2020.02.19.

Még mindig teljes gőzzel folyik a 2020-as nagy nyári "ROCK A VÉRÜNK!" című turné szervezése! Nap-mint nap jelentkeznek újabb és újabb városok, fesztiválok, vidéki, erdélyi, és felvidéki helyszínek,...

2020.02.19.

 Február 21, pénteken ritka és exkluzív klubkoncertünk lesz Sopronban, a Hangár Music Gardenban! Mi nem nagyon játszunk klubokban, sőt kevés kivétellel soha, sokkal inkábbb a sokezres nagy fesztiválokon...

2020.02.08.

 Jó így megérkezni Miskolcra!!!!  "Minden jegy elkelt"....
További képes beszámoló a tegnapi fergeteges, teltházas kétórás totális őrületről később!. Isteni volt, köszönjük Miskolc...





Rajongói levelek

Tájékoztatunk, hogy az oldal moderált, a KARTHAGO zenekar fenntartja a jogot arra, hogy stílusában vagy tartalmában ide nem illő, sértő módon közzétett hozzászólásokat ne publikálja.


Név:
E-mail:
Bejegyzés:
Kérem, írja be a képen látható karaktereket:


Megújult honlap és új lemez augusztusban? Srácok, ma már szeptembert írunk és sehol semmi. Mindegy, kivárjuk. És megyünk az arénába! Aztán nagy buli legyen ám! Szorítok nektek!

A Karthago válaszol:
Kedves Bubu!

Hát igen... A honlappal még kínlódunk, viszont az új album már a boltokban!!!!

Üdv: a KARTHAGO.
Sziasztok,én egy 40 éves rock őrűlt vagyok,gyerek koromban is rátok tomboltam,és ez ugy néz ki hogy járó kerettel is rátok fogok. GRATULA.
Sziasztok,én egy 40 éves rock őrűlt vagyok,gyerek koromban is rátok tomboltam,és ez ugy néz ki hogy járó kerettel is rátok fogok. GRATULA.
KÖSZÖNÖM EZT AZ ÚJ ALBUMOT TÉNYLEG MEGTÖRTÉTEK AZ IDŐT! ŐRÜLET ez az új
sound amibe beépítettétek a klasszikus vokális " karthagós "stílust. Az Isten áldja meg a Bandát érte és még egyszer köszi ezt a csodát. Tomi
Go-Go Karthago !
Kedves Karthago,
A ROCK örök és a többi csak mellébeszélés. Dübörögjetek még legalább 30 évig.
A Gidónak persze ez 67 kell hogy legyen. Ő tudja, egyszerű összeadás !!!!!
Sziasztok!
Jó időbe telt, de ideértem. :o)
Én is... Akarom mondani a férjemmel mi is ott voltunk Gútán, és szenzációsan jól éreztük magunkat! A zene adott volt, azt tudtam, hogy abban nem csalódhatom, így is volt! Ezt pedig hatványozták a zenészek jókedvükkel, mosolyukkal és sugárzó egyéniségükkel! Érezni lehett mennyire élvezitek egymás társaságát és a zenélést! Bár ismerhetnélek Titeket személyesen! MIndent egybevetve azt kell mondjam, ha minden hétre jutna egy ilyen élmény, ezerszer könnyebb lenne átvergődni a szürke hétköznapokon! Addig is, míg él bennem az este emléke van miből "táplálkoznom", aztán pedig majdcsak összefutunk valahol! :o)
Külön köszönet a "régi lányokért", mert az igazán jól esett, volt valami ami rólam szólt! Mert ugyan még piszkosul fiatal vagyok, de a két pici gyerek mostanában "kivon a forgalomból". ;o)

Ezer köszönet, és csapjátok szét a sportarénát!

Üdv, bubi

ui: Gidó máskor valami nagyobbat és élénkebb színűt dobhatna le a színpadról, ha már relikvia, mert a zöld pengető ott maradt a zöld füvön, legalábbis akkor hiába vetődtünk utána, nem lett meg. :o)))
Köszönöm Nektek, hogy vagytok, a zenétek az életem része!!!
Most jöttem meg Gútáról, és boldog vagyok, hogy Veletek lehettem, és köszönöm az új számokat is, biztosan szeretni fogjuk az új dalokat is!!!
Szeretlek Titeket!

meli deákiról
Sziasztok! Szeretném megkérdezni pontosan hánykor lesz Gútán /Szlovákiában/ a koncert 2oo9.8.14-én.Biztos ott leszek!

A Karthago válaszol:
Kedves Gabi-Szlovákiábol!

Augusztus 14.-én, 21.15 perckor kezd a KARTHAGO Gútán.

Üdv: a Team.
Hajrá Karthago!!!! A Sárvári koncertetek óriási volt!Megmutattátok hogyan kell a rockkot igazán jól játszani! Nem a kor számit,hanem ahogyaz azt ti művelitek,azt tanitani kéne a fiataloknak!!!!!!!!! Minden rockzene szerető fiatalnak meg kéne néznie a Karthagót, mert ti olyan mércét állítotok fel amit csak csodálni lehet. Ebben erő van igazi őserő. Az uj számok is nagyon ütnek, tiszta őrület,várom már az új lemezt!
csak igy tovább Karthagó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Gergő a Yamahás.( WildStar 1100 Chopper!! A KIRÁLY)

A Karthago válaszol:
Kedves Ács Gergő!

Köszönjük a dicséretet, valóban remekül éreztük magunkat a sárvári motoros találkozón! Nagyon örültünk annak, hogy a kései kezdés ellenére, az egész óriási tömeg megvárta a KARTHAGO-t, és ki is tartottatok éjjel egyig!
Örülünk annak is, hogy tetszettek az új dalok, annak ellenére, hogy az egyiket tök először játszottuk közönség előtt, és persze még nem volt annyira tökéletes.
(Ja , klassz lehet a motorod!)

Üdv: a KARTHAGO!!!
Kedves Karthago!

Remélem nemsokára ismét eljöttök Fonyódra zenélni!
Szeretnénk a családommal egy olyan fergeteges bulit mint amilyen 24-én volt!:)

Üdv:Luca:)

A Karthago válaszol:
Kedves Szárnyasi Luca Sára!

Mi is reméljük!!!!!

Üdv: a Banda.
Sziasztok!
Érdeklődnék a szeptember 26. Arénás bulira mennyibe kerül a jegy! Sajnos sehol nem tudok infót szerezni róla!
Előre is köszönöm!
Rock örök és elpusztíthatatlan!

A Karthago válaszol:
Kedves István!

Változó jegyárak vannak, a helytől függ, hol szeretnél ülni, avagy állni, a http://www.eventim.hu/livenation/hu/zene/rock_pop/karthago/51636/ oldalon találsz információt a jegyekről.
Üdv: a KARTHAGO TEAM:
Kedves Karthago!

Most már azt mondom remek volt a koncert Fonyódon,mert sajnos már elmúl:(
Én és a tesóm ott voltunk aláíratni a kendőket.:)
Köszönöm szépen az egész zenekarnak hogy ennyire kedvesek voltak velem!
Remélem a siklósi koncertre is eltudunk menni:)

üdv:Luca
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni, hogy az augusztus 6-i hajdúböszörményi koncert pontosan hol, milyen helyszínen lesz megtartva és mennyi a belépő?? Köszi ha válaszoltok! :-)

A Karthago válaszol:
Kedves Ági!

Nem lesz KARTHAGO koncert Hajdúböszörményben.

Üdv:a KARTHAGO TEAM.
Ja és még valami! Nagyon tetszett, hogy a Tamás felszólalt itt Fonyódon a gépi zene ellen! Reménykedek benne, hogy ezt máshol (pl.: Siklóson )is megteszi. Én is ezen a véleményen vagyok, ha zene, akkor az legyen élő!!!!!!!!!!! Az az igazi! A gépit bárki tudja csinálni. De énekelni, billentyűzni, gitározni, stb....., na azt nem mindenki, csak a legjobbak!!!!!! Üdv: M. Edit
KEDVES KARTHAGO!!!!!! A fonyódi koncertetek tényleg elefántdübörgés volt! A két fiammal ( 7 és 3 évesek ) néztük és hallgattuk végig (a kisebbik végig a nyakamba ) ezt a CSODÁT, amit itt véghezvittetek. Mindkét fiam még így 4 nap elteltével is azt kérdezi, hogy mikor játszotok újra! Imádom a zenéteket! Sajnos élőbe még csak most láttalak Benneteket először, de nem utoljára!!!!! Siklós közel van hozzánk, úgyhogy biztos, hogy ott leszek mind a három gyerekemmel. Már alig várjuk az újbóli elefántdübörgést!!!!!!! Üdv Nektek és további sok sikert! : M. Edit
Nagyon nagy élmény volt látni és hallani Titeket Füzesgyarmaton! Többek véleményét tolmácsolva azt mondhatom, hogy az egyik legjobb hangulatú és legkiemelkedőbb színvonalú koncertje volt az utóbbi években. (Ez egy igencsak nagy elismerés, hisz olyan kiváló zenekarok játszottak nálunk az utóbbi években mint a Bikini, a Deák Bill Blues Band, vagy a Republic). Reméljük nem utoljára látogattatok el a mi kis városunkba!!
További jó egészséget és sok hasonlóan energikus koncertet kívánunk!!

A Karthago válaszol:
Kedves Nagy Sándor!

Neked is nagyon szépen köszönjük a különleges elismerést!
Mi is bízunk benne, hogy ismét találkozhatunk hamarosan Veletek! Mi remekül éreztük magunkat, szép este volt, és igazi rockhangulat!

Üdvözlettel: a KARTHAGO!
Soha nem láttam még a Karthagót, de akkora élményt kaptam Fonyódon, amit soha nem fogok elfelejteni! Köszönöm/köszönjük! Ott volt az egész családom a barátaim Érdről,mindenki lehidalt,micsoda energia ömlik ebből a zenekarból. A zene fenomenális a zenekar tagjai pedig úgy mozognak és olyan erővel játszanak ami simán lesöpör bármilyen fiatalabb rockzenekart. mindenki toppon van a Karthagóban, ez a banda úgy ahogy van egyszerűen zseniális! Ezt sztem mindeninek látnia kellene M.országon, mert példamutató. Csak így tovább még nagyon sokáig Karthago!! Hajrá!!!!!!!!!!!!!!!
Pál Csaba Fonyódról. (Ott nyaraltunk, de Érdiek vagyunk)

A Karthago válaszol:
Kedves P.Csaba!

Nagyon köszönjük a biztatást, és a dicséretet. Ez tényleg így van, mi minden koncerten igyekszünk a maximális erőbedobással játszani, mert hiszünk a zenénkben, a zene erejében, és a zenekar tagjai közötti mély és időtálló barátságban, az összeszokottság magabiztosságában. Többek között ez adja a KARTHAGO kivételes erejét és energiáit, valamint az öt tag rendkívül erős egyénisége, zenei tudása, felkészültsége és a rockzene iránti elkötelezettsége.

Üdvözlettel:
A KARTHAGO.
Kedves Zenekar!

Köszönjük a csodálatos fonyódi koncertet, öröm volt végre élőben hallgatni titeket!
És le a kalappal előtettek, amiért ilyen közvetlenséggel fogadtátok a koncert után a rajnogókat, hogy aláírathassák relikviáikat!
Ilyet még nem tapasztaltam egyik együttesnél sem.
Én is köszönöm az aláírásokat a kendőmre és az emlékkönyvbe!
További sok sikert kívánok.
A szeptember 26-iai koncertet remélem a Magyar Televízió is közvetíteni fogja és nagyon várom az új albumot!

Üdv nektek.
Ottó
Alig várom, hogy találkozzunk GÚTÁN!

Nagyon szeretünk Titeket!

melinda
Szlovákia, Deáki

Ki jön Gútára??? Emlékszik rám valaki nyugat Szlovákiából? Jó lenne összejönni!!!
Kedves Karthago!

Én és a családom nagyon szereti a zenéteket ezért is várjuk a júli 24-i koncertet fonyódon:)!
Én egy 12 éves lány vagyok mégis imádlak benneteket!
Remek a zenétek és sok sikert a további folytatáshoz!
Luca és családja!:)

A Karthago válaszol:
Kedves Szárnyasi Luca Sára!

Mi is várjuk a találkozást Fonyódon!!
Jó mulatást, mi ott leszünk!! :-)

a KARTHAGO!