december 23. hétfő 20:00
Szombathely, Rockkarácsony!!!


2019.11.01.
Ma, november 1.-én este, 21:05 perckor lesz a KARTHAGO 40 éves jubileumi óriáskoncertje az M2Petőfi TV-n!!! Holnap ugyanekkor a második rész!!!!

 Ma, november 1.-én este, 21:05 perckor lesz a KARTHAGO 40 éves jubileumi óriáskoncertje az M2Petőfi TV-n!!! Holnap pedig ugyanekkor a második rész! Ki ne hagyd!!!

2019.10.16.

 Rekord mennyiségű, 49 állomásból álló teljes teltházas, országos turnét bonyolítottunk a tavaszi-nyári szezonban, egészen mostanáig! Jártunk többször Erdélyben és a Felvidéken is. A Facebookon...

2019.09.30.

 

Rajongói levelek

Tájékoztatunk, hogy az oldal moderált, a KARTHAGO zenekar fenntartja a jogot arra, hogy stílusában vagy tartalmában ide nem illő, sértő módon közzétett hozzászólásokat ne publikálja.


Név:
E-mail:
Bejegyzés:
Kérem, írja be a képen látható karaktereket:


Sziasztok

Duna tv – Család-barát – Április 10., vasárnap leadott műsorában mondtátok,hogy készülőben van egy új album,új dalokkal.
Ez tényleg így van ? Ha igen mikorra lesz kész,megvásárolható. Nagyon sok rajongótok várja már.

Üdv Attila

A Karthago válaszol:
Igen, január 3.-án kezdődnek a próbák, és nekiindulunk új dalok készítésének. Először három-négy új nótát veszünk fel tavasszal, ezeket közzétesszük, majd nyár végén még úgy hatot és ha minden sikerül, akkor karácsonyra kijön az új KARTHAGO lemez!!!
Tisztelt Karthago!
Köszönöm(köszönjük) az idei év fergeteges koncertjeit,amiket 37 év után is adtok nekem(nekünk).
Ez úton is kívánok nektek Kellemes Karácsonyi ünnepeket és koncertekben gazdag újévet.

A Karthago válaszol:
Köszönjük szépen, és viszont kívánjuk!
Keresik a tökéletes szó szinonimáját. KARTHAGO.

Tisztelettel Adácsi László

A Karthago válaszol:
Hát ez kedves, Laci! Köszönjük!
Kedves Karthago!

Tatabányán, vagy esetleg annak környékén, nem fognak fellépni?

A Karthago válaszol:
Most még nem tudjuk, jelenleg folyik a jövő évi turné szervezése.
Mély tiszteletem a zenekarnak,1984-ben láttam élőben először a zenekart ,mai napig sűrün hallgatom az összes számot.
Abban az időben még álarcban léptek színpadra,szeretnék kérni, ha lehet,álarcos fotókat.
Előre is köszönöm.

A Karthago válaszol:
Hú, ez nehéz kérés, mert valamiért abból a korszakból szinte alig maradt fenn kép! Még nem voltak digitális fényképezőgépek és okostelefonok akkoriban.
Kedves Karthago!

Ti csak tavaszi/nyári koncertzenekar vagytok? Őszre és télre nincsenek tervben koncertek?

Üdvözlettel: Gulyás Laci

A Karthago válaszol:
Kedves Laci! Azért ez így nem tipikus. Általában játszunk télen is, de, -a többi nagy rockbandához hasonlóan, - inkább a nyári nagy szabadtéri koncertek és fesztiválok a KARTHAGO erőssége. Természetesen sok késő őszi és téli nagykoncertünk is volt már. Reméljük, lesz is!
Kedves Rockelefántok!

Az október 23.-ai csepeli koncert lesz az évzáró koncert?

A Karthago válaszol:
Kedves Tamás! Még nem tudhatjuk, nem jön- e be egy decemberi koncert...
Sziasztok!

Szeretném megköszönni a szeptember 11-i, Nagykőrösön adott kiváló koncertet. A lemezeiteket már ismertem, de a zenekart élőben még nem láttam. Szóval, köszönöm az igényes, intelligens, közvetlen és baráti előadásmódot, a padlószaggató riffeket. Remélem, hamarosan újra láthatlak benneteket. Sok sikert és hosszú életet a Rock Elefántjainak.

József

A Karthago válaszol:
Kedves József, köszönjük! A KARTHAGO!
Végre eljuthattam életem első Karthago koncertjére, Hévízre. Szokták mondani, mindig az első benyomás a legfontosabb. Nagyon örültem, hogy a lemezekről már jól ismert számokat élőben is láthattam, hallhattam és a remek - olykor humoros összekötő szövegek még inkább színesítették, emelték a produkció színvonalát. Másnap Nagykőrösre már szinte rutinos koncert látógatóként indultam és kíváncsian vártam, hogy megismétlődhet-e még egyszer egy olyan fantasztikus élmény, mint az előző napi? Nem csalódtam és bátram állíthatom, hogy az elmúlt 37 évben a Karthagó dübörgő mammutokká nőtte ki magát magam és mindannyiunk örömére. Bravó! Csak így tovább, fiúk!.. Sose hagyjátok abba, bármi is történjen! A rock örök és veletek hallhatatlan. Baráti üdvözlettel: Tarjányi Imre

A Karthago válaszol:
Kedves Imre! Nagyon szépen köszönjük soraidat! Jól esnek nekünk és kellenek is az effajta pozitív visszaigazolások! Legyen máskor is szerencsénk! Üdvözöl az egész KARTHAGO!
Kedves Karthago!

Nagyváradot (Oradea,Románia) mikor tisztelitek meg egy koncerttel?

A Karthago válaszol:
Köszönjük a gondolatot, várunk egy meghívást... :-)
Sziasztok!
49. éves vagyok, kunszentmártoni lakos. Itt a 80-as években megfordultatok néhányszor. Mindig ott voltam. Természetesen rendelkezem a teljes repertoárral, már ami a megjelent nagylemezeket illeti. Ez mind LP-n, illetve CD formátumban is eredetiben a gyűjteményem szerves részét képezi. Most az idei aug. 20-i törökszentmiklósi bulin láttalak benneteket, és végig énekeltem az összes dalt. Csodálatos volt! Nagyon örültem, hogy a program kellő hosszúságú volt, megközelítőleg két óra. Ritka látni, de jó érzés, hogy ekkora elánnal és örömmel játszó, ilyen, a rock-zene irányába elkötelezett, kompromisszumot nem ismerő zenekar még van az országban. Nagyon profi volt a megszólalás, a dalok összeválogatása, a színpadi látvány, egész egyszerűen minden. A zenekarnak, és nekünk elkötelezett rajongóknak még nagyon sok jó Karthago koncertet kívánok!

A Karthago válaszol:
Kedves Zoltán! Köszönjük kedves leveled, örülünk, hogy jól érezted magad és tetszett a KARTHAGO! Üdvözöl a Banda!
Szigligeten csodálatos szuper jó koncerten voltunk ,felejthetetlen .További sok sikert kívánunk.Tóthné és családja

A Karthago válaszol:
Köszönjük szépen!
Kedves Karthágó !
Ebben az évben már két koncertre sikerült eljutnom .
A győrszentiváni , és a fertőrákosi koncertre . Fiatal korom óta rajongok értetek , most vagyok 49 éves , az utóbbira a 21 éves fiammal voltam , nagyon szuper jó volt , köszönöm nektek !!! Üdv : Árpád
Sziasztok!

Készítettünk egy koncertbeszámolót a Barba Negra buliról:

http://www.rockbook.hu/hirek/az-elso-perctol-kezdve-erezni-lehetett-kulonleges-szeretetet-es-baratsagot-karthago

Üdv!
Balogh Péter
Hatalmas dübörgés Torna vára alatt!

A tegnap estét még nagyon sokáig emlegetni fogják Tornán és környékén. A rockzene őrületes elefántjainak dübörgése feledhetetlen élményekkel gazdagította a nagyérdeműt a ROCK A VÁR ALATT 6 fesztivál keretein belül. Nem csalódtunk. Azt kaptuk a Karthago együttestől, amit vártunk. Igazi, erőteljes, tényleg immunrendszert erősítő rockzenét. Az első pillanattól kezdve, mindenki hatása alá került a gazdag mondanivalóval rendelkező daloknak. A Karthago együttes nem nosztalgia zenekar!!! Mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy minden korosztály képviseltette magát. Az idősebbek újra élhették a fiatalságukat meghatározó dalok varázsát. Üdítő látvány volt, hogy a tizenéves fiatalok is tomboltak, arcukon csodálattal. Mondjuk ki bátran, hogy a Karthago együttes dalai mindig aktuálisak, melyek sosem mennek ki a divatból, egyszóval időtállók. Ki kell emelni a zseniális kommunikációt is. Egy pillanatra sem lankadt a figyelem. A dalok közötti komoly, valamint a humoros összekötő szövegek is, még izgalmasabbá tették a koncertet. A vége felé jött a várva várt pillanat, mikor felhangzott a Requiem. Ugye mondanom sem kell, hogy egy hatalmas kórus énekelte a magyar rockzene történelmének egyik legnagyobb slágerét! Leírhatatlan percek voltak ezek. Végül, de nem utolsó sorban, azt is el kell mondani, hogy közvetlenségükkel, további örömet okoztak mindenkinek. Mindenkivel készítettek közös fotót. Senki sem maradt autogram, valamint néhány kedves szó nélkül. Kedves Karthago együttes! Nagyon szépen köszönünk mindent! Aki ott volt, sosem fogja elfelejteni, hogy milyen is az a hamisítatlan elefántdübörgés.

