2020.08.08.

Leírhatatlan élmény volt!! Fél év szörnyű kényszer-csend után találkozni Veletek, és újra együtt játszani, - mit "játszani"- dehogy: zenélni, muzsikálni, megőrülni, élvezni a ROCK elképesztő összetartó...

2020.08.08.

Leírhatatlan élmény volt!! Fél év szörnyű kényszer-csend után találkozni Veletek, és újra együtt játszani, - mit "játszani"- dehogy: zenélni, muzsikálni, megőrülni, élvezni a ROCK elképesztő összetartó...

2020.08.07.

 Ami biztos, az a Barba Negra Track KARTHAGO koncert!!!! Egyelőre csak 500 főig van engedélyezve, már nagyon kevés belépőjegy maradt, aki lemarad, az kimarad! :-))) 

Rajongói levelek

Tájékoztatunk, hogy az oldal moderált, a KARTHAGO zenekar fenntartja a jogot arra, hogy stílusában vagy tartalmában ide nem illő, sértő módon közzétett hozzászólásokat ne publikálja.


Név:
E-mail:
Bejegyzés:
Kérem, írja be a képen látható karaktereket:


Hello !
Jaro Fulekrol vagyok,most USA-ban 87-tol,Udvozok Mindenkit ,remelem,hogy ezen az uton ujra tatthassuk a regi kapcsolatokat?
Jaro/Szlovakia/Fulek

A Karthago válaszol:
Kedves Jaromir Lacko!

Szívesen vesszük a leveledet!!! Üdv:

a KARTHAGO.
Kedves Karthágó ! Képzeljétek mai napig emlékszem azokra a fantasztikus koncert élményekre, amit tőletek kaptam még gyerekként ! Mégcsak 13 éves voltam 1981-ben,de ennek ellenére néhány koncertre elengedtek a szüleim, ami mindamai napig meghatározó élmény számomra ! Először 1981. március 27.-én voltam délelőtt, budán egy művházban a nevét most hirtelen elfelejtettem, mindegy a koncertre viszont nagyon is emlékszem, majd április 7.én szintén délelőtt a Corvin moziba, majd jött május 3. Budai ifipark itt játszottátok elöször ha jól emlékszem a Reqviem című csodálatos remekművet! Ezután agusztus 4.-én szintén ifiparkban voltatok utána 27.- én szintén ott voltatok, de ez csak rövid koncert volt. Utána jött az igazi nagy buli szeptember 1.-én akkor kezdtem a 7. osztályt, már nem tudom mit de kikellett találni valamilyen indokot, hogy el tudjak jönni a suliból, hogy ne maradjak le a koncertről, emlékszem óriási buli volt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Valószínű hogy ez nem lehetséges de azért megkérdezem ennek a hangfelvételét nem lehetne beszerezni valahogy? Nagyon nagy dolognak tartanám ! Aztán napokig nem tértem magamhoz 1982. május 29.-e után (BS) magasan ti voltatok a legeslegjobbak ott is mint mindig ! Az általánosba mindenki csak Karthágónak hívott, fanatikus Karthagos voltam ! Nagyon örülők hogy az idén lesztek 30 évesek további nagyon sok sikert Nektek megérdemlitek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sziasztok Karthágó

A Karthago válaszol:
Kedves János!

Nagyon köszönjük ezt a szép levelet, Te valóban egy igazi KARTHAGO-s vagy!!!

Üdvözlettel: a KARTHAGO!!
hello kedveseim. mindenkinek kivánok sok sok boldogságot, kedves eggyüttesem alig várom, hogy újra lássalak titeket. addig is sokat hallgatom a zenétek az életem része.

szeretettel. melinda. szlovákia
Üdvözletem!
Egy kéréssel/kérdéssel fordulnék önökhöz! Még a megalakulásuk előtti időkben egy ideig énekesük volt Karsai Gábor. Róla szeretnék a lányainak - ha van - néhány kézzel fogható emléket (pl.fotó,stb.), mivel nekik alig van valami, és főleg a kisebbiknek nagyon hiányzik! Utánajárásukat előre is köszönöm!

Tisztelettel:Horváth András

A Karthago válaszol:
Kedves Horváth András!

Sohe nem volt a KARTHAGO-nak ilyen nevű énekese.

Üdv:

A KARTHAGO
kedves karthago,és minden kedves rajongonak boldog uj évet kivanok.
draga eggyutesem. kinanok nektek nagyon boldog ünnepeket,sok sikert tovabbra is,kivanom, hogy sok sok szeretetben és boldogságban legyen részetek mindig.kőszőnőm nektek,hogy zenétekkel megajándékoztátok az életem. melinda deákirol.

A Karthago válaszol:
Kedves melinda!

Nagyon szépen köszönjük kedves soraidat, Neked és családodnak is hasonlóan szép ünnepeket kívánunk!
A KARTHAGO!
Sziasztok!
Már alig várom, hogy eljöjjön az BSA-koncert. Természetesen ott leszek és az első sorban fogom énekelni a számokat. Csak hát milyen messze van még a szeptember, addig majd elmegyek még egy pár koncertre, ha tudok.
Üdv: Sanyi, Debrecen
U.I.: Tuti teltház lesz az Arénában :)
Sziasztok! A jövő évi turné tervezett állomási között szerepel Debrecen? Már régen voltatok nálunk és ha igen, akkor ajánlom az Oláh Gábor utcai sportcsarnokot, mert ideális lenne egy jó koncerthez.
Esetleg a tervezett 2009-es turné előzetes felkerülhetne, mert már nagyon kíváncsi mindenki hol lehet majd titeket elcsípni jövőre.
Üdvözlettel egy KARTHAGO-rajongó Debrecenből. :)

A Karthago válaszol:
Kedves sanyi!

Köszönjük az ötletet, utánanézünk. Valóban Debrecenben régebben voltunk, úgy kb. három éve, a Lovardában volt egy szuper bulink. Ott voltál??
Egyébként, a jövő évi turné még alakulóban van csak, március elején szoktuk kitenni ide a honlapra, de még akkor is változik. A 2009-es év egyébiránt a 30-as évforduló jegyében telik majd, a nagy durranás szeptember 26.-a lesz, a Papp László Sportarénában! Reméljük eljössz??!

Üdv:
A Banda.
Sziasztok!

Azt kérdezném, hogy mikorra tervezitek a 30 éves jubileumi koncertet? Úgy emlékszem, hogy Szigeti Feri említette tavaly egy interjúban a 2009-es jubileumot.

Üdv,

Viktor

A Karthago válaszol:
Kedves Viktor!

Ha minden sikerül, 2009 szeptember 26! Szombat, Papp László Sportaréna...
Sziasztok!

Egy kérdés és egy észrevétel. Lesz-e őszi-téli turné, illetve koncertek? Nagyon ráférne már erre a honlapra egy kis frissítés, netán egy új design.

Üdv néktek: Bubu


A Karthago válaszol:
Kedves Bubu!

Nem tervezünk őszi turnét, mert új lemezt készítünk télen, és erre dolgozunk mostanában, nap-mint nap. Másfelől készülünk a jövő évre, amikor rengeteg feladat vár ránk, mert 30 évesek leszünk, és egy óriási őszi jubileumi Sportcsarnok buli, meg nagyszabású nyári turné, az új lemez promóciója, és még sok-sok minden lesz.

A honlap ügyben tök igazad van, hónapok óta keresünk egy megfelelő embert/társaságot, aki méltányos áron felújítaná az oldalunkat. Ha tudsz ilyet, jöhet!!! Nekünk is kezd ciki lenni, természetesen, és nagyon szeretnénk megújítani, de miután mi ehhez nem értünk, keressük a megfelelő lehetőséget.

Üdv Neked: a Karthago Team.
KEDVES KARTHAGO .ŰDVŐZŐLLEK TITEKET SZLOVAKIABOL. CSODALATOS VOLT A DUNASZERDAHELYI KONCERT. A MEGAPARTIRA IS ELJUTOTTAM. SZERETLEK TITEKET 25 EVE.A VALOSAGROCK A SZIVEMNEK SZOL SOKAT HALLGATOM. BENNE VAN A KŐZŐS MULT A JELEN ÉS A FOLYTATAS .IGY CSAK TI TUDTOK. A ZENÉTEK ELKISÉRI AZ ÉLETEMET. SZERETNÉK ZOLIVAL LEVELEZNI. TOVABBI SOK SIKERT ERŐT BOLDOGSAGOT KIVANOK MELINDA .
Kedves Karthago!!!!
Ámulok és bámulok és elalélok és még mindig ne tértem magamhoz...Siófokra ellátogattam, természetesen a koncert miatt :) Ez volt az 1. Karthago koncert, amin részt vettem.97-ben el szerettem volna menni nagyon, de apa nem vitt el, mer szerinte túl fiatal voltam, én azt mondom, h nem lehet elég korán kezdeni! Ebből következik, h Karthagon nőttem fel, nem mintha olyan nagy lennék már (17 éves) :D De a lényeg, h 1re jobban IMÁDOM a KARTHAGO-t :):):):) 1. sorba ugráltam össze+vissza és juhujjjjj + juppíííííííí....:):):) Gratulálok, zenét tudni kell csinálni, Önök tudnak! de még milyet, annyira a hatása alatt vagyok és olyan jó, nagyon-nagyon várom a következőt!!!!!!! esetleg Kaposvárra nem látogatnak el? én lennék a legboldogabb :)
Üdv: Szancsi

A Karthago válaszol:
Kedves szancsi!

Neked is nagyon köszönjük, úgy tűnik Te is igazi KARTHAGO fan lettél! Ehhez pedig gratulálunk!

