július 10. vasárnap 20:00
Balassagyarmat , Civitas Fortissima tér, (Fő tér) Fedett nagyszínpad
július 16. szombat 21:00
Örkény, Piactér, Nagyszínpad


2022.06.05.

Indul a NYÁR! A KARTHAGO Siófokon!!!!

Június 5.-én, este a Balatoni Pünkösdi Fesztivál vasárnapi sztárvendége a legendás KARTHAGO!! Gyere ki a Fő térre a víztorony...
2022.05.16.

Elindultunk!!!

Nagy lendülettel dübörög a KARTHAGO 2022-es évi "LandTour" című országos turnéja! Sok helyen találkozunk majd, nézegessétek itt a honlapon a "Koncertmenü" oldalt, folyamatosan...

2021.11.12.

 Sajnos megtörtént az, ami még sohasem történt a zenekar 42 éves pályafutása alatt! Elmarad a holnapi, november 13.-i koncertünk, ráadásul a nagyon várt budapesti Barba Negra klubban! Még sohasem...

Rajongói levelek

Tájékoztatunk, hogy az oldal moderált, a KARTHAGO zenekar fenntartja a jogot arra, hogy stílusában vagy tartalmában ide nem illő, sértő módon közzétett hozzászólásokat ne publikálja.


Név:
E-mail:
Bejegyzés:
Kérem, írja be a képen látható karaktereket:


Sziasztok! X) ÁÁÁÁ!!! Csak előre is köszönöm hogy jöttök szeptember 8-án a Bókay kertbe, 100% hogy ott leszek és éneklek veletek! :D Nagyon várom már hogy gyertek végre, sok szeretettel várunk!!! X)))
Sziasztok! Sajnos elmaradt a dunaújvárosi koncert. De mint hallottam az ottani Éden Fesztiválon fellépő tavalyi együttesek se kapták meg a pénzüket a mai napig. De esetleg el tudnátok jönni a városba?
(Egyébként ha jövőre is megrendeznék a Nyárközép fesztivált szívesen látnánk titeket.)
Köszönöm!

A Karthago válaszol:
Kedves Sasy!

Igen, sajnáljuk, hogy Gidó váratlan betegsége miatt le kellett mondjuk az utolsó pillanatban a koncertet Dunaújvárosban. A KARTHAGO még sohasem tett ilyet, reméljük ezután sem lesz ilyesmi, szerencsére Attila már jól van, és ismét játszunk.
Amint újra hívnak bennünket hozzátok,- megyünk!!!

a KARTHAGO band
Sziasztok! Köszönet az érdi motoros bulin adott koncertért!!! Szenzációs volt és nagyon nagy örömöt szereztetek a két lányomnak hogy találkozhattak veletek! :) Remélem jövőre is eljöttök!! Üdv. Anett
Sziasztok! Köszönet az érdi motoros bulin adott koncertért!!! Szenzációs volt és nagyon nagy örömöt szereztetek a két lányomnak hogy találkozhattak veletek! :) Remélem jövőre is eljöttök!! Üdv. Anett
Kedves Ormányosok! 2 kérdésem lenne.: Mikor koncerteztek Zalaegerszegen, esetleg Nagykanizsán? A másik kérdésem Tominak szól: Az első 50 év-vallomások c. könyvet kutatom, de nem található még a boltokban. Ki írta? A végére nekem is van egy vallomásom. Egy ismerősöm kölcsönadta a Karthago Elefántdübörgés c. könyvet, és aljas módon nem adom vissza neki. Üdv mindenkinek! :-)

A Karthago válaszol:
Kedves Horváthné Erika!

Kérdéseidre a válaszok: 1. Egyelőre nam tudjuk, mikor járunk arrafelé....
2. Tamás könyvét Hegedűs István írta, hogy miért nem kapható, azt mi nem tudjuk, a kiadóját majd meg-interjúvoljuk.. 3. Nem szép dolog az +einstand", de hát ilyen dolgokban megbocsátható!

Üdv: a Zenekar
Sziasztok fiúk!
Most olvastam, hogy jöttök a SzeptEmber Fesztre, fantasztikus lesz!
Remélem összefutunk majd a Bókay-kertben!

A Karthago válaszol:
Kedves Peti!

Még nem tudjuk, valóban ott leszünk-e???
Két héten belül derül ki.
Ma augusztus 2. van
Üdv: a Banda
Sziasztok, Tovabbi sok sikert kivanok! Kati
Sziasztok!!!

Nagyon jó volt koncert Köcecsesen, / Felvidék júl.14-én/, remélem lesz ismétlés.
Én is imádom a bandát! További sok sikert!
Tisztelt Karthago eggyüttes!
Segítséget szeretnék kérni mert a FOHÁSZ EGY ÚJ NAPHOZ című számot nem találom egyik albumon sem. Szeretném megtudni .hogy hol s melyik boltban tudom megvenni ezt a CD-t ahol ez a szám rajtavan
Köszönettel Ricsi

A Karthago válaszol:
Kedves I. Richárd!

A múltkori üzenet téves volt!!!!
Bobó, a zenekari butik kiváló munkatársa hívta fel a figyelmünket a tévedésre: A tavaly megjelent KARTHAGO 1. CD album bónus track-jei között megtalálható a Fohász!

Üdv:
a KARTHAGO Team.
Köszönöm azt az élményt, amit június 29-én a bodajki falutáborban átélhettem a Kartagho koncerten! fantasztikus volt!!
Helló elefántok! Azt szeretném megkérdezni, hogy a 07.27-re kitűzött szombathelyi koncert meg lesz-e tartva. A koncerteknél nem találtam. A választ előre is köszönöm!

A Karthago válaszol:
Kedves Németh Márk!

Nem, sajnos a Sláger Rádiónál történt változások miatt ez a koncert elmarad. A TEAM.
Gratulálok a bodrogkeresztúri koncerthez, nagyon jól éreztem magam. Jó érzés volt látni, hogy az együttes tagja nem öregednek, szinte olyanok, mint húsz évvel ezelőtt és azt éreztem, mintha mondjuk egy 1981.-es koncert közepére csöppentem volna amolyan időutazásként. Nagyon tetszett, hogy minden hang tiszta volt, és szinte cd minőségben játszott a zenekar ilyen szerény körülmények között is. Az új számok nagyon jók, meg fogom venni a cd.-t. Talállkozunk 2008.-ban, amikor felavatják az új épületet, amiben nektek "elefántrészetek" lesz ! Sziasztok !

A Karthago válaszol:
Kedves Judit!

KÖSZÖNJÜK!!! a KARTHAGO.
Sziasztok fiúk! Tamásnak boldog 50.-et előre is.
Sok sikert a koncertekhez.
Karthago lives, Long live rock and roll!!!
Sziasztok!! Tegnap ott voltam Bodrogkeresztúron!! Őrületesen jó koncert volt, köszönöm a férjem és barátaink nevében is!!! Remélem még találkozunk ha itt lesztek a környéken, és jó lenne ha a faluház is felépülne. ígérem a nyitóbulit sem hagyjuk ki....Szomorúan olvasom a koncertnaptárban, hogy Nyíregyháza felé nem jártok....mi itt lakunk 25 km-re Nagyhalászban, lassan negyvenes éveinket tapossuk....és nagyon jó érzués újra azt a zenét hallgatni amin felnőttünk....de az az igazság, hopgy az új számok is igen jók, igazi "karthagósak" ! További sok sikert, remélem még sokáig dübörögnek az elefántok....Puszi, Zsuzsa
Sziasztok!
Gratulálok a bodrogkeresztúri segélykoncerthez!!! Ott voltam a barátaimmal és nagyon tetszett. Igazán megható gesztus a zenekar részéről ez a segítségnyújtás. Köszönjük!
Szeretnék kérdezni is valamit. Elhangzott a koncerten -azt hiszem a Senki lánya c. dal után - egy új nóta a "régi lányoknak/ról", ami nekem nagyon tetszett. Úgy emlékszem azt mondtátok, hogy az új lemezeteken van. Próbáltam keresgélni itt és máshol is a neten, de nem találtam. Mi a címe ennek a dalnak? Válaszotokat előre is köszönöm!

A Karthago válaszol:
Kedves Rita!

Ezt Tamás tudhatja...:-) Üdv: a Karthago Team
Sziasztok fiúk!
Tamásnak előre is boldog 50. szülinapot, nektek pedig hatalmas sikereket kívánok.
Szeretném kérdezni, hogy egy dedikált plakátot kaphatnák e tőletek?
Nagyon örülnék neki.
Előre is köszönöm.
Long live rock and roll!
Kedves Feri! A minap Édesapám örökéből kezembe akadt Máté Péter Szívhangok címü albuma és ott azt olvastam a Karthago volt a kísérő zenekar.1980-ban jelent meg az album ezen még a Szigeti-Gidó-Losó-Fehér felállás játszott vagy a mostani?Megköszönném ha válaszolnál erre a kérdésre Te bizonyára emlékszel rá tökéletesen.
Egyébként mindenjót a Csapatnak de"'lógtok még "1 KUSZAbeli koncerttel.
Üdv:Tomi XXII. kerületből

A Karthago válaszol:
Kedves Tomi!

A nagy Banda játszott már azon az albumon. A Team
Kedves Karthago egyuttes.
Nevem Ferenczi Nándor (Nándi). 15 éves rocker srác vagyok. Sok Rock és Metál bandát kedvelek, ezek legtobje magyar együttes. Amikor elolvastam hogy lehet rajongói levelet irni a karthagonak nagyon megötültem. Kedvenc számaim tölletek a Keleti Éj. Ennél jobb szám soha nem lessz többet. Takács Tamás nagyon jol kitudja engedni a hangát és olyankor én totál metalizálok. Köszönöm a lehetőséget hogy irhattam.
Tisztelettel Nándi.
Azt szeretném megkérdezni, hogy lesz a Sitkén valamikor Karthago koncert.

A Karthago válaszol:
Kedves KARTHAGO rajongó!

A szervezőkön múlik. Üdv: a Team