szeptember 22. vasárnap 17:00
Sármellék, repülőtér Szabadságfesztivál!
szeptember 27. péntek 21:30
Kőszeg. A Kőszegi Szüret c. rendezvény


2019.07.25.
IDŐNKÉNT KATTINTSATOK A Facebook OLDALUNKRA A RÉSZLETESEBB BESZÁMOLÓKÉRT ÉS RENGETEG ÚJ FOTÓÉRT!! Hivatalos Facebook oldalunk: Karthago együttes
2019.07.24.

 Utóbbi idők legjobb hangulatú koncertje volt szombaton a Track-ben! Csodás és zeneértő rajongók jöttek össze és a banda is remek formában és jókevűen játszott lazán, de teli erővel, energiával...

2019.07.23.

 Az esztergomi, főtéri óriáskoncert után, beültünk a Mercedes-Benz Vito Tourer turnébuszunkba és "szétszáguldottuk" az országot keresztbe... :-) Először az osztrák határnál, Lövőn dübörögtünk,...

Rajongói levelek

Tájékoztatunk, hogy az oldal moderált, a KARTHAGO zenekar fenntartja a jogot arra, hogy stílusában vagy tartalmában ide nem illő, sértő módon közzétett hozzászólásokat ne publikálja.


Név:
E-mail:
Bejegyzés:
Kérem, írja be a képen látható karaktereket:


Róbert
Elnézést, ha valami rosszat kérdeztem volna. Csak egy "egyszerű" rajongó vagyok. Szerencsére az elmúlt 20 évben sok Karthago koncerten voltam, az összes lemez / az első 3 még bakeliten / "megvan". Tényleg csak kíváncsi vagyok és érdekel, hogy a tavaly ,megjelent cd-ből mennyi fogyott. Nem sejtettem, hogy az adatok titkosak, a válaszotokat meg "nem tudom hova tenni". Mégegyszer sajnálom, elnézést, ha rosszat kérdeztem! További szép napot!

A Karthago válaszol:
Kedves Róbert!

Semmi baj, nem sértődtünk mi meg, csak fura volt a kérdésed így direktben, elsőre... Az adatok természetesen nem titkosak, sőt büszkén szoktuk is nyilatkozni, hogy lám ennyi, meg ennyi fogyott a lemezünkből, már arany, vagy épp platina lett! Szóval szerencsére az új "IdőTörés" albumunk is jól fogyott, - a mai lemezipari körülmények között persze,- a pontos elszámolást a napokban kapjuk meg a kiadótól.
A nyilvánosság előtt élünk, tehát nincs mit titkolnunk.

Úgyhogy reméljük nem okoztunk csalódást a válaszunkkal, ha esetleg mégis, akkor elnézést! Maradj továbbra is jó ízlésű KARTHAGO - fan!

Üdv: a Banda.
Sziasztok találtam egy régi képet rólatok (82-es) szeretném elküldeni az arhívumba . A kérdésem a következő az email címetek megegyezik a weblapotok címével ?

A Karthago válaszol:
Szia János!
Igen, küldd légyszíves a karthago@vivanet.hu -ra.
Előre is köszönet.
A KARTHAGO.
Róbert
Azt szeretném kérdezni, hogy az új lemezből hány darab fogyott el? A választ előre is köszönöm!

A Karthago válaszol:
Az adóhivatal miatt kérdezed? Vagy a Mahasz ellenőrzési csoporttól írtál? :-))

Üdv.
Kellemes Húsvétot kívánok a Zenekarnak és a Teamnek!

Haminyó Apó

A Karthago válaszol:
Köszönjük, viszont!!!
A KARTHAGO
Sziasztok!
Fantasztikusak vagytok! Láttam a tv-ben a 30 éves koncerteteket, és nagyon tetszett! Kár, hogy nem tudtam élőben ott lenni, de a Szegedi koncerteteken már jelen leszek! :D A Requiemt mindíg megsíratom, mert hallottam mi történt szegény fiúval. A gond csak az, hogy interneten 5 helyen néztem meg a történetét, és 5-ből 4 különböző történetet láttam, és teljesn elbizonytalanodtam ezügyben :( Legyetek szívesek a honlapra feltenni az igaz történetet! ÉLJEN A KARTHAGO!
Az április 17-i nagykanizsai koncert helyszínét nem sikerült kiderítenem, kérlek, írjátok ki a helyszínt és hogy milyen jellegű (unplugged?) koncertet adtok.
Kösz.
Éva Zalaegerszegről

A Karthago válaszol:
Szia Éva!

Rendes nagykoncertet adunk, (nem unplugged!), a kanizsai Top Shop előtti szabadtéri színpadon. Gyere, klassz lesz!

Üdv: a KARTHAGO TEAM.
Tiszteletem!
Vérszemet kaptam a közelgő DVD megjelenés alkalmából:) A kérdésem az lenne,hogy esetleg cd változatban nem jelenik meg a 30 éves koncert,úgy mint az 1997-es B.S. buli?

Aztán az is kérdésem lenne,hogy az angol nyelvű lemezeket nem árusíthatná valahogy a TEAM?

Maradok feltétlen hívetek akinek "Csak a Zene szól":

Tomi

A Karthago válaszol:
Szia Tomi!
Egyelőre a nagykoncert CD kiadását nem tervezzük. De semmi nem lehetetlen... :-)

Üdv: a KARTHAGO.
Sziasztok! Nem rég kezdtelek el titeket hallgatni a nővérem ajánlására. Nagyon jól nyomjátok csak igy tovább :D. Csak egy kérdésem lenne hogy a Requiem című szám eseménye hogy történt pontosan? mert bárhol kerestem semmit nemirnak :S

A Karthago válaszol:
Szia Gábor! Pedig sok cikket találsz erről a neten. De igazad van, nemsoká feltesszük a saját honlapunkra is az igaz történetet.

Üdv: a KARTHAGO.
Sziasztok!! Igaz, hogy szegeden játszotok egyetemi bulin?? Ha igaz nagyon várom és remélem lesz lehetőség dedikáltatni, mert nagyon sokat jelentene:) Szeretlek titeket:) minden jóót!! Zolcsi

A Karthago válaszol:
IGAZ! Április 14.-én valóban Szegeden játszunk! Gyere, lesz lehetőség a koncert után, a merchandising sátorban szoktunk dedikálni pólókat, CD-ket, KARTHAGO-plakátokat, dobverőt, könyvet, zoknit, törülközőt stb-stb.
A TEaM.
Sziasztok! Én egy 13 éves lány vagyok, és sajnos csak most fedeztem fel ezt az együttest, de eddig nagyon tetszik. Először a Takáts Tamást láttam először a Muszika tévében, a Zámbó Jimmy 10 évvel ezelőtti show műsorában. Ott énekelte Takáts Tamás az apáink útján című dalt és nagyon megtetszet. Aztán megkérdeztem a nagyszüleimet és ők ajánlották a Karthagot. Sajnos a március 15-i koncertről lemaradtam, de megnéztem az interneten. Nagyon jó a zenétek! Üdv: Bernadett
Legalább kis előzetest mondjatok, Veszprém megye lesz a koncertmenüben?:( elég annyi is hogy lesz e vagy nem, vagy a konkrét helyszín, köszi előre is, hajrá Karthago!!!

A Karthago válaszol:
kÖSZÖNJÜK! Veszprém megye.... Nézegetjük a turné térképet..., hát egyelőre a tatai koncertünk van legközelebb oda, ez június 25.-én lesz! Más, ennél közelebbi még nincs, de sorban jönnek az újabb igények, úgyhogy akár elő is fordulhat, hogy Veszprémben is megfordulunk a nyáron. Ja, és Győrben is lesz KARTHAGO, igaz ez egy különleges UNPLUGGED koncert lesz a Rado klubban, május14.-én.
Üdv: a KARTHAGO.
Kedvenc Zenekarom!

9 éves vagyok és két éve tanulok dobolni. Imádom a zenéteket, és nagyon szeretnék hozzájutni a számaitok dob kottáihoz, csak azt nem tudom hol lehet ezt megszerezni. Kérem Kocsándi Miki bácsit, hogy küldjön nekem egyet ha lehet. Köszönöm. Éljen az elefánt dübörgés!!!

