2021.03.15.

 

Az Emberi erőforrások minisztere, Prof. Dr. Kásler Miklós, 2021, március 15.-i nemzeti ünnep alkalmából a KARTHAGO együttesnek kiemelkedő és példaértékű munkássága...

2020.10.31.

Bízzunk a vírusjárvány legkésőbb 2021 tavaszi visszaszorulásában, és reménykedjünk a nyári nagy élő KARTHAGO koncertek megvalósulásában!

Mi HISZÜNK ebben és úgy tűnik már sokan mások is, hiszen...

2020.08.28.

 Augusztus 28.-án csodás és egyszeri élményt adunk a rajongóinknak! Egy klassz dunai sétahajón, a Sirona hajón ad akusztikus koncertet a KARTHAGO. Azt gondoljuk, egy meseszép sétahajózás Budapest...

Rajongói levelek

Tájékoztatunk, hogy az oldal moderált, a KARTHAGO zenekar fenntartja a jogot arra, hogy stílusában vagy tartalmában ide nem illő, sértő módon közzétett hozzászólásokat ne publikálja.


Név:
E-mail:
Bejegyzés:
Kérem, írja be a képen látható karaktereket:


Sziasztok! Bele-bele olvastam a hozzászólásokba, és látom, hogy nagyon komoly kötődésű rajongók vannak itt jelen és nagyon-nagyon szeretik a zenekart. Ez egy hatalmas dolog!
Én is nagyon szeretem a Karthagot, és kíváncsian vártam, hogy mire lesz képes a banda az új lemezen? Nos, én egy kicsit, sőt nem is kicsit csalódtam. A nóták azok jók, igazi Karthago dalok, de a hangzás az nekem nagyon nagy csalódás. Higgyétek el, hogy a legnagyobb tisztelettel fordulok felétek, de ez a lemez sajnos nem szól jól! Különösképpen a gitárok, főként a szólók szólnak nagyon gyengén! Én készséggel elfogadom, hogy ha azt mondjátok, hogy nem értek a dolgokhoz, de csináltatok Ti már ennél sokkal jobb hangzást is.
Mindazonáltal továbbra is szeretem a zenekar dalait, és további jó egészséget és sok-sok sikert kívánok nektek!

A Karthago válaszol:
Szia Richie!
Köszönjük a kritikát is, fontos nekünk, hogy olvassunk más véleményt is! Természetesen ízlések és pofonok különbözőek, és azt mi is pontosan tudjuk, hogy egy produkció, egy lemez, avagy koncert, nem tetszhet mindenkinek egyformán. Egy biztos, mi minden megtettünk azért, hogy a lehető legjobban szóljon a lemez, az egyik legpatinásabb rockstúdióban vettük fel, a legjobb hangszerekkel és erősítőkkel, a legkorszerűbb effektekkel és több, mint három (!) hónapot dolgoztunk vele. A KARTHAGO-nak van egy sajátos, -talán most kicsit újabb -hangzásvilága, ami az eddigiekhez képest valóban némileg más, és ezt megítélni természetesen ízlés dolga.
Nekünk ez a hangzás és gitárhang nagyon tetszett és tetszik is, abszolút egyedi, és jól felismerhető. Csak a KARTHAGO-ra jellemző! Ezt pedig kifejezetten fontosnak tartottuk és tartjuk. De, -ahogyan már korábban is írtuk más hasonló kritikai levelekre válaszként -, tökéletesen tiszteletben tartjuk a véleményed, és nagyon köszönjük.
Üdvözlettel: a KARTHAGO!
Sziasztok ! Vasárnap jól eláztam de se baj ! Nagyon szeretem és tisztelem azokat a zenészeket akik eljöttek játszani főleg azokat akik már évtizedek óta a topon vannak de amikor jön a Karthagó az mindig nagyon- nagyon más, van bennetek valami olyan kisugárzás ami a többiekben nincs. Már 81-ben is ez fogott meg de nagyon ! Négy szám de hatalmasat ütött megint, nagyon köszönöm megérte elázni !!!!!!!!

