december 23. hétfő 20:00
Szombathely, Rockkarácsony!!!


2019.11.01.
Ma, november 1.-én este, 21:05 perckor lesz a KARTHAGO 40 éves jubileumi óriáskoncertje az M2Petőfi TV-n!!! Holnap ugyanekkor a második rész!!!!

 Ma, november 1.-én este, 21:05 perckor lesz a KARTHAGO 40 éves jubileumi óriáskoncertje az M2Petőfi TV-n!!! Holnap pedig ugyanekkor a második rész! Ki ne hagyd!!!

2019.10.16.

 Rekord mennyiségű, 49 állomásból álló teljes teltházas, országos turnét bonyolítottunk a tavaszi-nyári szezonban, egészen mostanáig! Jártunk többször Erdélyben és a Felvidéken is. A Facebookon...

2019.09.30.

 

Rajongói levelek

Tájékoztatunk, hogy az oldal moderált, a KARTHAGO zenekar fenntartja a jogot arra, hogy stílusában vagy tartalmában ide nem illő, sértő módon közzétett hozzászólásokat ne publikálja.


Név:
E-mail:
Bejegyzés:
Kérem, írja be a képen látható karaktereket:


Gratulálok a bodrogkeresztúri koncerthez, nagyon jól éreztem magam. Jó érzés volt látni, hogy az együttes tagja nem öregednek, szinte olyanok, mint húsz évvel ezelőtt és azt éreztem, mintha mondjuk egy 1981.-es koncert közepére csöppentem volna amolyan időutazásként. Nagyon tetszett, hogy minden hang tiszta volt, és szinte cd minőségben játszott a zenekar ilyen szerény körülmények között is. Az új számok nagyon jók, meg fogom venni a cd.-t. Talállkozunk 2008.-ban, amikor felavatják az új épületet, amiben nektek "elefántrészetek" lesz ! Sziasztok !

A Karthago válaszol:
Kedves Judit!

KÖSZÖNJÜK!!! a KARTHAGO.
Sziasztok fiúk! Tamásnak boldog 50.-et előre is.
Sok sikert a koncertekhez.
Karthago lives, Long live rock and roll!!!
Sziasztok!! Tegnap ott voltam Bodrogkeresztúron!! Őrületesen jó koncert volt, köszönöm a férjem és barátaink nevében is!!! Remélem még találkozunk ha itt lesztek a környéken, és jó lenne ha a faluház is felépülne. ígérem a nyitóbulit sem hagyjuk ki....Szomorúan olvasom a koncertnaptárban, hogy Nyíregyháza felé nem jártok....mi itt lakunk 25 km-re Nagyhalászban, lassan negyvenes éveinket tapossuk....és nagyon jó érzués újra azt a zenét hallgatni amin felnőttünk....de az az igazság, hopgy az új számok is igen jók, igazi "karthagósak" ! További sok sikert, remélem még sokáig dübörögnek az elefántok....Puszi, Zsuzsa
Sziasztok!
Gratulálok a bodrogkeresztúri segélykoncerthez!!! Ott voltam a barátaimmal és nagyon tetszett. Igazán megható gesztus a zenekar részéről ez a segítségnyújtás. Köszönjük!
Szeretnék kérdezni is valamit. Elhangzott a koncerten -azt hiszem a Senki lánya c. dal után - egy új nóta a "régi lányoknak/ról", ami nekem nagyon tetszett. Úgy emlékszem azt mondtátok, hogy az új lemezeteken van. Próbáltam keresgélni itt és máshol is a neten, de nem találtam. Mi a címe ennek a dalnak? Válaszotokat előre is köszönöm!

A Karthago válaszol:
Kedves Rita!

Ezt Tamás tudhatja...:-) Üdv: a Karthago Team
Sziasztok fiúk!
Tamásnak előre is boldog 50. szülinapot, nektek pedig hatalmas sikereket kívánok.
Szeretném kérdezni, hogy egy dedikált plakátot kaphatnák e tőletek?
Nagyon örülnék neki.
Előre is köszönöm.
Long live rock and roll!
Kedves Feri! A minap Édesapám örökéből kezembe akadt Máté Péter Szívhangok címü albuma és ott azt olvastam a Karthago volt a kísérő zenekar.1980-ban jelent meg az album ezen még a Szigeti-Gidó-Losó-Fehér felállás játszott vagy a mostani?Megköszönném ha válaszolnál erre a kérdésre Te bizonyára emlékszel rá tökéletesen.
Egyébként mindenjót a Csapatnak de"'lógtok még "1 KUSZAbeli koncerttel.
Üdv:Tomi XXII. kerületből

A Karthago válaszol:
Kedves Tomi!

A nagy Banda játszott már azon az albumon. A Team
Kedves Karthago egyuttes.
Nevem Ferenczi Nándor (Nándi). 15 éves rocker srác vagyok. Sok Rock és Metál bandát kedvelek, ezek legtobje magyar együttes. Amikor elolvastam hogy lehet rajongói levelet irni a karthagonak nagyon megötültem. Kedvenc számaim tölletek a Keleti Éj. Ennél jobb szám soha nem lessz többet. Takács Tamás nagyon jol kitudja engedni a hangát és olyankor én totál metalizálok. Köszönöm a lehetőséget hogy irhattam.
Tisztelettel Nándi.
Azt szeretném megkérdezni, hogy lesz a Sitkén valamikor Karthago koncert.

A Karthago válaszol:
Kedves KARTHAGO rajongó!

A szervezőkön múlik. Üdv: a Team