2021.03.15.

 

Az Emberi erőforrások minisztere, Prof. Dr. Kásler Miklós, 2021, március 15.-i nemzeti ünnep alkalmából a KARTHAGO együttesnek kiemelkedő és példaértékű munkássága...

2020.10.31.

Bízzunk a vírusjárvány legkésőbb 2021 tavaszi visszaszorulásában, és reménykedjünk a nyári nagy élő KARTHAGO koncertek megvalósulásában!

Mi HISZÜNK ebben és úgy tűnik már sokan mások is, hiszen...

2020.08.28.

 Augusztus 28.-án csodás és egyszeri élményt adunk a rajongóinknak! Egy klassz dunai sétahajón, a Sirona hajón ad akusztikus koncertet a KARTHAGO. Azt gondoljuk, egy meseszép sétahajózás Budapest...

Rajongói levelek

Tájékoztatunk, hogy az oldal moderált, a KARTHAGO zenekar fenntartja a jogot arra, hogy stílusában vagy tartalmában ide nem illő, sértő módon közzétett hozzászólásokat ne publikálja.


Név:
E-mail:
Bejegyzés:
Kérem, írja be a képen látható karaktereket:


Az április 17-i nagykanizsai koncert helyszínét nem sikerült kiderítenem, kérlek, írjátok ki a helyszínt és hogy milyen jellegű (unplugged?) koncertet adtok.
Kösz.
Éva Zalaegerszegről

A Karthago válaszol:
Szia Éva!

Rendes nagykoncertet adunk, (nem unplugged!), a kanizsai Top Shop előtti szabadtéri színpadon. Gyere, klassz lesz!

Üdv: a KARTHAGO TEAM.
Tiszteletem!
Vérszemet kaptam a közelgő DVD megjelenés alkalmából:) A kérdésem az lenne,hogy esetleg cd változatban nem jelenik meg a 30 éves koncert,úgy mint az 1997-es B.S. buli?

Aztán az is kérdésem lenne,hogy az angol nyelvű lemezeket nem árusíthatná valahogy a TEAM?

Maradok feltétlen hívetek akinek "Csak a Zene szól":

Tomi

A Karthago válaszol:
Szia Tomi!
Egyelőre a nagykoncert CD kiadását nem tervezzük. De semmi nem lehetetlen... :-)

Üdv: a KARTHAGO.
Sziasztok! Nem rég kezdtelek el titeket hallgatni a nővérem ajánlására. Nagyon jól nyomjátok csak igy tovább :D. Csak egy kérdésem lenne hogy a Requiem című szám eseménye hogy történt pontosan? mert bárhol kerestem semmit nemirnak :S

A Karthago válaszol:
Szia Gábor! Pedig sok cikket találsz erről a neten. De igazad van, nemsoká feltesszük a saját honlapunkra is az igaz történetet.

Üdv: a KARTHAGO.
Sziasztok!! Igaz, hogy szegeden játszotok egyetemi bulin?? Ha igaz nagyon várom és remélem lesz lehetőség dedikáltatni, mert nagyon sokat jelentene:) Szeretlek titeket:) minden jóót!! Zolcsi

A Karthago válaszol:
IGAZ! Április 14.-én valóban Szegeden játszunk! Gyere, lesz lehetőség a koncert után, a merchandising sátorban szoktunk dedikálni pólókat, CD-ket, KARTHAGO-plakátokat, dobverőt, könyvet, zoknit, törülközőt stb-stb.
A TEaM.
Sziasztok! Én egy 13 éves lány vagyok, és sajnos csak most fedeztem fel ezt az együttest, de eddig nagyon tetszik. Először a Takáts Tamást láttam először a Muszika tévében, a Zámbó Jimmy 10 évvel ezelőtti show műsorában. Ott énekelte Takáts Tamás az apáink útján című dalt és nagyon megtetszet. Aztán megkérdeztem a nagyszüleimet és ők ajánlották a Karthagot. Sajnos a március 15-i koncertről lemaradtam, de megnéztem az interneten. Nagyon jó a zenétek! Üdv: Bernadett
Legalább kis előzetest mondjatok, Veszprém megye lesz a koncertmenüben?:( elég annyi is hogy lesz e vagy nem, vagy a konkrét helyszín, köszi előre is, hajrá Karthago!!!

A Karthago válaszol:
kÖSZÖNJÜK! Veszprém megye.... Nézegetjük a turné térképet..., hát egyelőre a tatai koncertünk van legközelebb oda, ez június 25.-én lesz! Más, ennél közelebbi még nincs, de sorban jönnek az újabb igények, úgyhogy akár elő is fordulhat, hogy Veszprémben is megfordulunk a nyáron. Ja, és Győrben is lesz KARTHAGO, igaz ez egy különleges UNPLUGGED koncert lesz a Rado klubban, május14.-én.
Üdv: a KARTHAGO.
Kedvenc Zenekarom!

9 éves vagyok és két éve tanulok dobolni. Imádom a zenéteket, és nagyon szeretnék hozzájutni a számaitok dob kottáihoz, csak azt nem tudom hol lehet ezt megszerezni. Kérem Kocsándi Miki bácsit, hogy küldjön nekem egyet ha lehet. Köszönöm. Éljen az elefánt dübörgés!!!

A Karthago válaszol:
Kedves Péter! Kérésedet továbbítottuk Kocsándi Mikinek.
Üdv: a Team.
Bogesz
Először is szeretnék gratulálni,mert nagyszerűek vagytok!:) Azt szeretném kérdezni,hogy megadnátok-e Szigeti Ferenc (vagy a lemezkiadójának)valamilyen elérhetőségét? Köszönöm szépen,további sok sikert!:)


A Karthago válaszol:
Köszönjük szépen! Szigeti Ferencnek a karthago@vivanet.hu mailcímre írhatsz.

Üdv: a Team.
Nagyon jó volt,nagyon jól szólt csak nagyon rövid volt!
Azért nagyon köszi Nektek és az M1-nek és várom a DVD-t türelmesen:-)
Maradok feltétélen hívetek:Tomi
ISTENI VOLT A KONCERT az M1-en! Minden pillanatát élveztem! Nagyok vagytok! Gratula.
Én egy igazi Karthagós voltam, vagyok, és leszek is !
Ma egész nap már alig vártam az esti koncertet, jó volt látni titeket ! Persze élőben is ott voltam szeptemberben ! Érdekes érzés volt ahogy néztelek benneteket, néha úgy beugrottak foszlányok azokról a 80- as évekbeli koncertekről, most is boldog voltam mint akkor !!!!! KÍvánom hogy a DVD sok Karthagósnak ott legyen a polcán örök emlékbe ! További minden jót Neketek !
Üdvözlöm a Zenekart!

Most, hogy a célegyenesbe ért a koncert, MTV általi sugárzása, szeretném megkérdezni, hogy a DVD kiadásról tudunk e valamit?
Díszes kiadásban fog megjelenni, vagy csak egy műanyagtokban egyoldalas borítóval?

Előre is köszönöm a választ!

Üdvözlettel: Ottó

A Karthago válaszol:
Még mi sem tudjuk, egyelőre a montírozással, keveréssel foglalkozunk, a borító kérdése még hátra van. Hamarosan ez is eldől.
Üdv: a Banda.
Elnézést kérek (: de elmaradt a jó kívánság,miszerint :Kiss Zolinak Boldog Névnapot kívánok a többi Fiúnak pedig nagyon jó egészséget !:)

Tomi

A Karthago válaszol:
Valamennyien köszönjük, különösen persze Zoli(Zéro)

A BANDA.
Kedves Karthago! Nem is találok megfelelő szavakat a tegnapi UNPLUGGED koncertetek után! Ez valami olyan hihetetlen élmény volt, amilyenre nem is emlékszem évtizedek óta! Nem is számítottam erre! Ilyen összeszokott, profi, és főként zseniális csapat nincs több sehol! Egyszerűen mindenki csúcs a zenekarban és nem csak zeneileg hanem fazonban énektudásban és így együtt pedig utolérhetetlenek vagytok! Lenyűgözve, tátott szájjal néztünk!!!
Óriási hangulat volt nagyszerű élményt szereztetek a közönségeteknek, de ezt azt hiszem láttátok is a hosszú-hosszú vastapsokból!
Köszönjük nektek a felejthetetlen élményt.
Sanyi és Nóri Kelenvölgyből.

A Karthago válaszol:
Hopp! Ez jól esett, köszönjük! Igyekeztünk... Egyébként pedig szeretjük ezt az "unplugged" műfajt, és mi is nagyon élvezzük.
Azért persze mi rockbanda maradunk... De egy-egy ilyen kirándulás jól esik nekünk is valóban.

Üdvözlettel: a KARTHAGO.
Fiúk! Mindegy,hogy stadion vagy kis klub , a produkció mindig profi és jó hangulatú ezért vagytok a kedvenceim.
Köszi a tegnapi Ő.K.H. koncertet!
Maradok feltétlen hívetek:Tomi

A Karthago válaszol:
Köszönjük!
Mi is remekül éreztük magunkat! Ez látszott valószínűleg.

Üdv: a KARTHAGO.
Sziasztok , jól éreztük magunkat Őrmezőn ,szupi volt a koncert , köszönjük.
Létezik, hogy április közepén Szegeden koncerteztek? Valami egyetemi, főiskolai plakáton véltelek felfedezni titeket. Egy hétköznap és este 22:00 órás kezdés rémlik. Hideg lesz, így muszáj forró hangulatot teremtenetek! Nagyon várlak titeket!

A Karthago válaszol:
Igen! Április 14.-én játszunk Szegeden, az SZTE Sportközpontban, szabadtéren. (Hattyas sor 10.) Kezdés:22 óra.

Gyere-gyertek! Üdv: a KARTHAGO.
Jó hír a Nőknek és jó hír a fiamnak és nekem az Ő.K.H. koncert már kezdem is a beéneklést.-)
Maradok feltétélen hívetek:Tomi
Először igazi rockkoncerten 1990-ben volt szerencsém ott lenni. Helyszín Nyíregyháza (épp ott volt dolgom), Ifjúsági Park (pár km a várostól), ha jól emlékszem. Annyira megütött a jó hangzás, hogy el is szívtam egy fél doboz cigit a koncert ideje alatt. De nem ez a lényeg, hanem az, hogy azt a koncertet a Karthágó adta, 5 év szünet után, másnap meg is vettem ennek a koncertnek a hatására az akkor aktuális "Aranyalbum" c.kiadványt kazettán, azóta is megvan. A kérdésem az lenne, hogy igaz-e a hír miszerint jövő vasárnap az Őrmezei Közösségi Házban (XI.kerület) ad akusztikus koncertet a Karthágó, mert ha igen akkor ott leszek??
Előre is köszönöm a választ!

A Karthago válaszol:
Szia Szilárd!
Köszönjük a megemlékezést.
Igen, valóban unplugged koncertet adunk Budapesten, Őrmezőn, a Közösségi Házban, kifejezetten NŐNAPRA! Azaz -bár számodra ez nem jó hír... - a nőknek ingyenes lesz a belépés!!!

Azért gyere, nem lesz drága a beugró! Sőt....

Üdv: a Karthago.
Sziasztok, február vége van és sajnálom hogy még semmi koncerthír nincs:( Hát azért remélem a várakozás nem lesz hiábavaló és eljuttok az idén Veszprémbe vagy a megyébe, várunk benneteket, hajrá KARTHAGO:)

A Karthago válaszol:
Néhány nap türelmet kérünk.

Üdv: a Banda.