2020.08.08.

Leírhatatlan élmény volt!! Fél év szörnyű kényszer-csend után találkozni Veletek, és újra együtt játszani, - mit "játszani"- dehogy: zenélni, muzsikálni, megőrülni, élvezni a ROCK elképesztő összetartó...

2020.08.08.

Leírhatatlan élmény volt!! Fél év szörnyű kényszer-csend után találkozni Veletek, és újra együtt játszani, - mit "játszani"- dehogy: zenélni, muzsikálni, megőrülni, élvezni a ROCK elképesztő összetartó...

2020.08.07.

 Ami biztos, az a Barba Negra Track KARTHAGO koncert!!!! Egyelőre csak 500 főig van engedélyezve, már nagyon kevés belépőjegy maradt, aki lemarad, az kimarad! :-))) 

Rajongói levelek

Tájékoztatunk, hogy az oldal moderált, a KARTHAGO zenekar fenntartja a jogot arra, hogy stílusában vagy tartalmában ide nem illő, sértő módon közzétett hozzászólásokat ne publikálja.


Név:
E-mail:
Bejegyzés:
Kérem, írja be a képen látható karaktereket:


Várom az új honlapot! Még kinlódtok? :))
Örülök, hogy lesz forum... alig várom!
Felvidékiek, de télleg! Hol vagytok?

A Karthago válaszol:
Kedves melinda!

Hát.... Valóban küzdünk a technika ördögeivel! De reméljük pár nap múlva már látható lesz az új honlap!

Üdv: a KARTHAGO TEAM:
Szeretném felvenni a kapcsolatot a Butikkal, mivel Siklóson a fergeteges koncertetetek után rendeltünk polót és kazettát, de még nem kaptuk meg. Szeretném megkérdezni, hogy a Karthago dalok kottáját hol lehet megvásárolni? Már kaptunk igéretet a Gidótól a kottával kapcsolatban, de mivel nagyon elfoglalt, nem lett belőle semmi.

A Karthago válaszol:
Kedves Erika!

Továbbítottuk a kérdésedet a Butik-hoz.
A Team.
Drága Együttesem!

Nagyon várom a koncertet, és ott leszek, mint mindig.
Az albumhoz gratulálok, alig vártam!
Sok sikert, és sok erőt mindenhez. Köszönök mindent!
Felvidékiek, ki jön Pestre? Üzenjetek! Találkozzunk! Mindenkit üdvözlök Deákiról!
Megszeretném kérdezni hogy mikor jártok majd legközelebb Salgótarjánban vagy környékén valahol Nógrád-megyében válaszotokat várom.
Másik kérdésem hogy a salgótarjáni koncertről mért nincs felrakva kép?

A Karthago válaszol:
Kedves Urbán Ádám!

Egyelőre nem tudjuk a jövő nyári turnémenetrendet, idén már biztosan nem járunk arrafelé.
Azért nem kerül fel már új kép a koncertekről, mert előkészület alatt van az új honlapunk, és ide, a régire már nem teszünk fel semmit.
Üdv: a Banda.
Megújult honlap és új lemez augusztusban? Srácok, ma már szeptembert írunk és sehol semmi. Mindegy, kivárjuk. És megyünk az arénába! Aztán nagy buli legyen ám! Szorítok nektek!

A Karthago válaszol:
Kedves Bubu!

Hát igen... A honlappal még kínlódunk, viszont az új album már a boltokban!!!!

