2020.05.20.

A KORMÁNY ÁLTAL MEGHIRDETETT AUGUSZTUS 15.-I ÚJRAKEZDÉS MIATT, TELJES ÁTSZERVEZÉS FOLYIK AZ AZT KÖVETŐ IDŐSZAK MIATT!! A május-június-júliusi, valamint az augusztus elejei elmaradt koncerteket, (39...

2020.03.11.

 Nagyon-nagyon sajnáljuk, de a március 21.-i Barba Negra Music Club-ba tervezett KARTHAGO koncert,a kormány által meghirdetett koronavírus okozta vészhelyzet miatt elmarad!! A megváltott jegyek...

2020.02.19.

Még mindig teljes gőzzel folyik a 2020-as nagy nyári "ROCK A VÉRÜNK!" című turné szervezése! Nap-mint nap jelentkeznek újabb és újabb városok, fesztiválok, vidéki, erdélyi, és felvidéki helyszínek,...

Rajongói levelek

Tájékoztatunk, hogy az oldal moderált, a KARTHAGO zenekar fenntartja a jogot arra, hogy stílusában vagy tartalmában ide nem illő, sértő módon közzétett hozzászólásokat ne publikálja.


Név:
E-mail:
Bejegyzés:
Kérem, írja be a képen látható karaktereket:


a karthago volt a kedvenc zenekarom fiatal koromban. nagyon sok koncertra mentem all '84-'85 ben. eljottem amerikaba -87ben, es azota nem hallottam karthagot. nagyon orulok hogy megint osszejottek. legkozelebb otthon jarok, meg kell neznem oket megint eloben. koszi az emlekekert as tovabbi sok sikert. az utobbi evben halgattam par regi notat a youtube-on, de nem tudtam hogy van uj anyag.
Sziasztok!

Szeretnénk Csabival együtt így utólag is, Ferrynek és a Mikkynek is NAGYON SOK BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNNI!!

Találkozunk Debrecenben.
Üdv! ( Barbara névnap is volt :))))) )

A Karthago válaszol:
Igazán köszönjük!!! Figyelmes vagy. Akkor tehát mi is gratulálunk Neked így utólag... Szép Barbi napot! :-))
Kocsándi Mikinek nagyon boldog névnapot kívánok barátsággal.

Tomi

A Karthago válaszol:
Köszönjük, mi is gratulálunk Neki Mikulás napra!

(Ferenc nap is volt... :-) )

A Banda.
Kedves Karthago!

Annyit szeretnék kérdezni, hogy ha vásárolok a shopban, mondjuk plakátot akkor a meglehetne oldani az együttes aláírásával külön külön mindenkiével???
Ha igen akkor mikor kellene szóljak ha rendelek?

Előre is köszönöm! Várom válaszukat!!!

Üdvözlettel: Szitó Péter!

A Karthago válaszol:
Kedves Péter! Kicsit tovább tart ugyan, de megoldható. Leveledet továbbítottuk a Butik munkatársainak, ők intézik majd. De közvetlenül is tudsz írni nekik, a Butik rovaton belül.

Üdvözlettel: a KARTHAGO.
Húúúú! Ez óriási! Most olvasom, hogy jöttök Debrecenbe! Csúúúúcs! Itt rengeteg rajongótok van ,mi is ott leszünk az egész osztály. Sztem több tizezren leszünk nagyon várjuk a koncertet! A suliban van kirakva egy poszteretek még 2005-ben dedikáltátok a Lovardában.
Csóóóóók Nektek! Várunk. Gabi és a IV/b.
Hello, my name is Uwe and I´m a fan since your first album. Last week I bought your new record IDÖTÖRÉS at iTunes. It´s a great album, I like it very much. Now I have question: How can I get your 2004 album?
Greetings!!
Uwe from Dresden. Germany

A Karthago válaszol:
Hallo Uwe! Please, make a contact our "Butik", and write you a mail, to the Butik page.

Best regards: The KARTHAGO TEAM.
Hali , 34-éves öreg rocker vagyok , sose halgattam Karthágót...meghalgattam az új albumot ...és hídba mentem...KURVA JÓÓÓ !!!!
Sziasztok ! Azt szeretném megkérdezni hogy a 30 éves jubileumi koncert DVD esetleg karácsonyra már kapható lesz ? Előre is köszönöm a választ ! Sziasztok !

A Karthago válaszol:
Szia János!

Sajnos nem. Úgy szerződtünk a Magyar Televízióval, hogy a DVD csak azután jöhet ki a piacra, hogy a TV leadja a saját műsorában a koncertet. Viszont a műsor előreláthatólag december 19.-én kerül adásba. Az azt követő napokban karácsonyig, már csak öt nap van, ezért ebben az időszakban már nem lehet, és nem is szabad kiadni a DVD-t. Úgyhogy valószínűleg már csak januárban tudsz majd hozzájutni a KARTHAGO koncerthez. Egyébként a Magyar Televízió 50 percet ad majd le, míg a DVD-n az egész két és fél óra rajta lesz, plusz egy werkfilm is!!!

Üdv: a KARTHAGO.
sziasztok,egerbe, mikor,jötök,nagy,rajongotok,vagyok,kivánok,sok,sikert,kivánok,netek,udvözletel,bartagábor,egerböl
Helló nagyon jólett a 30-éves album!!!!Ti jókvoltatok régen jókvagytok most és mindigis jók lesztek!!!!!Ezt szeretem,csak így tovább fiúk!
Kedvencek vagytok, voltatok is lesztek is. Faterral mit zúztunk a zenétekre mikor kicsi voltam. Köszönöm!
Már sokszor elhangzott,hogy a 30éves jubileumot a KARTHAGO egy új gitár centrikus albummal is szeretné megünnepelni illetve a rajongóit megajándékozni ezzel.
Aki ebben a tudatban várta az IDŐTÖRÉST az nem csalódhatott mert olyan album jelent meg amilyet még sosem készítettek de minden jellegzetes "karthagos"
tulajdonsággal bír és igen-igen ütősre sikeredett.
Én is oszTOM Gábor és steve véleményét és Richienek pedig karthagos rajongói barátsággal ajánlom még sokszori meghallgatásra az új albumot tiszteletben tartva a véleményét,hátha közelebb kerül hozzá az IDŐTÖRÉS.
Nem szabad elfelejteni azt sem,hogy 1984-ben a Senkiföldjén albumról is sokan szkeptikusan beszéltek
mind a szakma mind közönség aztán kiderült róla ,hogy fényévekkel megelőzte a korát.
Tudom ez nem fórum de az olvasottak alapján nekem ezek a gondolataim támadtak.

Maradok a KARTHAGO feltétlen híve:Tomi
Sziasztok! Rohadt jók voltatok, vagytok, és lesztek is!
Mikor jöttök Pilisre?
Néhány (az összes) tabotokat felrakhatnátok erre az oldalra!

A Karthago válaszol:
Mi az a tab???
Sziasztok!En sem értek 1et a Richie-vel!Ez nem slágerzene,ami 1.hallásra megfog.én 1hétig hallgattam autoban,naponta 2x45 percet,minél tobbet hallgattam,annál jobban tetszett!
Sziasztok! Én abszolút nem értek egyet Richie-vel! Töbször is végighallgattam az Időtörést és szerintem kib..szott jól szólnak a gitárock! Bármelyik amerikai zenekar megirigyelhetné ezt a hangzást. és kurva jók a szólók is. Sok külföldi lemezem van inkább az amerikai rockbandákat gyűjtöm és azok szólnak úgy mint a Karthago. Úgyhogy Richie te inkább hallgass neotont,az biztos jobben tetszik majd. Bocs hogy kiakadtam de ez hülyeség volt Richietől nemtom mért ir ha nem ért hozzá.
Sziasztok Fiúk!

Örömmel láttam,hogy megjelentek a FOTÓALBUMBAN az archív felvételek, csak így tovább!

Maradok feltétlen hívetek:Tomi
Sziasztok! Bele-bele olvastam a hozzászólásokba, és látom, hogy nagyon komoly kötődésű rajongók vannak itt jelen és nagyon-nagyon szeretik a zenekart. Ez egy hatalmas dolog!
Én is nagyon szeretem a Karthagot, és kíváncsian vártam, hogy mire lesz képes a banda az új lemezen? Nos, én egy kicsit, sőt nem is kicsit csalódtam. A nóták azok jók, igazi Karthago dalok, de a hangzás az nekem nagyon nagy csalódás. Higgyétek el, hogy a legnagyobb tisztelettel fordulok felétek, de ez a lemez sajnos nem szól jól! Különösképpen a gitárok, főként a szólók szólnak nagyon gyengén! Én készséggel elfogadom, hogy ha azt mondjátok, hogy nem értek a dolgokhoz, de csináltatok Ti már ennél sokkal jobb hangzást is.
Mindazonáltal továbbra is szeretem a zenekar dalait, és további jó egészséget és sok-sok sikert kívánok nektek!

