2020.05.20.

A KORMÁNY ÁLTAL MEGHIRDETETT AUGUSZTUS 15.-I ÚJRAKEZDÉS MIATT, TELJES ÁTSZERVEZÉS FOLYIK AZ AZT KÖVETŐ IDŐSZAK MIATT!! A május-június-júliusi, valamint az augusztus elejei elmaradt koncerteket, (39...

2020.03.11.

 Nagyon-nagyon sajnáljuk, de a március 21.-i Barba Negra Music Club-ba tervezett KARTHAGO koncert,a kormány által meghirdetett koronavírus okozta vészhelyzet miatt elmarad!! A megváltott jegyek...

2020.02.19.

Még mindig teljes gőzzel folyik a 2020-as nagy nyári "ROCK A VÉRÜNK!" című turné szervezése! Nap-mint nap jelentkeznek újabb és újabb városok, fesztiválok, vidéki, erdélyi, és felvidéki helyszínek,...

Rajongói levelek

Tájékoztatunk, hogy az oldal moderált, a KARTHAGO zenekar fenntartja a jogot arra, hogy stílusában vagy tartalmában ide nem illő, sértő módon közzétett hozzászólásokat ne publikálja.


Név:
E-mail:
Bejegyzés:
Kérem, írja be a képen látható karaktereket:


Drága Elefántok!
Fergeteges volt a debreceni koncert, nagyon élveztem minden pillanatát!
Jó látni, hogy tele vagytok élettel, energiával, vidámsággal!
Ti nem változtok semmit, pont olyanok vagytok, mint a szeptemberi Aréna koncerten! :)
Kívánok sok erőt, egészséget és kitartást a 2010-es évre is!
Üdv nektek!
Duracell Juci :)


A Karthago válaszol:
Kedves Juci!
Nagyon szépen köszönjük a biztatást, és a dicséretet.
Úgy tűnik, Te sem lehetsz éppen egy lomha ducijuci, ezzel a névvel... :-))
Üdv: a KARTHAGO band.
Köszönjük Karthago! Debrecen nevében köszönjük a fantasztikus bulitokat! Élmény volt benneteket látni és élvezni a zenéteket, látni azt a határtalan lelkesedést amivel játszottatok végig! Nagyszerű koncert volt, és talán ti is láttátok a nagy eső ellenére senki nem mozdult el,mindenki végigállta a bulit. Mi is szanaszét áztunk,fagytunk de megérte!!!! Nem tudjuk hányan voltak,de ennyien még sohasem voltak a Kossuth téren semmilyen koncerten eddig, az biztos.
Gyertek el máskor is!
Atti, Kari, Zolcsi, Frédi és McMarci, a rockrajongó őrültek Debrecenből.

A Karthago válaszol:
Köszönjük fiúk, maradjatok mindig rockrajongók, és ezúton köszönjük mi is a debrecenieknek az elképesztő kitartásukat hogy abban a hideg, esős, barátságtalan időben végigállták a KARTHAGO koncertjét!
Üdvözlettel: a Banda.
Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy a '97-es koncert megfog e jelenni valaha DVD-n teljes terjedelmében?
Az új DVD-ről mit lehet tudni? Egy szál lemez lesz egy műanyagtokban, vagy valamilyen szép kiadással készül majd?

Köszönettel: Ottó


A Karthago válaszol:
Szia Ottó!

A '97-es nagy BS. koncertünk már jó régen megjelent DVD-n, ma is kapható, és azon csaknem az egész buli rajta van, kevés kivétellel. Azon már nem tudunk változtatni.
Az idei 30 éves jubileumi koncertünk szinte teljes terjedelemben rákerül majd az új DVD-re, ez a buli pedig csaknem két és fél órás volt.
Mi nagyon szeretnénk, ha exkluzív kivitelben jelenne meg, igazán méltóan a jubileumhoz, de erről a végső szót a kiadónk mondja ki. Valószínűleg februárra lesz kapható.

Üdvözlettel: A KARTHAGO.
Döbbeneteset alakított a Karthago tegnap Debrecenben!!!! Ez a zenekar a világon mindent tud, amit 2010-ben egy rockbandának tudnia kell, sőt ennél sokkal, de sokkal többet! Tud bánni a közönséggel, nem metálszinten tudnak zenélni a tagok, hanem bármit el tudnak játszani, és ez totálisan egyedülálló Európában! Hallottam a helyi rádióban,hogy 25 ezren voltak!!!
NEM VÉLETLENÜL NEM MOZDULT EL TEGNAP az a 25 EZER EMBER A KOSSUTH TÉRRŐL KÉT ÓRA HOSSZAT, AZ EGYFOLYTÁBAN SZAKADÓ ESŐ ELLENÉRE!!!!!
A Karthago tud valamit, amit csak ők tudnak, és ez maga a zenei csoda.
Csak így tovább! Bármilyen esőt kibírnék, ha ismét hallgathatnám Őket!
Szandra, Debrecen.
Sziasztok!!!

