szeptember 22. vasárnap 17:00
Sármellék, repülőtér Szabadságfesztivál!
szeptember 27. péntek 21:30
Kőszeg. A Kőszegi Szüret c. rendezvény


2019.07.25.
IDŐNKÉNT KATTINTSATOK A Facebook OLDALUNKRA A RÉSZLETESEBB BESZÁMOLÓKÉRT ÉS RENGETEG ÚJ FOTÓÉRT!! Hivatalos Facebook oldalunk: Karthago együttes
2019.07.24.

 Utóbbi idők legjobb hangulatú koncertje volt szombaton a Track-ben! Csodás és zeneértő rajongók jöttek össze és a banda is remek formában és jókevűen játszott lazán, de teli erővel, energiával...

2019.07.23.

 Az esztergomi, főtéri óriáskoncert után, beültünk a Mercedes-Benz Vito Tourer turnébuszunkba és "szétszáguldottuk" az országot keresztbe... :-) Először az osztrák határnál, Lövőn dübörögtünk,...

Rajongói levelek

Tájékoztatunk, hogy az oldal moderált, a KARTHAGO zenekar fenntartja a jogot arra, hogy stílusában vagy tartalmában ide nem illő, sértő módon közzétett hozzászólásokat ne publikálja.


Név:
E-mail:
Bejegyzés:
Kérem, írja be a képen látható karaktereket:


Sziasztok , jól éreztük magunkat Őrmezőn ,szupi volt a koncert , köszönjük.
Létezik, hogy április közepén Szegeden koncerteztek? Valami egyetemi, főiskolai plakáton véltelek felfedezni titeket. Egy hétköznap és este 22:00 órás kezdés rémlik. Hideg lesz, így muszáj forró hangulatot teremtenetek! Nagyon várlak titeket!

A Karthago válaszol:
Igen! Április 14.-én játszunk Szegeden, az SZTE Sportközpontban, szabadtéren. (Hattyas sor 10.) Kezdés:22 óra.

Gyere-gyertek! Üdv: a KARTHAGO.
Jó hír a Nőknek és jó hír a fiamnak és nekem az Ő.K.H. koncert már kezdem is a beéneklést.-)
Maradok feltétélen hívetek:Tomi
Először igazi rockkoncerten 1990-ben volt szerencsém ott lenni. Helyszín Nyíregyháza (épp ott volt dolgom), Ifjúsági Park (pár km a várostól), ha jól emlékszem. Annyira megütött a jó hangzás, hogy el is szívtam egy fél doboz cigit a koncert ideje alatt. De nem ez a lényeg, hanem az, hogy azt a koncertet a Karthágó adta, 5 év szünet után, másnap meg is vettem ennek a koncertnek a hatására az akkor aktuális "Aranyalbum" c.kiadványt kazettán, azóta is megvan. A kérdésem az lenne, hogy igaz-e a hír miszerint jövő vasárnap az Őrmezei Közösségi Házban (XI.kerület) ad akusztikus koncertet a Karthágó, mert ha igen akkor ott leszek??
Előre is köszönöm a választ!

A Karthago válaszol:
Szia Szilárd!
Köszönjük a megemlékezést.
Igen, valóban unplugged koncertet adunk Budapesten, Őrmezőn, a Közösségi Házban, kifejezetten NŐNAPRA! Azaz -bár számodra ez nem jó hír... - a nőknek ingyenes lesz a belépés!!!

Azért gyere, nem lesz drága a beugró! Sőt....

Üdv: a Karthago.
Sziasztok, február vége van és sajnálom hogy még semmi koncerthír nincs:( Hát azért remélem a várakozás nem lesz hiábavaló és eljuttok az idén Veszprémbe vagy a megyébe, várunk benneteket, hajrá KARTHAGO:)

A Karthago válaszol:
Néhány nap türelmet kérünk.

Üdv: a Banda.
Szuper a videó az új honlap indulásánál! Ezt még nem is láttam másoknál. De nagyon látványos. És jó hogy az Áruló is fent van a videó oldalon,jó lenne még több videót is feltenni!
Várjuk a nagy koncertet a televízióban márciusban!

Sok sikert a legnagyobb rockbandának!!!
S. Ádám Szolnok.
Szeretnék gratulálni,hogy a honlap belépéshez feltettétek
a 1997 koncert Indulj tovább című nóta videó részletét.Akárki találta ki nagyon nagy ötlet volt!
Az archívum képanyaga is bővült ismét ,ajánlom a rajongó társaknak tekintsék meg.
Maradok feltétélen hívetek:Tomi
Sziasztok!
Ne vegyétek tolakodásnak,de nem lehetne mód arra,hogy 1-2 bootleget Ti is feltegyetek az oldalatokra?
Nagyon nagy volt és lesz a Karthago mindíg.
Üdvözlettel:Laci

A Karthago válaszol:
Szia Laci!
Nem rossz ötlet, gondolkodunk rajta.

Üdv: a KARTHAGO.
Sziasztok ! Nagyon örülök hogy végre leadja a Tv a koncertet ! Már nagyon-nagyon sokan vártuk, hiszem hogy óriási élmény lesz azoknak akik ott voltak személyesen, és azoknak is akik csak itt látják először.
Remélhetőleg egy ország, legalábbis a rockot szeretők fogják látni hogyan kell élőben játszani ! 81-óta örülök hogy vagytok !!!!!!!!!!
Köszi a jó hírt NAGYON VÁROM A MÁRCIUS 14-ét és utána jöhet a DVD vásárlás.

Maradok feltétlen hívetek:Tomi
Döbbeneteset alakított a Karthago Debrecenben!!!! Ez a zenekar a világon mindent tud, amit 2010-ben egy rockbandának tudnia kell, sőt ennél sokkal, de sokkal többet! Tud bánni a közönséggel, nem metálszinten tudnak zenélni a tagok, hanem bármit el tudnak játszani, és ez totálisan egyedülálló Európában! Hallottam a helyi rádióban,hogy 25 ezren voltak!!!
NEM VÉLETLENÜL NEM MOZDULT EL SENKI az a 25 EZER EMBERBŐL A KOSSUTH TÉRRŐL KÉT ÓRA HOSSZAT, AZ EGYFOLYTÁBAN SZAKADÓ ESŐ ELLENÉRE!!!!!
A Karthago tud valamit, amit csak ők tudnak, és ez maga a zenei csoda.
Csak így tovább! Bármilyen esőt kibírnék, ha ismét hallgathatnám Őket!
Szandra, Debrecen.
sziasztok, bartagábornak hivnak nagy rajongotok vagyok mikor jötök egerbe szeretnék veletek találkozni.
üdvözletel,gábor

A Karthago válaszol:
Szia Gábor!
Még most nem tudjuk, figyeld március elejétől a honlapon, a KONCERTMENÜ rovatot!
Üdv: a KARTHAGO.
sziasztok!

81 óta a kedvencem a Karthago, minden lemez megvan, rengeteg koncerten voltam.

Az új albumhoz és az ehhez tartozó koncerthez gratulálok, óriási élményt kaptam, olyan igazi " Karthagost"

Csak így tovább, alig várom a turnét.

Üdvözlettel:

Kovács Ymy

A Karthago válaszol:
Szia Ymy!

Köszönjük!!! A Banda.
Kedves karthago.én szlovákiábol irok nektek.nekem ti vagytok az igazi rock zenekar.megvan minden lemezetek 2008ban volt lehetoségem aláiratni az addig megjelent cdket mert itt jártatok bátorkeszin ami egy felejthetetlen buli volt és nagyon jol esett hogy dedikáltatok és lehetett veletek beszélgetni nagyon jo fejek vagytok foleg gido o egy isten.azota megvettem az uj cdteket és remélem lesz lehetoségem még aláiratni veletek gyertek gyakrabban felvidékre.

A Karthago válaszol:
Köszönjük kedves leveled, mi is reméljük, hogy hamarosan találkozunk!
Üdvözöl a KARTHAGO!
Kedves Karthago! Imádom a zenéteket és már nagyon várom a nyári fellépéseiteket!!!!!!!! Ahol tudok, mindenütt ott leszek, és jönnek a barátnőim is, Andi, Éva, Detty, Panna és Jutka is. Mikor lehet már látni a turnét? Főleg Pest környéke és Dunántúl érdekel minket, ide tudunk eljutni. Szeretünk benneteket, csodás a zenekar,imádjuk a fazonotokat is! Igazi eredeti rockerek vagytok, jó hogy igy együtt maradtatok ennyi évig. Sok sikert,remélem sokat találkozunk a nyáron! Emese.

A Karthago válaszol:
Köszönjük, várunk benneteket! Február vége felé kerülnek ki a turné első állomásai. Addig még bírjátok!!! :-))

A Banda.
Sziasztok ! Tudom hogy nem rajtatok múlik de nem lehetne valahogy oda hatni a Tv-re hogy adja már le a koncertet ? Azért vagyok türelmetlen mert alig várom már hogy itthon DVD-n "rongyosra" nézem és újra átéljem a Sportcsarnoki koncertet !!!!!! Maradok őszinte rajongótok 81-óta !

A Karthago válaszol:
Próbálkozunk mi is...
Kedves Karthago!
Nagyon szeretem a zenéteket bár még csak 12 évesvagyok!Már máskor is írtam nektek,és válaszoltatok is,ugyanisakikért mégrajongok azok nem írtak vissza nekem!Remélem hogy 2010-ben is eljöttök Fonyódra!
Üdv.:Luca

A Karthago válaszol:
Szia Luca!
Látod, mi válaszolunk! Örülünk, hogy 12 évesen, már ilyen jó rockzenét szeretsz! Csak így tovább! Mi is reméljük, hogy idén eljutunk Fonyódra.

Üdvözöl a KARTHAGO!
Sziasztok!
Nagyon megkérlek benneteket,értesítsetek ha megjelenik a Koncert DVD,beteg kisfiamnak nagyon szeretném megvenni,mert Imád Benneteket!!!
Nagyon megköszönném,ha értesítenétek!

Köszönettel:Zsuzsi

A Karthago válaszol:
Kedves Zsuzsi!
Légyszíves figyeld itt a honlapot, mert amint megjelenik, kiírjuk! Valószínű egyébként, hogy már csak februárban kerülhet piacra, mert a Magyar Televízió eltolta a koncert leadását a csatornán, és csak a sugárzás után jelenhet meg a DVD, a szerződésünk szerint.
Üdv, és jobbulást a kisfiadnak!! A KARTHAGO.
Sziasztok! János köszi,hogy megadtad a koordinátákat én is megnéztem a DALT! Igazi KARTHAGO nóta az "ős felállással" volt itt minden: Gidó show, Ferry gitárszóló nem is akármilyen kapásból felismerhető jellegzetes karthagos és a vokál már akkor is frenetikus volt.
Nekem a Losó hangja is baromira bejön és bejött 1979-ben is Ez a klipp most megint nagy ÉLMÉNY volt.
Tehát továbbra is maradok feltétlen hívetek:Tomi

Sziasztok ! Nagyon érdekelt ez a régi szám amiről szó van igy hát megnéztem a neten. Akit érdekel az MTV videótárjában megnézheti, Magyar retro január 14. úgy a 43.perc környékén. A régi ős felállásról hallottam de még nem láttam igy ez egy Karthagós számára tényleg élményt fog jelenteni ! Ez az igazi retro ! Mindörökké Karthagó ! Sziasztok