A Karthago válaszol:
Szia Richie!
Köszönjük a kritikát is, fontos nekünk, hogy olvassunk más véleményt is! Természetesen ízlések és pofonok különbözőek, és azt mi is pontosan tudjuk, hogy egy produkció, egy lemez, avagy koncert, nem tetszhet mindenkinek egyformán. Egy biztos, mi minden megtettünk azért, hogy a lehető legjobban szóljon a lemez, az egyik legpatinásabb rockstúdióban vettük fel, a legjobb hangszerekkel és erősítőkkel, a legkorszerűbb effektekkel és több, mint három (!) hónapot dolgoztunk vele. A KARTHAGO-nak van egy sajátos, -talán most kicsit újabb -hangzásvilága, ami az eddigiekhez képest valóban némileg más, és ezt megítélni természetesen ízlés dolga.
Nekünk ez a hangzás és gitárhang nagyon tetszett és tetszik is, abszolút egyedi, és jól felismerhető. Csak a KARTHAGO-ra jellemző! Ezt pedig kifejezetten fontosnak tartottuk és tartjuk. De, -ahogyan már korábban is írtuk más hasonló kritikai levelekre válaszként -, tökéletesen tiszteletben tartjuk a véleményed, és nagyon köszönjük.
Üdvözlettel: a KARTHAGO!
Sziasztok ! Vasárnap jól eláztam de se baj ! Nagyon szeretem és tisztelem azokat a zenészeket akik eljöttek játszani főleg azokat akik már évtizedek óta a topon vannak de amikor jön a Karthagó az mindig nagyon- nagyon más, van bennetek valami olyan kisugárzás ami a többiekben nincs. Már 81-ben is ez fogott meg de nagyon ! Négy szám de hatalmasat ütött megint, nagyon köszönöm megérte elázni !!!!!!!!

A Karthago válaszol:
Ez jól esett, köszönjük!!! (Az eső is jól esett... :-)))

Üdvözlettel: a KARTHAGO TEAM.
Ott voltunk tegnap, a Sláger koncerten, megint frenetikus volt a Karthago!!!!!!
Ti mindig pontosan tudjátok, mikor, mennyit és mit kell játszanotok! Ez hogyan van??? Zseniális. A ti koncertetek volt a legfrappánsabb és igazi zenei szinvonalat mutattatok fel. A négy dalotokban minden benne volt, ami a Karthagotól fontos: a rock, a magas szinvonalú zene, az igazi hangulatkeltés profizmusa, és a mondanivaló. Az különösen tetszett, ahogy Szigeti Feri most másként jelentette be a Reqviemet, és ezzel a Slágernek üzent zseniálisan: "Ugye eljössz még?" Ez nagyon ügyes és megható volt, odaillett nagyon mindenkinek tetszett gratulálok. A csajok nevében is, bár szanaszét áztunk este forró fürdővell melengettük magunkat, de az élmény csodás volt, a százezer ember között, érezni az összetartozás örömét! Ezt nem lehet elfelejteni. Nektek pedig további hasonló sikereket! Anett és a csajok!!!

A Karthago válaszol:
Nagyon köszönjük csajok!!! :-))

Nekünk is gyönyörű látvány, és hatalmas élmény volt látni ezt az irdatlan embertömeget, és érezni a sugárzó szeretetet! Jó volt ott lenni, jó volt veletek!
Üdv: a KARTHAGO.
Sziasztok,

Nagyon örülök,hogy megint hallatok magatok felől.Az én apukámat,akit Csabának hivnak mindig is nagy rajongotok volt,fiatalkorában Karthágónak becézték és hát nem keveset hallgattatta velünk gyerekeivel a számaitokat.Szóval csak annyit:a KARTHÁGÓ VAN VOLT ÉS LESZ,legalább is számomra biztos.

Rengeteg sikert és sok jó koncertezést kívánok.........dec harminc,Debrecen.......első sorban az biztos.

K. Kinga