2020.05.20.

A KORMÁNY ÁLTAL MEGHIRDETETT AUGUSZTUS 15.-I ÚJRAKEZDÉS MIATT, TELJES ÁTSZERVEZÉS FOLYIK AZ AZT KÖVETŐ IDŐSZAK MIATT!! A május-június-júliusi, valamint az augusztus elejei elmaradt koncerteket, (39...

2020.03.11.

 Nagyon-nagyon sajnáljuk, de a március 21.-i Barba Negra Music Club-ba tervezett KARTHAGO koncert,a kormány által meghirdetett koronavírus okozta vészhelyzet miatt elmarad!! A megváltott jegyek...

2020.02.19.

Még mindig teljes gőzzel folyik a 2020-as nagy nyári "ROCK A VÉRÜNK!" című turné szervezése! Nap-mint nap jelentkeznek újabb és újabb városok, fesztiválok, vidéki, erdélyi, és felvidéki helyszínek,...

Rajongói levelek

Tájékoztatunk, hogy az oldal moderált, a KARTHAGO zenekar fenntartja a jogot arra, hogy stílusában vagy tartalmában ide nem illő, sértő módon közzétett hozzászólásokat ne publikálja.


Név:
E-mail:
Bejegyzés:
Kérem, írja be a képen látható karaktereket:


Köszi a jó hírt NAGYON VÁROM A MÁRCIUS 14-ét és utána jöhet a DVD vásárlás.

Maradok feltétlen hívetek:Tomi
Döbbeneteset alakított a Karthago Debrecenben!!!! Ez a zenekar a világon mindent tud, amit 2010-ben egy rockbandának tudnia kell, sőt ennél sokkal, de sokkal többet! Tud bánni a közönséggel, nem metálszinten tudnak zenélni a tagok, hanem bármit el tudnak játszani, és ez totálisan egyedülálló Európában! Hallottam a helyi rádióban,hogy 25 ezren voltak!!!
NEM VÉLETLENÜL NEM MOZDULT EL SENKI az a 25 EZER EMBERBŐL A KOSSUTH TÉRRŐL KÉT ÓRA HOSSZAT, AZ EGYFOLYTÁBAN SZAKADÓ ESŐ ELLENÉRE!!!!!
A Karthago tud valamit, amit csak ők tudnak, és ez maga a zenei csoda.
Csak így tovább! Bármilyen esőt kibírnék, ha ismét hallgathatnám Őket!
Szandra, Debrecen.
sziasztok, bartagábornak hivnak nagy rajongotok vagyok mikor jötök egerbe szeretnék veletek találkozni.
üdvözletel,gábor

A Karthago válaszol:
Szia Gábor!
Még most nem tudjuk, figyeld március elejétől a honlapon, a KONCERTMENÜ rovatot!
Üdv: a KARTHAGO.
sziasztok!

81 óta a kedvencem a Karthago, minden lemez megvan, rengeteg koncerten voltam.

Az új albumhoz és az ehhez tartozó koncerthez gratulálok, óriási élményt kaptam, olyan igazi " Karthagost"

Csak így tovább, alig várom a turnét.

Üdvözlettel:

Kovács Ymy

A Karthago válaszol:
Szia Ymy!

Köszönjük!!! A Banda.
Kedves karthago.én szlovákiábol irok nektek.nekem ti vagytok az igazi rock zenekar.megvan minden lemezetek 2008ban volt lehetoségem aláiratni az addig megjelent cdket mert itt jártatok bátorkeszin ami egy felejthetetlen buli volt és nagyon jol esett hogy dedikáltatok és lehetett veletek beszélgetni nagyon jo fejek vagytok foleg gido o egy isten.azota megvettem az uj cdteket és remélem lesz lehetoségem még aláiratni veletek gyertek gyakrabban felvidékre.

A Karthago válaszol:
Köszönjük kedves leveled, mi is reméljük, hogy hamarosan találkozunk!
Üdvözöl a KARTHAGO!
Kedves Karthago! Imádom a zenéteket és már nagyon várom a nyári fellépéseiteket!!!!!!!! Ahol tudok, mindenütt ott leszek, és jönnek a barátnőim is, Andi, Éva, Detty, Panna és Jutka is. Mikor lehet már látni a turnét? Főleg Pest környéke és Dunántúl érdekel minket, ide tudunk eljutni. Szeretünk benneteket, csodás a zenekar,imádjuk a fazonotokat is! Igazi eredeti rockerek vagytok, jó hogy igy együtt maradtatok ennyi évig. Sok sikert,remélem sokat találkozunk a nyáron! Emese.

A Karthago válaszol:
Köszönjük, várunk benneteket! Február vége felé kerülnek ki a turné első állomásai. Addig még bírjátok!!! :-))

A Banda.
Sziasztok ! Tudom hogy nem rajtatok múlik de nem lehetne valahogy oda hatni a Tv-re hogy adja már le a koncertet ? Azért vagyok türelmetlen mert alig várom már hogy itthon DVD-n "rongyosra" nézem és újra átéljem a Sportcsarnoki koncertet !!!!!! Maradok őszinte rajongótok 81-óta !

A Karthago válaszol:
Próbálkozunk mi is...
Kedves Karthago!
Nagyon szeretem a zenéteket bár még csak 12 évesvagyok!Már máskor is írtam nektek,és válaszoltatok is,ugyanisakikért mégrajongok azok nem írtak vissza nekem!Remélem hogy 2010-ben is eljöttök Fonyódra!
Üdv.:Luca

A Karthago válaszol:
Szia Luca!
Látod, mi válaszolunk! Örülünk, hogy 12 évesen, már ilyen jó rockzenét szeretsz! Csak így tovább! Mi is reméljük, hogy idén eljutunk Fonyódra.

Üdvözöl a KARTHAGO!
Sziasztok!
Nagyon megkérlek benneteket,értesítsetek ha megjelenik a Koncert DVD,beteg kisfiamnak nagyon szeretném megvenni,mert Imád Benneteket!!!
Nagyon megköszönném,ha értesítenétek!

Köszönettel:Zsuzsi

A Karthago válaszol:
Kedves Zsuzsi!
Légyszíves figyeld itt a honlapot, mert amint megjelenik, kiírjuk! Valószínű egyébként, hogy már csak februárban kerülhet piacra, mert a Magyar Televízió eltolta a koncert leadását a csatornán, és csak a sugárzás után jelenhet meg a DVD, a szerződésünk szerint.
Üdv, és jobbulást a kisfiadnak!! A KARTHAGO.
Sziasztok! János köszi,hogy megadtad a koordinátákat én is megnéztem a DALT! Igazi KARTHAGO nóta az "ős felállással" volt itt minden: Gidó show, Ferry gitárszóló nem is akármilyen kapásból felismerhető jellegzetes karthagos és a vokál már akkor is frenetikus volt.
Nekem a Losó hangja is baromira bejön és bejött 1979-ben is Ez a klipp most megint nagy ÉLMÉNY volt.
Tehát továbbra is maradok feltétlen hívetek:Tomi

Sziasztok ! Nagyon érdekelt ez a régi szám amiről szó van igy hát megnéztem a neten. Akit érdekel az MTV videótárjában megnézheti, Magyar retro január 14. úgy a 43.perc környékén. A régi ős felállásról hallottam de még nem láttam igy ez egy Karthagós számára tényleg élményt fog jelenteni ! Ez az igazi retro ! Mindörökké Karthagó ! Sziasztok
Szerintem az volna az ideális, ha ezek a dalok letölthető formában kerülnének fel a honlapra, így a zenekar hívei kiírhatnák őket maguknak egy cédére. Ez így végül is hivatalos lenne, hiszen nem torrentoldalon tűnnének fel a számok, hanem a banda maga tenné őket mindenki számára hozzáférhetővé. A legjobban persze minden rajongó egy mondjuk 'Karthago - A korai évek' című bolti albumnak örülne, de mivel erre valószínűleg kicsi az esély, az otthoni cédéfabrikáls lehetőségének megadása is tiszteletre méltó cselekedet lenne.
Kedves KARTHAGO! Ha már szóba jött ez a "Messze még az éj "
címü nóta valahogy nem lehetne megoldani azt,hogy a rajongók hozzá férjenek?Amennyiben jól emlékszem ez a dal nem jelent meg semmilyen hanghordozón.
Maradok feltétélen hívetek :Tomi

A Karthago válaszol:
Jó ötlet. Köszönjük. Lehet, hogy az ARCHÍV rovatba feltöltjük azokat a dalokat, amelyek soha nem jelentek meg lemezen, így viszont meghallgathatóak lesznek itt a honlapon. Megbeszéljük a webmasterrel.

Üdv: a BAnda.
Köszi a gyors reagálást! Megnéztem a neten a dalszövegeket, és biztos, hogy nem a két említett dal egyikéről van szó ("Csak egy szót akarok, "A fények, a hangok az árnyak".) A dal nem élő volt, hanem egy stúdióverzióhoz készített tévéfelvétel. Pár sort Szigeti énekelt. Eszembe jutott közben, hogy többször is elhangzott benne az, hogy "messze még az éj". Lehet, hogy ez a címe? Nagyon érdekelne, miként lehetne megszerezni ezt a remekművet, akárcsak a többi Losóval készült felvételt. Losó hangja és énektechnikája egyébként meglepően hasonlított Tamáséhoz, aki nemzetközi szintű nagy énekes.

A Karthago válaszol:
Igen-igen. Volt ilyen dalunk is: "Messze még az éj". Ez a címe, valóban. Ezek rádiófelvételek voltak, azaz a Magyar Rádió 8-as stúdióban készültek. Manapság talán csak gyűjtőknél lehet fellelni.
Losó Laci valóban remekül énekelt, az hogy Tamás került utána a zenekarban, nem volt véletlen, tényleg hasonlított a hangjuk. Tamás viszont azóta rengeteget fejlődött, Losó viszont abbahagyta.

Üdv:
a KARTHAGO.
Sziasztok! Nem igazán ismerem a Karthago zenekar munkásságát, de kétségtelenül a magyar rockzene éllovasairól van szó. Ma este, az egyik közszolgálati csatorna éjszaki retro zenés műsorában egy fantasztikus funk rock számot hallottam a bandától, amelynek az volt a különlegessége, hogy Takáts Tamás nem szerepelt benne, a dobok mögött láthatóan nem Kocsádi Miklós ült, a dalt pedig a basszusgitáros énekelte (egyébként úgy tűnt, nem Kiss Zoltán az). Gidót és Szigeti Ferit persze azonnnal felismertem. Meg tudná valaki mondani, melyik ez a nóta (a címét nem írták ki), és melyik lemezen található? Hangzása alapján a 70-es évek végén vagy a 80-as évek elején készült.

A Karthago válaszol:
Kedves Bálint!
Nagy valószínűséggel a legelső KARTHAGO formációt láthattad, amelyik kb. 3 hónapig élt. Ebben Szigeti Ferenc, és Gidó mellett, Fehér Lajos dobolt, és a basszusgitáros Losó László volt, ő is énekelt, remekül. Amikor Losó külföldre távozott véglegesen, akkor került a csapatba Takáts Tomi, Kocsándi Mikky és Kiss Zoltán Zéro. Ez a korábbi felállás volt a KARTHAGO őse, de idestova 30 éve az utóbbi ötösfogat játszik együtt szerencsére. Nem tudjuk, (mert nem láttuk) hogy melyik dal mehetett, de abból a korszakból mindössze egy kislemez maradt fenn: "Csak egy szót akarok"/ "A fények, a hangok, az árnyak".
Nagyon sok boldog névnapot kívánok Gidónak,és üzenem neki,hogy köszönöm az elefántot a cd borítón amit Csabival küdött nekem.Nagyon imádom! Már a gyógyulás határán vagyok és nagyon sajnálom,hogy ki kellett hagynunk a debreceni koncerteteket. Majd bepótoljuk!
Puszi

