december 23. hétfő 20:00
Szombathely


2019.11.01.
Ma, november 1.-én este, 21:05 perckor lesz a KARTHAGO 40 éves jubileumi óriáskoncertje az M2Petőfi TV-n!!! Holnap ugyanekkor a második rész!!!!

 Ma, november 1.-én este, 21:05 perckor lesz a KARTHAGO 40 éves jubileumi óriáskoncertje az M2Petőfi TV-n!!! Holnap pedig ugyanekkor a második rész! Ki ne hagyd!!!

2019.10.16.

 Rekord mennyiségű, 49 állomásból álló teljes teltházas, országos turnét bonyolítottunk a tavaszi-nyári szezonban, egészen mostanáig! Jártunk többször Erdélyben és a Felvidéken is. A Facebookon...

2019.09.30.

 

Rajongói levelek

Tájékoztatunk, hogy az oldal moderált, a KARTHAGO zenekar fenntartja a jogot arra, hogy stílusában vagy tartalmában ide nem illő, sértő módon közzétett hozzászólásokat ne publikálja.


Név:
E-mail:
Bejegyzés:
Kérem, írja be a képen látható karaktereket:


« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »
Kedves Fiúk!

Egy darabig látható volt a koncertmenüben egy szeptemberi fellépés Pusztamérgesen, ami mára eltűnt. Érdeklődöm, hogy ez a buli meghiúsult? E mellett kérdezném, hogy Csongrád megyébe mikor jöttök már végre? (Tudom, majd amikor hívnak benneteket.)

Üdvözlettel: Gulyás Laci

A Karthago válaszol:
Szia László! Igen, sajnos végül nem jött össze az a koncert, technikai okok miatt. Jövőre biztos, hogy találkozunk! Üdv: A KARTHAGO!
Sziasztok!
Nagyon jó volt a fonyódi koncertetek! Bevallom őszintén, számomra ez volt a tűzkeresztség, ugyanis eddig még nem sikerült eljutnom egy bulitokra sem. Párommal együtt nagyon élveztük, és nagyot buliztunk Veletek! Köszönjük Nektek!
A Valahol című dalotok egyszerűen tökéletes, akárhányszor meghallgatom, mindig nagyapámat és párom nagymamáját látom magam előtt, mindkettejüket idén januárban veszítettünk el. Élőben hallani nagyon különleges volt.

A Karthago válaszol:
Kedves Diána, köszönjük szépen!
Sziasztok
Most rendeltem meg ma a legújabb albumotok lp lemezen várom a hétfőt hogy meg jöjjön nagyon tetszik a zenétek bár mikor ti kezdtetek én még nem éltem . Sok sikert nektek sok albumot és legyen mindből lp is ha lehet. további sok sikert erőt egészséget


A Karthago válaszol:
Köszönjük!!!
Tisztelet nektek. Ott voltunk a Trackben, a szokásos kiváló hangulatot hoztátok, most valami különleges lazasággal. Feri bácsi jól állt az ujjatlan, látszik az edzés.... További sok sikert és még 40 évet kívánok Nektek. Örök tisztelettel és rajongással.

A Karthago válaszol:
Kedves Zoltán! Nagyon köszönjük a dicséretet, valóban jókedvű, laza, nagyon jó hangulatú buli volt, mi is ezt éreztük. Ferry is köszöni a dicséretet, már jól érzi magát, hogy látható, nem edz hiába!... :-)
Tisztelt Karthago zenekar
Szikszai András Mátyás vagyok tavaly ott voltam a Köröstarcsai Falunapon tartott bulijukon nagyon meg tetszett a zenekar. Azt szeretném meg kérdezni hogy a lemez gyűjteményembe mely lemezeiket vásárolhatnám meg bakelit lemezen és milyen darab áron? Erre szeretnék választ kapni.
Szikszai András Mátyás

A Karthago válaszol:
Kedves András! Érdeklődj a Hammer Music kiadónál, ahol a legújabb albumunk kapható bakeliten is! A többi régi album csak különböző piacokon és antik boltokban találhatóak, gyűjtőknél.
Sziasztok!

Érdeklődnék, hogy mikor lehet az oldalról ( butik ) rendelni?
Válaszotokat előre is köszönöm!
Üdvözlettel
Gábor

A Karthago válaszol:
Kedves Gábor! Sajnos a Butik továbbra sem üzemel, egyelőre nem lehet rendelni.
Sziasztok! Szuper volt a szombat esti ajkai buli, köszönet érte! Én még csak most ismerkedem a zenekarral, de nagyon szimpatikus a banda. Imádom Tamás dalok közti kis bevezetőit. Ezzel kapcsolatban szeretnék kérdezni. Az egyik dal előtt mesélte Tamás hogy valamikor egy közeli koncerten rosszul lett, és az ajkai kórházban mentették meg az életét, és ekkor született meg harmadszor. A kérdésem az lenne, hogy ez mikor volt?

A Karthago válaszol:
Szia Tamás! Igen lassan három éve, Devecseren perforált vakbélgyulladása lett!! De fantasztikus erőfeszítéssel, akkor végigénekelte az egész koncertet, a végén már egy mentő várta és onnan vitte egyenesen az ajkai kórház ügyeletére, ahol még éjjel azonnal megoperálták!!! Így volt.
Gratulálok a Karthago teamnek, így tovább Rnő!!!!!!
Szervusztok!
Június 14 péntek 21 óra Hajdúböszörmény Karthago koncert. Ugyanekkor június 14 péntek 21 óra Lord koncert Balmazújváros. Melyik koncerten játszik Gidófalvy? Egyszerre két helyen?
Üdv Csaba Debrecenből?

A Karthago válaszol:
Szia Csaba! Gidó immár harmadik éve nem játszik a Lordban, csak a KARTHAGO billentyűse.
Tisztelet a Rock elefántjainak,sziasztok.
Tegnap este megint első osztályúak voltatok Kispesten a Templom téren.Nagyon jól éreztük magunkat a közönségnek teljesen átjött a Karthago életérzés. Köszönjük nektek,viszlât júli 20 án a Trackben.

A Karthago válaszol:
Köszi, gyere, várunk!
Sziasztok! Nagyszerű volt a tegnapi kispesti koncert, gratulálok. Élő koncerteteken még nem voltam, épp ideje volt , hogy megtapasztaljam, hogy mennyire együtt voltatok a közönséggel. Tamás közvetlensége, sürgés-forgás-pörgése végig fenntartotta a hangulatot. De a többiek is nagyon a topon voltak végig. Közvetlenek voltatok mindannyian, és ez nagyon sokat nyomott a kiváló zenén kívül.
További sok sikert , sok jó hangulatú fellépést kívánok Nektek.
Üdv. Évi

A Karthago válaszol:
Évi, köszönjük szépen, aranyos vagy! A KARTHAGO!
Örök Tisztelet Nektek!
Kinyomtattam a jegyeket a Track-be. Már alig várjuk. Mindig minden időben Karthago és máris jobb a kedvem. Megunhatatlanok és megismételhetetlenül egyediek vagytok.
50 éves vagyok, de nagyon szépen szeretném megkérni ,Takáts Tamást, hogy aláírássával ellátott képet küldjön magáról ,ha megtenné igazán örülnék neki !!! S ha nem nagy kérés lenne, tőlem1 -2 Kárthágós pólót is szeretnék ha lehetséges lenne.Nagyon szépen megköszönném.A címem :
Barcs Bajcsy- Zsilinszky út 101 1/2 7570.

A Karthago válaszol:
Kedves Zsolt! Fordulj bizalommal a Hammer Records-hoz, ők foglalkoznak a KARTHAGO trikó és egyéb ajándékaival.
Sziasztok!
A Május elsejei rákóczifalvi koncerteteken készült képeim albuma :
https://www.facebook.com/Norbikapitany/media_set?set=a.2653775437985237&type=3
Ha igényt tartatok az eredeti méretű képekre, tisztelettel kérnék egy email címet, ahova mammutmail-ben elküldhetem.
Üdvözlettel: Kiss Norbert

A Karthago válaszol:
Kedves Norbert, köszönjük a klassz képeket!!!
Kedves Kárthágó Zenekar Tagjai!
Amióta működik a zenekar, azóta szeretlek benneteket és a dalaitokat. Elmesélek nektek egy 39 éves történetet.

