február 07. péntek 20:00
Miskolc, Ady Endre Művelődési Központ


2019.12.31.

 Csodálatos évünk volt. Minden úgy sikerült, ahogyan szerettük volna. Talán a szerencse hozta, talán az égiek, esetleg a számmisztika, vagy még inkább a rengeteg munka, amit belefektettünk idén...

2019.11.01.

 Ma, november 1.-én este, 21:05 perckor lesz a KARTHAGO 40 éves jubileumi óriáskoncertje az M2Petőfi TV-n!!! Holnap pedig ugyanekkor a második rész! Ki ne hagyd!!!

2019.10.16.

 Rekord mennyiségű, 49 állomásból álló teljes teltházas, országos turnét bonyolítottunk a tavaszi-nyári szezonban, egészen mostanáig! Jártunk többször Erdélyben és a Felvidéken is. A Facebookon...

Rajongói levelek

Tájékoztatunk, hogy az oldal moderált, a KARTHAGO zenekar fenntartja a jogot arra, hogy stílusában vagy tartalmában ide nem illő, sértő módon közzétett hozzászólásokat ne publikálja.


Név:
E-mail:
Bejegyzés:
Kérem, írja be a képen látható karaktereket:


Kedves Karthago együttes!
Először is Isten éltesse sokáig Szigeti Ferencet! Tamásnak mielőbbi jobbulást kívánok!
Láttam a koncert kiírást, de nem találom a helyszínt, hogy május 8-án Debrecenben hol lesz a koncert helye. Pedig megnéztem a Főnix csarnok, a Lovarda, és Kölcsey programajánlatát, de egyiknél sem szerepel. Kérlek szépen írjátok már le. Előre is köszönöm. Tisztelettel:Győri Gabriella

A Karthago válaszol:
Kedves Gabriella!
Először is köszönjük!!!
Másodszor: Debrecenben ez alkalommal a Stop Shop színpadán lépünk majd fel, ami egyébként ingyenes rendezvény! Tegnap játszottunk Nagykanizsán, ugyancsak a Stop Shop bulin, hatalmas tömeg volt!
Szóval gyere, gyertek!!

Üdv! a Banda.
Hm. Jeges eső és metsző hideg szél. Ilyen időjárási viszonyok között nem szabadott volna fellépnetek, illetve kizárólag zárt, védett és fedett helyen. Továbbra is fenntartom, hogy a szegedi szervezők totál hülyék voltak, nektek pedig alaposabban át kellett volna gondolnotok ezt a fellépést. Legalább a 20:00 órás kezdésért kellett volna kiállnotok.
Sziasztok!
Bocsánat,hogy megint én írok de a ma reggeli RTL unplugged koncert minden várakozásomat felülmúlta:) Nagyon jók vagytok,imádom a ZENEKART és köszi a reggeli produkciót.

Tomi
Örülök hogy az RTL-ben is játszottatok, jó volt nagyon !
Tegyétek fel ezt is ha lehet a videókhoz ! Sok örömet a további koncertekhez !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Boldog Születésnapot kívánok Szigeti Ferinek!:)

A Karthago válaszol:
Köszönjük!!!
A Banda, és Ferry.
Mondtam én, hogy őrült az, aki este tízre szabadtéri koncertet szervez és köt le április közepére! Tegnap este Szegeden szakadt az eső és ez bizony engem otthon tartott. Fiúk! Írnátok pár sort, hogy milyen volt és hogyan zajlott a koncert? Gondolom nem taposta halomra egymást a nézők tömege. Ti nem fáztatok?

A Karthago válaszol:
Hát... MI tagadás, nem volt szerencsénk! 22 órára volt meghirdetve a KARTHAGO koncert, és fél tízkor leszakadt az ég... Ömlött az eső, jeges szél fújt, szóval valóban sikerül szétkergetnie a tömeg egy részét. Vártunk egy darabig, hátha csökken az égszakadás intenzitása, de semmi nem változott. Háromnegyed 11-kor mégis belevágtunk, az ottmaradt kemény mag legnagyobb örömére, és fél egyig nyomtunk a rockot. Úgy láttuk, akik ottmaradtak, azoknak nagyon megérte, mert a metsző hideg ellenére óriási hangulat volt, és végül is mindenki jól érezte magát. Tamás kicsit megfázott, ezért az RTL Reggeliben jó rekedten énekelt, de hát ez a Rock....