Üdv: a KARTHAGO.
Sziasztok,én egy 40 éves rock őrűlt vagyok,gyerek koromban is rátok tomboltam,és ez ugy néz ki hogy járó kerettel is rátok fogok. GRATULA.
Sziasztok,én egy 40 éves rock őrűlt vagyok,gyerek koromban is rátok tomboltam,és ez ugy néz ki hogy járó kerettel is rátok fogok. GRATULA.
KÖSZÖNÖM EZT AZ ÚJ ALBUMOT TÉNYLEG MEGTÖRTÉTEK AZ IDŐT! ŐRÜLET ez az új
sound amibe beépítettétek a klasszikus vokális " karthagós "stílust. Az Isten áldja meg a Bandát érte és még egyszer köszi ezt a csodát. Tomi
Go-Go Karthago !
Kedves Karthago,
A ROCK örök és a többi csak mellébeszélés. Dübörögjetek még legalább 30 évig.
A Gidónak persze ez 67 kell hogy legyen. Ő tudja, egyszerű összeadás !!!!!
Sziasztok!
Jó időbe telt, de ideértem. :o)
Én is... Akarom mondani a férjemmel mi is ott voltunk Gútán, és szenzációsan jól éreztük magunkat! A zene adott volt, azt tudtam, hogy abban nem csalódhatom, így is volt! Ezt pedig hatványozták a zenészek jókedvükkel, mosolyukkal és sugárzó egyéniségükkel! Érezni lehett mennyire élvezitek egymás társaságát és a zenélést! Bár ismerhetnélek Titeket személyesen! MIndent egybevetve azt kell mondjam, ha minden hétre jutna egy ilyen élmény, ezerszer könnyebb lenne átvergődni a szürke hétköznapokon! Addig is, míg él bennem az este emléke van miből "táplálkoznom", aztán pedig majdcsak összefutunk valahol! :o)
Külön köszönet a "régi lányokért", mert az igazán jól esett, volt valami ami rólam szólt! Mert ugyan még piszkosul fiatal vagyok, de a két pici gyerek mostanában "kivon a forgalomból". ;o)

Ezer köszönet, és csapjátok szét a sportarénát!

Üdv, bubi

ui: Gidó máskor valami nagyobbat és élénkebb színűt dobhatna le a színpadról, ha már relikvia, mert a zöld pengető ott maradt a zöld füvön, legalábbis akkor hiába vetődtünk utána, nem lett meg. :o)))
Köszönöm Nektek, hogy vagytok, a zenétek az életem része!!!
Most jöttem meg Gútáról, és boldog vagyok, hogy Veletek lehettem, és köszönöm az új számokat is, biztosan szeretni fogjuk az új dalokat is!!!
Szeretlek Titeket!

meli deákiról
Sziasztok! Szeretném megkérdezni pontosan hánykor lesz Gútán /Szlovákiában/ a koncert 2oo9.8.14-én.Biztos ott leszek!

A Karthago válaszol:
Kedves Gabi-Szlovákiábol!

Augusztus 14.-én, 21.15 perckor kezd a KARTHAGO Gútán.

Üdv: a Team.
Hajrá Karthago!!!! A Sárvári koncertetek óriási volt!Megmutattátok hogyan kell a rockkot igazán jól játszani! Nem a kor számit,hanem ahogyaz azt ti művelitek,azt tanitani kéne a fiataloknak!!!!!!!!! Minden rockzene szerető fiatalnak meg kéne néznie a Karthagót, mert ti olyan mércét állítotok fel amit csak csodálni lehet. Ebben erő van igazi őserő. Az uj számok is nagyon ütnek, tiszta őrület,várom már az új lemezt!
csak igy tovább Karthagó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Gergő a Yamahás.( WildStar 1100 Chopper!! A KIRÁLY)

A Karthago válaszol:
Kedves Ács Gergő!

Köszönjük a dicséretet, valóban remekül éreztük magunkat a sárvári motoros találkozón! Nagyon örültünk annak, hogy a kései kezdés ellenére, az egész óriási tömeg megvárta a KARTHAGO-t, és ki is tartottatok éjjel egyig!
Örülünk annak is, hogy tetszettek az új dalok, annak ellenére, hogy az egyiket tök először játszottuk közönség előtt, és persze még nem volt annyira tökéletes.
(Ja , klassz lehet a motorod!)

