertekhez !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Boldog Születésnapot kívánok Szigeti Ferinek!:)

A Karthago válaszol:
Köszönjük!!!
A Banda, és Ferry.
Mondtam én, hogy őrült az, aki este tízre szabadtéri koncertet szervez és köt le április közepére! Tegnap este Szegeden szakadt az eső és ez bizony engem otthon tartott. Fiúk! Írnátok pár sort, hogy milyen volt és hogyan zajlott a koncert? Gondolom nem taposta halomra egymást a nézők tömege. Ti nem fáztatok?

A Karthago válaszol:
Hát... MI tagadás, nem volt szerencsénk! 22 órára volt meghirdetve a KARTHAGO koncert, és fél tízkor leszakadt az ég... Ömlött az eső, jeges szél fújt, szóval valóban sikerül szétkergetnie a tömeg egy részét. Vártunk egy darabig, hátha csökken az égszakadás intenzitása, de semmi nem változott. Háromnegyed 11-kor mégis belevágtunk, az ottmaradt kemény mag legnagyobb örömére, és fél egyig nyomtunk a rockot. Úgy láttuk, akik ottmaradtak, azoknak nagyon megérte, mert a metsző hideg ellenére óriási hangulat volt, és végül is mindenki jól érezte magát. Tamás kicsit megfázott, ezért az RTL Reggeliben jó rekedten énekelt, de hát ez a Rock....

Üdv:
a Banda.
Tiszteletem!

Köszi az RTL-s infót és naná,hogy rögzítem ha addig élek is.:)
Szerdára " kéz és lábtörést"a Zenekarnak a szegedi koncertre és persze nagyon jó utat kívánok.

Tomi
Fergetegesek voltatok a tévében is!!! Ez a banda, a KARTHAGO a világ bármely pontján az élvonalba tartozna! Ilyet nem tud más. Minden zenész ott van a topon maga posztján, És az összhatás az összhang pedig zseniális! Az egész osztály ott tombolt az Arénában szeptemberben, de most szerintem ismét sok sokezer rajongót szereztetek a tévéből!
Csak így tovább Karthago!
B. István, és a barátok, Budapest.

A Karthago válaszol:
Reméljük így van. Köszönjük a soraidat, és üdvözöljük az egész osztályt! Jó ízlésük lehet... :-))
A KARTHAGO.
A szerdai koncert Szegeden szabadtéri lesz? Mert, ha igen, akkor egyrészt nem volt sok esze annak, aki 22:00 órás kezdéssel a fagypont körüli hőmérsékletű éjszakába ilyen helyszínt gondolt ki, másrészt megfagytok, megfagyok, megfagyunk. Én kicsit jobb helyzetben leszek, mert esetleg befűthetek magamnak valami kis piával, no de ti? :-) Gyertek, de fenntartom, hogy a szervezők részéről barom ötlet volt. Remélem ők is vacognak majd.

A Karthago válaszol:
Hát... Igen, valszeg hűvös lesz az este... Persze, arra senki nem gondolt, hogy április 14.-én ennyire hideg lesz, más években ilyenkor azért már sokkal melegebb volt. Játszottunk többször, ugyanígy április idusán szabadtéren már, és valóban melegebb volt...
Ezt előre sajnos nem lehetett tudni. Majd meglátjuk, hogyan tudjuk felmelegíteni a hangulatot. Rajtunk nem fog múlni, jól felöltözünk, azután gyerünk!!!

Üdv:

A Banda.