2020.02.19.

Még mindig teljes gőzzel folyik a 2020-as nagy nyári "ROCK A VÉRÜNK!" című turné szervezése! Nap-mint nap jelentkeznek újabb és újabb városok, fesztiválok, vidéki, erdélyi, és felvidéki helyszínek,...

2020.02.19.

 Február 21, pénteken ritka és exkluzív klubkoncertünk lesz Sopronban, a Hangár Music Gardenban! Mi nem nagyon játszunk klubokban, sőt kevés kivétellel soha, sokkal inkábbb a sokezres nagy fesztiválokon...

2020.02.08.

 Jó így megérkezni Miskolcra!!!!  "Minden jegy elkelt"....
További képes beszámoló a tegnapi fergeteges, teltházas kétórás totális őrületről később!. Isteni volt, köszönjük Miskolc...

Rajongói levelek

Tájékoztatunk, hogy az oldal moderált, a KARTHAGO zenekar fenntartja a jogot arra, hogy stílusában vagy tartalmában ide nem illő, sértő módon közzétett hozzászólásokat ne publikálja.


Név:
E-mail:
Bejegyzés:
Kérem, írja be a képen látható karaktereket:


Érdeklődni szeretnék, hogy a szigetvári koncertre hol lehet jegyet venni elővételben?
Előre is köszi a választ! Jó munkát és természetesen jó egészséget kívánok Nektek!
Kata

A Karthago válaszol:
Kedves Skata!

AZt gondoljuk, hogy Szigetváron... :-))

A Team:
Kedves Karthagósok!

Ott voltunk a Sláger Megaparty-ján, és nagyon szép képeket tudtunk készíteni. Szívesen megosztanánk másokkal is ezt a gyönyörűséget:-).

Hová küldhetjük a képeket? Fel tudnátok tenni a weboldalatokra? Szerintünk Nektek is tetszeni fognak!

Köszönettel várjuk a választ!

Varga Éva és Lengyel Csaba

2008

A Karthago válaszol:
Kedves Varga Éva!

Az szuper lenne! Küldj párat légyszíves a karthago@vivanet.hu-ra! Amelyik tényleg jó, kitesszük a honlapra!

Pusz! a Team!
ott voltam a megapartin az elsö sorban. Köszönöm neked kedves karthago a zenéteket és mindent amit az életem során kaptam töletek. Köszónöm zoli hogy visszaköszöntél nekem mikor hangoltad a gitarod a koncert elött. Szomorú vagyok, hogy egy évig nem láthatlak titeket de jövöre szeptemberben ott leszek,ha élek. A legnagyobb rajongótok melinda. Nem jöttél velem sétálni zoli,de azért gyönyörü volt budapest. Szép nyaralást nektek.melinda.
Kedves Zenekar!
Rövid kérdésem lenne:mikor várható esetleg új stúdió album?
Üdvek:)) Tomi

A Karthago válaszol:
Kedves tomi!

2009 tavaszára.

A KARTHAGO.
Sziasztok!

A rockopera.b13.hu blogban található rockoperámhoz, és musicalemhez keresek zeneszerzőt. Várom válaszotok, ha felkeltik érdeklődéseteket a művek.üdv:Dénes
Kedves Karthago! Alig várom hogy újra lássalak titeket szombaton Budapesten! A legnagyobb rajongótok Melinda. Aki ott volt Dunaszerdahelyen is.
Sziasztok!
Az egyik kedves ismerősöm megbízásából írok Nektek. Mi egy négy-öt fős baráti társaság vagyunk és a lehetőségekhez képest ott vagyunk szinte minden jó rockkoncerten ami elérhető közelségben van hozzánk. Nyíregyháziak vagyunk és 100-200 km távolság nem rettent vissza minket ha jó zenét akarunk hallani élőben. Tavaly ott voltunk a bodrogkeresztúri és a sajószögedi koncerteteken is. Ebben az évben sajnos én csak Királyhelmecen hallottalak titeket. Társaságunk egyik hölgy tagja viszont leutazott értetek Porcsalmára (én sajnos nem tudtam menni a Nyíregyháza-Debrecen focimeccs miatt- a foci a másik szenvedélyem) Ildikó viszont vasárnap délelőtt 10 órakor elindult miattatok vonattal Porcsalmára és csak másnap hajnali öt órakor volt vissza vonata. Ezzel csak azt akartam érzékeltetni, hogy mennyire rajong értetek. A legnagyobb bánata, hogy még nem tudta megszerezni a rólatok szóló könyvet. Szigeti Ferivel beszélt is Porcsalmán és ő megígérte neki, hogy küld neki egy példányt ha megírja a címét. Mivel Ildinek nincs internet elérhetősége ezért írok én helyette. A címe a következő: Fekete Ildikó 4551 Nyíregyháza-Oros Füzes út 12. Ha tehetitek nagyon szépen kérlek benneteket küldjetek neki egy példányt a könyvből és azzal okozhatnátok neki még nagyobb örömet ha a dedikálásotok mellett a Kocsándi Miki írna bele egy pár sort, mert Ildi is dobol. Előre is köszönöm és remélem még nagyon sokszor fogunk találkozni Karthago koncerteken.

A Karthago válaszol:
Kedves Szabó Sándor!

Oké, hamarosan megy a könyv!!!

