2020.02.08.

 Jó így megérkezni Miskolcra!!!!  "Minden jegy elkelt"....
További képes beszámoló a tegnapi fergeteges, teltházas kétórás totális őrületről később!. Isteni volt, köszönjük Miskolc...

2019.12.31.

 Csodálatos évünk volt. Minden úgy sikerült, ahogyan szerettük volna. Talán a szerencse hozta, talán az égiek, esetleg a számmisztika, vagy még inkább a rengeteg munka, amit belefektettünk idén...

2019.11.01.

 Ma, november 1.-én este, 21:05 perckor lesz a KARTHAGO 40 éves jubileumi óriáskoncertje az M2Petőfi TV-n!!! Holnap pedig ugyanekkor a második rész! Ki ne hagyd!!!

Rajongói levelek

Tájékoztatunk, hogy az oldal moderált, a KARTHAGO zenekar fenntartja a jogot arra, hogy stílusában vagy tartalmában ide nem illő, sértő módon közzétett hozzászólásokat ne publikálja.


Név:
E-mail:
Bejegyzés:
Kérem, írja be a képen látható karaktereket:


szevasztok!!!!!szombathelyen már nagyon várunk bennetek!!!!!!!!!4hol lesz a buli?

A Karthago válaszol:
Kedves gyusza!

Ha jól tudjuk, a Sportházban! Mi is várjuk a találkozást!!! a BANDA!
Szevasztok elefántok!
Nekem a legkedveltbb dalaim a Requiem és az Apáink útján. Egyszerűn imádom a dalaitokat, de az előbb említetteket különösen. Lehet, hogy nem fogok elmenni a következő pesti koncertetekre (ami a Papp László Budapest Arénában lesz), de rádióban és CD-n is hallgatlak titeket.

RoliA Karthago válaszol:
Kedves Tóth Roland!

Köszönjük! Sajnáljuk, ha nem jössz a pesti nagykoncertre, de ugye eljössz még??? Mondjuk máshová. Figyeld a koncertmenüt.
Üdv: a KARTHAGO.
Kedves Karthago együttes ! Szeretném nektek elmondani hogy 2008. Május közepén mikor lesz nektek koncert és ha lesz tegyétek fel az internetre hogy én magam is lássalak benneteket addig is sziasztok.Kriszti

A Karthago válaszol:
Kedves Máté Kriszti!

Folyamatosan kerülnek fel a bulik. Üdv: a Team.
Farsang,Nagyhét,Húsvét,ezalatt az idő allatt szeretnék kíváni nektek nagyon sok sikert és a Dirty Blues Band nek sziasztok.Kriszti

A Karthago válaszol:
Kedves Máté Kriszti!

Nagyon köszönjük!!!

A KARTHAGO és a Team
Szeretném megkérdezni tőletek hogy lesz e nektek a Marcibányi téren 2008.február 7.én sziasztok.Kriszti

A Karthago válaszol:
Kedves Máté Kriszti!

Nem lesz...
Szereetnék nektek nagyon sok sikert kíváni valamint Aközelgő húsvéti ünnepekre ami lesz Március 23.án-24.én Kellemes húsvéti ünnepeket sziasztokKriszti
Sziasztok!!!!!!
Egy erdelyi lany vagyok,nagyon szeretem az egyuttest es orulok,h szemelyesen is talakozhatam veletek mert eljotettek az en kis varosomba Barotra!!!koszonom szepen,h az egyik almom valora valt!!!
Sok sikert kivanok!!!
Sziasztok Istenek
Nem dícsérlek most titeket, mert már annyiszor megtettem, de lenne egy kérdésem. Tavaly azt mondtátok hogy a Rock Arénáról Dvd készül készül. Készült egyáltalán? Ha igen hol lehet hozzá jutni?
Idén is ott leszek
Anita

A Karthago válaszol:
Kedves Anita!

Sajnos tavaly, különböző jogi és technikai okok miatt nem készült DVD. Felvétel sem... Úgy tűnik, idén szerencsésebbek leszünk.

Gyere idén is!
Üdv:
a KARTHAGO!
És mikorra várható a válasz, amit előre is köszönök.

A Karthago válaszol:
Kedves Martin!

Hamarosan.

Üdv: a team
Helló elefántok! Egy kérdésem lenne Ferenchez, nem Karthagohoz kapcsolódik, csak azt szeretném kérdezni, hogy meg tudnád-e mondani hogy a jó gitár-e a Cruiser by crafter st-80-as. A választ előre is köszönöm és sok sikeres turnét és koncertet kívánok!

A Karthago válaszol:
Kedves Martin!

Jókívánságaidat köszönjük!
Kérdésedre pedig Kocsándi Mikky válaszol majd, neki van egy remek gitár-hangszerboltja!

Üdv: a KARTHAGO TEAM!
Boldog új évet kivánok nektek! Lehet, hogy egy kicsit megkésve de szerintem aktuális még. Az idösebb rajongok közé tartozom. Amióta megalakult az együttes ti vagytok a kedvenceim. Szeretnék kérdezni valamit? Ezen a honlapon láttam fényképeiteket amejen fekete bőr kabátban vagytok elefántal rajta. Íjen bőr kabátot hol lehet vásárolni? Szeretnék eggyet mert tetszik. Ssiasztok. Üdvözlettel Zsolti

A Karthago válaszol:
Kedves Fekete Zsolt!

Köszönjük a jókívánságokat, nem késő!

A bőrcuccokat a Petrol cég készítette, kifejezetten nekünk, és méretre, sajnos ilyeneket nem kapsz sehol, mert egyedi tervek alapján, gyártotta a cég.

Üdv: a Banda
Szeretném tőletek megkérdezni hogy mikor lesz koncert 2008.ban.

A Karthago válaszol:
Kedves Máté Kriszti!

A nyári turné kb. május elején indul, ennek állomásai úgy március közepén kerülnek ki a honlapra.

Egyébként a 2008-as Rock Aréna 2-n is fellép a KARTHAGO, március 8.-án, nőnapon. :-) Helyszín a Papp László Sportaréna.

Üdv:
a KARTHAGO TEAM
nagyon boldog uj evet kivanok nektek a tovabbi duborgeshez!!!!!en sajna nagyon messze vagyok szeretett eggyuttesemtol!!!az usa-bol kovetlek benneteket figyelemmel!!!!a mielobbi viszontlatasig tisztelettel a rock elefantjainak!!!!!kazi!!

A Karthago válaszol:
Kedves Varga Laszlo "Kazi"!

Hűha! Ez igen! Onnan azért elég távoli lehet a hazai rock!? De az a lényeg, hogy követed, és figyelemmel kíséred. Reméljük március 8.-ára haza tudsz érni? Akkor lesz a Rockaréna 2, ahol a KARTHAGO is fellép. Már most készülünk némi váratlan meglepetésekkel! Ha mégsem tudsz jönni, úgy néz ki, hogy készül felvétel a buliról, és megjelenik DVD-n is.

Addig is sok szerencsét, és neked is Boldog Új Esztendőt kíván a KARTHAGO!!!
Szeretnék mindenkinek Boldog újévet kíváni és még több nagyon sok sikert sziasztok.Kriszti

A Karthago válaszol:
Kedves Máté Kriszti!

Aranyos vagy, Neked is sok szerencsét, és egy sikeres boldog új esztendőt kíván a KARTHAGO!
Láttalak benneteket koncerten zenélni és bevallom, hogy előtte három zenéteket ismertem, de amit műveltetek a színpadon!!! Hát bármelyik fiatal banda megirígyelhetné... Bámulatos show-t csináltatok, eszméletlen jók vagytok! Vettem ott egy lemezt, de azóta már rongyosra hallgattam... Köszönöm!

A Karthago válaszol:
Kedves ari!

Ez szuper, jól esett leveled, köszönjük!

A Banda.
Szia Tamás!
Én vagyok az a szőke lány, aki a kunszentmiklósi koncerten az első sorban tapsolta végig a koncertetetket. A koncert után autogrammot is kértem- még mindig meg van. Nagyon szeretem a Karthago dalokat. A legjobban a Reqviem és az Apáink útján -t szeretem. Karácsonyra kaptam egy szintetizátort. és szeretném megtanulni ezeket a dalokat eljátszani. Kérlek, küldd el a dalok kottáit.
Előre is köszi! Sóbujtó Petra, az együttes leglelkesebb és legfiatalabb rajongója

A Karthago válaszol:
Kedves Sóbujtó Petra!

Köszönjük leveled. Próbáld meg a neten megkeresni a dalok kottáját, nekünk sajnos nincs meg.

Szeretettel üdvözöl a KARTHAGO!
Sziasztok!

Alapvetően Zéróhoz szólna a kérdésem, amely egy kissé érinti az együttest is.
A februári Rockaréna előtt (amely egyébként igen fergetegesre sikerült) arról is szó volt, hogy a buli megjelenik CD-n és DVD-n. Lesz ebből valami?
Válaszotokat nagyon várom
Szibilla Zoltán

A Karthago válaszol:
Kedves Szibilla Zoltán!