December 30.-án Pest mellől, Nagytarcsáról Debrecenbe utaztunk az eső ellenére, csak hogy lássunk Titeket!! Nagyon jól éreztük magunkat és reméljük, hogy idén is lesz részünk hasonlóan remek koncertekben!!:)
Egyébként az idei koncertlista mikor lesz megtekinthető?
Voltunk a BS-beli koncerten is és nagyon várjuk a DVD megjelenését!! Mikorra várható, vagy továbbra sincs pontos időpont?

Várjuk a válaszaitokat és Nagyon Boldog Új Évet Kívánunk!!:)

Barbi, Dávid, Laci

A Karthago válaszol:
Köszönjük!!! A válaszok: 1. /Kb. március elejétől lesz kint a koncertmenü.
2./ A DVD előreláthatólag februárban fog megjelenni, mert miután a Magyar Televízió eltette a koncert sugárzását januárra, így, a szerződésünk értelmében, csak ezt követően kerülhet piacra a DVD.

Üdvözlettel:
A KARTHAGO.
Ákos
hello Karthago! Lehet tudni hogy már lesz-e Békéscsabán vagy környékén koncert? és még egy kérdés lehet kérni autógrammot az együttestöl?

A Karthago válaszol:
Még nem tudjuk pontosan, de valószínű, hogy lesz arrafelé koncertünk a nyáron.

A TEAM.
Reméltem, hogy moderálva lesz, s nem kerül simán be a beírásom, hiszen voltaképp ez Nektek szól, amennyiben tényleg eljut hozzátok...
Most hogy már ezt a moderálást is tudom, megírhatom, hogy eszméletlen idióták vagytok, s ez nem negatív értelemben kell érteni, hanem ez voltaképp egy dicséret, s ezért érhettétek el, hogy végig jól éreztem magam, furcsa így leírni, de tényleg jól mulattam...
Sok zenésznek mondom, hogy ne csak előadjon, a közönséggel is foglalkozzon... akkor többet ad, mint egy előadás... s Ő is kap valami olyat, ami másképp nem... Nektek ezt nem kell elmondanom, csípőből tudjátok...
Nagyon köszönöm, hogy ilyenek voltatok... na, megyek, veszek egy forró zuhanyt, mert még mindig vacogok... s irány az ágy, mert holnap korahajnalban utazom fel Pestre, hisz miattatok ma nem mehettem:))))

Sajnálom, hogy ezt szóban nem mondhattam el (igazából nemis értettétek volna meg a fogsorom csattogása elnyomta volna minden szavam)... de lett volna csak jobb idő... nem úsztatok volna meg:)))

Vigyázzatok egymásra, minél tovább lehessetek nekünk!:))))

Üdv:

R.


A Karthago válaszol:
Kedves Ritcs! Már az elsőt is értettük, csak éppen mi nem voltunk gépközelben tegnap óta... :-))
Köszönjük a véleményed, igazán jól esett. Mi is hasonló szépeket kívánunk Neked az új évre!!

A KARTHAGO!
Nem hagyhattam ki ezt a mai debreceni koncertet... igaz, szétáztam, borzalmasan fáztam, a hangom elment, az ujjaimat képtelen voltam behajlítani, a fejem még most is zsong....
Egyetlen férfi sem tudott volna erre rávenni... de öt már igen:))).... s mit tagadjam, megérte!!!
S az, hogy jobbak vagytok, mint huszonakárhány éve, amikoris képes voltam a debrecen egyes (igazából egyetlen) sárga villamosán szószerint lógni (jah, hogy ez balesetveszélyes?), hogy aztán a mozgó vonatra ugorjak fel (na, ha ezt a gyerkőceim tennék meg most, totál kilennék!), bevállalva a szüleim megtorlását, mivel annak idején voltaképp elszöktem... Akkor sem bántam meg... :)


Boldog Újévet!
Sziasztok!