Üdv: a Team.
nagyon jo lenne veled budapesten sétálni kiss zoli.ott voltam dunaszerdahelyen,és te láttál az elsö sorban.a legnagyobb karthago rajongo én vagyok. csak a barátságodat kérem ,egy kicsi idöt az életedböl.
hihetetlenul jo volt tegnap dunaszerdahelyen.köszönöm nektek kedves Karthago. ott leszek budapesten is. remelem ujra az elsö sorban.
syiasztok.barataim talalkozunk dunaszerdahelyen.

A Karthago válaszol:
Kedves melinda...tomi!

Reméljük!! :-)
Nagyon sok szeretettel gondolok én ma rátok ezen a napon szeretném tőletek megkérdezni hogy hogy december környékén válaltok jótékonysági fellépést a XVIII.kerületben a Rózsa müvelődési házban.Máté Kriszti {Kriszti}

A Karthago válaszol:
Kedves Máté Kriszti {Kriszti}!

Köszönjük.
Sajnos Budapesten nem vállalhatuk fellépést a MegaParty után, a jövő évi nagy jubileumi koncertünk miatt.
Üdv:
a Banda.
Sziasztok! Ma este értem haza az idei Tusványosról, de mégis folyton a két évvel ezelőtti ottani Karthago koncert jár a fejemben. Életem egyik legnagyobb élménye volt, köszönöm, Fiúk! Nagyon-nagyon remélem, hogy koncerteztek még errefelé a közeljövőben. Van egy kérdésem is: mi lett Gidó ellopott VR-760-asával? Megkerült? Ha nem, akkor mi pótolja a barbár és otromba módon eltulajdonított Hammond-hangzást(ami számomra a legfontosabb elem)? Vk-7, Vk-8-ra tippelnék, de az igazi az lenne, ha Gidó ismét igazi, csöves L-100-ason dübörögne :-). Minden jót Nektek!

A Karthago válaszol:
Kedves Szikszay László!

Ez igen-igen jól esett!! Köszönjük! Tervezünk szeptemberre egy erdélyi koncertet, majd hamarosan láthatod az időpontját és a helyszínét, itt a honlapon.
Sajnos nem lett meg Gidó ellopott billentyűje, természetesen pótolta szegény egy másik, hasonló, nagyon jó cuccal. Most ismét ugyanolyan hammond hang szól, amit tőle megszokhattunk, és amiben ő király!

Üdv: a KARTHAGO team.
Gyertek velem Dunaszerdahelyre a koncertre. Én ott leszek,írjatok már régi barátok!!!!!!!
Kire számíthatok? Várlak Titeket!
Barátaim,aki emlékszik rám irjon nekem.Deákiról vagyok.A legnagyobb karthagó rajongó,aki csak valaha létezett.Jelentkezzetek.20 év eltelt azóta.41 éves vagyok.

A Karthago válaszol:
Kedves melinda...tomi..!

Íme! A KARTHAGO! Üdv Neked!!!!
Szia Tamás. Remélem az idei Zentai, ifjusági játékok felépésén,eljétszod nekem ay Apáink utján-t!!!??? Nem felejtettem el hogy igértem a legközelebbi találkozásra egy kis itthoni házi pálinkát, Vihetem? Nagyon várlak benneteket!! Üdv. Hajni
Halihó !

Köszi a tegnapi kisbéri koncertélményt!!Elöször voltunk Karthago koncerten, de remélem nem utoljára:)

Beus

A Karthago válaszol:
Kedves Oroszné Bea!

Mi is reméljük, ugye eljössz még?

Köszönjük. a KARTHAGO!
Sziasztok!

Nem érzitek úgy, hogy kicsit frissíteni kéne már ezt a honlapot? A reklámozott új lemez immár négy éves, a legutolsó hír pedig 2005. májusi. Nem tudom mit látnék, nem tudom mit olvasnék szívesen, én csak azt tudom, hogy a feltett témák régen nem aktuálisak.

Üdv: Bubu

A Karthago válaszol:
Kedves Bubu!

De, igazad van Bubu. Már dolgozunk rajta. Amúgy a legutolsó hír nem 2005-ös, hanem idei tavaszi. Az egész oldal frissítés alatt áll, vagy az is lehet, hogy tök új lesz a design.

A KARTHAGO team.
Sziasztok! Tudom a Tatabányai koncert már rég volt de szentem nagyon jó.És nagyon igazatok volt amikor azt mondtátok hogy a mai fiatalok nem csak szar zenét hallgatnak.én 14 vagyok és ti vagytok a legjobbak.Rock n'roll

A Karthago válaszol:
Kedves viki!

Ez szuper, köszönjük! És gratulálunk, a jó zenei ízlésedhez!!
A KARTHAGO!
Sziasztok!
Csak azt szeretném megemlíteni, hogy ugye jöttök majd Dabasra!
Az nem Kárpátia Rockfesztivál! Maxiumum: Kárpát Feszt!
Csak ennyi lett volna! Remélem jó buli lesz
Sziasztok

A Karthago válaszol:
Kedves Farkas Krisztina!

Igen, jövünk! Mi úgy tudtuk, ez a neve a fesztiválnak. Ha nem, tévedtünk, de ott leszünk, és őrületesen dübörgünk majd!! A KARTHAGO!!
Szigeti Ferencnek szeretném elmondani hogy nagyon sok sikert kíván Máté Kriszti {Kriszti}