szeptember 22. vasárnap 17:00
Sármellék, repülőtér Szabadságfesztivál!
szeptember 27. péntek 21:30
Kőszeg. A Kőszegi Szüret c. rendezvény


2019.07.25.
IDŐNKÉNT KATTINTSATOK A Facebook OLDALUNKRA A RÉSZLETESEBB BESZÁMOLÓKÉRT ÉS RENGETEG ÚJ FOTÓÉRT!! Hivatalos Facebook oldalunk: Karthago együttes
2019.07.24.

 Utóbbi idők legjobb hangulatú koncertje volt szombaton a Track-ben! Csodás és zeneértő rajongók jöttek össze és a banda is remek formában és jókevűen játszott lazán, de teli erővel, energiával...

2019.07.23.

 Az esztergomi, főtéri óriáskoncert után, beültünk a Mercedes-Benz Vito Tourer turnébuszunkba és "szétszáguldottuk" az országot keresztbe... :-) Először az osztrák határnál, Lövőn dübörögtünk,...

Rajongói levelek

Tájékoztatunk, hogy az oldal moderált, a KARTHAGO zenekar fenntartja a jogot arra, hogy stílusában vagy tartalmában ide nem illő, sértő módon közzétett hozzászólásokat ne publikálja.


Név:
E-mail:
Bejegyzés:
Kérem, írja be a képen látható karaktereket:


Sziasztok Fiúk!
Szeretnék Áldott Ünnepeket és koncertekben gazdag
Boldog Új Évet kívánni de ezúttal nemcsak Nektek hanem
a KARTHAGO TEAM teljes csapatának is.
Maradok feltétlen hívetek:Tomi

A Karthago válaszol:
Kedves Tamás!

Nagyon szépen köszönjük, Neked is hasonlóan szép ünnepeket kívánunk!!!

A KARTHAGO és a TEAM!
Kedves Zenekarom Karthagó ! Szeretnék Nektek és családtagjaitoknak békés boldog karácsonyt és további sikerekben gazdag nagyon áldásos 2010-es esztendőt kivánni! Remélem jól sikerült a szombati bulitok ! Maradok őszinte rajongótok 1981-óta !

A Karthago válaszol:
Szia János!

Nagyon szépen köszönjük, igazán figyelmes vagy!!!

A KARTHAGO!
Üdv Karthágó! Nagyon-nagyon örülök, hogy még mindig együtt van a csapat,és új lemezzel is jelentkeztetek!
Jómagam 1968-ban születtem, és így egyértelművé válhat, hogy végig követtem pályafutásotokat. A 80-as évek magyar, mínőségi zenét játszó csapatai közt tevékenykedtetek, számomra meghatározó stílussal, dallamvilággal, és szövegekkel, mely szövegek mit sem veszítettek tartalmukból, sőt annyira frissek, hogy ma is van értékük, aktualitásuk. Átültethetők mai magyar hétköznapjainkba.
Sajnos a szeptemberi koncertről lemaradtam,de remélem eljutok még egy-két fergeteges Karthágó bulira.
Bakeliten megvannak a 80-as években kiadott lemezeitek, de a kor modernségétől nem akarva lemaradni, sikerült most már ezeket CD-n is beszereznem.
Kívánok nektek sok erőt, egészséget, kitartást az eljövendő éveitekhez, melyeket velünk, rajongókkal együtt töltsetek el telt házas, igazi élő ROCKZENÉBEN bővelkedő bulikon!!!
Üdvözlettel: Szathmári Zoltán ?Kunszentmártonból

A Karthago válaszol:
Kedves Zoltán!
Nagyon köszönjük leveled, és a jókívánságaidat!

Üdvözlettel: a KARTHAGO!
Kedves Karthago Együttes,
Kedves Feri,

örömmel látom, hogy december 30-án Debrecenben léptek fel a Kossuth téren felállítandó színpadon.
Ifjúkorom egyik kedves-kedvenc zenekaraként szeretem a zenéteket, jóllehet azóta más zenei irányok felé is nyitottam. És ha már a sors (=a debreceni szervezők) elhoz Benneteket Debrecenbe, meg szeretném kérdezni, lesz-e lehetőség a koncert után a CD-imet és fényképeimet dedikáltatni?
Örülnék ennek a megtisztelő lehetőségnek.

Köszönöm a választ előre is és a debreceni viszontlátásig Békés, Boldog Karácsonyt kívánok!

Tarpay Zoli
Debrecen


A Karthago válaszol:
Kedves Zoli!

Igen, lesz lehetőség dedikálni! Van egy klassz sátor, ahol KARTHAGO relikviákat, (CD-k, pólók, könyvek, zoknik, tollak, öngyújtók, törülközők, táskák, jelvények, pénztárcák, stb) lehet vásárolni, és a koncert után mindíg oda megyünk találkozni a rajongókkal személyesen is, és olyankor szoktunk dedikálni is természetesen.
Köszönjük a jókívánságokat, Neked is hasonló szép ünnepeket kívánunk!
A KARTHAGO.
Sziasztok ROckerek A Zenétekem Nöttem fel Remélem igyis lesz SOkáig Tisztelettel Zsigmond Csaba
Kedves Karthago!
Nagyon fasza volt a fonyódi koncert,marha jól éreztük magunkat,és ott ismerkedtem össze egy csomó hejbéli rockerrel,és most van egy igazi nagy rocker manda.Jók vagytok!

A Karthago válaszol:
Kedves Fruzsi!
Gondoljuk, rocker bandára gondoltál, nem mandára... :-))

De örülünk, hogy klassz társaság alakult ki, gyertek majd jövőre is KARTHAGO-ra!

Üdv: a Banda.
Sziasztok!

A hírekben láttam, hogy az "Időtörés" című, 2010-es országos tavaszi-nyári KARTHAGO turné állomásai illetve időpontjai lassan felkerülnek a honlapra. Csak annyi lenne a kérdésem, hogy ez mikorra várható?
Nagyon fontos lenne, mert a szüleimnek venném karácsonyra a jegyeket.

A Karthago válaszol:
Kedves Nóri!
Sajnos, csak februárban lesz látható a program, addig szervezés alatt áll.

Bocs.

A Banda.
Nagyon örülök, hogy létezik és működik gyermekkorom egyik kedvenc zenekara. 1968-ban születtem, 10 évesen érintett meg a rockzene szele.Ebben fontos szerepe volt a Karthágónak.Az első csodálatos lemez dalait még ma is fejből fújom, a többi albumot is rendszeresen hallgatom.Szeretnék újra és újra jó bulikat átélni!!!
Egy nagy gondom van. Nem tudom beszerezni az I. albumot CD-n.Hanglemezen megvan természetesen, de a CD gyűjteményből ez még hiányzik.Azt hiszem kiadták már, csak elfogyott a boltok polcairól, (amit nem is csodálok)de újrakiadásról még nincs tudomásom.Minden pénzt megadnék ezért a hanghordozóért!!!
Dübörögjön tovább az "elefántcsorda"!!!
Üdv!

A Karthago válaszol:
Kedves Zoltán!
Köszönjük a leveled. Az első lemezünket a legegyszerűbben, itt a honlapon tudod megvásárolni! A BUTIK rovatba belépsz, írsz egy e-mailt az elérhetőségre, és ők küldenek Neked egy ilyen CD-t. Itt mindegyik lemezünk megvan, és kapható is!
Jó bóklászást!

Üdvözlettel: a KARTHAGO!
Legnagyobb meglepetésemre a Keleti Pu étterem reklámtábláján nagy betükkel látom a
KARTHAGO feliratot, és alatta a fellépések dátumát. A fotó egy koncert felvétel, ahol már látszik, hogy ez nem az igazi. Csodálkoztam volna, ha a Baros étterembe játszanátok...??!!
Lehet ezt a nevet másnak is használni????
Nagyon szeretnék elmenni a dec. 30.-i koncertre, de lesz -e lehetőség a visszaútra esetleg különvonat, vagy busz??

A Karthago válaszol:
Kedves Katalin!

Nem tudunk erről,pláne nem a Keleti pályaudvar étterméről.... Egészen biztos lehetsz abban, hogy a KARTHAGO nem fog játszani a Baross étteremben soha! Valami szélhámosság lehet, majd utánanézünk. És köszönjük, hogy szóltál.
Más: sajnos a debreceni koncertre mi nem szervezünk buszokat, mindenkinek egyénileg kell ezt megoldania.
Üdvözlettel: a KARTHAGO
a karthago volt a kedvenc zenekarom fiatal koromban. nagyon sok koncertra mentem all '84-'85 ben. eljottem amerikaba -87ben, es azota nem hallottam karthagot. nagyon orulok hogy megint osszejottek. legkozelebb otthon jarok, meg kell neznem oket megint eloben. koszi az emlekekert as tovabbi sok sikert. az utobbi evben halgattam par regi notat a youtube-on, de nem tudtam hogy van uj anyag.
Sziasztok!

Szeretnénk Csabival együtt így utólag is, Ferrynek és a Mikkynek is NAGYON SOK BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNNI!!

Találkozunk Debrecenben.
Üdv! ( Barbara névnap is volt :))))) )

A Karthago válaszol:
Igazán köszönjük!!! Figyelmes vagy. Akkor tehát mi is gratulálunk Neked így utólag... Szép Barbi napot! :-))
Kocsándi Mikinek nagyon boldog névnapot kívánok barátsággal.

Tomi

A Karthago válaszol:
Köszönjük, mi is gratulálunk Neki Mikulás napra!

(Ferenc nap is volt... :-) )

A Banda.
Kedves Karthago!

Annyit szeretnék kérdezni, hogy ha vásárolok a shopban, mondjuk plakátot akkor a meglehetne oldani az együttes aláírásával külön külön mindenkiével???
Ha igen akkor mikor kellene szóljak ha rendelek?

Előre is köszönöm! Várom válaszukat!!!

Üdvözlettel: Szitó Péter!

A Karthago válaszol:
Kedves Péter! Kicsit tovább tart ugyan, de megoldható. Leveledet továbbítottuk a Butik munkatársainak, ők intézik majd. De közvetlenül is tudsz írni nekik, a Butik rovaton belül.

Üdvözlettel: a KARTHAGO.
Húúúú! Ez óriási! Most olvasom, hogy jöttök Debrecenbe! Csúúúúcs! Itt rengeteg rajongótok van ,mi is ott leszünk az egész osztály. Sztem több tizezren leszünk nagyon várjuk a koncertet! A suliban van kirakva egy poszteretek még 2005-ben dedikáltátok a Lovardában.
Csóóóóók Nektek! Várunk. Gabi és a IV/b.
Hello, my name is Uwe and I´m a fan since your first album. Last week I bought your new record IDÖTÖRÉS at iTunes. It´s a great album, I like it very much. Now I have question: How can I get your 2004 album?
Greetings!!
Uwe from Dresden. Germany

A Karthago válaszol:
Hallo Uwe! Please, make a contact our "Butik", and write you a mail, to the Butik page.

Best regards: The KARTHAGO TEAM.
Hali , 34-éves öreg rocker vagyok , sose halgattam Karthágót...meghalgattam az új albumot ...és hídba mentem...KURVA JÓÓÓ !!!!
Sziasztok ! Azt szeretném megkérdezni hogy a 30 éves jubileumi koncert DVD esetleg karácsonyra már kapható lesz ? Előre is köszönöm a választ ! Sziasztok !

A Karthago válaszol:
Szia János!

Sajnos nem. Úgy szerződtünk a Magyar Televízióval, hogy a DVD csak azután jöhet ki a piacra, hogy a TV leadja a saját műsorában a koncertet. Viszont a műsor előreláthatólag december 19.-én kerül adásba. Az azt követő napokban karácsonyig, már csak öt nap van, ezért ebben az időszakban már nem lehet, és nem is szabad kiadni a DVD-t. Úgyhogy valószínűleg már csak januárban tudsz majd hozzájutni a KARTHAGO koncerthez. Egyébként a Magyar Televízió 50 percet ad majd le, míg a DVD-n az egész két és fél óra rajta lesz, plusz egy werkfilm is!!!

Üdv: a KARTHAGO.
sziasztok,egerbe, mikor,jötök,nagy,rajongotok,vagyok,kivánok,sok,sikert,kivánok,netek,udvözletel,bartagábor,egerböl
Helló nagyon jólett a 30-éves album!!!!Ti jókvoltatok régen jókvagytok most és mindigis jók lesztek!!!!!Ezt szeretem,csak így tovább fiúk!
Kedvencek vagytok, voltatok is lesztek is. Faterral mit zúztunk a zenétekre mikor kicsi voltam. Köszönöm!