szeptember 22. vasárnap 17:00
Sármellék, repülőtér Szabadságfesztivál!
szeptember 27. péntek 21:30
Kőszeg. A Kőszegi Szüret c. rendezvény


2019.07.25.
IDŐNKÉNT KATTINTSATOK A Facebook OLDALUNKRA A RÉSZLETESEBB BESZÁMOLÓKÉRT ÉS RENGETEG ÚJ FOTÓÉRT!! Hivatalos Facebook oldalunk: Karthago együttes
2019.07.24.

 Utóbbi idők legjobb hangulatú koncertje volt szombaton a Track-ben! Csodás és zeneértő rajongók jöttek össze és a banda is remek formában és jókevűen játszott lazán, de teli erővel, energiával...

2019.07.23.

 Az esztergomi, főtéri óriáskoncert után, beültünk a Mercedes-Benz Vito Tourer turnébuszunkba és "szétszáguldottuk" az országot keresztbe... :-) Először az osztrák határnál, Lövőn dübörögtünk,...

Rajongói levelek

Tájékoztatunk, hogy az oldal moderált, a KARTHAGO zenekar fenntartja a jogot arra, hogy stílusában vagy tartalmában ide nem illő, sértő módon közzétett hozzászólásokat ne publikálja.


Név:
E-mail:
Bejegyzés:
Kérem, írja be a képen látható karaktereket:


Már sokszor elhangzott,hogy a 30éves jubileumot a KARTHAGO egy új gitár centrikus albummal is szeretné megünnepelni illetve a rajongóit megajándékozni ezzel.
Aki ebben a tudatban várta az IDŐTÖRÉST az nem csalódhatott mert olyan album jelent meg amilyet még sosem készítettek de minden jellegzetes "karthagos"
tulajdonsággal bír és igen-igen ütősre sikeredett.
Én is oszTOM Gábor és steve véleményét és Richienek pedig karthagos rajongói barátsággal ajánlom még sokszori meghallgatásra az új albumot tiszteletben tartva a véleményét,hátha közelebb kerül hozzá az IDŐTÖRÉS.
Nem szabad elfelejteni azt sem,hogy 1984-ben a Senkiföldjén albumról is sokan szkeptikusan beszéltek
mind a szakma mind közönség aztán kiderült róla ,hogy fényévekkel megelőzte a korát.
Tudom ez nem fórum de az olvasottak alapján nekem ezek a gondolataim támadtak.

Maradok a KARTHAGO feltétlen híve:Tomi
Sziasztok! Rohadt jók voltatok, vagytok, és lesztek is!
Mikor jöttök Pilisre?
Néhány (az összes) tabotokat felrakhatnátok erre az oldalra!

A Karthago válaszol:
Mi az a tab???
Sziasztok!En sem értek 1et a Richie-vel!Ez nem slágerzene,ami 1.hallásra megfog.én 1hétig hallgattam autoban,naponta 2x45 percet,minél tobbet hallgattam,annál jobban tetszett!
Sziasztok! Én abszolút nem értek egyet Richie-vel! Töbször is végighallgattam az Időtörést és szerintem kib..szott jól szólnak a gitárock! Bármelyik amerikai zenekar megirigyelhetné ezt a hangzást. és kurva jók a szólók is. Sok külföldi lemezem van inkább az amerikai rockbandákat gyűjtöm és azok szólnak úgy mint a Karthago. Úgyhogy Richie te inkább hallgass neotont,az biztos jobben tetszik majd. Bocs hogy kiakadtam de ez hülyeség volt Richietől nemtom mért ir ha nem ért hozzá.
Sziasztok Fiúk!

Örömmel láttam,hogy megjelentek a FOTÓALBUMBAN az archív felvételek, csak így tovább!

Maradok feltétlen hívetek:Tomi
Sziasztok! Bele-bele olvastam a hozzászólásokba, és látom, hogy nagyon komoly kötődésű rajongók vannak itt jelen és nagyon-nagyon szeretik a zenekart. Ez egy hatalmas dolog!
Én is nagyon szeretem a Karthagot, és kíváncsian vártam, hogy mire lesz képes a banda az új lemezen? Nos, én egy kicsit, sőt nem is kicsit csalódtam. A nóták azok jók, igazi Karthago dalok, de a hangzás az nekem nagyon nagy csalódás. Higgyétek el, hogy a legnagyobb tisztelettel fordulok felétek, de ez a lemez sajnos nem szól jól! Különösképpen a gitárok, főként a szólók szólnak nagyon gyengén! Én készséggel elfogadom, hogy ha azt mondjátok, hogy nem értek a dolgokhoz, de csináltatok Ti már ennél sokkal jobb hangzást is.
Mindazonáltal továbbra is szeretem a zenekar dalait, és további jó egészséget és sok-sok sikert kívánok nektek!

A Karthago válaszol:
Szia Richie!
Köszönjük a kritikát is, fontos nekünk, hogy olvassunk más véleményt is! Természetesen ízlések és pofonok különbözőek, és azt mi is pontosan tudjuk, hogy egy produkció, egy lemez, avagy koncert, nem tetszhet mindenkinek egyformán. Egy biztos, mi minden megtettünk azért, hogy a lehető legjobban szóljon a lemez, az egyik legpatinásabb rockstúdióban vettük fel, a legjobb hangszerekkel és erősítőkkel, a legkorszerűbb effektekkel és több, mint három (!) hónapot dolgoztunk vele. A KARTHAGO-nak van egy sajátos, -talán most kicsit újabb -hangzásvilága, ami az eddigiekhez képest valóban némileg más, és ezt megítélni természetesen ízlés dolga.
Nekünk ez a hangzás és gitárhang nagyon tetszett és tetszik is, abszolút egyedi, és jól felismerhető. Csak a KARTHAGO-ra jellemző! Ezt pedig kifejezetten fontosnak tartottuk és tartjuk. De, -ahogyan már korábban is írtuk más hasonló kritikai levelekre válaszként -, tökéletesen tiszteletben tartjuk a véleményed, és nagyon köszönjük.
Üdvözlettel: a KARTHAGO!
Sziasztok ! Vasárnap jól eláztam de se baj ! Nagyon szeretem és tisztelem azokat a zenészeket akik eljöttek játszani főleg azokat akik már évtizedek óta a topon vannak de amikor jön a Karthagó az mindig nagyon- nagyon más, van bennetek valami olyan kisugárzás ami a többiekben nincs. Már 81-ben is ez fogott meg de nagyon ! Négy szám de hatalmasat ütött megint, nagyon köszönöm megérte elázni !!!!!!!!

A Karthago válaszol:
Ez jól esett, köszönjük!!! (Az eső is jól esett... :-)))

Üdvözlettel: a KARTHAGO TEAM.
Ott voltunk tegnap, a Sláger koncerten, megint frenetikus volt a Karthago!!!!!!
Ti mindig pontosan tudjátok, mikor, mennyit és mit kell játszanotok! Ez hogyan van??? Zseniális. A ti koncertetek volt a legfrappánsabb és igazi zenei szinvonalat mutattatok fel. A négy dalotokban minden benne volt, ami a Karthagotól fontos: a rock, a magas szinvonalú zene, az igazi hangulatkeltés profizmusa, és a mondanivaló. Az különösen tetszett, ahogy Szigeti Feri most másként jelentette be a Reqviemet, és ezzel a Slágernek üzent zseniálisan: "Ugye eljössz még?" Ez nagyon ügyes és megható volt, odaillett nagyon mindenkinek tetszett gratulálok. A csajok nevében is, bár szanaszét áztunk este forró fürdővell melengettük magunkat, de az élmény csodás volt, a százezer ember között, érezni az összetartozás örömét! Ezt nem lehet elfelejteni. Nektek pedig további hasonló sikereket! Anett és a csajok!!!

A Karthago válaszol:
Nagyon köszönjük csajok!!! :-))

Nekünk is gyönyörű látvány, és hatalmas élmény volt látni ezt az irdatlan embertömeget, és érezni a sugárzó szeretetet! Jó volt ott lenni, jó volt veletek!
Üdv: a KARTHAGO.
Sziasztok,

Nagyon örülök,hogy megint hallatok magatok felől.Az én apukámat,akit Csabának hivnak mindig is nagy rajongotok volt,fiatalkorában Karthágónak becézték és hát nem keveset hallgattatta velünk gyerekeivel a számaitokat.Szóval csak annyit:a KARTHÁGÓ VAN VOLT ÉS LESZ,legalább is számomra biztos.

Rengeteg sikert és sok jó koncertezést kívánok.........dec harminc,Debrecen.......első sorban az biztos.

K. Kinga

Kedves Zenekar,kedves rajongó társak!

Szíves figyelmetekbe ajánlom a ROCKINFORM novemberi számát ,melyben beszámolót olvashattok,a szeptemberi
Aréna koncertről és egy lemezkritikát a SENKIFÖLDJÉN
album újra kiadott cd változata kapcsán.
Vasárnap pedig KARTHAGO koncert a Műjégpályán:)

Maradok feltétlen hívetek: Tomi
Sziasztok ! Csak egy rövid kérdés akkor vasárnap a jégpályán bizti ott lesztek délután 3 órakor ? Mert akkor feljövök vidékről !

A Karthago válaszol:
Szia János! Igen játszik a KARTHAGO a Műjégpályán!! Nem pont háromkor, hanem kb. fél öt körül. Az egész Szimpátia- koncert, az előzetes tervek alapján, kb. hat-fél hétig tart. Úgyhogy gyere bátran! :-)))

Üdv:
a KARTHAGO!
Sziasztok! Ott voltam a jubileumi koncerteken,képes voltam Ausztriából is elutazni Bp.-re csak hogy ott lehessek,de nem bántam meg mert a buli csodálatos,nagyszerü és kimondottan fantasztikus volt.Remélem lesz erröl az óriáskoncertröl hamarosan dvd meg cd is,mert azonnal megvásárolom. Nagyon örülnék ha gyakraban jönnétek nyugat-Magyarországra is koncertezni. Kitünö az új album is,amit azonnal megrendeltem a Rock Diszkont-ból ahogy megjelent,amit nagyon-nagyon gyakran már végig hallgattam. Ès mégvalami: TI VAGYTOK A LEGJOBBAK!!!

üDV:Levente Bécsböl

A Karthago válaszol:
Kedves Levente! Köszönjük!!! Kérdésedre a válasz: igen, lesz, készül a DVD a nagykoncertről, talán karácsonyra, de lehet, hogy már csak januárra, de mindenképpen hamarosan megjelenik!

üDV: A KARTHAGO!
A jó dalok mindig rólad és belőled szólnak,eget rengető zenei kísérettel.Egyszóval:Karthago!
Sziasztok!A jubileumi koncert szuper volt,alig várom,hogy megjelenjen dvd-n!Remélem rajta lesz a"discos"videoklip is,amelyet az unplugged-rész elott láttunk:))) Tisztelettel egy felvidéki rajongo(azért a szulinapi tortábol adhattatok volna az elso sorban álloknak,én ugyanis OTT VOLTAM...) :)
Drága Fiúk!

Olyan jó,hogy a Sláger Rádió szimpátia koncerten Ti is felléptek ez nagyon nemes dolog tőletek én meg szépen el tolom rá a "biciklit" a kisfiammal együtt.Azt szeretném megkérdezni lehet-e már
tudni,hogy hány órakor kezd a zenekar?
Nagyon klassz,hogy folyamatosan bővül a fotóalbum rovat,köszönet érte Ferry "bá".

Maradok feltétlen hívetek:Tomi
Tegnap megvettem az Időtörést! Jól tettem! Már kézbefogva is nagyon szép az album, igazán méltó a Karthagoi szinvonalához! Azután meghallgattam. Egyszer-kétszer-háromszor. Egyszer délután aztán estefelé és éjjel,lefekvés előtt még egyszer. Ma reggel is ezzel indult a napom. Nem tudok vele betelni!!!!! Ez szerintem az év legeslegjobb lemeze! Ezen minden van, ami ma fontos egy rockzene hallgatónak. Stylus, keménység, lendület, érzékenység,mondanivalo, romantika és igazi dögös rockzene. Ez pont olyan amit nemcsak a fiúk szeretnek,hanem a lányok is beleborzonghatnak és imádhatnak. Engem totál elvarázsolt! Csodás egységes klasszikus album, gratulálok a zenekarnak! Még sose irtam sehová blogot vagy mit, de most addig keresgéltem,amig rátaláltam a honlapotokra és muszáj volt ezt beirnom! Köszönöm nektek az isteni zenét! Rita. Már a pasim is elvitta délelőtt a kocsijában bömbölteti:-)
üdv!

egy lemezajánlót ajánlók ami a Láthatatlan Sárvár kulturális blogmagazinon jelent meg a Karthago új lemezéről:
http://lathatatlansarvar.freeblog.hu/archives/2009/10/25/Idotoros_duborges_-_Karthago_30_ev_utan/

és egy cikk fotókkal a sárvári Vármeetingről ahola zenekar fellépet:
http://lathatatlansarvar.freeblog.hu/archives/2009/08/12/Illa-berek_nadak-erek_a_motorosok_jo_emberek_-_VIII_Varmeeting_2_nap/

minden jót! coo/

A Karthago válaszol:
Köszönjük! Mindkettő jó és korrekt cikk, lehet, hogy majd ki is tesszük a honlapra.

Üdv: a KARTHAGO.
Kedves Karthago! Ahogy eddig minden, nektek minden fantasztikusan sikerül! Ott voltunk az óriáskoncerten öt barátnőmmel, és egy kollégánkkal, az elmúlt 5 év legjobb koncertjét láthattuk! Ilyen profin, energikusan, jókedvűen, lazán játszó zenekart még sosem láttunk. Ugyanakkor a rockzene iránti közös szenvedélyünk a barátnőimmel is tökéletesen kielégült, mert amit Ti nyomtok, az az igazi ROCKZENE maga! Nekem irhatnak Eddáról, Bikiniről, stb bármit,ezek a feneketekbe sem jönnek!
Azután ott az új lemez. Egy csoda, kb. huszadszor hallgatom, és egyre jobban tetszik, élvezem, borsódzik a hátam a lassú daloktól,a gyors számok meg tökéletesek!
És végül itt van a hoinlapotok, olvasom, hogy megújult. Átböngésztem, rendben van, nagyon! Pár korszerű ötlet még beleférne, ahogy mások is irták, de már igy is szuper.
Szóval gratulálok a csapatnak, nem tudom ki irányitja, talán a Szigeti Feri, de hogy nektek minden klasszul sikerül, az nem lehet véletlen!
Csak igy tovább kedves Karthago, mi a csajokkal drukkolunk nektek, figyelünk benneteket és epedve várjuk a következő koncertjeiteket. Ott leszünk az biztos.
Éljen a ROCK, le a dizsivel!!!!

Anett és a csajok: Saci, Odett, Maca, Hugi, Dinnye és Andibandi.
CSók nektek!

A Karthago válaszol:
Kedves "CSajok"!
Igazán jól estek soraitok, pláne, ha ilyen klassz nők írták! (+ egy pasi?)

Sok szeretettel várunk Benneteket a tavaszi- és nyári turnénk állomásain!

Üdv: a KARTHAGO!
Kedves Karthago!
Szeretném elmondani, hogy nagyon szeretlek titeket,szuper az új cd is, a koncert is nagyon rendben volt. Nyáron is elég sokat találkoztunk, azok a bulik is felejthetetlenek voltak, ahogy a következő turnétok is biztos vagyok benne, hogy siker lesz! Nagyon jók vagytok, ezért is szeretnek titeket annyian,magatokat adjátok,és látni mennyire figyeltek a közönségre. Rengeteg rajongótok van, és csak azt sajnálom, hogy egyes rajongóitokat kicsit elfelejtettétek.
Nagyon sok sikert és jó munkát a továbbiakban,és sok-sok legalább olyan jó koncerteket, mint az idén.
Mi továbbra is hallgatunk titeket,mert rengeteg élményt adtatok, és mert szerintem Ti vagytok a legjobbak.
Üdv. Nektek

A Karthago válaszol:
Nagyon köszönjük! Kedvesek vagytok. Ha az "elfelejtett, egyes" rajongók alatt magatokat értitek, :-)) akkor valóban igazatok lehet, kicsit keveset jelentkeztünk az elmúlt időben személy szerint, de kérlek, tudjátok be ezt annak, hogy óráról órára be voltunk osztva, és tényleg szinte semmire nem volt időnk! Be fogjuk pótolni!!!

Üdv: a KARTHAGO!
Sziasztok!
Nagyon tetszik az új honlapotok,szuper lett! !! Olvastam,hogy már készül a menetrend a jövő évi koncertekhez, remélem akkor is legalább annyiszor találkozunk majd, mint az idén nyáron! Addig is minden jót és jó egészséget Nektek!
Barbi és Csabi Miskolcról