Engem nem nagyon engedtek el tini koromban sehová, így koncertekre sem sajnos. 13 éves koromban Abasáron nyaraltam a nagymamámnál, amikor olvastam a művelődési ház oldalán lévő plakáton, hogy 18 órakor Kárthágó koncert lesz a művházban. Nagyon megörültem, mert a nagymamám engedékenyebb volt. Tudtam, hogy el fog engedni, mert a koncert nincs későn. El is engedett 9 óráig. Fél hatra odamentünk a barátnőmmel. Megvettük a jegyeket és vártunk titeket. Sajnos későn értetek ide, a koncert 8-kor kezdődött el. Mivel nagyon szófogadó voltam és a nagyszülein nagyon szigorúak voltak, 2 számot tudtam csak meghallgatni, aztán el kellett indulnom hazafelé, mert a nagymamám a falu másik végén lakott. Megkértem, hogy engedjen vissza. Ő újra elengedett még egy óra hosszára, de 10-re ismét otthon kellett lennem. Szóval amikor visszaértem a koncertre ismét meghallgattam kb. 2 számot és megint haza kellett indulnom. Úgyhogy sajnos a 40 éves koncert volt az első teljes Kárthágó koncert, amin végig részt vettem. Ezt még véletlenül sem szemrehányásként írtam le, hanem egy vicces történetet szerettem volna megosztani veletek.
Gratulálok a csapat összes tagjának, Nem csoda, hogy ilyen sokáig kitartottatok egymás mellett, kívülről is látszik az összhang. Szuper volt a 40 éves koncert. Örülök, hogy ott voltam. Minden számotokat imádom! További sikereket kívánok nektek!


A Karthago válaszol:
Kedves Krisztina! Köszönjük a történeted, jót derültünk rajta. Konkrétan emlékszünk az abasári esetre, mert életünk során nagyon-nagyon kevés alkalommal késtünk el koncertről, de soha nem a zenekar hibájából! Abasáron valóban késtünk akkor, mert előtte délután még volt egy másik fellépésünk, ahol viszont sokáig nem volt áram, így már eleve késve indultunk onnan. Szóval az abasári igazgató a már beindult koncert közben közölte, hogy nem fizeti ki a felléptidíjunkat, mert késtünk. Így is volt, mi ugyan végigjátszottuk tisztességből a koncertet, hiszen tele volt a ház, úgyhogy nem hagyhattuk cserben a közönségünket, függetlenül attól, hogy a gázsinkat soha nem kaptuk már meg. Hát... ezért emlékezünk erre a koncertre erősen.. :-) :-) Annak meg nagyon örülünk, hogy eljöttél a 40 éves jubileumi nagykoncertre, így sok-sok év után. Köszönjük a dicséretet és a jókívánságaidat.Szeretettel üdvözlünk: a KARTHAGO!
Hello!

Az lenne a kérdésem, hogy a Deezer szolgáltatás fizeti a jogdíjakat? Én ott hallgatom az új lemezt. Viszont a szombati koncerten szembesültem vele sokan nem ismerik a Deezert. Hozzáteszem én havonta fizetek a szolgáltatásért kb 2 éve.
Nagyon szuper volt az egész buli. A srácaitok is nagyon jók voltak. További sok sikert. Szigeti Ferencnek pedig boldog szülinapot.

Üdv:feri

A Karthago válaszol:
Köszönjük szépen!
Tisztelt Karthágó együttes. 60 évesen boldog párkapcsolatban élek.Természetesen megyünk a koncerte. Kérésem az volna,hogy játszák el a " Mert szerettél" című számot.Nagyon boldoggá tennének, bemondanák,hogy: Szabiéknak szól..Nagyon szépen köszönöm: Szabi Maradok tiszteletteljes rajongójuk.

A Karthago válaszol:
Kedves Károly! Eljátszottuk!
Köszi nektek ezt a 40 évet és adja isten hogy még sokáig dübörögjetek mi meg ott lehessünk hol szól a dübörgés

A Karthago válaszol:
Köszönjük szépen!
Sziasztok! Gratulálok az új lemezhez,nagyon jó lett! A régi álarcokat vegyétek fel Április 13-án és legyen olyan hangerő,fény a szinpadon ami csak belefér! A régi dalok közűl nagyon hiányzik az utolsó szó,recsegő világ ,szerelem,amit vár is a közönség. Jó lenne ha beletennétek a műsorba ezeket a dalokat is. Az új albumról a szabadnapos szenvedély,valahol semmiért lázadtál,nincs határ nagyon magas szinvonalú muzsika lett! Üdvözöllek benneteket,találkozunk április 13-án. Csak a Karthagó!

A Karthago válaszol:
Köszönjük szépen!
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »