2020.02.19.

Még mindig teljes gőzzel folyik a 2020-as nagy nyári "ROCK A VÉRÜNK!" című turné szervezése! Nap-mint nap jelentkeznek újabb és újabb városok, fesztiválok, vidéki, erdélyi, és felvidéki helyszínek,...

2020.02.19.

 Február 21, pénteken ritka és exkluzív klubkoncertünk lesz Sopronban, a Hangár Music Gardenban! Mi nem nagyon játszunk klubokban, sőt kevés kivétellel soha, sokkal inkábbb a sokezres nagy fesztiválokon...

2020.02.08.

 Jó így megérkezni Miskolcra!!!!  "Minden jegy elkelt"....
További képes beszámoló a tegnapi fergeteges, teltházas kétórás totális őrületről később!. Isteni volt, köszönjük Miskolc...

Rajongói levelek

Tájékoztatunk, hogy az oldal moderált, a KARTHAGO zenekar fenntartja a jogot arra, hogy stílusában vagy tartalmában ide nem illő, sértő módon közzétett hozzászólásokat ne publikálja.


Név:
E-mail:
Bejegyzés:
Kérem, írja be a képen látható karaktereket:


Kedves Zenekar,kedves rajongó társak!

Szíves figyelmetekbe ajánlom a ROCKINFORM novemberi számát ,melyben beszámolót olvashattok,a szeptemberi
Aréna koncertről és egy lemezkritikát a SENKIFÖLDJÉN
album újra kiadott cd változata kapcsán.
Vasárnap pedig KARTHAGO koncert a Műjégpályán:)

Maradok feltétlen hívetek: Tomi
Sziasztok ! Csak egy rövid kérdés akkor vasárnap a jégpályán bizti ott lesztek délután 3 órakor ? Mert akkor feljövök vidékről !

A Karthago válaszol:
Szia János! Igen játszik a KARTHAGO a Műjégpályán!! Nem pont háromkor, hanem kb. fél öt körül. Az egész Szimpátia- koncert, az előzetes tervek alapján, kb. hat-fél hétig tart. Úgyhogy gyere bátran! :-)))

Üdv:
a KARTHAGO!
Sziasztok! Ott voltam a jubileumi koncerteken,képes voltam Ausztriából is elutazni Bp.-re csak hogy ott lehessek,de nem bántam meg mert a buli csodálatos,nagyszerü és kimondottan fantasztikus volt.Remélem lesz erröl az óriáskoncertröl hamarosan dvd meg cd is,mert azonnal megvásárolom. Nagyon örülnék ha gyakraban jönnétek nyugat-Magyarországra is koncertezni. Kitünö az új album is,amit azonnal megrendeltem a Rock Diszkont-ból ahogy megjelent,amit nagyon-nagyon gyakran már végig hallgattam. Ès mégvalami: TI VAGYTOK A LEGJOBBAK!!!

üDV:Levente Bécsböl

A Karthago válaszol:
Kedves Levente! Köszönjük!!! Kérdésedre a válasz: igen, lesz, készül a DVD a nagykoncertről, talán karácsonyra, de lehet, hogy már csak januárra, de mindenképpen hamarosan megjelenik!

üDV: A KARTHAGO!
A jó dalok mindig rólad és belőled szólnak,eget rengető zenei kísérettel.Egyszóval:Karthago!
Sziasztok!A jubileumi koncert szuper volt,alig várom,hogy megjelenjen dvd-n!Remélem rajta lesz a"discos"videoklip is,amelyet az unplugged-rész elott láttunk:))) Tisztelettel egy felvidéki rajongo(azért a szulinapi tortábol adhattatok volna az elso sorban álloknak,én ugyanis OTT VOLTAM...) :)
Drága Fiúk!

Olyan jó,hogy a Sláger Rádió szimpátia koncerten Ti is felléptek ez nagyon nemes dolog tőletek én meg szépen el tolom rá a "biciklit" a kisfiammal együtt.Azt szeretném megkérdezni lehet-e már
tudni,hogy hány órakor kezd a zenekar?
Nagyon klassz,hogy folyamatosan bővül a fotóalbum rovat,köszönet érte Ferry "bá".

Maradok feltétlen hívetek:Tomi
Tegnap megvettem az Időtörést! Jól tettem! Már kézbefogva is nagyon szép az album, igazán méltó a Karthagoi szinvonalához! Azután meghallgattam. Egyszer-kétszer-háromszor. Egyszer délután aztán estefelé és éjjel,lefekvés előtt még egyszer. Ma reggel is ezzel indult a napom. Nem tudok vele betelni!!!!! Ez szerintem az év legeslegjobb lemeze! Ezen minden van, ami ma fontos egy rockzene hallgatónak. Stylus, keménység, lendület, érzékenység,mondanivalo, romantika és igazi dögös rockzene. Ez pont olyan amit nemcsak a fiúk szeretnek,hanem a lányok is beleborzonghatnak és imádhatnak. Engem totál elvarázsolt! Csodás egységes klasszikus album, gratulálok a zenekarnak! Még sose irtam sehová blogot vagy mit, de most addig keresgéltem,amig rátaláltam a honlapotokra és muszáj volt ezt beirnom! Köszönöm nektek az isteni zenét! Rita. Már a pasim is elvitta délelőtt a kocsijában bömbölteti:-)
üdv!

egy lemezajánlót ajánlók ami a Láthatatlan Sárvár kulturális blogmagazinon jelent meg a Karthago új lemezéről:
http://lathatatlansarvar.freeblog.hu/archives/2009/10/25/Idotoros_duborges_-_Karthago_30_ev_utan/

és egy cikk fotókkal a sárvári Vármeetingről ahola zenekar fellépet:
http://lathatatlansarvar.freeblog.hu/archives/2009/08/12/Illa-berek_nadak-erek_a_motorosok_jo_emberek_-_VIII_Varmeeting_2_nap/

minden jót! coo/

A Karthago válaszol:
Köszönjük! Mindkettő jó és korrekt cikk, lehet, hogy majd ki is tesszük a honlapra.

Üdv: a KARTHAGO.
Kedves Karthago! Ahogy eddig minden, nektek minden fantasztikusan sikerül! Ott voltunk az óriáskoncerten öt barátnőmmel, és egy kollégánkkal, az elmúlt 5 év legjobb koncertjét láthattuk! Ilyen profin, energikusan, jókedvűen, lazán játszó zenekart még sosem láttunk. Ugyanakkor a rockzene iránti közös szenvedélyünk a barátnőimmel is tökéletesen kielégült, mert amit Ti nyomtok, az az igazi ROCKZENE maga! Nekem irhatnak Eddáról, Bikiniről, stb bármit,ezek a feneketekbe sem jönnek!
Azután ott az új lemez. Egy csoda, kb. huszadszor hallgatom, és egyre jobban tetszik, élvezem, borsódzik a hátam a lassú daloktól,a gyors számok meg tökéletesek!
És végül itt van a hoinlapotok, olvasom, hogy megújult. Átböngésztem, rendben van, nagyon! Pár korszerű ötlet még beleférne, ahogy mások is irták, de már igy is szuper.
Szóval gratulálok a csapatnak, nem tudom ki irányitja, talán a Szigeti Feri, de hogy nektek minden klasszul sikerül, az nem lehet véletlen!
Csak igy tovább kedves Karthago, mi a csajokkal drukkolunk nektek, figyelünk benneteket és epedve várjuk a következő koncertjeiteket. Ott leszünk az biztos.
Éljen a ROCK, le a dizsivel!!!!

Anett és a csajok: Saci, Odett, Maca, Hugi, Dinnye és Andibandi.
CSók nektek!

A Karthago válaszol:
Kedves "CSajok"!
Igazán jól estek soraitok, pláne, ha ilyen klassz nők írták! (+ egy pasi?)

Sok szeretettel várunk Benneteket a tavaszi- és nyári turnénk állomásain!

Üdv: a KARTHAGO!
Kedves Karthago!
Szeretném elmondani, hogy nagyon szeretlek titeket,szuper az új cd is, a koncert is nagyon rendben volt. Nyáron is elég sokat találkoztunk, azok a bulik is felejthetetlenek voltak, ahogy a következő turnétok is biztos vagyok benne, hogy siker lesz! Nagyon jók vagytok, ezért is szeretnek titeket annyian,magatokat adjátok,és látni mennyire figyeltek a közönségre. Rengeteg rajongótok van, és csak azt sajnálom, hogy egyes rajongóitokat kicsit elfelejtettétek.
Nagyon sok sikert és jó munkát a továbbiakban,és sok-sok legalább olyan jó koncerteket, mint az idén.
Mi továbbra is hallgatunk titeket,mert rengeteg élményt adtatok, és mert szerintem Ti vagytok a legjobbak.
Üdv. Nektek

A Karthago válaszol:
Nagyon köszönjük! Kedvesek vagytok. Ha az "elfelejtett, egyes" rajongók alatt magatokat értitek, :-)) akkor valóban igazatok lehet, kicsit keveset jelentkeztünk az elmúlt időben személy szerint, de kérlek, tudjátok be ezt annak, hogy óráról órára be voltunk osztva, és tényleg szinte semmire nem volt időnk! Be fogjuk pótolni!!!

Üdv: a KARTHAGO!
Sziasztok!
Nagyon tetszik az új honlapotok,szuper lett! !! Olvastam,hogy már készül a menetrend a jövő évi koncertekhez, remélem akkor is legalább annyiszor találkozunk majd, mint az idén nyáron! Addig is minden jót és jó egészséget Nektek!
Barbi és Csabi Miskolcról
Kedves Karthago! Szuper az új honlapotok! Köszönjük nektek a mezőkövesdi nyári bulitokat ,az eső ellenére nagyon jól éreztük magunkat! A gyerekeinknek is tetszett a "tucc-tucc" zene helyett, szívesen néztek és hallgattak benneteket. Remélem a közeljövőben láthatunk még benneteket a mi kis városunkban! Sziasztok! Anikó
Kedves Karthagó ! Szívből gratulálok az új honlaphoz !
Nagyon mai és rendkivűl színvonalas. Már nagyon vártam és nem okoztatok csalódást! Szeretném megkérdezni hogy régi koncert felvételeket 81, 82-ből nem tudnátok feltenni vagy például tv felvételeket a régi időkből ? Mégegyszer gratulálok és örülök hogy vagytok léteztek ! Továbbra is minden jót kivánok a zenekar minden tagjának !

A Karthago válaszol:
Köszönjük a dicséretet. Jó ötlet, amit írtál, fel fogunk tenni régebbi koncertképeket is, talán pár archívot is, a '80-as évekből. Lehet, -ezt csak a műszakiak tudják -, hogy egy-két igazán régi videófelvételt is fel lehetne tölteni, biztosan sok derültséget okozna! :-)

Üdvözlettel: a KARTHAGO!
Húúúúú ! Baromi jó az új honlap!!! Gratula! Ez az igazi színvonal, 2009-ben! Nagyon várom a többi lemez belehallgatási lehetőséget is !! Attesz, Zuglóból

A Karthago válaszol:
Köszönjük! Még nincs minden készen,folyamatosan bővítjük a honlapot, javítgatjuk, és töltődnek fel a többi albumok belehallgatási lehetőségei is!
Üdv: a KARTHAGO!
Sziasztok Fiúk!
Úgy látszik Ti nem tudtok hibázni:) Új album.nem is akármilyen Aréna koncert és most az új honlap!
Csak gratulálni tudok hozzá és megköszönni Nektek és a készítőinek.
Minden jót az egész ZENEKARNAK! Tomi

Draga masodik csaladunk!
Ezuton tudatjuk levelunkben veletek, hogy a koncert fantasztikus es felulmulhatatlan volt. Mega - giga STAROK vagytok!!!!Egy eletre szolo buli volt nagyon orulunk ,hogy ott lehettunk!
EGYIPTOM!
No az meg a masik elmeny!:)
Nagyon szepen koszonjuk ,hogy a naszutunkat csaladi korben veletek tolhettuk.
Remelem jovore sima nyaralas lesz:)(Fazi)
Nagyon szepen koszonjuk mindannyiotoknak meg 1x ezeket a fantasztukus napokat. (azota tudom milyen a hig reggel:)))

Rina&Tomi
Sziasztok !
Zalaegerszegről utaztunk a koncertre a lányommal, aki a Requiemen és az Apáink útján kívül nem sokat tudott a Karthagoról. Úgy láttam kicsit kétkedve fogadta a lelkesedésemet, hogy milyen szuper koncertre megyünk.
Persze én a régi dalokat torkom szakadtából üvöltöttem és néha-néha ránéztem a lányomra, hogy vajon tetszik-e neki a koncert. Azt láttam, hogy rázza a fejét, dobol a lábával, tapsol és mosolyog rám. Jelentem, van egy új rajongótok !
Köszönjük, hogy ZENÉLTEK !
Sziasztok Fiúk!
Szeretném megkérdezni,hogy mikor és melyik televíziós csatornán lesz látható a koncert , valamint azt,hogy a dvd-n kívül cd-n is megjelenik-e a jubileumi koncert anyaga?
Minden jót Nektek! Tomi

A Karthago válaszol:
Kedves Tomi XXII.kerület!

A Magyar Televízióban lesz látható a koncert, valószínűleg november végén, vagy december elején, még mi sem tudjuk pontosan, szerintünk a televíziósok sem...
A DVD is elkészül úgy év végére, de, hogy CD-t is adjunk ki-e a koncertről, azt még meggondoljuk, a kiadónktól is függ.

Üdvözlettel:

A KARTHAGO.
Fényképeket láthatunk a koncertről? És beszámolót?

A Karthago válaszol:
Kedves Robi!

Igen, ma (2009 október 06) jöttünk meg Egyiptomból, ahol közös nyaraláson pihentük ki az óriáskoncert, és a több hónapos előkészületeinek fáradalmait. Azonnal nekilátunk az új honlap befejezésének, reményeink szerint a hét végére már látható lesz. És sok-sok fotót is felteszünk a jubileumi koncertről, de találtok majd felvételeket a nyaralásról is.

Üdv: A KARTHAGO
Varga Ernőnek külön köszönet hogy tágította a látókörömet ezzel a NAGYON jó
jubileumi koncerttel ,ami A-Z-ig tökéletes volt :-))) ,gratulálok a csapatnak.....