Gidónak boldog névnapot!!!:)
Nem tudjátok még hogy mikor lesz az MTV-n a koncert?Mindenképpen meg szeretném nézni:)
És még egy kérdés: Mikor jelenik meg a koncert dvd???
Jah és boldog új évet a bandának!!!Remélem jöttök a "közelbe" koncertezni a tavasszal:)
Pusz

A Karthago válaszol:
Köszöni Gidó!!
Még nem tudjuk, mikor kerül pontosan adásba, amint kiderül, ideírjuk!
A DVD pedig csupán ezt követően kerül a piacra.
Köszönjük a jókívánságot, Neked is hasonlókat!!

Üdv: a Banda.
Sziasztok!

Egy aprócska észrevételemet közölném!
A Best of albumnál a Barátok nélkül című számhoz azt írtátok zárójelbe, hogy Karthago I, pedig az a szám az Ezredforduló című lemezen jelent meg.

Hali

A Karthago válaszol:
Igaz!!! Köszönjük. Javítjuk.

Üdv: a Banda.
szervusztok!
több éve írtam Nektek,de most újra teszem.Hiányoztok.És elgondolkodtam,ha a britrockcsapatok,előadók jelen vannak saját hazájukban,bár megjegyzem a Fenyő,és a Hobo egyfolytában alkot,miért nem tud aktívan a Karthágó???
Őszintén kérdezem,mi a baj?
Szervusztok,és nagyon boldog 2010-es esztedőt kívánok Nektek!!!

A Karthago válaszol:
Kedves István!

Nem értjük, mi a baj??

2009-ben igen aktív volt a KARTHAGO! Elkészítettünk egy vadiúj albumot, 14 (!) új dallal, ami nem megszokott nagyon a lemeziparban, többnyire 10-12 számnál többet nem vesznek fel előadók.
Azután a Művészetek Palotájában adtunk egy fergeteges "UNPLUGGED" koncertet, majd több mint négy hónapos országos turnéra indultunk. Közel 25 nagyszabású koncertet adtunk, sok-sokezer ember előtt. Statisztikáink szerint közel 80 ezer ember láthatta csak ezen a turnén a zenekart. Azután, tekintve, hogy 2009-ben jubilált a KARTHAGO, megszerveztük és megcsináltuk a harminc éves jubileumi óriáskoncertünket a Papp László Budapest Sportcsarnokban, ahol döbbenetes sikert arattunk, szintén sokezer rajongónk előtt. Azután felléptünk a Sláger Rádió nagy búcsú-szimpátia koncertjén, ahol kb. 50.000 néző ázott szanaszét a rossz időben. Majd stílusosan fejezve be az évet egy monumentális szabadtéri koncertet tartottunk Debrecenben, a Kossuth téren, devember 30.-án, ahol a szintén zuhogó eső ellenére 25 ezren voltak kíváncsiak a KARTHAGO-ra!

Akkor hol is itt a baj???

Üdv: a KARTHAGO.
Drága Karthago együttes!!!

Köszönöm a Debreceni koncerteteket,jó érzés volt a régi nótákra ismét ugrálni még az eső ellemére is.Remélem hamarosan ismét ellátogatok a városunkba. Szeretünk benneteket!!!!!!!

Puszi mindenkinek:Márti

A Karthago válaszol:
Kedves Márti!
Köszönjük szépen, mi is jól éreztük magunkat Debrecenben!

Szeretettel üdvözöl a KARTHAGO!