augusztus 13. péntek 20:00
Fonyód
augusztus 14. szombat 20:00
Budapest, Barba Negra Track


2021.08.02.
Óriási bulikat csaptunk az elmúlt hetekben!!! Nézegessétek a fényképes beszámolókat a Facebook oldalainkon!!!!
2021.06.19.
2021-es "Rock a Vérünk" turné!!

 Kint van a 2021-es turné a Koncertmenüben! A járvány és a lassan javuló helyzet miatt a dátumok folyamatosan frissülnek!

Figyeljétek a Koncertmenüt!!!

2021.06.15.

 Ünnepélyes keretek között, ma átvettük a Magyar Kultúra legmagasabb könnyűzenei művészeti állami kitüntetését, a Máté Péter díjat!!! Az ünnepség a Pesti Vigadó dísztermében zajlott, a díjakat...

Rajongói levelek

Tájékoztatunk, hogy az oldal moderált, a KARTHAGO zenekar fenntartja a jogot arra, hogy stílusában vagy tartalmában ide nem illő, sértő módon közzétett hozzászólásokat ne publikálja.


Név:
E-mail:
Bejegyzés:
Kérem, írja be a képen látható karaktereket:


Sziasztok!

Nem érzitek úgy, hogy kicsit frissíteni kéne már ezt a honlapot? A reklámozott új lemez immár négy éves, a legutolsó hír pedig 2005. májusi. Nem tudom mit látnék, nem tudom mit olvasnék szívesen, én csak azt tudom, hogy a feltett témák régen nem aktuálisak.

Üdv: Bubu

A Karthago válaszol:
Kedves Bubu!

De, igazad van Bubu. Már dolgozunk rajta. Amúgy a legutolsó hír nem 2005-ös, hanem idei tavaszi. Az egész oldal frissítés alatt áll, vagy az is lehet, hogy tök új lesz a design.

A KARTHAGO team.
Sziasztok! Tudom a Tatabányai koncert már rég volt de szentem nagyon jó.És nagyon igazatok volt amikor azt mondtátok hogy a mai fiatalok nem csak szar zenét hallgatnak.én 14 vagyok és ti vagytok a legjobbak.Rock n'roll

A Karthago válaszol:
Kedves viki!

Ez szuper, köszönjük! És gratulálunk, a jó zenei ízlésedhez!!
A KARTHAGO!
Sziasztok!
Csak azt szeretném megemlíteni, hogy ugye jöttök majd Dabasra!
Az nem Kárpátia Rockfesztivál! Maxiumum: Kárpát Feszt!
Csak ennyi lett volna! Remélem jó buli lesz
Sziasztok

A Karthago válaszol:
Kedves Farkas Krisztina!

Igen, jövünk! Mi úgy tudtuk, ez a neve a fesztiválnak. Ha nem, tévedtünk, de ott leszünk, és őrületesen dübörgünk majd!! A KARTHAGO!!
Szigeti Ferencnek szeretném elmondani hogy nagyon sok sikert kíván Máté Kriszti {Kriszti}
Sziasztok! Én Szlovákiából írok, Felvidékröl. Ott voltam Királyhelmecen a Rocknapon. És nagyon tetszett a Karthago! Szeretném megkérdezni, hogy küldhetek-e képeket, és ha igen akkor hova, milyen címre. Válaszotokat elöre is köszönöm!

A Karthago válaszol:
Kedves Éva!

Köszönjük! A karthago@vivanet.hu a hivatalos e-mail címünk, oda küldhetsz fotókat, örömmel vesszük!!

Üdv: a Banda.
Hello! Azt szeretném kérdezni, h a Keleti éjnek láttam egy televíziós változatát, amiben félig angolul énekelték a számot. Kérdésem: megjelent-e valaha angolul ez a szám, vagy csak a felvétel kedvéért volt. Ha igen mi a címe? Előre is köszönöm a választ. Üdv!

A Karthago válaszol:
Kedves Nándi!

Igen, a Nyugat-Európában megjelent második angol nyelvű KARTHAGo album címadó dala az Oriental Dream, magyarul a Keleti éj. Ezt hallottad az 1983-as televíziós felvételen.

Üdvözlettel: a KARTHAGO.
Sziasztok!
Csak érdeklödnék,hogy a Győrujbaráti buli elmarad? Mert nem látom most a koncertprogramok közt!
Üdv

A Karthago válaszol:
Kedves Gábor!

De lesz! Újabban, valami oknál fogva, eltűntek az első, legközelebbi bulik. Már értesítettük a rendszergazdát a hibáról. A Team.
Szigeti Ferenc nek boldog születésnapot szeretnék kíváni erőt egészséget,örömöt,vídámságot,boldogságot,és nagyon sok szeretettet.

A Karthago válaszol:
Kedves Máté Krisztina!

Nagyon szépen köszönjük Feri nevében!!!

A Team.
A KARTHAGO tiszta őrület!!!! A tegnapi szombathelyi rockfesztivál legjobbjai voltatok! Ilyen zenekar pedig nincs több!! Minden máz zenekar eltörpül mellettetek. Olyan erő, összhang, keménység, zenei tartalom, látvány, és minden egyéb együtt van a Karthagonál. Ez az igazi vérbő rock, minden egyes percét élveztünk ott tegnap este és úgy láttam a hatalmas közönségnis így vélekedett, mert az összes többi bandánál nem volt ilyen őrület! Csak gratulálni tudok, maradjatok ilyenek még nagyon-nagyon sokáig!!! Balogh Árpád Szombathely.

A Karthago válaszol:
Kedves B. Árpád!

Hát... mit is mondjunk erre??! "Nagyon-nagyon" köszönjük! Igyekszünk bizonyítani továbbra is, hogy nekünk minden egyes koncert ugyanúgy élmény, mint Nektek, nagyon szeretünk együtt játszani, ez az életünk!
Szeretettel üdvözöl a KARTHAGO!
Szeretnék kapni egy fényképes autogrammot kapni Szigeti Ferencről szeretném megkérdezni hogy hogyan juthatnék hozzá.Kriszti

A Karthago válaszol:
Kedves Máté Kriszti!

Kérünk egy címet,ahová elküldhetjük.

A TEAM.
Fiúk!
Egy kijevi ismerősöm 1982-ben kedvelte meg a Karthagot. Szeretne letölteni Karthago-zenéket mp3-ra, de sehol/sehogy nem tud. Ám nem akar lemondani a Karthagoról, ez a zene életreszóló adomány volt a számára, ha szabad ilyet mondani. Kérnénk egy kis segítséget; ha lehet, áruljátok el, hogyan juthatna hozzá a zenétekhez letöltés útján vagy máshogy?
Köszönettel,

Hátiék

A Karthago válaszol:
Kedves Háti!

Néhány dalt megtalálsz a Youtube-on, de ezek többnyira amatőr felvételek, + "valakik" által gyártott videók. Jelenleg legfeljebb CD-ken tud az illető jó minőségben KARTHAGO-t hallgatni, no meg persze egy-két illegális oldalon, amelyet viszont itt nem szeretnénk reklámozni.
Hamarosan megújul a KARTHAGO honlapja, és akkor, -reményeink szerint-, lehet majd zenét is hallgatni.
Addig is figyeld a híreket itt. Ja, és üdvözöljük kijevi ismerősödet, valóban '82-ben jártunk Kijev-ben, és óriási sikerű koncerteket adtunk egy gyönyörű sportcsarnokban!

Üdvözlettel: a KARTHAGO.
Kedves Karthago!
Kisfiamat szeretném meglepni egy autogramjukkal, remélem lesz lehetőségem kérni egyet postai úton, nagyon megköszönném!
Várom válaszuk,
Üdvözlettel:
Szabó Eszter
Sziasztok!Éppen most dübörög a CD-tek itt nállam.Le a kalappal...mindig is a legjobbak voltatok...és számomra azok is maradtok...Távolból figyellek és csodállak benneteket.Csak igy tovább fiúk!!!
Hétvégén láttam a Karthagot nálunk Tatabányán. Egy egész napos rockfesztivál csúcspontjaként éjjel egy órakor kezdtek. Éjfélkor azt gondoltam, már mindenki hulla fáratt és elmegy,de nem! Az egész sportcsarnok ottmaradt és megérte! Mindenkinek megérte! Ilyet még soha nem láttam! A már tényleg fárodó közönséget öt perc alatt úgy felrázták hogy az csoda! Tiszta őrület ez a banda. Sajnos talán csak éppen egy órát játszhattak, de éjjel kettőkor még nem akarták őket elengedni a szinpadról. Ezt a zenekart nemzeti értéknek kellene titulálni, mert amit ők tudnak, az példaértékű minden zenekarnak aki ma játszani tud és akar. Én csak azt mondom, mindenki akinek módja van nézze meg a Karthagót ameddig lehet mert ilyen csodát nem láthat máshol. A legesleges-legjobbak európában!!!!!!! Állítom. És az egész baráti társaságom is igy látta. Mindenki, minden magyar rockzenekar elmehet sót darálni melletük! Vagy mehetnének tanulni,hogyan kell igazi rockkot játszani! Éljen sokáig a KArthago!! Gyertek még Tatabányára, de én ahova tudok nyáron mindenhová elmegyek ahol játszanak, mert nem tudok betelni velük. Üdv nektek Csabi Tbánya.
Szuper-klassz volt a Karthago Pécsett! A legjobb volt egész este, még akkor is, ha Szigeti Ferinek többször is elszakadtak a húrjai, és emiatt láthatóan dühös volt.de emellett is hihetetlenül gitározott, Gidó óriásit alakított, Miki és Zoli is csúcs, Tamás pedig egyszerűen zseniális énekes. Az egész banda olyan erős és egységes, amilyet egyik zenekar sem tud. Szuperek vagytok! Így együtt a legjobbak, állítom. Puszil benneteket Adrienn Pécsről!

A Karthago válaszol:
Kedves adrinalin!

Húúú! Ezt igazán köszönjük!!! Üdv: a KARTHAGO legénysége.
Szeretném tőletek megkérdezni hogy lesz e koncert nyáron is? szeretném megkérdezni hogy hol lehet karthago polot kapni szeretnék nektek nagyon sok sikert kíváni.Kriszti

A Karthago válaszol:
Kedves Máté Kriszti!

Ha kicsit szétnézel itt a honlapon, megtalálod amit keresel, azaz a nyári koncertmenüt.
Ezeken a koncerteken egyébként mindíg kapható minden: KARTHAGO pólók, zoknik, táskák, CD-k, sapkák, könyvek, törülközők, tollak, öngyújtók, és még millió más szuper "karthagós" ajándék!

Üdv: a team.
Sziasztok! Nagyon jó volt a Karthago, és az összes többi zenekar is az Arénában, azonban a szervezéssel egyáltalán nem voltam megelégedve! Szerintem nagyon rossz ötlet volt, hogy Török Ádámot és Vörös Pistit tették első helyre, hiszen mindketten a hazai blues/rockzene nagy egyéniségei, nem ma kezdték a pályájukat, és igazán megérdemelték volna, hogy többen hallják a dalaikat, én személy szerint nagy Prognózis rajongó vagyok, és nagyon örültem volna ha Pistiék sok ember előtt játszanak. Célszerőbb lett volna mondjuk a Bikini és a Karthago közé berakni őket! Összességében jó volt a rendezvény! A másik kérdésem, amit már Ádám is feltett, mint olvastam, hogy lesz-e DVD? Mert én valamelyik nyilatkozatban hallottam hogy igen, itt azt válaszoltátok hogy nem, közben meg a Pokolgépes Kukovecz Gabi mondta koncerten, hogy az összes zenekart felvették!

A Karthago válaszol:
Kedves Tamás!

Köszönjük, a tanácsot is! Csak megismételni tudjuk: tudomásunk szerint nem készült DVD a RockAréna 2-ről.
Üdv: a KARTHAGO.
Döbbenetes volt a Karthago!!! Számomra a legnagyobb meglepetést okoztátok! Én még csak 19 éves vagyok, először láttam a Karthago-t, de totál lenyűgöződtem! Ilyen erőteljes, kemény, hihetetlenül valóságos rockzenét, így előadva még sohasem láttam élőben! Ez a zenekar világszínvonalú! Még ma is, amikor a tagok már nem éppen tinik, de az a lenyűgöző erő, ami sugárzik belőletek, az mindenkit megérintett tegnap, aki volt olyan szerencsés és ott lehetett a Karthago koncertjén. Köszönöm eztaz élményt, soha nem fogom elfelejteni! K. Károly Zugló.

A Karthago válaszol:
Kedves Karcsi-kán.!

Hát...Mit is mondjunk/írjunk erre? Köszönjük az egész banda nevében! A titok talán annyi, (többek között), hogy mi nagyon-nagyon szeretünk együtt játszani, minden pillanatát mi is élvezzük a koncerteknek, és hát mögöttünk van 29 év együtt muzsikálás, több, mint 3 ezer koncert, sok lemez, és egy életre szóló barátság egymás iránt!!

Üdvözlettel: a KARTHAGO.
Sziasztok! Csak gratulálni szeretnék, nagyon jó volt a Rock Arénás koncert A kérdésem az, hogy igaz a hír, miszerint lesz belőle DVD, minden zenekartól 1-1 számmal? Ha igen mikorra várható a megjelenése?

A Karthago válaszol:
Kedves Ádám!

Köszönjük! Mi nagyon jól éreztük magunkat!! Úgy láttuk a közönség is remekül szórakozott. Tudomásunk szerint nem készült DVD a koncert/ek/ről. Üdv: A KARTHAGO.
Kedves Barátaim!
Nagyon örülök,hogy Ti,csak egyedül Ti együtt maradtatok,még sok-sok mindent várunk Tőletek,rendkívül szimpatikus,hogy soha nem kellett csalódnunk a csapatban.Hogy nincs
semmi ami szétbomlasztaná a csapatot.Talán majdan továbbvihetem a hangzást,de ezt egy alkalommal személyesen megbeszéljük.Nagyon sok sikert ,kitartást,erőt!!!!Dübörögjön az elefánt
baráti szeretettel,Ortutay István

A Karthago válaszol:
Kedves Ortutay István!

Ez igazán komoly, és köszönjük, jólesett. Reméljük soha nem is fogsz csalódni a KARTHAGO-ban!!

Üdvözlettel: a KARTHAGO!