február 07. péntek 20:00
Miskolc, Ady Endre Művelődési Központ


2019.12.31.

 Csodálatos évünk volt. Minden úgy sikerült, ahogyan szerettük volna. Talán a szerencse hozta, talán az égiek, esetleg a számmisztika, vagy még inkább a rengeteg munka, amit belefektettünk idén...

2019.11.01.

 Ma, november 1.-én este, 21:05 perckor lesz a KARTHAGO 40 éves jubileumi óriáskoncertje az M2Petőfi TV-n!!! Holnap pedig ugyanekkor a második rész! Ki ne hagyd!!!

2019.10.16.

 Rekord mennyiségű, 49 állomásból álló teljes teltházas, országos turnét bonyolítottunk a tavaszi-nyári szezonban, egészen mostanáig! Jártunk többször Erdélyben és a Felvidéken is. A Facebookon...

Rajongói levelek

Tájékoztatunk, hogy az oldal moderált, a KARTHAGO zenekar fenntartja a jogot arra, hogy stílusában vagy tartalmában ide nem illő, sértő módon közzétett hozzászólásokat ne publikálja.


Név:
E-mail:
Bejegyzés:
Kérem, írja be a képen látható karaktereket:


Kedves zenekar!!!

Köszönjük a szombati koncertet csodálatosak voltatok,nagyon szeretünk:)
Hölgyeim és Uraim...! Amit a KARTHAGO játszik,azt valóban nem lehet megunni!!!! Nem tudom,hogy csinálják,de ahogy csinálják az tényleg brilliáns!!!!! Az a tiszta zene teljesen behatol az ember testébe-lelkébe. A hangverseny végén,azon gondolkodok,most ezt én csak álmodtam,vagy igaz volt?
Hát, igen: Ők a KARTHAGO!!!!!!!!!!
Ezt csinálja utánuk valaki, ha tudja.
Szerintem nem lesz senki!!
Nagyon jó volt a debreceni koncert, és olyan megható volt,hogy megvártátok a tűzijáték végét,türelmesen.
remélem találkozunk még, sokszor!!!!
Sziasztok!
Csak azt szeretném kérdezni,hogy előreláthatólag mikor jelenik meg a DVD a jubileumi koncertről!
Már türelmetlenűl várom!
Üdv:Krisztián

A Karthago válaszol:
Ramélhetőleg hamarosan! Talán június első felében!
tegnap jóh volt Debrecen-be a KARTHAGO!!

köszönjük
Démon Hal
Uraim! Így kell rockot nyomni!! Kőkeményen, dübörögve, elegánsan, tisztán, összeszokva, brilliánsan, és mégis jókedvűen! Semmi sallang, púder, és ál-fíling! Csak a tömény rockzene, de az a legjavábul! Ezt kaptuk tegnap este Debrecenben! Másodszor láttuk a KARTHAGO-t, de akárhányszor megnézném, mert ezt nem lehet megunni! Gratulálok fiúk és köszönjük a tegnapi hatalmas koncertet!! Démon a Hal.

A Karthago válaszol:
Mi is köszönjük, nagyon jó volt ismét veletek debreceniek, igazi zeneértő közönség vagytok, és őrületes hangulat volt! Megint egy szép emlékkel távoztunk Debrecenből!
Reméljük hamarosan találkozunk!

Üdv: a KARTHAGO.
Nagyon szépen köszönjük a tegnap testét itt Debrecenben és külön köszönet Gidonak hogy alá irta a zászlómat meg kezet fogót velem meg a nejemmel ezzel egy álom vált nekem valóra tegnap


TISZTELETTEL:BERCZI SÁNDOR ÉS SÁNDORNÉ DEBRECENBŐL :2010 . 5. 8 ÁN CSAK IGY TOVÁB ELEFÁNTOK ÉLJEN A KARTHAGO
Szaisztok!
Nagyon jó, hogy ilyen sok koncertetek lesz Szlovákiában.
Tavaly ott voltam a jubleumi kocerten, most pénteken ott voltam Komáromban. Boldog vagyok, hogy ott lehettem ezeken a bulikon és boldog vagyok, hogy mehetek a többire is. Már alig várom. Üdvözlet a csapatnak. Ancsika
Kedves Karthago!
Egy rövid kis törtenet arrol, milyen kicsi a vilag.....
Hol is kezdjem? Mint magyar lany, miota az eszemet tudom, fogalom volt szamomra a Karthago.
Hosszu elötörtenet utan 10 evvel ezelött kiköltöztem Ausztriaba akkori baratomhoz, aki szeleskörü CD-gyüjtemennyel rendelkezik. Egyszer felfedeztem egy Karthago CD-t is a polcon, de nem gondoltam, hogy ez AZ a Karthago. Elmeselte, hogy itt is jatszottak többek között a Requiemet, angolul, es slager volt. Mivel tetszett neki a zene, megvette a CD-t.
A fiu azota a ferjem es van ket csodalatos fiunk.
Mikor a Komaromi Napok müsorfüzeteben olvastuk, hogy Eszak-Komaromban jatszotok, nem volt kerdes, hogy atmegyünk a koncertre (en del-komaromi vagyok, es mindig otthon vagyunk a fesztivalon).
Nagyon elveztük a koncertet! Köszönjük a csodas estet, a dalokat, az erzest! Ferjem nem gondolta volna, hogy egy, annak a nyolcvanas evekben vasarolt CD-nek a zeneszeit es dalait ö valaha elöben, egy ilyen fergeteges koncert kereten belül viszont fogja latni, hallani! Köszönjük szepen!
Szeretettel: Anna

A Karthago válaszol:
Hát, ez nagyon jól esett nekünk! Mi is köszönjük a szép levelet, és örülünk, hogy jól éreztétek magatokat Komáromban!

Szeretettel üdvözöl Benneteket a KARTHAGO!!
Sziasztok! Tudom most majd az élő koncerteknek kedvez az idő , de én (is)nagyon várok egy dvd-t.
Mikor lehet számítani a megjelenésére?

Köszi:Tomi

ui.: az érdi bulin ott leszek:)

A Karthago válaszol:
Szia Tomi! Készül... :-))

A BANDA.
Köszönjük a szerencsi bulit ! Nagy élmény volt huszonév után újra átélni a dübörgést. A debreceni ázós bulira is kivittem a lányom, és most már együtt csápoltunk a régi klasszikus, és új klassz számaitokra egyaránt. Talán Nektek is köszönhető, hogy nem a mostani műanyag fost hallgatja. Csináljátok ugyanilyen profizmussal és élvezettel tovább! (Jó lenne újra egy bodrogkeresztúri buli.... Lesz ?)


A Karthago válaszol:
Köszönjük!! Jól esik.

Bodrogkeresztúron a polgármester úr dönt.... Márpedig ha valaki, akkor Jóska igen jól ismeri a KARTHAGO-t!! :-)) 30 éves barátság az....
Sziasztok ! Találtam a neten régi képeket rólatok, azt szeretném kérdezni hogy elküldjem-e, mert pár héttel ezelőtt is küldtem az arhívumba de azok sem kerültek be . Köszi a választ ! További sikeres és hatásos bulikat a nyárra !

A Karthago válaszol:
Kedves János!
Mindenképpen küldd el légyszíves! A korábbiak is be fognak kerülni, csak idő kérdése. Így nyár elején nagyon el vagyunk havazva...De nagyon örültünk az archívoknak!

Üdv: a BAND.
Nincs vita: a Karthago világszínvonalú!!!!!!!!! Amit Komáromban műveltetek, az a világ bármely pontján a szuperkoncert elnevezést is megütné! Óriási a banda! Lenyűgöző, rettenetes erő, dinamika, és életkedv, ugyanakkor véprofi műsor, remek szólók, és minden együtt, az maga volt a rockzene csodája!
De láthattátok ti is! A sokezres hatalmas tömeg egy emberként ünnepelte és köszönte a Karthagonak ezt a frenetikus koncertet! Maradjatok mindig ilyenek!
Üdv Komarno-ból Zoli.
Nagyon szuper volt tegnap a Komárom-i bulitok! Rengeteg ember volt, hátrébb a színpadtól mozdulni sem lehetett... De végül csak beverekedtem magam az első sorba... És jósok szöveget megtanultam... Igazán megérte titeket megnézni, köszi a bulit :)
Sziaztok Fiúk!

Holnap jó utat Szerencsre és rendesen odatenni a KarthagoRockot a népeknek:)
Egyszer már jó lenne Titeket is a Tabán Rock és Blues
Fesztiválon látni valamelyik május 1-én,nagyon ott lenne a helyetek a programban.

Maradok feltétélen hívetek:Tomi
Sziasztok Fiúk!

Sajnálattal vettem észre, hogy kikerült a koncertmenüből, a május 29. re hirdetett koncert Gyopárosfürdőn!
Pedig a Békéscsabai DHL naptárában ez a nap piros betűsre lett jelölve! Az egész kollektíva készült erre a napra! ...........Idén nem is jöttök Békés megyébe?
Üdv: Laci

A Karthago válaszol:
Igen-igen. Sajnos így alakult. Nem mi tehetünk róla, egy szervező iroda, először felkért minket erre a koncertre, majd egy idő múlva, - nem tudjuk miért-, lemondta...
Reméljük azért majd találkozunk Békés megyében valahol. a nyáron!

Üdv: a KARTHAGO.
Annyira aranyosak vagytok őszinték, kedvesek!Tényleg úgy érzem Rátok rosszat mondani nem lehet!Összetartó komoly banda!SG.ben rem.odaérek.Dübörögjetek csak..!/mások ugyse tudnak ilyet..../Üdv.R.
Fera
Sziasztok Fiúk!
Nagyszerű koncertet adtatok Nagykanizsán.Szuper jól éreztük magunkat.A 2 kicsi lány az első sorban nagyon megkedvelt benneteket.Igaz teszek is róla,hogy szeressék az igazi rock zenét ne azokat a nyekergő mű zenéket.További sok-sok sikert nektek.
Puszi Erika

A Karthago válaszol:
Szia Erika!

Jó hír! Köszönjük.

Üdvözöl benneteket a KARTHAGO!
Sziasztok!Kedves KARTHAGO nagyon kedvellek,őszinte aranyos zenekar vagytok,rám számíthattok!Ahogy eddig is tettem!"Dübörögjetek....!R.

2010.04.17. Nagykanizsa.
Ez nagy volt, nagyon nagy! Egy kicsit rövid, DE nagyon NAGY! Köszönöm, hogy eljöttetek fatornyos falumba, ahol ma este végre a "laptopmusic" helyett valami IGAZI ZENE szólt!!
Viszontlátásra júniusban Keszthelyen!
Üdv! Horváth István


A Karthago válaszol:
Kedves István!
Igazán köszönjük! Olyan nagyon rövid azértnem lehetett, mert 1 óra 44 percet muzsikáltunk Nálatok, ami azért több, mint másfél óra!
De jól esett a leveled, és mi is jól éreztük magunkat Nagykanizsán! Sőt, ahogy láttuk a közönség is... :-))

Üdv: a Banda.
Húúúú! Óriásiak voltatok Nagykanizsán! Ez az IGAZI ROCKZENE!!!!!! Erőteljes, férfias, kőkemény, és magas színvonalú! Végre nem nyál nyáladzott Kanizsán, hanem dübörögtek a Rock Elefántjai! Köszönjük Nektek!
Előttetek az a szörnyű kis féreg SP, totál vicc volt play back tátogásával! nem is beszélve a 12 éves pisis -húgyos kiscsajok idétlen-erőltetett visítozásáról. Tök gáz, agyatlanok.
De láthattátok, az igazi tömeg a Karthagóra jött meg, normális emberekkel. Akik valódi ZENÉT akartak hallani és megkapták!
Továbbra is csak így!!
Gratulálunk a város nevében is!
Macilaci és 17 barát+nő...