június 01. szombat 19:00
Sármellék, Zala u. 1-2. Sármelléki Közösségi Színtér
június 07. péntek 20:00
Érsekújvár, Szlovákia, Nové-Zámky


2024.03.30.
MÁR LÁTHATÓ A KONCERTMENÜBEN A "KARTHAGO 45 ÉV" c. ORSZÁGOS TURNÉ első, - MÁJUS-JÚNIUSI - ÁLLOMÁSAI!!!
2023.09.04.

 Négyezer rajongó volt szombat este Kaposváron a KARTHAGO koncerten!! Óriási koncert volt, fergeteges hangulat és a dübörgő, minőségi rockzene!!! Nézd meg alább a panorámaképet és kattints rá,...

2023.08.27.

 

 Köszönjük Dunapataj, köszönjük Pirates Family MC. motoros klub találkozójának a meghívást! Csodás, igazi forró nyári este volt, dübörgő motorokkal és őrületes rockzenéval! Motorosoknak...

Rajongói levelek

Tájékoztatunk, hogy az oldal moderált, a KARTHAGO zenekar fenntartja a jogot arra, hogy stílusában vagy tartalmában ide nem illő, sértő módon közzétett hozzászólásokat ne publikálja.


Név:
E-mail:
Bejegyzés:
Kérem, írja be a képen látható karaktereket:


Köszönjük szépen, hogy Győrben mégis megtartottátok a kisebb probléma ellenére a nagyszerű unplugged koncertet, a kicsi, de mégis nagy közönségnek. Budapestről voltunk, és ez volt az első akusztikus koncertélményünk a tavalyi 30 éves koncerten elhangzott bemutató után. Találkozunk Füleken! Reméljük az idő kedvezni fog mindannyiunknak.

A Karthago válaszol:
Jó volt a koncert valóban, mi is élveztük. Sajnáljuk, hogy egy nagyon súlyos szervezői hiba, és probléma okán, jóval később, több óra csúszással tudott csak elkezdődni a koncert, ezért sokan elmentek. Akik viszont maradtak, - úgy láttuk -, remekül érezték magukat, és sok-sok vastapsot kaptunk.
Köszönjük!!!

A KARTHAGO.
A fotóarchívumban látható egy kép, amely az együttest a Melodie nevű, a volt Csehszlovákiában. Prágában cseh nyelven megjelenő zenei szaklap hátsó borítóján ábrázoljal. A Melodie nem lengyel /mint a képaláíráson szerepel/, hanem csehszlovák źenei szaklap volt, amely hatvanas évek elejétől-1963 egészen a kilencvenes évek elejéig jelent meg. Üdvözlettel Szőke István

A Karthago válaszol:
Utánanéztünk, valóban igazad van, köszönjük!!! Javítjuk a képaláírást!

üdv: a KARTHAGO!
SZIASZTOK!!HOL LESZ A GYŐRI KONCERT ÉS MENNYI A JEGYÁR?KÖSZI!SEHOL EGY PLAKÁT GYŐRBEN:-( DE OTT AKAROK LENNI

A Karthago válaszol:
GYörben, a RADÓ Klubban, 9021 Zechmeister út 17. sz. alatt lesz az unplugged koncert!
Kedves zenekar!!!

Köszönjük a szombati koncertet csodálatosak voltatok,nagyon szeretünk:)
Hölgyeim és Uraim...! Amit a KARTHAGO játszik,azt valóban nem lehet megunni!!!! Nem tudom,hogy csinálják,de ahogy csinálják az tényleg brilliáns!!!!! Az a tiszta zene teljesen behatol az ember testébe-lelkébe. A hangverseny végén,azon gondolkodok,most ezt én csak álmodtam,vagy igaz volt?
Hát, igen: Ők a KARTHAGO!!!!!!!!!!
Ezt csinálja utánuk valaki, ha tudja.
Szerintem nem lesz senki!!
Nagyon jó volt a debreceni koncert, és olyan megható volt,hogy megvártátok a tűzijáték végét,türelmesen.
remélem találkozunk még, sokszor!!!!
Sziasztok!
Csak azt szeretném kérdezni,hogy előreláthatólag mikor jelenik meg a DVD a jubileumi koncertről!
Már türelmetlenűl várom!
Üdv:Krisztián

A Karthago válaszol:
Ramélhetőleg hamarosan! Talán június első felében!
tegnap jóh volt Debrecen-be a KARTHAGO!!

köszönjük
Démon Hal
Uraim! Így kell rockot nyomni!! Kőkeményen, dübörögve, elegánsan, tisztán, összeszokva, brilliánsan, és mégis jókedvűen! Semmi sallang, púder, és ál-fíling! Csak a tömény rockzene, de az a legjavábul! Ezt kaptuk tegnap este Debrecenben! Másodszor láttuk a KARTHAGO-t, de akárhányszor megnézném, mert ezt nem lehet megunni! Gratulálok fiúk és köszönjük a tegnapi hatalmas koncertet!! Démon a Hal.

A Karthago válaszol:
Mi is köszönjük, nagyon jó volt ismét veletek debreceniek, igazi zeneértő közönség vagytok, és őrületes hangulat volt! Megint egy szép emlékkel távoztunk Debrecenből!
Reméljük hamarosan találkozunk!

Üdv: a KARTHAGO.
Nagyon szépen köszönjük a tegnap testét itt Debrecenben és külön köszönet Gidonak hogy alá irta a zászlómat meg kezet fogót velem meg a nejemmel ezzel egy álom vált nekem valóra tegnap


TISZTELETTEL:BERCZI SÁNDOR ÉS SÁNDORNÉ DEBRECENBŐL :2010 . 5. 8 ÁN CSAK IGY TOVÁB ELEFÁNTOK ÉLJEN A KARTHAGO
Szaisztok!
Nagyon jó, hogy ilyen sok koncertetek lesz Szlovákiában.
Tavaly ott voltam a jubleumi kocerten, most pénteken ott voltam Komáromban. Boldog vagyok, hogy ott lehettem ezeken a bulikon és boldog vagyok, hogy mehetek a többire is. Már alig várom. Üdvözlet a csapatnak. Ancsika
Kedves Karthago!
Egy rövid kis törtenet arrol, milyen kicsi a vilag.....
Hol is kezdjem? Mint magyar lany, miota az eszemet tudom, fogalom volt szamomra a Karthago.
Hosszu elötörtenet utan 10 evvel ezelött kiköltöztem Ausztriaba akkori baratomhoz, aki szeleskörü CD-gyüjtemennyel rendelkezik. Egyszer felfedeztem egy Karthago CD-t is a polcon, de nem gondoltam, hogy ez AZ a Karthago. Elmeselte, hogy itt is jatszottak többek között a Requiemet, angolul, es slager volt. Mivel tetszett neki a zene, megvette a CD-t.
A fiu azota a ferjem es van ket csodalatos fiunk.
Mikor a Komaromi Napok müsorfüzeteben olvastuk, hogy Eszak-Komaromban jatszotok, nem volt kerdes, hogy atmegyünk a koncertre (en del-komaromi vagyok, es mindig otthon vagyunk a fesztivalon).
Nagyon elveztük a koncertet! Köszönjük a csodas estet, a dalokat, az erzest! Ferjem nem gondolta volna, hogy egy, annak a nyolcvanas evekben vasarolt CD-nek a zeneszeit es dalait ö valaha elöben, egy ilyen fergeteges koncert kereten belül viszont fogja latni, hallani! Köszönjük szepen!
Szeretettel: Anna

A Karthago válaszol:
Hát, ez nagyon jól esett nekünk! Mi is köszönjük a szép levelet, és örülünk, hogy jól éreztétek magatokat Komáromban!

Szeretettel üdvözöl Benneteket a KARTHAGO!!
Sziasztok! Tudom most majd az élő koncerteknek kedvez az idő , de én (is)nagyon várok egy dvd-t.
Mikor lehet számítani a megjelenésére?

Köszi:Tomi

ui.: az érdi bulin ott leszek:)

A Karthago válaszol:
Szia Tomi! Készül... :-))

A BANDA.
Köszönjük a szerencsi bulit ! Nagy élmény volt huszonév után újra átélni a dübörgést. A debreceni ázós bulira is kivittem a lányom, és most már együtt csápoltunk a régi klasszikus, és új klassz számaitokra egyaránt. Talán Nektek is köszönhető, hogy nem a mostani műanyag fost hallgatja. Csináljátok ugyanilyen profizmussal és élvezettel tovább! (Jó lenne újra egy bodrogkeresztúri buli.... Lesz ?)


A Karthago válaszol:
Köszönjük!! Jól esik.

Bodrogkeresztúron a polgármester úr dönt.... Márpedig ha valaki, akkor Jóska igen jól ismeri a KARTHAGO-t!! :-)) 30 éves barátság az....
Sziasztok ! Találtam a neten régi képeket rólatok, azt szeretném kérdezni hogy elküldjem-e, mert pár héttel ezelőtt is küldtem az arhívumba de azok sem kerültek be . Köszi a választ ! További sikeres és hatásos bulikat a nyárra !

A Karthago válaszol:
Kedves János!
Mindenképpen küldd el légyszíves! A korábbiak is be fognak kerülni, csak idő kérdése. Így nyár elején nagyon el vagyunk havazva...De nagyon örültünk az archívoknak!

Üdv: a BAND.
Nincs vita: a Karthago világszínvonalú!!!!!!!!! Amit Komáromban műveltetek, az a világ bármely pontján a szuperkoncert elnevezést is megütné! Óriási a banda! Lenyűgöző, rettenetes erő, dinamika, és életkedv, ugyanakkor véprofi műsor, remek szólók, és minden együtt, az maga volt a rockzene csodája!
De láthattátok ti is! A sokezres hatalmas tömeg egy emberként ünnepelte és köszönte a Karthagonak ezt a frenetikus koncertet! Maradjatok mindig ilyenek!
Üdv Komarno-ból Zoli.
Nagyon szuper volt tegnap a Komárom-i bulitok! Rengeteg ember volt, hátrébb a színpadtól mozdulni sem lehetett... De végül csak beverekedtem magam az első sorba... És jósok szöveget megtanultam... Igazán megérte titeket megnézni, köszi a bulit :)
Sziaztok Fiúk!

Holnap jó utat Szerencsre és rendesen odatenni a KarthagoRockot a népeknek:)
Egyszer már jó lenne Titeket is a Tabán Rock és Blues
Fesztiválon látni valamelyik május 1-én,nagyon ott lenne a helyetek a programban.

Maradok feltétélen hívetek:Tomi
Sziasztok Fiúk!

Sajnálattal vettem észre, hogy kikerült a koncertmenüből, a május 29. re hirdetett koncert Gyopárosfürdőn!
Pedig a Békéscsabai DHL naptárában ez a nap piros betűsre lett jelölve! Az egész kollektíva készült erre a napra! ...........Idén nem is jöttök Békés megyébe?
Üdv: Laci

A Karthago válaszol:
Igen-igen. Sajnos így alakult. Nem mi tehetünk róla, egy szervező iroda, először felkért minket erre a koncertre, majd egy idő múlva, - nem tudjuk miért-, lemondta...
Reméljük azért majd találkozunk Békés megyében valahol. a nyáron!

Üdv: a KARTHAGO.
Annyira aranyosak vagytok őszinték, kedvesek!Tényleg úgy érzem Rátok rosszat mondani nem lehet!Összetartó komoly banda!SG.ben rem.odaérek.Dübörögjetek csak..!/mások ugyse tudnak ilyet..../Üdv.R.
Fera
Sziasztok Fiúk!
Nagyszerű koncertet adtatok Nagykanizsán.Szuper jól éreztük magunkat.A 2 kicsi lány az első sorban nagyon megkedvelt benneteket.Igaz teszek is róla,hogy szeressék az igazi rock zenét ne azokat a nyekergő mű zenéket.További sok-sok sikert nektek.
Puszi Erika

A Karthago válaszol:
Szia Erika!

Jó hír! Köszönjük.

Üdvözöl benneteket a KARTHAGO!