Üdv:
a Banda.
Tiszteletem!

Köszi az RTL-s infót és naná,hogy rögzítem ha addig élek is.:)
Szerdára " kéz és lábtörést"a Zenekarnak a szegedi koncertre és persze nagyon jó utat kívánok.

Tomi
Fergetegesek voltatok a tévében is!!! Ez a banda, a KARTHAGO a világ bármely pontján az élvonalba tartozna! Ilyet nem tud más. Minden zenész ott van a topon maga posztján, És az összhatás az összhang pedig zseniális! Az egész osztály ott tombolt az Arénában szeptemberben, de most szerintem ismét sok sokezer rajongót szereztetek a tévéből!
Csak így tovább Karthago!
B. István, és a barátok, Budapest.

A Karthago válaszol:
Reméljük így van. Köszönjük a soraidat, és üdvözöljük az egész osztályt! Jó ízlésük lehet... :-))
A KARTHAGO.
A szerdai koncert Szegeden szabadtéri lesz? Mert, ha igen, akkor egyrészt nem volt sok esze annak, aki 22:00 órás kezdéssel a fagypont körüli hőmérsékletű éjszakába ilyen helyszínt gondolt ki, másrészt megfagytok, megfagyok, megfagyunk. Én kicsit jobb helyzetben leszek, mert esetleg befűthetek magamnak valami kis piával, no de ti? :-) Gyertek, de fenntartom, hogy a szervezők részéről barom ötlet volt. Remélem ők is vacognak majd.

A Karthago válaszol:
Hát... Igen, valszeg hűvös lesz az este... Persze, arra senki nem gondolt, hogy április 14.-én ennyire hideg lesz, más években ilyenkor azért már sokkal melegebb volt. Játszottunk többször, ugyanígy április idusán szabadtéren már, és valóban melegebb volt...
Ezt előre sajnos nem lehetett tudni. Majd meglátjuk, hogyan tudjuk felmelegíteni a hangulatot. Rajtunk nem fog múlni, jól felöltözünk, azután gyerünk!!!

Üdv:

A Banda.
Róbert
Elnézést, ha valami rosszat kérdeztem volna. Csak egy "egyszerű" rajongó vagyok. Szerencsére az elmúlt 20 évben sok Karthago koncerten voltam, az összes lemez / az első 3 még bakeliten / "megvan". Tényleg csak kíváncsi vagyok és érdekel, hogy a tavaly ,megjelent cd-ből mennyi fogyott. Nem sejtettem, hogy az adatok titkosak, a válaszotokat meg "nem tudom hova tenni". Mégegyszer sajnálom, elnézést, ha rosszat kérdeztem! További szép napot!

A Karthago válaszol:
Kedves Róbert!

Semmi baj, nem sértődtünk mi meg, csak fura volt a kérdésed így direktben, elsőre... Az adatok természetesen nem titkosak, sőt büszkén szoktuk is nyilatkozni, hogy lám ennyi, meg ennyi fogyott a lemezünkből, már arany, vagy épp platina lett! Szóval szerencsére az új "IdőTörés" albumunk is jól fogyott, - a mai lemezipari körülmények között persze,- a pontos elszámolást a napokban kapjuk meg a kiadótól.
A nyilvánosság előtt élünk, tehát nincs mit titkolnunk.

Úgyhogy reméljük nem okoztunk csalódást a válaszunkkal, ha esetleg mégis, akkor elnézést! Maradj továbbra is jó ízlésű KARTHAGO - fan!

Üdv: a Banda.
Sziasztok találtam egy régi képet rólatok (82-es) szeretném elküldeni az arhívumba . A kérdésem a következő az email címetek megegyezik a weblapotok címével ?

A Karthago válaszol:
Szia János!
Igen, küldd légyszíves a karthago@vivanet.hu -ra.
Előre is köszönet.
A KARTHAGO.
Róbert
Azt szeretném kérdezni, hogy az új lemezből hány darab fogyott el? A választ előre is köszönöm!

A Karthago válaszol:
Az adóhivatal miatt kérdezed? Vagy a Mahasz ellenőrzési csoporttól írtál? :-))

Üdv.
Kellemes Húsvétot kívánok a Zenekarnak és a Teamnek!