Sajnos az idei februári Rockaréna, néhány engedélyezési probléma miatt nem került felvételre, így DVD sem készült.
Úgy tűnik a jövő évi viszont, ami március 7-8.-án lesz, ( a KARTHAGO 8.-án!!!) már sikerülnek a jogok tisztázása, így azt felveszi a televízió, és akkor talán lesz CD és DVD is.

Addig is üdvözlettel:

a KARTHAGO team.
Kedves Karthago zenekar!
Nagyon kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog új évet kívánok nektek és kedves családotoknak!
Nagyon nagy örömmel szívemben és boldogsággal hallgattam ma Kocsándi Miki-Szomor Gyuri előadásában a hull a pelyhest a Sztárkarácsony CD-n, amit mit megtudtam szintén Szigeti Ferinek köszönhetünk.
Áldott legyen a napotok! Számtalan koncertet, új albumot és rajongókat kívánok nektek a jövő évre!
Isti

A Karthago válaszol:
Kedves István!

Köszönjük ez nagyon jól esett!!

Neked, és kedves családodnak is további szép ünnepet, és boldog új esztendőt kíván a KARTHAGO!
Kedves Fiúk!

Köszönöm a 22.-i koncertet! Egyáltalán nem bántam meg azt az oda-vissza 400 km-t, amit utaztam értetek és ezért a buliért, ám ha megengeditek két - teljességgel szubjektív -építő megjegyzést fűznék hozzá:

1. Mint ahogyan azt Gidó is megjegyezte a színpadon, nem ártott volna még egy kicsivel több közös gyakorlás előtte, mert bizony volt olyan szám, amely a végére majdnem szétesett.
2. Számomra több, mint zavaró volt a műsorvezető folyamatos és állandó jelenléte. Amikor például már úgy éreztem, hogy kezdek felpörögni és vártam a további hangulatfokozást, mindig akkor lépett színpadra és a szövegelésével szépen visszazuhantott az alaphangulatomba. Úgy érzem a koncert ilyetén felépítése nem volt szerencsés.

Kellemes Karácsonyt és Boldog Új Évet Nektek!

A Karthago válaszol:
Kedves Bubu!

Köszönjük, az ilyen kritika is nagyon fontos!!! És főleg tőled, Bubu, akiről tudjuk, hogy igazán szereted a bandát. Valóban még lehetett volna többet is gyakorolni, bár egy hetünk elment csak erre a koncertre. Az igazság az, hogy nekünk azért nem pont ez a fajta unplugged koncert az erősségünk, hiszen kemény rockbanda vagyunk, de ettől függetlenül nagyon-nagyon élveztük az igazi, akusztikus muzsikálás gyönyörűségét és élményét. Még akkor is, ha ez, mint az igazi, vérbeli élő zenélés néha nem teljesen tökéletes. De hát, ez az élő zene izgalma. Néha szétesik, de aztán újra összeáll, és még jobb érzéseket kelt...
A műsorvezető feladata éppen az volt, hogy átvezesse a dolgokat a rockzenéből, az ülős-csendes unplugged muzsikálásba, illetve annak - tulajdonképen-, egy színházi, színház jellegű estébe. Nekünk erről más a véleményünk, szerintünk Bánki Árpi jól csinálta, amit vállalt, sok hasznos infót elmondott, oldotta a hangulatot, és profi módon konferált.

Szeretettel üdvözöl a KARTHAGO!!! Boldog új évet!
Sziasztok!
Nagyon köszönjük nektek az erzsébeti bulit a Csiliben. Fantasztikus volt. Köszönjük, hogy leljötteteek ilyen kis kulturházba, mint a mienk. Nagyon hangulatos volt az este. Én 13 éves vagyok és nemigazán volt kedvem elmenni, mivel nem ismertem a csapatot. Szüleim beszéltek rá, menjek velük és de jól tettem, hogy elmentem. Egy nagy élménnyel, Karthagós sapkával, könyvvel és kazival tértem haza. Habár a KGB-t már ismertem a Kisvárosból és a dalaikat is nagyon szeretem. A best of Karthagot már többször lehallgattam. A Pénz a kedvencem. A 30 éves bulitokon már én is ott leszek.
Maradok a legújabb rajongótok.
Isti

A Karthago válaszol:
Kedves István!

Hát, a Te levelednek külön örülünk!!! Minden ilyen ifjú rajongóra szükségünk van, hisszük, hogy a zenei és szövegbéli mondanivalónk nem csupán a mi korosztályunknak "talál be"! Örülönk, hogy tetszett a buli, gyere majd máskor is!

Szeretettel üdvözöl a KARTHAGO zenekar!