A Karthago válaszol:
Kedves Péter! Kérésedet továbbítottuk Kocsándi Mikinek.
Üdv: a Team.
Bogesz
Először is szeretnék gratulálni,mert nagyszerűek vagytok!:) Azt szeretném kérdezni,hogy megadnátok-e Szigeti Ferenc (vagy a lemezkiadójának)valamilyen elérhetőségét? Köszönöm szépen,további sok sikert!:)


A Karthago válaszol:
Köszönjük szépen! Szigeti Ferencnek a karthago@vivanet.hu mailcímre írhatsz.

Üdv: a Team.
Nagyon jó volt,nagyon jól szólt csak nagyon rövid volt!
Azért nagyon köszi Nektek és az M1-nek és várom a DVD-t türelmesen:-)
Maradok feltétélen hívetek:Tomi
ISTENI VOLT A KONCERT az M1-en! Minden pillanatát élveztem! Nagyok vagytok! Gratula.
Én egy igazi Karthagós voltam, vagyok, és leszek is !
Ma egész nap már alig vártam az esti koncertet, jó volt látni titeket ! Persze élőben is ott voltam szeptemberben ! Érdekes érzés volt ahogy néztelek benneteket, néha úgy beugrottak foszlányok azokról a 80- as évekbeli koncertekről, most is boldog voltam mint akkor !!!!! KÍvánom hogy a DVD sok Karthagósnak ott legyen a polcán örök emlékbe ! További minden jót Neketek !
Üdvözlöm a Zenekart!

Most, hogy a célegyenesbe ért a koncert, MTV általi sugárzása, szeretném megkérdezni, hogy a DVD kiadásról tudunk e valamit?
Díszes kiadásban fog megjelenni, vagy csak egy műanyagtokban egyoldalas borítóval?

Előre is köszönöm a választ!

Üdvözlettel: Ottó

A Karthago válaszol:
Még mi sem tudjuk, egyelőre a montírozással, keveréssel foglalkozunk, a borító kérdése még hátra van. Hamarosan ez is eldől.
Üdv: a Banda.
Elnézést kérek (: de elmaradt a jó kívánság,miszerint :Kiss Zolinak Boldog Névnapot kívánok a többi Fiúnak pedig nagyon jó egészséget !:)

Tomi

A Karthago válaszol:
Valamennyien köszönjük, különösen persze Zoli(Zéro)

A BANDA.
Kedves Karthago! Nem is találok megfelelő szavakat a tegnapi UNPLUGGED koncertetek után! Ez valami olyan hihetetlen élmény volt, amilyenre nem is emlékszem évtizedek óta! Nem is számítottam erre! Ilyen összeszokott, profi, és főként zseniális csapat nincs több sehol! Egyszerűen mindenki csúcs a zenekarban és nem csak zeneileg hanem fazonban énektudásban és így együtt pedig utolérhetetlenek vagytok! Lenyűgözve, tátott szájjal néztünk!!!
Óriási hangulat volt nagyszerű élményt szereztetek a közönségeteknek, de ezt azt hiszem láttátok is a hosszú-hosszú vastapsokból!
Köszönjük nektek a felejthetetlen élményt.
Sanyi és Nóri Kelenvölgyből.

A Karthago válaszol:
Hopp! Ez jól esett, köszönjük! Igyekeztünk... Egyébként pedig szeretjük ezt az "unplugged" műfajt, és mi is nagyon élvezzük.
Azért persze mi rockbanda maradunk... De egy-egy ilyen kirándulás jól esik nekünk is valóban.

Üdvözlettel: a KARTHAGO.
Fiúk! Mindegy,hogy stadion vagy kis klub , a produkció mindig profi és jó hangulatú ezért vagytok a kedvenceim.
Köszi a tegnapi Ő.K.H. koncertet!
Maradok feltétlen hívetek:Tomi

A Karthago válaszol:
Köszönjük!
Mi is remekül éreztük magunkat! Ez látszott valószínűleg.

Üdv: a KARTHAGO.