2019.04.19.

 Teljes teltházzal, azaz 12.000 rajongó előtt játszotta le a KARTHAGO az "Együtt 40 Éve!!!" című óriáskoncertjét 2019. április 13.-án a Papp László Budapest Arénában!...

2019.04.10.
2019.03.28.
MEGJELENT!!!!! Már kapható mindenhol az új, KARTHAGO "Együtt 40 éve!!" című album, CD-n, dupla CD-n, Akusztik koncerttel és vynilen is korlátozott számban!!! Rendelés: karthago.band.com !!
Rajongói levelek

Tájékoztatunk, hogy az oldal moderált, a KARTHAGO zenekar fenntartja a jogot arra, hogy stílusában vagy tartalmában ide nem illő, sértő módon közzétett hozzászólásokat ne publikálja.


Név:
E-mail:
Bejegyzés:
Kérem, írja be a képen látható karaktereket:


Azt szeretném megkérdezni, hogy meg lehet-e valahol vásárolni a REQUIEM címü számot angolul, vagy van-e olyan album, amin ez is angolul rajt van???Nagyon fontos lenne, mert egy barátomnak szeretném karácsonyra, aki Ausztriában lakik.
Köszönettel és tisztelettel
Kámán Tamás

A Karthago válaszol:
Kedves Kámán Tamás!

A Requiem angolul az idén először CD-n is megjelent KARTHAGO 1-en, azaz a KARTHAGO első albumán található, bónus track-ként!! Két angol felvétel is van a CD-n, a másik a Girls from nowhere. (Senki lánya).
Ismereteink szerint, vagy a MOM parkban a volt Fotex CD boltban, vagy a Sugárban, a Hungaroton mintaboltban kapsz biztosan.

Üdv:

A Team
Srácok!

Számíthatunk-e sportcsarnok beli téli Karthago koncertekre és ha igen, hol és mikor? A márciusi Rockarénáról már hallottam, de ezen kívül esetleg még?

A Karthago válaszol:
Kedves Bubu!

Igen, lesz egy unplugged koncertünk, Pesterzsébeten, a Csili-ben, december 22.-én!
Különleges buli lesz, gyere!

A KARTHAGO
36 éves vagyok mozgássérült
Szeretem a Karthagot Sajnos még CD Lemezem sincs
üvd egy rajongo

Kedves Feri! Én kérek elnézést ezt benéztem de a jó kívánságaim továbbra is élnek!
Üdv az egész KARTHAGÓNAK:Tomi

A Karthago válaszol:
Kedves TomiXXIIkerület!

Aha... Köszönjük.. :) :-)
Sziasztok! nagyon fontos kérésem lenne a menyasszonyom szeretne egy Kocsándi Miklós "az utolsó szó jogán" című 14 zeneszámból álló cd-t nem tudom hol keressem, több letöltő oldalon próbálkoztam, nem nagyon ismerik. esetleg nektek nincs otthon valahol elfekvőben egy? akár másolt is jó, megfizetem. megmondjátok mennyi huf és fizetek. vagy akár az e-mail címemre is elküldhetitek, ahonnan letudom húzni a gépre. nagyon hálás lennék. előre is köszönöm. AZ ELEFÁNT NEM FELEJT. . . . .

A Karthago válaszol:
Kedves Erős Ottó!

Sajnos ez a cd ma már nincs forgalomban. Jó sok éve jelent meg, talán csak magántulajdonban lelhető fel.
Kedves Szigeti Feri!
Boldog szülinapot kívánok Neked és azt,hogy magad és főleg a mi örömünkre még sokáig pengesd a húrokat!

Tomi

A Karthago válaszol:
Kedves Tomi XXII kerület!

Szigeti Feri köszöni, bár a szülinapja áprilisban van, de Te bizonyára a névnapjára gondoltál, ami viszont most volt, október 4.-én!
Üdv: a KARTHAGO team!
Sziasztok! 1985-ben Cseországban is ismerték a jo Karthágot,nekem a csehek akkor dicsekedtek ,nekik nincs ilyen jo zenekarjok. Még az Omegátsem ismerték annyira mint a magyar Karthágot. Irtam egy verset a zenekarnak..... Kinai fal -tol a határon kivulimagyarokig.!!! Mivagyunk a fal, északtol délig. Mivédunk Téged,kelettol éllyig.. Fagy vagy jég, utt minket rég! De mink álunk Magyarország korull várúnk. várunk. Magyarország ne ond le a nagy falatt!!!!!!!Amíg korulotted ál megvéded magad.
Üdvözlet a rock legendáinak!
Köszönjük a maroslelei koncertet! Ki gondolta volna 20 évvel ezelőtt, hogy a Nagy Karthago egy ilyen kis csöndes faluban a templom lábánál fog a húrok közé csapni ...köszi a zenei élményt ( a Karthago még mindig ÉL és Dübörög)!! Üdv a banda tagjainak és jövőre is szívesen látunk benneteket!


A Karthago válaszol:
Kedves Tamás!

Mi is köszönjük Nektek, hiszen rengetegen jöttetek el, és óriási hangulat volt, és külön köszönet a polgármester úrnak, akinek személyes kívánsága volt a KARTHAGO maroslelei fellépése! Jó ötlet volt!

Üdv: a KARTHAGO
Karthago a legjobb!!! Köszönet a SzeptEmberfeszt-i buliért, hatalmas show volt! És köszönet Szigeti Feri, hogy annak idején összehoztad ezt a remek társaságot, csupa nagy egyéniség! És a legnagyobb öröm, hogy a KARTHAGO ÉL!!!
sziasztok fiuk a szept feszti buli hatalmas volt nagyon jol éreztem magam köszönöm nektek ez a csodás estét!!!!

A Karthago válaszol:
Kedves niki!

Mi is köszönjük! Óriási tömeg volt, rengetegen voltatok, remekül éreztük magunkat!!!

Üdv: a KARTHAGO!
Szevasztok fiúk!
A tegnapi Sláger Rádiós buli fantasztikus volt.
Köszönöm szépen!
Szeptember 8.-án a Bókay kertben is várom a koncerteteket!!!!!
Mindenkit üdvözlök!
"Ugye játszunk még!!!!!"
Sziasztok!

Egy kis segítséget szeretnék tőletek kérni.
Édesapám, aki egy életvidám, életszerető ember volt, 55 éves korában hirtelen elhunyt. Temetése szeptember 4-én kedden lesz, és mivel nagyon szerette a zenéteket, szeretnénk a Requiem című számotokat lejátszani a temetésén.
Ha eltudnátok nekem mp3 formájában küldeni, azt nagyon megköszönném.

Segítségeteket előre is köszönöm!

Üdvözlettel: Niki
a maroslelei koncert felől érdeklődöm ugyanis tutira szeretnék menni !!!!!!!!! üdv GIDÓNAK a csepegi csárdából !!!!!!!!!

A Karthago válaszol:
Kedves Bodorló Péter!

Lesz ott koncert!!!

A Banda team
Sziasztok! X) ÁÁÁÁ!!! Csak előre is köszönöm hogy jöttök szeptember 8-án a Bókay kertbe, 100% hogy ott leszek és éneklek veletek! :D Nagyon várom már hogy gyertek végre, sok szeretettel várunk!!! X)))
Sziasztok! Sajnos elmaradt a dunaújvárosi koncert. De mint hallottam az ottani Éden Fesztiválon fellépő tavalyi együttesek se kapták meg a pénzüket a mai napig. De esetleg el tudnátok jönni a városba?
(Egyébként ha jövőre is megrendeznék a Nyárközép fesztivált szívesen látnánk titeket.)
Köszönöm!

A Karthago válaszol:
Kedves Sasy!

Igen, sajnáljuk, hogy Gidó váratlan betegsége miatt le kellett mondjuk az utolsó pillanatban a koncertet Dunaújvárosban. A KARTHAGO még sohasem tett ilyet, reméljük ezután sem lesz ilyesmi, szerencsére Attila már jól van, és ismét játszunk.
Amint újra hívnak bennünket hozzátok,- megyünk!!!

a KARTHAGO band
Sziasztok! Köszönet az érdi motoros bulin adott koncertért!!! Szenzációs volt és nagyon nagy örömöt szereztetek a két lányomnak hogy találkozhattak veletek! :) Remélem jövőre is eljöttök!! Üdv. Anett
Sziasztok! Köszönet az érdi motoros bulin adott koncertért!!! Szenzációs volt és nagyon nagy örömöt szereztetek a két lányomnak hogy találkozhattak veletek! :) Remélem jövőre is eljöttök!! Üdv. Anett
Kedves Ormányosok! 2 kérdésem lenne.: Mikor koncerteztek Zalaegerszegen, esetleg Nagykanizsán? A másik kérdésem Tominak szól: Az első 50 év-vallomások c. könyvet kutatom, de nem található még a boltokban. Ki írta? A végére nekem is van egy vallomásom. Egy ismerősöm kölcsönadta a Karthago Elefántdübörgés c. könyvet, és aljas módon nem adom vissza neki. Üdv mindenkinek! :-)

A Karthago válaszol:
Kedves Horváthné Erika!

Kérdéseidre a válaszok: 1. Egyelőre nam tudjuk, mikor járunk arrafelé....
2. Tamás könyvét Hegedűs István írta, hogy miért nem kapható, azt mi nem tudjuk, a kiadóját majd meg-interjúvoljuk.. 3. Nem szép dolog az +einstand", de hát ilyen dolgokban megbocsátható!

Üdv: a Zenekar
Sziasztok fiúk!
Most olvastam, hogy jöttök a SzeptEmber Fesztre, fantasztikus lesz!
Remélem összefutunk majd a Bókay-kertben!

A Karthago válaszol:
Kedves Peti!

Még nem tudjuk, valóban ott leszünk-e???
Két héten belül derül ki.
Ma augusztus 2. van
Üdv: a Banda
Sziasztok, Tovabbi sok sikert kivanok! Kati

TÁMOGATÓK: