július 26. péntek 20:30
Vassurány
július 27. szombat 20:30
Székesfehérvár, FEZEN Fesztivál, Nagyszínpad


2019.07.09.

Jártunk Szabadhídvégen, a Siópart Fesztiválon, onnan egyenesen Erdélybe autóztunk, ahol Tusnádfürdő mellett egy nagy nemzetközi fesztiválon léptünk fel óriási sikerrel! Onnan Kétpóra utaztunk, ugyancsak...

2019.06.15.

 Hatalmas szeretethullámokat kapunk Tőletek és ez ad nekünk még több energiát!!! Látva mindenhol az óriási tömegeket, akik eljönnek és élvezik a KARTHAGO zenéjét, látványát, velünk lüktetnek, énekelnek...

2019.06.04.
Rajongói levelek

Tájékoztatunk, hogy az oldal moderált, a KARTHAGO zenekar fenntartja a jogot arra, hogy stílusában vagy tartalmában ide nem illő, sértő módon közzétett hozzászólásokat ne publikálja.


Név:
E-mail:
Bejegyzés:
Kérem, írja be a képen látható karaktereket:


Csatlakozom a levélíróhoz. Csodálatos koncert volt, egy csodálatos zenekarral! Hihetetlen energiák szabadulnak fel, öt félelmetesen erős és színes egyéniség, pompás és erőteljes rockzenével. Korosztályunk legnagyobb kedvencei. Ismét átéltem a fiatalságom lázadásait, szabadságérzetemet és a rock felszabadító erejét. Úgy láttam ezzel ott este, mindenki így volt. Én is köszönöm, Karthago fiainak! V. Ildikó.

A Karthago válaszol:
Ildikó, Neked is nagyon szépen köszönjük, újabb hitet kapunk a munkánkhoz a leveledből! Ölelünk: a KARTHAGO!
Kedves Karthago!
52 évesen "néhány" rock koncertet már láttam, de a legutóbbi esztergomit soha nem fogom elfelejteni. Feleségem mindennap többször megköszöni, hogy elmentünk meghallgatni Titeket. A 80-as években, fiatalkoromban több Karthago koncerten voltam és megdöbbenve tapasztaltam, hogy a lelkesedésetek és az energiátok egy százaléknyit sem csökkent.
Erőt adtatok, felnézek Rátok. Köszönöm. God bless the Karthago!!!
Csaba.


A Karthago válaszol:
Csaba! Nagyon szépen köszönjük!! Ez, egy ilyen levél, mindig új erőt ad nekünk! Üdvözlettel: a KARTHAGO
Szabó Tünde
Barátaim, barátnőim. Tegnap volt Biatorbágy nagy napja! Soha még ilyen minőségű es színvonalú műsort nem kapott a városunk,mint tegnap este a Karthagó nagykoncertjén. Aki él s mozgott,mindenki kijött! A város fôtere dugig megtelt emberekkel ès megtelt igazi zenével!Szárnyaltak a nagy slágereik. A zenekar pedig egy csoda. Élő legendák csodája! Örök ifjak óriási kondícióban tiniket meghazudtoló energiákkal,de közben meg frenetikusan zenélnek es szórakoztatnak egy pillanatig sem lehet kikapcsolni róluk. Minden pillanatban történik valami,közben meg el sodornak a dallamos rockzene hullámai. Szálltunk repültünk. Élő,tiszta,erős zene. Magasságokba röpít! Micsoda élmény volt! Leírhatatlan. Mi pedig tomboltunk ordítottunk,csápoltunk, pogóztunk,énekeltünk és velük sírtunk a Rekviemen. Nincsenek szavak. Nincsenek jó mondatok. Nem tudom jól megfogalmazni. Csak azt tudom,lúdbőrös voltam végig imádtam őket es soha nem múló élményt kaptam ettől az öt legendától. Köszönjük nektek Karthagó fiai! Biatorbágy tegnap meghajolt előttetek! Királyok vagytok és lesztek is. Mi pedig imádunk titeket örökké! Szabó Tünde

A Karthago válaszol:
Húúúú, Tünde!
Ez nagyon szép levél. Köszönjük Neked, eltesszük magunknak... Ha megengeded, meg is osztjuk a Facebook oldalunkon. Szép gondolatokat fogalmaztál meg, meg is hatódtunk rendesen. Szeretettel üdvözölnek KARTHAGO fiai!
Kedves,Kedvenc Zenekarom! Köszönöm a Veletek töltött biai meccsnézős délutánt és a fergeteges esti KONCERTET! Köszi,köszi és köszi!

Lovász Tomi

A Karthago válaszol:
Tomikám, örömmel! Máskor is!
Albert
Egész Biatorbágy nevében nagyon köszönjük a tegnap esti ISTENI Karthagó koncertet! Soha nem látott hallott élményt kaptunk mi a zenekartól akik csúcsteljesitményt nyujtottak nálunk. Minden elismerésem az önöké kedves Karthagósok. Láthatták,mi torbágyiak nagyon örültünk Önöknek nem elmúló élményben lett részünk! Köszönet a kisvároska nevében! T. Albert Biatorbágy
Kedves Karthago!
Szeretném megkérdezni hogy a Balaton-partra (Alsóörs kivételével) idén jöttök e?
Válaszotokat előre is köszönöm!
Luca

A Karthago válaszol:
Igen. Szeptember 10.-én Hévízen játszunk, a Magyar Dal napján.
Sziasztok fiúk!

Tegnap este voltam Miskocon (ahonnan ugye ma ertem haza... :D)
Egyszerűen fantasztikusak voltatok, mint mindig Engedjétek meg, hogy elmondjam, hogy kezdődött a mi 'szerelmünk'. Vot ugyebár a Kifutó cimű műsor. Nagyon szurkoltam a Dolhai Attilának, mert szimpi volt, a hangja is tetszett. Na és ugye az Apáink útján nóta is 8 éves voltam. Mondtam anyáéknak: nekem kell egy Karthago kazetta. Mondták: -lányom, nem fog tetszeni. De-de, vegyetek csak egyet. Es hozták a Best of albumot. Ennek majd 20 éve. Azóta imádlak benneteket, és remélem még nagyon sokáig lesz rá lehetőség, hogy hallgassam, ahogy zúzzátok :)

Puszillak benneteket, minden jót: Évi

U.i. köszi a közös fotókat! :*

A Karthago válaszol:
Köszönjük Évi! Szép levél, meghatódtunk.
Sziasztok!
Nagyon jól éreztem én is magam szerintem is nagy buli volt a felegekben jartam veletek együtt, de hála istennek leszalltunk de majd be sírtam .
Vinkelmayer Gergely
ROCKZENE! Egyszóval: a Karthagó! Most láttam először a zenekart. Ez minden ,csak nem hétköznapi. Zenész voltam 6 éve abbahagytam nem tudtam belőle megélni. Szerettem ,most autós szakmában jól keresek ez megy. Tehát elmentem Győrszentivánra a Karthagó miatt. Ha valami hát ezmegérte! Néhány gondolat: öt elbaszott jó fazon nem fiatalok de kiba...ott hatalmasak. Oltári jó zenészek ,egyedi stilusban nyomják. A rock nem vicc kérem!Ők tudják érzik az igazi léynegét! Nem smúzrock. Nem gagyika sláger torz gitárral kamuzva. Mert ilyen rengeteg van. Kamu rock ,nyál zenével és szöveggel. Pl.H...., B..., R..., stb. sorolhatnám a rocknak csúfolt gennyeket. De nem. A Karhago pont nem ez! Ők érzik és pontosan tudják mi is a rock! Azt nyomják ősi erővel hitelesen nekünk.Nincs semmi kamu, komputer, alájátszás,satöbbi. Élőben nyomják ,ahogy a nagyok a világon. Pl:a AC/DC, Nirvana, Guns n'Roses, Iron Maiden. A Karthago ilyen ezek közé illik. Kőkemény zene de pazarul énekelve jól stilusosan gitáározva odapakolva. EZ Zene! És még valami. Röhelyes de ezek mellet cefetül szórakoztató! Hatalmas fazonok jó dumák röhögések ,önirónia. szóval beszartam! Egy hites élményt kaptam ma tőletek ,Karthagós fiúk oda lett téve nagyona buli. Élvezet volt hatalmasak vagytok és kurva jók! Ez az igazi ROCK, nem a gagyi semirekelő ...na nem is mondom sztem tudjátok kikre gondolok. ÉLjen soká a Karthagó bárhová elmegyek ezentúl értetek. Éljen a ROCK! AZ IGAZI! Végre megtaláltam. Gergő Győrből-

A Karthago válaszol:
Hűűűűű... Gergő, ez zavarbaejtő! De köszönjük, klassz levelet írtál. Nem cenzúrázzuk, bár nem szokásunk más zenekarokról véleményt alkotni, de ezt Te írtad, így nincs jogunk változtatni benne semmit, de azért kipontoztuk a neveket, mivel kollégákról és a barátainkról írtál.
Drága Barátaim! Én úgy érzem,hogy " MEGZÚZTÁTOK " a Tabán Fesztivált! (Y) Csodálkoznék , ha 2017-ben nem játszanátok ismét a Tabánban május 1-én, én nagyon bízom benne ,hogy így lesz! :) Köszönet a buliért és a Barátságotokért !

Lovász Tomi

A Karthago válaszol:
Tomikám, köszönjük! Mi is bízunk benne, hogy tudunk "ismételni"! Szeretettel üdvözöl a KARTHAGO!!!
Sziasztok, pár fotót tudnék küldeni a sepsiszentgyörgyi koncertől. Igaz a huszadik sorból fotóztam nem a legélesebbek de annál nagyobb rajongói tisztelettel!
Írjátok meg hová küldhetem ha kell.

Szente Cs. János

A Karthago válaszol:
Kedves János, köszönjük, a Karthago Együttes Facebook oldalára tudsz feltölteni fotókat.
Tisztelt Zenekar. Bocsánatot kérek,hogy ilyesmivel zavarlak benneteket,de nem tudom fel venni a kapcsolatot a butikkal. Tegnap meg rendeltem a 30 éves jubileumi koncertet 2cd+Dvd. Nem kaptam visszaigazolást a rendelésröl. Ma ujra meg próbáltam,de nem szeretném ha kettő csomag jönne. A segitségeteket szeretném kérni,hogy hol tudok érdeklődni. Ugyanis a Butik és kegytárgyak oldalon nem tudok. Kértem egy e-mailes visszaigazolást,de nem kaptam. Bocsánat,hogy ilyennel zavarlak benneteket.és nem a munkásságotokat méltatom. Nagyon szeretem a zenéteket, és van egy hugom,aki nálam is jobban. Neki rendeltem ajándékba a cd-t és dvd-t. Köszönök szépen minden választ. Tisztelettel Csaba.

A Karthago válaszol:
Kedves Csaba, köszönjük a leveled, utánanézünk, hol akadt el a rendelésed.
Sziasztok.
Azt szeretném megtudni hogy mikor volt a Roxinpad-os fellépésetek amit elvileg a TV is felvett.
Üdv.
Stefi

A Karthago válaszol:
Kedves János! Úgy 1982-ben lehetett, a Lőrinci Ifjúsági Parkban, és nem elvileg, hanem gyakorlatilag is felvette a Magyar Televízió. Ebből lett a Roxinpad c. műsor.
Az előzetes koncertmenütöket nézegetve megdöbbenve és hitetlenkedve vettem tudomásul,hogy az idén Borsodban egyetlen egy koncert sem lesz!!!!!Ez számomra teljesen érthetetlen és elfogadhatatlan!!Itt is szükség lenne az igazi Magyar, minőségi rock zenére,arra amit ti képviseltek!!!

A Karthago válaszol:
Kedves József! Ezen mi is megdöbbentünk, de tudod, ez úgy működik, hogy a kezdeményezés a meghívás.... Azaz, ha nem érkezik felkérés Borsodból, akkor ugye arrafelé sajnos nem járunk. Pedig nagyon szívesen vinnénk arrafelé is a zenénket. Üdvözlettel: a KARTHAGO!!!
Tisztelt Karthago! A tegnapi koncert (CLUB 202) annyira fantasztikus volt, hogy szavakkal nem lehet kifejezni. Én egyszerűen csak KÖSZÖNÖM , hogy VAGYTOK ÉS ZENÉLTEK. Tisztelettel Adácsi László

A Karthago válaszol:
László, nagyon szépen köszönjük!!!! Szeretettel üdvözöl a KARTHAGÓ!
Tisztelt Karthago!
Kellemes karácsonyi ünnepeket és sikerekben gazdag Újévet kívánok az egész zenekarnak.
Üdvözlettel: Petrás Ádám
Érdeklődni szeretnek igaz a hir okt.23 Mezőkövesdre jön a KarthagoBand??

A Karthago válaszol:
Kedves Józsi, a hír nem igaz.
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék hogy az október 18-i Soproni koncertre mennyi lesz a belépő?
Köszönöm:Ildi

A Karthago válaszol:
Kedves Ildi! A koncertet nem mi rendezzük, csupán fellépünk ott. Kérünk, érdeklődj a helyi szervezőknél. Üdvözlettel: a KARTHAGO!
Kedves Fiúk!

Érdeklődöm, hogy őszi-téli koncertek (sportcsarnokban, művelődési házban) lesznek-e? És hát Szeged! Nagyon régen jártatok erre.

Üdvözlettel: Gullit

A Karthago válaszol:
Kedves Gullit! Alakulnak természetesen koncertek őszre és télre, kérlek figyeld a honlapot és a Facebook oldalunkat. Üdv: a KARTHAGO!
Tisztelt KARTHAGO!
2015.09.20.-án Őrületes show-t csináltatok a Petőfi-Csarnok zárókoncertjén.Egyszerűen hihetetlen volt, nekem ez volt az ötödik KARTHAGO koncert amin szerencsére ott lehettem. A Pecsa zárókoncerten is őrületes show-t láthattunk ,hallhattunk .
Nagy rajongótok lettem a Diósdi koncert után azóta nincs olyan nap hogy ne hallgatnék Karthago-t.
Nagyon örülök hogy ma Magyarországon van egy zenekar nevezetesen KARTHAGO. Köszönöm a felejthetetlen koncertet amit tegnap újra átélhettem (élhettünk),
Ti vagytok Magyarország leges legjobb rockzenekara.

Petrás Ádám (16)


A Karthago válaszol:
Ádám, köszönjük!!!! Jól estek a soraid! Üdvözöl, a KARTHAGO!

TÁMOGATÓK: