2021.03.15.

 

Az Emberi erőforrások minisztere, Prof. Dr. Kásler Miklós, 2021, március 15.-i nemzeti ünnep alkalmából a KARTHAGO együttesnek kiemelkedő és példaértékű munkássága...

2020.10.31.

Bízzunk a vírusjárvány legkésőbb 2021 tavaszi visszaszorulásában, és reménykedjünk a nyári nagy élő KARTHAGO koncertek megvalósulásában!

Mi HISZÜNK ebben és úgy tűnik már sokan mások is, hiszen...

2020.08.28.

 Augusztus 28.-án csodás és egyszeri élményt adunk a rajongóinknak! Egy klassz dunai sétahajón, a Sirona hajón ad akusztikus koncertet a KARTHAGO. Azt gondoljuk, egy meseszép sétahajózás Budapest...

Rajongói levelek

Tájékoztatunk, hogy az oldal moderált, a KARTHAGO zenekar fenntartja a jogot arra, hogy stílusában vagy tartalmában ide nem illő, sértő módon közzétett hozzászólásokat ne publikálja.


Név:
E-mail:
Bejegyzés:
Kérem, írja be a képen látható karaktereket:


Kedves Karthago!
Nagyon fasza volt a fonyódi koncert,marha jól éreztük magunkat,és ott ismerkedtem össze egy csomó hejbéli rockerrel,és most van egy igazi nagy rocker manda.Jók vagytok!

A Karthago válaszol:
Kedves Fruzsi!
Gondoljuk, rocker bandára gondoltál, nem mandára... :-))

De örülünk, hogy klassz társaság alakult ki, gyertek majd jövőre is KARTHAGO-ra!

Üdv: a Banda.
Sziasztok!

A hírekben láttam, hogy az "Időtörés" című, 2010-es országos tavaszi-nyári KARTHAGO turné állomásai illetve időpontjai lassan felkerülnek a honlapra. Csak annyi lenne a kérdésem, hogy ez mikorra várható?
Nagyon fontos lenne, mert a szüleimnek venném karácsonyra a jegyeket.

A Karthago válaszol:
Kedves Nóri!
Sajnos, csak februárban lesz látható a program, addig szervezés alatt áll.

Bocs.

A Banda.
Nagyon örülök, hogy létezik és működik gyermekkorom egyik kedvenc zenekara. 1968-ban születtem, 10 évesen érintett meg a rockzene szele.Ebben fontos szerepe volt a Karthágónak.Az első csodálatos lemez dalait még ma is fejből fújom, a többi albumot is rendszeresen hallgatom.Szeretnék újra és újra jó bulikat átélni!!!
Egy nagy gondom van. Nem tudom beszerezni az I. albumot CD-n.Hanglemezen megvan természetesen, de a CD gyűjteményből ez még hiányzik.Azt hiszem kiadták már, csak elfogyott a boltok polcairól, (amit nem is csodálok)de újrakiadásról még nincs tudomásom.Minden pénzt megadnék ezért a hanghordozóért!!!
Dübörögjön tovább az "elefántcsorda"!!!
Üdv!

A Karthago válaszol:
Kedves Zoltán!
Köszönjük a leveled. Az első lemezünket a legegyszerűbben, itt a honlapon tudod megvásárolni! A BUTIK rovatba belépsz, írsz egy e-mailt az elérhetőségre, és ők küldenek Neked egy ilyen CD-t. Itt mindegyik lemezünk megvan, és kapható is!
Jó bóklászást!

Üdvözlettel: a KARTHAGO!
Legnagyobb meglepetésemre a Keleti Pu étterem reklámtábláján nagy betükkel látom a
KARTHAGO feliratot, és alatta a fellépések dátumát. A fotó egy koncert felvétel, ahol már látszik, hogy ez nem az igazi. Csodálkoztam volna, ha a Baros étterembe játszanátok...??!!
Lehet ezt a nevet másnak is használni????
Nagyon szeretnék elmenni a dec. 30.-i koncertre, de lesz -e lehetőség a visszaútra esetleg különvonat, vagy busz??

A Karthago válaszol:
Kedves Katalin!

Nem tudunk erről,pláne nem a Keleti pályaudvar étterméről.... Egészen biztos lehetsz abban, hogy a KARTHAGO nem fog játszani a Baross étteremben soha! Valami szélhámosság lehet, majd utánanézünk. És köszönjük, hogy szóltál.
Más: sajnos a debreceni koncertre mi nem szervezünk buszokat, mindenkinek egyénileg kell ezt megoldania.
Üdvözlettel: a KARTHAGO
a karthago volt a kedvenc zenekarom fiatal koromban. nagyon sok koncertra mentem all '84-'85 ben. eljottem amerikaba -87ben, es azota nem hallottam karthagot. nagyon orulok hogy megint osszejottek. legkozelebb otthon jarok, meg kell neznem oket megint eloben. koszi az emlekekert as tovabbi sok sikert. az utobbi evben halgattam par regi notat a youtube-on, de nem tudtam hogy van uj anyag.
Sziasztok!

Szeretnénk Csabival együtt így utólag is, Ferrynek és a Mikkynek is NAGYON SOK BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNNI!!

Találkozunk Debrecenben.
Üdv! ( Barbara névnap is volt :))))) )

A Karthago válaszol:
Igazán köszönjük!!! Figyelmes vagy. Akkor tehát mi is gratulálunk Neked így utólag... Szép Barbi napot! :-))
Kocsándi Mikinek nagyon boldog névnapot kívánok barátsággal.

Tomi

A Karthago válaszol:
Köszönjük, mi is gratulálunk Neki Mikulás napra!

(Ferenc nap is volt... :-) )

A Banda.
Kedves Karthago!

Annyit szeretnék kérdezni, hogy ha vásárolok a shopban, mondjuk plakátot akkor a meglehetne oldani az együttes aláírásával külön külön mindenkiével???
Ha igen akkor mikor kellene szóljak ha rendelek?

Előre is köszönöm! Várom válaszukat!!!

Üdvözlettel: Szitó Péter!

A Karthago válaszol:
Kedves Péter! Kicsit tovább tart ugyan, de megoldható. Leveledet továbbítottuk a Butik munkatársainak, ők intézik majd. De közvetlenül is tudsz írni nekik, a Butik rovaton belül.

Üdvözlettel: a KARTHAGO.
Húúúú! Ez óriási! Most olvasom, hogy jöttök Debrecenbe! Csúúúúcs! Itt rengeteg rajongótok van ,mi is ott leszünk az egész osztály. Sztem több tizezren leszünk nagyon várjuk a koncertet! A suliban van kirakva egy poszteretek még 2005-ben dedikáltátok a Lovardában.
Csóóóóók Nektek! Várunk. Gabi és a IV/b.
Hello, my name is Uwe and I´m a fan since your first album. Last week I bought your new record IDÖTÖRÉS at iTunes. It´s a great album, I like it very much. Now I have question: How can I get your 2004 album?
Greetings!!
Uwe from Dresden. Germany

A Karthago válaszol:
Hallo Uwe! Please, make a contact our "Butik", and write you a mail, to the Butik page.

Best regards: The KARTHAGO TEAM.
Hali , 34-éves öreg rocker vagyok , sose halgattam Karthágót...meghalgattam az új albumot ...és hídba mentem...KURVA JÓÓÓ !!!!
Sziasztok ! Azt szeretném megkérdezni hogy a 30 éves jubileumi koncert DVD esetleg karácsonyra már kapható lesz ? Előre is köszönöm a választ ! Sziasztok !

A Karthago válaszol:
Szia János!

Sajnos nem. Úgy szerződtünk a Magyar Televízióval, hogy a DVD csak azután jöhet ki a piacra, hogy a TV leadja a saját műsorában a koncertet. Viszont a műsor előreláthatólag december 19.-én kerül adásba. Az azt követő napokban karácsonyig, már csak öt nap van, ezért ebben az időszakban már nem lehet, és nem is szabad kiadni a DVD-t. Úgyhogy valószínűleg már csak januárban tudsz majd hozzájutni a KARTHAGO koncerthez. Egyébként a Magyar Televízió 50 percet ad majd le, míg a DVD-n az egész két és fél óra rajta lesz, plusz egy werkfilm is!!!

Üdv: a KARTHAGO.
sziasztok,egerbe, mikor,jötök,nagy,rajongotok,vagyok,kivánok,sok,sikert,kivánok,netek,udvözletel,bartagábor,egerböl
Helló nagyon jólett a 30-éves album!!!!Ti jókvoltatok régen jókvagytok most és mindigis jók lesztek!!!!!Ezt szeretem,csak így tovább fiúk!
Kedvencek vagytok, voltatok is lesztek is. Faterral mit zúztunk a zenétekre mikor kicsi voltam. Köszönöm!
Már sokszor elhangzott,hogy a 30éves jubileumot a KARTHAGO egy új gitár centrikus albummal is szeretné megünnepelni illetve a rajongóit megajándékozni ezzel.
Aki ebben a tudatban várta az IDŐTÖRÉST az nem csalódhatott mert olyan album jelent meg amilyet még sosem készítettek de minden jellegzetes "karthagos"
tulajdonsággal bír és igen-igen ütősre sikeredett.
Én is oszTOM Gábor és steve véleményét és Richienek pedig karthagos rajongói barátsággal ajánlom még sokszori meghallgatásra az új albumot tiszteletben tartva a véleményét,hátha közelebb kerül hozzá az IDŐTÖRÉS.
Nem szabad elfelejteni azt sem,hogy 1984-ben a Senkiföldjén albumról is sokan szkeptikusan beszéltek
mind a szakma mind közönség aztán kiderült róla ,hogy fényévekkel megelőzte a korát.
Tudom ez nem fórum de az olvasottak alapján nekem ezek a gondolataim támadtak.

Maradok a KARTHAGO feltétlen híve:Tomi
Sziasztok! Rohadt jók voltatok, vagytok, és lesztek is!
Mikor jöttök Pilisre?
Néhány (az összes) tabotokat felrakhatnátok erre az oldalra!

A Karthago válaszol:
Mi az a tab???
Sziasztok!En sem értek 1et a Richie-vel!Ez nem slágerzene,ami 1.hallásra megfog.én 1hétig hallgattam autoban,naponta 2x45 percet,minél tobbet hallgattam,annál jobban tetszett!
Sziasztok! Én abszolút nem értek egyet Richie-vel! Töbször is végighallgattam az Időtörést és szerintem kib..szott jól szólnak a gitárock! Bármelyik amerikai zenekar megirigyelhetné ezt a hangzást. és kurva jók a szólók is. Sok külföldi lemezem van inkább az amerikai rockbandákat gyűjtöm és azok szólnak úgy mint a Karthago. Úgyhogy Richie te inkább hallgass neotont,az biztos jobben tetszik majd. Bocs hogy kiakadtam de ez hülyeség volt Richietől nemtom mért ir ha nem ért hozzá.
Sziasztok Fiúk!

Örömmel láttam,hogy megjelentek a FOTÓALBUMBAN az archív felvételek, csak így tovább!

Maradok feltétlen hívetek:Tomi