Zsigrai Zoltán!

A Karthago válaszol:
Zoltán, köszönjük!!!
Csatlakozom a levélíróhoz. Csodálatos koncert volt, egy csodálatos zenekarral! Hihetetlen energiák szabadulnak fel, öt félelmetesen erős és színes egyéniség, pompás és erőteljes rockzenével. Korosztályunk legnagyobb kedvencei. Ismét átéltem a fiatalságom lázadásait, szabadságérzetemet és a rock felszabadító erejét. Úgy láttam ezzel ott este, mindenki így volt. Én is köszönöm, Karthago fiainak! V. Ildikó.

A Karthago válaszol:
Ildikó, Neked is nagyon szépen köszönjük, újabb hitet kapunk a munkánkhoz a leveledből! Ölelünk: a KARTHAGO!
Kedves Karthago!
52 évesen "néhány" rock koncertet már láttam, de a legutóbbi esztergomit soha nem fogom elfelejteni. Feleségem mindennap többször megköszöni, hogy elmentünk meghallgatni Titeket. A 80-as években, fiatalkoromban több Karthago koncerten voltam és megdöbbenve tapasztaltam, hogy a lelkesedésetek és az energiátok egy százaléknyit sem csökkent.
Erőt adtatok, felnézek Rátok. Köszönöm. God bless the Karthago!!!
Csaba.


A Karthago válaszol:
Csaba! Nagyon szépen köszönjük!! Ez, egy ilyen levél, mindig új erőt ad nekünk! Üdvözlettel: a KARTHAGO
Szabó Tünde
Barátaim, barátnőim. Tegnap volt Biatorbágy nagy napja! Soha még ilyen minőségű es színvonalú műsort nem kapott a városunk,mint tegnap este a Karthagó nagykoncertjén. Aki él s mozgott,mindenki kijött! A város fôtere dugig megtelt emberekkel ès megtelt igazi zenével!Szárnyaltak a nagy slágereik. A zenekar pedig egy csoda. Élő legendák csodája! Örök ifjak óriási kondícióban tiniket meghazudtoló energiákkal,de közben meg frenetikusan zenélnek es szórakoztatnak egy pillanatig sem lehet kikapcsolni róluk. Minden pillanatban történik valami,közben meg el sodornak a dallamos rockzene hullámai. Szálltunk repültünk. Élő,tiszta,erős zene. Magasságokba röpít! Micsoda élmény volt! Leírhatatlan. Mi pedig tomboltunk ordítottunk,csápoltunk, pogóztunk,énekeltünk és velük sírtunk a Rekviemen. Nincsenek szavak. Nincsenek jó mondatok. Nem tudom jól megfogalmazni. Csak azt tudom,lúdbőrös voltam végig imádtam őket es soha nem múló élményt kaptam ettől az öt legendától. Köszönjük nektek Karthagó fiai! Biatorbágy tegnap meghajolt előttetek! Királyok vagytok és lesztek is. Mi pedig imádunk titeket örökké! Szabó Tünde

A Karthago válaszol:
Húúúú, Tünde!
Ez nagyon szép levél. Köszönjük Neked, eltesszük magunknak... Ha megengeded, meg is osztjuk a Facebook oldalunkon. Szép gondolatokat fogalmaztál meg, meg is hatódtunk rendesen. Szeretettel üdvözölnek KARTHAGO fiai!
Kedves,Kedvenc Zenekarom! Köszönöm a Veletek töltött biai meccsnézős délutánt és a fergeteges esti KONCERTET! Köszi,köszi és köszi!

Lovász Tomi

A Karthago válaszol:
Tomikám, örömmel! Máskor is!
Albert
Egész Biatorbágy nevében nagyon köszönjük a tegnap esti ISTENI Karthagó koncertet! Soha nem látott hallott élményt kaptunk mi a zenekartól akik csúcsteljesitményt nyujtottak nálunk. Minden elismerésem az önöké kedves Karthagósok. Láthatták,mi torbágyiak nagyon örültünk Önöknek nem elmúló élményben lett részünk! Köszönet a kisvároska nevében! T. Albert Biatorbágy