Üdv: a KARTHAGO!!!
Kedves Karthago!

Remélem nemsokára ismét eljöttök Fonyódra zenélni!
Szeretnénk a családommal egy olyan fergeteges bulit mint amilyen 24-én volt!:)

Üdv:Luca:)

A Karthago válaszol:
Kedves Szárnyasi Luca Sára!

Mi is reméljük!!!!!

Üdv: a Banda.
Sziasztok!
Érdeklődnék a szeptember 26. Arénás bulira mennyibe kerül a jegy! Sajnos sehol nem tudok infót szerezni róla!
Előre is köszönöm!
Rock örök és elpusztíthatatlan!

A Karthago válaszol:
Kedves István!

Változó jegyárak vannak, a helytől függ, hol szeretnél ülni, avagy állni, a http://www.eventim.hu/livenation/hu/zene/rock_pop/karthago/51636/ oldalon találsz információt a jegyekről.
Üdv: a KARTHAGO TEAM:
Kedves Karthago!

Most már azt mondom remek volt a koncert Fonyódon,mert sajnos már elmúl:(
Én és a tesóm ott voltunk aláíratni a kendőket.:)
Köszönöm szépen az egész zenekarnak hogy ennyire kedvesek voltak velem!
Remélem a siklósi koncertre is eltudunk menni:)

üdv:Luca
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni, hogy az augusztus 6-i hajdúböszörményi koncert pontosan hol, milyen helyszínen lesz megtartva és mennyi a belépő?? Köszi ha válaszoltok! :-)

A Karthago válaszol:
Kedves Ági!

Nem lesz KARTHAGO koncert Hajdúböszörményben.

Üdv:a KARTHAGO TEAM.
Ja és még valami! Nagyon tetszett, hogy a Tamás felszólalt itt Fonyódon a gépi zene ellen! Reménykedek benne, hogy ezt máshol (pl.: Siklóson )is megteszi. Én is ezen a véleményen vagyok, ha zene, akkor az legyen élő!!!!!!!!!!! Az az igazi! A gépit bárki tudja csinálni. De énekelni, billentyűzni, gitározni, stb....., na azt nem mindenki, csak a legjobbak!!!!!! Üdv: M. Edit
KEDVES KARTHAGO!!!!!! A fonyódi koncertetek tényleg elefántdübörgés volt! A két fiammal ( 7 és 3 évesek ) néztük és hallgattuk végig (a kisebbik végig a nyakamba ) ezt a CSODÁT, amit itt véghezvittetek. Mindkét fiam még így 4 nap elteltével is azt kérdezi, hogy mikor játszotok újra! Imádom a zenéteket! Sajnos élőbe még csak most láttalak Benneteket először, de nem utoljára!!!!! Siklós közel van hozzánk, úgyhogy biztos, hogy ott leszek mind a három gyerekemmel. Már alig várjuk az újbóli elefántdübörgést!!!!!!! Üdv Nektek és további sok sikert! : M. Edit
Nagyon nagy élmény volt látni és hallani Titeket Füzesgyarmaton! Többek véleményét tolmácsolva azt mondhatom, hogy az egyik legjobb hangulatú és legkiemelkedőbb színvonalú koncertje volt az utóbbi években. (Ez egy igencsak nagy elismerés, hisz olyan kiváló zenekarok játszottak nálunk az utóbbi években mint a Bikini, a Deák Bill Blues Band, vagy a Republic). Reméljük nem utoljára látogattatok el a mi kis városunkba!!
További jó egészséget és sok hasonlóan energikus koncertet kívánunk!!

A Karthago válaszol:
Kedves Nagy Sándor!

Neked is nagyon szépen köszönjük a különleges elismerést!
Mi is bízunk benne, hogy ismét találkozhatunk hamarosan Veletek! Mi remekül éreztük magunkat, szép este volt, és igazi rockhangulat!

Üdvözlettel: a KARTHAGO!