július 26. péntek 20:30
Vassurány
július 27. szombat 20:30
Székesfehérvár, FEZEN Fesztivál, Nagyszínpad


2019.07.09.

Jártunk Szabadhídvégen, a Siópart Fesztiválon, onnan egyenesen Erdélybe autóztunk, ahol Tusnádfürdő mellett egy nagy nemzetközi fesztiválon léptünk fel óriási sikerrel! Onnan Kétpóra utaztunk, ugyancsak...

2019.06.15.

 Hatalmas szeretethullámokat kapunk Tőletek és ez ad nekünk még több energiát!!! Látva mindenhol az óriási tömegeket, akik eljönnek és élvezik a KARTHAGO zenéjét, látványát, velünk lüktetnek, énekelnek...

2019.06.04.
Rajongói levelek

Tájékoztatunk, hogy az oldal moderált, a KARTHAGO zenekar fenntartja a jogot arra, hogy stílusában vagy tartalmában ide nem illő, sértő módon közzétett hozzászólásokat ne publikálja.


Név:
E-mail:
Bejegyzés:
Kérem, írja be a képen látható karaktereket:


« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »
Hello!

Az lenne a kérdésem, hogy a Deezer szolgáltatás fizeti a jogdíjakat? Én ott hallgatom az új lemezt. Viszont a szombati koncerten szembesültem vele sokan nem ismerik a Deezert. Hozzáteszem én havonta fizetek a szolgáltatásért kb 2 éve.
Nagyon szuper volt az egész buli. A srácaitok is nagyon jók voltak. További sok sikert. Szigeti Ferencnek pedig boldog szülinapot.

Üdv:feri

A Karthago válaszol:
Köszönjük szépen!
Tisztelt Karthágó együttes. 60 évesen boldog párkapcsolatban élek.Természetesen megyünk a koncerte. Kérésem az volna,hogy játszák el a " Mert szerettél" című számot.Nagyon boldoggá tennének, bemondanák,hogy: Szabiéknak szól..Nagyon szépen köszönöm: Szabi Maradok tiszteletteljes rajongójuk.

A Karthago válaszol:
Kedves Károly! Eljátszottuk!
Köszi nektek ezt a 40 évet és adja isten hogy még sokáig dübörögjetek mi meg ott lehessünk hol szól a dübörgés

A Karthago válaszol:
Köszönjük szépen!
Sziasztok! Gratulálok az új lemezhez,nagyon jó lett! A régi álarcokat vegyétek fel Április 13-án és legyen olyan hangerő,fény a szinpadon ami csak belefér! A régi dalok közűl nagyon hiányzik az utolsó szó,recsegő világ ,szerelem,amit vár is a közönség. Jó lenne ha beletennétek a műsorba ezeket a dalokat is. Az új albumról a szabadnapos szenvedély,valahol semmiért lázadtál,nincs határ nagyon magas szinvonalú muzsika lett! Üdvözöllek benneteket,találkozunk április 13-án. Csak a Karthagó!

A Karthago válaszol:
Köszönjük szépen!
Igértétek a pólókat a NAGY KONCERT-re,mikor és hol vásárolhatóak?81b4

A Karthago válaszol:
Igen, lesznek új pólók!
Sziasztok!
Egy olyan számomra fontos kérdésem lenne, hogy Debrecenbe az együttes el fog-e jönni egy szuper koncert erejéig :)
Ha igen, az szuper lenne, mert itt is sok rajongótok van, akik nem tudnak felmenni Pestre koncertre.
Illetve szeretném dedikáltatni néhány Karthago relikviámat, erre szokott-e mostanában lehetőség lenni koncert előtt vagy után?
Köszönöm a válaszotokat!
Szuper az oldal, és nem sokára megy a rendelés pár dologra :)
Üdv.: Myki

A Karthago válaszol:
Köszönjük a leveled! Tervezünk Debrecenben is fellépni, időpont még nincs. Amúgy igen, koncertek után mindig dedikálunk!
Tisztelt Karthagó !
Egy hete ott voltam a győri koncertek , óriási dübörgés volt mint mindig . Ma meghallgattam a Valahol cimü új számot , nagyon gyönyörü .
További sok sikert !!!
Üdv : Árpád

A Karthago válaszol:
Árpi, köszönjük!
T.Szigeti Ferenc ! 2016 - ban együtt voltunk Rodoszon, együtt kirándultunk az Akropoliszra, úgy modtam volna, hogy szeretem és ismerem a munkásságát, csak nem akartam alkalmatlankodni. Most megteszem azzal a kiegészitéssel, hogy gratulálok a legújabb lemezhez ( Együtt 40 éve ) további sikereket kívánva.

A Karthago válaszol:
Kedves Gyuri! Örülünk, hogy írt, és köszönjük a jókívánságait!
Korábbi levelemre válaszoltátok,hogy lesznek új pólók a 40-esre.Mikor, és hol lehet megrendelni?

A Karthago válaszol:
Igen, lesznek új pólók!
Ma megjött az új lemezetek! Nagyon jó lett. Különösen a Valahol című szám fogott meg. Kaposvárra terveztek idén koncertet? Szeretettel várunk!

A Karthago válaszol:
László, köszönjük! Kaposvár egyelőre nincs betervezve a nyári turnéra, de semmi sem lehetetlen! :-)
Sziasztok! Szeretnék kérni egy pár dolgot Április 13-ra ha lehetséges! Legyen olyan hang és fényerö,hogy beleremegjen az aréna! Aztán jó lenne ha játszanátok olyan régi nótákat mint az utólsó szó,szerelem,recsegö világ,esetleg tagadás,csak egy szót akarok,fohász egy új naphoz. Jó lenne ha a maszkokat is felvennétek amit annó a szerelemnél kezdésként tettétek. Köszönöm! Imádlak benneteket!

A Karthago válaszol:
Zolika, köszönjük a javaslataid, de sajnos a régi maszkok már nincsenek meg és egyelőre senki nem tudja, hová lettek...
Sziasztok.A győri koncerten kapható lesz az új lemez?
A választ előre is köszönöm.

Üdvözlettel:Gazsó Kornél

Üdvözlet Karthago együttes! Azt szeretném kérdezni tőletek,hogy az idei turnéban lesznek békés megye állomások? üdvözlettel,szeretettel: Pilcz Attila

A Karthago válaszol:
Kedves Attila. Ha jól tudjuk, Kondoroson lesz KARTHAGO, július 13.-án!!
Sziasztok KARTHAGO ! Először is szívből gratulálok a 40 éves jubileumotokhoz ! Minden tiszteletem és elismerésem a tiétek, hálás köszönet érte ! Másodszor, egy óriási kéréssel fordulok hozzátok ! 2019.Február 23-án léptek fel Győrben a Bridge-ben ( nekem már meg vannak a jegyek !) és ezen alkalmat szeretném kihasználni a ti segítségeteket, hogy az előtte 4 nappal betöltött 40. életéve alkalmából az imádott feleségem Gácsigné Farkas Krisztina (aki ajándékként kapja tőlem a koncertjegyet !) általatok, a színpadról felköszöntésre kerüljön ! Tulajdonképpen együtt jubiláltok, ki így, ki úgy ! Remélem nem túl nagy ezen kérés és részetekről is megoldható! Azt hiszem, megható és felejthetetlen pillanatot szereznétek neki és nekem is ! Várom mielőbbi visszajelzéseteket ! Hálás köszönet érte ! Tisztelettel és baráti üdvözlettel ! Gácsig Sándor, Pannonhalma
Kedves Karthago!!!
Azutan szeretnek erdeklodni hogy Pecsi koncert nincs e kilatasban merr mar nagyon reg volt!!!
Varom valaszotokat!!!
Koszonom!!!
Udvozlettel: Zsolt

A Karthago válaszol:
Kedves Zsolt! Szeptember 13.-án leszünk Pécsett!!!
T. Karthago! Rendeltem jegyet a 40év koncertre.
A Viagogo- n kb 63000.-Ft CZK4987. 2 db Ugyanez a jegy most vettem észre a Broadway- n 12900.-Ft/db
Jól átvertek mi? Mi a véleményetek?
Üdv: Béla

A Karthago válaszol:
Kedves Béla! A Viagogo egy súlyos átverő oldal, soha semmit ott ne rendelj!!! Ezt amúgy valamennyi komoly és legális koncertszervező és jegyértékesítő iroda feltünteti az oldalán. Elképesztő csalással próbálnak jegyeket árusítani iszonyú felárakkal! Viagogo= soha!!!!
Érdeklődnék a 40 éves koncert alkalmával fogtok-e pólókat árulni. A jegyek már zsebben április 13. Amennyiben lesz jubileumi póló, akkor abban feszítenénk.

A Karthago válaszol:
Igen!!! Lesznek klassz új pólók, női, férfi, különböző méretekben természetesen, valamint egyéb ajándéktárgyak is!
Sziasztok! Kérdésem az lenne, hogy a kiadott cd-t hol tudom megrendelni? Gondolom már tervezitek a 40 éves jubileumi giga koncertet, lehet tudni valamit esetleg róla?

A Karthago válaszol:
Lassan mindent tudunk... :-D Figyeld a Facebook oldalunkat is: Karthago Együttes, de itt a honlapon is ki lesz írva hamarosan minden újdonság!
Sziasztok !
Köszönjük szépen, hogy tegnap Sükösdön ilyen fergeteges koncertet adtatok. Teljesen elfelejtettük, hogy szakad az eső, annyira jó volt a buli. Csak azt sajnálom, hogy nem sikerült egy közös fotót készíteni. Meg azt is sajnálom, hogy hiába zúgott a vissza vissza nem jöttetek vissza legalább egy szám erejéig. De ettől függetlenül iszonyat jól éreztük Magunkat Köszönjük szépen.
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »

TÁMOGATÓK: