2021.03.15.

 

Az Emberi erőforrások minisztere, Prof. Dr. Kásler Miklós, 2021, március 15.-i nemzeti ünnep alkalmából a KARTHAGO együttesnek kiemelkedő és példaértékű munkássága...

2020.10.31.

Bízzunk a vírusjárvány legkésőbb 2021 tavaszi visszaszorulásában, és reménykedjünk a nyári nagy élő KARTHAGO koncertek megvalósulásában!

Mi HISZÜNK ebben és úgy tűnik már sokan mások is, hiszen...

2020.08.28.

 Augusztus 28.-án csodás és egyszeri élményt adunk a rajongóinknak! Egy klassz dunai sétahajón, a Sirona hajón ad akusztikus koncertet a KARTHAGO. Azt gondoljuk, egy meseszép sétahajózás Budapest...

Rajongói levelek

Tájékoztatunk, hogy az oldal moderált, a KARTHAGO zenekar fenntartja a jogot arra, hogy stílusában vagy tartalmában ide nem illő, sértő módon közzétett hozzászólásokat ne publikálja.


Név:
E-mail:
Bejegyzés:
Kérem, írja be a képen látható karaktereket:


Sziasztok!
Csak annyit szeretnék mondani hogy angyon örülök annak, hogy ilyen sok helyen koncerteztek az idén nagyon sokon ott leszek. Imádlak titeket ---jövőhéten pedig ROCK ARÉNA.
Pussz Anita

A Karthago válaszol:
Kedves Farkas Anita!

Köszönjük!!! Várunk. A KARTHAGO!
Hogyan lehet Karthago polot be szerezni,megvenni mert én nagyon szeretnék egyet kapni tőletek szeretném megkérdezni hogy mikor lesz a következő koncertetek sziaasztok.Kriszti

A Karthago válaszol:
Kedves Máté Kriszti!

Most szombaton, március 8.-án játszik a zenekar a második RockAréna fesztiválon! Ott pl. vehetsz KARTHAGO pólót!
Üdv: a Team.
Mezőberényben hol lesz a koncert ?

A Karthago válaszol:
Kedves Bodorló Péter!

A Szabadtéri szinpadon.
Az e-mail címetekre küldtem levelet - Tamásnak szánva! Légyszi nézd meg!
Köszi: Ági
szevasztok!!!!!szombathelyen már nagyon várunk bennetek!!!!!!!!!4hol lesz a buli?

A Karthago válaszol:
Kedves gyusza!

Ha jól tudjuk, a Sportházban! Mi is várjuk a találkozást!!! a BANDA!
Szevasztok elefántok!
Nekem a legkedveltbb dalaim a Requiem és az Apáink útján. Egyszerűn imádom a dalaitokat, de az előbb említetteket különösen. Lehet, hogy nem fogok elmenni a következő pesti koncertetekre (ami a Papp László Budapest Arénában lesz), de rádióban és CD-n is hallgatlak titeket.

RoliA Karthago válaszol:
Kedves Tóth Roland!

Köszönjük! Sajnáljuk, ha nem jössz a pesti nagykoncertre, de ugye eljössz még??? Mondjuk máshová. Figyeld a koncertmenüt.
Üdv: a KARTHAGO.
Kedves Karthago együttes ! Szeretném nektek elmondani hogy 2008. Május közepén mikor lesz nektek koncert és ha lesz tegyétek fel az internetre hogy én magam is lássalak benneteket addig is sziasztok.Kriszti

A Karthago válaszol:
Kedves Máté Kriszti!

Folyamatosan kerülnek fel a bulik. Üdv: a Team.
Farsang,Nagyhét,Húsvét,ezalatt az idő allatt szeretnék kíváni nektek nagyon sok sikert és a Dirty Blues Band nek sziasztok.Kriszti

A Karthago válaszol:
Kedves Máté Kriszti!

Nagyon köszönjük!!!

A KARTHAGO és a Team
Szeretném megkérdezni tőletek hogy lesz e nektek a Marcibányi téren 2008.február 7.én sziasztok.Kriszti

A Karthago válaszol:
Kedves Máté Kriszti!

Nem lesz...
Szereetnék nektek nagyon sok sikert kíváni valamint Aközelgő húsvéti ünnepekre ami lesz Március 23.án-24.én Kellemes húsvéti ünnepeket sziasztokKriszti
Sziasztok!!!!!!
Egy erdelyi lany vagyok,nagyon szeretem az egyuttest es orulok,h szemelyesen is talakozhatam veletek mert eljotettek az en kis varosomba Barotra!!!koszonom szepen,h az egyik almom valora valt!!!
Sok sikert kivanok!!!
Sziasztok Istenek
Nem dícsérlek most titeket, mert már annyiszor megtettem, de lenne egy kérdésem. Tavaly azt mondtátok hogy a Rock Arénáról Dvd készül készül. Készült egyáltalán? Ha igen hol lehet hozzá jutni?
Idén is ott leszek
Anita

A Karthago válaszol:
Kedves Anita!

Sajnos tavaly, különböző jogi és technikai okok miatt nem készült DVD. Felvétel sem... Úgy tűnik, idén szerencsésebbek leszünk.

Gyere idén is!
Üdv:
a KARTHAGO!
És mikorra várható a válasz, amit előre is köszönök.

A Karthago válaszol:
Kedves Martin!

Hamarosan.

Üdv: a team
Helló elefántok! Egy kérdésem lenne Ferenchez, nem Karthagohoz kapcsolódik, csak azt szeretném kérdezni, hogy meg tudnád-e mondani hogy a jó gitár-e a Cruiser by crafter st-80-as. A választ előre is köszönöm és sok sikeres turnét és koncertet kívánok!

A Karthago válaszol:
Kedves Martin!

Jókívánságaidat köszönjük!
Kérdésedre pedig Kocsándi Mikky válaszol majd, neki van egy remek gitár-hangszerboltja!

Üdv: a KARTHAGO TEAM!
Boldog új évet kivánok nektek! Lehet, hogy egy kicsit megkésve de szerintem aktuális még. Az idösebb rajongok közé tartozom. Amióta megalakult az együttes ti vagytok a kedvenceim. Szeretnék kérdezni valamit? Ezen a honlapon láttam fényképeiteket amejen fekete bőr kabátban vagytok elefántal rajta. Íjen bőr kabátot hol lehet vásárolni? Szeretnék eggyet mert tetszik. Ssiasztok. Üdvözlettel Zsolti

A Karthago válaszol:
Kedves Fekete Zsolt!

Köszönjük a jókívánságokat, nem késő!

A bőrcuccokat a Petrol cég készítette, kifejezetten nekünk, és méretre, sajnos ilyeneket nem kapsz sehol, mert egyedi tervek alapján, gyártotta a cég.

Üdv: a Banda
Szeretném tőletek megkérdezni hogy mikor lesz koncert 2008.ban.

A Karthago válaszol:
Kedves Máté Kriszti!

A nyári turné kb. május elején indul, ennek állomásai úgy március közepén kerülnek ki a honlapra.

Egyébként a 2008-as Rock Aréna 2-n is fellép a KARTHAGO, március 8.-án, nőnapon. :-) Helyszín a Papp László Sportaréna.

Üdv:
a KARTHAGO TEAM
nagyon boldog uj evet kivanok nektek a tovabbi duborgeshez!!!!!en sajna nagyon messze vagyok szeretett eggyuttesemtol!!!az usa-bol kovetlek benneteket figyelemmel!!!!a mielobbi viszontlatasig tisztelettel a rock elefantjainak!!!!!kazi!!

A Karthago válaszol:
Kedves Varga Laszlo "Kazi"!

Hűha! Ez igen! Onnan azért elég távoli lehet a hazai rock!? De az a lényeg, hogy követed, és figyelemmel kíséred. Reméljük március 8.-ára haza tudsz érni? Akkor lesz a Rockaréna 2, ahol a KARTHAGO is fellép. Már most készülünk némi váratlan meglepetésekkel! Ha mégsem tudsz jönni, úgy néz ki, hogy készül felvétel a buliról, és megjelenik DVD-n is.

Addig is sok szerencsét, és neked is Boldog Új Esztendőt kíván a KARTHAGO!!!
Szeretnék mindenkinek Boldog újévet kíváni és még több nagyon sok sikert sziasztok.Kriszti

A Karthago válaszol:
Kedves Máté Kriszti!

Aranyos vagy, Neked is sok szerencsét, és egy sikeres boldog új esztendőt kíván a KARTHAGO!
Láttalak benneteket koncerten zenélni és bevallom, hogy előtte három zenéteket ismertem, de amit műveltetek a színpadon!!! Hát bármelyik fiatal banda megirígyelhetné... Bámulatos show-t csináltatok, eszméletlen jók vagytok! Vettem ott egy lemezt, de azóta már rongyosra hallgattam... Köszönöm!

A Karthago válaszol:
Kedves ari!

Ez szuper, jól esett leveled, köszönjük!

A Banda.
Szia Tamás!
Én vagyok az a szőke lány, aki a kunszentmiklósi koncerten az első sorban tapsolta végig a koncertetetket. A koncert után autogrammot is kértem- még mindig meg van. Nagyon szeretem a Karthago dalokat. A legjobban a Reqviem és az Apáink útján -t szeretem. Karácsonyra kaptam egy szintetizátort. és szeretném megtanulni ezeket a dalokat eljátszani. Kérlek, küldd el a dalok kottáit.
Előre is köszi! Sóbujtó Petra, az együttes leglelkesebb és legfiatalabb rajongója

A Karthago válaszol:
Kedves Sóbujtó Petra!

Köszönjük leveled. Próbáld meg a neten megkeresni a dalok kottáját, nekünk sajnos nincs meg.

Szeretettel üdvözöl a KARTHAGO!