augusztus 18. vasárnap 20:00
Eger, Vár, Várfesztivál
augusztus 19. hétfő 20:00
Győrzámoly


2019.07.25.
IDŐNKÉNT KATTINTSATOK A Facebook OLDALUNKRA A RÉSZLETESEBB BESZÁMOLÓKÉRT ÉS RENGETEG ÚJ FOTÓÉRT!! Hivatalos Facebook oldalunk: Karthago együttes
2019.07.24.

 Utóbbi idők legjobb hangulatú koncertje volt szombaton a Track-ben! Csodás és zeneértő rajongók jöttek össze és a banda is remek formában és jókevűen játszott lazán, de teli erővel, energiával...

2019.07.23.

 Az esztergomi, főtéri óriáskoncert után, beültünk a Mercedes-Benz Vito Tourer turnébuszunkba és "szétszáguldottuk" az országot keresztbe... :-) Először az osztrák határnál, Lövőn dübörögtünk,...

Rajongói levelek

Tájékoztatunk, hogy az oldal moderált, a KARTHAGO zenekar fenntartja a jogot arra, hogy stílusában vagy tartalmában ide nem illő, sértő módon közzétett hozzászólásokat ne publikálja.


Név:
E-mail:
Bejegyzés:
Kérem, írja be a képen látható karaktereket:


Szeretném tőletek megkérdezni hogy mikor lesz koncert 2008.ban.

A Karthago válaszol:
Kedves Máté Kriszti!

A nyári turné kb. május elején indul, ennek állomásai úgy március közepén kerülnek ki a honlapra.

Egyébként a 2008-as Rock Aréna 2-n is fellép a KARTHAGO, március 8.-án, nőnapon. :-) Helyszín a Papp László Sportaréna.

Üdv:
a KARTHAGO TEAM
nagyon boldog uj evet kivanok nektek a tovabbi duborgeshez!!!!!en sajna nagyon messze vagyok szeretett eggyuttesemtol!!!az usa-bol kovetlek benneteket figyelemmel!!!!a mielobbi viszontlatasig tisztelettel a rock elefantjainak!!!!!kazi!!

A Karthago válaszol:
Kedves Varga Laszlo "Kazi"!

Hűha! Ez igen! Onnan azért elég távoli lehet a hazai rock!? De az a lényeg, hogy követed, és figyelemmel kíséred. Reméljük március 8.-ára haza tudsz érni? Akkor lesz a Rockaréna 2, ahol a KARTHAGO is fellép. Már most készülünk némi váratlan meglepetésekkel! Ha mégsem tudsz jönni, úgy néz ki, hogy készül felvétel a buliról, és megjelenik DVD-n is.

Addig is sok szerencsét, és neked is Boldog Új Esztendőt kíván a KARTHAGO!!!
Szeretnék mindenkinek Boldog újévet kíváni és még több nagyon sok sikert sziasztok.Kriszti

A Karthago válaszol:
Kedves Máté Kriszti!

Aranyos vagy, Neked is sok szerencsét, és egy sikeres boldog új esztendőt kíván a KARTHAGO!
Láttalak benneteket koncerten zenélni és bevallom, hogy előtte három zenéteket ismertem, de amit műveltetek a színpadon!!! Hát bármelyik fiatal banda megirígyelhetné... Bámulatos show-t csináltatok, eszméletlen jók vagytok! Vettem ott egy lemezt, de azóta már rongyosra hallgattam... Köszönöm!

A Karthago válaszol:
Kedves ari!

Ez szuper, jól esett leveled, köszönjük!

A Banda.
Szia Tamás!
Én vagyok az a szőke lány, aki a kunszentmiklósi koncerten az első sorban tapsolta végig a koncertetetket. A koncert után autogrammot is kértem- még mindig meg van. Nagyon szeretem a Karthago dalokat. A legjobban a Reqviem és az Apáink útján -t szeretem. Karácsonyra kaptam egy szintetizátort. és szeretném megtanulni ezeket a dalokat eljátszani. Kérlek, küldd el a dalok kottáit.
Előre is köszi! Sóbujtó Petra, az együttes leglelkesebb és legfiatalabb rajongója

A Karthago válaszol:
Kedves Sóbujtó Petra!

Köszönjük leveled. Próbáld meg a neten megkeresni a dalok kottáját, nekünk sajnos nincs meg.

Szeretettel üdvözöl a KARTHAGO!
Sziasztok!

Alapvetően Zéróhoz szólna a kérdésem, amely egy kissé érinti az együttest is.
A februári Rockaréna előtt (amely egyébként igen fergetegesre sikerült) arról is szó volt, hogy a buli megjelenik CD-n és DVD-n. Lesz ebből valami?
Válaszotokat nagyon várom
Szibilla Zoltán

A Karthago válaszol:
Kedves Szibilla Zoltán!

Sajnos az idei februári Rockaréna, néhány engedélyezési probléma miatt nem került felvételre, így DVD sem készült.
Úgy tűnik a jövő évi viszont, ami március 7-8.-án lesz, ( a KARTHAGO 8.-án!!!) már sikerülnek a jogok tisztázása, így azt felveszi a televízió, és akkor talán lesz CD és DVD is.

Addig is üdvözlettel:

a KARTHAGO team.
Kedves Karthago zenekar!
Nagyon kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog új évet kívánok nektek és kedves családotoknak!
Nagyon nagy örömmel szívemben és boldogsággal hallgattam ma Kocsándi Miki-Szomor Gyuri előadásában a hull a pelyhest a Sztárkarácsony CD-n, amit mit megtudtam szintén Szigeti Ferinek köszönhetünk.
Áldott legyen a napotok! Számtalan koncertet, új albumot és rajongókat kívánok nektek a jövő évre!
Isti

A Karthago válaszol:
Kedves István!

Köszönjük ez nagyon jól esett!!

Neked, és kedves családodnak is további szép ünnepet, és boldog új esztendőt kíván a KARTHAGO!
Kedves Fiúk!

Köszönöm a 22.-i koncertet! Egyáltalán nem bántam meg azt az oda-vissza 400 km-t, amit utaztam értetek és ezért a buliért, ám ha megengeditek két - teljességgel szubjektív -építő megjegyzést fűznék hozzá:

1. Mint ahogyan azt Gidó is megjegyezte a színpadon, nem ártott volna még egy kicsivel több közös gyakorlás előtte, mert bizony volt olyan szám, amely a végére majdnem szétesett.
2. Számomra több, mint zavaró volt a műsorvezető folyamatos és állandó jelenléte. Amikor például már úgy éreztem, hogy kezdek felpörögni és vártam a további hangulatfokozást, mindig akkor lépett színpadra és a szövegelésével szépen visszazuhantott az alaphangulatomba. Úgy érzem a koncert ilyetén felépítése nem volt szerencsés.

Kellemes Karácsonyt és Boldog Új Évet Nektek!

A Karthago válaszol:
Kedves Bubu!

Köszönjük, az ilyen kritika is nagyon fontos!!! És főleg tőled, Bubu, akiről tudjuk, hogy igazán szereted a bandát. Valóban még lehetett volna többet is gyakorolni, bár egy hetünk elment csak erre a koncertre. Az igazság az, hogy nekünk azért nem pont ez a fajta unplugged koncert az erősségünk, hiszen kemény rockbanda vagyunk, de ettől függetlenül nagyon-nagyon élveztük az igazi, akusztikus muzsikálás gyönyörűségét és élményét. Még akkor is, ha ez, mint az igazi, vérbeli élő zenélés néha nem teljesen tökéletes. De hát, ez az élő zene izgalma. Néha szétesik, de aztán újra összeáll, és még jobb érzéseket kelt...
A műsorvezető feladata éppen az volt, hogy átvezesse a dolgokat a rockzenéből, az ülős-csendes unplugged muzsikálásba, illetve annak - tulajdonképen-, egy színházi, színház jellegű estébe. Nekünk erről más a véleményünk, szerintünk Bánki Árpi jól csinálta, amit vállalt, sok hasznos infót elmondott, oldotta a hangulatot, és profi módon konferált.

Szeretettel üdvözöl a KARTHAGO!!! Boldog új évet!
Sziasztok!
Nagyon köszönjük nektek az erzsébeti bulit a Csiliben. Fantasztikus volt. Köszönjük, hogy leljötteteek ilyen kis kulturházba, mint a mienk. Nagyon hangulatos volt az este. Én 13 éves vagyok és nemigazán volt kedvem elmenni, mivel nem ismertem a csapatot. Szüleim beszéltek rá, menjek velük és de jól tettem, hogy elmentem. Egy nagy élménnyel, Karthagós sapkával, könyvvel és kazival tértem haza. Habár a KGB-t már ismertem a Kisvárosból és a dalaikat is nagyon szeretem. A best of Karthagot már többször lehallgattam. A Pénz a kedvencem. A 30 éves bulitokon már én is ott leszek.
Maradok a legújabb rajongótok.
Isti

A Karthago válaszol:
Kedves István!

Hát, a Te levelednek külön örülünk!!! Minden ilyen ifjú rajongóra szükségünk van, hisszük, hogy a zenei és szövegbéli mondanivalónk nem csupán a mi korosztályunknak "talál be"! Örülönk, hogy tetszett a buli, gyere majd máskor is!

Szeretettel üdvözöl a KARTHAGO zenekar!
Kedves Karthago zenekar!
Nagyon köszi a Csili-koncertért megint nagyon szupik voltatok és üdv az erzsébeti "piacos-rocker"Kocsándi Mikinek!
A Zenekar minden tagjának kívánok Áldott Karácsonyt és Karthagóban gazdag Boldog Új Évet!
TOMI

A Karthago válaszol:
Kedves TomiXXIIkerület!

Köszönjük! Nekünk is tetszett, baromira élveztük az effajta zenélést, mint mindíg együtt.
Neked is kívánunk szép Karácsonyt, és boldog új esztendőt!!!


A KARTHAGO.
Bubunak üzenném! Ha a Gullit elmegy a Karthagóra akkor a Tomrobber is ott lesz!
Kedves Karthagó nektek meg köszönjük,hogy felléptek és imádunk Titeket továbbra is.
üdv:Tomi
Kedves Fiúk!

Feltétlenül ott leszek 22.-én. A bulival kapcsolatban lenne egy kérdésem: sokszor láttam már, hogy az unplagged koncerteken a közönség nem áll, hanem székeken ül. Itt is így lesz?

A Karthago válaszol:
Kedves Bubu!

Igen. Az unplugged bulik ilyen nyugodtak, nem kell pogózni, vagy ugrálni, hanem figyelni érdemes. Ugyanis itt minden hang különleges, izgalmas, és nem szokványos. Ezért olyan, mint egy színházi előadás. Érdemes ülni, mert jobban lehet koncentrálni. A KARTHAGO unplugged hangversenye pedig még izgalmasabb, hiszen mindenki más hangszereken, akusztikus hangszereken játszik és kristálytiszta öt szólamban énekel a banda!!!

Gyere el, meglátod. Ja, és meghallod!

A KARTHAGO.
Azt szeretném megkérdezni, hogy meg lehet-e valahol vásárolni a REQUIEM címü számot angolul, vagy van-e olyan album, amin ez is angolul rajt van???Nagyon fontos lenne, mert egy barátomnak szeretném karácsonyra, aki Ausztriában lakik.
Köszönettel és tisztelettel
Kámán Tamás

A Karthago válaszol:
Kedves Kámán Tamás!

A Requiem angolul az idén először CD-n is megjelent KARTHAGO 1-en, azaz a KARTHAGO első albumán található, bónus track-ként!! Két angol felvétel is van a CD-n, a másik a Girls from nowhere. (Senki lánya).
Ismereteink szerint, vagy a MOM parkban a volt Fotex CD boltban, vagy a Sugárban, a Hungaroton mintaboltban kapsz biztosan.

Üdv:

A Team
Srácok!

Számíthatunk-e sportcsarnok beli téli Karthago koncertekre és ha igen, hol és mikor? A márciusi Rockarénáról már hallottam, de ezen kívül esetleg még?

A Karthago válaszol:
Kedves Bubu!

Igen, lesz egy unplugged koncertünk, Pesterzsébeten, a Csili-ben, december 22.-én!
Különleges buli lesz, gyere!

A KARTHAGO
36 éves vagyok mozgássérült
Szeretem a Karthagot Sajnos még CD Lemezem sincs
üvd egy rajongo

Kedves Feri! Én kérek elnézést ezt benéztem de a jó kívánságaim továbbra is élnek!
Üdv az egész KARTHAGÓNAK:Tomi

A Karthago válaszol:
Kedves TomiXXIIkerület!

Aha... Köszönjük.. :) :-)
Sziasztok! nagyon fontos kérésem lenne a menyasszonyom szeretne egy Kocsándi Miklós "az utolsó szó jogán" című 14 zeneszámból álló cd-t nem tudom hol keressem, több letöltő oldalon próbálkoztam, nem nagyon ismerik. esetleg nektek nincs otthon valahol elfekvőben egy? akár másolt is jó, megfizetem. megmondjátok mennyi huf és fizetek. vagy akár az e-mail címemre is elküldhetitek, ahonnan letudom húzni a gépre. nagyon hálás lennék. előre is köszönöm. AZ ELEFÁNT NEM FELEJT. . . . .

A Karthago válaszol:
Kedves Erős Ottó!

Sajnos ez a cd ma már nincs forgalomban. Jó sok éve jelent meg, talán csak magántulajdonban lelhető fel.
Kedves Szigeti Feri!
Boldog szülinapot kívánok Neked és azt,hogy magad és főleg a mi örömünkre még sokáig pengesd a húrokat!

Tomi

A Karthago válaszol:
Kedves Tomi XXII kerület!

Szigeti Feri köszöni, bár a szülinapja áprilisban van, de Te bizonyára a névnapjára gondoltál, ami viszont most volt, október 4.-én!
Üdv: a KARTHAGO team!
Sziasztok! 1985-ben Cseországban is ismerték a jo Karthágot,nekem a csehek akkor dicsekedtek ,nekik nincs ilyen jo zenekarjok. Még az Omegátsem ismerték annyira mint a magyar Karthágot. Irtam egy verset a zenekarnak..... Kinai fal -tol a határon kivulimagyarokig.!!! Mivagyunk a fal, északtol délig. Mivédunk Téged,kelettol éllyig.. Fagy vagy jég, utt minket rég! De mink álunk Magyarország korull várúnk. várunk. Magyarország ne ond le a nagy falatt!!!!!!!Amíg korulotted ál megvéded magad.
Üdvözlet a rock legendáinak!
Köszönjük a maroslelei koncertet! Ki gondolta volna 20 évvel ezelőtt, hogy a Nagy Karthago egy ilyen kis csöndes faluban a templom lábánál fog a húrok közé csapni ...köszi a zenei élményt ( a Karthago még mindig ÉL és Dübörög)!! Üdv a banda tagjainak és jövőre is szívesen látunk benneteket!


A Karthago válaszol:
Kedves Tamás!

Mi is köszönjük Nektek, hiszen rengetegen jöttetek el, és óriási hangulat volt, és külön köszönet a polgármester úrnak, akinek személyes kívánsága volt a KARTHAGO maroslelei fellépése! Jó ötlet volt!

Üdv: a KARTHAGO