2020.05.20.

A KORMÁNY ÁLTAL MEGHIRDETETT AUGUSZTUS 15.-I ÚJRAKEZDÉS MIATT, TELJES ÁTSZERVEZÉS FOLYIK AZ AZT KÖVETŐ IDŐSZAK MIATT!! A május-június-júliusi, valamint az augusztus elejei elmaradt koncerteket, (39...

2020.03.11.

 Nagyon-nagyon sajnáljuk, de a március 21.-i Barba Negra Music Club-ba tervezett KARTHAGO koncert,a kormány által meghirdetett koronavírus okozta vészhelyzet miatt elmarad!! A megváltott jegyek...

2020.02.19.

Még mindig teljes gőzzel folyik a 2020-as nagy nyári "ROCK A VÉRÜNK!" című turné szervezése! Nap-mint nap jelentkeznek újabb és újabb városok, fesztiválok, vidéki, erdélyi, és felvidéki helyszínek,...

Rajongói levelek

Tájékoztatunk, hogy az oldal moderált, a KARTHAGO zenekar fenntartja a jogot arra, hogy stílusában vagy tartalmában ide nem illő, sértő módon közzétett hozzászólásokat ne publikálja.


Név:
E-mail:
Bejegyzés:
Kérem, írja be a képen látható karaktereket:


Sziasztok! Én egy 13 éves lány vagyok, és sajnos csak most fedeztem fel ezt az együttest, de eddig nagyon tetszik. Először a Takáts Tamást láttam először a Muszika tévében, a Zámbó Jimmy 10 évvel ezelőtti show műsorában. Ott énekelte Takáts Tamás az apáink útján című dalt és nagyon megtetszet. Aztán megkérdeztem a nagyszüleimet és ők ajánlották a Karthagot. Sajnos a március 15-i koncertről lemaradtam, de megnéztem az interneten. Nagyon jó a zenétek! Üdv: Bernadett
Legalább kis előzetest mondjatok, Veszprém megye lesz a koncertmenüben?:( elég annyi is hogy lesz e vagy nem, vagy a konkrét helyszín, köszi előre is, hajrá Karthago!!!

A Karthago válaszol:
kÖSZÖNJÜK! Veszprém megye.... Nézegetjük a turné térképet..., hát egyelőre a tatai koncertünk van legközelebb oda, ez június 25.-én lesz! Más, ennél közelebbi még nincs, de sorban jönnek az újabb igények, úgyhogy akár elő is fordulhat, hogy Veszprémben is megfordulunk a nyáron. Ja, és Győrben is lesz KARTHAGO, igaz ez egy különleges UNPLUGGED koncert lesz a Rado klubban, május14.-én.
Üdv: a KARTHAGO.
Kedvenc Zenekarom!

9 éves vagyok és két éve tanulok dobolni. Imádom a zenéteket, és nagyon szeretnék hozzájutni a számaitok dob kottáihoz, csak azt nem tudom hol lehet ezt megszerezni. Kérem Kocsándi Miki bácsit, hogy küldjön nekem egyet ha lehet. Köszönöm. Éljen az elefánt dübörgés!!!

A Karthago válaszol:
Kedves Péter! Kérésedet továbbítottuk Kocsándi Mikinek.
Üdv: a Team.
Bogesz
Először is szeretnék gratulálni,mert nagyszerűek vagytok!:) Azt szeretném kérdezni,hogy megadnátok-e Szigeti Ferenc (vagy a lemezkiadójának)valamilyen elérhetőségét? Köszönöm szépen,további sok sikert!:)


A Karthago válaszol:
Köszönjük szépen! Szigeti Ferencnek a karthago@vivanet.hu mailcímre írhatsz.

Üdv: a Team.
Nagyon jó volt,nagyon jól szólt csak nagyon rövid volt!
Azért nagyon köszi Nektek és az M1-nek és várom a DVD-t türelmesen:-)
Maradok feltétélen hívetek:Tomi
ISTENI VOLT A KONCERT az M1-en! Minden pillanatát élveztem! Nagyok vagytok! Gratula.
Én egy igazi Karthagós voltam, vagyok, és leszek is !
Ma egész nap már alig vártam az esti koncertet, jó volt látni titeket ! Persze élőben is ott voltam szeptemberben ! Érdekes érzés volt ahogy néztelek benneteket, néha úgy beugrottak foszlányok azokról a 80- as évekbeli koncertekről, most is boldog voltam mint akkor !!!!! KÍvánom hogy a DVD sok Karthagósnak ott legyen a polcán örök emlékbe ! További minden jót Neketek !
Üdvözlöm a Zenekart!

Most, hogy a célegyenesbe ért a koncert, MTV általi sugárzása, szeretném megkérdezni, hogy a DVD kiadásról tudunk e valamit?
Díszes kiadásban fog megjelenni, vagy csak egy műanyagtokban egyoldalas borítóval?

Előre is köszönöm a választ!

Üdvözlettel: Ottó

A Karthago válaszol:
Még mi sem tudjuk, egyelőre a montírozással, keveréssel foglalkozunk, a borító kérdése még hátra van. Hamarosan ez is eldől.
Üdv: a Banda.
Elnézést kérek (: de elmaradt a jó kívánság,miszerint :Kiss Zolinak Boldog Névnapot kívánok a többi Fiúnak pedig nagyon jó egészséget !:)

Tomi

A Karthago válaszol:
Valamennyien köszönjük, különösen persze Zoli(Zéro)

A BANDA.
Kedves Karthago! Nem is találok megfelelő szavakat a tegnapi UNPLUGGED koncertetek után! Ez valami olyan hihetetlen élmény volt, amilyenre nem is emlékszem évtizedek óta! Nem is számítottam erre! Ilyen összeszokott, profi, és főként zseniális csapat nincs több sehol! Egyszerűen mindenki csúcs a zenekarban és nem csak zeneileg hanem fazonban énektudásban és így együtt pedig utolérhetetlenek vagytok! Lenyűgözve, tátott szájjal néztünk!!!
Óriási hangulat volt nagyszerű élményt szereztetek a közönségeteknek, de ezt azt hiszem láttátok is a hosszú-hosszú vastapsokból!
Köszönjük nektek a felejthetetlen élményt.
Sanyi és Nóri Kelenvölgyből.

A Karthago válaszol:
Hopp! Ez jól esett, köszönjük! Igyekeztünk... Egyébként pedig szeretjük ezt az "unplugged" műfajt, és mi is nagyon élvezzük.
Azért persze mi rockbanda maradunk... De egy-egy ilyen kirándulás jól esik nekünk is valóban.

Üdvözlettel: a KARTHAGO.
Fiúk! Mindegy,hogy stadion vagy kis klub , a produkció mindig profi és jó hangulatú ezért vagytok a kedvenceim.
Köszi a tegnapi Ő.K.H. koncertet!
Maradok feltétlen hívetek:Tomi

A Karthago válaszol:
Köszönjük!
Mi is remekül éreztük magunkat! Ez látszott valószínűleg.

Üdv: a KARTHAGO.
Sziasztok , jól éreztük magunkat Őrmezőn ,szupi volt a koncert , köszönjük.
Létezik, hogy április közepén Szegeden koncerteztek? Valami egyetemi, főiskolai plakáton véltelek felfedezni titeket. Egy hétköznap és este 22:00 órás kezdés rémlik. Hideg lesz, így muszáj forró hangulatot teremtenetek! Nagyon várlak titeket!

A Karthago válaszol:
Igen! Április 14.-én játszunk Szegeden, az SZTE Sportközpontban, szabadtéren. (Hattyas sor 10.) Kezdés:22 óra.

Gyere-gyertek! Üdv: a KARTHAGO.
Jó hír a Nőknek és jó hír a fiamnak és nekem az Ő.K.H. koncert már kezdem is a beéneklést.-)
Maradok feltétélen hívetek:Tomi
Először igazi rockkoncerten 1990-ben volt szerencsém ott lenni. Helyszín Nyíregyháza (épp ott volt dolgom), Ifjúsági Park (pár km a várostól), ha jól emlékszem. Annyira megütött a jó hangzás, hogy el is szívtam egy fél doboz cigit a koncert ideje alatt. De nem ez a lényeg, hanem az, hogy azt a koncertet a Karthágó adta, 5 év szünet után, másnap meg is vettem ennek a koncertnek a hatására az akkor aktuális "Aranyalbum" c.kiadványt kazettán, azóta is megvan. A kérdésem az lenne, hogy igaz-e a hír miszerint jövő vasárnap az Őrmezei Közösségi Házban (XI.kerület) ad akusztikus koncertet a Karthágó, mert ha igen akkor ott leszek??
Előre is köszönöm a választ!

A Karthago válaszol:
Szia Szilárd!
Köszönjük a megemlékezést.
Igen, valóban unplugged koncertet adunk Budapesten, Őrmezőn, a Közösségi Házban, kifejezetten NŐNAPRA! Azaz -bár számodra ez nem jó hír... - a nőknek ingyenes lesz a belépés!!!

Azért gyere, nem lesz drága a beugró! Sőt....

Üdv: a Karthago.
Sziasztok, február vége van és sajnálom hogy még semmi koncerthír nincs:( Hát azért remélem a várakozás nem lesz hiábavaló és eljuttok az idén Veszprémbe vagy a megyébe, várunk benneteket, hajrá KARTHAGO:)

A Karthago válaszol:
Néhány nap türelmet kérünk.

Üdv: a Banda.
Szuper a videó az új honlap indulásánál! Ezt még nem is láttam másoknál. De nagyon látványos. És jó hogy az Áruló is fent van a videó oldalon,jó lenne még több videót is feltenni!
Várjuk a nagy koncertet a televízióban márciusban!

Sok sikert a legnagyobb rockbandának!!!
S. Ádám Szolnok.
Szeretnék gratulálni,hogy a honlap belépéshez feltettétek
a 1997 koncert Indulj tovább című nóta videó részletét.Akárki találta ki nagyon nagy ötlet volt!
Az archívum képanyaga is bővült ismét ,ajánlom a rajongó társaknak tekintsék meg.
Maradok feltétélen hívetek:Tomi
Sziasztok!
Ne vegyétek tolakodásnak,de nem lehetne mód arra,hogy 1-2 bootleget Ti is feltegyetek az oldalatokra?
Nagyon nagy volt és lesz a Karthago mindíg.
Üdvözlettel:Laci

A Karthago válaszol:
Szia Laci!
Nem rossz ötlet, gondolkodunk rajta.

Üdv: a KARTHAGO.
Sziasztok ! Nagyon örülök hogy végre leadja a Tv a koncertet ! Már nagyon-nagyon sokan vártuk, hiszem hogy óriási élmény lesz azoknak akik ott voltak személyesen, és azoknak is akik csak itt látják először.
Remélhetőleg egy ország, legalábbis a rockot szeretők fogják látni hogyan kell élőben játszani ! 81-óta örülök hogy vagytok !!!!!!!!!!