szeptember 22. vasárnap 17:00
Sármellék, repülőtér Szabadságfesztivál!
szeptember 27. péntek 21:30
Kőszeg. A Kőszegi Szüret c. rendezvény


2019.07.25.
IDŐNKÉNT KATTINTSATOK A Facebook OLDALUNKRA A RÉSZLETESEBB BESZÁMOLÓKÉRT ÉS RENGETEG ÚJ FOTÓÉRT!! Hivatalos Facebook oldalunk: Karthago együttes
2019.07.24.

 Utóbbi idők legjobb hangulatú koncertje volt szombaton a Track-ben! Csodás és zeneértő rajongók jöttek össze és a banda is remek formában és jókevűen játszott lazán, de teli erővel, energiával...

2019.07.23.

 Az esztergomi, főtéri óriáskoncert után, beültünk a Mercedes-Benz Vito Tourer turnébuszunkba és "szétszáguldottuk" az országot keresztbe... :-) Először az osztrák határnál, Lövőn dübörögtünk,...





Rajongói levelek

Tájékoztatunk, hogy az oldal moderált, a KARTHAGO zenekar fenntartja a jogot arra, hogy stílusában vagy tartalmában ide nem illő, sértő módon közzétett hozzászólásokat ne publikálja.


Név:
E-mail:
Bejegyzés:
Kérem, írja be a képen látható karaktereket:


Vinkelmayer Gergely
ROCKZENE! Egyszóval: a Karthagó! Most láttam először a zenekart. Ez minden ,csak nem hétköznapi. Zenész voltam 6 éve abbahagytam nem tudtam belőle megélni. Szerettem ,most autós szakmában jól keresek ez megy. Tehát elmentem Győrszentivánra a Karthagó miatt. Ha valami hát ezmegérte! Néhány gondolat: öt elbaszott jó fazon nem fiatalok de kiba...ott hatalmasak. Oltári jó zenészek ,egyedi stilusban nyomják. A rock nem vicc kérem!Ők tudják érzik az igazi léynegét! Nem smúzrock. Nem gagyika sláger torz gitárral kamuzva. Mert ilyen rengeteg van. Kamu rock ,nyál zenével és szöveggel. Pl.H...., B..., R..., stb. sorolhatnám a rocknak csúfolt gennyeket. De nem. A Karhago pont nem ez! Ők érzik és pontosan tudják mi is a rock! Azt nyomják ősi erővel hitelesen nekünk.Nincs semmi kamu, komputer, alájátszás,satöbbi. Élőben nyomják ,ahogy a nagyok a világon. Pl:a AC/DC, Nirvana, Guns n'Roses, Iron Maiden. A Karthago ilyen ezek közé illik. Kőkemény zene de pazarul énekelve jól stilusosan gitáározva odapakolva. EZ Zene! És még valami. Röhelyes de ezek mellet cefetül szórakoztató! Hatalmas fazonok jó dumák röhögések ,önirónia. szóval beszartam! Egy hites élményt kaptam ma tőletek ,Karthagós fiúk oda lett téve nagyona buli. Élvezet volt hatalmasak vagytok és kurva jók! Ez az igazi ROCK, nem a gagyi semirekelő ...na nem is mondom sztem tudjátok kikre gondolok. ÉLjen soká a Karthagó bárhová elmegyek ezentúl értetek. Éljen a ROCK! AZ IGAZI! Végre megtaláltam. Gergő Győrből-

A Karthago válaszol:
Hűűűűű... Gergő, ez zavarbaejtő! De köszönjük, klassz levelet írtál. Nem cenzúrázzuk, bár nem szokásunk más zenekarokról véleményt alkotni, de ezt Te írtad, így nincs jogunk változtatni benne semmit, de azért kipontoztuk a neveket, mivel kollégákról és a barátainkról írtál.
Drága Barátaim! Én úgy érzem,hogy " MEGZÚZTÁTOK " a Tabán Fesztivált! (Y) Csodálkoznék , ha 2017-ben nem játszanátok ismét a Tabánban május 1-én, én nagyon bízom benne ,hogy így lesz! :) Köszönet a buliért és a Barátságotokért !