Elsőként had kívánjak békés, áldott karácsonyt és új évet!
Két kérdéssel fordulnék hozzátok.
Boltokban látam az Ezredforduló és a Senkiföldjén című albumokat amikre rá volt írva, hogy archívumból való.
Ez mit jelent? Nem lehet majd kapni a régi albumokat, vagy miért más egy kicsit a cd-k kinézete a régebbiekhez képest?
Másik kérdésem, hogy az angol nyelvű albumaitokat be lehet e szerezni CD-n?

A Karthago válaszol:
Kedves Ottó!
A két régi album tökéletesen megegyezik az eredetivel, csak most egy másik kiadó tette piacra, történetesen az Alexandra. A zenei anyag ugyanaz, mint a régi.
Az angol lemezeink beszerzése már kissé körülményesebb, merthogy azok Ausztriában, és Németországban jelentek meg. Ezügyben egyelőre mi is tanácstalanok vagyunk. De dolgozunk rajta, hogy idehaza is beszerezhetőek legyenek hamarosan.
A jókívánságaidat köszönjük, mi is viszont!!

A KARTHAGO üdvözöl!
Békés, boldog ünnepet, szeretetet, kitartást, türelmet, és mindenjót szeretnék az életetekbe kívánni, a lelketekbe kreativitást, hitet, önbizalmat és a napjaitokba sok-sok rajongót, tisztességet, és minden jót!A Karthago válaszol:
Kedves Virág!

Köszönjük, és neked is hasonló szépeket kíván a KARTHAGO!!!
Gyönyörű lett a honlap! Gratulálok! Amúgy is bolondultam a zenekarért gyermekkoromban is!

Az a szegedi emlék ma is megborzongtat..

Hát még a városligeti közelkép :)

Imádlak még ma is.. még jobb lemezt szeretnék kérni..
Akár segítenék is.. de messze vagytok..

S elég ingatag vagyok :)

Évi
Sziasztok Fiúk!
Szeretnék Áldott Ünnepeket és koncertekben gazdag
Boldog Új Évet kívánni de ezúttal nemcsak Nektek hanem
a KARTHAGO TEAM teljes csapatának is.
Maradok feltétlen hívetek:Tomi

A Karthago válaszol:
Kedves Tamás!

Nagyon szépen köszönjük, Neked is hasonlóan szép ünnepeket kívánunk!!!

A KARTHAGO és a TEAM!
Kedves Zenekarom Karthagó ! Szeretnék Nektek és családtagjaitoknak békés boldog karácsonyt és további sikerekben gazdag nagyon áldásos 2010-es esztendőt kivánni! Remélem jól sikerült a szombati bulitok ! Maradok őszinte rajongótok 1981-óta !

A Karthago válaszol:
Szia János!

Nagyon szépen köszönjük, igazán figyelmes vagy!!!

A KARTHAGO!
Üdv Karthágó! Nagyon-nagyon örülök, hogy még mindig együtt van a csapat,és új lemezzel is jelentkeztetek!
Jómagam 1968-ban születtem, és így egyértelművé válhat, hogy végig követtem pályafutásotokat. A 80-as évek magyar, mínőségi zenét játszó csapatai közt tevékenykedtetek, számomra meghatározó stílussal, dallamvilággal, és szövegekkel, mely szövegek mit sem veszítettek tartalmukból, sőt annyira frissek, hogy ma is van értékük, aktualitásuk. Átültethetők mai magyar hétköznapjainkba.
Sajnos a szeptemberi koncertről lemaradtam,de remélem eljutok még egy-két fergeteges Karthágó bulira.
Bakeliten megvannak a 80-as években kiadott lemezeitek, de a kor modernségétől nem akarva lemaradni, sikerült most már ezeket CD-n is beszereznem.
Kívánok nektek sok erőt, egészséget, kitartást az eljövendő éveitekhez, melyeket velünk, rajongókkal együtt töltsetek el telt házas, igazi élő ROCKZENÉBEN bővelkedő bulikon!!!
Üdvözlettel: Szathmári Zoltán ?Kunszentmártonból

A Karthago válaszol:
Kedves Zoltán!
Nagyon köszönjük leveled, és a jókívánságaidat!

Üdvözlettel: a KARTHAGO!
Kedves Karthago Együttes,
Kedves Feri,

örömmel látom, hogy december 30-án Debrecenben léptek fel a Kossuth téren felállítandó színpadon.
Ifjúkorom egyik kedves-kedvenc zenekaraként szeretem a zenéteket, jóllehet azóta más zenei irányok felé is nyitottam. És ha már a sors (=a debreceni szervezők) elhoz Benneteket Debrecenbe, meg szeretném kérdezni, lesz-e lehetőség a koncert után a CD-imet és fényképeimet dedikáltatni?
Örülnék ennek a megtisztelő lehetőségnek.

