2020.10.31.

Bízzunk a vírusjárvány legkésőbb 2021 tavaszi visszaszorulásában, és reménykedjünk a nyári nagy élő KARTHAGO koncertek megvalósulásában!

Mi HISZÜNK ebben és úgy tűnik már sokan mások is, hiszen...

2020.08.28.

 Augusztus 28.-án csodás és egyszeri élményt adunk a rajongóinknak! Egy klassz dunai sétahajón, a Sirona hajón ad akusztikus koncertet a KARTHAGO. Azt gondoljuk, egy meseszép sétahajózás Budapest...

2020.08.24.

 Túl vagyunk két teljesen különböző, de csodás koncerten. Szarvason az országban egyedülállóan különleges és szépséges Vízi színházban léptünk fel, 1.200 főnyi ülő, teljes teltházas közönség előtt...

Rajongói levelek

Tájékoztatunk, hogy az oldal moderált, a KARTHAGO zenekar fenntartja a jogot arra, hogy stílusában vagy tartalmában ide nem illő, sértő módon közzétett hozzászólásokat ne publikálja.


Név:
E-mail:
Bejegyzés:
Kérem, írja be a képen látható karaktereket:


Sziasztok! X) ÁÁÁÁ!!! Csak előre is köszönöm hogy jöttök szeptember 8-án a Bókay kertbe, 100% hogy ott leszek és éneklek veletek! :D Nagyon várom már hogy gyertek végre, sok szeretettel várunk!!! X)))
Sziasztok! Sajnos elmaradt a dunaújvárosi koncert. De mint hallottam az ottani Éden Fesztiválon fellépő tavalyi együttesek se kapták meg a pénzüket a mai napig. De esetleg el tudnátok jönni a városba?
(Egyébként ha jövőre is megrendeznék a Nyárközép fesztivált szívesen látnánk titeket.)
Köszönöm!

A Karthago válaszol:
Kedves Sasy!

Igen, sajnáljuk, hogy Gidó váratlan betegsége miatt le kellett mondjuk az utolsó pillanatban a koncertet Dunaújvárosban. A KARTHAGO még sohasem tett ilyet, reméljük ezután sem lesz ilyesmi, szerencsére Attila már jól van, és ismét játszunk.
Amint újra hívnak bennünket hozzátok,- megyünk!!!

a KARTHAGO band
Sziasztok! Köszönet az érdi motoros bulin adott koncertért!!! Szenzációs volt és nagyon nagy örömöt szereztetek a két lányomnak hogy találkozhattak veletek! :) Remélem jövőre is eljöttök!! Üdv. Anett
Sziasztok! Köszönet az érdi motoros bulin adott koncertért!!! Szenzációs volt és nagyon nagy örömöt szereztetek a két lányomnak hogy találkozhattak veletek! :) Remélem jövőre is eljöttök!! Üdv. Anett
Kedves Ormányosok! 2 kérdésem lenne.: Mikor koncerteztek Zalaegerszegen, esetleg Nagykanizsán? A másik kérdésem Tominak szól: Az első 50 év-vallomások c. könyvet kutatom, de nem található még a boltokban. Ki írta? A végére nekem is van egy vallomásom. Egy ismerősöm kölcsönadta a Karthago Elefántdübörgés c. könyvet, és aljas módon nem adom vissza neki. Üdv mindenkinek! :-)

A Karthago válaszol:
Kedves Horváthné Erika!

Kérdéseidre a válaszok: 1. Egyelőre nam tudjuk, mikor járunk arrafelé....
2. Tamás könyvét Hegedűs István írta, hogy miért nem kapható, azt mi nem tudjuk, a kiadóját majd meg-interjúvoljuk.. 3. Nem szép dolog az +einstand", de hát ilyen dolgokban megbocsátható!

Üdv: a Zenekar
Sziasztok fiúk!
Most olvastam, hogy jöttök a SzeptEmber Fesztre, fantasztikus lesz!
Remélem összefutunk majd a Bókay-kertben!

A Karthago válaszol:
Kedves Peti!

Még nem tudjuk, valóban ott leszünk-e???
Két héten belül derül ki.
Ma augusztus 2. van
Üdv: a Banda
Sziasztok, Tovabbi sok sikert kivanok! Kati
Sziasztok!!!

Nagyon jó volt koncert Köcecsesen, / Felvidék júl.14-én/, remélem lesz ismétlés.
Én is imádom a bandát! További sok sikert!
Tisztelt Karthago eggyüttes!
Segítséget szeretnék kérni mert a FOHÁSZ EGY ÚJ NAPHOZ című számot nem találom egyik albumon sem. Szeretném megtudni .hogy hol s melyik boltban tudom megvenni ezt a CD-t ahol ez a szám rajtavan
Köszönettel Ricsi

A Karthago válaszol:
Kedves I. Richárd!

A múltkori üzenet téves volt!!!!
Bobó, a zenekari butik kiváló munkatársa hívta fel a figyelmünket a tévedésre: A tavaly megjelent KARTHAGO 1. CD album bónus track-jei között megtalálható a Fohász!

Üdv:
a KARTHAGO Team.
Köszönöm azt az élményt, amit június 29-én a bodajki falutáborban átélhettem a Kartagho koncerten! fantasztikus volt!!
Helló elefántok! Azt szeretném megkérdezni, hogy a 07.27-re kitűzött szombathelyi koncert meg lesz-e tartva. A koncerteknél nem találtam. A választ előre is köszönöm!

A Karthago válaszol:
Kedves Németh Márk!

Nem, sajnos a Sláger Rádiónál történt változások miatt ez a koncert elmarad. A TEAM.
Gratulálok a bodrogkeresztúri koncerthez, nagyon jól éreztem magam. Jó érzés volt látni, hogy az együttes tagja nem öregednek, szinte olyanok, mint húsz évvel ezelőtt és azt éreztem, mintha mondjuk egy 1981.-es koncert közepére csöppentem volna amolyan időutazásként. Nagyon tetszett, hogy minden hang tiszta volt, és szinte cd minőségben játszott a zenekar ilyen szerény körülmények között is. Az új számok nagyon jók, meg fogom venni a cd.-t. Talállkozunk 2008.-ban, amikor felavatják az új épületet, amiben nektek "elefántrészetek" lesz ! Sziasztok !

A Karthago válaszol:
Kedves Judit!

KÖSZÖNJÜK!!! a KARTHAGO.
Sziasztok fiúk! Tamásnak boldog 50.-et előre is.
Sok sikert a koncertekhez.
Karthago lives, Long live rock and roll!!!
Sziasztok!! Tegnap ott voltam Bodrogkeresztúron!! Őrületesen jó koncert volt, köszönöm a férjem és barátaink nevében is!!! Remélem még találkozunk ha itt lesztek a környéken, és jó lenne ha a faluház is felépülne. ígérem a nyitóbulit sem hagyjuk ki....Szomorúan olvasom a koncertnaptárban, hogy Nyíregyháza felé nem jártok....mi itt lakunk 25 km-re Nagyhalászban, lassan negyvenes éveinket tapossuk....és nagyon jó érzués újra azt a zenét hallgatni amin felnőttünk....de az az igazság, hopgy az új számok is igen jók, igazi "karthagósak" ! További sok sikert, remélem még sokáig dübörögnek az elefántok....Puszi, Zsuzsa
Sziasztok!
Gratulálok a bodrogkeresztúri segélykoncerthez!!! Ott voltam a barátaimmal és nagyon tetszett. Igazán megható gesztus a zenekar részéről ez a segítségnyújtás. Köszönjük!
Szeretnék kérdezni is valamit. Elhangzott a koncerten -azt hiszem a Senki lánya c. dal után - egy új nóta a "régi lányoknak/ról", ami nekem nagyon tetszett. Úgy emlékszem azt mondtátok, hogy az új lemezeteken van. Próbáltam keresgélni itt és máshol is a neten, de nem találtam. Mi a címe ennek a dalnak? Válaszotokat előre is köszönöm!

A Karthago válaszol:
Kedves Rita!

Ezt Tamás tudhatja...:-) Üdv: a Karthago Team
Sziasztok fiúk!
Tamásnak előre is boldog 50. szülinapot, nektek pedig hatalmas sikereket kívánok.
Szeretném kérdezni, hogy egy dedikált plakátot kaphatnák e tőletek?
Nagyon örülnék neki.
Előre is köszönöm.
Long live rock and roll!
Kedves Feri! A minap Édesapám örökéből kezembe akadt Máté Péter Szívhangok címü albuma és ott azt olvastam a Karthago volt a kísérő zenekar.1980-ban jelent meg az album ezen még a Szigeti-Gidó-Losó-Fehér felállás játszott vagy a mostani?Megköszönném ha válaszolnál erre a kérdésre Te bizonyára emlékszel rá tökéletesen.
Egyébként mindenjót a Csapatnak de"'lógtok még "1 KUSZAbeli koncerttel.
Üdv:Tomi XXII. kerületből

A Karthago válaszol:
Kedves Tomi!

A nagy Banda játszott már azon az albumon. A Team
Kedves Karthago egyuttes.
Nevem Ferenczi Nándor (Nándi). 15 éves rocker srác vagyok. Sok Rock és Metál bandát kedvelek, ezek legtobje magyar együttes. Amikor elolvastam hogy lehet rajongói levelet irni a karthagonak nagyon megötültem. Kedvenc számaim tölletek a Keleti Éj. Ennél jobb szám soha nem lessz többet. Takács Tamás nagyon jol kitudja engedni a hangát és olyankor én totál metalizálok. Köszönöm a lehetőséget hogy irhattam.
Tisztelettel Nándi.
Azt szeretném megkérdezni, hogy lesz a Sitkén valamikor Karthago koncert.

A Karthago válaszol:
Kedves KARTHAGO rajongó!

A szervezőkön múlik. Üdv: a Team