Lovász Tomi

A Karthago válaszol:
Tomikám, köszönjük! Mi is bízunk benne, hogy tudunk "ismételni"! Szeretettel üdvözöl a KARTHAGO!!!
Sziasztok, pár fotót tudnék küldeni a sepsiszentgyörgyi koncertől. Igaz a huszadik sorból fotóztam nem a legélesebbek de annál nagyobb rajongói tisztelettel!
Írjátok meg hová küldhetem ha kell.

Szente Cs. János

A Karthago válaszol:
Kedves János, köszönjük, a Karthago Együttes Facebook oldalára tudsz feltölteni fotókat.
Tisztelt Zenekar. Bocsánatot kérek,hogy ilyesmivel zavarlak benneteket,de nem tudom fel venni a kapcsolatot a butikkal. Tegnap meg rendeltem a 30 éves jubileumi koncertet 2cd+Dvd. Nem kaptam visszaigazolást a rendelésröl. Ma ujra meg próbáltam,de nem szeretném ha kettő csomag jönne. A segitségeteket szeretném kérni,hogy hol tudok érdeklődni. Ugyanis a Butik és kegytárgyak oldalon nem tudok. Kértem egy e-mailes visszaigazolást,de nem kaptam. Bocsánat,hogy ilyennel zavarlak benneteket.és nem a munkásságotokat méltatom. Nagyon szeretem a zenéteket, és van egy hugom,aki nálam is jobban. Neki rendeltem ajándékba a cd-t és dvd-t. Köszönök szépen minden választ. Tisztelettel Csaba.

A Karthago válaszol:
Kedves Csaba, köszönjük a leveled, utánanézünk, hol akadt el a rendelésed.
Sziasztok.
Azt szeretném megtudni hogy mikor volt a Roxinpad-os fellépésetek amit elvileg a TV is felvett.
Üdv.
Stefi

A Karthago válaszol:
Kedves János! Úgy 1982-ben lehetett, a Lőrinci Ifjúsági Parkban, és nem elvileg, hanem gyakorlatilag is felvette a Magyar Televízió. Ebből lett a Roxinpad c. műsor.
Az előzetes koncertmenütöket nézegetve megdöbbenve és hitetlenkedve vettem tudomásul,hogy az idén Borsodban egyetlen egy koncert sem lesz!!!!!Ez számomra teljesen érthetetlen és elfogadhatatlan!!Itt is szükség lenne az igazi Magyar, minőségi rock zenére,arra amit ti képviseltek!!!

A Karthago válaszol:
Kedves József! Ezen mi is megdöbbentünk, de tudod, ez úgy működik, hogy a kezdeményezés a meghívás.... Azaz, ha nem érkezik felkérés Borsodból, akkor ugye arrafelé sajnos nem járunk. Pedig nagyon szívesen vinnénk arrafelé is a zenénket. Üdvözlettel: a KARTHAGO!!!
Tisztelt Karthago! A tegnapi koncert (CLUB 202) annyira fantasztikus volt, hogy szavakkal nem lehet kifejezni. Én egyszerűen csak KÖSZÖNÖM , hogy VAGYTOK ÉS ZENÉLTEK. Tisztelettel Adácsi László

A Karthago válaszol:
László, nagyon szépen köszönjük!!!! Szeretettel üdvözöl a KARTHAGÓ!
Tisztelt Karthago!
Kellemes karácsonyi ünnepeket és sikerekben gazdag Újévet kívánok az egész zenekarnak.
Üdvözlettel: Petrás Ádám
Érdeklődni szeretnek igaz a hir okt.23 Mezőkövesdre jön a KarthagoBand??

A Karthago válaszol:
Kedves Józsi, a hír nem igaz.
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék hogy az október 18-i Soproni koncertre mennyi lesz a belépő?
Köszönöm:Ildi

A Karthago válaszol:
Kedves Ildi! A koncertet nem mi rendezzük, csupán fellépünk ott. Kérünk, érdeklődj a helyi szervezőknél. Üdvözlettel: a KARTHAGO!
Kedves Fiúk!

Érdeklődöm, hogy őszi-téli koncertek (sportcsarnokban, művelődési házban) lesznek-e? És hát Szeged! Nagyon régen jártatok erre.