Haminyó Apó

A Karthago válaszol:
Köszönjük, viszont!!!
A KARTHAGO
Sziasztok!
Fantasztikusak vagytok! Láttam a tv-ben a 30 éves koncerteteket, és nagyon tetszett! Kár, hogy nem tudtam élőben ott lenni, de a Szegedi koncerteteken már jelen leszek! :D A Requiemt mindíg megsíratom, mert hallottam mi történt szegény fiúval. A gond csak az, hogy interneten 5 helyen néztem meg a történetét, és 5-ből 4 különböző történetet láttam, és teljesn elbizonytalanodtam ezügyben :( Legyetek szívesek a honlapra feltenni az igaz történetet! ÉLJEN A KARTHAGO!
Az április 17-i nagykanizsai koncert helyszínét nem sikerült kiderítenem, kérlek, írjátok ki a helyszínt és hogy milyen jellegű (unplugged?) koncertet adtok.
Kösz.
Éva Zalaegerszegről

A Karthago válaszol:
Szia Éva!

Rendes nagykoncertet adunk, (nem unplugged!), a kanizsai Top Shop előtti szabadtéri színpadon. Gyere, klassz lesz!

Üdv: a KARTHAGO TEAM.
Tiszteletem!
Vérszemet kaptam a közelgő DVD megjelenés alkalmából:) A kérdésem az lenne,hogy esetleg cd változatban nem jelenik meg a 30 éves koncert,úgy mint az 1997-es B.S. buli?

Aztán az is kérdésem lenne,hogy az angol nyelvű lemezeket nem árusíthatná valahogy a TEAM?

Maradok feltétlen hívetek akinek "Csak a Zene szól":

Tomi

A Karthago válaszol:
Szia Tomi!
Egyelőre a nagykoncert CD kiadását nem tervezzük. De semmi nem lehetetlen... :-)

Üdv: a KARTHAGO.
Sziasztok! Nem rég kezdtelek el titeket hallgatni a nővérem ajánlására. Nagyon jól nyomjátok csak igy tovább :D. Csak egy kérdésem lenne hogy a Requiem című szám eseménye hogy történt pontosan? mert bárhol kerestem semmit nemirnak :S

A Karthago válaszol:
Szia Gábor! Pedig sok cikket találsz erről a neten. De igazad van, nemsoká feltesszük a saját honlapunkra is az igaz történetet.

Üdv: a KARTHAGO.
Sziasztok!! Igaz, hogy szegeden játszotok egyetemi bulin?? Ha igaz nagyon várom és remélem lesz lehetőség dedikáltatni, mert nagyon sokat jelentene:) Szeretlek titeket:) minden jóót!! Zolcsi

A Karthago válaszol:
IGAZ! Április 14.-én valóban Szegeden játszunk! Gyere, lesz lehetőség a koncert után, a merchandising sátorban szoktunk dedikálni pólókat, CD-ket, KARTHAGO-plakátokat, dobverőt, könyvet, zoknit, törülközőt stb-stb.
A TEaM.
Sziasztok! Én egy 13 éves lány vagyok, és sajnos csak most fedeztem fel ezt az együttest, de eddig nagyon tetszik. Először a Takáts Tamást láttam először a Muszika tévében, a Zámbó Jimmy 10 évvel ezelőtti show műsorában. Ott énekelte Takáts Tamás az apáink útján című dalt és nagyon megtetszet. Aztán megkérdeztem a nagyszüleimet és ők ajánlották a Karthagot. Sajnos a március 15-i koncertről lemaradtam, de megnéztem az interneten. Nagyon jó a zenétek! Üdv: Bernadett
Legalább kis előzetest mondjatok, Veszprém megye lesz a koncertmenüben?:( elég annyi is hogy lesz e vagy nem, vagy a konkrét helyszín, köszi előre is, hajrá Karthago!!!

A Karthago válaszol:
kÖSZÖNJÜK! Veszprém megye.... Nézegetjük a turné térképet..., hát egyelőre a tatai koncertünk van legközelebb oda, ez június 25.-én lesz! Más, ennél közelebbi még nincs, de sorban jönnek az újabb igények, úgyhogy akár elő is fordulhat, hogy Veszprémben is megfordulunk a nyáron. Ja, és Győrben is lesz KARTHAGO, igaz ez egy különleges UNPLUGGED koncert lesz a Rado klubban, május14.-én.
Üdv: a KARTHAGO.