Köszönöm a választ előre is és a debreceni viszontlátásig Békés, Boldog Karácsonyt kívánok!

Tarpay Zoli
Debrecen


A Karthago válaszol:
Kedves Zoli!

Igen, lesz lehetőség dedikálni! Van egy klassz sátor, ahol KARTHAGO relikviákat, (CD-k, pólók, könyvek, zoknik, tollak, öngyújtók, törülközők, táskák, jelvények, pénztárcák, stb) lehet vásárolni, és a koncert után mindíg oda megyünk találkozni a rajongókkal személyesen is, és olyankor szoktunk dedikálni is természetesen.
Köszönjük a jókívánságokat, Neked is hasonló szép ünnepeket kívánunk!
A KARTHAGO.
Sziasztok ROckerek A Zenétekem Nöttem fel Remélem igyis lesz SOkáig Tisztelettel Zsigmond Csaba
Kedves Karthago!
Nagyon fasza volt a fonyódi koncert,marha jól éreztük magunkat,és ott ismerkedtem össze egy csomó hejbéli rockerrel,és most van egy igazi nagy rocker manda.Jók vagytok!

A Karthago válaszol:
Kedves Fruzsi!
Gondoljuk, rocker bandára gondoltál, nem mandára... :-))

De örülünk, hogy klassz társaság alakult ki, gyertek majd jövőre is KARTHAGO-ra!

Üdv: a Banda.
Sziasztok!

A hírekben láttam, hogy az "Időtörés" című, 2010-es országos tavaszi-nyári KARTHAGO turné állomásai illetve időpontjai lassan felkerülnek a honlapra. Csak annyi lenne a kérdésem, hogy ez mikorra várható?
Nagyon fontos lenne, mert a szüleimnek venném karácsonyra a jegyeket.

A Karthago válaszol:
Kedves Nóri!
Sajnos, csak februárban lesz látható a program, addig szervezés alatt áll.

Bocs.

A Banda.
Nagyon örülök, hogy létezik és működik gyermekkorom egyik kedvenc zenekara. 1968-ban születtem, 10 évesen érintett meg a rockzene szele.Ebben fontos szerepe volt a Karthágónak.Az első csodálatos lemez dalait még ma is fejből fújom, a többi albumot is rendszeresen hallgatom.Szeretnék újra és újra jó bulikat átélni!!!
Egy nagy gondom van. Nem tudom beszerezni az I. albumot CD-n.Hanglemezen megvan természetesen, de a CD gyűjteményből ez még hiányzik.Azt hiszem kiadták már, csak elfogyott a boltok polcairól, (amit nem is csodálok)de újrakiadásról még nincs tudomásom.Minden pénzt megadnék ezért a hanghordozóért!!!
Dübörögjön tovább az "elefántcsorda"!!!
Üdv!

A Karthago válaszol:
Kedves Zoltán!
Köszönjük a leveled. Az első lemezünket a legegyszerűbben, itt a honlapon tudod megvásárolni! A BUTIK rovatba belépsz, írsz egy e-mailt az elérhetőségre, és ők küldenek Neked egy ilyen CD-t. Itt mindegyik lemezünk megvan, és kapható is!
Jó bóklászást!

Üdvözlettel: a KARTHAGO!
Legnagyobb meglepetésemre a Keleti Pu étterem reklámtábláján nagy betükkel látom a
KARTHAGO feliratot, és alatta a fellépések dátumát. A fotó egy koncert felvétel, ahol már látszik, hogy ez nem az igazi. Csodálkoztam volna, ha a Baros étterembe játszanátok...??!!
Lehet ezt a nevet másnak is használni????
Nagyon szeretnék elmenni a dec. 30.-i koncertre, de lesz -e lehetőség a visszaútra esetleg különvonat, vagy busz??

A Karthago válaszol:
Kedves Katalin!

Nem tudunk erről,pláne nem a Keleti pályaudvar étterméről.... Egészen biztos lehetsz abban, hogy a KARTHAGO nem fog játszani a Baross étteremben soha! Valami szélhámosság lehet, majd utánanézünk. És köszönjük, hogy szóltál.
Más: sajnos a debreceni koncertre mi nem szervezünk buszokat, mindenkinek egyénileg kell ezt megoldania.
Üdvözlettel: a KARTHAGO