A Karthago válaszol:
Ez jól esett, köszönjük!!! (Az eső is jól esett... :-)))

Üdvözlettel: a KARTHAGO TEAM.
Ott voltunk tegnap, a Sláger koncerten, megint frenetikus volt a Karthago!!!!!!
Ti mindig pontosan tudjátok, mikor, mennyit és mit kell játszanotok! Ez hogyan van??? Zseniális. A ti koncertetek volt a legfrappánsabb és igazi zenei szinvonalat mutattatok fel. A négy dalotokban minden benne volt, ami a Karthagotól fontos: a rock, a magas szinvonalú zene, az igazi hangulatkeltés profizmusa, és a mondanivaló. Az különösen tetszett, ahogy Szigeti Feri most másként jelentette be a Reqviemet, és ezzel a Slágernek üzent zseniálisan: "Ugye eljössz még?" Ez nagyon ügyes és megható volt, odaillett nagyon mindenkinek tetszett gratulálok. A csajok nevében is, bár szanaszét áztunk este forró fürdővell melengettük magunkat, de az élmény csodás volt, a százezer ember között, érezni az összetartozás örömét! Ezt nem lehet elfelejteni. Nektek pedig további hasonló sikereket! Anett és a csajok!!!

A Karthago válaszol:
Nagyon köszönjük csajok!!! :-))

Nekünk is gyönyörű látvány, és hatalmas élmény volt látni ezt az irdatlan embertömeget, és érezni a sugárzó szeretetet! Jó volt ott lenni, jó volt veletek!
Üdv: a KARTHAGO.
Sziasztok,

Nagyon örülök,hogy megint hallatok magatok felől.Az én apukámat,akit Csabának hivnak mindig is nagy rajongotok volt,fiatalkorában Karthágónak becézték és hát nem keveset hallgattatta velünk gyerekeivel a számaitokat.Szóval csak annyit:a KARTHÁGÓ VAN VOLT ÉS LESZ,legalább is számomra biztos.

Rengeteg sikert és sok jó koncertezést kívánok.........dec harminc,Debrecen.......első sorban az biztos.

K. Kinga

Kedves Zenekar,kedves rajongó társak!

Szíves figyelmetekbe ajánlom a ROCKINFORM novemberi számát ,melyben beszámolót olvashattok,a szeptemberi
Aréna koncertről és egy lemezkritikát a SENKIFÖLDJÉN
album újra kiadott cd változata kapcsán.
Vasárnap pedig KARTHAGO koncert a Műjégpályán:)

Maradok feltétlen hívetek: Tomi
Sziasztok ! Csak egy rövid kérdés akkor vasárnap a jégpályán bizti ott lesztek délután 3 órakor ? Mert akkor feljövök vidékről !

A Karthago válaszol:
Szia János! Igen játszik a KARTHAGO a Műjégpályán!! Nem pont háromkor, hanem kb. fél öt körül. Az egész Szimpátia- koncert, az előzetes tervek alapján, kb. hat-fél hétig tart. Úgyhogy gyere bátran! :-)))

Üdv:
a KARTHAGO!
Sziasztok! Ott voltam a jubileumi koncerteken,képes voltam Ausztriából is elutazni Bp.-re csak hogy ott lehessek,de nem bántam meg mert a buli csodálatos,nagyszerü és kimondottan fantasztikus volt.Remélem lesz erröl az óriáskoncertröl hamarosan dvd meg cd is,mert azonnal megvásárolom. Nagyon örülnék ha gyakraban jönnétek nyugat-Magyarországra is koncertezni. Kitünö az új album is,amit azonnal megrendeltem a Rock Diszkont-ból ahogy megjelent,amit nagyon-nagyon gyakran már végig hallgattam. Ès mégvalami: TI VAGYTOK A LEGJOBBAK!!!

üDV:Levente Bécsböl

A Karthago válaszol:
Kedves Levente! Köszönjük!!! Kérdésedre a válasz: igen, lesz, készül a DVD a nagykoncertről, talán karácsonyra, de lehet, hogy már csak januárra, de mindenképpen hamarosan megjelenik!

üDV: A KARTHAGO!
A jó dalok mindig rólad és belőled szólnak,eget rengető zenei kísérettel.Egyszóval:Karthago!
Sziasztok!A jubileumi koncert szuper volt,alig várom,hogy megjelenjen dvd-n!Remélem rajta lesz a"discos"videoklip is,amelyet az unplugged-rész elott láttunk:))) Tisztelettel egy felvidéki rajongo(azért a szulinapi tortábol adhattatok volna az elso sorban álloknak,én ugyanis OTT VOLTAM...) :)
Drága Fiúk!

Olyan jó,hogy a Sláger Rádió szimpátia koncerten Ti is felléptek ez nagyon nemes dolog tőletek én meg szépen el tolom rá a "biciklit" a kisfiammal együtt.Azt szeretném megkérdezni lehet-e már
tudni,hogy hány órakor kezd a zenekar?
Nagyon klassz,hogy folyamatosan bővül a fotóalbum rovat,köszönet érte Ferry "bá".

Maradok feltétlen hívetek:Tomi
Tegnap megvettem az Időtörést! Jól tettem! Már kézbefogva is nagyon szép az album, igazán méltó a Karthagoi szinvonalához! Azután meghallgattam. Egyszer-kétszer-háromszor. Egyszer délután aztán estefelé és éjjel,lefekvés előtt még egyszer. Ma reggel is ezzel indult a napom. Nem tudok vele betelni!!!!! Ez szerintem az év legeslegjobb lemeze! Ezen minden van, ami ma fontos egy rockzene hallgatónak. Stylus, keménység, lendület, érzékenység,mondanivalo, romantika és igazi dögös rockzene. Ez pont olyan amit nemcsak a fiúk szeretnek,hanem a lányok is beleborzonghatnak és imádhatnak. Engem totál elvarázsolt! Csodás egységes klasszikus album, gratulálok a zenekarnak! Még sose irtam sehová blogot vagy mit, de most addig keresgéltem,amig rátaláltam a honlapotokra és muszáj volt ezt beirnom! Köszönöm nektek az isteni zenét! Rita. Már a pasim is elvitta délelőtt a kocsijában bömbölteti:-)
üdv!

egy lemezajánlót ajánlók ami a Láthatatlan Sárvár kulturális blogmagazinon jelent meg a Karthago új lemezéről:
http://lathatatlansarvar.freeblog.hu/archives/2009/10/25/Idotoros_duborges_-_Karthago_30_ev_utan/

és egy cikk fotókkal a sárvári Vármeetingről ahola zenekar fellépet:
http://lathatatlansarvar.freeblog.hu/archives/2009/08/12/Illa-berek_nadak-erek_a_motorosok_jo_emberek_-_VIII_Varmeeting_2_nap/

minden jót! coo/

A Karthago válaszol:
Köszönjük! Mindkettő jó és korrekt cikk, lehet, hogy majd ki is tesszük a honlapra.

Üdv: a KARTHAGO.
Kedves Karthago! Ahogy eddig minden, nektek minden fantasztikusan sikerül! Ott voltunk az óriáskoncerten öt barátnőmmel, és egy kollégánkkal, az elmúlt 5 év legjobb koncertjét láthattuk! Ilyen profin, energikusan, jókedvűen, lazán játszó zenekart még sosem láttunk. Ugyanakkor a rockzene iránti közös szenvedélyünk a barátnőimmel is tökéletesen kielégült, mert amit Ti nyomtok, az az igazi ROCKZENE maga! Nekem irhatnak Eddáról, Bikiniről, stb bármit,ezek a feneketekbe sem jönnek!
Azután ott az új lemez. Egy csoda, kb. huszadszor hallgatom, és egyre jobban tetszik, élvezem, borsódzik a hátam a lassú daloktól,a gyors számok meg tökéletesek!
És végül itt van a hoinlapotok, olvasom, hogy megújult. Átböngésztem, rendben van, nagyon! Pár korszerű ötlet még beleférne, ahogy mások is irták, de már igy is szuper.
Szóval gratulálok a csapatnak, nem tudom ki irányitja, talán a Szigeti Feri, de hogy nektek minden klasszul sikerül, az nem lehet véletlen!
Csak igy tovább kedves Karthago, mi a csajokkal drukkolunk nektek, figyelünk benneteket és epedve várjuk a következő koncertjeiteket. Ott leszünk az biztos.
Éljen a ROCK, le a dizsivel!!!!

Anett és a csajok: Saci, Odett, Maca, Hugi, Dinnye és Andibandi.
CSók nektek!

A Karthago válaszol:
Kedves "CSajok"!
Igazán jól estek soraitok, pláne, ha ilyen klassz nők írták! (+ egy pasi?)

Sok szeretettel várunk Benneteket a tavaszi- és nyári turnénk állomásain!

Üdv: a KARTHAGO!
Kedves Karthago!
Szeretném elmondani, hogy nagyon szeretlek titeket,szuper az új cd is, a koncert is nagyon rendben volt. Nyáron is elég sokat találkoztunk, azok a bulik is felejthetetlenek voltak, ahogy a következő turnétok is biztos vagyok benne, hogy siker lesz! Nagyon jók vagytok, ezért is szeretnek titeket annyian,magatokat adjátok,és látni mennyire figyeltek a közönségre. Rengeteg rajongótok van, és csak azt sajnálom, hogy egyes rajongóitokat kicsit elfelejtettétek.
Nagyon sok sikert és jó munkát a továbbiakban,és sok-sok legalább olyan jó koncerteket, mint az idén.
Mi továbbra is hallgatunk titeket,mert rengeteg élményt adtatok, és mert szerintem Ti vagytok a legjobbak.
Üdv. Nektek

A Karthago válaszol:
Nagyon köszönjük! Kedvesek vagytok. Ha az "elfelejtett, egyes" rajongók alatt magatokat értitek, :-)) akkor valóban igazatok lehet, kicsit keveset jelentkeztünk az elmúlt időben személy szerint, de kérlek, tudjátok be ezt annak, hogy óráról órára be voltunk osztva, és tényleg szinte semmire nem volt időnk! Be fogjuk pótolni!!!

Üdv: a KARTHAGO!
Sziasztok!
Nagyon tetszik az új honlapotok,szuper lett! !! Olvastam,hogy már készül a menetrend a jövő évi koncertekhez, remélem akkor is legalább annyiszor találkozunk majd, mint az idén nyáron! Addig is minden jót és jó egészséget Nektek!
Barbi és Csabi Miskolcról
Kedves Karthago! Szuper az új honlapotok! Köszönjük nektek a mezőkövesdi nyári bulitokat ,az eső ellenére nagyon jól éreztük magunkat! A gyerekeinknek is tetszett a "tucc-tucc" zene helyett, szívesen néztek és hallgattak benneteket. Remélem a közeljövőben láthatunk még benneteket a mi kis városunkban! Sziasztok! Anikó
Kedves Karthagó ! Szívből gratulálok az új honlaphoz !
Nagyon mai és rendkivűl színvonalas. Már nagyon vártam és nem okoztatok csalódást! Szeretném megkérdezni hogy régi koncert felvételeket 81, 82-ből nem tudnátok feltenni vagy például tv felvételeket a régi időkből ? Mégegyszer gratulálok és örülök hogy vagytok léteztek ! Továbbra is minden jót kivánok a zenekar minden tagjának !

A Karthago válaszol:
Köszönjük a dicséretet. Jó ötlet, amit írtál, fel fogunk tenni régebbi koncertképeket is, talán pár archívot is, a '80-as évekből. Lehet, -ezt csak a műszakiak tudják -, hogy egy-két igazán régi videófelvételt is fel lehetne tölteni, biztosan sok derültséget okozna! :-)

Üdvözlettel: a KARTHAGO!
Húúúúú ! Baromi jó az új honlap!!! Gratula! Ez az igazi színvonal, 2009-ben! Nagyon várom a többi lemez belehallgatási lehetőséget is !! Attesz, Zuglóból

A Karthago válaszol:
Köszönjük! Még nincs minden készen,folyamatosan bővítjük a honlapot, javítgatjuk, és töltődnek fel a többi albumok belehallgatási lehetőségei is!
Üdv: a KARTHAGO!
Sziasztok Fiúk!
Úgy látszik Ti nem tudtok hibázni:) Új album.nem is akármilyen Aréna koncert és most az új honlap!
Csak gratulálni tudok hozzá és megköszönni Nektek és a készítőinek.
Minden jót az egész ZENEKARNAK! Tomi

Draga masodik csaladunk!
Ezuton tudatjuk levelunkben veletek, hogy a koncert fantasztikus es felulmulhatatlan volt. Mega - giga STAROK vagytok!!!!Egy eletre szolo buli volt nagyon orulunk ,hogy ott lehettunk!
EGYIPTOM!
No az meg a masik elmeny!:)
Nagyon szepen koszonjuk ,hogy a naszutunkat csaladi korben veletek tolhettuk.
Remelem jovore sima nyaralas lesz:)(Fazi)
Nagyon szepen koszonjuk mindannyiotoknak meg 1x ezeket a fantasztukus napokat. (azota tudom milyen a hig reggel:)))

Rina&Tomi