Üdvözlettel: Gullit

A Karthago válaszol:
Kedves Gullit! Alakulnak természetesen koncertek őszre és télre, kérlek figyeld a honlapot és a Facebook oldalunkat. Üdv: a KARTHAGO!
Tisztelt KARTHAGO!
2015.09.20.-án Őrületes show-t csináltatok a Petőfi-Csarnok zárókoncertjén.Egyszerűen hihetetlen volt, nekem ez volt az ötödik KARTHAGO koncert amin szerencsére ott lehettem. A Pecsa zárókoncerten is őrületes show-t láthattunk ,hallhattunk .
Nagy rajongótok lettem a Diósdi koncert után azóta nincs olyan nap hogy ne hallgatnék Karthago-t.
Nagyon örülök hogy ma Magyarországon van egy zenekar nevezetesen KARTHAGO. Köszönöm a felejthetetlen koncertet amit tegnap újra átélhettem (élhettünk),
Ti vagytok Magyarország leges legjobb rockzenekara.

Petrás Ádám (16)


A Karthago válaszol:
Ádám, köszönjük!!!! Jól estek a soraid! Üdvözöl, a KARTHAGO!
Róbert (Alsólánc)
Tegnap este 2015 szept. 12-én Göncön is a talán soha nem múló energia áradt a fiúkból, mint amikor először láttam őket Nyírgyházán, ha jól emlákszem 1982-ben.
Remélem, még sokszor látlak - látunk Titeket így együtt ilyen jó erőben és egészségben.
Még egyszer köszönjük a szép estét, a fergetegesen jó zenét, a fotózást és a dedikálást. Igazán nagy élmény volt. Az Attilának üzenem, a fiam nagyon örült, hogy tetszett neki a rajzolt portréja.
Mély tisztelettel!

Szaszák Róbert

A Karthago válaszol:
Szia Robi! Köszönjük leveled, Attilának átadjuk az üzeneted! Üdv: a KARTHAGO!
Sziasztok!
Engedjétek meg, hogy megköszönjem nektek azt a fergetegesen jó hangulatú koncertet, amelyet tegnap tartottatok Jólészen. Minden mozdulatotokból, tettetekből áradt felénk a szeretett, amit örökre megőrzünk szívünkben. Szeretném megköszönni azt is, hogy elfogattátok meghívásunkat, ellátogattatok kis falunkba és más zenekarokkal ellentétbe, nem éreztettétek velünk, hogy mi csak határon túli magyarok vagyunk, hanem ugyanúgy bántatok velünk, mint hazai rajongóitokkal. Kívánok nektek sikerekben gazdag, még hosszú-hosszú éveken keresztül tartó koncert turnékat. Még egyszer köszönöm a szép estét, aki kihagyta, csak bánhatja. Podracky Erzsébet


A Karthago válaszol:
Kedves Erzsébet! Őszintén és nagyon szépen köszönjük méltató soraidat, jól esett minden szó!! Reméljük, még találkozunk! Szeretettel üdvözöl a KARTHAGO!
A Karthagó óriásai megint hatalmasat alakítottak tegnap Budakeszin! Van persze jópár rockzenekar kishazánkban, mindet láttam többször is, egyik jobb, mint a másik. A Karthago viszont semmihez és senkihez nem hasonlítható!! Öt akkora fazon, öt akkora zenész, amilyen viszont így együtt sehol sincs. Ténleg egyenként is óriási egyéniségek, valódi rocklegendák és ikonok. Együtt pedig csodákra képesek. Tegnap ismét bizonyítottak, mint eddig mindig és mindenhol! Kissé alacsony színpad volt, szerintem az összeverődött többezres tömeghez képest a szervezők által eléggé alulméretezett lett a hangberendezés, de ők még ezt a hiányosságot is simán megugrották. Sokszor láttam őket és nem ismernek lehetetlent. A legnehezebb koncertet is mindig győzelemmel fejezik be. Gratulálok Karthagó, imádkozom a Jóistenhez, hogy még soksok évig maradjatok így meg nekünk, valamennyiünk örömére! Tibor

A Karthago válaszol:
Kedves Tibor! Kicsit zavarba ejtőek a soraid, de mindenesetre meghatódtunk!... :-) Nagyon szépen köszönjük Neked az elismerést, valóban, minden egyes koncert fontos nekünk, és semmilyen rossz körülmény, akár eső, szél, vihar, avagy némileg gyengébb cucc sem tántorít elé bennünket attól, hogy a leg-maximálisabbat nyújtsuk a közönségnek! És ez már így van 36 éve és így is marad. Üdvözlettel: a KARTHAGO!
Tisztelt Karthago!
2015.08.23-án szerencsésen ott tudtam lenni a budakeszi reptéren ahol ismét őrületes,hihetetlen és hatalmas bulit csináltatok. Nagy rajongótok vagyok pedig ez a koncert még csak a 4. volt számomra,de idáig minden bulin azt a hihetetlen rockhengert hoztátok amit oly gyakran emlegettek. Hihetetlen hogy 36 éve ugyanezen a színvonalon tudjátok adni a koncerteket ami tényleg nagyon nagyon ritka. Hatalmas és nagyon jó, összetartó csapat vagytok 36 esztendeje ami számomra teljesen hihetetlenül hangzik de nagyon is igaz. Láttam amit láttam hihetetlen EMBEREK vagytok csupa nagybetűvel.
U.i: Köszönöm az élményt amit nekem és a többieknek nyújtottatok.
Petrás Ádám (16)
Sziasztok!
Szombaton este Gyöngyösről ugrottunk át Fülekre, hogy megnézzünk Titeket. Profik, zseniálisak, fantasztikusak voltatok- hatalmas gratuláció a gyöngyösiek nevében, köszönjük az estét!

A Karthago válaszol:
Kedves Gábor! Nagyon szépen köszönjük!!! Jól estek a soraitok! Reméljük még sokat találkozunk! A KARTHAGO!
Kedves Karthago !

A feleségemmel elmentünk a balatonlellei koncertre, mert nem hagyom ki őket, ha csak lehet :) Ugyanolyan élmény volt, mint az eddigi összes Karthago buli.
(A nejem azóta külön felismeri azokat a számokat, amikben a Miki énekel)

Köszönet Nektek, hogy mindig ugyanúgy odateszitek magatokat, akár nagy, akár kicsi közönségetek van !
Remélem, még sokszor látunk Titeket élőben !
Üdv,
Zoli


A Karthago válaszol:
Szia Zoli! Tudod, nálunk teljesen mindegy, hol és kiknek játszunk. Valóban mindig és mindenütt teljes erőbedobással és lelkesedéssel nyomunk, mert mi ezt és így szeretjük. Mi is reméljük, hogy még sokat találkozunk! Üdvözlettel: a KARTHAGO!
Tisztelt KARTHAGO!
2015.08.07.-én őrületes bulit csináltatok a Barba Negra track-ben. Egyszerűen hihetetlen volt. Nekem ez volt a harmadik KARTHAGO koncert amin szerencsére ott lehettem ti minden koncerten hihetetlen és kiváló show-t (bulit) csináltok. Nagyon nagyon örülök hogy van egy zenekar nevezetesen KARTHAGO itt Magyarországon mert ti vagytok Magyarország leges legjobb Rock zenekara.
Nagyon szépen köszönöm az élményt amit újra átélhettem.

Petrás Ádám (16)



A Karthago válaszol:
Kedves Petrás Ádám! nagyon szépen köszönjük elismerő soraid! Reméljük, még sokszor találkozunk! Szeretettel: a KARTHAGÓ!
Sziklay Emil
Nem láttam a Karthágót 7-8 éve. A jóhírüket hallottam, de nem volt szerencsém eljutni koncertjükre. Tegnap viszont itt dübörögtek Őriszentpéteren, hát átmentem (Zalalövőn lakok, ) megnézni. Mit mondjak hogy ne lássatok elfogultnak? Az utóbbi évek legszínvonalasabb rockzenéjét láttam-hallottam! Ekkora erővel ilyen odaadással , energiával és lendülettel egyetlen zenekar sem tud játszani. Eszelős erővel süt belőlük a színpadról az összetartás az összhang , a profizmus és egy jókedvű lazaság. Amire azt mondják hogy , vérprofi. Szétordítottam magam annyira jóvolt , körülöttem is imádták őket, és mind élvezték a bődületesen jó koncertet. Bizony kérem , a fiatalokat meghazudtoló kurvajó showt nyomtak , pont úgy, minha éppen 25 évesek lennének. Óriási arcok igazi rock zenészek, hatalmas csapat a Karthagó. Nagyon örülök hogy láthattam őket évekre szoló élményt kaptam. Sz. Emil , 31éves rockrajongó Zalalövő

A Karthago válaszol:
Kedves Emil! Nagyon-nagyon köszönjük elismerő soraid, ez ad erőt újra és újra a színpadra állni és a legjobban teljesíteni. Szeretettel üdvözöl a KARTHAGO!