2020.08.08.

Leírhatatlan élmény volt!! Fél év szörnyű kényszer-csend után találkozni Veletek, és újra együtt játszani, - mit "játszani"- dehogy: zenélni, muzsikálni, megőrülni, élvezni a ROCK elképesztő összetartó...

2020.08.08.

Leírhatatlan élmény volt!! Fél év szörnyű kényszer-csend után találkozni Veletek, és újra együtt játszani, - mit "játszani"- dehogy: zenélni, muzsikálni, megőrülni, élvezni a ROCK elképesztő összetartó...

2020.08.07.

 Ami biztos, az a Barba Negra Track KARTHAGO koncert!!!! Egyelőre csak 500 főig van engedélyezve, már nagyon kevés belépőjegy maradt, aki lemarad, az kimarad! :-))) 





Rajongói levelek

Tájékoztatunk, hogy az oldal moderált, a KARTHAGO zenekar fenntartja a jogot arra, hogy stílusában vagy tartalmában ide nem illő, sértő módon közzétett hozzászólásokat ne publikálja.


Név:
E-mail:
Bejegyzés:
Kérem, írja be a képen látható karaktereket:


A rockmaratonon mennyi időt játszotok?
Remélem egész este..:)

A Karthago válaszol:
Kedves helfi!

Egy kőkemény 1 óra 20 percet kb. Későn kezdünk, 23 óra után, főzenekarként.

Üdv: a BANDA:
Sziasztok Fiúk!!

Lehet tudni milyen média orgánumokba lehet hallani dalokat az új albumról addig is míg megjelenik?Pl. Sláger Rádió? miután a Pont FM sajna megszűnt :(
További sok sikert és jó egészséget kívánok Nektek.

Tomi

A Karthago válaszol:
Kedves TomiXXIIkerület!

A lemez új dalai szépen lassan valamennyi rádióban egyenként elhangzanak, így a Slágerben is, úgy néhány hét múlva.

Köszönjük a jókívánságokat, viszont!

A KARTHAGO.
Hello Karthago!!!!!!!
Hatalmas volt a Szekszárdi koncert.17 éves vagyok és ez a koncert után ti is odakerültetek a képzeletbeli listámba(KARTHAGO,p.mobil,hobo,deák bill, lgt, piramis...)
Fantasztikus ahogy megszólal ez az öt hang. lenyűgöző. Ahol mindenki tud énekelni az már csak szuper zenekar lehet. Már alig várom a rockmaratont, amikor a mobilmánia után ti fogtok jönni.Az apáink utjánál azok a szólamok a bőrőm alá hatoltak.köszönöm az élményt!!!!!!!!!!Hajrá!!!!!!!!!!!
Sziasztok ! Csak azt szeretném megkérdezni, mikor jelenik meg az új cd ? Ha jól tudom május végére lett bejelentve. Köszi a választ előre is !

A Karthago válaszol:
Kedves Janos!

Úgy van, eredetileg május végére terveztük a megjelenést, de miután a felvételek elhúzódtak, éppen a minőség miatt, valamint a 14 vadonatúj dal a lehető legkorszerűbb hangzása végett, ezért a kiadónkkal egyetértésben, úgy döntöttünk, hogy a megjelenéssel kihagyjuk a nyári hónapokat, és augusztus végére hozzuk forgalomba az új albumot. Egyébként pedig tulajdonképpen a múlt hét végén befejeztük a felvételeket, fantasztikusan sikerültek, reméljük nagyon fog tetszeni Nektek is!

Üdv: A Banda.
Helló arcok!
...sikeresen hazaértem Szekszárdról,köszönöm az esti élményt,nagyon vadul szólt a buli!!..(bocs Tamás,ha gyorsan mentem,de tény,hogy "aktivitásnál" lassítottam,és a lényeg,hogy időben odaértünk,s persze egyben!!)...vettem egy Karthago-s törölközőt a butikban,ezzel is hozzájárulva a kiadásaitok csökkentéséhez..:D
...sajnos nem sok időnk maradt "bulizni",de ha erre jártok,majd bepótoljuk..csapunk valami ásványvizes,multivitaminos estélyt,vagy ilyesmit...:D
...további sok sikert,és kitartást az előttetek álló koncertekhez!
üdv:Krisztián

A Karthago válaszol:
Kedves devon(a szállító)!

Szia Krisztián!

Először is köszönjük, hogy elképesztő vezetési bravúroddal megérkeztetek időben Szekszárdra! Kicsit aggódtunk, de hajszál pontosak voltatok, így időben kezdődhetett a buli. (leszámítva a technikai csúszást...)

Amint láttad több ezer ember, és KARTHAGO rajongó várta a zenekart Szekszárdon, úgyhogy még egyszer nagyon köszönjük a segítséged! Szerencsére a koncert, -ahogy írtad -, óriási volt, persze, mint általában a KARTHAGO bulik... :-)

Üdvözlettel:
a Banda!
Hello!

Érdeklődöm, hogy az új album mikor várható? A pécsi rockmaratonon már kapható lesz?
Előre is köszönöm a választ.
Sok sikert és jó egészséget az egész csapatnak!

üdv.
Attila

A Karthago válaszol:
Kedves Hamvas Attila!

Az új album már csaknem készen van, de a beköszöntő nyár miatt, csak augusztus végén kerül a boltokba. Addig is egy-egy dalt el lehet csípni majd a médiában, valamint a koncerteken is játszunk belőlük.

Köszönjük a jókívánságokat, viszont kívánjuk!!

A KARTHAGO
Kedves Karthago!

Egy kéréssel fordulok hozzátok.
1 hónapja veszítettem el a szerelmemet egy motorbalesetben.Itt hagyott,egy eljegyzési gyűrűvel az ujjamon...
A requiem című számotok óriási sikert arat mindig, mindenhol. Egyszer rég, hülyéskedve azt mondta nekem, hogy a temetésén majd ez a szám fog szólni. Igaza lett...Valóban ez a szám szólt. Érte és értem...A szerelmünkért.
Azóta elhatároztam, hogy magam is motorra ülök.
A kérésem az volna, hogy egyszer legyetek olyan kedvesek, hogy a Requiem párját is megírjátok, mivel nemcsak a fiúk halnak meg és nemcsak ők szeretnék ezt a temetésükön "hallani". Kedvesemmel mindig terveztük ,hogy írunk nektek ezzel kapcsolatban egy levelet, azonban sajnos erre már nem került sor.
Tudom, kérésem nagyon apró más dolgokhoz képest, de van, akinek illetve akiknek ez sokat jelentene.

Köszönettel és üdvözlettel:
Niki

A Karthago válaszol:
Kedves Niki89!

Kedves Niki!

Nagyon meghatott a leveled bennünket, és nagyon köszönjük, hogy írtál. Borzasztóan sajnáljuk, hogy elvesztetted a párod, mélyen átérezzük a fájdalmadat, sok erőre és kitartásra lesz szükséged az elkövetkezendőkben.
Tudod, nagyon szeretnénk segíteni, de nem tervezzük a REQUIEM újabb változatát, egészen biztos, hogy nem lenne szerencsés ötlet. Bár valóban egy fiúról szól a dal, de hát, ez egy megtörtént tragédia nyomán íródott, és reméljük hasonló talán soha nem fog megismétlődni KARTHAGO koncerten.

Viszont készül az új albumunk, azon minden bizonnyal találsz majd sok klassz új dalt, és reméljük, szerényen bár, de talán némi vigaszt nyújt majd bánatodban.
Mi mindenesetre tiszta szívvel, ezúton ajánljuk elhunyt kedvesednek az új lemez dalait, egészen biztosak vagyunk benne, hogy örömmel hallgatta volna ő is, és talán hallgatja majd odafent, az égi lemezjátszón...

Nagyon-nagyon sok szeretettel üdvözöl az egész KARTHAGO!!!!
http://degasys.extra.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=54&Itemid=308

Weboldalamon készitettem egy Karthagoról szóló cikket ! sok sok videóval !
Hajrá Karthagó

A Karthago válaszol:
Kedves Debre Gábor!

Megnéztük, szuper! Íme ki is tettük, hogy mások is lássák az egész oldalt, mert jó, gratulálunk!
Ja, és hamarosan kiegészítheted az új albummal, amelynek keverése a napokban folyik, és ami igen nagy meglepetést fog okozni mindenkinek!!!

Üdv:
a KARTHAGO.
SZIASZTOK!!!
NAGYON ÖRÜLÖK, HOGY JÖTTÖK GÚTÁRA, ALIG VÁROM AZ ÚJ TALÁLKOZÁST.
MINDEN ELKÉPZELHETŐ JÓT KÍVÁNOK, AZ ÉN DRÁGA EGYÜTTESEMNEK

MELI
DEÁKI
SZLOVÁKIA
Nagyon jó volt a koncert május 2.-án Salgótarjánban és nagyon köszönöm hogy az énekessel Tomival készülhetett egy közös képem! Amúgy Tomi email címét meglehetne tudni mivel szeretnék vele levelezni majd

A Karthago válaszol:
Kedves Urbán Ádám (salgótarjáni polgárőr)!

Köszönjük, mi is! Tamásnak erre a címre írhatsz, fog rá válaszolni.

Üdv: a KARTHAGO TEAM:
Köszönjük Fiúk a békési koncertet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nagy élmény volt Titeket élőben is látni, hallani!!!!!!!!!!!!!!!

A Karthago válaszol:
Kedves Tóth László!

Mi is köszönjük! Jó volt Veletek, és jó volt a sokezer igazi rajongó előtt zenélni!

A KARTHAGO!
Sziasztok elefántok!
Mikor és hogy lehet jegyet rendelni a 2009 szeptember 26-án Papp László Budapest Arénában tartandó koncertetekre? Megköszönném, ha részletesen leírnátok nekem egy válaszlevélben. 4 jegyet szeretnék rendelni a 2009 szeptember 26-dikai koncertetekre.
Roli a pest megyei Galgamácsáról

A Karthago válaszol:
Kedves Tóth Roland!

Jegyek már kaphatóak valamennyi jegypénztárban az országban. Nézz utána bátran. Online, vagy telefonon, a TICKETPRO jegyirodáknál lehet rendelni, a neten megtalálod a címeiket.
Üdvözöl: a KARTHAGO.
Sziasztok!
Tudom, hogy messze van még a debreceni buli (hát még milyen messze van a szept 26, májusban fogok venni jegyet a BS-re), de lehet tudni, hogy pontosan hol lesz a debreceni koncert???
A H.böszörményi koncert, ha jól tippelem a Bocskai téren lesz, erre szintén megyek.
Úgyhogy tervek szerint idén 3 alkalommal csodálhatlak meg benneteket koncerten. Már tűkön ülök. Addig is várom az új lemezt!
Na, csak ennyit akartam!
Üdv: egy Karthago-rajongó Debrecenből

A Karthago válaszol:
Kedves sanyi!

Sajnos rossz hírrel kell szolgálnunk! A debreceni buli elmarad.... Aznap Gidó játszik a másik zenekarával Sitkén, és azt már korábban lekötötték, így a KARTHAGO buli ugrik... A többi természetesen marad, úgyhogy várunk, sok szeretettel!!!

A KARTHAGO!
Sziasztok KARTHAGO! Már nagyon-nagyon várjuk az új lemezt!! Mindenféle jókat hallottunk és olvastunk is róla a www.zene.hu-n. Kiváncsian várjuk a fél iskolával együtt. Ott leszünk a Sportcsarnok bulin is! A legnagyobb KARTHAGO-fan iskola: Budapest, XIII.ker, IV.-es Szakmunkásképző, összes osztálya!!! Üdv a KARTHAGONAK! Éljen sokáig!

A Karthago válaszol:
Kedves Bigmekk!

Köszönjük!! Lassan elkészül az új album, talán május közepére kint is lehet a boltokban! Még folynak a felvételek. Valóban fantasztikus lesz, kicsit azért más, mint az eddigiek, de nagyon reméljük, tetszeni fog! Jóval keményebb alapú, gitárzene, de megtartottuk a KARTHAGO sajátját, a dús vokálokat, az izgalmas dallamokat, és persze a nagyon kidolgozott hangszereléseket, szólókat! Úgyhogy érdemes rá várni!
Üdvözlettel: a KARTHAGO band.
Hm, ezeket a tárgyakat, hol lehet megvenni vagy megrendelni?
És hol kapható Az első 50 év c. könyv?

A Karthago válaszol:
Kedves erika!

a KARTHAGO butikban. Koncerteken, esetleg e-mailben, itt a honlapon.
Üdv: a Team.
Hello! Tudnátok küldeni egy karthagos-s pólót kifizetném a postaköltséget is! meg egy alá írást is kérnék! üdv:Ákos

A Karthago válaszol:
Kedves Ákos!

OK! Továbbítjuk a Team-nek a kérésedet.
Üdv: a Banda.
Sziasztok!
Egy kerdesem lenne! Volt-e a Karthagonak a kezdeti idokben egy: Messze meg az ej, kezdetu es talan cimu notaja? Remelem nem emlekszem rosszul. Ha igen, hozzalehet jutni valahogy?
Elore is koszi a valaszt!
T

A Karthago válaszol:
Kedves Thomas Havas!

Igen, az első dalok között volt a "Messze még az éj"! Ez amúgy egy rádiófelvétel volt, emlékeink szerint soha nem lett lemezen kiadva...Sajnos...

Üdv: a Banda
Örömmel hallottam a rádióban a 30 éves jubileumi koncertetekről! Ott leszek! Üdvözlöm Gidó barátomat, sajnos nem tudom hívni, a száma megváltozott. Ő megtalálhatna!
TAMÁS! MINDEN ELISMERÉSEM,TISZTELETEM A TIÉD!!!
NAGY VAGY, JÓ VAGY, MINDIG IS AZ VOLTÁL, ...
NAGYON TETSZETT A MŰSOR, ..SOK BOLDOGSÁGOT A MAGÁNÉLETBEN,
TOVÁBBI SOK SIKERT MINDENBEN,(még a főzésben is)...
AZ EGÉSZ KARTHAGONAK MINDEN ELKÉPZELHETŐ JÓT KÍVÁNOK!
MELI, SZLOVÁKIA,DEÁKI




A Karthago válaszol:
Kedves melinda!

Nagyon szépen köszönjük!!!

a KARTHAGO
Kedves Karthago!

Szeretnem tudni,hogy iden is lessznek-e fellepesetek.Jul 10-tol aug 1 ig Magyarorszagon tartozkodunk,mit nem adnek ha lathatnalak benneteket ,Nagyon szeretem a zeneteket.
Udvozlettel Ilona Kiss

A Karthago válaszol:
Kedves Ilona Kiss!

Igen, természetesen lesz egy szép turnénk, idén nyáron is, az állomások pár nap múlva olvashatóak lesznek itt a honlapon, a koncert-menüben!

A KARTHAGO TEAM.