Sajnos egyelőre nem tudjuk megmondani, megyünk-e, és mikor Kaposvárra, mert egyelőre éppen véget ért a nyári turnénk, és a jövő évi, még csak mostanában alakul.

Szeretettel üdvözöl, a Banda!!!
Hát, kedves Karthago! Olyat műveltetek Siófokon, amire az egész Balaton fog emlékezni örökre! Az egész osztályommal voltam ott az óriási koncerteteken, és egyszerűen lenyűgöztetek minket! Az osztálytársaim először nem is tudták, milyen a Karthago, de a koncert végén mindegyikük elájult! Ilyen rockot, még sohasem hallottunk zenekartól! Az összes hazai banda elmehet kisiskolásnak tanulni a Karthago-hoz, hogyan kell igazi, frankó rockzenét nyomni, úgy, hogy az élvezetes legyen, kemény legyen, szórakoztató legyen, és főleg világszínvonalú! Szerintünk, az egész osztály szerint is az volt! Gratulálunk a Karthago-nak! ezentúl a rajongóitok közé tartozunk valamennyien, mi 29-en!!

T. Zoli és a IV/b, Siófok.

A Karthago válaszol:
Kedves T.Zoltán!

Szia Zoli, és a IV/b!

Köszönjük, ez igazán komoly levél, nagyon örülünk neki, mi is remekül éreztük magunkat Siófokon, a Tojásfesztiválon!

Üdv, az egész osztálynak: a KARTHAGO!
Tegnap este elmentünk a Nagycsaláddal a billentyűsök éjszakája című buliba,és hát valami fantasztikus élményt kaptunk volna biztos, ha a tesónak nem akad problémája a technika ördögével,de így is szuper volt a buli!!
Alig várjuk a tojásfesztivált oktoberben!

Azt üzenem az összes KARTHAGO rajongónak, hogy nincs igazolt mulasztás, ott kell lennetek, együtt dübörögni a fiukkal Siófokon!

Na csumi, mert elzsibbadtak az ujjaim!

A Karthago válaszol:
Kedves Gidófalvy Lajos!

Mi is ott voltunk, valóban fantasztikus este volt! Azt hittük, megszakad a szívünk, amikor Gidó önálló blokkjánál, amikor a "Paks az atomváros"-t kezdte játszani, betojt a hammond orgona felső része, és nem szólt a szólója!! Mi pontosan tudtuk, mennyire készült erre a napra, és hogy a Paksot hetekig alakítgatta, gyakorolta, hogy fantasztikus legyen! Borzaszó volt látni, az elkeseredettségét, amikor látta, hogy nem fogja tudni úgy végigjátszani a darabot, ahogy szerette volna. Nem baj, nekünk így is tetszett, és mi tudjuk, milyen is a Paks eredetiben, és tudja ezt velünk valamennyi igaz KARTHAGO rajongó!
Úgyhogy Gidóka, ne szomorkodj, amúgy csodálatos voltál egész este, és mi valamennyien nagyon büszkék voltunk Rád, hiszen ott voltál, és bizonyítottál, az ország legjobb billentyűsei között!
A KARTHAGO!
Tisztelt kedvenceim! Nagyon jó volt a hartai koncertetek a motoros találkozón igaz egy kicsit hidegben, köszönöm az autógrammot. Jó volt egy két szót váltani veletek. Az új lemezeteket már nagyon várom! Sok sikert és jó egészséget kívánok! Zsolti

A Karthago válaszol:
Kedves Fekete Zsolt!

Nagyon köszönjük! Viszont. Tényleg hideg volt Hartán, de úgy tűnt, az igazi rockzene valamennyiünket felmelegített!!

A Banda.
Szeretnék én nagyon- nagyon sok sikert kíváni nektek erőt és egészséget a szeptemberi napokra szeretném tőletek megkérdezni hogy mikor lesz új cd tek a közel jövőben.
Nagyon-nagyon sok
szeretettel
Máté Krisztina {Kriszti}

A Karthago válaszol:
Kedves Máté Krisztina!

Szia Kriszti!

Ez nagyon kedves volt Tőled, nagyon köszönjük, és Neked is hasonlóakat kívánunk! Egyelőre úgy néz ki, hogy idén elkezdjük az új lemezünk munkálatait, és tavaszra megjelenik!

Szeretettel üdvözöl a KARTHAGO!
minden kedves rajongot űdvozlok szlovakiabol.budapesti baratokat keresek.melinda.
Kedves Gidó!
Kérlek a Billentyűsök Éjszakája rendezvényen valamelyik műveddel emlékezz meg a ma elhunyt Rick Wright Pink Floyd billentyűsről ha szeretted a játékát.
Köszi:Tomi
Kedves Kocsándi Miki!
Nagyon Boldog Szülinapot kívánok Neked!
Tomi
Zenekarnak nagyon -nagyon sok szeretettel gondolok rá és kívánok nektek
nagyon-nagyon sok sikert.Kriszti